עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, רכשתי את כרטיס המסך שבנדון. לצד יציאות ה- DVI יש לו יציאה/כניסה נוספת הדומה ל- svideo. זה לא svideo, ליציאה יש 3 חורים לפינים בצורת משולש (מבנה דומה לשקע החשמל הביתי, אבל בתצורה כללית של svideo) לכבל קוראים ככל הנראה stereo 3d port ויש לי מספר שאלות שאני מבקש לשאול את מי שמבין בזה בבקשה: מה משמשת הכניסה/יציאה הזו? האם אפשר להוציא ממנה tv out? בנוסף לשתי יציאות dvi שעובדות במקביל מול שני מסכים. היכן ניתן להשיג את הכבל הזה? אני שואל לאחר שערכתי חיפוש מקיף ברשת ולא מצאתי תוצאות מספקות. הכרטיס מקצועי אבל לא חדש, אולי זו הסיבה. תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by idan,

איזה מסך הכי מומלץ לקנות 17" CRT מבחינת קרינה נמוכה וביצועים גבוהים..

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  3. Started by Samnet,

האם כבל של RCA RCA שמכל צד שלו אני מחבר מתאם של SVIDEO הוא כמו כבל של SVIDEO SVIDEO ? יאני svideo-RCA-----------RCA-Svideo שווה ל : svideo-----------svideo ? כי יש לי RCA ואני רואה ממש גרוע בטלויזיה ורציתי לדעת אם חיבור של SVIDEO יעזור כאן. ד"א הכבלים זה שני כבלים של אחד 5 מטר והשני 2 מטר מחוברים במתאם (זהב) שנהם RCA בצדדים (RCA RCA) איכותיים וזהובים .

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by Snufkin,

כבר די התיאשתי!! לא משנה מה אני לא מצליח לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי!! הכרטיס שלי הוא הכרטיס במחתימה (GV-NX66256DP ) איך בדיוק שלב אחרי שלב/תוכנות איך כמה ולמה! בקיצור עדיין לא מצאתי דרך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך!!! יש מצב שאין דרך בכלל לדעת?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by __MIKO__,

בעקבות התלבטות בין בחירה בין השניים, השאלה היא מהו גודל המסך הנראה לעין בשני מסכים אלו? מהו ההפרש מעשית בין השניים?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. Started by falcon86,

יש לי מחשב P4 1.4 עם ATI RADEON 9600 pro ו640 ראם אני יודע שזה לא בדיוק משהו מתקדם אבל הכרטיס עובד אצלי ממש חלש אפילו יותר מאשר אצל אנשים שיש להם מחשב פחות חזק עם פחות ראם יש מצב שזה בעית ספק כוח (יש לי אחד של 250W )? אם לא מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. למישהו יש רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by CrackPot,

אני קצת מבולבל מכל הדרייברים שיוצאים, ForceWare, רשמי לא רשמי - בקיצור אני צריך את הדרייברים הכי חדשים שיצאו לכרטיס הנ''ל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by taz24,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך 22" של samsung כמובן בהתאם שיניתי את הרזולוצית עבודה של שולחן העבודה והמשחקים 1900*1200 שזה הרזולוציה האופטימלית של המסך זמן מאוד קצר המחשב התחיל להתקע לי באמצע מרבית המשחקים ששיחקתי בהם (SUPREMCOMMANER, CALL OF DUTY ועוד כמה) לאחר בדיקה שמתי לב שברגע שאני מתחיל לשחק המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מגביר מהירות עד אשר הוא מגיע לרוויה ולאחר שניות נוספות המחשב נתקע. המשחקים עצמם רצים חלק לגמרי, לא עושה רושם שהם באמת כבדים לכרטיס מסך וכשאני מוריד לרזולוציות נמוכות יותר 1600*900 ולפעמים אני צריך אפילו לפחות) המחשב רץ בלי בעיות וגם שומעים שהמאוורר מתאמץ פחות. יכול להיות שזה באג של הדריברים? כרטיס מסך פגום? או יותר גרוע יכול להיות שלא באמת תכננו את…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. אני משתמש בהם כבר למעלה מחודש אני לא יודע אם זה גרסא סופית אבל זה בכלל משנה??

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  11. Started by Rhx,

תראו בדקתי באתר היצרן כמה הוא אמור לקבל אותו כרטיס והוא מקבל 2951 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_gttdh_1.html זה הגיוני ?.. הוא לא אמור לקבל 3400-3500 ? אני פשוט לא יכול לבדוק ב3DMARK05 (יש לי בעיה כלשהי) ואמרו לי שהוא אמור לקבל בסביבות ה 3300-3500 ... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  12. אני רוצה לקנות את הכרטיס החדש של 8800 GTS 300. מבנצים שראיתי כאן בפורום ובמקומות אחרים רואים כי הוא "מתמודד" סביר + עם רזולוציה 1600X1200. (לדוגמא כאן: http://www.tomshardware.com/2007/02/12/the_amd_squeeze/page6.html). אני מתכוון לקנות גם את ה-DELL 2007 בגירסא הרחבה, בעל הרזולוציה הטבעיות של 1680X1050). ולשאלה: האם רזולוציה זו מאמצת יותר או פחות את כרטיס המסך? האם אני צפוי לתוצאות FPS טובות יותר בגלל שיש פחות פיקסלים ברלוציה של ה-DELL ביחס ל- 1600X1200?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, קיבלתי היום מסך 2253BW והרזולציה שלו צורכת כרטיס מסך חזק יותר מ- 8600GT. איזה כרטיס מסך טוב יחזיק לי משחקים ברזולוציה של 1680X1050X32 בביצועים טובים מאוד.... תקציב נע בין 700-500 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by Tuna,

אני חדש פה אז תסלחו לי בבקשה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אילו פרטים אני צריך לרשום כאן כדי לעזור לכם, לעזור לי לדעת מה היכולות של המחשב שלי מבחינת כרטיסי מסך ועיבוד גרפי? (מעבד? לוח אם? ספק? כרטיס מסך נוכחי?) תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. שלום לכולם לא יצא לי להגיב פה מאז שהתייעצתי לגבי המפרט של המחשב החדש שלי.( עובדים אתם יודעים איך זה ) לא משנה בכל אופן רציתי להגיד תודה לכל מי שטרח להגיב ועזר לי להגיע להחלטות על המחשב החדש. היה לי משעמם אז חשבתי שאני גם יגיד תודה וגם יפרסם קצת ביצועים 8) עשיתי OC קטן עד שיהיה לי כוח לשבת על זה ברצינות CPU RATIO 8X510 FSB DDR2 @ 1000 להלן המפרט של המחשב החדש: Asus P5E Deluxe Chipset intel X48 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 1600RPM Sapphire Radeon 4850 512MB X2 Crossfire OCZ 4GB ReaperX DDR2-1066 (2x2GB) CL5 Seagate 500GB Sata II 32MB X2 Corsair 650TX 52A @ 12V Coolermaster CM 690 Black + 3 Scythe 120mm S-F…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. שלום . תמונה : רציתי לשאול , הכרטיס הזה מיוחד יש לו כניסה/יציאה של hdmi , עכשיו אני רוצה לדעת למה זה בשביל חיבור המסך מחשב מdvi לתוך הכרטיס כ hdmi וזה איכותי מאוד או יש טלוויזיות שיש להם יציאת dvi שמחברים את זה מהטלוויזית lcd לתוך כרטיס מסך של המחשב ורואים... (קצת קשה לי להאמין בגלל שלטלוייזיות יש רק יציאת hdmi וגם vga אז זה רק מdvi של הכרטיס מסך לטלוויזיה ולא הפוך ) ? - שאלה שניה : שרושמים במפרט על טלוויזיות שיש להם חיבור למחשב אז הכוונה חיבור VGA ? תודה לכם .

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by tovtov,

שלום, אני קונה מחשב חדש - והכל סגור חוץ מכרטיס מסך (אני עדיין מתלבט). אז ככה - אני לא גיימר, וכאשר יוצא לי לשחק זה ברזולוציה 1024X768 - לא יותר. אז אם אלו הדרישות שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מסך ATI X600PRO , או אני צריך לקנות את ה6600 של NVIDIA - יותר יקר בלפחות 100 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by Rincewind,

כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. Started by amirn,

אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים (שניהם קירור פסיבי): GV-RX26T256H - Gigabyte Radeon HD2600 XT 256MB GV-RX26P512H - Gigabyte Radeon HD2600 PRO 512MB אני לא משחק הרבה, ומשחקים כמו FIFA2007 , HL2 וכו' ההפרש במחיר הוא כ-140 ש"ח מה לדעתכם עדיף? (האם קירור פסיבי מספק ל XT ?) תודה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by shloosh,

יש לי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט... את המפרט המלא תראו למטה בחתימה. שמתי לב לכרטיסים חדשים שמגיעים עכשיו בכמויות, מה דעתכם על 6800 האלה? מה הבדל בביצועים לעומת הכרטיס שלי? שווה להחליף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6970 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6972 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6880

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by roeidalm,

שלום אני לא מצליח להתקין את הדרייברים אז אני מחפש חדשים. ואני לא מוצא, מישהו יכול לעזור לי למצוא? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by nivrob123,

יש ATI CLUB3D 4870 OVERCLOCK ובמשחקים יש לי בעיה בDX9 שאני רק נכנס למשחק יש לי כזה כל מיני דברים כאלה שאני לא יכול לראות כלום בXP שלי זה לא היה אבל בwindowns 7 זה התחיל בחלק במשחקים של DX9

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by E-R-P,

אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by ophir555,

איזה מסך מומלץ עד לסביבות סכום זה. שמתי עין על ה 760 bf של סמסונג, אבל אמרו לי שסתם יקר ולא שוה כרגע את ההשקעה..

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  25. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך מדגם BFG 8800GTS 640MB OC2 ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי מומלץ להוריד כדי שהכל יפעל טוב. לפעמים הכרטיס מגמם בהאלף לייף 2 ואני לא רואה שום סיבה שזה יקרה עם כרטיס כזה. תודה רבה תומר

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים