עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי כרטיס מסך 7950 gt וטלויזיה סמסונג a 451 32 אינטש הבעייה שלי היא אני מחבר את הלוטיזיה עם כבל dvi- hdmi ואני רואה את המסך מחשב אבל לא את כולו לומר ההתחל קצת למעלה והחלון למעלה קצת עולה,כאילו לא כל התמונה נכנסת לפריים של הטלויזיה,שיחקתי עם כל הרזולוציות זה לא עוזר....איך מסדרים את זה שאני אראה את כל המסך???

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. Started by tamirmal,

אני קצת נדפקתי עם המצב שלי עכשיו....קניתי מחשב חדש עם לוח אם Asrock 945i775GZ נראה לי ומעבד intel 2.66 805 dual core ו512 זכרון...עכשיו השגתי אותו במחיר טוב והשקעתי עוד איזה 300 שקל בלוח אם ASROCK DUAL VSTA שבו אני יוכל לחבר את הכרטיס מסך שלי ATI 9600XT 256MB שעלה לי 1100 שקל בזמנו............ אבל הלוח אם נדפק בחיבור...לא שמתי לב ובטעות חיברתי אדמה למקום שלא צריך...וגם אבא שלי הכניס DDR 2 למקום של DDR 1 והפעלנו את המחשב....בלאגן אז החזרתי את הלוח האחר חיברתי והכל פועל (איזה מזל שהזכרון לא הלך) אז נתקתי עם לוח עם סלוט AGI (זה PCI EXPRESS x4 לא?) וקצת כסף...300 שקל לכרטיס מסך...לא שווה לי להשקיע יותר כי עוד כמה חודשים אני מתגייס אני יודע שבתקציב הזה אפשר לקנות רק איזה 6200 …

3. Started by ZenMaster,

מה זה אומר אם קיבלתי 29103 ב3DMARK 2001SE ?? חחח, זה טוב ? איפה אפשר לבדוק ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by Game5,

שלום , יש לי כרטיס מסך geforce 6600 128mb שלא מתפקד יותר מדיי טוב... אם יש לי אפשרות לבצע sli אז הייתי רוצה ללמוד איך , יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9. על המארז של הלוח אם לא כתוב / לא מצאתי שום sli , אך כל פעם שאני פותח את המחשב יש לי הודעה משהו sli... האם אני יכול לשים שני כרטיסי מסך? אם כן , זה באמת משפר ביצועים או סתם מעמיס? תודה , אבי

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by זאק,

מערכת עם i7.. המלצות לספק כוח...?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. אני משתמש בהם כבר למעלה מחודש אני לא יודע אם זה גרסא סופית אבל זה בכלל משנה??

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. Started by ita123,

הבנתי שכדי לשמוע סאונד דרך כרטיסי המסך של NVIDIA צריך לחבר את הכרטיס לSPDIF שעל הלוח. יש לי כרטיס של Twintech 9800gtx+ לוח Gigabyte ga-p35-ds3l , איזה כבל אני צריך ואיפה אני מחבר אותו על הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by navk2,

דוד שלי מחפש כרגע כ.מ לצורכי ראיה בטלויזיה, הכוונה כאילו שאם ישלו סרט על המחשב שיוכל עם כבל לחבר לטלויזיה וליראות בטלויזיה, אבל חשוב להגיד שאלא הצרכים היחדים שלו ! הוא לא צריך שו משחקים ושום דבר אחר חוץ ממה שרשמתי, וכמובן שכמה שיותר זול יותר טוב... אם התקציב הוא נמוך מידי אז אפשר לחרוג אבל לא להגיע למעל 500...

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  9. יעבוד עם מסך LG 22" W2253TQ תודה

10. Started by the kon,

שולם מה מצב?? טוב אז ככה אני שומע ורואה כתבות דיונים וכו' על מבחנים לכרטיסי מסך בשם 3Dmark ועוד ובנצ'רקים או משהו כזה וניקוד 7XXX אז רציתי לדעת מזה תודה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by yakiri,

שלום. קניתי את הכרטיס מסך 9600GT, חיברתי אותו כמו שצריך גם לספק גם ללוח, התקנתי את הדרייברים החדשים \הישנים כמה פעמים, פירמטתי את המחשב ועדיין לא עוזר. הבעיה היא במשחקים כל משחק שאני נכנס יש מן תקיעה כזאת \ פסים כאלה והמשחק קורס. יש משחקים בודדים שעובדים אבל השאר לא. הלוח תומך PCIEX16(אין לי דגם מדויק אני אביא בהמשך) זכרונות 2G 667 מעבד E6750 ספק כוח FSB bluestorm II אם צריך עוד משהו תגידו לי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. כי יש אותו לסבא שלי במחשב ואני רוצה למכור לו את הכרטיס שיש לי ,לכן אני רוצה לדעת האם הכרטיס שיש לי עכשיו יעבוד אצלו!?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by Check_Point,

שלום. מה דעתכם- האם כדאי לי ללכת על ה7900gs עם 512 זיכרון, או 7900gt 256? האם התוספת בזיכרון שווה את הנחיתות בצ'יפ, או להפך? תודה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by MATANEL,

שניהם באותו המחיר בערך האם ידוע לכם מי מבינהם מומלץ יותר למשחקים??

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by Tuna,

אני חדש פה אז תסלחו לי בבקשה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אילו פרטים אני צריך לרשום כאן כדי לעזור לכם, לעזור לי לדעת מה היכולות של המחשב שלי מבחינת כרטיסי מסך ועיבוד גרפי? (מעבד? לוח אם? ספק? כרטיס מסך נוכחי?) תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by eitanb3,

שלום חברים! התוכלו לעזור לי, אני מעוניין לרכוש LCD 19 כסף זה לא הבעיה, אם מישהו יכול לתת לינקים לכתבות כי אין לי מושג איפה אני מוצא כאלה... על השוואת מסכים. גם דיעה אישית תבוא בברכה. תודה איתן.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. Started by shaiasor,

יש לי מסך LCD 32 ויש לו כניסת HDMI אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותי ויש לי חיבור AGP במחשב השאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMI גם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  18. הרדאון 9600xt שלי מתחיל לעשות בעיות ולעצבן אותי, למרות שהמחשב די חדש, בן שנה וחצי (מחר יומולדת ) , הוא אינו תומך ב PCI-e ומכיוון שאני מתגייס בקרוב אני לא חושב שיש צורך להחליף לוח אם. אז פשוט לשאלה אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 900 ש"ח בתצורת agp. תודה רבה מראש רועי

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  19. כרטיס חדש קיבלתי אתמול התקנתי אותו על הלוח חיברתי גם לחשמל (PCIE). אני מפעיל הכל עובד בסדר התקנתי דריבר אני נכנס למשחק CRYSIS (הורדתי עליו פאצ'ים) עובד על HIGH ב XP רזולוציה 1280*1024 וAA4 רץ על 30 FPS כעבור איזה חצי דקה אניע משחק נתקע אני לא יכול לעשות כלום. לפעמים אני יכול להכנס למנהל משימות ולצאת . אותו דבר גם ב FAR CRY 2. הכרטיס: TWINTECH 9800GT OC EDITION 512MB נקנה מ FOXPC

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by avivaviram,

תקשיבו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים כבדים...המחשב שלי יחסית חדש אבל הכרטיס מסך חרא אז אני מחפש משהו עד 350 שקל נגיד אבל עדיף לי יותר נמוך... תרשמו דגמים וחברה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  21. בגודל 17', רצוי מאוד שטוח. או מסך LCD מתחת ל 1000 ש"ח באיכות מספיק טובה בתודה מראש אריאל

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. שלום, עדיין לא מצאתי חנות שמוכרת אותו, אבל יש כבר יבואן שמוכר אותו, והוא עולה בכמה שקלים יותר זול מה-3850 של 256MB. חיפשתי ב-GOOGLE וחוץ מהכרזה של NVIDIA על הכרטיס לא מצאתי שום דבר. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  23. ברזולוציה 1024 DPI ותוכנת ההעיבוד התמונה היא ADOBE PHOTOSHOP והמסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 PIXELS אז אם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים.... ומסך מתאים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by or99999,

שלום, המשחק שברשותי Enemy Territory Quake Wars לא עובד לי.שאני מעלה את המשחק הוא מראה לי הודעת error ובה כתוב כי הכרטיס וידאו/דרייבר קומביניישן שלי לא תומך במאפיין הבא:GL?_ARB_occlusion_query רציתי לדעת האם משהו לא טוב בכרטיס המסך שלי (radeon hd 2600 pro) והאם הוא באמת לא תומך במאפיין זה.איך זה יכול להיות שהכרטיס לא קולט מאפיין שכזה שזהו מחשב חדש שקניתי אותו לפני פחות מחודש. בבקשה עזרו לי כדי שאוכל לפתור את הבעיה(אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך..), בתודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  25. למה אני צריך תזיכרון של הכרטיס מסך ? נגיד יש 256 ו 512 .. למה אני צריך את זה ? תודה |כן|

• 3 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.