עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Starsky,

שלום לכולם, אני חדש ואני מקווה שיענו לי פה על השאלה יש לי כרטיס מסך שקיימת בו יציאת S-VIDEO. קניתי את כל הכבלים הדרושים כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ובאמת וידאתי שהכל מחובר היטב והכל מוגדר טוב אבל עדיין לא מופיע לי כלום על הטלוויזיה. לאחר שוידאתי שבאמת הכל מוגדר טוב, לקחתי את המחשב לטלוויזיה אחרת, מתקדמת יותר, וחיברתי אותו אליה ושם זה עובד! והכל פועל מצויין. אבל למה בטלוויזיה שבחדר שלי זה לא עובד? בטלוויזיה שבחדר שלי יש רק ערוץ AV אחד. לעומת הטלוויזיה שבסלון יש 3 ערוצי AV. וכבר הצלחתי להפעיל הרבה דברים על הטלוויזיה שיש לי בחדר כמו דיוידי וכד' והכל עבד מצויין. עכשיו ברור שהבעיה היא לא בכרטיס כי זה עובד בטלוויזיה אחרת, מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה לא עוב…

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  2. חברי הפורום היקרים ברשותי מחשב בן שבע שנים, ולאור רצוני לרכוש מסך LCD , חשבתי לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 300 ש"ח עם יציאת ב DVI. האם מישהו מכיר כרטיסי מסך שתומכים בתקן AGP הישן AGP 2.0 במהירות של X4 עם מתח של 3.3V או 1.5V. תודה מראש למגיבים בדקתי בזאפ כרטיסים שונים, עיינתי בחוברות ההדרכה של היצרנים השונים : spaekle. asus. gainward, ולא מצאתי כרטיסי מסך עם צ'יפ של חברץ NVIDIA מסוג fx6200, fx5700 או fx5500 התומכים בתקן הישן , אלא רק בתקן AGP 3.0

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. קניתי לפני שנה (בארה"ב) כרטיס מסך powercolor ATI radeon 9800 pro עם 128 מגה זכרון. איך אוכל לדעת האם הוא 128 ביט או 256 ביט?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by Toxin II,

אהלן, אני מתכנן ביום-יומיים הקרובים לקנות מסך חדש אני כנראה אקנה את הSAMSUNG 206BW 20INCH שהוא מסך רחב... הבעיה שעלתה היא, שהמוכר ציין את העובדה שכרטיסי מסך יותר ישנים לא תומכים במסך רחב... רציתי לדעת האם GEFORCE 6800 תומך במסך רחב? האם מדובר בתמיכה חומרתית או שמדובר בתמיכה תוכנתית? [כלומר- דרייברים] יש לי את הגירסא הכי אחרונה של הדרייברים, Forceware 163.75,.. בכל מקרה- במידה ואין לכם תשובה חד משמעית בנוגע לעניין, כיצד אוכל לבדוק זאת? [אני לא רוצה לשנות לרזולוציה של מסך רחב דרך הדרייברים, כי אני לא יודע איך המסך שלי, מסך CRT רגיל, יגיב לזה]. תודה.

5. Started by guy94,

שלום, במחשב של אחי מותקן הכרטיס מסך הנ"ל, הכרטיס באתר של MSI הכרטיס הוא 128Bit ו 256MB. מהירות ליבה של 225 וזיכרון של 400Mhz. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לאחד איכותי יותר, מכיוון שמשחקים חדשים מתקשים לעבוד על רזולוציה גבוהה ורמת גרפיקה גבוהה. למשל ה - NFS החדש עובד על רמת של Meduim Details ברזולציה של 1024X768. הבנתי שכרטיס מסוג LE הוא כרטיס מסורס ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס ל Readon 9600Pro או 9600Xt מכיוון שאחי לא מתכוון להשקיע מעבר ל 1000 ש"ח. האם יהיה איזשהו סוג של שיפור ? או האם יש כרטיסי מסך יותר ממולצים בתחום התקציב של 1000 ש"ח. בנוסף חיפשתי כל מיני ביקורות פה באתר וגם אצל TomHardware, ראיתי שם את הביקורת ענק שעשו על הכרטיסי מסך אבל לא היה שם את ה 5700LE אלא ר…

6. Started by roma4k,

אם אני קונה מסך 710TM של סמסונג וכותבים לי בחנות שמחליפים לי אותו נגיד אחרי 5 או 7 פיקסלים שרופים. וביבואן אומרים מ -20 פיקסלים שרופים. במידה ומתרחשת תקלה האם החנות מחוייבת לפעול לפי מה שהיא כתבה, או שהיא תוכל להגיד שלפי יבואבן זה אחרת? כמו כן, הייתי מעוניין לדעת האם שווה להשקיע עוד כ 500 - 600 ש"ח, בהבדל שבין 710 N ל TM? האם DVI באמת שווה את הכסף הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. אהלן, יש לי תקציב של 500 שקל, ואני לא גיימר רציני, מדי פעם אני מתקין איזה משחק חדש וטוב, ולא משנה לי שזה לא הגדרות הכי גבוהות מספיק לי הגדרות בינוניות. בכל מקרה מצאתי כרטיס בתקציב שלי, מדובר על ה-NVIDIA GeForce 7300GT רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל "יקבל" אותו. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel P4 2.0 512ddr עכשיו בקשר ללוח אם אני לא הכי סגור כי זה מחשב מובנה של compaq דגם presario 6027US. אבל נראה לי שזה Intel Brookdale-G i845G בכל מקרה אם יש מישהו שיכול לברר לפי הדגם של המחשב שהבאתי איזה לוח אם יש לי ולפי זה לתת לי תשובה אני אודה לו מאוד. דבר נוסף, ליד החריץ של הכרטיס מסך רשום 1.5V אם זה אומר משהו בקשר לתאימות שלו לכרטיסי מסך. תודה רבה לעוזרים וחג שמח.

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by ברק,

קראתי כל מיני מאמרים בגורו3D על האופציה להפוך את הQuadroFX4000 לזמין ב6800 אני פשוט לא מוצא הסבר מה זה ומה התועלת של המונח הזה לביצועים אשמח להסבר

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  9. אני לא מוצא את האיאמה 454PRO בשום מקום בארץ.. אז החלטתי לקנות את המיטובישי הזה שדיברתם עליו הרבה עם האיכות תמונה כמו של האיאמה ואפילו יותר טוב ונתונים יבשים מכובדים יותר. הבנתי שיש רק אחד כזה שעולה על האיאמה, אם כן, אז מה הוא שמו? ד"א המסך הוא מסך 19"

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. Started by PoHuisT,

איזה כרטיס מסך כדי לקנות ב 1400 שח? כרגע אני חושב על 7600GT

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך למחשב htpc שמריץ vista media center ואני צריך שיתמוך ב- 1080p , 720p וגם שיהיה לו את היציאות הבאות : hdmi , dvi , svideo (or RCA) כי כרגע הוא יחובר לטלויזיה שיש לה רק כניסת svideo או rca רגיל. לא למטרת משחקים. (אנא נמקו למה אתם ממליצים על הכרטיס). והאם עדיף לקחת כרטיס מסך עם קירור פאסיבי או שגם קירור אויר הוא מספיק שקט ולא יפריע ?

12. Started by doryeshua,

זה המפרט שברשותי E6600 2GB OCZ 800MHZ MSI-P6N EZCOOL350W MSI NX 8800 GTS 320MB קירורי סטוק עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3 עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים יכול להיות בגלל הספק ?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  13. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6581 דעתכם? או שזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8927

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by neshro,

אהלן, מסך 22 אינץ של סמסונג. צריך כרטיס מסך למפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ מארז ללא ספק Raidmax Apex ¤166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APEX ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=400CX קרור למעבד Arctic Cooling Free…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  15. מעבד E2180 תחת OC מ800 מגהרץ ל1066... כרטיס 8800gts 640mb 320bit צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. Started by star010101,

שלום למומחים! יש לי מחשב P4 PRESCOT 3.0GHZ . זכרון 2GB ולוח ASUS 865.(P4P800SE( מחפש כרטיס מסך טוב יותר מרדאון 9600PRO 256MB שלא יווצר צוואר בקבוק עקב המעבד או זכרון\לוח. מחפש ביצועים טובים משמעותית אבל שאוכל להרגיש בהבדל. תקציב עד 1000 ש"ח , מחפש כרטיס שייתן ביצועים המקסימליים עם החומרה הנ"ל. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שימו לב, לריבועים בתמונה.! מה עושים? תודה-גיל. 9550

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by eladbu,

זאת השאלה יש לי את שני הכרטיסים 8500 אל אי 128+דיויאי של ספייר או אף x 5200 128 בלי דיויאי של פאליט מה כדי????????

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. Started by ezman,

שלום לכולם הציעו לי באותו מחיר את הכרטיסים הבאים של אסוס באותו מחיר: 8600GT 512 MB 8600GTS 256MB מי עדיף? והשאלה השניה - היא שהם לא באים עם מאורר אלא SILENT PIPE עד כמה זה חיסרון למחשב סטנדרטי ללא עזרי קירור מיוחדים ספק כוח של טרמל- 470W מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום הזמנתי מחשב מזיגזג שהוא כולל את הכרטיס מסך: Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP אבל הבעיה שהכרטיס הנ"ל עוד לא הגיע אליהם וכל פעם הם אומרים עוד יומיים שלושה ואני ממש מחכה למחשב הזה... אז השאלה שלי ככה האם כדאי לי להשקיע עוד 305 שקלים בשביל הכרטיס מסך הזה: Pointofview- Geforce 6800 128MB DDR - DVI/TvOut - RETAIL (אני מקוה שיש להם אותו במלאי בכלל) אבל מה אתם אומרים ? ויש אולי כרטיס מסך שמגיע לרמה של 6600gt והוא בערך באותו סכום ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by scylla,

אני מחפש CRT 17" במחיר כמה שיותר נמוך- אבל שיהיה סביר, עד עכשיו הייתי עם MAG 786PF והוא היה לי סבבה למרות שהוא לא איכותי במיוחד, אין לי צורך במשהו יותר טוב- הולכים לצבא בקרוב- למי יש זמן למשחקים. כמו כן שיהיה משהו אמין שלא יתקלקל אחרי יומיים. לגבי חיפוש או קריאת הת'רד CRT לכל תקציב - אני מצטער זמני קצר אני על מחשב של אבא נכון לעכשיו שאני בעקרון לא אמור להשתמש בו. תודה מראש, אופיר.

22. היי, חבר שלי הולך לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה סרטים ועבודה שותפת, וגם משחקים בינונים, וכל זה במסך 19 אינץ' וטלוויזיה 32 אינץ'. בעיקרון בטלוויזיה הוא משתמש הרבה פעמים למטרות סרטים ומשחקים במסך ענק כשחברים באים לבקר, אז חשבתי להציע לו את ה4770 אבל אני לא יודע אם הוא יכול לסחוב מסך ענק ברצף. המטרה של הנושא היא שרציתי לשאול האם אפשר לחבר את הטלוויזיה והמסך לכרטיס המסך ביחד וכשמתחשק לו הוא במחשב מגדיר שהטלוויזיה תעבוד והמחשב יעבור אליה לבדו? אין לו הרבה סבלנות כל פעם לכבות את המחשב וישר להעביר את החוטים לטלוויזיה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. Started by 3 ATHLON,

בעזרת כרטיס המסך XFX GeForce 7900GT 256MB ? אם כן איך לעזזל עושים את זה ??? אם לא מה ה"מצרחים" למתכון ?! תודה מראש !!!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. אני צריך עזרה בלמצוא את כרטיס המסך הכי טוב שאפשר לקנות פה ב 2000 שקל... עד היום חשבתי על MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB Reviews שעולה 1944 שקל ועל Leadtek WinFast A400 TDH GeForce 6800 256-bit 128MB שעולה 1984 שקל אני לא יודע מי מביניהם יותר טוב שזה עוד משו שאני צריך עזרה בו.... אבל בכל מקרה תגידו פה בבקשה איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות ב 2000 שקל... תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. Started by Elevation,

חשבתי תמיד של Shappire, כי אהבתי ת'חברה והכול. אבל אמר מישהו על הליבה של MSI משו. אז... מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים