כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס טלויזיה. עכשיו הדרישה העיקרית שלו מהכרטיס היא: שהוא יוכל להעביר סרטים מהוידאו למחשב אבל שיהיה באיכות כמה שיותר טובה. עכשיו לא צריך משו ברמה הכי גבוה אבל שיהיה משו באמצע ככה לא מהכרטיסים הפשוטים. התקציב הוא 600 700 שקל בערך. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
רק לפני חודשים ספורים כשרצית משחק טוב ידעת שמשחק מבוסס על מנוע quake כמו return to castle wolfstein או call of duty יספק את הסחורה על הצד הטוב ביותר ,המצב היום מבלבל יצאו משחקים טובים מבוססי directX כמו farcry ובקרוב halflife2 שמציעים אלטרנטיבות מציאותיות יותר (חללים פתוחים) ועדיפות על doom3. בכלל נידמה לי שכול המשחק doom פותח בראש ובראשנה על מנת להבליט את היתרונות היחסיים של סידרת 6800 מצד אחד ולהמעיט את החסרונות שלה מצד שני ,וזאת הסיבה שהמשחק בנוי גרפית כך שהוא מתרחש בחללים סגורים וחשוכים . לדעתי id software מכרה את נישמתה לשטן ואני בספק גדול אם המשחקים הבאים שיהיו מבוססים על מנוע doom יציעו עדיפות על משחקים מבוססי directX . לכאורה מחירי 6800gt זהים כמעט למחירי x800pr…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בדיוק יודע אם זה מתאים לפה או לקולנוע הביתי, אבל נשאל פה יש לי מערכת קולנוע ביתי בבית, ואתמול קנינו DVD חדש, מסתבר שהיציאת S-VIDEO של הDVD מקולקלת והיציאת וידאו לא בכל מקרה את הDVD אנחנו כנראה נחליף אבל גם באופן כללי, באיזה יציאה יותר כדאי להשתמש וידאו או S-VIDEO
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש לשאול, אבל השוואה הזו לא מצאתי ואני חייב לדעת עוד היום. אז מה יותר טוב? שנייהם עם 128MB וכמובן בעקבות ה SE עובדים ב 64bit. יש אולי הצעות אחרות ברמת מחיר שלהם? (ולא... אין תקציב גדול מזה... 430 ש"ח זה המקסימום אי אפשר למתוח). תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כרגע יש אותו רק עם 128 מגה זכרון , אבל האם יהיה הבדל בביצועים עם 256MB , נ.ב האם יהיה הבדל בין החברות , משנה מאיזה יצרנית לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי את שניהם בקטגוריה של 3d במאפיינים יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit מישהו יכלו להסביר לי עליהם מה הם עושים וכ"ו תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
ובבקשה אם ראיתם אז לתת את השם של החנות כי אני באמת רוצה לקנות.....
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איך בודקים את כמות הפיקסלים במסך LCD חדש לפני הדלקתו ואחרי הדלקתו? מה אני אמור לראות? איך אני אמור לזהות אותם? בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו כרטיס חדש בKSP XfX6600 256MB,dvi,tv,pci-e ועולה 960 שקל האם הוא יותר טוב מה9800PRO בכל זאת הבדל של 400 שקל בכמה אחוזים זה יותר טוב מזה או ההפך?
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי בדקתי כמה אופציות וכולן נעות בסביבות ה1800 ש"ח ולכולם כמעט מפרט זהה, עכשיו מה שלרוב משתנה זה הContrast Ratio ורציתי לדעת אם ככל שהיחס יותר קטן ככה האיכות טובה יותר או ההפך? לדוגמא מה יהיה עדיף 1:350 או 1:500? בקשר למסכים רובם בעלי 16MS, רזולוציה מקסימלית של 1024X1280 , ו16.7 מיליון צבעים וגודל נקודה של 0.264. המסכים שאני מיתלבט ביניהם: Nu Tech QL711V CMV CT722 Polyview PT725A Fujitso SCENICVIEW X17-2 PHILIPS 170S5FS וזהו אני חושב או שלכם יש הצעות טובות יותר, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב יש לי 2 שאלות 1.אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב וראיתי את ה5700 של INNOVISION במחיר של 450 ש"ח בזאפ. זה נראה לי קצת מוזר שאותו כרטיס של NNOVISION עולה קצת כשחברות אחרות מוכרות בהרבה יותר. אז השאלה היא האם יש משהו בכרטיס זה שמצדיק את המחיר הזול ואם כדאי לקנות אותו. או שעדיף לי כבר לחפש TI4200 משומש ב-300 ש"ח 2.יש לי מחשב P4 1.4 256RAM ולוח אם INTEL D850GB שתומך עד AGP4X. הכרטיס תומך בAGP8X האם זה יפחית את הביצועים מבחינה משמעותית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
Hello i just want to ask your opinion on this cards what is better an what can i get for the same price..(if its better..) Geforce 5700- 700nis Ati radeon 9250 Game Edition(GE)-256 MB-550nis please help me....
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
וגם פלוס הקופון ל-HL2 כל זה ב-700 שקל שווה אההה ויש גם אחריות כמובן שזה יד שניה
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
http://www.ocworkbench.com/2004/xgi/volariv8/mainstream_p8.htm חבל שאין בארץ... אפשר היה להמליץ אותו במקום ה 9550.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אותה שאלה חחחח קיצר איזה הכי טובה מבין: ליטדק אלבטרון מי יותר טובה?? לא רק קירור! האם משנים עוד משהו חוץ מהקירור?? כל מקרה מי מביניהם יותר טובה לא יותר זולה פשוט מי תעבוד יותר טוב ונגיד תקבל ב3dmark 2005 יותר ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל s-video רגיל. רואים בטלויזיה את המחשב מצוין, אבל בשחור לבן. חיפשתי בתוכנה של הכרטיס מסך אם יש איפה לשנות את ההגדרות כדי שזה יהיה בצבע ולא מצאתי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אוכל לפתור אותה? הכרטיס מסך הוא geforce 6800 (דרך אגב, תודה למי שעזר לי להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, כמו שאתם רואים קניתי בסוף את ה6800 והוא כרטיס מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו!)
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
וכמה הוא יעלה לי ובאיזה חנות אפשר לקנות אם אפשר תביאו לינק והאם הוא באמת טוב יותר מ RADEON 9600XT?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שברשותו המסך הזה ויכול להעביר חוות דעת... ובכלל האם זהו מסך טוב ... (בעיקרון הוא יהיה מיועד לעבודה משרדית ופחות למשחקים) למשחקים... מהם המאפיינים שלו כי לא מצאתי אותם והאם הוא שווה 1800 שקל? אני יודע שהיו עליו פרומים אבל המטרה העיקרית של אשכול זה לברר האם הוא שווה את המחיר. תודה מראש! חכיתי שעות רבות לתשובה ונאדה אני לא אוהב להקפיץ תראדים ובטח שונא לכתוב הודעות כפולות!!! אבל מה לעשות מתעלמים מפורומים מסויימים ... (שימו לב שבפורום הזה כמה הודעות ואשכולות שאין להם מענה (0 תגובות) שהולכים ומצטברים ... רק תעברו על כל הפורומים ותראו אני לא בא להעביר ביקורות אני בטוח שחלק עסוקים וחלק יש להם דברים יותר טובים לעשות אני בא לציין עובדה אנשים באים ע…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני זכור היה אפשר לשנה משהו בערך למי שיש גגה זיכרון שהמשחק ישתמש עם יותר זיכרון או משהו כזה ואז היה פחות תקיעות במשחק והיה אפשר גם לבטל את ההגבלה של הfps לא יודע היה אפשר לעשות בעריכה של המשחק משהו ? מישהו יודע או מוכר לו כזה ? דבר
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי Ge Force 4 440MX שכמובן לא תומך ב פיקסל שיידינג אקיצר אפילו לא אכפת לי להביא FX 5200 ב 300 שקל בשביל שאני אוכל לשחק ב Richard Burns Rally כי אני מתת לשחק כבר הוא תומך ב Pixel Shading והאם אני אוכל להריץ עליו את המשחק? אני קצת... משוגע
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
קיבלתי אתמול את המסך הנ"ל מPCH, התקנתי והכל עובד טוב (צבעים, בהירות, קונטרסט...) אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לכוון את הגיאומטריה במסך בצורה נכונה, לא משנה מה אני עושה צד אחד תמיד יהיה עקום. נתתי למסך לפעול חצי שעה לפני שהתחלתי לנסות לכוון אותו ואני משתמש בתוכנה Ntest. למישהו פה קרה מקרה כזה? יכול להיות שהשפורפרת דפוקה? שאני אבקש שיחליפו לי אותו לאחד חדש? ???
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אינני מתמצא במסכים אולם לפני כמעט 3 שנים,קניתי מסך של SAMSUNG בשם SyncMaster 753DF 3 שנים שאני משתמש בו,ו-3 שנים שאני ממש ממש מרוצה ממנו,קל לכיוונון,צבעים חדים ויפים,ברורים,ומאוד נוח. המסך עצמו הוא 17אינצ' בגודל. בעוד שאין לי מושג במסכים,תמיד תהיתי איך המסך הזה ביחס לאחרים מישהו מכיר את המסך,ויש לו דעה לגביו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם אגב אני חדש פה... תלחצו על הקישורhttp://www.pointofview-online.com/products/6800gt.php אגב שווה לקנות GEFORCE 6800-GT???....
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היו לי בעיות לעבוד עם הכרטיס על 1024 * 768. ברגע שאני מנסה להעביר לרזולוציה זו המסך משתגע ז"א התמונה עולה למעלה ויצאת מלמטה, אני לא ממש יכול להסביר אבל תחשבו שמה שאתם עכשיו רואים עולה למעלה ואז יוצא מלמטה. הצלחתי להתגבר על בעיה זו בעזרת שינוי קצב הרענון מ 60 ל 75 (או יותר). הבעיה שבמשחקים אני לא יכול לשחק על הרזולוציה הזו כי מושם מה קצב הרענון תמיד משתנה ל 60 ואין דרך להפסיק את זה (חוץ מלחזור לרזולוציה הקודמת) ואני מרגיש שבחלק מהמשחקים זה ממש הורס את ההנאה. יש לכם עצות? משהו? יש לציין שלא משנה באיזה דריברים אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-