עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by av_l,

מה עדיף? , בדגש על יותר חזק. :s05:

2. Started by biggie,

יש לי כמו שכתוב בנושא של חברת ספייר. אני משחק בעיקר אמריקס ארמי ולאחרונה כשהוציאו גרסא חדשה אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב ויש לי לאגים. המפרט שלי הוא AMD 2800+ Abit GURU 512 Mb DDR אולי אני צריך לשדרג את הזיכרון והמשחק ירוץ יותר טוב או שאני אצטרך להחליף את הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by MasterDK,

מה זה Quadro?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. יש לי כרגע את הכרטיס GeForce® GTX 1080 G1 Gaming http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5915#sp והזמנתי גם GeForce® GTX 1080 Xtreme Gaming Premium Pack http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5920#sp הפרטים על מהירויות ושוני בקישורים .השאלה שלי אם יהיה בעיה אם אחבר אותם במערך SLI יהיה לי בעיות התאמה?

5. Started by Amit BL,

היי חבר'ה, נאמר לי שהאחריו של EVGA היא בינ"ל, ובנוסף ראיתי שהיא למשך 3 שנים. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס של EVGA מדגמי ה1080 אתם ממליצים לקנות? חשוב לציין, לא מעניין אותי דברים קוסמטיים, השיקול אם לקנות את הדגם פשוט או לא זה עניין של ביצועים, ואיכות החומר.

6. שלום, כיום אני עובד עם כרטיס בן שנתיים וחצי, HD5850 עם 1GB זיכרון. לכרטיס יש את הקירור הזה שהתקנתי עליו בזמנו עם 2 מאווררים שקונים בנפרד (קטנים מאוד): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=874 אני עובד עם 3 מסכים כאשר אחד מהם הוא מסך 27" עם רזולוציה 2560 על 1400 הדורש לא מעט כוח. התחלתי לאחרונה לשחק במשחקים, למשל BLACK OPS II. כאשר שמתי את המשחק על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) המשחק היה סבבה אבל היו סצינות מהירות כמו מרדפים, יריות וכו' שהמשחק קרטע. הורדתי את ההגדרות לקצת פחות טובות והוא לא נתקע (עושה 40-60FPS). הכרטיס עצמו נמצא על USAGE של 99% במהלך המשחק. זו רזולוציה שדורשת כוח מהכרטיס מסך וכנראה שלי כבר מתיישן. מאחר והמסך הנ"ל דורש חיבור DUAL DVI, רציתי …

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by elad-k1,

רידון או גיפורס fx בבקשה אני מעונין לקנות בערך ב 1600 כאילו רידאון 9800 רגיל מה עדיף בבקשה

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by fenix21,

יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. חשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך (HD 4870) במשהו שיחזיק לעוד שנה בערך. השימוש יהיה לסרטים (HD) ומשחקים. מפרט: לוח-אם -> GA-EP43-DS3LR מעבד -> Intel Core 2 Quad Q6600 RAM -> 6GB ספק -> HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt מסך -> 22' *עדיפות למשהו שקט. *אין העדפה ATI או NVIDIA עריכה: תקציב: 1000 אפשר לגלוש לעוד 300 אם צריך

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  10. התקנתי לאחרונה את BLACK OPS והמשחק חצי צולע. אני משחק עם הגדרות אוטומטיות. כמובן שאני יכול להוריד והעלות כרצוני אבל אני רוצה לשחק עם גרפיקה טובה +. המפרט שלי נמצא בחתימה שלי אני מנסה להבין האם הכרטיס מסך הוא צוואר הבקבוק או שמא המעבד או שניהם ביחד? האם קניית כרטיס מסך תוכל לפתור את הבעיה או שמצד שני שום דבר לא ממש יעזור וצריך כביכול מחשב חדש אשמח לעצות תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  11. שלום, איזה כרטיס מסך )pcie-e) יתאים למפרט שלי: amd athlon 64 3200+ GA-K8N51PVM-9-NV 1gb ddrm 200 אני לא צריך משהו יקר, תקציב עד 300 שח כרטיס חדש, או יד שנייה. תודה לעוזרים,- רק בקשנה קטנה, שיהיה של Nvidia, לא אוהב ati.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by סער_שי,

שווה? ולמה כתוב שהוא תומך רק בספק כוח של 450W ומעלה? לא קצת מוגזם? יש לי רק 400W... לא ילך?

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  13. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by reviZor,

זהוא חברה החלטתי סופית לאחר שאני בדקתי אצל חבר עד כמה הGTX260 טוב. אבל סמתי לב לדבר אחד שהרגיז אותי מאוד ב8800GT שלי הרעש הנורא שעושה הקירור של הכרטיס. אז הנה השאלה האם ישנו דגם כל שהוא מחברה כל שהיא שמוכרת את הכרטיס הנ"ל אם קירור שקט? אני אישית לא מעוניין להוסיף כסף על הקירור.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by maxxy,

אם מישהו יודע איך ניתן לצור קשר עם יבואן מסכי VIEWSONIC או יכול לתת לי שם של חנות שאפשר לראות בה את המסכים שלהם (19" במיוחד) אז אשמח. תודה.

16. לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  17. Started by avipenina,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב.שניהם בתקציב שלי ASUS HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או ASUS HD 4870 ATI RADEON 512MB DDR3 PCIE תודה.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. התקציב 1000 שקל (הוא יכול להוסיף 100 200 שקל) בנתיים המלצתי לו על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=9514 מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מי מבניהם יותר טוב? או כל כרטיס אחר בטווח הזה. ושהיה PCI-E כמובן חח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  20. יש לי מסך 19" ברזולוציה 1280X1024. אני משחק קרייסיס כבר הרבה זמן ופתאום שמתי לב שהמשחק עובד על 1024X768. העלתי את זה ל 1280X1024. לא מרגיש שום שינוי. המשחק קצת יותר איטי אבל חוץ מזה כלום. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך 22" ומסתבר שגם אצלו זה על 1024X768. גם אצלו העלאה ברזולוציה לא נותנת שום שינוי רק מכבידה על כרטיס המסך. בגלל שהרבה אנשים משקיעים המון כסף על כרטיסי מסך שיאפשרו להם להריץ משחקים כבדים ברזולוציה המקסימאלית של המסך שלהם, רציתי לשאול מה רזולוציה גבוהה בכלל נותנת?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by TimoTy,

קניתי לא לפני הרבה זמן את הכרטיס ולא הבנתי כמה דברים חשובים! 1) שאני משחק ב-cs וזורקים רימון עשן ה-FPS יורד !!! זה לא יכול ליהיות ואני לא יוד למה זה קורא אצלי כי יש מחשב ממש טוב זה לא הגיוני... 2) אני רוצה להוריד לו דריברים ואני לא יודע איזה ומה לעשות איתם 3) אם יש עוד דברים או הצעות לשיפור אז תכתבו תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by yoske,

התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by מהנדסמאן,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני מתלבט בין אם לקנות 4850 יחיד או שניים לחיבור קרוספייר. ההתלבטות נובעת בעיקר מחוסר הוודאות שלי בשאלה האם SolidWorks עובדת עם מערך של שני כרטיסי מסך מחוברים בקרוספייר. (אני עובד עם SolidWorks ותוכנות אלמנטים סופיים די הרבה). האם מישהו יודע משהו בנושא? תודה מראש, יגאל.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by redti,

יש לי כרגע E8400@3.7GHZ HD4850 512 MB DDR 2 833 MHZ GB4 ההורים שלי טסים לאמריקה ואני יכול להביא מישם GTX 275 ב200 דולר /HD4890 באותו מחיר איזה עדיף מהשניים ? כמה זה ישנה במקרה שלי..?כי אני לא מחליף כלום חוץ מהכרטיס מסך והאם שווה לעשות צעד כזה שבנוסף אני אצטרך לשים 350-400 שקל על ספק חזק יותר יש לי רק 430 watt שלא נראה לי מחזיק אחד מהשניים שציינתי ואני גם לאיודע אם אוכל להכניס את הספק למארז ? יכול להיות בעיה של מידות אם אני לא טועה ? יש לי מארז של ANTEC NSK6500

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  25. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.