כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שבשביל משחקים של DX 10 חייבים ויסטה וכמה וכמה אנשים פה אמרו שייקח הרבה זמן עד שיגיעו משחקים לויסטה... אז השאלה שלי זה אם באמת שווה להוסיף איזה 600 שקל אם משווים את ה 8800GTS ל X1950XT ששניהם באמת כרטיסים מעולים אבל ההבדל הוא 600 ש"ח בגלל ה DX 10? ועוד משהו שקשור לפורום פה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=620&Pname=Gaming כמה הדבר הזה אמור לעלות לי אם אני עושה את השינויים הבאים: מוריד את כל הציוד ההיקפי(מסך מכברת מקלדת רמקולים הכל הכל) ואני שם BGF PX8800GTS 320MB או HIS RADEON ATI X1950XT 256MB מה יותר משתלם מבין הכרטיסים וכמה אמור לעלות לי המחשב הזה?
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי קניה של כרטיס מסך מארה"ב, האם יש משלמים מכס על חלקי מחשב בסכום של יותר מ200$ ? כי אניי מעוניין להביא אחד מהכרטיסי מסך האלו: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102519 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102526 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102492
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD. המסך שאני חושב ללכת עליו הוא SONY SDM-HS73PB. מעולם לא ראיתי אותו אבל הנתונים היבשים שלו ממש מרשימים אותי: 17 אינץ נקודה 0.264 רזולוציה 1280*1024 קונטרס 500 בהירות 400 !!!! תגובה 16 וזויות ראיה 160,160 עניין שיש להם מסך אחר בלי הציפוי Onyx-black ... השאלה היא מהוא הציפוי הזה למה הוא משמש ואם שווה באמת לשלם קצת יותר בשביל מסך עם ציפוי כזה???? מחכה לתשובה בתודה אלי
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
הדגם החדש שישלב צמד מהליבות העוצמתיות ביותר של מפתחת השבבים עשוי להיחשף כבר במהלך החודש הקרוב, עם זמינות ממשית בחנויות במהלך הרבעון הראשון של שנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/מתנה-לשנה-החדשה-amd-עתידה-לחשוף-את-כרטיס-ה-r/
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יצאו עכשיו דרייברים חדשים לRADEON עכשיו מה הסדר התקנה ומה אני צריך להסיר קודם? כי יש תCatalyst Control Center ותדרייבר עצמו ותFramework אז אני צריך קודם להסיר אותם ואז להתקין תדרייברים החדשים? ומה אני אמרו להתקין קודם? אני צריך להתקין כל דבר לחוד או שאני יכול להתקין רק תCatalyst Control Center Package וזה כולל הכל? או שאני צריך להוריד תCatalyst Control Center Package תFramework ותדרייבר עצמו... הנה הקישור לדרייברים באתר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ביציאה לטלויזיה מ- Radeon 9600 Pro . ברצוני להיפתר מהפסים השחורים למטה ולמעלה על מסך ה-TV. לשם כך אני מחפש תוכנה דומה ל-TVTool של Nvidia , שתתאים לכרטיסי ATI. באחד הדיונים במהלך החיפוש דובר על כך , שאפשרות כזו משולבת בדרייברים של Omega. התקנתי את האחרונים , אך לא מצאתי שם אפשרות כזו :-\... אודה על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת , אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP , בתקציב של כ 500-600 ש"ח. הכרטיס לא צריך להיות מפלצת משחקים, אבל רצוי שיהיה יותר טוב מ 9800PRO שהלך לעולמו.(לא מעוניין ביד שנייה) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כרטיס מסך סבבה שיריץ לי משחקים חדשים ויחזיק לזמן הקרוב... דואל קור 2 גי'גה ראם 3.2 הרץ 300 וואט ספק כוח 400 עד 500 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך שלי GeForce 7800 GS. ניסתי להתקין ואז הוא עוצר אותי בהודעה Error שהוא לא מוצא Hardware או משהו כזה. "The nVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware" עזרה דחוף, בלי זה אני לא יוכל לשחק במשחקים די חדשים ובמיוחד פיפא 2007 ימשיך לרוץ לי כמו זקנה עם מקל תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת כרטיס מסך חדש. הכרטיס מסך מיועד להריץ משחקים כמו סימס 3, GTA IV, WORMS, כלומר אין צורך בהרצה של משחקים חדשים וכבדים במיוחד. התקציב עד 300 ש"ח ספק כוח- ENERMAX LIBERTY 400W תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין NV45 לבין NV40, האם יש הבדל מבחינת כמות VERTEX UNITS, PIPLINES וכו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, במחשב של אחי מותקן הכרטיס מסך הנ"ל, הכרטיס באתר של MSI הכרטיס הוא 128Bit ו 256MB. מהירות ליבה של 225 וזיכרון של 400Mhz. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לאחד איכותי יותר, מכיוון שמשחקים חדשים מתקשים לעבוד על רזולוציה גבוהה ורמת גרפיקה גבוהה. למשל ה - NFS החדש עובד על רמת של Meduim Details ברזולציה של 1024X768. הבנתי שכרטיס מסוג LE הוא כרטיס מסורס ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס ל Readon 9600Pro או 9600Xt מכיוון שאחי לא מתכוון להשקיע מעבר ל 1000 ש"ח. האם יהיה איזשהו סוג של שיפור ? או האם יש כרטיסי מסך יותר ממולצים בתחום התקציב של 1000 ש"ח. בנוסף חיפשתי כל מיני ביקורות פה באתר וגם אצל TomHardware, ראיתי שם את הביקורת ענק שעשו על הכרטיסי מסך אבל לא היה שם את ה 5700LE אלא ר…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מזה זה פילטרים?? מה זה AH ? מה זה AA??? והאם הם משפרים את איכות התצוגה. תודה לעונים , סליחה על חוסר הדעת.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין AGP Aperture Size לטורבו קאש כי לפי מה שהבנתי ה-AGP Aperture Size זה בעצם הזיכרון RAM של המחשב עצמו שיוקצה לכרטיס המסך במידת הצורך וטורבו קאש זה בעצם שימוש בזיכרון של המחשב בתור זיכרון של כרטיס המסך אז מה ההבדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
לפני כשבוע התקנתי את הווינדוס מחדש. התקנתי DirectX 9c ודרייבים של אומגה. משום מה המשחקים לא מוכנים לפעול, ולפי מה שהבנתי זה בגלל שהDirect3D שלי לא פועל. מה אני אמור לעשות? אני מצרף תמונה של התצוגה בdirectX, אולי זה יתן עוד מידע. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול... אם אפשר לקבל השוואות בין כרטיסים ברמות דומות, השוואות במחירים אני אשמח מאוד... בנוסף יהיה נחמד לדעת איזה חברה מציעה את ה-GT הטוב ביותר. בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אפשר לדעת למה ה8800GTS 640 MB יותר טוב מ2900 XT 512 MB אני כבר לר יודע מה יותר טוב בפורום הזה יש בילבול נושא אחר אומר שה8800 GTS יותר טוב ונושא אחר אומר שה2900 XT יותר טוב. אני גם ראיתי בביקורות באתר הזה שה2900 XT יותר טוב מ8800 GTS לפי מבחני ביצועים. אז שאלות. 1.אפשר בבקשה שתרשמו לי את הפרטים הטכניים של כל כרטיס 8800 GTS ו2900 XT כמו מהירות ועוד. 2.איזה כרטיס יותר טוב למשחקים כבדים מאוד שתומכים DX9 3.איזה כרטיס יותר טוב למשחקים כבדים מאוד שתומכים DX10 4.מי יותר שקט 5.מי יותר טוב לסרטים 6.אפשר לדעת מהם הטמפרטורות של 2 הכרטיסים במאמץ ובמנוחה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי בבית מצלמת וידיאו לא דיגיטלית אלא וידיאו דגם: Sony Ccd - TRV218E אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותה למחשב, להעביר סרטונים או כול דבר אחר ולדוגמא להפעיל במסנג'ר וכול מיני דברים כאלה יש כזאת אפשרות? תודה מראש מריק אני אומר שוב אם זה לא קשור לפה תעבירו
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6581 דעתכם? או שזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8927
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה הקניה הכי הגיונית היא ה5700 (כמובן "רגיל") ב700 ש"ח. אני מתעקש על נווידיה כי זה לא בשבילי ואני ממש לא סומך על קישורי החבר שלי (שגר הרחק ממני) להחלפת הדריוורים לATI אני מעדיף לקחת כרטיס טיפה יותר חלש ולחסוך את הטירחה לעתיד. אז אכן ישנו רק ה5700 בתחום הזה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את הדיונים הקודמים פה בפורום לגבי 9800GTX+ VS HD4850 ונראה לי שאלך על ה-9800. המעבד שלי הוא E6400 והספק הוא Enermax Noisetaker2 420W. המסך שלי כרגע הוא 19", אבל יש מצב לשדרוג עתידי ל-22" או 24". הסיבה לשדרוג היא שאני כבר מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי כבר לא סוחב כמו שצריך (X1950PRO). מספר שאלות לפני שאני קונה: 1. האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? 2. האם יווצר צוואר בקבוק ע"י המעבד? 3. כבר הבנתי מדיונים קודמים שהביצועים יהיו סבבה במסך 22", אבל האם הכרטיסים יעבדו טוב גם עם מסך 24"? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1228274 אני יודע שהכרטיס קצת ישן, אבל בכל זאת....
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני קונה אחד מהATI החדשים, 4850 או 4870, וכעבור שנה אני ארצה להוסיף עוד כרטיס, האם אני אוכל לקנות עוד אחד בודד מהם ולעשות איכשהו מערך CF ? אם לא, אז פשוט יהיו לי שני כרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT? 2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows) ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב? 3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן? 4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול? תודה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-