עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by israelnba,

יש לי לוח שתומך ככל הנראה בAGPx4/x2 וכרגע מחובר לי GEFORCE 2 ואני מעוניין להחליף כרטיס מסך. אני מתעניין בGEFORCE 6200 ואני יודע שיש לו חיבור של AGPx8 השאלה שלי האם אני יכול לחבר אותו לחיבור המיושן שלי? אני מעוניין בתשובות ענייניות-זאת אומרת לא תשובות כמו:"שווה לך להחליף את הלוח אם...." ועוד תגובות מהסוג הזה תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by jean-paul,

האם מי שיש לו לוח אם שתומך רק ב agpx4 יוכל להתקין כרטיס מסך של agpx8 כדוגמת redon9700 ,הלוח הוא מסוג asus p4b266c

3. Started by The P.U,

יש לי שתי שאלות הקשורות ל AGPX8: 1. מה זה בעצם AGPX8 ומה המשמעות של זה? 2. אם אני מתכוון לקנות RADEON 9700 אני צריך גם לוח אם שתומך ב AGPX8?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by FatallChill,

טוב יש לי כרטיס מסך של AGPX8 ולי יש AGPX4 אם יהיה לי בלוח אם AGPX8 ההבדל יהיה משמעותי ?

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  5. ההבדל בין הU הוא שהאלברטון זול בכ100 שקל, אבל נראה שהקירור של MSI מאסיבי יותר הGT זול משניהם בכ600-700 שקל אבל הקירור שלו נראה מצועצע לעומת הקירור שלהם (למרות שיש לו 2 חיבורי מולקס והכל) יש למישהו השוואה בין הMSI והALBARTON אולטרה ? והאם בכלל יש הבדל ביניהם שמצדיק את ה 100 שקל ? (אחראיות זהה, אבל לא כתוב על הבנדל כלום)

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by AloN(-)KiLLeR,

על Dell 2407WFP. מה עדיף? ולמה?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mitch,

שלום לכולם קיבלתי 2 הצעות על כרטיסי 6600gt pci-e: Albatron ש"ח 1255 Leadtek ש"ח 1343 האם כדאי לקחת בכל זאת את ה-Leadtek למרות שהוא קצת יותר יקר?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

האם משהו רכש את הכרטיס הנ"ל והצליח לפתוח לו את הצינורות? http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428553 http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136

9. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפני ימים אחדים כרטיס 6600GT של אלבטרון בממשק AGP , הכרטיס אם תסתכלו נראה טוב ויפה , וגם נראה כאילו יש עליו קירור לא רע בכלל , אבל זה ממש לא ככה , הקירור פשוט זוועתי , הוא עולה על הזיכרונות ועל הליבה , והוא פשוט גוש מתכת ענקי שיש לו כמה סנפירים , זה הכל , הוא לא מופרד ולא כלום , יענו, זה כמה גושים גדולים שאמורים לטפל בזיכרונות ובליבה , וזה ממש לא טוב , בקיצור , אצלי בבית שאצלי דיי קר(20-22מעלות בחדר) הכל עבד בסדר והכל , אבל החדר של חבר שלי חם(משהו כמו החדר שלי בקיץ , 30מעלות) , והכרטיס עושה בלי סוף ארטיפקטים , במהירות סטוק(500\900) יענו ארטיפקטים של הזיכרונות , לא של הליבה , וזה לא שתגידו שזה איזה מארז ג'נרי , זה FOXCONN DIABLOAIC , בקיצור , הכרטיס בכלל לא מו…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Da-Funk,

זה נראה למשהו כמו 200 דולר ??? 1650 ועוד בלי משלוח.....! :-[ כנראה שה 9800 ישאר עדיף לא? במיוחד אם הוא ירד למחיר של 1000...

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by kip,

קניתי לפני כמה חודשים Albatron 6600u, המוכר, כמובן, הציע לוח תומך SLI וכרטיסים תואמים אבל התקמצנתי... במקרה נתקלתי במבחן לכרטיס וכתוב שהוא תומך SLI!! מישהו מאשר? מה שצריך (בבוא הזמן) זה לקנות לוח מתאים ועוד אחד כזה (אם יהיה)? האם יתמוך בכרטיס אחר ובזה יחד? לא מבין בזה כלום... דרך אגב.. איך הכרטיס יחסית? אני די מרוצה... פשוט מחפש אישור המבחן היה אוהד ביותר... תודה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by ZZR,

אז קניתי אותו, מזל טוב לי... משהו אחד מטריד אותי.. המכסה של ה"היטסינק" בצבע זהב ובעוד באתר החברה הוא בצבע כחול... http://www.albatron.com.tw/images/product/it/vga/picture/big/6800.jpg האם המוצר שמכרו לי מזוייף??

• 95 תגובות
    • 7.2k צפיות
  13. Started by MoAv,

Hey guys I've got a big problem : My Albatron 6800GT drivers just won't work . Now the story begins when i've tried to change them to a 61.34 since they're faster , so i've d/l them from 3dguru and run setup . that just make all the options from the display pannel to dissapear , so i've tried manually from the device manager , and now it work , BUT everytime i do reset it just have a yellow remark on the device manager saying that : "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) " . So i've thought , ok when did i touch the regedit last , and then i've remembered i've updated the coolb…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by Tov_Tov,

אוקיי אני מתחרפן אחרי שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שעדיף את ה LEADTEK על ה ALBATRON ואני רוצה לדעת עם זה נכון ? אני מתכוון הן מבחינת OC והן מבחינת ביצועים, ההבדל הכספי בין הלידטק לאלבטרון הוא 250 שקל השאלה שלי האם שווה לי להשקיע את הכסף הזה או לקחת את האלבטרון ? אז בבקשה תעזרו לי להחליט.. בעתיד אני מקווה להגיע לOC ברמה של ה ULTRA ואני רוצה להגיע לזה עם קירור סטוק האם זה התאפשר לי באלבטרון ? והאם בכלל אתם ממליצים לי על משהו אחר ? ( אבל שיש אותו באתר של נועה מחשבים ) אז תודה מראש לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Lmagus,

שלום, הזמנתי מחשב מIQPC עם 8800GTS של לידטק, אבל עכשיו התקשר אלי הבחור משם ואמר לי שהמשלוח יאחר אבל יש לו במלאי את ה8800GTS של אלבטרון והוא יביא לי אותו באותו מחיר, יש ביניהם איזה הבדל?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL המחיר שלו נראה ממש מצחיק ביחס לחברות האחרות : 1026 ש"ח! אז אם זו כזאת מציאה, לא שווה לקחת אותו במקום ה 9500P ששקלתי לקחת (אפילו במחיר של אי תמיכה ב DX9)? תודה. (לא מצאתי התייחסויות קודמות לכרטיס הזה)

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by RoyShefy,

עולה 900 ומשהו שקל!! יש לו DDRII ומהירויות שעון גבוהות.... הוא שווה יותר מה9600XT?

• 49 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by tomerd,

הייתי מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל הבעיה היא שלא רשום בשום אתר את מידת הרעש שהוא עושה... אלא בחלק מהאתרים רשום שהוא עושה רעש חזק מהרגיל השאלה גם אם הוא עושה רעש גם כשהוא עובד "רגיל" - לדוגמא בלילה-שמשאירים אותו דולק ולא נוגעים בו... או הוא עושה רעש רק כשמשתמשים ב-"כוח" שלו - במשחקים וכדומה. האם למישהו יש תשובה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  19. מצאתי שהכרטיס הנ"ל עולה הרבה פחות משאר כרטיסי הTI ואיפלו פחות מכמה MXים. מדוע בעצם?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. ALBATRON GF 4 TI 4280 AGP X 8 האם הוא נופל (בהרבה?) מביצועים של כרטיסים מקבילים מחברות שונות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MasterGal,

חבר'ה אני עובד הצעות איזה כרטיס יותר טוב עד 1500 ש"ח והאם בכלל ALBATRON gforce היא חברה ששווה להשקיע בה? תודה

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by MoAv,

בצורה מאוד מקרית , הכרטיס שלי ALBATRON 6800GT התחיל לעלות בטמפרטורות במשחקים כבדים ולהראות ארטיפקטים , כנראה בגלל בעיות החום שנוצרו . בהתחלה הנחתי שזה בגלל אבק , אז ניקיתי את כל המארז והמעלות ירדו אבל ממש בקטנה . כרגע במאמץ הם מגיעים ל-70 מעלות 1-+ ובמנוחה 47 . ככה שזה ממש לא נראה הגיוני . יש לי את הכרטיס כבר עוד מעט חצי שנה והוא אף פעם לא הגיע לטמפרטורה כזאת . לפני זה במאמץ הוא לא עבר את ה-56 . תחת ההגדרות בדקתי את ה"איתור תקלות" ושם מופיע : Silent Running : Stress test transition L2->L1 . מזהה אירוע : 106 .והזמנים מופיעים כאשר אני מפעיל משחק והטמפרטורה מגיע למקסימום . איך אני פותר את זה אנשים ? אני ממש מפחד שכרטיס של 2500 שקל ילך לו .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מישהו יודע אם הכרטיס מסך הבא של Albatron קיים? כי זה קצת מוזר שאני לא מוצא אותו באתר החברה. Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes שמופיע פה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2173 הייתי באתר החברה ולא מצאתי אותו בכלל http://www.albatron.com.tw/English/product/vga/pro_index.asp מצאתי רק את הHD4850 512MB הבא שעד לא מזמן נמכר אצל TMS&FOX http://www.albatron.com.tw/English/product/vga/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=284

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by yanivganor,

GIGABYTE 6600GT 128MB VIVO PCI-EXPRESS (קירור פאסיבי) או ALBATRON PC6600GT 128MB PCI-EXPRESS מי מבינהם הייתם בוחרים ? אני לא הולך לעשות אוברקלוק .

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Black Knight,

מה עדיף? XFX PVT40AUA GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB או Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB ? תודה.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.