כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות 9800 פרו של חברת ATI או SAPPHIRE באותו מחיר אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס מסך הנ"ל. איזו חברה כדאי להעדיף ? תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
(אפשרית חריגה של עד 700, בלי לעבור את 700 אפילו בשקל, וגם זה רק אם זה ממש כדאי ומשתלם) מפרט קיים- פנטיום 4 פרסקוט 3ghz 1.5gb זיכרון ddr fx5200 ( :-[) לוח מאפן של אסרוק- 775s61 מארז וספק ג'נריים. תודה לכולם, בז'נגלו.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי כרגע יחסית ישן, אני מדבר על 2GHZ, 768MBRAM, (AGP)RADEON9600 עכשיו אני בעיקרון אוהב להתעסק בגרפיקה ופיתוח משחקים, ומשתמש הרבה באפקטים של DX וכל זה. אני הבנתי שDX10 יתמוך רק בWIN VISTA. אז השאלה שלי היא אם לחכות לכרטיס של DX10 או לקנות עכשיו מחשב חדש עם כרטיס GF7900 למשל, לחכות שנה ככה שגם הכרטיס יהיה יותר זול, ואז לקנות את הכרטיס של DX10, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אוקיי אני חייב להעיף כבר את הג'י פורס אם איקס שלי כי אפילו דייב הוא בקושי מריץ ;D ורציתי לדעת של איזה חברה הכי טוב הראדון 9600XT אבללל..... עד 1300-1400 שקל... תודה
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
או קיי. קבלתי מחשב חדש ( ,P4 2.8, סאפיר9600XT 256MB ,).ווינדוס XP PRO הכל עבד מצוין התקנתי תוכנות והמחשב רץ אחלה. אז באתי להתקין משחק, פאר קריי, באתי התקנתי ואז איך נשכנסתי שניה הוא טען ואז שהוא בא ללכת ללוגו של החברה המסך נעשה שחור, שומעים מוזיקה והכל ורק אחרי חצי שנה שלחצתי סתם על המקלדת הופיע לי המשחק שוב ואז שוב חזר ליהיות שחור. בסוף הצלחתי לסגור תמשחק ואז הווינדוס היה רגיל. אז ניסיתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך, הכי חדש באתר של החברה, 4.3. בערך מאז התחילו הבעיות הרציניות. הקטע עם המסך שחור עבר גם למחשב עצמו, הוא משתגע, אני לפעמים סתם לוחץ על תיקייה בווינדוס מסך שחור, במסך שחור הזה חלק מהפעמים אני שומע רעשים כאלה כאילו משתנה רזולציה. ניסיתי להתקין עוד משחק אחר, ג'אנרלס. …
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה שלומכם? כבר כמה שבועות שאני חווה בעיה מוזרה עם המחשב. רוצה לשתף אותם, אולי תוכלו לעזור לי מעבר לבעיה יש לי גם כמה שיקולים שהיתי שמח לפיידבק נוסף ממכם, תודה. אז ככה, לפני כמה שבועות היה עדכון רשמי של Geforce NVIDIA - וכמובן שעדכנתי ותוך כדי ההתקנה באחד מהשלבי ההתקנה - המסך התחיל להבהב - הבהוב מהיר אמרתי, זה בטח חלק מההתקנה וזה יעבור כשההתקנה תסתיים - וזה לא עבר, וכשעשיתי ריסטרט - ממש בשניה שהווידוס עולה - יחד איתו גם ההבהוב מה שגילית אחרי כמה זמן זה - שברגע שפתחתי (רק) דפדפן של כרום (רק כרום) ההבהוב הפסיק - מה שנראה לי קורה בגלל בהירות המסך כי הכרום הוא לבן. ואחרי כמה שנויות שאני על הדפדפן וחוזר לדסקטופ או סוגר - הה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אם כרטיס מסך Ge Force FX 5200 128 MB + DVI-I + TV + VGA הכרטיס מסך נ"ל תומך בריבוי מסכים, ויש לי שני מסכים דקים 1. Getway FPD 1520 2. ViewCom V-9005L-D וכאשר אני רוצה לבצע ריבוי מסכים בין בין שני המסכים הללו המסך השני שיש לו חיבור DVI לא מזהה את המחשב אבל המחשב מזהה את המסך. באתי לחנות ששמנה רכשתי את המסך ובדקו לי אותו והמסך התגלה כתקין (חיבור DVI עובד) ואמרו איך לשנות את ההגדרות במחשב ואמרו לי איזו גרסת דרייבר אני צריך להוריד עבור הכרטיס מסך. לאחר מכן הגעתי הביתה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני מחברת NVIDIA וחיברתי את המסך לחיבור הDVI והגדרתי את ההגדרות כמו שאמרו לי בחנות ו.... שום דבר לא עזר המסך השני לא מזהה את המחשב למרות שהמחשב מזהה את המסך אנא עיזרו ל…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין כרטיס 9600XT של ASUS במקום ה 9600SE של ASUS שיש לי עכשיו. מה שעשיתי זה הורדה של הדרייברים דרך התוכנה היעודית ב control panel כיבוי המחשב, החלפת הכרטיס והעלאה מחדש של המחשב. בשלב זה קפצה לי הודעה צפויה של זיהוי חומרה חדשה. לחצתי cancel והתקנתי את ה WHQL דרייבר מדיסק ההתקנה. קרה דבר מוזר מאוד, כשהמחשב עלה מחדש התקבלה שוב ההודעה של זיהוי חומרה חדשה. יתרה מכך כשמסתכלים ברשימת החומרה רואים את הסימן שאלה של חומרה לא מזוהה ומתחתיו שני סימני שאלה, בדיוק כמו שזה נראה לפני שמתקינים את הדרייבר של כרטיס המסך. כרטיס המסך, דרך אגב, הותקן וניתן לראות את שתי הכניסות שלו ברשימת החומרה. שיחקתי קצת במשחקים והכל עבד בכל זאת. כשרציתי לראות סרט במדיה פלייר קיבלתי מסך כחול!!!…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיסי טלויזיה? האם למסך מסוים (נגיד VP930) צריך כרטיס TV מסוים? האם כרטיס המסך משפיע על איכות הצפייה בTV דרך המחשב? ואם כן איזה כרטיס מסך צריך? (אני לא גיימר, שימושים משרדיים וטלויזיה, על מסך איכותי יחסית)
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחיר של 2000 ש"ח על מנת להריץ משחקים כבדים מהדור הבא. אידיאלית, אני רוצה כרטיס מסך עם 256 Ram, שתומך ב-Pixel Shader 4.0 ו-DirectX10. תודה מראש: --Darkemor
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיל ויש לנו סטארטאפ שמציע לגיימרים Cloud Gaming PC - כלומר מחשב גיימינג מלא בענן. היום אנחנו משתמשים בכרטיסי nVidia M60 לוירטואליזציה, ורוצים לעבור לשימוש בכרטיסים חדשים. אנחנו מתלבטים בין: TESLA M10 (מקסוול) operating at a frequency of 1033 MHz, which can be boosted up to 1306 MHz, memory is running at 1300 MHz. לבין TESLA P40 (פסקל) The clock speeds of the Tesla P40 are up held at 1303 MHz base and 1531 MHz as boosters. Its memory provides 346 GB/s band width along a 384-bit interface particularly it clocks 7.2 GHz effective. הבעיה היא - שאנחנו לא יודעים לצפות מה יהיו ביצועי הכרטיסים החדשים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז אני וחבר שלי מתווכחים על משהו. יש לו כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT ULTRA והוא אמר לי שזה הכרטיס הכי טוב כרגע בשוק. אמרתי לו דהוא לא צודק והראתי לו תכרטיס מסך GEFORCE 7800 GT ואמרתי לו שדעתי זה כרטיס יותר טוב. נכנסו לאינטרנט ובאמת ראינו שלפי מה שהיא רשום באתר של איזה חנות ברשת, הפרטים היו אותם פרטים. עכשיו השאלה שלי היא מי צודק, ואם באמת יש כרטיסים יותר מתקדמים, תוכלו להציג לי כמה מהם. בתודה thebestof2005
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם וסופש נעים. אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי בשביל לשחק PUBG. המטרה שלי להריץ את המשחק עם FPS גבוה, הגדרות לא מעניינות אותי מצידי לשחק על VERY LOW. מסך Dell 27' P2717H, רזולוצית 1080P. המערכת שלי כרגע: I3-3220 3.3GHz B75M-DSH 8GB 660TI Sesonic 500W לפי מה שראיתי 1060 מתאים לדרישות שלי. אשמח לשמוע את הדעה שלכם. הבנתי שהמעבד שלי יעשה לי צוואר בקבוק, אבל עד כמה זה יהיה משמעותי? תודה מראש ולכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי gainward hd4850 gddr5 והוא מאוד מאוד רועש. הורדתי את catalyst control center בכדי להוריד את מהירות המאורר, אבל משום מה, 50% זה המינימום שהוא נותן לי. יש פתרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
החלטתי להוסיף 360 שקל ולקנות X800GTO2 במקום הX800GT מCOMPIL.. ומסך לקנות E92F במקום 730B עריכה: הסתדרתי, גיליתי איך עושים את זה מכניסים את כל הקבצים לדיסקט ורושמים בדוס: flashrom -p 0 newbios.bin זה הכל בכל מקרה, אשמח אם תענו לי על השאלה בתגובה הרביעית
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מה זה pixel clock וPhase? האפשרוית האלו מופיעיות לי בהגדרות מסך...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC שמחובר לפלזמה 42 אינץ' ברזולוצית 720p המפרט הוא: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Asus M4A785D-M PRO 2 GB 800Mhz הכרטיס מסך מובנה פשוט חלש ברמות. והייתי רוצה כרטיס מסך (רצוי קירור פאסיבי) בתקציב של עד 300 ש"ח שיריץ לי משחקים כמו pes ו-nba 2k11 על HIGH ומשחקים כמו GRID ו-NFS HP על מדיום לפחות שירוצו חלק. שוב אני מדגיש על רזולוציה נמוכה- 720P.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
דגם ביניים חדש של ה-GeForce GTX 1050 וגם דגם בסיסי נוסף עבור ה-GTX 1060 זוכים לפירוט ברשת לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 4 followers
-
-
מה הכתובת של האתר בישראל של VIEWSONIC ומה הטלפון של היבואן שלהם אני רוצה לבדוק מתיי P75F יהיה בארץ
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
למה הכרטיסים שלהם(ATI) ,ויש להם את הכרטיס הכי חזק הוא נותן ביצועים פחות טובים מכרטיסי NV בקרייסיס?? זה פשוט נראה מוזר שכרטיס חזק יותר יתן ביצועים פחות טובים כרטיסים חלשים יותר.... :s05:
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/12821
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, עברתי על מאגר הכרטיסים שלכם והחלטתי לקנות HD5770. בדקתי קצת על ההבדל בינו לבין הדגם הישן יותר - 5750 ונראה שההבדל היחיד הוא מהירות הזיכרון. 700 MHZ לעומת 850. אני עובד עם פוטושופ ופלאש ואני מעדיף זיכרון יותר מהיר, אבל האם ההבדל היחסית קטן הזה משנה? בייחוד כשיש הבדל של 100 שקלים בין כרטיס לכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אין לי כרטיס מסך בכלל ואני מחפש אחד בשביל משחקים כמו generals zero hour age of empires red alert 3 וכו' משהו יכול להמליץ לי על אחד טוב בשביל המשחקים האלה??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-