עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheShadow,

אוקי אם לא אהבתם את הנוסח אז עריכה: אפשר בבקשה תשובה? ???

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  2. אתם רואים שבתמונה פה יש 3 חתיכות שנכנסות ל AGP למטה ... ופה יש רק שני חתיכות וחסר רווח בין חתיכה 1לחתיכה 2 ....

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Pac Pac Chick,

הי לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדלים בגרסאות שונות של הXT PE כמו שיש בכרטיסים של NVidia, או שכולם זהים? אם יש הבדלים, איזה חברה הכי טובה (לא בארץ, כי אם בחו"ל)? ושאלה נוספת: הXT PE הוא ב PCI-E או בAGP?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by davidz,

מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך סביר בטווח מחירים של 400-500 שח?

5. Started by lipa,

זה לינק לגרסה הרגילה http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxp.htm זה לגרסת ה-Golden Sample :http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxpGS.htm זה לגרסת ה-Ultra :http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxp_glh.htm תסתכלו על הגדרות הליבה והזכרונות :

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by TheShadow,

אני מתלבת ביין PINE XFX ללידטק... ללידטק יעלה לי 2890 מזומן: 2800 מזומן + משלוח: 2835 וה XFX יעלה: 2390 (בתשלום אחד לא מזומן (לא צריך משלוח))

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by miky,

חברה יש לי ראדון 9200se ניסיתי לעשות לו בנצ'מרקינג והוא קיבל ציון של 4200 האם זה טוב?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by AvigdOr.GT,

כמו שאמרתי בעוד שבעויים לכל היותר אני אקנה את הכרטיס: MSI Readon 9800pro עכשיו לאדע אמרו יש אחד ירוק אחד אדום, אז מה ההבדל בניהם? ההבדבל באמת כזה משמעותי? עכשיו עוד דבר, איך אני יכול לדעת אם זה כרטיס אדום או ירוק?, לפני שאני קונה.... עכשיו אני רוצה לקנות מKSP איפה רשום כמה זמן אחריות יש לי? תודה

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  9. טוב אז כך. אני הולך לקנות מחשב בקרוב אני צריך כרטיס מסך. יש לי 5000 שקל תקציב ועם מחשב כמו שאני הולך לקנות אין לי מספיק כסף ל6800gt אז אני חייב להיתפשר אני הולך על ה6600gt האם זה שווה או לעשות מעמצים קשים להוריד פה ושם קצט ולקנות את ה6800gt אני היום בן 14 עוד 4 שנים יש לי צבא זאת אומרת המחשב הזה היה אצלי 4 שנים... אני צריך כרטיס מסך שירזיק את משחקים העתיד כמו שצריך כמו ut2006 שהולך לצאת ב2006 ועוד משחקים... (אני אזכיר למי שעוד לא קרא איזה תריד שעשיתי על הנושא ולא קיבלתי תשובות טובות אני גיימר שהולך לשחק משחקים כבדים מאוד כמו doom3 farcry ועוד...) הקיצר למי שלא הבין את השאלה אז כך האם יש הבדל גדול בין ה6600gt ל6800gt או גם ה6600gt יספק אותי לעוד 4 שנים... ויש לי עוד שאלה ס…

• 27 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by guy124,

http://www.rostec.co.il/tep_catalog/default.php?cPath=16_84 רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה או שעדיף 9600 אקס טי

• 10 תגובות
    • 596 צפיות
  11. מה קורה אז ככה כמו כולם הורדתי את הדריור הזה והתקנתי וכרגיל אני משחק בקבוצה שלי הידועה לשם DLD במשחק כמובן call of duty ברשת ופשוט המשחק נטקע כול איזה 2 דקות וזה מחייב ריסט מה זה השטיות האלה איך ATI פיספסה את זה אני ממש בשוק מקקווה שיצא תיקון ומהרר!!

12. Some motherboards violate the AGP specification and therefore this card may not physically fit in some systems. אממ nonde??? WTF?! מה הכוונה כאן?,הבנתי אבל האם יש משהו שאני צריך לדאוג ממנו?...(אני מתחיל להלחץ לקראת בואו של הסוס שלי,תכננתי ליהנות ממנו קצת עם המערכת הזקנה הנוכחית ולשדרג מאוחר יותר[x800 xt platinum edition coming at the 15th november]). עריכה: הכותרת בסדר עכשיו?...

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  13. 1. כהמסך נדלק הוא עושה רעש....ושהוא בדיוק נדלק הוא עושה כמו DEGAUSS...ככה זה גם אצלכם ? 2. אחרי כמה זמן שהשארתי תמסך מכובה אבל המחשב דלוק שנאי מדליק אותו בבוקר (אחרי לילה) כל התצוגה משתנה זתומרת הערכיםםם של הSIZE והPOSITION משתנים כולל הHZ מ85 ל60...זה לא תמיד ככה...אבל זה קורה ! קורה לכם? חוויתם? פתרתם? ספרו לדוד סינק

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  14. זה http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N57L128DP.htm או זה http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by nim901,

אז ככה הורדתי את הדריברים החדשים ובדקתי שהם תומכים בכרטיס שלי (9200 Se) לפי מה שהיה כתוב פה אז הם תומכים בכל מקרה כשאני נכנס להגדרות אני לא רואה את כל התפריטים הנה תמונה מלינק אחר ממה זה יכול להגרם? יכול להיות הסרה לא טובה של דריברים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by miky,

אני לא יודע למה אבל נראה לי שזה סופם למה א יודע נראה שהם הגיעו למקסימום אני לא חושב שיופיע משהוא כמו geforce 7 serias או radeon x1000 או משהוא כזה זה פשוט לא הולך נראה ששני החברות האלו יצתרחו להתחיל מחדש

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by IMT,

אני מחפש כרטיס במחיר של 560 ש"ח כדי להחליף את ה Giforce4 mmx 440 128 MB שלי.

• 16 תגובות
    • 985 צפיות
  18. תביאו לי מסך CRT שאתם הכי ממליצים שיהיה יותר טוב מLG Flatron F900B תודה

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  19. עם אפשר גם את כול האבזרים הנחוצים לATI תודה

20. אני מחפש מסך חדש שאפשר להשיג בחיפה חוץ מב-KSP (זה משאיר לנו את כל רשתות האופיס דיפו/טרקלין/מרדנית/נועה ואולי עוד כמה) המסך המת הוא MAG 810FD ששירת אותי נאמנה יותר מ-5 שנים והתחיל להראות הכל כפול ואין לי כוח כבר לתקן אותו. לא LCD

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

היי, התקנתי את הקאטליסט 4.10 החדש, הכל הלך סבבה (חוץ מהעובדה שזה הוריד לי 200 נק' ב2005), בקיצור, פתחתי את הWINDOWS MEDIA PLAYER לנגן קובץ WMV, וזה מה שראיתי: עכשיוו אני יודע שזה לא קודק פגום כי לא הקתנתי שום קודק לאחרונה, פרט לכך, דברים לא נוטים להתקלקל אצלי בדרך קוסמית ( בשבל זה יש את העוזרת בית). הדבר היחידי ששונה הוא התקנת הדרייורים החדשים. כעקרון זאת הודעת אזהרה, אבל אם למישהוא יש מושג איך לתקן את זה, שיחלוק.... (תודה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by musari,

קניתי X800TX PCI-E ASUS יש הבדל בין AGP שזה 1000 שקל פחות???

• 64 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by lipa,

מי היבואן הרשמי בארץ ? כמה זמן אחריות יש על המוצרים בארץ ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by ZenMaster,

לפני כחודשיים קיבלתי ATI ORIGINAL R9800XT 256 אני משתמש בו כבר זמן מה ואני מאוד מרוצה, היום התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI עם התוכנה החדשה שלהם ואני לא מרוצה, הכרטיס מתחמם יותר, מספר האפשרויות יותר מצומצם וכו... שמעתי גם שכדאי להתקין את הדרייברים של "אומגה" כי הם מנצלים את הכרטיס יותר טוב. מה לעשות ?

25. Started by miki03,

שלום לכולם רציתי לדעת מתי צריכים לצאת דריברים חדשים מבית NVIDIA ?? יש זמן משוער או משהו ?? כי ATI כבר הוציאו כמה וכמה דרייברים בזמן ש NVIDIA לא הוציאה כלום !!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים