כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי כרטיס מסך 9600xt 256mb,לאור ירידת המחירים כיום ושבמחיר שבו אני קניתי את הכרטיס שלי לפני 8 חודשים ניתן לקנות כרטיס הרבה יותר טוב כמו 9800pro תמורת תוספת מחיר דיי קטנה (יד שניה) בקיצור מה שרציתי לשאול זה האם שווה לי למכור את הכרטיס מסך הזה (9600xt) ולהוסיף ל9800pro? או שלא? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי אני רכשתי מסך LG דק 17 אינצ' הקיצר הבעיה היחידה שיש לי איתו היא... שאני חייב לעלות את ה Hz יותר מ75 שזה הגובה המקסימלי אם אני מסמן את הV שם בהגדרות. לכן השאלה שלי היא אם אני מעלה את הHz מעל 75 יכול להיגרם למסך שלי נזק בגלל זה? ואם כן מה אתם ממליצים לי לעשות כי אני פשוט חייב לעלות את ה Hz ומה שתגידו לי זה לא ישנה אני פשוט חייב את זה למשהו מסויים. :-\ אני ממש מודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
עקב מגבלות תקציב חמורות אני שוקל להסתמך על כרטיס מסך מובנה ומאוחר יותר לקנות כרטיס נפרד ומשופר. בכל מקרה אני מתכוון לקנות 500MB זיכרון. השאלות שלי - מלבד משחקים, באיזה דברים הכרטיס המובנה יגביל אותי ? מה ירידת הביצועים באחוזים שיש ביישומים כלליים בין כרטיס מובנה לכרטיס חיצוני מינימלי (אולי מישהו יכול למצוא השוואה באינטרנט) ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברתי תמחשב לטלוויזה דרך היציה הצהובה TV-OUT נראה לי עכשו שאני רואה סרט בטלוויזיה רואים סביר לא כול כך טוב אבל מה שהכי מציק זה שהסרט עובד לאט הוא כזה נתקע מפעם לפעם זה לא סרט ספציפי זה סרטים באיכות די וי די שאני רואה במחשב חלק בלי הפרעות מישהוא יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה והמחשב נמצא ליד הטלוויזה הכבל פחות ממטר (אמרו לי שזה משנה) תודה מראש לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אם יש הצעות אחרות עם תקציב של 700+-(עם לינק בבקשה ורק לאמינות אז אני ישמח לקבל)... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099249287,12990,
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לפורום גרפיקה, רציתי לומר לכם תודה על כל העזרה הרבה שנתתם לי בחיפושי אחרי כרטיס מסך. האנשים פה הם מקצועיים ויודעים על מה הם מדברים (בניגוד לכמעט כל מקום אחר), והפורום הזה הוא הפורום העברי הטוב ביותר שראיתי. יישר כח! עריכה: למי שרוצה לדעת, אני קניתי BFG Geforce 6800 GT (לא ממש אכפת לי מהבאג של הDVD כי סרטים אני מנגן בפלייסטיישן/טלוויזיה)
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי ליקנות (AGP X2)?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
זה כבר בלתי נסבל; ההתלבטות שלי לא נגמרת ואני כבר מוכרח לקנות מסך חדש, אני מתלבט בין: Samsung 959NF לבין Mitsubishi-NEC DiamondPro 930SB, שניהם 19". אני רוצה את המסך הטוב ביותר משניהם, מכל האספקטים, ומחיר לא משנה. תודה מראש ושבת שלום.
-
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=37746&page=1&pp=15 http://hardwareanalysis.com/content/topic/33402/ היו כאלו שהצליחו לפתוח עם ה LE ל 16 צינורות :alcoholic: הנה עוד תרד על אנשים שניסו לפתוח את הכרטיסים. עכשיו תורכם בעלי 6800NU או מישהו כבר עם LE ....תתחילו לנסות , תורידו את ה riva tuner הכי חדש ותעלו תוצאות ולכאלו שמפחדים זה רק סופטמוד ... זה לא מזיק לא עובד מחזירים אחורה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כידוע לכם ,אין מכס על רכיבי מחשב מלבד 17 אחוז מעמ , ובכול זאת המחירים בארץ מופקעים ואין גבול לתאוות הבצע של היבואנים , הם חושבים שהם מחזיקים אותנו בביצים ומנצלים עד תום את הקלף הכי חזק שלהם -- העובדה שקשה עד בילתי אפשרי לממש אחריות על מוצר שהובא מחוץ לארץ עכשיו מניסיון אישי מצטבר של החלפות ושידרוגי כרטיסי מסך וחלקי מחשב אחרים אצלי ואצל חברים בעלי ידיים שמאליות אני כבר יודע שרכיבים אלקטרוניים מתוצרת חברות אמינות שעובדים בצורה תקינה במעמד הקנייה ,יעבדו כמעט תמיד עוד הרבה שנים להבדיל מרכיבים מכניים טהורים כמו דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים שאין לדעת בוודאות תוך כמה זמן מרגע הרכישה הם יתקלקלו. הסיבה הכמעט יחידה שחלקים אלקטרוניים טהורים כמו כרטיסי מסך או מעבדים יתקלקלו זה ---…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום לצורך שדרוג (לא למורעל מסחקים) מצעים לי להתקין או gigabyte r96128d radon 9600 או asus v9570 tu fx 5700 128 mb (שלוש שנים אחריות) הכרטיסים צרכים לספק גם את המשחקים החדשים לשחקן ממוצע , בהנחה שלא כדאי להשקיע יותר כי החומרה בתחום משתנה ל pci מהיר
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני צריך בעיקר את ה DVI זה : http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1581521 או זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שמעתי מאיזה מוכר שהכרטיסים שלהם חוזרים בהמוניהם (בעיות בקבלים ובעיות ביצור) מישהו יודע על זה משהו?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לאררטיפקטים שמופיעים תמיד באותו מקום באותו זמן. לפעמים אפילו באמצע הלילה כאשר הטמפ' נמוכות. נניח כשאני משחק FORD RACING 3 יש שמה קטע עם כמה יאכטות. שמה בדיוק כל פעם שאני נכנס למשחק הזה בדיוק באותו מסלול באותו מקום אני רואה את הארטיפקטים. אותו ארטיפקט בדיוק. האם זה אומר שהכרטיס לא טוב? אני יודע שארטיפקטים צריכים להיות רנדומליים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקנות אני חושב על 6800 רגיל אבל לא יודע של איזה חברה בבקשה תמליצו לי על החברה הכי אמינה והכי טובה תודה המיפרט שלי הוא amd 2800+ 786ram ddr 400 mxtor 80 8 bufer main bord k7n2 delta ilsr nforce 2 ultra 400 fx5900xt albtron יהיה לי צוואר בקבוק אם הכרטיס החדש? :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן סוף סוף אני קונה כרטיס מסך חדש! ומקווה שגם הוא יהיה נורמאלי אז ככה זה בכללי מה שאני רוצה מהכרטיס - חייב! יציאת tv ouT ושיריץ משחקים חדשים נורמאלי ד"א אני חושב שכל דבר יהיה שיפור עצום לעומת ה R9200 SE או ה גיפה MX אה והתקציב עומד על משהו כמו 600 - 700 אפשר קצת יותר אם זה ממש שווה את זה. (הכל מהכסף שלי ואני לא מקבל דמי כיס או משהו, אני גונב מאחותי ) תודה ומצפה לתגובות נ.ב הנה המפרט שלי ספק גנרי 300 ואט "מותאם ל P4" (ממש) P4 1.8 256 RAM מקלדת, עכבר וכל השטויות אני יודע שזה חרא של מפרט במיוחד הספק אבל אני אקנה מתי שהוא מחשב חדש אז זה יעבור אליו
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך "17 LCD לעבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) עד מחיר של 2300 ש"ח. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך LCD בגודל 17" אבקש חוות דעת על הדגם הבא http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1340193 התקציב שלי מוגבל ולכן הבחירה הזולה תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כי אם אין אני לא מתכוון ללכת על ה939 ככה שהכרטיס מסך הוא הבעיה כרגע אני מעדיף 754+6800GT ולא 939+660GT
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני משמש בקודקים הכי חדשים שקיימים.. ושאני מפעיל סרט אני מקבל קפיצות של מסך שחור מדי פעם.. לפעמים זה אפילו מכבה את המסך לסטנדביי... ואם זה בקטנה אז זה מעלים לי את הכתוביות... למשהו יש מושג ממה הבעיה ? אני עם דרייברים הכי חדשים גם כן..
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
במאפינים של הכרטיס מסך כתוב לי "תדירות ריענון הצג" וזה מסומן על 60 מה זה הדברה הזה? ואם אני יעלה את המספר נגיד ל 85 מה יקרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך 19" LG Flatron 995ft, שנקנה לפני 3 שנים בערך, וכרטיס מסך Radeon 9500pro 128mb שנקנה לפני כמעט שנתיים, כבר חודשיים שיש לי בעיה בתצוגה, היא נמתחת לצדדים כך שלא ניתן לראות את השוליים, וזה חוזר למצב נורמלי אחרי כמה דקות או לעיתים חצי שעה, ושוב נמתח. בהתחלה זה קרה פעם ביום, וחשבתי שזה בטח מקרי, אבל עכשיו זה קורה בתדירות רבה ו90% מהזמן אני עובד עם תצוגה שעברה מתיחת פנים. בעיה נוספת היא שלא תמיד נדלק המסך כאשר מדליקים את המחשב. חיפשתי בפורום ומצאתי דיונים בנושא, לגביי מסכי 17" של LG, אבל גם כשחיברתי מסך 14" ישן שדוד שלי הביא לי לבדוק, אמנם התצוגה הייתה בסדר, אבל התמונה קפצה לפעמים, ולא תמיד נדלק המסך בעת הדלקת המחשב (וגם הווינדוס לא עלה כי לא שמעתי את המנגי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-