עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yotaman,

שלום יש לי קלטות וידאו שאני רוצה להעביר למחשב ואז לצרוב לדיוידי, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה ואיזה כבלים אני צריך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by NIRAN,

זה נכון שהם הכי מומלצים למשחקים וכו? ואיך 2 המסכים האלו מי מבניהם הטוב יותר? יש הבדל בין MAG CRT 19" - 996PF X-Flat series = ש"ח1265 ל MAG CRT 19" - 996PFs- X-Flat series - SILVER = ש"ח1189 שני המסכים מאותה החנות הם נראים לי אותו דגם אך יש הבדלי מחירים למה ומה עדיף?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by vner@,

הלך קפוט מסך 17" הראשי שלי שהיה בן 6-7 שנים.... (TCO95)... משמע אני צריך מסך חדש בדחיפות.... יש המלצות למסך CRT 17" (שטוח אני מניח)..? אשמח לקבל גם חנויות בהן אני יכול לקנות את המסך בימים הקרובים. אבנר

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by the kon,

שלום מה מצב? טוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף? x600pro של ספייר VS 6600gt של אלברטון וגם אם אתם ממליצים על ה6600 אז איזה חברות שמייצרות את הכרטיס יש כבר בארץ? *עריכה תעבירו את זה בבקשה פשוט נכנסתי לאחסון בטעות במקום לתצוגה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by Impreza,

לי יש R9600XT 256M וחבר שלי קונה מחשב יחד עם 5900XT 128M (ג'יפורס) של ג'יגאבייט הוא יותר טוב מהראדון? בכמה אחוזים?

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by nim901,

היום בבוקר קמתי נכנסתי לכמה אתרים אך שמתי לב שרואים חרא שימו לב לתמונות רואים עליהם קווים כחולים וזה קורה בכל דבר, סרטים, משחקים, אתרים, תמונות ואפילו על הסמיילים פה באתר מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. שלום לכולם , בידיוק קיבלתי מחשב חדש ונתוניו AMd xp +2600 ram 512 ddr 400mhz 3d card : ge force 3 ti hard disk : 40 gb 7200 win xp קיבלתי ב 3dmark 03 את התוצאה העלובה 960: האם זה רק בגלל הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by m3tr0x,

שלום, אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מבין השניים יותר טוב ומה ההבדלים בגרפיקה שאתה רואה במשחק בינהם.... ואם אפשר מספר דוגמאות להבדלים בינהם (אל תכניסו את HL2 להשוואה) ואם אפשר עובדות ולא דעות של כל אחד...... ואם אפשר לראות דוגמאות במשחקים חדשים בין שתי הכרטיסים..... ובקיצור מה ההבדל הגדול במשחקים בין שני הכרטיסים...

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by giligo,

מה ניתן עוד לעשות, כדי להציג בטלוויזיה בצבעים ? ניסיתי כמעט הכל. הכל עבד יופי עד שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס ה- ATI RADEON 9600 PRO שלי מה ניתן לעשות ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  10. אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP... והנה התשובה: We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so. Thanks for the support ------------------------------ בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005 דרך אגב זה לא חוקי :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי ) עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא א…

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by elad_jacoby,

האם מה שרשום בwww.hwzone.co.il הכתבה השניה כרגע בראשיות נכונה? שבמקום 1000MHZ עשו DownLock ל 900MHZ?? אם כן איזה חברה טוב במחירים פחות או יותר כמו שלה יש לכרטיס הזה

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן חבר'ה. המחשב שלי הוא ענתיקה רצינית. כשקניתי אותו הכרטיס מסך שלו (ג'יפורס 2) נחשב ל"בסדר" ומטה והיום הוא לא מסוגל להריץ אפילו פקמן. אני רוצה להחליף אותו לכרטיס יותר חדש אבל סקירה באתר של אינטל הראתה לי שאני צריך כרטיס שעובד במתח של 1.5 וולט ותומך בAGP X4 ומטה - כי רק בכרטיסים כאלה הלוח אם המאובק שלי תומך. כאן בעצם השאלה שלי - אילו כרטיסים עונים לתנאים הללו ויעבדו על לוח האם שלי? אם יש לכם בנוסף גם המלצות נוספות אשמח לשמוע אותן. תודה.

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by buky,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה זה שידור טלוויזיה דיגיטלי. יש חברה ידועה שמייצרת כרטיסי טלוויזיה ווידאו למחשב,הכתובת שלה הוא www.lifeview.com.tw . החברה הזו הוציאה סידרה חדשה של כרטיסים מסוגים שונים ואחד מהם הוא כרטיס שיש לו שתי אפשרויות קליטה מאנטנה,אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית. הדיגיטלית נקראת DVB-T RECEIVING . רציתי לדעת מה השימוש של הכניסה הזו,והאם היא רלוונטית לישראל. בתודה BUKY

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by אוריפ,

שלום! לצורך מפרט שאני בונה לידידה אני צריך מסך CRT 19". בגלל שאין הרבה עם מה לשחק חשבתי על המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3189 אני יודע שבתקציב הזה כדאי ואף מומלץ 17", אך האם המסך הנ"ל סביר או שיש משהו קצת יותר טוב בעד 1300 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by pringles,

האם זה משמעותי להיום לגבי חברות של קרטיסי מסך של הרדאונים אם כן מה אתם ממליצים אני רוצה לקנות 9600 XT

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by stingeR-,

אוקיי , היום אחר הצהריים(סביבות 3 ככה) , יצאתי ללמיר לקנות את המסך , אתמול אמרו לי שיש במלאי כמה מסכים וגם מחר יהיה אם אני יבוא , אז באתי , שאלתי את המוכר אם יש להם במלאי , אבל אין.. , יגיע מלאי גדול ביום שני.. , בקיצור , שנכנסנו לרעננה(באתי מכפר סבא) ראיתי שלט של מרדנית... , ושחכתי בכלל שיש מרדנית ברעננה , אוקיי , הלכנו לשם... , במרדנית המסך היה במלאי(הMB , לא הDF) וקניתי אותו(עכשיו לכל מי שלא יודע , ההבדל בין שני המסכים הוא של MB יש שפורפרת שנקראת (2)Magic Bright ולDF יש שפורפרת שנקראת DynaFlat , עכשיו בעיקרון , הMB נחשבת ליותר טובה(לפי ביקורות) , אבל שניהם גם לפי הביקורות וגם לפי מה שראיתי כמעט אותו הדבר) בקיצור , הופתעתי לטובה , המסך מאוד קל להתקנה , ומאוד קל להתעסק ע…

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  17. ואם אפשר גם המסך הכי טוב CRT 17 עד 2000 ש"ח תודה רבה

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  18. מחפש תוכנה ע"מ שאוכל להתקין את הדרייברים שבהם המחשב\כרטיס פעלו מצויין. תודה!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by NIRAN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_910&products_id=3651

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by ZenMaster,

ומה זה אומר אם הכרטיס מסך שלי קיבל : GFX 6261 CPU 9207 -------------- 46719

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. שלום, אני בתהליך לקניית מחשב חדש אבל יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקים חמים בשוק אז הכרטיס מסך צריך להיות בהתאם... יש לי 2 אפשרויות 9600 או 9800 והפרש עצום של 1500 ש"ח במחיר. האם ה9600 מספיק חזק להריץ את כל המשחקים היום וגם בעוד חצי שנה - שנה? מה לגבי גרסאות? יש pro, XT מה ההבדל ביניהן? חשבתי לחכות לכרטיסים חדשים שאולי ייצאו בעתיד ויוזילו את הנ"ל אבל ממה שחיפשתי קצת בפורום ראיתי שכבר יש חדשים ועדיין המחיר עדיין גבוה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by kobi_af,

אני רואה כל פעם מישהו רושם הודעה ואמר שאם אנריל 2003 למשל הכרטיס מסך עושה לו 60 fbs? מזה fbs בכלל? אני הורדתי תוכנה מהאתר שמאפשרת למדוד תfbs של הכרטיס מסך הוא ירד ועלה באיזשהו מסך תלת מימד

23. אני נוסע לניו יורק בשבוע הבא ומכיוון שאני במילא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אקנה את זה כבר שם. התקציב שלי זה 3000+ אבל אני מעדיף באופן טיבעי לבזבז כמה שפחות כסף ;D הבנתי של 6800 GT יש אחלה יכולות OC אז זה בהחלט אפשרות טובה, מאיזה חברה כדאי לקנות אותו? יש לכם המלצות שונות לכרטיסים?

24. Started by love-its-my-name,

שלום, אמא שלי הציעה לי לקנות לי טלוויזיה יותר נורמאלית לחדר.. משהו בסביבות 21 אינץ [זה יותר מידי?] נכנסתי לסקאל דיוטי-פרי וראיתי כמה נחמדות ב200 דולר... לא אכפת לי שתקנה לי עוד טלוויזיה אז אני כנראה הולך על זה ובשביל לא לנצל את טוב ליביהם של ההורים שלי אני אוותר על הקירור הנוזלי למחשב משום שאובר קלוק, אני לא מתכנן גם לעתיד הרחוק... לאתר של סקאל דיוטי-פרי : [url=]http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=94 עכשיו, מה שאני מחפש זה משהו שתהיה לו איכות טובה, הן אודיו והן בתצוגה. בתודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=pciegpuso&page=1 כרטיסי ה pci-e בביקרות אחד מול השני... איזה ביצועים מרשימים מראה ה 6600GT! ( רק 1200 שקל בארץ!) בתקווה שיצא בקרוב גיסרת ה AGP לכאלו שלא יכולים להחליף את כל המחשב בשביל שקע PCI-E קטן.

• 59 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים