עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lp3x,

מה דעתכם על כרטיס מסך GTX 295

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. מצטער על השאלה המטומטמת (אבל מה לעשות שרק ככה לומדים) :-\ אבל אפשר קצת הסברים על הפלטרים של הכרטיס מסך. כאילו ה AF וה AA וכל הדברים האלה. פשוט הייתי רוצה לדעת על זה קצת יותר. תודה מראש

3. Started by EliranB,

אני מעוניין לקנות מסך והמליצו לי על LCD עד עכשיו היה לי בתכנון לקנות את הLG F900P שהוא CRT אני יודע שלLCD יש כל מיני בעיות כמו הנקודות המתות וכל מיני דברים כאלה ואני קצת חושש מהקטע הזה גם המסכים של הLCD רגישים לפגיעות ... אז רציתי שתמליצו על מסך טוב עד 1700 שקל גג לא משנה LCD או CRT ואם זה LCD עדיף 8ms זמן תגובה ... תודה מראש לעוזרים

4. Started by Mactural,

בעקרון אני עומד לקנות מחשב חדש מבוסס E6600. כ. המסך יהיה 7900GT או X1800XT 512MB. אני מבין שהם פחות או יותר זהים, יתרון קל ל X1800XT. בכל מקרה, המערכת אמורה להיות די שקטה, ומושקע בשקט כסף (ספק, מארז..). השאלה היא עד כמה הקירור של הכרטיסים הנ"ל (וממה שראיתי באינטרנט כולם כמעט מצויידים בקירור הסטנדרטי) שקט? ראיתי בכמה מקומות שהקירור הוא יחסית רועש. השאלה עד כמה, האם הוא ישפיע על רמת רעש של מערכת שקטה, ואיזה מבין הקירורים של הכרטיסים רועש פחות? בטופיק ציינתי גם את האפשרות לאלטרנטיבות - במידה והם באמת רועשים במידה מורגשת, אילו אלטרנטיבות כדאיות קיימות בשוק?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by CraZyStyLe,

רכשתי קבל שמתחבר למחשב בחיבור SVIDEO זה הסוג של ה7 פינים וקבל אודיו ולטלויזיה RCA(חיבור הבננות,אדום,צהוב,לבן) חיברתי ובטלוויזיה לאחר כל ההגדרות רואים בשחור לבן החלפתי כבל בחנות(קניתי בבאג) וזה עדיין שחור לבן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם הדרייבר הי מעודכן...

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by lalush33,

שלום ! תהיתי אם מישהו יוכל להסביר הסבר קצר על הדירקט החדש ומתי יוציאו משחקים שיהיה חייב אותו בשבילם .. תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Grim Reaper,

לאחרונה רציתי להוריד דרייבר של נווידיה לכרטיס 6800GT אבל שמתי לב שיש 2 סוגים. 9X.XX ויש את ה 16X.XX.... מה ההבדל ביניהם ולמה פתאום יש קפיצה כזאת? כמו כן אני מחפש דירייברים נוחים לשימוש שלא משתלטים שאפשר לשחק עם צבעים

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  8. אני רוצה לקנות את ה-8800GT הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 אבל אני לא יודע אם הוא מגיע עם מתאם, בדקתי באתר אבל לא מצאתי מה בא עם הכרטיס. האם הוא מגיע עם מתאם (או שכל אחד מגיע)? ועוד שאלה, אני לא כך כך בטוח בקשר לחברה הזאת (Twintech), האם היא בסדר (מבחינת אחריות ואמינות) או שעדיף לקחת כרטיס של חברה יותר מוכרת? משהו כמו זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 (של BFG) תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. Started by barakooda,

האם יכול להיות לי צוואר בקבוק אם יש לי כרטיס מסך שהוא HD4870x2 ומסך 19 אינצ' בלי חיבור HD ואם זה עלול להשפיע בזמן משחק כמו פיקסלים מוזרים וכאלה ובעיות בגרפיקה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by Wikiwiki,

אם אתם מוכרים, או מכירים איפה אפשר לקבל הצעה טובה ל-x850 xtpe אנא כתבו פה או כתבו ל-kolsky@yahoo.com . אני מעוניין לקנות את הכרטיס בהקדם האפשרי... תודה - עמיר

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. מרגישים שהמחיר של דגם הגיימינג הבכיר בדור ה-Ampere הוא סביר מאוד בעצם? כעת תוכלו להשקיע 500 דולר נוספים על מנת לקבל לידיכם את אחת מהגרסאות המהירות והאקזוטיות ביותר שלולכתבה

12. Started by Adielion,

יש לי FX 5200 ,עכשיו במהלך השימוש במחשב הכל היה טוב ,אבל באמצע הוא התכבה נראה לי בגלל קצר שהתחבר + עם -. הדלקתי אותו הוא נדלק אבל על המסך לא נראה כלום! הלכתי להביא מדוד שלי GEFORCE 2 ועכשיו הוא עובד ... יש מצב שהכרטיס נשרף? ואם כן מה עושים?

• 10 תגובות
    • 609 צפיות
  13. טוב כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש את המסך הכי טוב שאפשר עד 7500 למשחקים, סרטים, תמונות וגלישה באתרים. עכשיו הטכנאי שלי המליץ לי על המסכים של eizo L767 ה19' אינצ' ורציתי ליבדוק מה אתם אומרים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by nVIDIA70,

שלום. הטמפרטורה של ה-geforce 7600GS במאמץ היא 60 מעלות ובמנוחה היא 52 מעלות. זאת טמפרטורה טובה? חשוב גם לציין שהכרטיס לא עבר OC ושאני משחק עם מארז פתוח כדי להוריד את הטמפרטורה שלו.

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  15. המפרט שלו הוא: AGP ULTRA/ 1980 TV/DVI 256 MB DDR3 GOLDEN SAMPLE וכתוב לי בדרישות: Available hard disk drive power dongle required והבנתי שכנראה מדובר בכבל או משהו....אבל אני לא יודע אם יש לי... ראיתי שבתוך הקופסא יש כזה כבל שחור ובקצה השני שלו 5 תקעים בצבעים שונים.... בנוסף, יש גם כזה תקע אדום בלי כבל מחובר אליו....... אז רציתי לדעת אם אלו הדברים שאני צריך או שזה משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by eliranl,

המצב הוא כזה החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800GT שעולה בערך 1500 שקל היום יש לי AGP ,השאלה היא אם שווה לי לקנות לAGP או להחליף לוח אם לPCIE (שזה עוד 600 שקל) ואז גם הכרטיס מסך צריך להיות שונה וגם יהיה יותר יקר ,הלוח אם שלי זה INTEL D865PERL מעבד 2.6ghz 800fsb סוקט 478 ,זיכרון 256x2 dual 400mhz ,הלוח אם שאני חושב להביא זה Asus P4GD1 Intel 915P: http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=27&model=167&modelmenu=1 אז שווה להחליף לוח אם? ואם שווה להחליף לוח אם אני צריך המלצה לכרטיס מסך תקציב 1500 שקל??

17. שלום לכולם , קיבלתי היום סוף סוף את החלקים למחשב וסיימתי להתקין אותו עכשיו. מפרט בחתימה. רציתי לשאול את דעתכם על תוצאה של 53000 נקודות ב AQUAMARK . זה סביר לפי הכרטיס מסך והמפרט שלי או מעט ? רציתי לדעת אם ניתן לשפר .. תודה לעונים.

18. Started by navk2,

דוד שלי מחפש כרגע כ.מ לצורכי ראיה בטלויזיה, הכוונה כאילו שאם ישלו סרט על המחשב שיוכל עם כבל לחבר לטלויזיה וליראות בטלויזיה, אבל חשוב להגיד שאלא הצרכים היחדים שלו ! הוא לא צריך שו משחקים ושום דבר אחר חוץ ממה שרשמתי, וכמובן שכמה שיותר זול יותר טוב... אם התקציב הוא נמוך מידי אז אפשר לחרוג אבל לא להגיע למעל 500...

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by Godmoney,

http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1AJT19BAHW

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  20. המחשב שלי או שמע נומר הכרטיס מסך שלי כבר לא לכבודו של 3DMark 2003 :AR15: לא נתן לי להריץ שום מבחן. ויחסית הכרטיס שלי ישן אך טוב יש לי את ATI Rage Fury Pro 32MB VIVO

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8400GS M איך אני מגדיר את ההגדרות כדי לקבל חווית צפיה מרבית בHD? והאם בכלל זה משנה..?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by the terminator4,

זה כרטיס משולב, האם יש לו זכרון משלו??או שרק משתמש בזכרון של המחשב?? ומה הוא יודע לעשות ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. כי יש אותו לסבא שלי במחשב ואני רוצה למכור לו את הכרטיס שיש לי ,לכן אני רוצה לדעת האם הכרטיס שיש לי עכשיו יעבוד אצלו!?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Check_Point,

שלום. מה דעתכם- האם כדאי לי ללכת על ה7900gs עם 512 זיכרון, או 7900gt 256? האם התוספת בזיכרון שווה את הנחיתות בצ'יפ, או להפך? תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by trxman,

שלום לכולם אני מרכיב מפרט כרגע, תחילה היה כלול בו 7600GT אך אמרתי שבגלל ה DX10 אולי אולי כדאי להשקיע קצת פחות ואז לשדרג, אז הכיוון עכשיו הוא יותר האח הקטן שלו. ממה שאני ראיתי, יש יותר מ20 גירסאות של הכרטיס הזה (טוב הגזמתי...אבל זה +-)... ראיתי ביקורות מאנשים בפורום שגירסת האקסטרים של לידטק טובה מאוד.. אז השאלה שלי מה היא הגירסה הטובה ביותר לכרטיס הזה כרגע? ואם אפשר לציין באיזו חנות. ואם היא עולה 850-900 אני כבר אלך על GT כי אין הבדל ממש במחירים כבר..:\ תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים