עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום , יש לי NVIDIA geoforce fx 5200 והוא ישן יחסית , קודם כל אם אפשר חוות דעת על הכרטיס שיש לי.. ואם אפשר המלצות לכרטיס חדש ואיכותי יותר , עדיף מבית NVIDIA בתקציב עד 500-600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  2. יש לי בדרייברים את האופציות האילו אני לא מבין מה הם נותנות אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אופטימיזציה בשביל ביצועים גבוהים יותר??? ומה זה ה A.I הזה עושה והגיאומטרי גם מה הוא עושה ??? בעצם מה כל האפשרויות האילו עושות??? ולמה הם לא מסומנות?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dude29,

אני מעוניין לרכוש מסך LCD 17" של חברה טובה, עם DVI. מה דעתכם על זה >> [url=]http://www.xerox-displays.com/7series.html?product=WCP35&page=modl

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. קראתי את ה FAQ ורק עוד יותר השתגעתי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך ומאיפה להוריד יש לי את הכרטיס של ג'יגה בייט אם זה עוזר אני כבר לא יודע מה להוריד :s05: נ.ב יש איזה OC או אופטימיזציה של BIOS לכרטיס זה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by The Shark,

שלום. יש ברשותי, כבר במשך שנה וחצי כמעט, מסך Mag 996PF. עד כה הוא עשה את עבודתו נאמנה. לאחרונה הוא מתחיל להראות סימנים שקצת הדאיגו אותי... כל כמה דקות, התמונה כזה מתעוותת ואז מתיישרת. כאילו עושה פוקוס כזה (די דומה לפעולת ה-Degauss). מה יכולה להיות הבעיה? האם זה סימני גסיסה של המסך? זה די מדאיג אותי ומקשה על עבודה רציפה במחשב (זה מציק לעין ממש)...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by parker,

חריגה קטנה בתקציב אינה בעיה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  7. Started by wooda,

הPower Color? או הLeadtek? שניהם באותו המחיר.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by overload,

-הכרטיס הזה שבזיגזג הוא AGP? -איך הוא לעומת ה6600GT? -והאם הוא יפעל על ספק 300W? כי כתוב באתר החברה 350W מינימום. -האם ספק 300W יספיק בשביל 6600GT?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכול ה"גיקים" אני חייב לקנות מסך חדש ואחרי התלבטויות קשות החלטתי לעבור ל-LCD. ההתלבטויות לבסוף צומצמו לשתי אופציות : 1. Hyundai 17 ImageQuest Q17 עם חיבור ה-DVI ב- 2500 ש"ח 2. ViewSonic 17 LCD VP171 Black ב- 3079 ש"ח המוח עוד מעט נשרף לי ואני לא מצליח להחליט ( 3000 ש"ח זה הגבול אז לא להציע יותר יקרים ) אנא עזרה ...לפני שאני שולח יד בנפשי :nixweiss: :s05: :nixweiss:

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. סדר ההתרחשויות בתחילת אמצע ההתקנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

איך המסך? מכל הבחינות.. יש איזה פאקים קטנים? משהו שלא מוצא חין בעיניכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  12. יש לי את הדרייבר האחרון 4.9 ותמיד שאני שם נגיד את הגמא בתלת מימד 1.75 המשחק בהיר וכאילו זה לפעמים זה לא נשמר ואני צריך לשנות את זה שוב מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by TheShadow,

והוא כנראה יביא לי את 6800GT של לידטק.. זה שווה לי? winfast a400 GT...

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  14. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1340193 FUJISTU SCENICVIEW X17-2 תודה רבה! אם יש ביקורות ברשת תשלחו לי גם כאן תודה רבה מנשה

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by asta,

אני וחבר מתכוונים לטוס לחול לקניות של כרטיסי מסך מהדור האחרון נגני mp3 מצלמות mini-dv + stills ועוד gadets . לפי חשוב גס שערכנו ,עלות הטיסות בשילוב טיול בארצות היעד , עדיין יצאו זולים בכמה וכמה אלפי שקלים מאשר רכישת אותם פריטים בארץ. יש בינינו ויכוח ,הוא טוען שהכי זול בהונג-קונג ,טאיוון ותאילנד . אולם אני סבור שהמקום והזמן הכי טובים זה בניו-יורק ב-outlets שנימצאים מחוץ לעיר מייד לאחר 31.12.04 כלומר לאחר הסיילים הגדולים של חג-המולד (christms sales) כאשר הסוחרים חותכים מחירים על מנת לא להיתקע עם סטוקים בנוסף לכך אני לא מתלהב מקניות במזרח הרחוק ביגלל התופעה ההמונית של זיופים מה דעתכם? אם אתם מכירים מנועי השוואות מחיר באנגלית כמו זאפ zap שמאפשרים להשוות מחירים גם במזרח …

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  16. למי אין כרטיס של nVidia לא להתקין בכלל גם למי שיש לא הייתי ממליץ גרררררררררררררררר גם כן תואם לכל חומרה גראפית.... :pissed:

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041103035406.html :alcoholic:

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הסקר דיי ברור ... עם נגיד אתם משחקים ב כמה אז שימו את זאתי שאתם משחקים בה הכי הרבה.

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by tombcatz,

לא הייתי בטוח באיזה פורום לפתוח,חשבתי שזה הפורום המתאים ביותר לכך: קיבלתי תוצאה 2480 מפרט: Amd Athlon3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Maxtor 80GB 7200RPM Kingston 512MB DDR RAM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit Asus CD-RW X32X52X32 Asus DVD-R והשאלה היא:האם התוצאה מתאימה למפרט שכזה? אם לא,כנראה ש: או שהיה תהליך ברקע שהכביד או שהפילטרים היו מופעלים אינני מבין בגרוש ב3DMARK ולמען האמת,זו פעם ראשונה שאני מפעיל את זה אי פעם. אז תודה לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  20. אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  21. Started by STRENGTH,

קניתי את המסך הזה בגלל הרבה המלצות פה ועוד מקומות. ותמיד אמרו שזה המסך הכי טוב הכי חד וכל זה. אבל עכשיו אני רואה שזה בכלל לא נכון,אני ממש מאוכזב ממנו במשחקים ובכלל בסטופ. בדטופ הכל מטושטש ולא חד בכלללללללללל במשחקים חסר מאד בהירות..ושאני מגדיל את הבהירות אז רואים מטושטש. לא יודע כנראה שיש למסך הזה בעיה איפשהו אז בקיצור...... :'( :'( :'( עשיתי מלא בדיקות ככל שאני מגדיל רזולוציה רואים יותר יפה.. 800*600 רואים יותר חד ויפה מכל רזולוציה שמעל ודבר ממש מוזר ב 60 HZ רואים הרבה יותר חד ויפה מ 85 HZ איך זה יכול להיות?! אני רואה שזה בעיה במסך.. או שזה רק במסך שלי אולי הוא פגום? יש איזה דרך לבדוק אם הוא פגום?! טוב בכל מקרה אני ישמח לקבל הצעות לכיוון המסך.. ואולי עוד דבר…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by U DUN,

איזה משני כרטיסי מסך עדיף : http://www.club-3d.nl/productshow_vga.php?ordercode=CGAX-PX76TVD&show=PCX&filter=&p=1_full או http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=576 שניהם עולים בערך 1500 ש"ח שזה התקציב שלי והייתי רוצה לדעת איזה מהם עדיף P.S האם יש למישהו אתר עם השוואות בביצועים של כרטיסי מסך על סמך משחקים שונים? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  23. שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש בגלל שהוא לא סומך עלי כי אני ילד והטכנאי הוא אדם מתמחה הוא קנה פנטיום, בהתחלה הוא תיכנן על fx5200 אבל אמרתי לו קח radeon 9800pro זה לא יעלה מיליונים בקיצר הטכנאי אמר לו 1800 אז הם לקחו את ה9200. בקיצר אתמול אני בא אליו וקולט אצלו במנהל התקנים (הוא לא רצה להוריד אוורסט) שכתוב radeon 7000series נדמה לי שגם בפרפורטיס ובסטינג זה היה כתוב (לא זוכר כבר) בקיצר מה הסיפור ? הטכנאי הזה לא נראה לי הכי מבין בענין הוא מכר לו שתי קטודות ואמר לו שזה "מקלות צבע" ואחרי שראיתי את ה7000series הזה אני מתחיל לחשוד. אפשר פרטים על המקרה ? למה זה מה שכתוב ? תודה

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Juke,

אל תצחקו עלי, אני נוב בעניין הזה. יופי, אז רציתי לדעת איך נראה יציאה לטלוויזיה (Tv out) ואיך נראה כניסה לטלוויזיה (Tv in) ובאיזה כרטיסי מסך של תמיכה באחד הדברים האלו.

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  25. מה עדיף? כרטיס דור ישן חזק למשל R9800 פרו או כרטיס בינוני מהדור החדש למשל GeForce 6600 ??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים