כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, והייתי מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 1500 ש"ח פלוס מינוס 10%. הייתי מעוניין שזה יהיה כרטיס מסך שכבר יש לו דרייבר לויסטה. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. (מפרט המחשב שלי בסה"כ טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי את גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של leadtek geforce 6800 128mb והוא על AGP אם יש דרך שאני יכול להחליף אותו לPCI-Express אם זה יעלה לי כסף כמה ? ומה ההבדלים בין AGP לPCI-Express אני רק יודע שזה מעביר נתונים בצורה מהירה יותר והאם זה כדי?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הינה לינק למודעה למי שיכול לעזור תודה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104023.new&lastaction=post#new
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בתקציב של 1500 ש"ח ללא oc ABIT AN8-Fatality nForce 4 Socket 939 Motherboard כדי להריץ משחקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הרבה אומרים שה-6600GT עוקף את הביצועים של ה-9800 Pro. אז אני רוצה לדעת האם שווה לי למכור את הרדאון ולקנות 6600GT? אם כן כמה נראה לכם שהוא שווה? * קניתי אותו ב-1230 ש"ח מ-KSP. * יש לי את הקופסה, הדרייברים ואני יכול גם להוסיף את ה-Bundle.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה של BENCHMARK (כמו 3DMARK ) לHD 4870 הבעיה היא שאני לא מוצא תוכנה שתומכת בXP ותומכת בכרטיס שלי . מישהו יכול להביא לי לינק ? (וכן אני עשתי חיפוש באתר ולא מצאתי ...)
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כרגע אני מריץ את המפרט שיש בחתימה עם כרטיס מסך 7900GS וללא חיבור מתח נוסף, הבעיה היא שלא הבנתי כיצד לחבר אותו - את חיבור ה-6pin לכרטיס מסך (זה ברור), אבל מהצד השני יש לי 2 מולקסים נקבה - האם יש לחבר לשניהם את המתח או רק לאחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב אני בדיוק לפני קניה של 8600GT של חברת LEADTEK רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה דורש הספק כוח נוסף בנוסף לחריץ PCI-EXPRESS שהוא מחובר אליו כמו 8600GTS וכמו 1950XT הנה דוגמא למה שאני מתכוון http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g84/Picture_060.jpg אפשר לראות בתמונה את החריץ של הכבל שצריך לחבר את זה אליו אז לפי מה שאתם יודעים יש אותו ? אני שואל למה אין לי את הכבל הזה בספק כוח שלי ככה שנראה לי שאני יצטרך מתאם כלשהו אז תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש - HIGH END, מחו"ל... בחודשים הקרובים. האם צפויה ירידת מחירים בקרוב? מתי?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל זה? יש לי TV OUT VIVO אין לי זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה זה crossfire אני לא זוכר איך רושמים את זה אבל מה זה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס SAPPHIRE 9600XT 128MB, השאלה היא כזאת האם הסילסר רב 3 מתאים לו? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2044 שאלה שניה ויותר קשורה בניסיון של אנשים איתו, האים הוא מכסה את כל הכרטיס ככה שאני אצתרך להסיר את הסינקים של הזיכרון? ובעוד אנחנו בנושא, מה עדיף, סינקים של אלומיניום או נחושת? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם GIGABYTE 580, בגרסת הרפרס. אני לא מצליח לשים יד על מחיר אטרקטיבי יותר מהZOTAC של KSP ע"פ הצורה שלו, הוא נראה גם עם רפרנס PCB (מודל ZT-50101-10P ). המטרה היא באחידות הכרטיסים - תדרים זהים / דומים, ובלוקים אחידים לקירור המים. לא הצלחתי למצוא מידע על שילוב ה2. יש מישהו שיוכל לשפוך אור על הנושא?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
geforce 9500 gt 512 gddr3 או geforce 9600 gt 512 gddr3 האם יש הבדל משמעותי בינהם?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הורדתי הרגע סרט 720P.. אבל משומה הוא לא עובד לי.. אני לאידוע מה דרוש לשם צפייה ב720P אולי זה משהו שאין לי.. מקווה שתמצאו מה הבעיה.. (אני נותן את כל הנתונים שאני יחשוב שאיכשהו יכולים לגרום לבעיה) מסך LG 194WT כרטיס מסך מובנה .. מה שיש בלוח אם 945P.. משתמש בויסטה קידוד הורדתי klcodec301b תוכנה ניסתי גם בBS PLAYER גם בMV2 אז מה יכולה להיות הבעיה..?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הסביר ואת התוכנות בשבלי זה תודה ועוד דבר קישורים באנגלית באותו נושא תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי X800GTO ורציתי לדעת איפה אני יכול לראות את הטמפרטורות של הכרטיס באוורסט... גם רציתי לדעת מה פחות או יותר הטמפרטורות הסבירות לכרטיס... והאם תוכנת האוברקלוק שבאה עם הכרטיס טובה? (TRIXX) תודה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה600 שקל. זה המפרט שלי: AM3245BB AMD Athlon X2 245 2.9Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 BOX 1 GMA78GMUD2H Gigabyte GA-MA78GM-UD2H AM2/AM3 1 APEXSU Raidmax APEX 2x120mm + Raidmax (Delta) 400W 25A @ 12V Tested 1 D24G8004ADSO A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 1 COMPASSM הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה 1 ₪75 אני משחק בעיקר PRO EVOLUTION אבל אני אשמח אם משחקים כמו CALL OF DUTY גם יעבדו. איזה כרטיס אתם ממלצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כרגע יש לי ספק 300W ג'נרי ובמחשב כבר מותקן לי 9500פרו. יש מצב שהספק לא מעביר מספק כוח ככה שהכרטיס לא יכול לנצל את מלוא הכוח שלו אלא רק חלק?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות שמתי לב לבעיה משונה. לכל החלונות שלי יש מן "צל" אופקי. אנסה להסביר: אם חלון מסויים פתוח במרכז המסך אני רואה מעין צל אופקי בשני הצדדים. בפס הכותרת של החלון, לדוגמה, רואים פס דק "שקוף" הנמתח ימינה ושמאלה עד לקצה המסך (כך גם בשאר חלקי המסך). אפשר לעבוד כך אבל זה ממש מרגיז. השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בתופעה כזו ? האם זו בעיה במסך או בכ. מסך ? הכרטיס הוא ATI 9500 pro והמוניטור הוא של מאג 770T. תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אחרי חיבור של הטלווזית LCD במקביל למסך LCD הרגיל (המסך בDVI, הטלוויזיה בVGA) במצב Clone, כשאני פותח ווידאו הוא מוצג רק במסך אחד (המסך של המחשב), ולא בטלוויזיה. איך אפשר לסדר את זה, ולראות ווידאו בשניהם במקביל? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יצרנית השבבים הענקית מטאיוואן מיצבה את עצמה בתור הכתובת הבכירה לטכנולוגיות והמוצרים המתקדמים ביותר - וכעת היא מתכננת להעלות את המחירים בבת אחת ובאופן שכולנו נרגיש בכיס במוקדם או במאוחרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, יש לי כרטיס GF4 Ti4400 של MSI. בשלב מסויים נהיו ארטיפקטים......... הנמכתי את המהירות של הליבה והזיכרונות בביוס ל 200/200......... עדיין יש ארטיפקטים. מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: הקירור יושב טוב וגם יש לציין כי ברגע שהמסך של חלונות עולה המסך נכבה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או מקום כלשהו שאני יכול לדעת דרכו מה הם הליבות של כל מיני כרטיסי מסך (בעיקר חדשים)?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-