עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאלה : עוד כמה זמן יהיה משחקים שיתמכו ב DirectX®10 . ועם נגיד קניתי כרטיס מסך ב 1000 ש"ח (שתומך כמובן ב DirectX®9)אז זה אומר שהכרטיס שלי לא יעבוד במשחקים?? , וכרטיס מסך שתומך DirectX®10 עולה מ3000 ש"ח . זה נכון?? . ככה מישהו אמר לי .

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by matanyaniv,

אני מתכוון לקנות מסך חדש והתקציב הוא 1000 שקל(-+)... המליצו לי מאוד על המאג 796 FD2 (הוא מציג נתונים טובים וגם בא בצבע שחור\כסף דבר שיתאים לי לשאר המחשב מאוד), האם הוא מסך טוב? אצל חבר שלי למשל ראיתי מאג(דגם שונה), שהזכוכית שלו שטוחה אבל בפנים התמונה מעוגלת. האם המאג שאני מתכוון לקנות שטוח גם מבפנים?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by yniq,

יש לי כונן dvd ואני יכול לראות סרטים ב 3 תוכנות שונות. הבעיה - כשאני מנסה לעשות capture לתמונה, הן ע"י printscrean והן ע"י פונקצית capture של התוכנה, ואני עושה paste לתוך תוכנה גרפית, אני רואה את החלון של ה DVD בתור מלבן שחור (ומסביב רואים הכל בסדר). נתקלתם בכזו בעיה? איך פותרים? תודה רבה, יובל

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by sxs,

מחפש מסך 17 איכותי, שנמכר בארץ... חשוב לי במיוחד חדות, בהירות ותדרי רענון גבוהים. תודה.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  5. לא היה עדיף לשחרר כרטיס חלש יותר תחילה?. איזה אינטרס כלכלי יש לnvidia להתחיל את הסדרה הטרייה דווקא עם החזק ביותר?...

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  6. Started by Curse,

נכון יש את ה ATI HD 4770 ויש את ה- ATI HD 4890 ויש את ה- NVIDIA 9800GTX וגם יש את זה - ATI HD 4770 Crossfire אז אומרים לי שזה ATI HD 4770 Crossfire הכי חזק מכל מה שרשמתי ואני רוצה לדעת אם שווה לקחת את NVIDIA 9800GTX או את ATI HD 4770 Crossfire ב- 900 ש"ח

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. Started by Tan,

שלום, כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe ¤1283 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28610 מישהו יכול בבקשה להגיד לי אם הכרטיס הנ"ל שווה את המחיר ?? האם זהו בדיוק אותו כרטיס כמו הגרסה הרגילה של ה 8800GT שפועלת באותם מהירויות כפי שמופיעות באתר NVIDIA רק שיש פי 2 יותר זיכרון פשוט ? : הפרטים מהאתר NVIDIA: GeForce 8800 GT Stream Processors 112 Core Clock (MHz) 600 MHz Shader Clock (MHz) 1500 MHz Memory Clock (MHz) 900 MHz Memory Amount 512MB Memory Interface 256-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 57.6 Texture Fill Rate (billion/sec) 33.6 ****והכי חשוב!!!********האם הזכרון שלו הוא DDR3 ??? (שלא יסבנו אותי עם DDR2) תודה רבה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by joniar,

ואיך הוא ב-CROSSFIRE. לרמה של מה הוא יגיע מה הוא יוכל להריץ לאיזה רזולוציה הוא מתאים..... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by SEangel,

מה ההבדל בין כל אחת מגרסאות ה150 האלה? http://www.plonter.com/stores/main.tmpl?store=Hauppauge〈=heb&cart=1173668397481128

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by tom123,

האם רואים בו מכל הצדדים? כי יש מסכים דקים שרואים רק מי שיושב מול...

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by f_b_i,

על כל כרטיס מסך שניתקלתי בו יש בדרך כלל בחלקו העליון חיבור פינים למה החיבור נועד? (אני לא מדבר על החיבורים כלפי חוץ )

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. Started by Liok6,

שלום קראתי מספר ביקורות אודות הכרטיס הנ"ל (יש שני דגמים, אחד עם OC שנקרא SONIC, ולא עליו אני מדבר). הביקורות שיבחו את הכרטיס, שאמור להיות מאד שקט בניגוד לכרטיסי 8800GT אחרים, בהם המאוורר מאד רועש. לינק לכרטיס (שאותו אני מתכנן לקנות): http://tms.co.il/product/4885 העניין הוא שבין היתר, נתקלתי בפורום שבו פתחו נושא על זה שאי אפשר לראות את הטמפרטורה של הכרטיס, ואי אפשר לשלוט במהירות המאוורר שלו (שפועל על המקסימום כל הזמן). 3 אנשים שונים רשמו שהם סובלים מאותה בעיה עם הכרטיס הזה (בעוד שאחרים אמרו שהוא עובד להם מצויין). הבעיה היא שהמאוורר, כאשר פועל על 100%, מאד מרעיש ובעייתי לעבוד בצורה כזאת. לינק לפורום: http://www.gpforums.co.nz/showthread.php?s=f3872b5584041b95c8ce1bc343893a…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  13. שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף ל‎NVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by חיקיים1,

מסתמן שאולי יצא 8970 והנה המפרט שלו http://www.guru3d.com/news_story/possible_amd_radeon_8970_xt_photo.html AMD Radeon 8970 XT Die/Core 28nm Curacao XT Stream Processors 2304 Raster Operators 48 TMUS 144 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 AMD Radeon 7970 Die/Core 28nm Tahiti XT Stream Processors 2048 Raster Operators 32 TMUS 128 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 תמונה http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=2764

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

לפני כחודש כששיחקתי THE WITCHER המסך פיתאום כבה והפסיק לעבוד... אחרי שאיתחלתי את המחשב המסך עבד אבל שמתי לב שהדרייברים של הכרטיס מסך נמחקו משום מה... התקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו המחשב (לפחות הכרטיס מסך..) כבר לא כמו שהוא פעם... לפעמים במשחקים מופיעים לי קווים מוזרים כאלא (ארטיפאקטים?) ואז המסך נכבה ואני מאתחל והכל עובד שוב (לא צריך להתקין שוב דרייברים..) לפני התקרית הייתי יכול לשחק בUNREAL והכרטיס מסך לא היה מגיע ל85C היום הוא מגיע ל120C ויותר (!) אני מבקש עזרה וגם איזה דרייברים הכי נכון להתקין? אני צריך גם (ככה כדרך אגב) תוכנה שתחליף את הCCC הכרטיס מסך שלי הו X800XT של ATI מבית 3D CLUB ויש לי מע' הפעלה WINDOWS XP 64X תודה....

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by bizbuzy,

האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by BlackDiablo,

למישהו יש מושג מתי nVidia הולכים להוציא את הכרטיסים האלה לשוק ????? נמאס לי לחכות!! גם nForce 4 SLI כבר שנה אני מחכה =[

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. Started by שאול1,

שלום, יש לי לוח אם: Intel DH55PJ PCIE2 4GB DDR3 ואני מעוניין להתקין עליו אחד מכרטיסי המסך הבאים: GTX 5XX (צרפתי קובץ טבלת השוואה). המחשב ישמש למשחקים כבדים עם כל הפילטרים , לא יבוצע OC. איזה מהכרטיסים הבאים כדאי להתקין, ללא קשר למחיר אלא רק לביצועים מיטבים. איזה ספק זול (עם 2 חיבורי 6 פינים לטובת המאווררים) מומלץ להתקין? באיזה מחיר אוכל למצוא והיכן? תודה רבה שאול [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by מירו,

כמעט בכל משחק כבד שאני משחק אחרי 10-40 דק' הוא נתקע לי ורואים תמונה ויש צפצופים כאלה מהרמקולים. אני לוחץ ctrl+alt+delete אבל המחשב לא מגיב וזה מוביל אותי לבררה יחידה של לעשות ריסט. המשחק העיקרי שבוא הבעיה נוצרת הוא באטלפילד 2. ההגדרות שאני משחק איתן הם: 800x600 והכל על מדיום. יש לי 1024 מגה זכרון ומעבד 2.8 של אינטל פרסקוט. מבחינת הסחיבה של הכרטיס עם במשחק עד לקטע שהמשחק נתקע המשחק עובד מעולה בלי תקיעה אחד כאילו חלק לחלוטין וגם על 1024X768 והכל על מדיום. ופשוט בלי קשר באיזה קטע מחליט להיתקע. מישהו יודע אולי מה אני צריך לעשות ומה הבעיה? ד"א בד"כ שהוא נתקע לי זה לא באיזה עומס או משהו אלה סתם שאני הולך\רץ יורה וכו'..

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  20. שאלה קצרה ופשוטה האם הכרטיס מרעיש? ואיך הקירור שלו? תןדה ;D

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by ATL321,

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל איזה כרטיס מסך של NVIDIA כדאי לקחת? אני מתכוון לקחת את ה 2407 DELL HC כמסך חשוב לי שהוא יתמוך טוב ברזולוציה שיהיו לו חיבורים לHD וHDTV וגם שיהיה טוב למשחקים. מה אתם מציאים?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  22. הי כולם. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש (למשחקים), כיום יש לי RADEON 9200 עם 128 MB, משהו שכבר עבר זמנו. עכשיו ככה, הציעו לי nVidia 6600GT עם 256 MB ב 720 שקל, ו RADEON X800GTO עם 256 MB (ו 256 BIT של INTERFACE) ב 1200 שקל. השאלה היא - האם ההפרש בביצועים בעצם שווה את ההפרש במחיר?? האם שווה לקנות את הX800GTO או את ה6600GT? ד"א- מדובר באפיק AGP, אין לי PCIe תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  23. ערב טוב אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית , גלישה וצפייה בסרטים . כיום יש לי כרטיס 128 מגה , 64 ביט . והמסך הוא , 17 אינץ' . כעת ברצוני לשדרג את איכות הצפיה . לכן אני מתכונן להחליף את המסך , ל - 22 אינץ' , רזולוציה 1,680*1,050 (Samsung T220). כעת אבקש את המלצתכם לכרטיס מתאים . חשוב שיכלול איוורור שקט . הכרטיס חייב להיות מותאם ל - AGP 8 . נתוני ספק הכח :HEC-400W. TRUEPOWER נתוני מחשב נוספים : מעבד:פנטיום4 . מהירות:3.2 מגה . זיכרון :1 ג'יגה . היות ואין לי ידע בנושא , אשמח על כל מידע , ישיר או עקיף . תודה ניצוץ

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by SuB,

אני לא חושב שיש עוד מה להוסיף, מי לדעתכם לוקח ביניהם? (הם נבחרו בגלל חיבור ה-DVI והביקורות הטובות)

25. יש לי כבר את הGTX275 בערך חצי שנה, והיום קניתי את הDuOrb. עכשיו השאלה היא כזאת, הקירור הסטוק עם אפשר להגיד שקל קצת יותר מי הDuOrb והDuOrb מקפל את החלק האחורי של הכרטיס בערך 3 ס"מ כלפי מטה, מה שיוצר סוג של קיפול בכל הכרטיס. עכשיו מה ניתן לעשות ? בתחלס הקירור הזה לא מתאים לכרטיס, אני פשוט חיזקתי את הקירור עם 2 ברגים במקום 4 באלכסון, זה ממש לא קשור לקיפול כי הכל מוחזק טוב מאוד, הסברתי את זה שעם נגיע לשאלה קשורה לזה אינה מה עשיתי כדי שהכל יעבוד, יש שיפור רציני מאוד בביצועים ובשקט אבל הקיפול הזה לא ניראה לי טוב בעין, מה אתם חושבים על זה ? אולי למישהו קרה מקרה דומה אפילו עם כרטיס ישן ויכול לעזור ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים