כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את נידפורספיד קרבון וקרס לי המחשב עכשיו זה בטח בגלל הכרטיס מסך כי SAFE MODE פועל וגם כי היו לי הרבה תקלות איתו קודם, אני צריך את הדרייבר של כרטיס מסך FX5500 , אני מחפש באתר של נויידיה אבל לא מוצא מישו יכול לשלוח לי בבקשה קישור זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO שהוא לא VIVO (video in video out) יש לי מסך DELL 2007WFP (מצויין!). חיברתי כבל מהממיר למסך ואני יכול לראות במסך שלי כבלים. השאלה שלי אם אני יכול להקליט את הסרט/סדרה שאני רואה? ואם כן אז איך ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי 4870, חיברתי אותו לרסיבר שלי ורואים תמונה, אבל כשאני מפעיל שיראו בטלוויזיה המסך של המחשב יורד לרזולוציה מכוערת כזאת... יש אפשרות לעשות שהמסך הראשי ישאר ברזולוציה שלו 1680X1050, והמסך של הטלוויזיה יהיה ברזולוציה הטבעית לו ? או שתמיד זה ככה כמו במצב שלי כרגע ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני לא מבין כלכך גדול במסכי CRT ורציתי לשאול אותכם שאלה. באתי היום לחבר שלי ושהדלקנו את המסך כדי לשחק משחק כלשהו ראינו שהמסך שלו בצבע כחול חזק ושאר הצבעים רואים אותם בקושי וגם כן יש מין פסים דקים על המסך שהם לרוחב והם קצת אלכסונים . בדקתי את החיבורי VGA שלו והכל תקין . אז מה הבעיה במסך שלו? והמסך שלו זה לפני 6 שנים וזה MAG 17'
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע GF9600GT 512MB והוא מספק ביצועים טובים, אבל לא מספקים בשבילי לכן אני רוצה לעבור למשהו חזק יותר וכן גם השאלה מה יותר מישתלם לי לעשות 1- להחליף תכרטיס שלי + תוספת תשלום לGF9800GTX+ שיתן לי בטוח תביצועים שאני מחפש 2-להחליף תכרטיס שלי + תוספת כסף למען HD4670 במערך CF שיתנו לי ביצועים דיי קרובים לGTX או אפילו גבוהים יותר אז מה אתם אומרים ? הקטע שליקנות עוד GF9600GT לא אפשר בשבילי ביגללל שיש לי GA-EPP45-DS3 אז אני יכול או מערך של HD4670 או GF9800GTX+ אחד מי השניים ולא צריך להכליל כאן תHD4850 כי אני לא רוצה אותו. מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחקים במחשב עם הכרטיס הזה בהגדרות גבוהות יחסית הגרפיקה יפה אבל מסביב לדמויות רואים מפוקסל כמו ריבועים כאלה..וזה בכל המשחקים שאני מפעיל הנה תמונה מדום 3 http://gal.gogo80.net/doom.JPG עכשיו..בהגדרות בכרטיס מסך יש מד כזה ותצוגה מקדימה.. בשני צידי המד יש ביצועים ואיכות..אז שמתי את המד על האיכות ובתצוגה המקדימה ראו בלי פיקסלים מסביב אבל במשחק עדיין רואים פיקסלים ויש משחקים שכשאני שם על איכות גבוהה אז זה מראה לי את הדמויות נמרחות הידיים והרגליים וכל הגוף מחובר כזה.. אני משתגע כבר..מה עושים בבקשה עזרה!!
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן לכולם אחרי בדיקות מרובות התברר לי שישנו רק דגם אחד בלבד שניתן להפוך אותו בביטחון על-ידי flashbios -ל xt והוא toxic x800 pro vivo של חברת sapphire לגבי כול שאר הכרטיסים של x800pro vivo העניין בעייתי מאוד ובניגוד למה שפורסם בפורום זה בעבר , פתיחה של ארבעת צינורות העיבוד החסומים מובילה בדרך כלל לבעיות בתצוגה - artifacts המשמעות היא שאותו אדם שמנסה לעשות זאת , בעצם מפסיד את כספו היות והכרטיס אינו שמיש יותר. הפתיחה היא קלה מאוד אולם הסגירה בעייתית מסובכת ולא תמיד אפשרית בתנאים בייתיים. אני מדבר מתוך היכרות אישית עם חבר שניסה לעשות זאת ואכל אותה בגדול למרות העובדה שהוא בעניינים ושהוא נעזר בכרטיס מסך pci. לדעתי משחקים כאלו שמבטלים את האחריות על חומרה כול כך יקרה יש לה…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לכל משתמשי hauppauge WinTV PVR 150 + leadtek winfast pvr2000 ,אני ב-אי.סי.קיו מספר 459550019
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי: Vista Ultimate 8800 GTS (מותקן דרייבר אחרון) מסך Viewsonic VX922 כשאני נכנס ל control panel של Nvidia יש לי 2 אופציות של ה refresh rate: hertz 60 או hertz 75. כרגע, ברירת המחדל היא 60. כשאני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור (כאילו לא תומך ב 75) 1) מדוע זה קורה - הרי אני אמור לראות רק את את refresh rate הנתמכים לא? 2) האם יש מה לעשות? 3) המצב הכי גרוע זה במשחקים - כשדרך תפריט המשחק אני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור ולא חוזר למצב שבו אפשר לראות משהו! (הייתי צריך להשתלט על המחשב מרחוק עך מנת להחזיר את המצב לקדמותו) אודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הורדתי אתמול משחק בשם Assassin's Creed בהגדרות שיניתי לנתונים הכי גבוהים והתחלתי לשחק הקטע שכל איזה חצי דקה יש תקיעה קטנה למשחק ואז הוא ממשיך הורדתי את ההגדרות של הגרפיקה להרבה פחות והתקיעות עדיין המשיכו יש לציין שיש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ניוידה יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שאלתי לפני מספר ימים וזכיתי ל 0 תשובות. האם באמת אף אחד לא מתמצא בתחום מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום תודה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102733&highlight=RV570 ATI הולכת בדרך של NV ... אין יותר כרטיסי מסטר אבל יש גשר שמחבר בין הכרטיסים כמו ב SLI . והינה תמונה של הכרטיס - http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106274&highlight=RV570 אתם יכולים ליראות את אותם חיבורים כמו ב SLI ...
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך שירוץ חלק עם ויסטה (עם כל האפקטים) וכמובן שיהיה טוב לסרטים. אני כמעט ולא משחק במשחקים מחיפושי באינטרנט הבנתי שהלוחות אם עם שבב 690G הם בעלי כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש היום, השאלה האם הוא טוב לויסטה? או ללכת על כרטיס מסך חיצוני ופה אני צריך המלצה מבין 3 כרטיסי מסך שראיתי בתקציב של 300 ש"ח 8400GS X1550 HD 2400 Pro ברור לי שכרטיס מסך חיצוני טוב יותר ממובנה השאלה עד כמה הוא יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קיבלתי אותו לפני 4שעות ואני רוצה להודות לholy על ההמלצה. מהנסיון בנתיים(קצת anime קצת mmorpg וקצת אינטרנט) נראה ממש טוב! אפילו יותר טוב מה iiyama v.m 454 הישן שלי
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או מקום כלשהו שאני יכול לדעת דרכו מה הם הליבות של כל מיני כרטיסי מסך (בעיקר חדשים)?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות X800XL שלהם... אני לא אסתבך איתם ?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
רכשתי קבל שמתחבר למחשב בחיבור SVIDEO זה הסוג של ה7 פינים וקבל אודיו ולטלויזיה RCA(חיבור הבננות,אדום,צהוב,לבן) חיברתי ובטלוויזיה לאחר כל ההגדרות רואים בשחור לבן החלפתי כבל בחנות(קניתי בבאג) וזה עדיין שחור לבן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם הדרייבר הי מעודכן...
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לאחרונה רציתי להוריד דרייבר של נווידיה לכרטיס 6800GT אבל שמתי לב שיש 2 סוגים. 9X.XX ויש את ה 16X.XX.... מה ההבדל ביניהם ולמה פתאום יש קפיצה כזאת? כמו כן אני מחפש דירייברים נוחים לשימוש שלא משתלטים שאפשר לשחק עם צבעים
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בפורום בכרטיסים מומלצים לפברואר -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0 שהכי מתאים לי כרטיס X1300. הקישור מפנה לכרטיס של חברת PowerColor, אבל ב-ZAP לא מצאתי את החברה הזו אלא חברות אחרות כמו Sapphire ו-GeCube במחירים זולים יותר. קראתי שלא ממש משנה החברה שמייצרת את הכרטיס כי פחות או יותר כולן אותו דבר ומה שקובע זה השבב. 1. האם זה נכון ? 2. מבין שלושת החברות הללו, מי עדיפה לדעתכם ? 3. האם באמת זה הכרטיס בעבורי ? אני לא משחק בכלל, עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט, אופיס, קצת תכנות וכו'. בעתיד אני חושב לעבור ל-Vista ורוצה להשתמש בתכונת ה-Aero שלה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי FX 5200 ,עכשיו במהלך השימוש במחשב הכל היה טוב ,אבל באמצע הוא התכבה נראה לי בגלל קצר שהתחבר + עם -. הדלקתי אותו הוא נדלק אבל על המסך לא נראה כלום! הלכתי להביא מדוד שלי GEFORCE 2 ועכשיו הוא עובד ... יש מצב שהכרטיס נשרף? ואם כן מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה של PINNACLE http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=1165 יש לי מספר שאלות 1. יש לו יציאת TV עגולה גדולה רגילה, ויציאת s-video יש לי בבית ממיר של הכבלים. איך אני מחבר פיזית בין הכרטיס לטלויזיה. האם עם יציאת ה-TV או ה-SVIDEO 2- יש גם יציאת audio out לאן מתחבר הצד השני? ומה יקרה אם אני לא אחבר כלום? 3- יש יציאה צהובה וכתוב עליה comp מה זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. הטמפרטורה של ה-geforce 7600GS במאמץ היא 60 מעלות ובמנוחה היא 52 מעלות. זאת טמפרטורה טובה? חשוב גם לציין שהכרטיס לא עבר OC ושאני משחק עם מארז פתוח כדי להוריד את הטמפרטורה שלו.
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כרטיס להכנסת דגימות לפרמייר וצפיה ישירה בטלוזיה והקלטה בוידאו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת בהתחלה רציתי ללכת על המאג 786 אבל הבנתי שהוא די דפוק תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-