כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע עובד עם GIGABYTE 580, בגרסת הרפרס. אני לא מצליח לשים יד על מחיר אטרקטיבי יותר מהZOTAC של KSP ע"פ הצורה שלו, הוא נראה גם עם רפרנס PCB (מודל ZT-50101-10P ). המטרה היא באחידות הכרטיסים - תדרים זהים / דומים, ובלוקים אחידים לקירור המים. לא הצלחתי למצוא מידע על שילוב ה2. יש מישהו שיוכל לשפוך אור על הנושא?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מסתמן שאולי יצא 8970 והנה המפרט שלו http://www.guru3d.com/news_story/possible_amd_radeon_8970_xt_photo.html AMD Radeon 8970 XT Die/Core 28nm Curacao XT Stream Processors 2304 Raster Operators 48 TMUS 144 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 AMD Radeon 7970 Die/Core 28nm Tahiti XT Stream Processors 2048 Raster Operators 32 TMUS 128 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 תמונה http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=2764
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
סליחה ! הבעיה נפתרה !
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש p4 3000 2x1mb dualcore 512x2 667sumsung אני צריך כרטיס א מה אתם אומרים על ה 6800gs אני לא מתכוון לעשות oc אבל אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כמו שצריך מה אתם אומרים ... הוא יעשה את העבודה... נ.ב בהתחלה הזמנתי gto ואז החלפתי לזה...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום ראיתי באיזה מפרט של מחבר שלי כרטיס מסך MX6600 אז רציתי לדעת אם הוא פחות או יותר טוב מ-6600 רגיל
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי AGP אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בשביל משחקים די חדשים שיוצאים וקשה לי להשקיע יותר וזה בדולרים כי עכשיו אני בארה"ב ואני יכול לקנות באיבי ובעוד מקומות
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אממ היום נרשמתי לפורום אני מקוה שאני אהנה בו , אמממ אני רציתי לבקש ממך שאולי תמליצו לי על כרטיס מסך ההכי טוב שאני יכול להשיג עד 400 שקל בעיקרון אני רוצה את הכרטיס מסך שיתאים למשחקים תודה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לא משנה הסתדרתי בעצמי כבר... אומנם איכות התמונה לא כמו שמחברים לממיר חד חד אבל רואים מצויין גם ככה. אגב,ממליץ בחום על חנות סטריאו סטאר שנמצאת בפתח תקוה בז'בוטינסקי ממש ליד אורנג'-שירות מצויין נתנו לי את הכבלים הטובים ביותר,גילו סובלנות והראו לי את הכבלים פועלים על ממיר של יס.. מדהים. אז באמת כל הכבוד להם !!! בלי שום קשר לזה עשה לי מחיר טוב
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי עכשיו Asus FX 5200 כרטיס חלש במיוחד , ואני רוצה לקנות כרטיס סביר , זול , כי גם המחשב שלי לא הכי חזק ... אז אני גם ככה הולך לקנות מחשב חדש עוד שנה בערך אז אני לא רוצה להשקיע כסף על כרטיס חדש . בקיצור ראיתי בKSP במציאון את ה9600Pro ב-250 שקל ורציתי לדעת עד כמה שווה לקנות אותו ועד כמה גדול הפער בין ה FX5200 לבין ה9600PRO
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה מסך CRT 17 או 19 אינטצ' של LG למשחקים המסך הכי טוב שיש מהו?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
גדולים?..הבנתי שיש הבדל בכמה אחוזים בודדים האם זה נכון?...
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט ולא יקר 150-350 ש''ח לאיכות צפיה סבירה.. אני ממש לא מבין בזה עדיף מ KSP.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן, ה-7600GT שלי, כמו גם של כולם עושה רעש של מנוע סילון כשהוא מתחיל קצת להתאמץ. אני יכול לקבל את זה שזה קורה במשחקי תלת מימד, אז גם ככה כל הסביבה כבר לא כל כך שקטה (מוסיקה, פיצוצים וכו'). מה שיותר מפריע לי, זה שכשאני עושה פעולות יחסית "פשוטות", למשל אם יש לי איזה תוכנה בחלון command שמריצה הרבה מאוד טקסט, או אפילו כשאני עושה scroll רציף (לחיצה על כפתור ה-scroll והזזה של העכבר למעלה/למטה) הכרטיס מתחיל להשתולל. מעניין שכשאני בודק את הטמפ' שלו, היא בכלל לא גבוהה. ז"א הוא לא מפעיל את המאורר בגלל שהוא מתחמם, אלא לפי כמה פעילות הוא צריך לעשות או משהו כזה. יש למישהו מושג איך אפשר להשתיק אותו? הייתי קונה לו קירור נורמאלי, אבל אני קצת מפחד מהקטע של להתעלל ברכיבים שעלו לי בכל …
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, נאי מעוניין בכרטיס מסך AGP חזק, לכן ראיתי ב- eBay את הכרטיס למכירה. http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-6800XT-256-MB-DDR3-AGP-New-6800-GT_W0QQitemZ140054985244QQihZ004QQcategoryZ67864QQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכרטיס, במחיר כזה אני חשוב שזה מחיר מצחיק מאוד לא? אז אני שואל האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הספציפי הזה משם? (כן אני מאוד רציני) תודה לעזרה והדעה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שמעתי שלא ממש משתלם לקנות כרגע מחשב לפני יציאת DX10, בגלל שעוד מעט יצא DX10 וכרטיסים תומכים. אז השאלה היא.. עד כמה לא משתלם לקנות מחשב חדש כרגע? אפשר להסתדר ללא DX10 שנתיים-שלוש?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
משחקים כמו GTA:SA AOM 3 לא יודע אם הם נחשבים כבדים, תאמרו לי אתם מפרט: CPU processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz CPU Speed 3.05 GHz Performance Rated at 4.58 GHz System RAM 446.7 MB Operating System Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) Video Card SiS 661FX (SiS 661) Sound Card MPU-401 Compatible MIDI Device CD LITE-ON DVDRW SHW-160P6S PASS, but the Speed could NOT be analyzed. יש AGP תודה(:
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים ובטלוויזיה דרך מקרן או מסך גדול. האם אני ארגיש הבדל גדול אם אני אקנה לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (ערכת שבבים intel G965) לעומת כרטיס מסך ממוצע נפרד? תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה יותר טוב? ati radeon x600pro 128mb pcie או ati raedon 9600pro 256mb agp מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה זה אומר אם קיבלתי 29103 ב3DMARK 2001SE ?? חחח, זה טוב ? איפה אפשר לבדוק ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב? ATI Radeon x1300 512MB PCI Express 16x dual head, tv out או GeForce 7300GS 256Mb PCI EXpress 16X dual head, tv out על הATI אני צריך להוסיף עוד 40$ שזה לא כזה הבדל משמעותי מה שמשך לי את העין זה ה512MB של הATI אבל ה-X1300 זה לא הכי טוב, לא? קיצר אני לא מבין בזה כלום אז תעזרו לי להחליט...
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזכות הפורום ובזכות הסקירה המצוינת של כרטיסי מסך כל חודש, חידשתי (לאחר שנשרף הדיינוורד הישן שלי) את הכרטיס, ועכשיו אני הבעלים המסופקים של . winfast 7600gt הבעיה מתחילה בכך שאין לו VIVO, בניגוד לגיינוורד הישן. יעש חיבור HDTV ו SVIDEOץ חיברתי כבל SVIDEO עם מתאם לRCA, כדי לחבר לטלויזיה. אך הפלא ופלא - הדבר אינו עובד. האם למישהו יש מושג איך מפעילים את יציאת הוידאו בכרטיס, או מה הסיבה שלא עובד עתה החיבור? (עבד בכרטיס הקודם, אך שם יש יציאה ישירה של RCA). תודה תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הכרטיס שכרגע יש לי הוא X800GTO2 שלא הומהר, חדש! אבל לא תומך SM3, ורוב המשחקים החדשים דורשים SM3. קרוב משפחה טס לארה''ב, איך זה הולך, אם אני מזמין מNewegg זה מגיע אליו שם? איך זה הולך. אז איזה כרטיס מסך כדאי לי, לא יקר מאוד! שיהיה כרטיס טוב למשחקים חדשים. אפשרות שנייה, מעבד או כרטיס RAM נוסף, אז מה כדאי!? או שבכלל מסך? המפרט שלי נמצא בצד. תודה רבה, זה די דחוף.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
גירסה חדשה של דריברים הגיעו! 7.1! להורדה : http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html הנה רק חלק מהשיפורים: עוד 2 דקות הם אצלי!
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=92619 נשמע חביבי האע?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-