כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
קודם כל לפי מה שהבנתי התוצאה הזאת: ל4870 512MB היא נמוכה , וצריך להיות מעל 9K הנא תמונה מGPUZ הכל נראה תקין אך זאת התוצאה שאני מקבל , מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בחריץ השני של הלוח שלי בשביל הכרטיס מסך הרי יש לי SLI ? אני רוצה להעביר את הכרטיס שלי מקום בגלל, שהוא יושב מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט, וממש אין מקום לשים שם מאוורר . הדגם של הלוח רשום בחתימה תודה רבה.....
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה לקנות SAPPHIRE X1600PRO 512MB AGP או x800GT 256 ?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המצב הוא כזה החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800GT שעולה בערך 1500 שקל היום יש לי AGP ,השאלה היא אם שווה לי לקנות לAGP או להחליף לוח אם לPCIE (שזה עוד 600 שקל) ואז גם הכרטיס מסך צריך להיות שונה וגם יהיה יותר יקר ,הלוח אם שלי זה INTEL D865PERL מעבד 2.6ghz 800fsb סוקט 478 ,זיכרון 256x2 dual 400mhz ,הלוח אם שאני חושב להביא זה Asus P4GD1 Intel 915P: http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=27&model=167&modelmenu=1 אז שווה להחליף לוח אם? ואם שווה להחליף לוח אם אני צריך המלצה לכרטיס מסך תקציב 1500 שקל??
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המחשב צריך להגיע בשבוע הזה, ועדיין יש התלבטות בין 8800gts 320 xfx לבין ה8800gts 640 leadtek. המסך המתוכנן הוא dell 2007wfp כך שאני מתלבט בין ה640 ל320.(כמו כולם. ;D) מספר שאלות: האם אני יכול להגיע לתדרי שעון ב640 כמו של גרסת הxxx של xfx ה320? האם הגרסא של leadtek 640 טובה לאוברקלוקינג ואיתה אוכל להגיע לתדרים שהזכרתי? האם במידה ואני לוקח 640 הלידטק באמת הכי מומלץ? גם מבחינת האוברקלוקינג. (חשוב לי מאוד שאוכל להגיע לתדרים כמו הxfx 320 כדי שאוכל להנות מביצועים כמו שלו במצבים שבהם הזכרון לא ישפיע.) אשמח לתשובות וגם ללינקים לביקורות שממחישות את הדברים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה ומה התנאים שצריך עלמנת לחבר 2 מסכים לכרטיס מסך אחד? תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יעבוד עם מסך LG 22" W2253TQ תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם הכרטיס הזה 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 הוא כמו 9800gx2 יש לו שני כרטיס מסך או שזה כרטיס כמו 9800 gtx הרגיל
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600 GT והוא מציג קבצי 720P באופן טוב. יש לו TV OUT ויש חיבורים של S-VIDEO ו-RGB. אם אני מחבר אותו לטלוויזית LCD עם HD ויש לי סרט 720P על המחשב הוא פשוט ינגן אותו בHD כמו שצריך? מה לגבי רזולוציות, שבמעבר למסך רחב?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מפרט כרגע, תחילה היה כלול בו 7600GT אך אמרתי שבגלל ה DX10 אולי אולי כדאי להשקיע קצת פחות ואז לשדרג, אז הכיוון עכשיו הוא יותר האח הקטן שלו. ממה שאני ראיתי, יש יותר מ20 גירסאות של הכרטיס הזה (טוב הגזמתי...אבל זה +-)... ראיתי ביקורות מאנשים בפורום שגירסת האקסטרים של לידטק טובה מאוד.. אז השאלה שלי מה היא הגירסה הטובה ביותר לכרטיס הזה כרגע? ואם אפשר לציין באיזו חנות. ואם היא עולה 850-900 אני כבר אלך על GT כי אין הבדל ממש במחירים כבר..:\ תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מתי הכרטיס יהיה ניתן לררכישה וכמה הוא יעלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 32 ויש לו כניסת HDMI אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותי ויש לי חיבור AGP במחשב השאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMI גם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הרדאון 9600xt שלי מתחיל לעשות בעיות ולעצבן אותי, למרות שהמחשב די חדש, בן שנה וחצי (מחר יומולדת ) , הוא אינו תומך ב PCI-e ומכיוון שאני מתגייס בקרוב אני לא חושב שיש צורך להחליף לוח אם. אז פשוט לשאלה אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 900 ש"ח בתצורת agp. תודה רבה מראש רועי
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי , אני צריך מסך טוב עד 1000 שקל . (חריגות קטנות עד 99 שח ) . מסך CRT , מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט . יש לי כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לראות את הביצועים שלו . מה דעתכם עליו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 תודה .
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שישמש אותי בעיקר למשחק. כמה שאלות לי אליכם: 1) מה היא הפירמה הכי טובה לכרטיסי מסך למטרות משחקים? 2) מה היא הסדרה הכי טובה למטרות אלו? (GT, FX, MX וכו') 3) על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 19 אינטצ' של LG מדגם F900B הוא נמצא אצלי קרוב לשנתיים ואני מאוד מרוצה ממנו. יש לי אפשרות למכור אותו (כלומר כבר יש לי קונה שמעוניין) ב 850 שקלים. אני רוצה לקנות מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP930B שעולה בערך 3700 שקלים זה אומר שלהחליף מסך יעלה ל קצת פחות מ 3000 שקלים. הסיבות שאני רוצה להחליף מסך הן די פשוטות : - אני רוצה LCD (כי זה חדש ונוצץ ודק ויפה וסקסי) - בכללי צריכת החשמל נמוכה יותר ב LCD אז יהיה פה חסכון שנתי של כמה שקלים בחשמל אני חושב שכמה שאני אתמהמה עם מכירת ה CRT, המחיר שאקבל עבורו בעתיד (אם בכלל) יהיה נמוך משמעותית. אני אשמח אם תגידו לי מה הייתם עושים אתם במצב כזה, וגם, מה אורך החיים הממוצע של מסכי LCD מהסוג שאני רוצה לקנות ? ומה …
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הOC שעשו לו , שאיתו הוא מגיע בסטוק מקצר לו את החיים, או שזה לא משמעותי? זאת חברה טובה כבר אמרו לי אבל המאורר שלהם שקט? או שהוא ממש רועש ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו. **העברתי את ההודעה לתמיכה טכנית אפשר למחוק**
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
השאלה שלי היא מה זה oc בכרטיסי מסך ואיך עושים את זה ולאיזה סוגים של כרטיסי מסך כל הפרטים אם אפשר ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אם קיימים בכלל הבדלים ידועים מראש, איזה חברה הכי טובה מבחינת שקט וקירור ובלליות אם יש הבדלים? תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס ומאחר שהוא די מקרטע לי במחשקים על רזולוצייה גבוהה החלטתי לקחת אותו עד לאובר של GTS איזה תוכנות מומלצות מאחר וNVIDIA NTUNE אין בה שום אופצייה לאובר כלשהו.. אז איזה תוכנות מומלצות ולאיזה טמפ' אני אמור לצפות?? תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הכרטיס ורציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו או שיודע עליו ... איך הביצועים שלו ( לכידת וידיאו אנלוגי בעיקר ) האם הוא נתמך ע"י תוכנת העריכה פרמייר ? תודה מראש לעוזרים! http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_119&products_id=1136&osCsid=c5b61330c6bfa6cef669d084ddceb6db
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. עיינתי בתצוגת כרטיסי המסך שהוצאתם והתרשמתי מאוד במיוחד מה 7600 7800 ורציתי לדעת מה ההבדלים במידה בין 7300 ל 7600 של GFORCE ןאם יש כרטיסים שלהם תומכים AGP ואם כדאי בכלל לקנות את ה 7300. אני מחפש כרטיס שיעלה בסביבות ה 600 ש"ח ל AGP שאוכל לשחק איתו משחקים ברמה ממוצעת ושאוכל לראות חלק ללא תקיעות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-