עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jambo7,

מדובר במסך CRT המסך אמור להיות רחוק מהמחשב השאלה היא האם אני מחבר כבל מאריך בין כרטיס המסך למסך זה פוגע באיכות התמונה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי מעבד ישן : CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) ובהרצת HD הוא מגיע ל100 ומקרטע , השאלה היא אם אפשר לחסוך קניית מחשב חדש ולקנות רק כרטיס מסך חדש מסדרת נוידיה ***9 וזה באמת יעזור ולא יקרטע ... יש למישהו נסיון עם זה ??? ואם כן כל כרטיס מסדרת 9 יעזור או שרק ספציפיםם במקרה של המעבד שלי ?

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  3. מתנצל אם אני עובר על החוקים אבל אני מעוניין להתיעץ בנוגע לכרטיס מסך למחשב שלי המחשב בבניה בשלבים כל פעם אני אוסף קצת כסף וקונה משהו במטרה שהמחשב יהיה מושקע מפרט המחשב - I7 -6700K לוח גיגהבייט z170x-gaming3 זכרונות kingstone hyperx 2666 16 GB ddr4 --------------------------------------------------- כל זה עלה לי 3000 שקל מהספק שלי חיברתי את זה למחשב הישן שהיה לי בנתיים עובד הזמנתי מארז חדש - NZXT H440 אדום שחור (בהתאם ללוח) - 500 ש"ח אני צריך המלצות ל SSD M2 טוב אבל שלא יהיה יקר מידי סביבות ה 500 שקל שאני רוצה להשקיע אני צריך גם ספק כח טוב עדיף מודולרי שילך טוב עם הכרטיס מסך שאני רוצה קיבלתי …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, המערכת שלי מפורטת בצד ימין, לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן או לשדרג או לרכוש כ. מסך חדש משום שנוכחי מגמגם מאוד. מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס (ואני לא הולך לחזור הביתה כל שבוע) ההבנתי שלהשקיע במחשב חדש זה יהייה ביזבוז. לכן אני רוצה להאריך את החיים של המחשב הנוכחי כמה שיותר. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס EVGA GeForce 7800GS לאפיק AGP בבערך 1700 שקל. איך הכרטיס? הוא כדאי? האם הוא יאריך את החיים של המחשב למקדימום שניתן ללא החלפת שילוש? (אני גם מתכוון לשדרג לספק איכותי יותר מה-HEC 300W שיש לי כרגע על מנת שהוא יחזיק את המחשב) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by lior505,

ישלי שתיים מחוברים בקרוספייר במחשב אם אני מנתק אחד המשחקים רצים אותו דבר בלי שינוי והCROSS FIRE על ENABLED מה יכולה להיות הבעיה? אולי הם לא עובדים ביחד וסתם מחוברים איך אני יכול לדעת בוודאות

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by Skippy,

אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל מאז הפעם אחרונה שבדקתי יש כלכך הרבה סוגים מכל כך הרבה חברות שאני כולי מבולבל.. אני צריך המלצה על כרטיס בתקציב שרשמתי, זה למשחקים בעיקר.. ואולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין כל החברות שמייצרות את ה9600GT? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by maazg,

שלום רב, אני קונה מחשב חדש עם ivy bridge 3540 עם זיכרון של 8 GB. אני הולך לעבוד עם רזולוציה של 1920x1080. ההתלבטות הכי קשה היא בבחירת כרטיס המסך, חיכיתי ליציאת ה- 600TI ולמבחני ביצועים. (ואני רואה שחיכיתי לשווא) אני ממש מבולבל,אני לא רוצה להיות מאלה שרוצים את ההכי יקר אבל אני מוכן לשלם אם זה כן ישתלם לי והכרטיס מסך כן יריץ משחקים שכרטיסים אחרים לא יריצו בעוד כשנתיים מהיום באיכות טובה. ההתלבטויות שלי היא בכרטיסים הבאים: 1. 7950 שעולה 1675 ש"ח (ב TMS) 2. 670 שעולה 1820 ש"ח (ב KSP) 3. 7850 שאולה 1250 ש"ח (ב TMS) ראיתי שרוב מערכות המומלצות בפורום "מפרטי מחשב" המליצו על 7850 אך לפי המבחנים אני רואה שהוא לא בליגה של "הגדולים". אז כנראה שאני הולך על אחד משני האחרים. אני הולך לש…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. Started by Trol,

אוקיי, לחבר שלי יש את הלוח אם הזה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/reviews/mainboards/intel_D850GB/ לפי מה שרשום שם הוא תומך בAGP 4X, והתקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by neil4,

למה המהירויות שעון שלו כ"כ נמוכות 250\444 זה נמוך מאוד , האם הוא כמו האטלון אקספי 1700 שיש לו יכולות אוברקלוקינג מצויינות? ואל תתנו לי כתבות שנכתבו ע"י אלכסים בבקשה , אני לא מבין אותן.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by asinnn,

שמעו יש לי תמסך של viewsonic המה אתם אומרים כדאי לקנות כבר מסך דק ? יש מסך דק שיכול לעבור תמסך הזה באיכות ? ובמחיר נורמלי כאילו ? או שכדאי להשאר לבנתיים עם המסך ולקנות בעתיד יותר

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by guy_intel,

אני גיימר לשעבר ולאחר שנים שלא שיחקתי משחקי מחשב רוצה לחזור יש בבעלותי מחשב בן כ-6 שנים. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי לכרטיס הכי טוב שהמפרט שלי יכול להחזיק. אשמח להצעותיכם! להלן המפרט הנוכחי: מעבד Q9550 2.8Ghz לוח אם Asus P5Q Pro (תמיכה ב: PCI Express 2.0 x16) זיכרון 4GB כרטיס מסך: ATI 4870 512MB ספק Crossair VX550 בהתאם לעוצמת הספק שלי ולעובדה שלוח האם תומך רק ב-PCI Express 2.0 מה אתם ממליצים ? תודה!

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by LeftRight,

יש לי ATI RAEDON X600 אז ככה על הקוספא רשום שזה X600PRO אבל בתוך המחשב בפרטים שם ובדרייבר בINFORMATION CENTER רשום שזה X600 SERIES משהו כזה....זה אומר שזה לא PRO או שזה PRO אבל ככה זה רשום...בבקשה תענו לי מהר אני חייב לדעת דחוף

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by Sake,

שלום לכולם. אז יש לי שאלה אליכם.... למה כשאני ניכנס לcall of duty ואני פותח את הmenu של המסך והוא מראה לי משהו אחר ממה שהוא מראה במשחקים אחרים... זה מראה לי משהו 48.3kHz 59Hz NN ובמשחקים אחרים זה מראה 768x1024 85 hz אז נראה לי שבגלל זה,זה מוריד לי fps ב call of duty המסך שלי זה samsung 753 dfx והכרטיס מסך הוא radeon 9700 מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה לעונים!

16. Started by Bw`,

יש לי בעיות FPS במשחק מסויים - enemy-territory מפרט המחשב שלי : p2000 512 ram r9600 xt 60 maxtor giga motherboard- asus p4s800D הבעיה היא שבמקומות מסויימים ה-FPS יורד ל 10-20 , ולחבר שלי, עם מפרט זהה (וכרטיס גיפורס-4) יש FPS גבוה בהרבה . הבעיה היא (כנראה) לא בלוח-אם בגלל שהחלפתי אותו והבעיה נשארה, וגם כנראה לא בכרטיס מסך (החלפתי את הכרטיס לגי פורס 4 והבעיה נמשכה) תודה מראש >:

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by leahd3,

שלום לכולם. אני בדיוק סיימתי להכין את הבנצ'ים עבור הסקירה שאני עושה לערוץ שלי בין 1080 מול 970 SLI. אמנם אני חובבן אל מול יוטיוברים ענקים אבל אולי פרספקטיבה שונה יכולה לעזור לצרכן הישראלי:) במידה וההנהלה תאשר לי אני אתן לינק לסרטון כאן כשיהיה מוכן. שימו לב הסרטון הזה בא בחסות החנות בא אני עובד והחנות תקבל במה, ולכן אני לא מעוניין לעבור על חוקי הפורום. במידה וההנהלה תאשר לי לפרסם פה את הלינק אני יותר מאשמח כי סה"כ אני ערוץ חדש, הערוץ הוא עצמאי ולא קשור לחנות, ודי הישתדרגתי מבחינת איכות וידאו / אודיו לאחרונה ואני חושב שאני יכול לתת תוכן באיכות מעולה במידה וההנהלה לא תאשר לי זה גם כן בסדר שכן יש חוקי פורום וזה מקובל אך אני מניח שיהיה מותר לי לתת לינק…

18. הרי אם HYDRA מאפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך מחברות שונות. זה ישמע אפילו יותר פשוט שהוא יאפשר לחבר שני כרטיסים מאותה חברה- או פשוט באותה מידה. האם הדבר אפשרי ? זה יהיה נחמד לעשות 480 + 285

19. Started by root3:16,

אני רוצה לקנות מסך, 17 או 19 אינץ(עדיף 19) שטוח. מעדיף מKSP אבל זה לא ממש משנה מאיפה. ועוד שאלה, איזה מסך עדיף למשחקים דק או שטוח? תודה מראש לכל מי שיעזור

• 51 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by xtineR,

כותרת

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by or,

איזו הוציאו לא מזמן 2 דגמים חדשים של מסכים, אחד 17 אינץ' עם זמן צגובה של 8 מילי שנייה. השני 19 אינץ' זמן תגובה 12 ניגודיות של 1:1000 בהירות של 250 שהוא זהה למסך אחר של החברה... זה נראה לכם הגיוני שהמסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/s1910/spec.asp זהה למסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/l778/spec.asp (למעט הרמקולים...)

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by KF,

שלום חברה יש לי בעיה... בכרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB נגיד אני משחק ב GTA SA או בCALL OF DUTY אחרי איזה 40 דקות של משחק המחשב נתקע וזהו הוא לא זז... אם אני לוחץ ALT TAB אז אחרי כמה דקות יש לי הודעה של VPU RECOVER .... איך אני מתקן את הבעיה ? זה נורא מעצבן... ניסיתי לבטל את ה VPU RECOVER אבל בכל זאת הוא ניתקע... ואז בכלל אני לא יכול להיגע לווינדוס אלא לעשות ריסט... נ.ב כל זה התחיל מתי שהתקנתי את גירסת הדרייברים 5.6 של ATI עשיתי OC למעבד מ3000 ל3200 (לא יודע אם זה משנה) המאורר של הכרטיס מסך לא עובד.... (אבל לפני הדרייבר החדש הוא גם לא עבד והכרטיס עבד בסדר גמור)... באמת תודה לכל מי שיעזור לי !

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by jkigel,

אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הנ"ל ואשמח להמלצות ולביקורות. תודה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. אז כרטיס המסך הזקן שלי (HD6850) התחיל למות... במאמץ מראה גווני ירוק-סגול על המסך המפרט שלי הוא: i3 6300 8GB DDR3L ספק EarthWatts 550W לוח אם Gigabyte B150m-HD3 המחשב בעיקר משמש לסרטים, heroes of the storm, קצת אמולטורים של PS2 ו-Wii, כלומר, לא גיימינג מסיבי. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף (600-500 ש"ח) וגם לא צריך כרטיס חזק במיוחד. גם משהו יד שניה פה מהטריידזון יהיה מעולה (ראיתי שמוכרים GX770 ב-650 ש"ח - זה ממש אוברקיל? ) תודה!

25. Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 תודה

• 8 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.