כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הרדאון 9600xt שלי מתחיל לעשות בעיות ולעצבן אותי, למרות שהמחשב די חדש, בן שנה וחצי (מחר יומולדת ) , הוא אינו תומך ב PCI-e ומכיוון שאני מתגייס בקרוב אני לא חושב שיש צורך להחליף לוח אם. אז פשוט לשאלה אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 900 ש"ח בתצורת agp. תודה רבה מראש רועי
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, עדיין לא מצאתי חנות שמוכרת אותו, אבל יש כבר יבואן שמוכר אותו, והוא עולה בכמה שקלים יותר זול מה-3850 של 256MB. חיפשתי ב-GOOGLE וחוץ מהכרזה של NVIDIA על הכרטיס לא מצאתי שום דבר. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! אני כמעט סגור על קניית 6600GT בKSP... עכשיו אני ראיתי שיש שם גם 6800 ב300 בערך ש"ח יותר.. עכשיו האם במקרה שלי כדאי לי לשדרג ל6800? הביצועים ישתפרו פלאים? עכשיו צריך גם לקחת בחשבון שאם אני משדרג ל6800 אני צריך ספק כוח יותר חזק ממה שישלי במארז CI6A19.. שזה אומר עוד 380 ש"ח... מה דעתכם? נ.ב. אני דיי קצר במזומנים...( )
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את המסך שלי במסך חדש עד 1800 שח 17 אינטש דק שטוח נ.ב אני לא ראיתי המלצות למסכי lcd בסטיקי אז עם צריך לנעול ובבקשה קישור..תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום . תמונה : רציתי לשאול , הכרטיס הזה מיוחד יש לו כניסה/יציאה של hdmi , עכשיו אני רוצה לדעת למה זה בשביל חיבור המסך מחשב מdvi לתוך הכרטיס כ hdmi וזה איכותי מאוד או יש טלוויזיות שיש להם יציאת dvi שמחברים את זה מהטלוויזית lcd לתוך כרטיס מסך של המחשב ורואים... (קצת קשה לי להאמין בגלל שלטלוייזיות יש רק יציאת hdmi וגם vga אז זה רק מdvi של הכרטיס מסך לטלוויזיה ולא הפוך ) ? - שאלה שניה : שרושמים במפרט על טלוויזיות שיש להם חיבור למחשב אז הכוונה חיבור VGA ? תודה לכם .
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מי שיודע על מסכים של ויוסניק לגימרים ב19 אינץ' בקונטרסט 1600 ומעלה ו8 MS ומטה שימליץ לי תודה רבה רבה רבה ....
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש ATI CLUB3D 4870 OVERCLOCK ובמשחקים יש לי בעיה בDX9 שאני רק נכנס למשחק יש לי כזה כל מיני דברים כאלה שאני לא יכול לראות כלום בXP שלי זה לא היה אבל בwindowns 7 זה התחיל בחלק במשחקים של DX9
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת , אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP , בתקציב של כ 500-600 ש"ח. הכרטיס לא צריך להיות מפלצת משחקים, אבל רצוי שיהיה יותר טוב מ 9800PRO שהלך לעולמו.(לא מעוניין ביד שנייה) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חברה חשבתי יש לי ראדון 9200 se ושאלתי את עצמי האם כדי לסיים את חייו או לחיות איתו אם האפשרות היא השנייה אז איך אני היתי רוצה שזה יראה כמו מוות מעומס יתר או משהוא כזה תוכלו לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! זוכרים אותי? לא מזמן פתחתי דיון לגבי מסכים , השכלתי משם בכמה דברים אך עדיין יש לי מיספר שאלות. אני מקווה שתענו לי. אני עדיין לא בטוח איזה מסך לקנות. יש כל כך הרבה דגמים ואני מבולבל. רציתי לשאול איזה מבין המסכים שאני אכתוב עכשיו הכי עדיף, מי בעל התכונות הכי טובות, ובכלליות איזה מסך אתם ממליצים. המסכים הם: 1)ViewSonic CRT 17" P75f+ - Pro Series מה אומר ה "פלוס"? האם זה מסך טוב? הוא מראה צבעים יפים? 2)Samsung CRT 17" - 757NF - Natural Flat Monitor . הבעיה שאת המסך הזה לא ניתן להשיג בכל מקום. 3)LG CRT 17" - F700P - Flatron Monitor ישנו דגם של LG 17" שהוא יותר טוב מהדגם הזה? איך המסכים של LG ביכלל , הם טובים? 4)MAG CRT 17" - 796FD2 MITSUBISHI Diamondtron M2 …
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שאני רואה סרטי HD הכל בסדר. אבל בסרטים ברמה נמוכה יותר אני רואה מן טשטוש קטן,כאילו אין חדות. אם מסתכלים על התמונה רואים בחלקים ממנה קווים לא ישרים... במחשב הקודם ראיתי את אותם סרטים באיכות הרבה יותר טובה... אך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 3G , לוח של ASUS P4G8X DELUXE 1G זיכרון. כרטיס מסך RADEON 9600 XT 256 MB ואני רוצה להחליף את הכרטיס מסך. ראיתי את הX1600 PRO 512 MB AGP X8 ב750 ש"ח ורציתי לדעת אם הוא שווה או שיש כרטיסים טובים יותר במחיר הזה לAGP ?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ובחרתי בleadtek nvidia geforce 7600gt 256mb agp(ירוץ על מערכת מחשב ישנה- מעבד 3.2גיגה הרץ P4 סוקט 478, ג'יגה זכרון ועוד איזה לוח אם ישן שתומך באפיק AGPX8 וספק כוח ג'נרי 500 וואט ) , רציתי לקבל חוות דעת מאנשים בעלי ידע בתחום או מאנשים שבבעלותם כרטיס זה או כל אחד שיכול לשפוך קצת אור על הכרטיס. תודה רבה לעוזרים :
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לפורום שלום , היה לי כרטיס 8600gt והיום קניתי עוד אחד וחיברתי בחיבור SLI , חיברתי את הגשר הזה בין הכרטיסים הפעלתי את המחשב הוא קלט עוד כרטיס התקנתי את הדרייבר של nvidia ונסיתי לראות אם יש הבדל... הרצתי 3dmark06 ואני מקבל אותם תוצאות כמו מיקודם... איך אני יכול לראות שהSLI באמת עובד? בכל מקום רשום פשוט שיש לי שני כרטיסי מסך8600gt ולא רשום SLI... תודה...
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, במחשב של אחי מותקן הכרטיס מסך הנ"ל, הכרטיס באתר של MSI הכרטיס הוא 128Bit ו 256MB. מהירות ליבה של 225 וזיכרון של 400Mhz. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לאחד איכותי יותר, מכיוון שמשחקים חדשים מתקשים לעבוד על רזולוציה גבוהה ורמת גרפיקה גבוהה. למשל ה - NFS החדש עובד על רמת של Meduim Details ברזולציה של 1024X768. הבנתי שכרטיס מסוג LE הוא כרטיס מסורס ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס ל Readon 9600Pro או 9600Xt מכיוון שאחי לא מתכוון להשקיע מעבר ל 1000 ש"ח. האם יהיה איזשהו סוג של שיפור ? או האם יש כרטיסי מסך יותר ממולצים בתחום התקציב של 1000 ש"ח. בנוסף חיפשתי כל מיני ביקורות פה באתר וגם אצל TomHardware, ראיתי שם את הביקורת ענק שעשו על הכרטיסי מסך אבל לא היה שם את ה 5700LE אלא ר…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מזה זה פילטרים?? מה זה AH ? מה זה AA??? והאם הם משפרים את איכות התצוגה. תודה לעונים , סליחה על חוסר הדעת.
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אוקי אז החלטתי לקנות את ה 6800 le הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7834 ורציתי לדעת מבחינת פרטים איך הכרטיס ? העם הוא טוב לאובר קלוק מבחינת זיכרנות וכו וכו?? כמו כן איך החברה שמיצרת את הכרטיס טובה?? ועם מישהו יודע עם הוא יתאים לבלוק קירור מיים שלי maze 4 כי באתר כתוב שהוא מתאים לרוב הכרטיסים.. אבל מניסיוני יש כרטיסים שבהם יש איזו חתיכה של נגד או משהו שמפריע לבלוק לשבת טוב לכן רציתי לדעת עם מישהו יודע בבודאות עם הוא מתאים?? ושאלה אחורנה העם הוא במאת יורת טוב מ9800 פרו או לא?? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מצאתי רק של LEADTEK GIGABYTE ו GAINWARD מישהו יכול לתת המלצה??
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לפני כשבוע התקנתי את הווינדוס מחדש. התקנתי DirectX 9c ודרייבים של אומגה. משום מה המשחקים לא מוכנים לפעול, ולפי מה שהבנתי זה בגלל שהDirect3D שלי לא פועל. מה אני אמור לעשות? אני מצרף תמונה של התצוגה בdirectX, אולי זה יתן עוד מידע. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני חודש 4890 של sapphire והוא דיי מרעיש. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או פי'צר שיכולה להוריד לי ביצועים/מהירות מאורר מהכרטיס מסך ובכך לעשות אותו יותר שקט.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם 8800GT של BFG (אם זה משנה אז עם Q6600 ו GB P35 DS3L י) *ועל המחשב מותקנת זמנות ויסטה 32ביט (בקרוב אפרמט והתקין 64) התקנתי את הדרייבר169.25 בעברית והכל הלך חלק אבל כשאני נכנס אליו (לחצן ימני בעכבר כשאני בWIN -> לוח הבקרה של NVIDIA י) הכל נראה ממש ממש פשוט בדרייבר, יש את ההגדרות הבסיסיות ביותר כמו: איכות צבע,ניגודיות,סיבוב מסך וכאלה ואין שם שום דבר בנוגע למהירות (MHZ) הכרטיס והטמפ' שלו [דרך אגב, הכותרות נושאים בדרייבר, כמו "נהל הגדרות תלת מימד", "כוונן הגדרות תמונה עם תצוגה מקדימה" באותיות בסדר הפוך...] אני ממש צריך לראות מה הטמפ' שלו ואני לא מוצא את האפשרות בדרייבר, גם כשאני מנסה בRivaTuner אני לא מצליח למצוא את האפשרות לראות מה טמפ' ה…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתרים שכל כרטיסי 9800XT באים אם זיכרון 2.5NS... לאומת זאת ה ASUS 9800XT בא אם זכרונות 2.2 NS זה נכון ?? ו
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חברה יש לי ראדון 9200se ניסיתי לעשות לו בנצ'מרקינג והוא קיבל ציון של 4200 האם זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה יותר חזק הX1800XT או הX1900GT לא הבנתי! אני כל הזמן רואה השוואות בינהם ולא הבנתי כלום! בקיצור מה יותר חזק?! במשחקים הכוונה!
-
- 11 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זאת השאלה יש לי את שני הכרטיסים 8500 אל אי 128+דיויאי של ספייר או אף x 5200 128 בלי דיויאי של פאליט מה כדי????????
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-