כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יצא לי 4842.......יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט 1 גיגה זיכרון וזה ל agp זו תוצאה טובה?לכרטיס?כי אני לא ממש מבין בזה..... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך Getforce 6600GT בחיבלת Budle. קבלתי איתו מתאם ל- DVI (עם פינים בקצה) וכבל. הכרטיס מסך יושב על יציאת AGP. שאין לי כ"כ מושג מה עושים איתו. אני לא כ"כ מבין ולכן סליחה מראש על בורותי: האם אני יכול לקנות מסך עם יציאת DVI ולחברו לכרטיס מסך אשר ברשותי??? לשם מה המתאם הזה? מה אני עושה עם הכבל? ועוד שאלה, האם יש לו יציאת Vivo כלומר Video In Video Out ????
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.abtouch.com/1911.asp
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
למה אין לי בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרה של אוברקלוק? לכולם בתפריט הזה יש אובר קלוק כזה שאפשר לעשות למה לי אין אותו?/ [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ההורים שלי החליטו לשדרג למחשב של אחותי את הכרטיס מסך (אפיק AGP ). השאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב?, GeForce 6800XT 256MB DDR3 256-bit או GFORCE 6800GT 256MB DDR3 256BIT?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הלך לי כרטיס מסך (מופיע במיפרט בצד). הכרטיס עוד באחריות והספק שלח אותו ליבואן להחלפה. בנתיים קיבלתי כרטיס זמני - Gigabyte radeon X300 . לאחר הסרה של הדרייבר של נבידייה היתקנתי דרייבר של רדון 6.7ccc עכשיו יש לי בעייה שעוד לא הצלחתי לעלות על מקורה. בהצגת סרטים בפורמט - wmv או בווידאו זורם באינטרנט אני מקבל תצוגה של נגטיב עם צבעים כחולים ירוקים. בפורמטים אחרים של ווידאו אין בעייה כלל. למישהו יש רעיון כיצד אני פותר בעייה זו. ממתין לתגובתכם בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ? האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ? מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ? ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה ציון הזה ב 3DMARK05 1697 טוב או לא ??? http://img492.imageshack.us/img492/810/19cw1.jpg תגידו איך בלי שום אובר קלוק וב ATI TOOLS הוא על 61 FPS איך ?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה היום התקנתי קירור חדש למעבד כי הטמפ' שלו הייתה גבוה מדי הטמפ' עכשיו מעולה בכל אופן, הרצתי כמה בדיקות 3dmark06 בחנות מחשבים וב-3 בדיקו רצוף קיבלתי תוצאה מעולה של 4700+- חשבתי שהתוצאה הייתה כי הטמפ' של המעבד קודם הייתה על הפנים ולכן קיבלת פעם תוצאה יותר נמוכה של 3900 בערך. חזרתי עכשיו הביתה והרצתי את הבדיקה שוב והנה עוד פעם אני מקבל 3900 נקודות!!! לא נגעתי בכלום במחשב!! במה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
תראו איזה תוצאה קיבלתי איך???? בלי אובר קלוק ובלי כלום http://img523.imageshack.us/img523/7739/dddd8jk.jpg הגיוני ???
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום ברשותי יש את המסך הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378204 ורציתי לשאול מה הכרטיס המקסימלי שהמסך הזה יכול ינצל? אני עוד מעט קונה מחשב חדש ולא רוצה סתם לזרוק כסף על כרטיס מסך שהמסך לא ינצל אותו.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
דברים כמו : ADAPTIVE ANTI ALIASING, הם טוענים שזה לא משפיע על הביצועים, ולא ברור גם באיזה מצב הם נכנסים למשחק עצמו-לדוגמא ב NWN2, על 1024X768 אני רואה AA מעולה, אבל על 1280X960 הוא לא קיים..לא יודע אם זה קשור. HIGH QUALITY AF- האם הוא מופעל כאשר התוכנה מפעילה את ה AF? או רק כאשר אני מפעיל אותו שיעבוד תמיד? מה הוא עושה בכלל..? מישהו ראה הבדל? ב MIPMAP - האם במשחקים השליטה על ביצועים-איכות מתקמבנת עם האופציה של ה CENTER , או שצריך לשים בביצועים ואז בנפרד להעלות את ההגדרות הגרפיות של המשחק? או ההיפך בכלל...?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא: AGP ULTRA/ 1980 TV/DVI 256 MB DDR3 GOLDEN SAMPLE וכתוב לי בדרישות: Available hard disk drive power dongle required והבנתי שכנראה מדובר בכבל או משהו....אבל אני לא יודע אם יש לי... ראיתי שבתוך הקופסא יש כזה כבל שחור ובקצה השני שלו 5 תקעים בצבעים שונים.... בנוסף, יש גם כזה תקע אדום בלי כבל מחובר אליו....... אז רציתי לדעת אם אלו הדברים שאני צריך או שזה משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי 3DMARK 05 גרסת PRO 1.00 עכשיו המפרט שלי בצד ימין אני פעם ראשונה משתמש בתוכנה ואני רוצה לבדוק את כל ביצועי המפרט שלי בבת אחת לא לרק לכרטיס מסך אלא כל המחשב עכשיו תסבירו לי על איזה הגדרות אני צריך לשים אותה כי יש שם מלא דברים לסמן ב- V מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת ולא ATI וNVIDIA, אלא ASUS GIGABYTA LEADTEK וכו וכו בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 4mx ואני כבר ביקשתי פה המלצה אבל בסוף לא קניתי... אז אני מבקש שתמליצו לי עוד פעם. המחשב שלי: לוח אם Asus P4PE Intel Pentium 4 CPU 2.53GHz Gforce 4 mx 512mb RAM maxtron 250 GB ועוד אחד של 80 GB תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם GIGABYTE GeForce 6600 256MB 128bit מדגם: NX66256D Gigabyte בא עם כאבל מולקס שמצריך חיבור חובה לספק?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
קניתי את ה 7800GT ויש לי בעיה להפעיל את הטלויזיה שלי איתו. לכרטיס מסך חיברתי פלג שהופך מ SVIDEO ל לחיבור רגיל שאיתו חיברתי לטלויזה עם כבל 21 פין אבל כל מה שאני מנסה לעשות לא מצליח לי ואני לא מצליח לראות כלום בטלויזה- ניסיתי לכפות זיהוי טלויזה שמתי אותו על מצב של "שכפול מדויק" אבל אני רואה רק שחור . נראה לי אולי שהבעיה היא שהוא נותן לי שבכרטיס מראה רזולציה של 1024X768 לטלויזה ובכרטיס מסך הישן שלי הוא הראה על הטלויזה ב 648X480 אז שיניתי את זה וזה גם לא שינה כלום- מה לעשות? האם מישהו שמע על בעיה דומה או יכול להציא פתרון? בבקשה ותודה רבה!!!!!!!!!!!!1
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-