עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofirrjd,

היי, ניסיתי להתקין כרטיס 9600XT של ASUS במקום ה 9600SE של ASUS שיש לי עכשיו. מה שעשיתי זה הורדה של הדרייברים דרך התוכנה היעודית ב control panel כיבוי המחשב, החלפת הכרטיס והעלאה מחדש של המחשב. בשלב זה קפצה לי הודעה צפויה של זיהוי חומרה חדשה. לחצתי cancel והתקנתי את ה WHQL דרייבר מדיסק ההתקנה. קרה דבר מוזר מאוד, כשהמחשב עלה מחדש התקבלה שוב ההודעה של זיהוי חומרה חדשה. יתרה מכך כשמסתכלים ברשימת החומרה רואים את הסימן שאלה של חומרה לא מזוהה ומתחתיו שני סימני שאלה, בדיוק כמו שזה נראה לפני שמתקינים את הדרייבר של כרטיס המסך. כרטיס המסך, דרך אגב, הותקן וניתן לראות את שתי הכניסות שלו ברשימת החומרה. שיחקתי קצת במשחקים והכל עבד בכל זאת. כשרציתי לראות סרט במדיה פלייר קיבלתי מסך כחול!!!…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by jazzman,

האם יש הבדל בין כרטיסי טלויזיה? האם למסך מסוים (נגיד VP930) צריך כרטיס TV מסוים? האם כרטיס המסך משפיע על איכות הצפייה בTV דרך המחשב? ואם כן איזה כרטיס מסך צריך? (אני לא גיימר, שימושים משרדיים וטלויזיה, על מסך איכותי יחסית)

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by Darkemor,

שלום לכולם . אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחיר של 2000 ש"ח על מנת להריץ משחקים כבדים מהדור הבא. אידיאלית, אני רוצה כרטיס מסך עם 256 Ram, שתומך ב-Pixel Shader 4.0 ו-DirectX10. תודה מראש: --Darkemor

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  4. שלום לכולם, אני גיל ויש לנו סטארטאפ שמציע לגיימרים Cloud Gaming PC - כלומר מחשב גיימינג מלא בענן. היום אנחנו משתמשים בכרטיסי nVidia M60 לוירטואליזציה, ורוצים לעבור לשימוש בכרטיסים חדשים. אנחנו מתלבטים בין: TESLA M10 (מקסוול) operating at a frequency of 1033 MHz, which can be boosted up to 1306 MHz, memory is running at 1300 MHz. לבין TESLA P40 (פסקל) The clock speeds of the Tesla P40 are up held at 1303 MHz base and 1531 MHz as boosters. Its memory provides 346 GB/s band width along a 384-bit interface particularly it clocks 7.2 GHz effective. הבעיה היא - שאנחנו לא יודעים לצפות מה יהיו ביצועי הכרטיסים החדשים…

5. Started by thebestof2005,

טוב אז אני וחבר שלי מתווכחים על משהו. יש לו כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT ULTRA והוא אמר לי שזה הכרטיס הכי טוב כרגע בשוק. אמרתי לו דהוא לא צודק והראתי לו תכרטיס מסך GEFORCE 7800 GT ואמרתי לו שדעתי זה כרטיס יותר טוב. נכנסו לאינטרנט ובאמת ראינו שלפי מה שהיא רשום באתר של איזה חנות ברשת, הפרטים היו אותם פרטים. עכשיו השאלה שלי היא מי צודק, ואם באמת יש כרטיסים יותר מתקדמים, תוכלו להציג לי כמה מהם. בתודה thebestof2005

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by Double-U,

שלום לכולם וסופש נעים. אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי בשביל לשחק PUBG. המטרה שלי להריץ את המשחק עם FPS גבוה, הגדרות לא מעניינות אותי מצידי לשחק על VERY LOW. מסך Dell 27' P2717H, רזולוצית 1080P. המערכת שלי כרגע: I3-3220 3.3GHz B75M-DSH 8GB 660TI Sesonic 500W לפי מה שראיתי 1060 מתאים לדרישות שלי. אשמח לשמוע את הדעה שלכם. הבנתי שהמעבד שלי יעשה לי צוואר בקבוק, אבל עד כמה זה יהיה משמעותי? תודה מראש ולכולם.

7. שלום, לפני כמה ימים קניתי gainward hd4850 gddr5 והוא מאוד מאוד רועש. הורדתי את catalyst control center בכדי להוריד את מהירות המאורר, אבל משום מה, 50% זה המינימום שהוא נותן לי. יש פתרון? תודה

8. החלטתי להוסיף 360 שקל ולקנות X800GTO2 במקום הX800GT מCOMPIL.. ומסך לקנות E92F במקום 730B עריכה: הסתדרתי, גיליתי איך עושים את זה מכניסים את כל הקבצים לדיסקט ורושמים בדוס: flashrom -p 0 newbios.bin זה הכל בכל מקרה, אשמח אם תענו לי על השאלה בתגובה הרביעית

9. Started by Hr44,

מה זה pixel clock וPhase? האפשרוית האלו מופיעיות לי בהגדרות מסך...

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. Started by UrielZ,

יש לי מחשב HTPC שמחובר לפלזמה 42 אינץ' ברזולוצית 720p המפרט הוא: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Asus M4A785D-M PRO 2 GB 800Mhz הכרטיס מסך מובנה פשוט חלש ברמות. והייתי רוצה כרטיס מסך (רצוי קירור פאסיבי) בתקציב של עד 300 ש"ח שיריץ לי משחקים כמו pes ו-nba 2k11 על HIGH ומשחקים כמו GRID ו-NFS HP על מדיום לפחות שירוצו חלק. שוב אני מדגיש על רזולוציה נמוכה- 720P.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  11. דגם ביניים חדש של ה-GeForce GTX 1050 וגם דגם בסיסי נוסף עבור ה-GTX 1060 זוכים לפירוט ברשת לכתבה

12. Started by LOKS,

מה הכתובת של האתר בישראל של VIEWSONIC ומה הטלפון של היבואן שלהם אני רוצה לבדוק מתיי P75F יהיה בארץ

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by mc_elad,

למה הכרטיסים שלהם(ATI) ,ויש להם את הכרטיס הכי חזק הוא נותן ביצועים פחות טובים מכרטיסי NV בקרייסיס?? זה פשוט נראה מוזר שכרטיס חזק יותר יתן ביצועים פחות טובים כרטיסים חלשים יותר.... :s05:

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by DORAZABI,

http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/12821

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by bransh,

אז ככה, עברתי על מאגר הכרטיסים שלכם והחלטתי לקנות HD5770. בדקתי קצת על ההבדל בינו לבין הדגם הישן יותר - 5750 ונראה שההבדל היחיד הוא מהירות הזיכרון. 700 MHZ לעומת 850. אני עובד עם פוטושופ ופלאש ואני מעדיף זיכרון יותר מהיר, אבל האם ההבדל היחסית קטן הזה משנה? בייחוד כשיש הבדל של 100 שקלים בין כרטיס לכרטיס.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by esnhh,

שלום אין לי כרטיס מסך בכלל ואני מחפש אחד בשביל משחקים כמו generals zero hour age of empires red alert 3 וכו' משהו יכול להמליץ לי על אחד טוב בשביל המשחקים האלה??

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Tuna,

מעבד: Intel® Core i5-2320 CPU @ 3.00GHz לוח אם: Gigabyte GA-H67M-D2-B3 זיכרון: 4GB DDR3 ספק כוח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN רזולוציה: 1680-1050 {כרטיס מסך נוכחי Nvidia GeForce 440GT) עכשיו לשאלה עצמה. אני מעוניין לקנות -[h=1]Asus NVIDIA GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]או [h=1]Zotac Nvidia GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]האם הם יעבדו על המפרט הזה? אם הם לא עובדים מה הכרטיס מסך הכי טוב שכן יכל לעבוד? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by davidpo,

Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1024MB DDR5 PCIe או PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ?? המטרה היא בעיקר לגיימינג, אבל אני רוצה לדעת גם לשימושים גרפיים, ואיזה יתרונות יש ל-HD6850 שאין ל5850??

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Tzach_n,

אוקיי אז קניתי לי Sapphire Radeon 5850 Xtreme, אני מאוד מרוצה ממנו, כרטיס שנותן תמורה נהדרת לכסף, מצליח להריץ את Metro 2033 על High ב-1920x1080 על DX11 עם Tessellation מופעל ו-Vsync ואני מקבל בערך 50-60 FPS. ב Very High הוא קצת מתקשה, בכל זאת כרטיס מיד ריינג'... (עבור ה-GTX460 שמשתווה לו NVIDIA ממליצים גם לשחק על HIGH ברזולוציה הזו) אני משחק על טלוויזית לד 42" וחשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס אחד שייתן לי פי 2 ביצועים, במחיר שלו כרגע (700 שח) זו פשוט מציאה. הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P ספק: Enermax Modu82+ 525W זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 עכשיו, על הקופסא של הספק שלי כתוב שהוא Crossfire Certified, והלוח שלי גם תומך CFX (אבל הסלוט PCI-E השני שלי הוא X8 ולא X16, …

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by Void,

מאז שיש לי תמחשב(4 חודשים) אין לי טמפרטורה בכרטיס מסך!(מעצבן חבלז!!!) XFX GEFORCE 6600 128BIT 128MB DDR האם יש מישהו שיכול להגיד לי בודאות שאין לי חיישן טמפרטורה? ואם יש לי איך אני מתפעל אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by myself654,

שלום לכולם, יש לי לוח אם עם PCI-E x16 האם אני ירגיש ירידה בביצועים אם אני יקנה כרטיס שעובד עם PCI-E 2.0 x16 ? מפרט מלא: מעבד pentium D 2.8 לוח אם BLKD945PSNLK Intel http://www.comx-computers.co.za/computer-store-specifications.php?products=2565 זיכרון 1G תודה!

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מבוסס על המפרט של 3500 שקל למשחקים. אני מתלבט בין ה Radeon 9600XT, ובין האפשרות של לקנות כרטיס מסך פשוט יותר היום (משהו בסביבות Geforce FX5200), ולשדרג בעוד שנה בערך לכרטיס במחיר של 500 ש"ח. אני מתלבט בגלל שאני לא גר בבית בתקופת הלימודים (אמצע אוקטובר-אוגוסט), והמשתמש העיקרי עד לשדרוג יהיה אח שלי, שהוא לא גיימר כבד. השאלה היא האם מהלך כזה שווה את זה, והאם אני בכלל ימצא כרטיס טוב ב-500 שקל, בעוד שנה מעכשיו? ???

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by Tony_Almeida,

שלום קניתי לפני חודש 4890 של sapphire והוא דיי מרעיש. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או פי'צר שיכולה להוריד לי ביצועים/מהירות מאורר מהכרטיס מסך ובכך לעשות אותו יותר שקט.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  24. גיפורס4? 5? 6? יוכל להפעיל פיפא ומשחקים כאלה ברוזלוציה 1280?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by tavlins,

יש לי הרגשה שה- geforce4 ti 4200 64 mb שאני הולך לקנות הוא לא agp x8.......... השאלה שלי אם זה באמת ישנה את זה איך זה יראה אצלי (ד"א- אני משחק במשחקים ברזולוצייה אחת מעל 800 על 600, כך שלא מעניין אותי רזולוציות גבוהות מזה).... אז הגרפיקה תהיה פחות יפה מכרטיס עם איי ג'י פי כפול 8? תנו פרטים חברים תודה

• 7 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.