כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, חבר שלי מתעניין בקניית מסך LCD 19". כן, זה מטורף ומאוד יקר, אבל בעינו עדיף לקנות מסך שיהיה גם טלוויזיה ואז הסכום המצטער של מסך וטלוויזיה הוא גובה מלקנות מסך 19" של LCD. המלצה שהוא קיבל היא SONY SDM HS94PS . המחיר מטורף בעיניי, אבל בעיניו זה מקובל. לעומתו יש בפנדה את ה-913N של SAMASUNG. אני מכיר את הסדרה של SYNCMASTER כסדרה איכותית, ואני מניח שגם המסך הזה הוא חלק מהסדרה. הנתונים שהוא מציע הם מטורפים (8mS למשל). אני לא בטוח שהם נכונים. אבל בכל מקרה המחיר שלו נמוך ב-1300 ש"ח מ SONY. השאלות הן כאלה, אןם תוכלו לענות על כולן... 1. מישהו מכיר מסכי LCD 19" אחרים שהם מומלצים (גם מבחינת מוניטין החברה, האחריות, מספר הנקודות השרופות, וכמובן, זמן התגובה ושאר הנתנונים הרגילים למס…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם GIGABYTE 580, בגרסת הרפרס. אני לא מצליח לשים יד על מחיר אטרקטיבי יותר מהZOTAC של KSP ע"פ הצורה שלו, הוא נראה גם עם רפרנס PCB (מודל ZT-50101-10P ). המטרה היא באחידות הכרטיסים - תדרים זהים / דומים, ובלוקים אחידים לקירור המים. לא הצלחתי למצוא מידע על שילוב ה2. יש מישהו שיוכל לשפוך אור על הנושא?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
אפשר קישור לדריוור?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב בלי של החשמל של הכרטיס מסך (9800GTX) מחובר.. מזה אומר צריך לחבר 6 פינים פעמיים ולא חיברתי אותם ישר כיבתי תמחשב חיברתי והדלקתי ופתאום אני לא רואה כלום המנורה של המסך מהבהבת כאילו שהוא מכובה וזהו. יכול להיות שקרה משהו לכרטיס ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קראתי פעם משהו על מערך CrossFire שאחד צריך להיות מאסטר והשני יכול להיות רגיל בקיצור לא כ"כ הבנתי מה בדיוק צריך כדי לבנות מערך CrossFire אם אני קונה את הכרטיס הבא http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 (שימו לב שלא כתוב עליו אף מילה לגבי CrossFire) האם הוא יכול בעתיד להיות בן זוג במערך CrossFire או שאני אצטרך לזרוק אותו ולקנות 2 כרטיסים שהם CrossFire ? ובכלל איך אני יכול לדעת אם כרטיס מסויים יכול להשתלב ב- CrossFire האם זה אמור להיות כתוב באופן מפורש בדף המוצר ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני ממש לקראת קניית כרטיס מסך עד עכשיו הייתי די בטוח בזה שאני קונה X1800GTO שבא עם האקסלרו ב1250 שקל מנעה מחשבים עכשיו שוטטתי לי באתרים למצא מחירים יותר טובים, ונתקלתי בזה: http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=297 למי שאין כח לפתוח את הלינק אז זה הכרטיס הזה: Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB מה יותר טוב? X1800GTO של C3D או X800XL של גיגהבייט?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה מי יותר טוב למשחקים ולמה? אני בויכוח עם חבר אחד שלי שאומר שהX850XT הרבה יותר טוב שהוא מתאים במיוחד למשחקים, אני לא הכי מבין אז אני צריך את ההסברים שלכם שהוא יראה ואולי יסתום את הפה או שלהפך יסתום את שלי (אני הרי אומר ההפך כמובן)
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רשמתם שם ש6800 רגיל תדר זכרונות: 350 כמובן אתם צריכים לרשום כפול 2 כי יש כאלו שחושבים שרק 350 ולא מבינים בזה ושנית כאן סתכלו מה רשום http://www.guru3d.com/article/Videocards/147/2/ רשום בכלל 550*2 לזכרונות שאלה: בטבלה כאן רשום שהליבה זה זה מעל 400 ול 6800gt רשום 350 אז איך יכול להיות שהוא עוקף אותו(ה6800) גם בליבה וגם בזכרונות? וגם מכפילים ב2 תליבה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, ואשמח למידע מהמומחים. כתוצאה מנפילת מתח אצלי בבית הלך (כנראה) כ' המסך. ווידאו אני רואה מרוטש לגמרי ומשחקים (בעיקר פיפא) מציג תמונה חתוכה ומקוטעת, משהו לא ברור. מקווה שהבעיה לא בלוח אם. בכל מקרה, חשבתי ללכת על החלפה של כ' המסך שלי (ברשותי RADEON 9200SE, ממשק AGP). לוח האם שלי ASUS P4P800SE. ההתעסקות העיקרית אצלי היא עריכה ויצירת מוזיקה, ובמשחקים - פיפא, כך שהדרישות הם לא בשחקים. מדי פעם משחקי יריות אבל בשביל הזמן המועט שאני משחק אין לי צורך בהשקעה כספית גבוהה, מעבר לשימוש הסטנדרטי והאמין. חשוב לי מאוד שיהיה חיבור DVI (יש לי מסך דיגיטלי - רחב 1440X900) ושהכרטיס יכיר את הרזולוציה הזו ורזולוציות של מסכים חדישים + אופציה למסך מפוצל/כפוך. חשבתי על…
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם ניקח 9600GT אם 250MB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד אקסטרים ו6gb זיכרון ולעומת זאת - ניקח את אןתו כרטיס אבל אם 1GB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד ברמה בינונית(חלשה משמעותית ממעבד האקסטרים) ו2gb זיכרון ****(שאר הרכיבים בשני המחשבים זהים) אילו מהמחשבים יביאו ביצועים גראפים יותר טובים....??(אשמח להסבר קצר בנושא )
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי התלבטות קטנה בין 2 כרטיסי מסך.. CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO או X1800XT 256mb לא מתכוון להתעסק עם פתיחת צינורות ,ו- OC למחשב חדש E6300 GA-965P-DS3 איזה כרטיס עדיף ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שני הכרטיסים עם 256 מגה והם מפתים עבור כאלו שלא רוצים להוציא יותר מדי כסף, מתכוונים להסתפק ברזולוציה 1280X1024 ובעלי מחשב בינוני(אני למשל עם פנטיום D820 בכלל). הכרטיס של NV עולה יותר, כמובן(רק מתחיל להגיע לארץ), רבים צופים ירידה במחיר בהתאם למחיר ש-NV המליצה עליו לאחר חג המולד כשהמלאי יתחיל לענות על הביקוש. בשרשורים אחרים יש יותר מדי בלאגן, אז הבא נרכז כאן את השרשור עבור אלו שרוצים לרכוש כרטיס בטווח 900-1250 ש"ח. אני בעצמי מתכוון נכון להיום לנשוך את השיניים, לא להתפתות לרכוש את ה-HD3850 ולחכות שתסתיים בעיית מחסור האספקה של 8800GT. הביקורות, ההמלצות וההשוואות- כאן. כמובן שכרטיסין אחרים, בין לבין, כמו גרסאת 512 של HD3850 או HD3870, יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שמעתי על חיבור של כרטיס מסך שאפשר לחבר אותו ישר לחשמל ואני לא מתכוון ל-TT250W Xpress זה נראה לי מתחבר במקום של PCI-E 6pin מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא קישור אני יודע שכבר יש את זה בכרטיס 7800GT 2Xcore
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אהלן לכולם אחרי בדיקות מרובות התברר לי שישנו רק דגם אחד בלבד שניתן להפוך אותו בביטחון על-ידי flashbios -ל xt והוא toxic x800 pro vivo של חברת sapphire לגבי כול שאר הכרטיסים של x800pro vivo העניין בעייתי מאוד ובניגוד למה שפורסם בפורום זה בעבר , פתיחה של ארבעת צינורות העיבוד החסומים מובילה בדרך כלל לבעיות בתצוגה - artifacts המשמעות היא שאותו אדם שמנסה לעשות זאת , בעצם מפסיד את כספו היות והכרטיס אינו שמיש יותר. הפתיחה היא קלה מאוד אולם הסגירה בעייתית מסובכת ולא תמיד אפשרית בתנאים בייתיים. אני מדבר מתוך היכרות אישית עם חבר שניסה לעשות זאת ואכל אותה בגדול למרות העובדה שהוא בעניינים ושהוא נעזר בכרטיס מסך pci. לדעתי משחקים כאלו שמבטלים את האחריות על חומרה כול כך יקרה יש לה…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
התקנתי וינודס 7 על המחשב הישן של אבא שלי הכל טוב ויפה רק שיש בעיות בדריבר של הכרטיס מסך... הכרטיס הוא GEFORCE 5500 ואחרי שאני מתקין את הדריבר ועושה ריסט המסך ניהיה מן מטושטש כזה למעלה ולמטה שחור התקנתי את הדריבר מהעדכון של וינדוס ולא עבד, הורדתי אותו והתקנתי דיבר מהאתר של NVIDIA וגם לא עובד מה עושים??? אני לא רוצה להשתמש בדריבר הרגיל של הוינדוס (VGA) כי זה מוריד מהביצועים (לדוגמא אפילו משחק כמו הקלפים אומר שאין כרטיס מסך שתומך בצורה גרפית) מישהו יודע איפה אפשר להוריד דריברים ישנים של NVIDIA (אולי איזה דריבר ישן יעבוד) הצילו :jump:
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512mb ובפירוט שלו וזה כתוב שיש לי שם VIVO אז אני רוצה בבקשה הסבר קצר מה זה בדיוק ומה זה נותן לי והאם זה מאפשר לו לתפקד כמו כרטיס טלויזיה(לקלוט שידורים על מסך המחשב)? תודה על ההבנה והעזרה (נוב אין מה לעשות)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב, איך אפשר לומר, שלי נע בצורה סבירה-רגילה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך עזרה להחליט איזה כרטיס לקנות, מה יותר משתלם לי ואיזה כרטיס יותר טוב מבין השניים, אני קונה אותו ממש עוד מעט אז אני צריך את העזרה דחוף : כרטיס מסך Geforce FX5200, 128M DDR, TVOUT, AGPX8 : הדגם הראשון שנציג יהיה nVidia GFFX5200 128DDR השבב בנוי מ 45 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם על DX9.0 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 250Mhz Memory Bandwidth : 8.00 GB/s או כרטיס מסך ,ATI Radeon 9600SE, 128M , DDR, TVOUT, AGPX8, DVI,DualHead : Core Speed : 325 MHz Fill Rate : 1300 MTexels/s Memory Bus Width : 64-bit Memory Speed : 200Mhz Memory Bandwidth : 3.20 GB/s שימו לב מה הופך את הכרטיס לזול יותר ה Core Speed…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא יודע מזה אבל זה התחיל לפני כמה ימים! פתאום אני עובד על המחשב והמסך ניהיה שחור לכמה שניות ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=zljm2djzqkyf.jpg זה קורה פעם בכמה דקות.. מה זה יכול להיות? דרך אגב, ניסתי לעדכן דרייברים ואפילו עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם העניין הוא כזה, הכרטיס מסך שלי כבר התיישן ואני צריך חדש אבל המערכת שלי יחסית ישנה, AMD barton 2500+, 512 ddr 400, לוח עם AGP X8. התקציב שלי סביר לדעתי ועומד על 1000 שקל. האופציה הכי טובה שהעלתי אחרי חיפוש כמובן זה הGF6600GT של nVidia. לפי מה שראיתי פה באתר החתיכה של LEADTEK היא הכי ממולצת, יש את הכרטיס הנ"ל בAGP8X? ועוד משהו אני יכול להביא Giga-Byte GV-N66T128VP nVidia 6600GT במחיר טוב דרך חבר של אבי מה אתם אומרים עליו? זה המפרט שלו : http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128VP.htm . שמתי לב גם שהוא SILENT PIPE ואין לו מאוורר אקטיבי, למה זה ככה? כרטיס כל כך חזק לא צריך קירור טוב? תודה רבה קובי.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, אני זוכר שהיה מדריך פעם ליציאת טלויזיה אבל אני לא מוצא אותו. אני משתמש ביציאת טלויזיה אבל אני לא רואה שלום כי רזולוציה של טלויזיה לא תואמת של כרטיסי מסך אז אני צריך עזרה בהתאמה הזאת, יש תוכנה כל שהיא שאני יכול לשנות את הרזולוציה לרזולוציה המדוייקת של טלויזיה? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Sapphire X1950XT 256MB עכשיו גם באתר של ATI וגם של Sapphire רשום שיש תמיכה ב HDCP עבור הכרטיס הזה. אבל יש כוכבית קטנה קטנה שאומרת שזה לא בכל הגירסאות או המוצרים. עכשיו אני רוצה לקנות LCD TV ולחבר אותו ב HDCP ( הLCD תומך ) אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלי תומך או לא יש איזה דרך לבדוק לפני שאני קונה LCD ב 10K..... תודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
צריך כרטיס למשחקים. המפרט של המחשב: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) לוח אם: Asus P5VDC-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:448 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עוד דגמים בדרך אל החנויות - שיתרמו למגמת הפחתת המחיר הממוצע מהחודשיים האחרונים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-