עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itzik_harel,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג user manuals של 3dfx לכרטיסי Voodoo 3 עם יציאת הטלוויזיה. אני חיפשתי ברשת מספר פעמים ולא מצאתי. תודה, איציק.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, כשאני מנסה לתומי לשחק ב BF2, לאחר שהרבה זמן לא שיחקתי משחקים, הכרטיס מסך מתחיל לעשות שטויות: מידע על הכרטיס מסך:

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by kobibo,

עם השקת סידרת ה 9XXX של nvidia חברת ATI הצהירה על הורדת מחירים מידיית. פה בארץ כלום לא קורה,יש צפי?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  4. כתבו כאן לפני ש-ATI יכולים להיות בעייתיים .... אז יש לי שתי שאלות : הראשונה היא מה שרשום בכותרת -אני חיפשתי בזאפ ולא ראיתי שקיים כרטיס כזה .בחיפוש שערכתי בפורום מצאתי את הלינק הבא שבו מפורטים 6600GT וגם GAINWARD 6800GT כבעלי dual dvi . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותם?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by shaharb,

בס"ד שלום, חבר שלי שאל אותי לגביי הכרטיס מסך הזה, האם הוא יריץ לו באופן חלק את GTA SAN ...( סאן אנדרס ) פרטים על הכרטיס : nVIDIA GeForce 6200 256MB DDR2 AGP 8 תומך DirectX® 9.0 VGA+DVI+TV OUT לפי דעתי לא צריכה להיות שום בעיה והוא יריץ הכל באופן חלק ותקין... אבל בכל זאת ליתר ביטחון.. תודה מראש ושבוע טוב, שחר.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by GRiM,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך מסוג ?XFX GF2 MX400 64MB? של חברת PINE יעבוד על המחשב שלי, והאם הוא בכלל ישפר את הביצועים במשחקים כמו CS:CZ, GTA:VC וכד'. זהו המפרט של המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  7. הכרטיס מסך יושב על הלוח אם זה הלוח אם : SAPPHIRE AXION A3-M275 For AMD Cpu או בלינק הזה http://www.pan....co.il/product_info.php?cPath=609_270_763&products_id=3475 הכרטיס מסך בעצם של ATI ..... תודה מראש לכל העוזרים אתם כבר בטח יודעים להשלים את הלינק

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by alon p,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר להריץ לי משחקים חדשים כמו the witcher 2, batman arkham city, mass effect 3 וכדומה. אני לא ממש יודע כמה צריך אבל אני אני רוצה להריץ משחקים בסגנון שלמעלה ברמה סבירה לא בהכרח בגריפיקה כי טובה שיש.. המפרט הנוכחי שלי: intel core i3-2100 cpu @ 3.1GHz RAM - 2GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce GT 520 אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אני אצטרך לקנות שיענ על הדרישות שלי ובאיזה סדר גודל של מחיר מדובר.. תודה מראש! אלון

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by deking,

שאלה בנושא

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by ccc,

איך הכרטיס הזה בביוצועים? איך הוא לעומת MX440 ? לאיזה ATI הוא מצליח להגיע ? לא לדבר על משתלם או לא רק על מה ששאלתי תודה.

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. הבנתי שהיתרון של חיבור מך למחשב בחיבור DVI גורם לכך שהנתונים עובדים מכרטי המסך, למסך, בצורה דיגיטלית, במקום שהמסך ימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי, במסכים ללא DVI 1. האם הבנתי נכון ? 2. לאיזה שיפור באיכות אני אמור לצפות ? עבודה יותר מהירה ? תמונה יותר חדה ? צבעים יותר בולטים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. רכשתי לא מזמן 4830 והחזרתי אותו (לא מתאים למערכת שלי-עושה בעיות עם הlcd) ואני הולך על החלופה מבית nvidia- ה-9800gt הלבטים שלי הם בין המגוון הרחב של הגרסאות שיש לו כרגע אני נוטה לטובת הדגם הבא: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2916&ProductName=GV-N98TOC-512H המחיר הכי זול שמצאתי שלו הוא 690 באייבורי מעוניין לדעת איך ביחס של תועלת למחיר- האם הקירור שלו טוב ?ומה בנוגע לרעש שהוא מייצר? או שאולי בכלל ללכת על חברה אחת ולא gigabyte לא רוצה להיכוות שוב ולהחליף עוד כרטיס תודה מראש

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by redmen,

אהלן חברה, אז ככה אני רוצה לרכוש כרטיס מסך משהו למשחקים אבל לא צריך להשתגע בעיקרון עד 1K המערכת שלי הינה - G620 ASRock h61 u3s3 ddr3 8gb 1333 אשמח בעיקרון גם בפוסט זה להמלצה על "ספק כוח" איכותי שיעמוד עם הכרטיס שתציעו לי. לגבי הכרטיס אני לא מתכנן להריץ ברמה גבוהה כי זה מחשב זמני אז אם יש כרגע כרטיסים לא מחייב מהחדשים שעובדים ברמה טובה אשמח להצעות!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לא מזמן ראיתי את הגרסה של 512 מגה ב 1300 ומשהו, מישהו יודע איפה ? והוא כמעט ולא מופיע בזאפ...

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by asi2k5,

למסך 22" מישהו חושב ששווה להשקיע עוד 100 150 ש"ח ולקנות 8800 ולא 9600 למערך SLI (אנשים המחירים בריצפה יחסית) השאלה כמה הבדל אם בכלל יהיה ? אני יודע שבכל מקרה זה יהיה יותר טוב מ8800GTS או 9800GTX לפי מה שהבנתי.... תודה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by nevo155,

איזה מבין 2 הכרטיסים יותר טוב ? ואם יש לכם מבחנים של השואות אני ישמח .

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by amisha,

אני צריך כרטיס מסך עד1500 שקל שיחזיק קצת משחקים ,הרבה עריכה וידאו קלה ו VIVO חזק מאוד שיוכל לכווץ ליחסים קטנים של גודל מול איכות . לא משנה אם זה ראדאון או כול סוג שהוא של GFORCE ואם אתם מציעים ALL IN WONDER אז תגידו לי מאיפה אפשר לקנות!!!!!

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by raul53,

הכרטיס הנ"ל עושה רעש של שואב אבק במאמץ, ככה זה אמור להיות? ואם אפשר לסדר את זה? (זה מחשב חדש) קניתי את הכרטיס מפה http://www.tms.co.il/product/11419 הכרטיס מסך שהורכב לי לא דומה למה שתמונה ^ אין את המכסה האדום שחור הזה, רק מאורר כזה ורשום עליו MSI ככה זה אמור להיות?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by theguy,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 600 שקל על כרטיס חדש. אני מתלבט איזה כרטיס מסך חדש לקנות בבקשה תעזרו לי ותמליצו כל כרטיסי מסך טובים שמחירם עד 600 ש"ח (בשביל משתמש מומצע)

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by daniel666,

בירצוני לקנות מסך דק למשחקים בגודל 17 אינץ ורצתי את אמלצתכם תודה מראש

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by stingeR-,

כאשר אני מוריד RIVATUNEר ומתקין אותה על כרטיס מסך RADEON 9000PRO התוכנה כותבת : no supported drivers detected for this display adapter אנ עזרו לי... אני רוצה לשפר את הHZ במסך שלו

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. רציתי לשאול אם המסך הזה: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2 ? תומך ב-?Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? זאת אומרת אם אני אוכל לשים את הכרטיס מסך הזה אני צריך לדעת כי אם לא אני קונה מסך אחר ומביא את זה לאחיות שלי תודה מראש לעוזרים פשוט אמרו לי שזה מסך שלא תומך בהרבה כרטיסים חדשים אז אני צריך לדעת כדי שאני לא יקנה כרטיס שלא יתמוך

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  23. היסתבכתי מכל סוגי הדריברים אז עכשיו תוכלו לתת לי קישורים מדוייקים לכל דריבר ודריבר. חיפשתי המדור ההורדות ומצאתי שם 2 עמודים לדריברים מה צריך להוריד את כולם??? ועוד דבר אין לי שום בעיה במשחקים אבל אני חושב שכדאי שתמיד יהיה כל הדריברים מה דעתכם נ.ב יש לי 9700 נון פרו של הרקולס

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by shay820,

שלום לכולם מישהו אולי יודע עם כרטיס מסך זה תומך בריבוי צגים? אני מתכוון לארבעה מסכים נפרדים http://www.nvidia.com/object/product_quadro_nvs_295_us.html

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש עם הכרטיס מסך של NVIDIA GTX 970. הבעיה שנתקלתי בסוגים רבים עם ווריאציות שונות בכל מה שקשור לסוג הקירור \ מס' מאווררים ועוד פרטים טכנים שאני פחות מבין בהם. כל זה עשה אותי די מבובל, רק ל-Gigabyte עצמה יש מספר רב של סוגים שונים של אותו כרטיס! לדוגמא - http://www.gigabyte.com/products/main.aspx?s=43#1%3B52%2C53%4053%4053%2C54%7C1%2C8%401%402%2C269 ככה שלא רק שאני לא בטוח מאיזה יצרן לקנות את הרטיס (ASUS או GIGABYTE), גם ביצרן עצמו אני לא בטוח מה קורה...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.