כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני קצת נדפקתי עם המצב שלי עכשיו....קניתי מחשב חדש עם לוח אם Asrock 945i775GZ נראה לי ומעבד intel 2.66 805 dual core ו512 זכרון...עכשיו השגתי אותו במחיר טוב והשקעתי עוד איזה 300 שקל בלוח אם ASROCK DUAL VSTA שבו אני יוכל לחבר את הכרטיס מסך שלי ATI 9600XT 256MB שעלה לי 1100 שקל בזמנו............ אבל הלוח אם נדפק בחיבור...לא שמתי לב ובטעות חיברתי אדמה למקום שלא צריך...וגם אבא שלי הכניס DDR 2 למקום של DDR 1 והפעלנו את המחשב....בלאגן אז החזרתי את הלוח האחר חיברתי והכל פועל (איזה מזל שהזכרון לא הלך) אז נתקתי עם לוח עם סלוט AGI (זה PCI EXPRESS x4 לא?) וקצת כסף...300 שקל לכרטיס מסך...לא שווה לי להשקיע יותר כי עוד כמה חודשים אני מתגייס אני יודע שבתקציב הזה אפשר לקנות רק איזה 6200 …
-
- 10 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפני כשבועיים בערך קנו לי מחשב אם הכרטיס מסך GeForce 7600GS הטמפרטורה שלו במצב מנוחה 60 ובמשחקים 65 זה גבוהה?, אם כן מה הפתרון? בתודה!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני עובד עם דרייבר 8.5 והחלטתי לשדרג - ניגש לאתר הייצרן מוריד.. ומקבל את השגיאה הבאה בהתקנה: Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices פתחתי את הקובץ ישר - אני רואה רשימה של כרטיסים אבל שום דבר שמזכיר את ה1950X (לא 1900 SERIES או משהו דומה) - אני מפספס משהו? נ.ב. הCATALYST נותן משהו (כדאי להתקין אותו? - בדר"כ אני לא מתקין אותו..) הסיבה לכל השדרוג היא פה -> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402678.0 - ככה שאם יש למישהו פתרון ישיר - עדיף..
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הפעלתי בלק אנד וויט ;D ושהפעלתי את זה יש לי בעיה מוזרה שבחיים לא הייתה לי למישהו יש פתרון? http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כי אני רוצה עוד כרטיס ואני לא מוצא מסטר ועוד שאלה האם הלוח שלי תומך בזה? P5W DH Deluxe
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך 22" של samsung כמובן בהתאם שיניתי את הרזולוצית עבודה של שולחן העבודה והמשחקים 1900*1200 שזה הרזולוציה האופטימלית של המסך זמן מאוד קצר המחשב התחיל להתקע לי באמצע מרבית המשחקים ששיחקתי בהם (SUPREMCOMMANER, CALL OF DUTY ועוד כמה) לאחר בדיקה שמתי לב שברגע שאני מתחיל לשחק המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מגביר מהירות עד אשר הוא מגיע לרוויה ולאחר שניות נוספות המחשב נתקע. המשחקים עצמם רצים חלק לגמרי, לא עושה רושם שהם באמת כבדים לכרטיס מסך וכשאני מוריד לרזולוציות נמוכות יותר 1600*900 ולפעמים אני צריך אפילו לפחות) המחשב רץ בלי בעיות וגם שומעים שהמאוורר מתאמץ פחות. יכול להיות שזה באג של הדריברים? כרטיס מסך פגום? או יותר גרוע יכול להיות שלא באמת תכננו את…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
אני משתמש בהם כבר למעלה מחודש אני לא יודע אם זה גרסא סופית אבל זה בכלל משנה??
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לאשכול שלי .. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת מתאם וכל הכבלים שצריך . שאני מעביר את השידור בעזרת TV TOOL השידור עובר יחסית טוב אבל בשחור לבן חח מדי פעם יש קפיצות אבל בוידאו זה פועל חלק אבל שוב בשחור לבן\אפור אני לא יודע באיזה הגדרות לשחק אם בכלל בתוכנה אין לי שמץ מה עושים לסדר את זה אני מאמין שאפשר אבל אשמח לקבל עזרה מכל אחד :} תודה מראש ויום טוב .
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: 8700m GT vs 8800m GTX א. האם ההפרש בביצועים משמעותי? ב. ברשותי מחשב נייח עם כ.מסך ATi X1800 XT 512MB. האם ה 8700m GT יותר טוב מה X1800 XT? (אני יודע שהאחד הוא לניידים והשני לא אבל בכל זאות). ג. אשמח לקבל Benchmark שמקיף את שלושת הכרטיסים שרשמתי. חיפשתי ב TomsHardware ולא היה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20040928/index.html זאת הביקורת החדשה מהיום!!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אחד הוא הS720G של CTX, עם מאפיינים: Contrast Ratio 500:1 , Typical Average Surface Brightness 260 (cd/m2), Typical Response Time 16ms, Typical ובעל חיבור DVI והשני הוא הMS776 של MAG, עם מאפיינים: Contrast Ratio 450:1 Average Surface Brightness 260 (cd/m2) Response Time 16ms גם הוא בעל חיבור DVI השוני הרציני בין השניים הוא העיצוב שנוטה לכוון המאג לדעתי והעובדה שלCTX יש את הקונטרסט המועדף (500 ע"פ 450). שני המסכים מגיעים במחיר זהה, איזה מהם עדיך לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום מסך 2253BW והרזולציה שלו צורכת כרטיס מסך חזק יותר מ- 8600GT. איזה כרטיס מסך טוב יחזיק לי משחקים ברזולוציה של 1680X1050X32 בביצועים טובים מאוד.... תקציב נע בין 700-500 ש''ח.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני חדש פה אז תסלחו לי בבקשה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אילו פרטים אני צריך לרשום כאן כדי לעזור לכם, לעזור לי לדעת מה היכולות של המחשב שלי מבחינת כרטיסי מסך ועיבוד גרפי? (מעבד? לוח אם? ספק? כרטיס מסך נוכחי?) תודה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא 1*giga Ram radeon 9550 athlon xp 2600+ אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך לאחד טוב יותר, הבנתי שהכרטיס הטוב ביותר ל AGP הוא הכרטיס ה"ל. יש לי שתי שאלות לגביו 1.האם המערכת לא תהווה צוואר בקבוק עבורו? ולכן כדאי לקנות אחד זול יותר? ואם כן איזה? 2. יש לי ספק ג'נרי במידה ואני קונה אותו אני מניח שעלי גם להחליף ספק, לאיזה מומלץ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שווה לחכות עד לכרטיסים הבאים? שמין הסתם יהיו טובים יותר ויכללו טכנולוגיות מתקדמות. או לקנות כרטיס מהדור הנוכחי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ?? הדריבר שמותקן 78.01 טמפ'
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD. המסך שאני חושב ללכת עליו הוא SONY SDM-HS73PB. מעולם לא ראיתי אותו אבל הנתונים היבשים שלו ממש מרשימים אותי: 17 אינץ נקודה 0.264 רזולוציה 1280*1024 קונטרס 500 בהירות 400 !!!! תגובה 16 וזויות ראיה 160,160 עניין שיש להם מסך אחר בלי הציפוי Onyx-black ... השאלה היא מהוא הציפוי הזה למה הוא משמש ואם שווה באמת לשלם קצת יותר בשביל מסך עם ציפוי כזה???? מחכה לתשובה בתודה אלי
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יצאו עכשיו דרייברים חדשים לRADEON עכשיו מה הסדר התקנה ומה אני צריך להסיר קודם? כי יש תCatalyst Control Center ותדרייבר עצמו ותFramework אז אני צריך קודם להסיר אותם ואז להתקין תדרייברים החדשים? ומה אני אמרו להתקין קודם? אני צריך להתקין כל דבר לחוד או שאני יכול להתקין רק תCatalyst Control Center Package וזה כולל הכל? או שאני צריך להוריד תCatalyst Control Center Package תFramework ותדרייבר עצמו... הנה הקישור לדרייברים באתר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המפירט של המחשב שלי הוא כדלהלן: AMD 3700 64 BIT זכרון 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GT אני מעוניין להשקיע כ-800 ש"ח (אולי טיפה יותר), בכרטיס מסך. אני אוהב לשחק הרבה במחשב וכמובן מעדיף את הגרפיקה הכי טובה שאני יכול להשיג. כרגע אני משחק ב-JERICHO, על רזולוציה 1024X768 (רוב ההגדרות על HIGH) ונהנה מאד. אני מבין שאם היה לי כרטיס מסך יותר טוב, יכול להיות שהייתי נהנה מכל התוספות, אבל זה מה יש. השאלות שלי: 1)איזה כרטיס מומלץ בטווח המחירים הזה? כרטיס שיחזיק לי לכמה שיותר זמן עד שדרוג המחשב הבא (כמה זמן נראה לכם שהוא יחזיק, כדי להפעיל את המשחקים בצורה חלקה וגבוהה ככל האפשר?) 2)אולי עדיף להישאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ולשדרג בעתיד? (כרגע אני לא משתמש בויסטה אלא ב-XP, וכנראה רק בעוד …
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני לא מצליח לימצו איפה מגדירים את האפשרויות האלה זה די חשוב אני אשמח אם תוכלו לתת הוראות מדויקות איך להגיע לשם ואולי המלצות לשינוי ההגדרות...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
צריך עזרה בקניית מסך טוב במחיר עד - 750 שקל. נ.ב. יש לי כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו תודה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-