עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shoeyal,

http://naot.shopy.co.il/products/15066 איפה פה הקאט'ץ

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני פשוט עם תקציב של כ 850 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור ראיתי את הסמסונג 793MB וממש לא אהבתי, ראיתי את המאגים וחוץ מה DF2 כל השאר על הפנים. את ה LG החדשים לא יצא לי לראות אבל אני זוכר שה LG הישנים היו ממש טובים. עוד משהו, ראיתי בזאפ הרבה ביקורות קוטלות על LG והשירות שלהם. מה אתם אומרים? תודה

3. Started by omri_ro,

התקנתי לאחותי SIMS2 על המחשב שהמפרט שלו כדלקמן: P3 800MHZ 256MB SDRAM והשו"ס:[glow=red,2,300] ATI RAGE128 עם 8MB זיכרון[/glow] וזה עובד אבל ברוורס (מעניין למה באמת) ;D אוקצור הגיע זמן להחליף את הזקן ואין לי כ"כ מושג מה לקנות לכן אני פונה למועצת חכמי הפורום שימליצו התקציב 700+/- ורצוי גם משהו שלא יתישן מהר מידי

4. Started by WhiteTigerK,

אז ככה - אני בשלבים ראשונים של חקירת הנושא ומציאת דגמים מובילים. התנאים הם : 17" LCD, בצבע שחור (!), מקסימום 16ms, יציאת DVI, עד לסכום של 3000 ש"ח. עד עתה, התרשמתי מהנתונים של השלושה הבאים (וראיתי במו עיני רק אחד) : א. ViewSonic P171b - אותו גם ראיתי. ב. LG L1720P ג. Samsung 172X (לפי ידעתי, לא קיים עדיין בארץ). אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת לגביי השלושה הנ"ל, וכמובן המלצות לדגמים נוספים ע"פ הקריטריונים שבתחילת ההודעה. תודה רבה!

5. Started by status,

שלום לכולם! קיבלתי היום מאח שלי AIW 9800PRO 128MB.. הרכבתי התקנתי דרייברים הכל עבר סבבה ואז התחילו בעיות.. קודם כל המחשב עלה לאט מן הרגיל.. הופתעתי לגולת שרצים שני תהליכים חדשים שנקראים CLI.EXE (שניהם) שביחד תופסים 60 MB RAM (!).. הסרתי את הCATALIST CONTROL CENTER והתקנתי אתה ה CONTROL PANEL.... זה עבר... יופי.. ניסיתי להריץ UT 2004 ופתאום אני רואה שיש מעין ריצודים כאלה בטקסטורות.. משהו ממש מציק! מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לטפל בזה? חשוב לציין שזה קרה גם במשחק TMNT... כמובן קאטאליסט 4.10... מה אפשר לעשות?! תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by RT-PRO,

בקשר לכרטיסי מסך אני כבר מזמן לא מעודכן, אז בבקשה תמליצו לי על משהו בסביבות ה 500 שקל גג.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. כמו שרשום שם למעלה ואם אין לכם המלצה מסויימת תתנו לי את הפרטים הכי חשובים שצריכים להיות במסך טוב כמו: זמן תגובה,רזולוציה וכולי... תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by yair-fox,

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1394 זה המפרט הטכני שלו: 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8 דום 3 וכל המישחקים ברמה זו יעלו כמו שצריך?

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Impreza,

יש לי נגיד בפאר קרי ובניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ובעוד כמה משחקים רמה של אנטיאליסטינג 6X וכל אלה ובהגדרות בדרייברים כתוב שהתוכנה קובעת (מסומן ב V כזה) אז הם פועלים? וד"א מזה ה VSYNC הזה? מה הוא נותן?

10. Started by Access Denied,

המלצה לחבר שלי על כרטיס מסך עד 450 גג 500 שח... מה עדיף מאילו?? או אולי אחד אחר בכלל?? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2372 http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1212 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=561 מה הכי כדאי?? ובבקשה אל תתחילו עם "אם הוא יוסיף עוד 100 אלף דולר יהיה לו מספיק כדי לקנות..." יופי תמיד אפשר להשיג כרטיס יותר טוב ביותר כסף אבל זה מה יש... מה הכי כדאי בתקציב הזה??

11. Started by STRENGTH,

זה מסך מצוין בחיים שלי לא ראיתי מסך כזה מדויק ויפה,רואים את הצבעים מאד יפה וכל זה.. אבל אני רק עצוב מסיבה אחת. לפני זה היה לי SONY SDM S73 וכמו שאתם יודעים ה LCD היה צבעים יותר יפים וחיים (לדעתי) והוא גם יותר חד. MORTAR כנראה שאתה לא כיוונת את המסך טוב ,או שקיבלת מסך פגום כי לדעתי זה מסך מצוין!!

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Impreza,

הכפתור בתפריט כבר לא עובד (קרה לו איזה משהו, אין לי מושג מה וזה לא עושה כלום ) ניסיתי להעביר מגנט לצדדים, למעלה, למטה אבל זה רק גורע יש איזה כפתור בתוך המסך או משהו שיכול לפתור את זה? כי כל הצדדים ירוקים כאלה

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חיברתי את הTV דרך הכבל העגול אני לא זוכר איך קוראים לו שנמצא על הכרטיס שלי ה-9200 נדמה לי וחיברתי את זה לטלויזיה דרך מתאם 21 פין וזה לא עובד אז רציתי לדעת למה? ומה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  14. Started by finish,

שלי עומד על 60 אין לי מושכ מזה ומה זה עושה על כמה כדי לשים את זה? הכרטיס מסך שלי זה gigabyte radeon 9550 128mb 64bit

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by TapUdi,

שלום רציתי לדעת האם כדאי בתקציב כזה לקנות מסך LCD ואיזה דגם? השאלה היא במחירים האלה האיכות תמונה היא טובה ולא עדיף לקנות מסך CRT אחר... תודה מראש

16. Started by RazorJunior,

אז אחרי שהסוני שלי התפגר סופית, אני חייב מסך חדש ודחוף. רוב העיסוק שלי הוא גלישה באינטרנט וקריאת מאמרים שונים, לכן החלטתי שעדיף LCD(כי אין ריצוד). העיסוק השני של המחשב הוא צפייה בתמונות מהדיגיטלית שלי.... ולבסוף מדי פעם גם איזה משחק, אבל זה בעדיפות נמוכה יותר. התקציב לא מוגבל, אך אני מחפש תמורה טובה למחיר. אל תתנו לי מסכים ב 5000 שקל שיתנו(מבחינתי) אותם ביצועים כמו מסכים ב 2600-2700... אחרי שקראתי כמה וכמה תרדים בנושא, הגעתי למסקנה שאלו ה"אליטה" של המסכים(תקנו אותי אם אני טועה, או אם אני יכול להסתפק בפחות): 1. VIEWSONIC VP171 2. IIYAMA E431 3. SAMSUNG 172T הלכתי היום למספר חנויות, אבל לאף אחת מהם לא היה את אחד מהנ"ל, רק מסכים זולים יותר. אז קודם כל רציתי חוות דעת על המסכי…

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by mx69,

המפרט שלי הוא: a64 3200+msi k8n neo platinum+r9800pro+a-data pc4000 ורציתי לדעת כמה אני יקבל בaquamark3?

18. שלום עליכם. לוח האם שלי תומך רק בתקן AGP 2.0 ובמהירות AGP X4 - האם כרטיסים שתומכים בתקן AGP 3.0 יעבדו אצלי? או שמא יעבוד אצלי רק רדאון 9200 ומטה? מקווה שתוכלו לעזור לי....

19. Started by benor,

אני כמעט בטוח כבר שאני אקנה Radeon 9550 מצאתי את זה: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A9550GE/TD&langs=01# באיזו חנות ב- 530 ש"ח. מה אתם אומרים כדאי? אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. תודה.

20. שלום לכולם.! רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים האלה..יותר טובב? כי מבחינת כסף זה אותו דבר כמעט.. אהה וגם הג'פורס 6600 זה פסיאיקספרסס?? תודה על התגובות!

21. Started by a-v-i,

ערב טוב! יש למישהו מושג למה ה RADEON 9600Pro לא מופיע באתר של Gigabyte? הם הרי משווקים את הכרטיס הזה...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by roeiw,

קיימת תוכנה כזאת בודקת אם הכרטיס תקין או הזכרונות תקינים?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  23. Started by davidde,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם על המסכים הבאים: ThinkVision L170 17.0in Analogue TFT LCD Black Monitor 540$ ThinkVision L170p 17.0in Hybrid TFT LCD Black Monitor 640$ MAG 1:400 1280x1024 17.0 TFT LCD + Speakers Monitor LT765 490$ IBM ThinkVision L180p 18.0in Hybrid TFT LCD Black Monitor 720$ MAG 1:400 1280x1024 18.0 TFT LCD + Speakers Monitor LT865 560$ האם יש מסך אחר מומלץ בגדלים האלו ובמחירים האלו ? תודה!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. Started by Holography,

אחת מהבדיקות הרציניות הראשון שבצעו לטכנולוגיית הSLI בין היתר נבדקה האפשרות 6600GT*2 VS. 6800GT*1,התוצאות די מפיעות ומעניינות. מומלץ לקרוא: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2258&p=1

25. Started by musari,

יש הבדל בבצועים בין דריברים של אסוס מהאתר של אסוס לבין אם אני מתקין מהאתר של ATI??? ואם כבר איזה דריברים עדיף לרדאונים שמעתי שיש גם אומגה...גם בו יש הבדל???

דיונים חדשים בפורומים