כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום חברה! יש לי 2 כרטיסי מסך חדשים שנרכשו לאחרונה - אחד X1950XT והשני 8800GTS. שניהם תומכי VIVO. היום באים להתקין לי שקע של יס עם ממיר סנטימטר מהמחשב. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הממיר ישירות למחשב ע"מ לצפות במחשב בשידורי הטלוויזיה - כולל הקלטה וכל הפונקציות הנוספות עם אחד או עם 2 הכרטיסים האלו(דגש על 8880 GTS)- ואיך אוכל לחבר אותם - איזה חוטים וכו... לבסוף -אם אפשר- האם כדאי להתקין חלונות מדיה סנטר - ואיזו גרסה(ויסטה או XP) לקבלת התמיכה החלקה ביותר? אם אי אפשר לחבר את המחשב לממיר- איזה כרטיס במחיר סביר יתן לי את התמורה הראויה ביותר(הכרטיס בעל היחס/ביצועים)? תודה ולילה/בוקר טוב לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
נתחיל מהתחלה.. שהיה לי xp הכל היה בסדר.. במשחקים המשחק היה על מסך מלא נימתח לרוחב המסך.. לאחר מעבר לויסטה שניכנסים למשחק לדוגמה nfsu2.. המשחק ניראה כיאלו הוא במסך מרובע ויש שתי פסים שחורים בצד.. למישהו יש פיתרון לזה שגם בויסטה המשחקים יעבודו על מסך מתוך..?? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
התלבטות קשה מאוד עומדת בפני.אני עכשיו צריך כרטיס מסך ממש חזק.ואני יודע שיצא ה 8800 gt 512 ושהוא ממש חזק,והוא מגיע ל gforce 8800 gtx 768 (לא האולטרה).אבל ממה שהבנתי זה.שהכרטיס האולטרה זה ממש חזק,הכרטיס הכי טוב שקיים.אבל הוא עולה יקר.עכשיו אני לא יודע מה לעשות... ה-gforce 8800 gt 512 הוא כרטיס שיצא כבר,הוא כרטיס ממש חזק.אבל הקטע הוא שאם לוקחים שתי כרטיסים כאלה ביחד,ומחברים אותם למחשב.אז זה יגיע לביצועים של gforce 8800 gtx 768 ultra .ואם אני יקח עכשיו את הgforce 8800 gtx ultra אז בעוד שלוש שנים נגיד ככה.אם אני יצטרך להוסיף עוד כרטיס מסך אז יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס מסך כזה,מאשר להוסיף שתיים של gforce 8800 gt 512 ddr3 .אז מה שאני שואל פה,ומבקש ממכם...זה מה כדאי לי לעשות?האם …
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לסטודנטית למדיה דיגיטלית באקדמיה לאומנות. כלומר צריכים כרטיס באמת חזק. אני חושב לכיוון ה-8600GT של gigabyte (זכרון 256 DDR3) האם הכרטיס הזה מספיק חזק למטרה זו? למישהו יש המלצות נוספות?? תודה רבה!! עריכה: תוכנות: פוטושופ, פלאש, פרמייר, אולי (ובטוח) דברים נוספים. אולי maya בעתיד. מפרט המחשב במדובר: לוח: Gigabyte P35DS3L מעבד: 6750 זכרון: 2GB קורסייר CL4 (הסדרה הרגילה) דיסק: 400 WD ספק 400W (אמיתיים)
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
עם אילו בעיות נתקלתם עם הX1950PRO \ GT? נא לרשום את פרטי הבעיה ואת מפרט המערכת המלא לכם
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אולי רומזת, אני שוקל לקנות בקרוב מקרן, והידע שלי לגבי מקרנים חדשים הוא קצת מוגבל. קיוויתי שכבוד חברי הפורום יוכלו לסייע לי אני זוכר שלפני כמה שנים, מקרנים לא היו מושכים במיוחד לשימוש ביתי ממושך בגלל כמה סיבות: 1. הבהירות לא היתה גבוהה מספיק כדי לאפשר צפייה באור יום (או באור כלשהו) 2. הניגודיות לא היתה טובה במיוחד (בהשוואה לטלוויזיות רגילות, במיוחד CRT) 3. משך חיי המנורה ועלות החלפתה מנעו שימוש ממושך אני מניח שכיום המקרנים באופן כללי השתפרו - השאלה היא, עד כמה? האם מקרן הוא עדיין מכשיר ייחודי שמדליקים פעם בשבוע בחושך כדי לראות סרט טוב במיוחד, או שמא אפשר להשתמש במקרן כל לילה או אפילו כל יום, כתחליף לטלוויזיה? אם התשובה לשאלה הקודמת היא "תלוי בתקציב" - כמ…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בוקר אור ושנה טובה לכל חברי הפורום בשעה טובה רכשתי את כרטיס ה PINNACLE 510 USB : מסדרה STUDIO MOVIE BOX http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/Studio+MovieBox.htm הכרטיס מגיב מצויין ועובד יפה שאלתי היא - עם התוכנות הפנימיות הלכידה של ה AUDIO וה VIDEO מצוינות אבל כשאני מנסה ללכוד עם תוכנה חיצונית שמבקשת את כניסת ה AUDIO היא מחפשת דרך הכרטיס קול אבל כל אופציה שאני שם לא נותנת את אות ה AUDIO (שוב עם התוכנות הפנימיות שהגיעו כמו DVD AUTUHOR הכל תקין) אודה לכם על תשובתכם המערכת שברשותי : PD820 עם 1.5 גיגה RAM XP64 XP32 לוח אינטל : INTEL :http://www.intel.com/products/motherboard/D945GNT/index.htm כרטיס קול …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אומנם ה-8400GS תומך ב-DX10, אבל הוא עובד על 64BIT לעומת 128 ב-7300GT וה-7300SE. האם זה יתרון באמת משמעותי? והאם יש באמת הבדל גדול בין ה-7300GT וה-7300SE שמצדיק את פער המחירים ביניהם??
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים נייד של hp מחו"ל וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה חיצוני שמתחבר לנייד דרך כניסה מיוחדת. קוראים לכרטיס HP Expresscard Hybrid ATSC/NTSC TV Tuner w/Remote & Receiver for Windows Vista וברצוני לדעת אם ניתן לחבר אותו ל"יס" ולצפות בטלויזיה דרך המחשב סוף סוף. אני חושד שצריך אולי כמה כבלים שלא קיבלתי אותם עם המחשב. זהו מפרט המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00892544&lc=en&cc=il&dlc=he&product=3370377&os=2093&rule=35785〈=he ולבסוף אני רוצה להגיד תודה לכל מי שיעזור לי לשפוך אור על העיניין הזה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם משנה שמה של החברה של הכרטיס , או שיש עדיפות לחברה מסויימת ישנם חברות שראיתי בסוג כרטיס זה - Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Gigabyte BFG Leadtek Sparkle שאלה נוספת איך הכרטיס משתלב עם המסך DELL 2007WFP אודה על חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חברים, האם לדעתכם מערכת מבוססת P4 3.0 +2G DDR2 ram עם כרטיס XFX8800gts תגיע ל-60FPS ברזולוציה של 1024*1280 (אני פשוט ממתין עם שדרוג המעבד והלוח לירידת מחירים) במידה ולא מה סף הביצועים שאתם מעריכים למערכת זו מבחינת FPS ברזולוציה הנתונה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך AGPx8 Radeon X800GTO כיצד אני יודע שהזיכרון הוא אכן DDR3? תודה.
-
- 10 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני קונה GeForce PX8800GTS כדי שהוא יעבוד טוב צריך 2G DDR2 של זיכרון.. האם זה נכון ? האם 1G DDR2 667 יספיק? או שהכרטיס מסך בכלל לא קשור לזכרון?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הבעיה די מוכרת, כשהכבל נפגם, ולא מעביר את כל הצבעים, במקרה שלי את הכחול, ורציתי להחליף את הכבל, יש לי בבית כמה מסכים ישנים הבעיה שהחיבור בצד הפנימי החיבור של כל אחד שונה, איך מתגברים על זה?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הנה הכרטיס http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT512DDA-R&cart=1174542646874380〈=heb יש לי ספק HEC 425W
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
למען הפשטות, נטשתי את רעיון חיבור הלפטופ, חיברתי את המחשב הנייח שלי ל LCD, בעזרת כבל SVIDEO רגיל, ללא מתאמים. הגדרתי את הדרוש (למיטב ידיעתי), העברתי ב LCD ל SVIDEO - אבל לא רואים את שולחן העבודה. להלן 3 תמונות המסכמות את כל המידע וההגדרות שבמחשב, מישהו יודע במה חטאתי ? :-) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, לאחר ש-Raedon 9200 נשרף, חזרתי ל-MX440 ובערך לימי הביניים מבחינת איכות תצוגה על הטלויזיה (דרך אגב על הסוני X95 שלי רואים מצוין ...) אני בכל מקרה מתכוון לקנות מחשב חדש ומחכה לDX10 + הורדת מחיר של אינטל בסוף אפריל. מכיון שרוב השימושים שלי מלבד אינטרנט הם צפייה בסדרות על הטלויזיה (אנלוגית) הייתי שמח לדעת האם יש עדיפות ל-nVidia על ATI או להפך מבחינת איכות תצוגה על הטלויזיה. בנוסף, אם למישהו יש רעיון איך אפשר לשפר את האיכות במצב הקיים אני אשמח (יש המון "רעש" בתמונה)... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הוא צריך מולקוס ? ללספק הזה? 425W VD של HEC? או אפשר בלי מולקוס ? :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך שלי GeForce 7800 GS. ניסתי להתקין ואז הוא עוצר אותי בהודעה Error שהוא לא מוצא Hardware או משהו כזה. "The nVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware" עזרה דחוף, בלי זה אני לא יוכל לשחק במשחקים די חדשים ובמיוחד פיפא 2007 ימשיך לרוץ לי כמו זקנה עם מקל תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
CPU : Intel P 4 2.8GHZ socket 478 Memory : 1.5GB og RAM DDR MotherBoard : ABIT i865e Graphic Card : FX 5700 256MB Hard Drive : 120GB 7200RPM MAXTOR אגב יש לי את המסך 2007wfp ... וספק ב70 שקל השאלה שלי היא האם המחשב יהיה מספיק טוב? אם לא יהיה צוואר בקבוק ואם אני ארגיש בכלל הבדל משמועתי מבחינת משחקים ... זה הדגם שאני מעוניין לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814161082 יש דגם יותר טוב ב 1950 ? והאם בארץ יש מחיר דומה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Proview 786N ולצערי הכלבה הנחמדה שלי החליטה לאכול את הראש של הכבל מסך שלו... האם יש דרך להחליף את הכבל בבית? תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600 GT והוא מציג קבצי 720P באופן טוב. יש לו TV OUT ויש חיבורים של S-VIDEO ו-RGB. אם אני מחבר אותו לטלוויזית LCD עם HD ויש לי סרט 720P על המחשב הוא פשוט ינגן אותו בHD כמו שצריך? מה לגבי רזולוציות, שבמעבר למסך רחב?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-