עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה כתוב לכם ב checkver אחרי שאתם מתקינים את הדרייברים החדשים של ATI? לי כתוב WDM- WDM 3.08 RC5 CP- 6.14.10.5046 DRIVER-7-94-030917m-011434c-ATI זה בסדר?? זה המ שאמור להיות כתובבב????

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by RoyShefy,

לא יודע מה זה... אתם יודעים?? אולי בדקתם את זה כבר?? עזרה! ולמה זה לא נימצא בדיון דרייברים??

3. Started by parker,

מה ההבדל בין שני הכטיסים האלה ומי יותר טוב ATI Radeon 9800 128MB DH DVI Hercules 3D Prophet 9800 128MB

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by strife217,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO על מנת לצפות בסרטים רואים את הסרט בסדר גמור אבל את כל הטקסט במחשב אין אפשרות לקרוא, רואים ממש לא ברור (הכתוביות של הסרט בסדר) יש לי RADEON 9500 PRO יש אפשרות לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Sonstiges_1/Berichte_Teil1/Daytona_Part1/daytona_part1.html זה דסר שלא ידעתי אליו

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by GamePad,

היום קיבלתי את המסך החדש שלי (samsung 753dfx) ואחרי כמה שעות הופיעו לי קוים גליים בצידי במסך כאילו קירבתי מגנט. הרמקולים (הלא מסוככים) נמצאים בגובה של כ~מטר מהמסך, היה פקס ליד המסך שהעפתי בשביל לראות את ההשפעה והמגבר של המערכת נמצא כחצי מטר לימין, ששם גם מופיעים הקוים באופן יותר ברור. יש מצב שזה המגבר? בבקשה עזרה נ.ב. אותה בעיה הייתה לי עם המסך הקודם ככה שאני מאמין שמשהו גורם לזה בסביבה והבעיה לא במסך

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. ג'יפורס או רדאון, מי נחשב מוצלח יותר למטרות TV OUT, ולמה? תודה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by D-Bang,

יש לי פנטיום 4 1.7 עם 512mb Ram וכרטיס מסך RADEON 9000Pro. בזמן האחרון התקנתי משחקים כמו: FAR CRY ו- NFS: UNDERGROUND ושם ברגע שאני מעלה את הגרפיקה מעל הMEDIUM שום דבר לא זז וFAR CRY בכלל מתחיל להתקע וכל שנייה מפעיל מחשד את המאיץ הגרפי אם אני אחליף את הכרטיס ל 9600XT (או אחד החדשים כשיצאו) עד כמה זה יפתור לי את הבעיות?? מצד אחד אין לי כרגע יותר מ1000 ש"ח להשקיע בכרטיס ומצד שאני אני לא רוצה להחליף עכשיו ושבעוד חצי שנה הסיפור יחזור על עצמו השאלה העיקרית שלי האם החלפת הכרטיס מסך בלבד ל9600XT תספיק לי לפחות לשנה הקרובה או שאולי כדאי להמתין ופשוט לשדרג את כל המחשב? אפשר גם כרטיס אחר כמובן לא חייב להיות הדגם שציינתי.. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  9. Started by Nihility,

מחפש המלצה, USB חיצוני לעבודה עם ממיר YES תודה אם יש בפחות, עדיף.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. כיום הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא- התקציב שלי נע בין 450 ל550. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב יותר מהנוכחי שלי ויתן פוש למשחקים חדשים שיצאו,שאר המפרט שלי הוא AMD 3000 2 ג'יגה זכרון מהירות 3200. רק PCIE מצאתי את הדבר הבא- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10982 מה אתם אומרים? אשמח לעזרה,תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by lmlm,

אני יודע שהרבה חיכו לה אז הנה היא: http://xbitlabs.com/articles/video/display/leadtek-8800gt-extreme_2.html#sect0

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  12. שלום! הבעיה שלי היא שהאתר שלהם מאוד מעורפל בכל הנוגע לדרישות המערכת. הם נותנים מפרט מומלץ אבל לא מינימלי. בהתקנת המשחק על המערכת הקיימת שלי: intel pentium 4 1.8GHz 768MB ram וכרטיס מסך שאינני זוכר את שמו אבל שהוא לא מספיק טוב (אולי זה היה geforce 7700 אבל אני לא בטוח) בכל מקרה השדרוג המתבקש לדעתי הוא ל: NVIDIA GeForce 7600GT שלפי מה שהבנתי, למרות שמספרו הסידורי נמוך מה 7700 הוא הרבה יותר טוב.... (בכל מקרה שכחתי לציין שאני צריך AGP ולא PCIE) פה יש דרישות מינימליות http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/tech_info.html אבל הם לא רשמיות: System: Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent RAM: 512 MB Video Memory: 128 MB Hard Drive Space: 10000 MB Other: nVIDIA® GeForce 5700…

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by realmagic,

אהלן, אני מתחיל לתכנן מחשב HTPC לסלון ולשמחתי, לטלווזיה LCD בסלון יש כניסה של HDMI. כשהתחלתי להסתכל על המפרטים באתר, ראיתי שיש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הכניסה הזו ושזה ככל הנראה הכניסה המוצלחת ביותר מבחינת איכות (כמו DVI) אבל אחרי הכל דבר אחד לא מובן לי: הכניסה הזו כוללת גם את הכניסה של האודיו - כלומר, אם אני מחבר את המחשב והטלווזיה דרך הכניסה הזו אז איך בדיוק הטלווזיה מקבלת כניסה של אודיו - היציאה של HDMI היא בכרטיס המסך, לא? נו, מה פיספסתי? דרך אגב, ניסיתי למצוא את התשובה בחיפוש אבל לא מצאתי כלום בנושא. תודה, זהר

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. טוב אז היה לי 7600gt של gainward והייתה לו בעייה של התחממות ..עכשיו החליפו לי אותו לחדש הוא היה עדיין באחריות אבל לא בדיוק אותו דבר אלא אחד דומה אני לא יודע את השם של הדגם אבל אמרו לי שהוא בא עם גוף קירור במקום המאוורר...מישהו יודע לזהות האם זה 7600gt או שזה יכול להיות שעבדו עליי וזה כרטיס פחות טוב כמו 7600gs או אחר...אז השאלה למעשה האם יש 7600gt עם קירור ? והאם הגיוני שהחליפו לי לחדש בלי שאני יוסיף? גם דוד שלי שהוא זה שמטפל במחשב ובהחלפה והכל אמר לי שזה לא אותו דבר בדיוק אבל דומה אז מה יכול היות ?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  15. יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB. אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45. הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מ…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. דברתי עם משהו שאמור להבין בנושא והוא אמר שאולי בעתיד תצא תוכנת סימולציה כלשהי שתאפשר לכרטיסים ישנים יותר(DX9) לתמוך ב-DX10 במידה והם חזקים דיים?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  17. או שהוא נדפק או שהוא דפוק מלכתחילה כי כל מה שהוא עושה זה נותן לי תיאור של מה הפןנקציה שבחרתי יכולה לעשות (מה ניתן לשנות) מבלי אפשרות לשנות אותה או בכלל לראות את האופציות, פשוט דף חלק עם הסבר מה הפונקציה עושה. אז או שאני טועה ואשמח לתיקון. או שהתכנה נדפקה/דפוקה. איך מורידים אותה וחוזרים לדרך הישנה-אפשרויות מתקדמות דרך לשונית מראה באופציות של הדסקטופ? תודה רום נ.ב התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר את NTUNE.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  18. בהפעלה של משחקים לא כבדים המסך נכבה מה יכולה להיות הבעיה ? הורדתי את הדרייבר האחרון 7-6_xp_dd_ccc_wdm_enu_48640 טמפ' במנוחה 47 אני יבדוק במאמץ

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. א - אפשר לדעת\להבין\ושתסבירו לי - מה כל דבר ב- 3D וב- AVIVO שנמצא בדריבר של הכרטיס מסך (x1600xt אבל זה לא משנה איזה כרטיס מסך זה ) עושים ? ב -אפשר תמונות של הבדלים בין משחק עם פילטרים לבין משחק ( עם הגדרות בדריבר הכווונה.) בלי פילטרים ? (americas army - counter strike 1.6 ) ג - איך ייתכן שכשאשר הפעלתי כמה הגדרות כגון AA - HQAF + 16X וכו ... קיבלתי 60 FPS ב- קאונטר סטרייק וזה היה על מקסימום, לעומת זה שאחרי זה הפעלתי את כל האפשרויות לאיכויות הכי טובות (בדריבר ) וקיבלתי 100 FPS ?? ד - יש מצב הפילטרים בכלל לא מופעלים וובכלל אין שום שינוי ?(בגלל זה ביקשתי תמונות למעלה .. ) תודה . ובבקשה תנסו לענות לי .. אייל . נתחשב בזאת שבשני המשחקים במשחק עצמו הגרפיקה על האיכות הכי גבוהה…

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  20. שלום רב! יש ברשותי כרטיס מסך GEFORCE 8800GT של LEADTEK עם ליבת G92. הכרטיס במנוחה על 47 מעלות ויש גם מספר משחקים שהוא נשאר על אותה טמפרטורה. שמתי לב שיש משחקים שהטמפרטורה עולה דרסטית כגון BIOSHOCK.. אחרי שאני מסיים לשחק אני נכנס לתוכנה EVEREST כדיי לבדוק טמפ' ומגלה שהטמפ' נמצאת על 70 מעלות.. האם זה נורמלי? תודה להברות!

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד סכום של 1200 שקל, לא משנה לי חברה, ולא משנה לי ATI או NVIDIA, העיקר לקבל את הכרטיס הכי חזק בתקציב הנ"ל, וכמובן שיהיה לא פחות מ 512 מגה זכרון... תודה ;D

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. לא היה עדיף לשחרר כרטיס חלש יותר תחילה?. איזה אינטרס כלכלי יש לnvidia להתחיל את הסדרה הטרייה דווקא עם החזק ביותר?...

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. יש לי 6600gt של xfx והתקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia מהאתר שלהם. הבעייה היא שיציאת הטלוויזיה נהייתה ממש עקומה בדרייברים האחרונים יש זווית של איזה 6 מעלות שינוי וזה ממש בולט בטלוויזיה (בסרטים של מסך רחב פחות אבל בתצוגה של דברים אחרים כן. שיחקתי עם כל ההגדרות של הטלוויזיה זום חידוד קצוות מסנן ריצוד שום דבר לא עזר. האם יש דרייבר נפרד לסידור של היציאה או הגדרות יותר מתקדמות שנעולות ואפשר לשנות ברגיסטרי או משהו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by nizans,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף Geforce 8800 GTX 768MB או ASUS Radeon HD 2900XT 1GB http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814103044 זה סתם ויכוח ביני לבין חבר שרוצה לקנות את ה RADEON תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים