כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך. יש לי מחשב P4 1800 זכרון 256 כרגע רץ עם GFORCE 2 440 אם אנלא טועה חשבתי על Raedon 9250X כדאי לי ללכת עליו או שאתם ממליצים לי על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים קודם כל זה המפרט שלי מעבד: AMD 3000 זיכרון: G.SKILL 2048MB DDR 400MHz CL3 לוח אם: GIGABYTE K8TRITON ספק: אין לי מוסג של איזה חברה אבל 400W כרטיס מסך: x550 128mb 128bit[חחחח] ניגש לעניין אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בסכך תקציב של 500 שקל בעיקר למשחקים כמו [call of duty4 unreal 3 s.t.a.l.k.e.r ] אז אשמח לשמוע הצעות ועוד דבר אחד ראיתי שלושה כרטיסי מסך שנכנסים לתקציב ואין לי מושג איזה כרטיס מבינהם יותר טוב אז עם מישהו יכול לעזור לי בזה גם תודה רבה לו אז הינה הכרטיסים: leadtek WinFast PX8600 GT TDH Extreme 256mb -504 ש"ח בskypc GeCube Radeon HD 2600XT 256MB DDR4 -499 ש"ח בfoxpc http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=410 GeCube Radeon HD3650XT 256DDR3 475 ש…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מסתמן שאולי יצא 8970 והנה המפרט שלו http://www.guru3d.com/news_story/possible_amd_radeon_8970_xt_photo.html AMD Radeon 8970 XT Die/Core 28nm Curacao XT Stream Processors 2304 Raster Operators 48 TMUS 144 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 AMD Radeon 7970 Die/Core 28nm Tahiti XT Stream Processors 2048 Raster Operators 32 TMUS 128 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 תמונה http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=2764
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום . אני מתכנן להרגיב מחשב בעצמי . עכשיו רציתי לדעת איך אני יידע אם הכרטיס מסך שאני יבחר יתאים לי ללוח אם או למעבד או למה שלא יהיה :] תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טיפה חשוד הייתי אומר.. http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=373 אשמח לתגובות,ובמקרה וזה אמיתי,זה חלום שהתגשם
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
א. האם זה אפשרי באמצעות כרטיס מסך אחד ? ב. האם מישהו ניסה בהצלחה? ג. האם ניתן לעשות Span על שני המסכים ותצוגת מוניטור לטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני קראתי פה בפורום על בעיה שיש לו בביוס וגורמת לפריז של המחשב ויש לי אותה :\ עכשיו ניסיתי להשיג את המדריך והביוס אבל הלינק לא עובד מישהו יודע מאיפה שני יכול להשיג? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
1) מה אתם אומרים על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_96&products_id=4477 2) זה יכנס לסלוט של AGP 4?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אוקי, אני גם סקפטי וגם אין לי כרטיס כזה... אבל בכל זאת מעניין: Mod your ATI Radeon X800 PRO vivo to a ATI Radeon X800 XT Platinum http://www.i-hacked.com/Computer-Components/Video-Cards/Mod-your-ATI-Radeon-X800-PRO-vivo-to-a-ATI-Radeon-X800-XT-Platinum.h ומכיוון שאני מביא את זה רק בתור ידיעה ולא מעבר לכך, הימנעו מ BASH כלפי, תודה. If you have followed the instructions carefully you should have a fully fledged ATI Radeon X800 XT 520mhz core / 560mhz memory. Due to the heat generated by the additional 4 pipelines your maximum core over clock is likely to be reduced by on average 20mhz.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך ASUS EAX600XT - פתאום התחיל לעשות בעיות- באמצע עבודה המסך פשוט מחשיך והמחשב נעצר - חייבים לבצע איתחול. בזמן שנפתחים חלונות מופיעים קווים לאורך המסך - קוים עם נקודות שמתזזים כלהזמן - לא ניתן לעבוד בצורה תקינה - לפעמים גם נשארים קויןם לבנים על המסך שלא נעלמים בזמו עבודה. יש לי מערכת הפעלה XP פנטיום 4 512MB זכרון פנטיום 3.0 GB האם למשהו יש מושג מה קורה לכרטיס ואיך אפשר לפתור זאת
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
למה בתוכנה everest זה כותב לי ככה (מסומן בכחול זה של הדריברים) : מה זות אומרת nv4_disp ? וגם מה זה המספרים האלו?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בקשר ל8800 GTS של GIGABYTE מסך סמסונג 22 על הרזולוציה הכי גבוהה אקספי SP2 אז בעבודה שוטפת_(קומפיילר, אופיס, שיעורי בית, גלישה, מוזיקה ועוד וכל מה שלא קשור למשחקים) היתי רוצה לשלוח את הכרטיס מסך לישון, זתומרת לא לישון אבל שלא יתאמץ סתם שלא יהיה יותר מדי בלאי בשימוש קומפיילר אני לא צריך את הכרטיס, יש משהו בהגדרות או כל דבר שדורש מהכרטיס מינימום התאמצות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי x800gto התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI וכל פעם שטני מנסה להיכנס ל-Catalyst Control Center זה אומר לי את זה "{שגיאת יישום}אתחול תקין של היישום נכשל (0xc0000135)" למישהו יש מושג מזה אומר?? זה לא נותן לי להיכנס ואומר לי את זה זה קורה לי גם שאני מפעיל את המחשב!! מישהו יודע איך אני מסדר את זה?? עזרה....דחוף תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
דריברים חדשים לכרטיסי ATI, גרסא 8.5. יצאו דריברים חדשים לכרטיסי ATI, Catalyst 8.5. להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך רחב חיצוני ברזולוציה 1050x1680 ללאפטופ עם כרטיס מסך אינטל 82852/82855 ? אם כן, איך??
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי איזה בעייה מוזרה בנוסף לשלל הבעיות שאני חייב לפתור אותה מיידית ואין לי פיתרון זה תמיד קורה - כשאני מכבה את המסך ומדליק שוב, הקבצים שעל שולחן העבודה מסתדרים באופן שונה לדו' - המסך שלי ברזולוציית 1920X1080 פול HD עם שורה אחת של 11 קבצים בצד, כשאני מכבה ומדליק, נפער חור קבוע בין 5 קבצים למעלה לבין 5 קבצים למטה והקובץ ה-11 עובר לשורה חדשה יש לכם מושג מהי הסיבה לתופעה המוזרה הזאת? תודה וביי!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
:'( שיחקתי לי בשקט כמה שנים טובות בלי שום בעיות ובלי שום שינוי הגדרות ופתאום בזמן שאני משחק ב- CS 1.6 המשחק מתחיל להבהב ו"להשתגע" ריבועים, משולשים וכל מיני צורות מבולגנות מופיעות על המשחק והוא פשוט קורס. חשבתי שהבעיה היא רק במשחק הזה... התקנתי משחק נוסף אותה בעיה... עוד משחק אותה בעיה, שום משחק לא עובד. עשיתי בדיקה ב- DXDIAG ובטסטים של Direct3D גם כן הופיעו המשולשים וצורות המשונות אבל המחשב לא כתב שיש שגיאה כלשהי והטסט פשוט ניתקע אבל לא אמר שיש שגיאה כלשהיא. ניסיתי הכל, מחקתי את הדרייבר והתקנתי שוב, הורדתי את העידכונים הכי חדשים, עשיתי הכל ועדיין לא עובד. אז למה זה קרה לא נגעתי בשום הגדרות מזה למה למה? הכרטיס מסך שלי: NVIDIA GeForce4 MX 440 תודה...
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה 6600 gt מבין החברות הנ"ל הכי מומלץ ולמה??? אם אפשר לדרג את הסדר ולפרט אחים!! LEADTEK GIGABYTE ALBATRON PINE XFX
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בסוף חודש יולי קניתי את הכרטיס GEFORCE 7600GT לחריץ PCI-EXPRESS, דגם NX7600GT-VT2D256E HD של MSI. דף מידע באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E_HD&class=vga. התכוונתי לקנות מחשב, אבל בגלל בעיות כלכליות שצצו פתאום אני דוחה את קניית המחשב ומוכר את כרטיס המסך שקניתי מבעוד מועד. הכרטיס מסך חדש לגמרי, כולל: דיסק דריברים, דיסק תוכנות עריכה למיניהן, משחק SERIUOS SAM II מלא. כבלים של HDTV+VIVO, מתאמים מ-DVI-I ל-VGA ואפילו מדבקה של MSI - הכל בניילונים. תכונות הכרטיס עצמו: VIVO. 2 יציאות DVI-I. בעל קירור אימתני שתופס סלוט נוסף, גוף הקירור מוציא את האויר ישירות החוצה מהמארז. 580MHZ ליבה 1500MHZ זיכרונות 128-BIT 256MB זיכרון. המחיר 970 …
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי מחסום FPS במשחקים.. לפעמים אני משחק על ההגדרות הכי הכי גבוהות, ומקבל 30 FPS במשחקים מסויימים ואם נגיד אני משנה להגדרות הכי נמוכות הFPS נשאר אותו דבר... חשבתי אולי יש מחסום FPS בדרייברים או משהו כזה? עזרה ???
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ATi Radeon 9600Xt חיברתי אותו לTV OUT למסך. פירמטתי את המחשב התקנתי תדריבר והכל, ורואים שחור לבן! אני משתמש בתוכנה iuVCR שיחקתי עם הPAL וNTSC וזה לא הבעיה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני חדש בכול העסק הזה וקיבלתי את המחשב מורכב כבר והייתי רוצה לדעת איזה דרייבר הכי מתאים שיהיה לי במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-