עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bigdady0,

האם הוא שטוח? אם יש למשהו מידע טכני עליו.. תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. הרבה פעמים הביאו פה את האתר הזה של ההשוואות של ה fps בין הרבה כרטיסי מסך עכשיו חיפשתי חצי פורום ואני לא מוצא אותו... אז אם למישו יש את האתר הזה.... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by Slavadir,

על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הבא: E6300 זכרון 1GB (DDR2 667MHz) הספק 400W לא ג'נרי שהצוואר בקבוק יהיה כמה שיותר קטן, כי אני לא עושה OC התקציב 1000+-, עדיף - עריכה: אם זה עוזר במשהו הלוח אם הוא DG965WH

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by oren13,

תציעו לי כרטיס מסך pci - express במחיר של 1500 בערך ו... שיהיה רק של חברת nvidia הצ'יפים לא ati ושהחברה של הכרטיס עצמו תהיה asus

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. שני הכרטיסים מבית גיגהבייט תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. שלום. הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין NV45 לבין NV40, האם יש הבדל מבחינת כמות VERTEX UNITS, PIPLINES וכו. תודה.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by duzap,

יש לי כרטיס מסך מסוג MSI 7600GS 512MB AGP, קניתי אותו לפני כמה ימים, עכשיו דבר ראשון ששמתי לב באמצע ששיחקתי משחק הכרטיס הוציא רעש כלשהוא, ואז המחשב עשה ריסט.. אחרי זה בדקתי תטמפרטורות שלו דרך EVEREST, במנוחה הוא נמצא באיזור ה 70-80, ובמאמץ הוא מגיע ל90, עכשיו בכרטיס עצמו אין בכלל מאוורר (ב MX 440 המעפן הקודם שלי יש אפילו מאורר) יש עליו צלעות קירור או משהו כזה, וזה ממש על הפנים........... קיצור מה אפשר לעשות בנוגע לזה??????? (חוץ מלהחזיר תכרטיס מסך לחנות, מה שאני חושב שאני יעשה, אבל בכל זאת - אם יש פיתרון אחר ..)

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by Pav3l,

מה עדיף? שניהם בערך אותו המחיר...

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by nushi,

שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by 6600GT,

לפורום שלום , היה לי כרטיס 8600gt והיום קניתי עוד אחד וחיברתי בחיבור SLI , חיברתי את הגשר הזה בין הכרטיסים הפעלתי את המחשב הוא קלט עוד כרטיס התקנתי את הדרייבר של nvidia ונסיתי לראות אם יש הבדל... הרצתי 3dmark06 ואני מקבל אותם תוצאות כמו מיקודם... איך אני יכול לראות שהSLI באמת עובד? בכל מקום רשום פשוט שיש לי שני כרטיסי מסך8600gt ולא רשום SLI... תודה...

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by teddy85,

יש לי כרטיס מסך 1800XT ואני רוצה בעתיד לקנות DX10 ולעשות CF ביחד עם ה 1800 שלי יש מצב לכזה דבר?

12. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס שלי. משחקים כמו UT3 וBIOSHOCK מקרטעים לי על ההגדרות הכי גבוהות למרות שלא מזמן הם היו עובדים בקלות על MAX. גם שאני מוריד את הרזולוציה הם עדיין מקרטעים. עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 וקיבלתי 3800. שקיבלתי את הכרטיס בפעם הראשונה ועשיתי בדיקה קיבלתי 8000+ מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. Started by slim_shady,

זה לא קורה בווינדוס, רק במשחקים. איך שאני נכנס למשחק המסך מתחיל להשתגע ולהראות את המשחק\תפריט משחק בצבעים מוזרים (בעיקר אדום) וגם מטושטש...

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by Ronll,

כמה ירדו הביצועים ביו PCIE1 או 2

15. Started by av_l,

מה עדיף? , בדגש על יותר חזק. :s05:

16. Started by OfirCC,

שלום אני רוצה לדעת עם הכרטיס Ati HD 4730 יעבוד על המחשב שלי. זה המפרט: מעבד DualCore Intel Pentium D 930, 3001 MHz (15 x 200) לוח Gigabyte GA-8I945PL-G ספק: 500W

17. נאי יודע שזה לא לפה וכו וכו פשוט אני נטול עצות אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד.. חוץ מהפיסי פריק ומליאונטאורק תודה.. :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by neshro,

אהלן, מסך 22 אינץ של סמסונג. צריך כרטיס מסך למפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ מארז ללא ספק Raidmax Apex ¤166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APEX ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=400CX קרור למעבד Arctic Cooling Free…

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by shibby15,

לפי מה שאני רואה הקניה הכי הגיונית היא ה5700 (כמובן "רגיל") ב700 ש"ח. אני מתעקש על נווידיה כי זה לא בשבילי ואני ממש לא סומך על קישורי החבר שלי (שגר הרחק ממני) להחלפת הדריוורים לATI אני מעדיף לקחת כרטיס טיפה יותר חלש ולחסוך את הטירחה לעתיד. אז אכן ישנו רק ה5700 בתחום הזה?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by star010101,

שלום למומחים! יש לי מחשב P4 PRESCOT 3.0GHZ . זכרון 2GB ולוח ASUS 865.(P4P800SE( מחפש כרטיס מסך טוב יותר מרדאון 9600PRO 256MB שלא יווצר צוואר בקבוק עקב המעבד או זכרון\לוח. מחפש ביצועים טובים משמעותית אבל שאוכל להרגיש בהבדל. תקציב עד 1000 ש"ח , מחפש כרטיס שייתן ביצועים המקסימליים עם החומרה הנ"ל. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  21. שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by DeathBlooms1,

אז ככה, יש לי לבסוף את הכרטיס, מותקן ומעודכן. כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ובודק איזשהו משחק, הוא אומר לי שהכרטיס מסך מעולה והכל, אבל אני צריך לעדכן את הדיירקס שלו. מאיפה להוריד? כי לא הבנתי את זה ממש ._.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by FFOP,

SAMSUNG 17' 757NF עכשיו בחנות אמרו לי שיש למסך הזה מחליף מה השם של המחליף הזה? אמרו לי עכשיו שהמחליף של המסך 757MB 757MB זה מסך יותר טוב מי 757NF?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by deso,

1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT? 2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows) ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב? 3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן? 4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול? תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.