כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות היום כרטיס מסך חדש עכשיו יש לו גיפורס 5200 והוא רוצה לקנות חדש עכשיו הוא לא יודע אם יש לו AGP8 או PCI אקספרס איך בודקים את זה? נ.ב יש לו את התוכנה EVEREST אבל הוא לא יודע איך לבדוק דרך התוכנה אז אם אפשר הסבר או משהו תודה מאור.
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לא היה עדיף לשחרר כרטיס חלש יותר תחילה?. איזה אינטרס כלכלי יש לnvidia להתחיל את הסדרה הטרייה דווקא עם החזק ביותר?...
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
דרך ה CATALYST CONTROL CENTER כי ללחוץ על המנעול לא ממש עוזר...
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת: יש לי רדאון 9800 פרו 256 ביט על מערכת של פ4 3ג עם 512 זגרון!עד כאן הכל טוב ויפה! הבעיה היא שכאשר אני משחק משחק הכל תקין ברגע שאני יוצא מהמשחק לוינדואס המחשב נתקע!גם לאחר פירמוט הבעיה חוזרת על עצמה!גם לאחר התקנת דרייבר עם מסיר חיצוני DC3 וגם עם ATI UNINSTALL יכול להיות שהבעיה בכרטיס? לפעמים אני משחק יותר משעה במשחקים תובעניים והוא אף פעם לא נתקע? מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך RADEON 9600 PRO. מכל היצרניות FIC היא הזולה ביותר. האם יש הבדל בין הדגם של FIC לבין הדגם של חברות מוכרות ואהובות כמו HERCULES? אפשר לקנות את ה-FIC בראש שקט או שמא תמליצו על יצרניות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס טלויזיה הזה?? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1894480 יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי טלויזיה: אפשר לראות בהם טלויזיה במחשב בחלון קטן כמו במדיה פלייר ובכל המסך?? עד כמה מטר יש קליטה לשלט?? תנו לי תגובות כלליות על כרטיסים או המלצות על כרטיסים אחרים!! תודה מראש ofeky1
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל עבור המחשב הישן שלי (מלפני כ- 3-4 שנים, כרגע עם כרטיס מסך on-board). המחשב הוא עם Core 2 Duo E4600. כרגע יש בו ספק של 300W. דבר ראשון - האם יש לי סיכוי כלשהו להשתמש בכרטיס המסך הנ"ל יחד עם הספק הנוכחי שלי? אם לא - איזה ספק אני יכול לקנות (כך שיהיה הכי זול). תודה!
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! הבעיה שלי היא שהאתר שלהם מאוד מעורפל בכל הנוגע לדרישות המערכת. הם נותנים מפרט מומלץ אבל לא מינימלי. בהתקנת המשחק על המערכת הקיימת שלי: intel pentium 4 1.8GHz 768MB ram וכרטיס מסך שאינני זוכר את שמו אבל שהוא לא מספיק טוב (אולי זה היה geforce 7700 אבל אני לא בטוח) בכל מקרה השדרוג המתבקש לדעתי הוא ל: NVIDIA GeForce 7600GT שלפי מה שהבנתי, למרות שמספרו הסידורי נמוך מה 7700 הוא הרבה יותר טוב.... (בכל מקרה שכחתי לציין שאני צריך AGP ולא PCIE) פה יש דרישות מינימליות http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/tech_info.html אבל הם לא רשמיות: System: Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent RAM: 512 MB Video Memory: 128 MB Hard Drive Space: 10000 MB Other: nVIDIA® GeForce 5700…
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם ATI מייצרת היום בעצמה את הכרטיסים שלה? אמרו לי שלא, אבל משום מה כרטיסים כאלה מופיעים בפנדה(לינק מצורף) ובאתר של ATI. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_97
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי קראתי כמה פעמים שברזולוציות נמוכות יש יותר עומס על המעבד , אפשר בבקשה הסבר לזה ? ככל שאני מגדיל את הרזולוציה אני בעצם מגדיל את "איכות התצוגה" אז איך זה שיש פחות עומס על המעבד ברזולוציות גבוהות ?! ואם זה אכן כך , המשחק יפעל יותר חלק ברזולוציות גבוהות כמו של מסכי 22 אינג' לדוגמה והfps יהיה יותר גבוהה מאשר על רזולוציה נמוכה כמו 1024x768 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום נאמר לי כי בשאטלים אם שמים כרטיס מסך מסוג דור חדש תוך 20 דקות האוויר יותר מדי מתחמם בפנים והכרטיס נשרף האם זה נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום חברה ישנה בעיה מציקה שקיימת בדרייברים של nvidia מסוג forceware (71.84 ומעלה) ישנה אפשרות להצגת סרטים במסך מלא על אחד המסכים (מסך המחשב או הטלויזיה). אני חייב להשתמש באפשרות זו משתי סיבות: אני משתמש ברזולוציות שונות במסך המחשב ובטלויזיה בגלל שיש הגבלה נמוכה על הטלויזיה (1024x768). סיבה שנייה היא שבלי אפשרות זו רואים את הסרט רק על מסך אחד. בעת שימוש באפשרות זו, הסרט מופיע בטלויזיה כשהוא גדול יותר מהמסך וכך התמונה נחתכת בצדדים (overscan) כאשר השתמשתי בדרייברים ישנים יותר מסוג detonator יכולתי לשנות את גודל הסרט על גבי הטלויזיה. כעת כאשר אני משתמש בforceware אני מכוון את גודל הסרט כמו שכיוונתי בdetonator רק שכל פעם כשאני טוען קובץ סרט חדש, התמוה חוזרת להגדרות המקוריות וה…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
דוגמה,אתה נכנס חזק כאן לתמונה.................. מה החידוש ההו כה מדהים בסדרה ה"חדשה"???? 3dc בPE שלי גם יש,16 צינורות ו6 מנועים גם לPE שלי יש,מה הוסיפו vivo?..כמה טרנזיסטורים?קירור מוזר? בבקשה פרטו מה הולך כאן!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להתאים כרטיס מסך, בתקציב של עד 700 שקלים, ללוח אם של אפוקס EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939. הכרטיס ייקנה בLamir ולכן צריך לבחור אך ורק מהמחבר הקיים אצלם כיום.. האם ללכת על כרטיס PCI-E? AGP? אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 3 והקיצר כרטיס מסך מעפן יש לו ואני רוצה שהוא ישחק איתי קוד 1 ברשת וזה לא עולה לו במחשב אם הוא ישדרג את הכרטיס למשל ך redeon 9550 יש מצב הוא יוכל לשחק ? אני לא יודע ממש פרטים על המחשב שלו אבל הוא פנטיום 3 ואם כן איך זה יעבוד לו ? על כמה fps יעבוד לו ? יש לו ניראה לי 256 זיכרון
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 3000Mhz 512 זיכרון וגיפורס 4 שאני רוצה להחליף שיחזיק שנה ככה.. לא משנה על איזה הגדרות העיקר שיעבדו משחקים חלק.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חיבור חיצוני אני מתכוון לא לספק... אז מה אתם אומרים???
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מעבד 630 3@3.7 לוח גיגה בייט 945P-G כ.מסך 6600 גיגה בייט 256מגה 128 ביט 512X2 DDR 533MHZ 5300 GFX CPU 8800 46400 ומשהו יצא זה טוב ?!!?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות את גיפורס 7600GT או 7800GT אין לי תקציב מוגבל יש לי מעבד חדש של אינטל 6700 דיואל קור משהו כזה הציעו לי לחכות טיפה עם המחשב ולקחת את ה-8600GT שיצא בקרוב בגלל התמיכה שלו בDirectX 10 שלפי המדובר מרגישים אותה חזק בוינדוס ויסטה החדש מה אתם ממליצים מה היתם עושים במקומי מחכים קונים? יודעים מתי צריך לצאת ה8600 ?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ההבדל בין הU הוא שהאלברטון זול בכ100 שקל, אבל נראה שהקירור של MSI מאסיבי יותר הGT זול משניהם בכ600-700 שקל אבל הקירור שלו נראה מצועצע לעומת הקירור שלהם (למרות שיש לו 2 חיבורי מולקס והכל) יש למישהו השוואה בין הMSI והALBARTON אולטרה ? והאם בכלל יש הבדל ביניהם שמצדיק את ה 100 שקל ? (אחראיות זהה, אבל לא כתוב על הבנדל כלום)
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה המסך הדק הכי משתלם או טוב בשביל טווח המחיר הזה 1800 שקל !!!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מבצע שידרוג קטנטן למדיה סנטר שלי...(הקודם פנטיום 3 ו80 גיגה 512SDRAM geforce 2mx --הנוכחי CELRON D 512DDR2 533MHZ 160GB) עכשיו הכרטיס מסך הקודם היה geforce 2 עכשיו עדיין בסנטר החדש פועל על AGP אז הייתי רוצה לדעת מה עדיף לקנות כרטיס מסך עם 128 מגה או 256....כי הבנתי שכמות הזיכרון משפיעה על הרולוציה...והמדיה שלי מחובר לטלויזית LCD 32 ...אז היתי רוצה לדעת מה לקנות...כי ההבדל ביניהם הוא 100 שקל...ואני רוצה שיצא כמה שיותר זול!!!...
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיות ממש חמורות של התחממות עם ה- Connect3D Radeon X1800XT שלי. אפילו בעבודה בווינדוס הוא על 90 מעלות לפי הקונטרול-פאנל. במשחקים (Assassin Creed וגם RainbowSix החדש) המעלות מגיעות ל- 110 במצבים לא עמוסים בסתם מקומות ואני מאמין שהטמפ' מגיעה ל 120+ בקטעים עמוסים. לרוב קופצת לי הודעה http://img361.imageshack.us/img361/335/dasgf1.jpg ניקיתי את המארז די יסודי שבוע שעבר והשתמשתי גם בספריי אוויר. המארז הוא sunbeam transformer. איך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי ש 100+ מעלות זה כבר מסוכן לכרטיס לא? -המאוורר עובד -ניקיתי את המארז ממש שבוע שעבר די יסודי...
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין להפעיל את המחשב עם מסך "42 האם הכרטיס מסך יחזיק, או שלא תהיה תמונה מפני שהוא לא תומך בגודל כזה ? אם לא, אז איך אפשר להתחבר למסך כזה עם מחשב כך שיהיה אפשר לשחק לראות סרטים וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בפורום פה אומרים שהX600 XT מתאים רק לPCI - E. אם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI - E, הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן... ;D
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-