כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי כרגע אני על 825 ו1100 בהתאמה לGPU וזכרונות כמה אפשרי לשים מבלי שיפלוט חום עצום מידי ומבלי לעלות מתחים? אני חייב לציין שכרגע זה יציב בטירוף! פלוס לא חם בכלל. אז כמה מפה אפשר לעלות?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שינצל לי את המערכת עד הסוף, המפרט רשום בצד. תודה! [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2008, 09:57:05 נאלץ להקפיץ לצערי :-[האפיק הוא PCI-E
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחשב חדש שיכלול מסך 22 אינץ' (רזולוציה של 1680*1050) ואני מתלבט איזה מערך כרטיס מסך לשים... מה עדיף: 2 של HD4850+לוח P45 יעלה 1800+700, סה"כ 2500 ש"ח. או 1 של HD4870+לוח X48 (כדי שבעתיד אני אוסיף עוד HD4870 אחד) יעלה 1400+1000, סה"כ 2400 ש"ח. או האופציה המטורפת ביותר, ורק אם זה יהיה ממש שווה את התוספת: 2 של HD4870+לוח X48 יעלה 2600+1000, סה"כ 3600 ש"ח. אשמח לתשובה בהקדם, אני מת לקנות מחשב... נ"ב יש איזשהו מצב שאני אריץ CF של HD4870 על לוח זול יותר מה-X48? (ואני לא אפסיד ביצועים כמובן...)
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
היי אנשים! רציתי לשאול האם אפשרי להתקין את ה4850 על PCI-E רגיל ולא II...? ומה החסרונות? והאם הם משמעותיים... המפרט שלי מצד ימין...
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לדעתכם האם זה פקרטי לשלם כ"כ הרבה כסף עבור כרטיס HIGH-END כאשר אפשר לרכוש כרטיס MID\MID-HIGH שנותן כמעט את אותם הביצועים לרוב בהפרש גבוה מאוד של שקלים? כידוע שוק כרטיסי המסך מתקדם מאוד מהר מבעבר וקצב התחלופה של חומרה הוא מאוד גבוה. פעם זה היה עיניין של שנתיים כיום זה עיניין של מתחת לחצי שנה. לכן השאלה היא האם שווה באמת להשקיע כ"כ הרבה בשביל כרטיס כה חזק שלא יחזיק הרבה זמן? זהו דיון פתוח אז לכן תשמרו על שפה נאותה.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ראיתי 2 אפשוריות כבר: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1797043 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1801754 מה דעתכם? הם טובים? ואם יש אפשרויות יותר טובה במחיר דומה ?
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה lifeview flytv prime 30 ולוח אם GIGABYTE GA-8I945PG ואין לי כרטיס קול. איך אני מחבר ממיר של יס למחשב? הצלחתי לחבר את הוידאו אבל האאודיו לא מצליח (במחשב הקודם היה לי כרטיס קול וזה עבד מצויין....)
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
נראה לי פעם אמרו פה שזה משמש להורדת באנדל של משחקים מהאתר שלהם במקום שהמשחקים יגיעו עם הכרטיס זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חשבתי על 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E של point of view מה דעתכם? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה יותר חזק הX1800XT או הX1900GT לא הבנתי! אני כל הזמן רואה השוואות בינהם ולא הבנתי כלום! בקיצור מה יותר חזק?! במשחקים הכוונה!
-
- 11 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שישמש אותי בעיקר למשחק. כמה שאלות לי אליכם: 1) מה היא הפירמה הכי טובה לכרטיסי מסך למטרות משחקים? 2) מה היא הסדרה הכי טובה למטרות אלו? (GT, FX, MX וכו') 3) על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם AA משפיע שם? אפילו AAX2? או שלא צריך בגלל שיש מלא פיקסלים AF8 תמיד משפיע אני יודע כי זה נותן לי לראות יותר טוב למרחוק אבל האם יש הבדל בין AF 8 לAF 16?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות סרט בפורמט רחב על 2 מסכים כאילו הם מסך אחד? שבמסך השמאלי יראו את החצי השמאלי של הוידאו, ובמסך הימני את החצי הימני של הוידאו יש לי כרטיס מסך 6600GT בעיקרון אני מצליח לעבוד בתצורה שתיארתי - האקספלורר גולש ככה.. הכל פועל ככה בווינדוס - חוץ מוידאו! ברגע שאני מפעיל סרט אז הוא מראה לי רק חצי מהסרט (אני מדגיש שלא יהיה בילבול - חצי! לא את הכל) על מסך אחד במסך השני רואים ריבוע שחור במקום שאמור להופיע החצי השני של הסרט מה עושים? יש דרך לסדר את זה? הכרטיס הוא לא DUAL DVI חיברתי מסך אחד על דיגיטל ומסך שני על אנלוג
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם יש כרטיס מסך כזה כי לא ממש מצאתי אותו? = ATI 1600 PRO 256MB 2XDVI VIVO (תסתכלו על הכל) כנראה שיש אז איך הוא ביחס ל - ATI 1900GT ? אמרו לי משהו שהוא מקביל ל1900GT
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מישהו יודע מה שווה הכרטיס המסך המובנה של הלוח הזה הבנתי שהוא 64 מ"ב לעומת נגיד רדאון 7200 הוא יותר טוב/רע? האם אפשר להריץ עליו את CIV 4 CS1.6?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
אני מבצע שידרוג קטנטן למדיה סנטר שלי...(הקודם פנטיום 3 ו80 גיגה 512SDRAM geforce 2mx --הנוכחי CELRON D 512DDR2 533MHZ 160GB) עכשיו הכרטיס מסך הקודם היה geforce 2 עכשיו עדיין בסנטר החדש פועל על AGP אז הייתי רוצה לדעת מה עדיף לקנות כרטיס מסך עם 128 מגה או 256....כי הבנתי שכמות הזיכרון משפיעה על הרולוציה...והמדיה שלי מחובר לטלויזית LCD 32 ...אז היתי רוצה לדעת מה לקנות...כי ההבדל ביניהם הוא 100 שקל...ואני רוצה שיצא כמה שיותר זול!!!...
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עכשיו יש לי 6600GT .. ואני רוצה לשדרג ל7900GTבהתחלה רציתי ל8800GTS אבל ראית כמה דיונים שכנראה לא משתלם לקנןות אותו עכשיו כי מילא אין לו תמיכה עכשיו אז ככול הנראה אני ייקנה את ה7900GT מה אתם אומרים..
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי יצאו דרייברים רשמיים לויסטה?? כיום יש גרסאות בטא שלא תומכות בopengl יש כבר גרסאות עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
חיבור חיצוני אני מתכוון לא לספק... אז מה אתם אומרים???
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי gt7800 של לידטק עד עכשו השתמשתי בדריברים של אנוידיה ושמתי לב שגם לידטק מוציאים דריברים משלהם השאלה שלי מה עדיף מבין שתיהם מישהו ניסה להשוות אם יש הבדל בביצועים ויכול לשפוך קצת אור על הענין בבקשה רק תשובות עניניות תודה לכולכם
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שקל ואני מעוניין בכרטיס מהדור החדש לא משו ישן וטוב (FX5900 XT לדוגמא) אלה משהו חדיש ושיספק לי כל מה שאני צריך לגרפיקה טובה למשחקים שיחזיק לי שנתיים בכיף.... למי שיש רעיון או משהו לגבי כרטיס כזה שיגיד לי תודה אחים שלי
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
השאלה היא האם בגלל שהמתח שונה בארה"ב לא ניתן לעבוד עם כרטיס מסך מארה"ב או שהמתח לא משפיע על כרטיס המסך????????????? מדובר בכרטיסי מסך הבאים: NVUDUA QUARDO FX 1400
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-