כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום, השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך שמובנה בצ'יפסט G41, ה4500HD יוכל להאיץ חומחה בסרטי Bluray אמיתיים(לא MKV) כמו שכרטיס חיצוני כגון 4350 יכול? המחשב שלי הוא E5200+2GB+1TB+G41\630i תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תגידו ... יש לכם תקיעות במשחקים למי שיש 512+512 לא סטיק של גיגה ... אצלי יש 512+512 256+256 ויש תקיעות .. עכשיו קראתי באתר שלהם שמומלץ מאוד סטיק של גיגה אחד ! לא מבולגן כמו אצלי .... אז אני חושד בזיכרון שהתקיעות ... הם שם כשהוצאתי את ה512+512 והשארתי את ה256+256 היה מלא תקיעות ... ושהוצאתי ת256+256 לא היה הרבה תקיעות ... היה קצת ועכשיו עדיין יש.. אז אני חושב שאני צריך 2 סטיקים של גיגה ... הנה תקראו פה : http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022 ועוד אחד: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אתם יודעים , תוך כדיי עיון באתר הזה , ראיתי שניי שמות גדולים במיוחד , Nvidia וAti , עושה רושם שATI מובילה בביצועים (HDR + AA ) וגם קצת טכנולוגית (Nvidia קנתה את טכנולוגיית הMULTI graphic card's שלה עם רכישת 3DFX , לעומת ATI שפיתחו אותה בעצמם) לעומת זאת Nvidia מובילה במכירות , לעומת זאת , יש בעולם עוד יוצרים של כרטיסי מסך , ורציתי לשאול מה איתם , והאם מישהו מכם שמע את שמם איי פעם , אני מדבר על שניי יוצרים מעולים שכרטיסיהם לא נופלים שהיכולת של שניי הגדולים האחרים , השם הראשון הוא S3 , השני הוא MATROX , קראתי דיי מזמן איזה ביקורת שהשוותה כרטיס של Nvidia לכרטיס של ATI לכרטיס שלישי של S3 , בקטגוריית המשחקים הS3 אכל את מתחריו בלי מלח... וגם בבנצ'ים , השאלה שלי היא האם מישהו ראה…
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
צילומים של כרטיסי Radeon RX 480 מחברת XFX אשר יורדים מפס הייצור, לקראת ההשקה המיועדת ב-29 ביוני. תדר פעולה מירבי של 1,328MHz שאיתו אמור להגיע הדגם ישירות מהמפעל מעיד לכאורה גם על פוטנציאל המהרה נאה עבור ליבת ה-Polaris 10 החדשה של AMD, גם בגירסאות המצויידות בקירור הרפרנס של החברה. https://goo.gl/fn0pNx
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את CRYSIS על הכי גבוה שיש 1900X1200 ,HIGHEST GRAPHIC DETAIL , AA4 AF 16- חשבתי על ATI 4870 HD אבל ראיתי כמה ביקורות והשוואת של כרטיסי מסך והכרטיס בקושי סוחב על 30 FPS על רזולוציה של 1280 VERY HIGH ובלי פילטרים יש כרטיס מסך היום שיצליח להריץ את המשחק על הכי גבוה על FPS טוב שלא יורד מ-35?
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב, חישפתי גם בפורום עצמו אבל בתגובות שונות רק דיברו על הנושא ולא הציעו דרך כלשהי לבטל אותה. הכרטיס הוא GeforceMX 440, ותפריט הדרייברים באנגלית. המחשב צריך הזרקת FPS, ולכן אני אבטל את ה- Vsync ויבדקו את השינויים. תודה
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
למישחקים כמו סאן אנדרס,קול אוף דיוטי 2,קרבון,פיפא 2007 בסגנון הזה או קצת יותא טובים המחשב שיש לי: מעבד של אינטל 2 ליבות 1.8 דגם E6320 זכרון ראם 1GB לוח אם של אינטל דגם D946GZIS עכשיו יש לי כרטיס מסך דפוק של אינטל-מובנה איזה מיחשקים יעבדו בו? תודה
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=297 יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מהי הדרך הבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג yama vision master 451 19?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
יש לי כמו שכתוב בנושא של חברת ספייר. אני משחק בעיקר אמריקס ארמי ולאחרונה כשהוציאו גרסא חדשה אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב ויש לי לאגים. המפרט שלי הוא AMD 2800+ Abit GURU 512 Mb DDR אולי אני צריך לשדרג את הזיכרון והמשחק ירוץ יותר טוב או שאני אצטרך להחליף את הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע את הכרטיס GeForce® GTX 1080 G1 Gaming http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5915#sp והזמנתי גם GeForce® GTX 1080 Xtreme Gaming Premium Pack http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5920#sp הפרטים על מהירויות ושוני בקישורים .השאלה שלי אם יהיה בעיה אם אחבר אותם במערך SLI יהיה לי בעיות התאמה?
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, נאמר לי שהאחריו של EVGA היא בינ"ל, ובנוסף ראיתי שהיא למשך 3 שנים. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס של EVGA מדגמי ה1080 אתם ממליצים לקנות? חשוב לציין, לא מעניין אותי דברים קוסמטיים, השיקול אם לקנות את הדגם פשוט או לא זה עניין של ביצועים, ואיכות החומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיום אני עובד עם כרטיס בן שנתיים וחצי, HD5850 עם 1GB זיכרון. לכרטיס יש את הקירור הזה שהתקנתי עליו בזמנו עם 2 מאווררים שקונים בנפרד (קטנים מאוד): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=874 אני עובד עם 3 מסכים כאשר אחד מהם הוא מסך 27" עם רזולוציה 2560 על 1400 הדורש לא מעט כוח. התחלתי לאחרונה לשחק במשחקים, למשל BLACK OPS II. כאשר שמתי את המשחק על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) המשחק היה סבבה אבל היו סצינות מהירות כמו מרדפים, יריות וכו' שהמשחק קרטע. הורדתי את ההגדרות לקצת פחות טובות והוא לא נתקע (עושה 40-60FPS). הכרטיס עצמו נמצא על USAGE של 99% במהלך המשחק. זו רזולוציה שדורשת כוח מהכרטיס מסך וכנראה שלי כבר מתיישן. מאחר והמסך הנ"ל דורש חיבור DUAL DVI, רציתי …
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
רידון או גיפורס fx בבקשה אני מעונין לקנות בערך ב 1600 כאילו רידאון 9800 רגיל מה עדיף בבקשה
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך (HD 4870) במשהו שיחזיק לעוד שנה בערך. השימוש יהיה לסרטים (HD) ומשחקים. מפרט: לוח-אם -> GA-EP43-DS3LR מעבד -> Intel Core 2 Quad Q6600 RAM -> 6GB ספק -> HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt מסך -> 22' *עדיפות למשהו שקט. *אין העדפה ATI או NVIDIA עריכה: תקציב: 1000 אפשר לגלוש לעוד 300 אם צריך
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את BLACK OPS והמשחק חצי צולע. אני משחק עם הגדרות אוטומטיות. כמובן שאני יכול להוריד והעלות כרצוני אבל אני רוצה לשחק עם גרפיקה טובה +. המפרט שלי נמצא בחתימה שלי אני מנסה להבין האם הכרטיס מסך הוא צוואר הבקבוק או שמא המעבד או שניהם ביחד? האם קניית כרטיס מסך תוכל לפתור את הבעיה או שמצד שני שום דבר לא ממש יעזור וצריך כביכול מחשב חדש אשמח לעצות תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס מסך )pcie-e) יתאים למפרט שלי: amd athlon 64 3200+ GA-K8N51PVM-9-NV 1gb ddrm 200 אני לא צריך משהו יקר, תקציב עד 300 שח כרטיס חדש, או יד שנייה. תודה לעוזרים,- רק בקשנה קטנה, שיהיה של Nvidia, לא אוהב ati.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שווה? ולמה כתוב שהוא תומך רק בספק כוח של 450W ומעלה? לא קצת מוגזם? יש לי רק 400W... לא ילך?
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
זהוא חברה החלטתי סופית לאחר שאני בדקתי אצל חבר עד כמה הGTX260 טוב. אבל סמתי לב לדבר אחד שהרגיז אותי מאוד ב8800GT שלי הרעש הנורא שעושה הקירור של הכרטיס. אז הנה השאלה האם ישנו דגם כל שהוא מחברה כל שהיא שמוכרת את הכרטיס הנ"ל אם קירור שקט? אני אישית לא מעוניין להוסיף כסף על הקירור.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך ניתן לצור קשר עם יבואן מסכי VIEWSONIC או יכול לתת לי שם של חנות שאפשר לראות בה את המסכים שלהם (19" במיוחד) אז אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-