עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט שהולך להיות Intel Core 2 Duo E8400 Tray Gigabyte GA-EP43-S3L Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD Antec Sonata III 500W השאלה היא האם לקחת 9800GTX או 4850 ? או בכלל להשקיע עוד קצת ב 4870?? האם זה משתלם? ויראו הבדל ממשי

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

איזה כרטיס מסך טוב ניתן להשיג בהשקעה של עד 300$, בקנייה בארה"ב? המערכת היא מבוססת INTEL והלוח אם Intel Bayfield D865GBF- אני משער שהוא לא תומך בPCI-EXPRESS. האם יש טעם גם להחליף את הלוח בשביל תמיכה בPCI-EXPRESS? מטרת המערכת היא משחקים. כמו כן, אם מישהו מכיר שמות של חנויות טובות בארה"ב שניתן לקנות בהן ציוד, נא לשתף .

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. מי שחיפש דרייברים חדשים עם לוח בקרה הישן של נוידיה ... אז חבר'ה מאתר NGOHQ הוציאו דרייברים עם אופטימזיציות הדרייבר הוא 158.22 והוא על אחריותכם - לא מנוידיה !!! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1631

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by Mafteah,

http://www.arcon.com.cn/product/intro/cmv/ct-723.htm

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Kitt0s,

יש לי LG F Flatron L1710S על 75Hrz 1280x960... והוא רועד.. פחות משעל 60 אבל עדיין רועד.. אה והכרטיס מסך הוא Leadtek 6600GT למעונינים..

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by House M.D.,

היי יש לי מערך של 2x ASUS GTX 560. היום שמתי לב שכל משחק שאני נכנס אליו קורס. למשל ב GTA IV אחרי הטעינה כל הטקסטורות הפכו לכחולות ואז הוא קרס. ב Trackmania 2 ראיתי ארטיפקטים ועיוותים ואז הוא קרס. אותו דבר כל משחק אחר שניסיתי. חשבתי שהבעיה היא שאני על דרייבר בטא 304.48, אז מחקתי באצעות driver sweeper והתקנתי 301.42 בלי הצלחה יתרה. ניסיתי לבטל את ה SLI בלוח בקרה עם אותן תוצאות. הכרטיסים על טמפרטורות נורמאליות, 48 ו- 58 במאמץ (אחד מהכרטיסים תמיד יותר חם) והם היו על 75-80 במאמץ לפני שהבעיות התחילו. לכרטיסים יש אוברקלוק מינורי מהמפעל, לא חושב שזו הבעיה. מה לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  7. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך דגם 8800GTS מכיון שהמחשב מחובר לטלויזית LCD 32 אינץ רציתי לדעת אם אני חייב לקחת את הדגם עם ה- 640 MBזיכרון או שיספיק לי גם ה- 320 MB תודה לעוזרים...

• 15 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by grozy d.j,

עוד מעט יוצא הכרטיס החדש של nvidia ורציתי לדעת מה המחיר שלו ומה ההבדלים בינו לבין ה-gforce 5900 ultra.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  9. מדובר במחשב נייח בן 3-4 שנים עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT בן אותו גיל של Zotak. אתמול נשמע קול נפץ חזק יחסית (ממש כמו פיצוץ של בלון), ובגלל זה לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם הגיע מהמחשב. לא היה ריח של שריפה או משהו בסגנון. מאותו רגע ביצועי הגרפיקה של המחשב החלו לרדת, אבל ירידה מאוד איטית (לקח כמה דקות), עד שהתמונה החלה לרצד והמסך נתקע. כשהוצאתי את הכרטיס ראיתי שנפערו חורים בחלקם העליון של רוב הקבלים. ברור לי שהכרטיס גמור, אבל אני חייב לדעת מה גרם לזה. קצר חשמלי? בעיה בלוח האם? כרטיס ישן מדי שפשוט גמר את חייו? התחממות יתר?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by jambo7,

מדובר במסך CRT המסך אמור להיות רחוק מהמחשב השאלה היא האם אני מחבר כבל מאריך בין כרטיס המסך למסך זה פוגע באיכות התמונה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי מעבד ישן : CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) ובהרצת HD הוא מגיע ל100 ומקרטע , השאלה היא אם אפשר לחסוך קניית מחשב חדש ולקנות רק כרטיס מסך חדש מסדרת נוידיה ***9 וזה באמת יעזור ולא יקרטע ... יש למישהו נסיון עם זה ??? ואם כן כל כרטיס מסדרת 9 יעזור או שרק ספציפיםם במקרה של המעבד שלי ?

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  12. מתנצל אם אני עובר על החוקים אבל אני מעוניין להתיעץ בנוגע לכרטיס מסך למחשב שלי המחשב בבניה בשלבים כל פעם אני אוסף קצת כסף וקונה משהו במטרה שהמחשב יהיה מושקע מפרט המחשב - I7 -6700K לוח גיגהבייט z170x-gaming3 זכרונות kingstone hyperx 2666 16 GB ddr4 --------------------------------------------------- כל זה עלה לי 3000 שקל מהספק שלי חיברתי את זה למחשב הישן שהיה לי בנתיים עובד הזמנתי מארז חדש - NZXT H440 אדום שחור (בהתאם ללוח) - 500 ש"ח אני צריך המלצות ל SSD M2 טוב אבל שלא יהיה יקר מידי סביבות ה 500 שקל שאני רוצה להשקיע אני צריך גם ספק כח טוב עדיף מודולרי שילך טוב עם הכרטיס מסך שאני רוצה קיבלתי …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, המערכת שלי מפורטת בצד ימין, לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן או לשדרג או לרכוש כ. מסך חדש משום שנוכחי מגמגם מאוד. מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס (ואני לא הולך לחזור הביתה כל שבוע) ההבנתי שלהשקיע במחשב חדש זה יהייה ביזבוז. לכן אני רוצה להאריך את החיים של המחשב הנוכחי כמה שיותר. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס EVGA GeForce 7800GS לאפיק AGP בבערך 1700 שקל. איך הכרטיס? הוא כדאי? האם הוא יאריך את החיים של המחשב למקדימום שניתן ללא החלפת שילוש? (אני גם מתכוון לשדרג לספק איכותי יותר מה-HEC 300W שיש לי כרגע על מנת שהוא יחזיק את המחשב) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by lior505,

ישלי שתיים מחוברים בקרוספייר במחשב אם אני מנתק אחד המשחקים רצים אותו דבר בלי שינוי והCROSS FIRE על ENABLED מה יכולה להיות הבעיה? אולי הם לא עובדים ביחד וסתם מחוברים איך אני יכול לדעת בוודאות

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by Skippy,

אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל מאז הפעם אחרונה שבדקתי יש כלכך הרבה סוגים מכל כך הרבה חברות שאני כולי מבולבל.. אני צריך המלצה על כרטיס בתקציב שרשמתי, זה למשחקים בעיקר.. ואולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין כל החברות שמייצרות את ה9600GT? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by maazg,

שלום רב, אני קונה מחשב חדש עם ivy bridge 3540 עם זיכרון של 8 GB. אני הולך לעבוד עם רזולוציה של 1920x1080. ההתלבטות הכי קשה היא בבחירת כרטיס המסך, חיכיתי ליציאת ה- 600TI ולמבחני ביצועים. (ואני רואה שחיכיתי לשווא) אני ממש מבולבל,אני לא רוצה להיות מאלה שרוצים את ההכי יקר אבל אני מוכן לשלם אם זה כן ישתלם לי והכרטיס מסך כן יריץ משחקים שכרטיסים אחרים לא יריצו בעוד כשנתיים מהיום באיכות טובה. ההתלבטויות שלי היא בכרטיסים הבאים: 1. 7950 שעולה 1675 ש"ח (ב TMS) 2. 670 שעולה 1820 ש"ח (ב KSP) 3. 7850 שאולה 1250 ש"ח (ב TMS) ראיתי שרוב מערכות המומלצות בפורום "מפרטי מחשב" המליצו על 7850 אך לפי המבחנים אני רואה שהוא לא בליגה של "הגדולים". אז כנראה שאני הולך על אחד משני האחרים. אני הולך לש…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. Started by Trol,

אוקיי, לחבר שלי יש את הלוח אם הזה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/reviews/mainboards/intel_D850GB/ לפי מה שרשום שם הוא תומך בAGP 4X, והתקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by neil4,

למה המהירויות שעון שלו כ"כ נמוכות 250\444 זה נמוך מאוד , האם הוא כמו האטלון אקספי 1700 שיש לו יכולות אוברקלוקינג מצויינות? ואל תתנו לי כתבות שנכתבו ע"י אלכסים בבקשה , אני לא מבין אותן.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by asinnn,

שמעו יש לי תמסך של viewsonic המה אתם אומרים כדאי לקנות כבר מסך דק ? יש מסך דק שיכול לעבור תמסך הזה באיכות ? ובמחיר נורמלי כאילו ? או שכדאי להשאר לבנתיים עם המסך ולקנות בעתיד יותר

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by guy_intel,

אני גיימר לשעבר ולאחר שנים שלא שיחקתי משחקי מחשב רוצה לחזור יש בבעלותי מחשב בן כ-6 שנים. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי לכרטיס הכי טוב שהמפרט שלי יכול להחזיק. אשמח להצעותיכם! להלן המפרט הנוכחי: מעבד Q9550 2.8Ghz לוח אם Asus P5Q Pro (תמיכה ב: PCI Express 2.0 x16) זיכרון 4GB כרטיס מסך: ATI 4870 512MB ספק Crossair VX550 בהתאם לעוצמת הספק שלי ולעובדה שלוח האם תומך רק ב-PCI Express 2.0 מה אתם ממליצים ? תודה!

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by LeftRight,

יש לי ATI RAEDON X600 אז ככה על הקוספא רשום שזה X600PRO אבל בתוך המחשב בפרטים שם ובדרייבר בINFORMATION CENTER רשום שזה X600 SERIES משהו כזה....זה אומר שזה לא PRO או שזה PRO אבל ככה זה רשום...בבקשה תענו לי מהר אני חייב לדעת דחוף

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by Sake,

שלום לכולם. אז יש לי שאלה אליכם.... למה כשאני ניכנס לcall of duty ואני פותח את הmenu של המסך והוא מראה לי משהו אחר ממה שהוא מראה במשחקים אחרים... זה מראה לי משהו 48.3kHz 59Hz NN ובמשחקים אחרים זה מראה 768x1024 85 hz אז נראה לי שבגלל זה,זה מוריד לי fps ב call of duty המסך שלי זה samsung 753 dfx והכרטיס מסך הוא radeon 9700 מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה לעונים!

25. Started by Bw`,

יש לי בעיות FPS במשחק מסויים - enemy-territory מפרט המחשב שלי : p2000 512 ram r9600 xt 60 maxtor giga motherboard- asus p4s800D הבעיה היא שבמקומות מסויימים ה-FPS יורד ל 10-20 , ולחבר שלי, עם מפרט זהה (וכרטיס גיפורס-4) יש FPS גבוה בהרבה . הבעיה היא (כנראה) לא בלוח-אם בגלל שהחלפתי אותו והבעיה נשארה, וגם כנראה לא בכרטיס מסך (החלפתי את הכרטיס לגי פורס 4 והבעיה נמשכה) תודה מראש >:

• 7 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.