כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
p4 1.6mhz 512 rdr intel mv850 השאלה היא איזה כרטיס יהיה האופטימלי מבחינת ניצולו ע''י המערכת שלי
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה: לחץ כאן השאלה אם אני יוכל להגיע איתו לביצועים של לפחות 6800 או יותר אפילו אני מדבר יותר על צינורות מאשר תדרים שיותר קל וגם כרגע אם ההבל ביניהם כל כך גדול?
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכל החברים יש ברשותי כרטיס מסך של חברת ספייר ראדון 9000 פרו 64 MB התקנתי אותו על המחשב בסלוט AGP יחד עם דיסק ההתקנה שלו קטליסט גירסא 4.3 ושאלותיי הם 1. איך מפעילים את האופציה של TV OUT בכרטיס 2. מדוע המשחקים שאני מריץ מקרטעים ( לא משחקים כבדים אמולטורים וכו') 3. מה ההגדרות האופטימליות לכרטיס בתודה מפרט : פנטיום 3 733 מגה הרץ 384 זכרון SDRAM וינדוס XP PRO
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך הזה הוא בשביל סבא שלי הוא מעוניין לקנות מסך חדש , לאחרונה הוא נכנס לעולם המחשבים. הוא מעוניין במסך שיהיה מצוין לכל השימושים , אבל בעיקר בעיקר לציור ופוטושופ , וכל התוכנות עיצוב וציור - אז אני חושב שצריכים לשים דגש על איכיות צבע לא ?? הנחתי שהוא ירצה lcd כי חשוב לו חום , רעש , גודל ואיכויות צבע........ איזה גודל מסך לדעתכם יהיה הכי טוב בשבילו? 17-19 אינצ'?? התקציב הוא גדול כי זו השקעה גדולה שלו לטווח ארוך מאוד.... משהו כמו 2000-4000 ש''ח.. ומומלץ הרבה שנים אחריות ! תודה רבה !!
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פוסט חמישי בערך מציין את השאלה החדשה (: גם CRT וגם TFT, בגדלי 19 ו17 אינץ עקרונית שלא יעבור את תחום ה2000 שקל ככה שמסכי TFT 19 לא באים בחשבון, ומסכי TFT 17 ממש גבוליים (LG יקרים בתחום) אם כבר לוקחים CRT אני מעדיף איזה 19", אבל גם 17" איכותי יתקבל בברכה אני חייב לבחור LG כדרך אגב, שום המלצות על שום יצרנית אחרת לא יעזור תודה (:
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאיזה מהראדונים או הג'יפורסים מקביל (בערך) האינטל 64 מ"ב?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
באג במעבדי 6800 של nvidia מה זה עושה? ןהאם אי אפשר לראות סרטי די וי די בכרטיסים אלה? ובכלל ??????????
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שולם מה מצב?? טוב אז ככה אני שומע ורואה כתבות דיונים וכו' על מבחנים לכרטיסי מסך בשם 3Dmark ועוד ובנצ'רקים או משהו כזה וניקוד 7XXX אז רציתי לדעת מזה תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
או קי את זה אתם חייבים לשמוע! חבר שלי חזר מגרמניה לפני כשבוע ועם כל בציוד שהוא חזר איתו התגלה לי הכרטיס הבא Quadro4 980 XGL או קי עכשיו ככה הוא אומר שכרטיס כזה עולה 500$ פאק מי?500$ מה עושים עם כרטיס כזה הוא בעצמו לא יודע מה לעשות איתו אז אתם בטח שואלים איך זה הגיע אליו?הוא עובד בחברת מחשבים בחו"ל וזה הנוכל התגנב לתיקו באריזתi בחוקיות כמובן אז ככה אין לו שמץ של מושג מה הוא הולך לעשות וחשבתי שבטח אתם מבינים יותר אז מה זה הכרטיס הזה? או שהוא בעצם עבד עלי כמינהגו ודחף לי בטון לאף
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בבית R9200 SE שהוא בעל VIVO ובעל S-VIDEO הוא נראה בערך ככה http://www.pandas.co.il/images/CGA-928VTVD.jpg אז רציתי לדעת מה יותר כדאי vivo או svideo על מנת לחבר את הכרטיס ל TV שלי :s05: וגם היכן ניתן להשיג כבלים? אני צריך כבל ל VIVO ל SVIDEO וקבל להעברת קול. כולם צריכים להיות באורך של כ 3 מטר
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי לוח עם כרטיס מסך און בורד איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה יש איזה מתאם מVGAלTV מה עושים
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם הביצועים שלו זהים ל9600 פרו? והאם יש משמעות כלשהי לחברה הלא כל כך מוכרת הזאת לבנאדם שלא עושה OC?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מי מהמסכים האלו יותר טוב מכול הבחינות? אני רוצה לקנות מסך 17"ממש בקרוב ואני ממש נמצא בהיתלבטות קשה. הבנתי שגם לviewsonic g75 יש רוחב פס נמוך של 135mhz לעומת 203mhz שיש לlg עד כמה זה משפיע ובמה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חשבתי על R9800 PRO, אני לא רוצה משהו בומבסטי בסביבות ה 150-200 דולר...
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
X700XT VS 6600GT לפי דעתי מי שיקח הוא מי שיהיה לו את יחס הביצועים-מחיר הכי טוב! הקרב מאד צמוד.... אך! ל6600GT יש יתרון, בנוי בתוכו מנוע shrader model 3.0 (אין אותו עדיין במשחקים) מה שיבטיח לו אריכות חיים כלומר הוא יהיה כבר מוכן למשחקים חדשים מהדור החדש שיצאו עם מנוע זה...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כבר כמה זמן את הרדאון 9800 פרו של MSI שעולה בערך 1400, אבל רציתי לדעת אם לא שווה לחכות קצת ולהוציא את הכסף על הכרטיסים החדשים יותר דוגמת FX6800 או X700 - בתקווה שהם תומכים בAGP X4 (זה מה שיש לי). מישהו יכול לומר לי האם יצאו גרסאות AGP של הכרטיסים האלה ואם כן כמה בערך הם יעלו? כדאי לחכות להם או לקנות עכשיו את ה9800 PRO ב1400 ש"ח? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום שמעתי שניתן להפוך את כול הכרטיסים x800pro vivo ל ---x800xt היות ובכרטיסים אלו ישנם עוד 4 צינורות עיבוד תקינים שניחסמו בצורה מכוונת על מנת לייצור הבדל מלאכותי בין שתי רמות מחיר של x800pro vivo ו-x800xt בניגוד למצב של 6800 שבחלק גדול מהם יש 4 צינורות עיבוד שניחסמו בגלל שהם פגומים אם זה נכון הרי שx800pro vivo -של חברת elsa הוא הכרטיס המשתלם ביותר בארץ היות וניתן להשיג אותו ב-2400+ שזה בעצם מחיר של 6800gt ואני עדיין לא מדבר על היתרון הברור של vivo איכותי , שמשום מה nvidia לא טורחת ליישם בכרטיסים מתוצרתה מה אתם חושבים? אין צורך ליקטול ולגלות ציניות , אני לא קובע פה עובדות אלא מבקש לשמוע דעות נוספות של אנשים שיתכן ובקיאים בנושא זה זה יותר ממני
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני יגיד שעברתי על הנושא של הRadeon 9800 PRO וגם עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי... בכל מקרה לי יש Sapphire Radeon 9800 PRO 128mb 256bit אני יודע שכל ה MSI הם R360 וגם חלק מהsapphire... אני צריך עזרה בזיהוי הליבה שלי. בדיקה בsandra מראה ש: Device Name - OEM Hardware ID : FUN_0, VEN_1002, DEV_4E48, REV_00 Device Name - ATI Technologies Radeon 9800 Pro (R350) עכשיו כתוב של R350, אבל זה נמצא ב Device Name אז אני לא יודע עד כמה זה מדויק... האם מישהו יודע האם זה אומר שהכרטיס שלי הוא באמת R350 או יכול להראות לי תוכנה אחרת שתראה לי בדיוק מה הליבה (אני זוכר שראיתי פה תוכנה כזאת, לא מצאתי אותה...)
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שאומרים פה "19 אינצ' גודל זכוכית" וכאלה וגם למסכי LCD מה זאת אומרת? כלומר שרק הזכוכית עצמה היא 19 אינצ' לא כולל המסגרת? אני לא מבין...
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני בונה מחשב, הקצבתי לכ. מסך 450 ש"ח. המטרה היא אופיס וסרטים. מה אתם חושבים על שתי האפשרויות הבאות? Gigabyte ATi Radeon 9200 128MB GV-R92128DH (128 bit) 435 בפנדה או: Gigabyte ?RADEON 9550 128MB? לא יודע אם 64 או 128 ביט. 430 ב- ksp.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
נגיד בעוד כחודש אחרי שיגיעו הכרטיסים של 6600 AGP ולפני הכל יש מצב בכלל שיירדו המחירים...?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
shoeyal נתן לי את הרעיון לסקר הנה היתרונות והחסרונות: CRT יתרונות: זמן תגובה נמוך, וגם טוב למשחקים ולצפיה בסרטים די זול לעומת ה LCD חסרונות: פולט קרינה, גדול ותופס מקום.. LCD יתרונות: קרינה אפסית ולא פוגעת בעיניים, תופס ממש קצת מקום חסרונות: עולה הרבה, זמן תגובה נמוך ופחות מתאים למשחקים מה הייתם מעדיפים?
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס r9800pro 128mb של חברת gexcube אני מעוניין להחליף אותו בכרטיס של nvidia (אוהב אותם יותר) עכשיו ההתלבטות היא ביין 2 כרטיסים האחד של אסוס שהוא 5700 עם 256 זיכרון: http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm והשני הוא של גיגה בייט והוא בעל מעבד 5900xt החסרון בו הוא שיש בו רק 128 זיכרון: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N59X128D.htm# אני בהתלבטות קשה ביין שנייהם יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט בגלל המעבד הגרפי היותר חזק שלו האמת היא שאין לי מושג מה ההבדל ביין ה5700 ל 5900 וכאן אני צריך את עזרתכם .. מה אתם ממליצים? תודה מראש דור...
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-