עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by הטכנאי מהדרום,

טוב אז יש לי כרגע במחשב כרטיס מסך GeForce8400 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר חשבתי בהתחלה על GeForce 9800 GT מומלץ לי לקנות אותו??? משחקים יעבדו לי יותר חלק ובאיכות יותר טובה איתו????

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. נראה לי פעם אמרו פה שזה משמש להורדת באנדל של משחקים מהאתר שלהם במקום שהמשחקים יגיעו עם הכרטיס זה נכון?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by שלמה הדג,

שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by a_halachmi,

ה-gta3 עובד לי מהר מאוד איך אני יכול להקטין את המהירות שלו? הכרטיס מסך geforce fx5500 256 mb.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by Bartleby,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך RADEON 9600 PRO. מכל היצרניות FIC היא הזולה ביותר. האם יש הבדל בין הדגם של FIC לבין הדגם של חברות מוכרות ואהובות כמו HERCULES? אפשר לקנות את ה-FIC בראש שקט או שמא תמליצו על יצרניות אחרות?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. מה זה בדיוק ? מה זה נותן במשחקים ? נניח שאני משחק ב-Battlefield 2 בלי פילטרים או עם פילטרים אז מה השינוי גרפיקה וכו' תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. אני צריך עזרה בלמצוא את כרטיס המסך הכי טוב שאפשר לקנות פה ב 2000 שקל... עד היום חשבתי על MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB Reviews שעולה 1944 שקל ועל Leadtek WinFast A400 TDH GeForce 6800 256-bit 128MB שעולה 1984 שקל אני לא יודע מי מביניהם יותר טוב שזה עוד משו שאני צריך עזרה בו.... אבל בכל מקרה תגידו פה בבקשה איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות ב 2000 שקל... תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. שלום חברים יקרים. התברר לי שהכרטיס מסך שמותקן אצלי הוא לא מה ששילמתי עליו. בחנות הסכימו להחליף. הבנתי שמה ששילמתי עליו יותר מתקדם קצת. מה ההבדל בינהם? forsa Geforce fx6600 256mb ddr2 128 bit MSI NX6600 256mb 128bit

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. יש לי 6600gt של xfx והתקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia מהאתר שלהם. הבעייה היא שיציאת הטלוויזיה נהייתה ממש עקומה בדרייברים האחרונים יש זווית של איזה 6 מעלות שינוי וזה ממש בולט בטלוויזיה (בסרטים של מסך רחב פחות אבל בתצוגה של דברים אחרים כן. שיחקתי עם כל ההגדרות של הטלוויזיה זום חידוד קצוות מסנן ריצוד שום דבר לא עזר. האם יש דרייבר נפרד לסידור של היציאה או הגדרות יותר מתקדמות שנעולות ואפשר לשנות ברגיסטרי או משהו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by SEangel,

מה ההבדל בין כל אחת מגרסאות ה150 האלה? http://www.plonter.com/stores/main.tmpl?store=Hauppauge〈=heb&cart=1173668397481128

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  11. שלום לכל יודעי דבר מראש אומר שיכל להיות שהנושא נדוש ומוכר , אם קיים כבר דיון בסוגיה אנא הפנו אותי בלינק , תודה. קניתי לאחרונה מערכת שידור אלחוטית ( ictv ) המשדרת את תמונת הצג למסך הטלביזיה . בעבר הייתי עושה את זה בעזרת חוטים (משתדרגים...) והיתה לי בעיה , אותה בעיה שמופיעה כעת. אני לא מצליח לשכפל במדויק את הצג לטלביזיה. משמע - כשאני מגדיר בתצוגה מסך נוסף ואומר לו extend my windows desktop onto this monitor מה שבעצם קורה זה שאני רואה בטלביזיה רק את ה wallpaper הנחמד שלי ותו לא (ללא אייקונים , תמונה בלבד). אני יכל להגדיר את הטלביזיה כמסך עיקרי ובעצם להפוך בניהם ואז אני יכל לראות את הכל הטלביזיה אבל בצג המחשב שלי רק את ה wallpaper .... המחשב והטלביזיה אינם באותו חדר…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by bizbuzy,

האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by שאול1,

שלום, יש לי לוח אם: Intel DH55PJ PCIE2 4GB DDR3 ואני מעוניין להתקין עליו אחד מכרטיסי המסך הבאים: GTX 5XX (צרפתי קובץ טבלת השוואה). המחשב ישמש למשחקים כבדים עם כל הפילטרים , לא יבוצע OC. איזה מהכרטיסים הבאים כדאי להתקין, ללא קשר למחיר אלא רק לביצועים מיטבים. איזה ספק זול (עם 2 חיבורי 6 פינים לטובת המאווררים) מומלץ להתקין? באיזה מחיר אוכל למצוא והיכן? תודה רבה שאול [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. דיווחים וחקירה מבוססת מראים שתוכנת השליטה של כרטיסי ה-Radeon עלולה להאיץ את מעבד ה-Ryzen באותה מערכת ללא הסכמתם של המשתמשיםלכתבה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by GanJaval,

לחבר שלי יש פנטיום 3 והקיצר כרטיס מסך מעפן יש לו ואני רוצה שהוא ישחק איתי קוד 1 ברשת וזה לא עולה לו במחשב אם הוא ישדרג את הכרטיס למשל ך redeon 9550 יש מצב הוא יוכל לשחק ? אני לא יודע ממש פרטים על המחשב שלו אבל הוא פנטיום 3 ואם כן איך זה יעבוד לו ? על כמה fps יעבוד לו ? יש לו ניראה לי 256 זיכרון

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by ForresT,

חברה שאלה קטנה חבר שלי רוצה לקנות geforce 6600 256 mb pci-e רציתי לדעת האם לכרטיס הזה אפשר לפתוח צינורות?והאם יש קשר שהוא ב pci-e? עד כמה אפשר לדעת איתו עם סופט מוד? תודה מראש לאוניד

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. בתקציב של 1500 ש"ח ללא oc ABIT AN8-Fatality nForce 4 Socket 939 Motherboard כדי להריץ משחקים. תודה.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  18. האורגינלי? יהיו שיפורים משמעותיים לכרטיס שלי r9500 pro?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  19. שלום, עזרתכם בבחירת כרטיס מסך: הראשון מדגם: SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 השני מדגם : ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתייחסו לנושא ה- 3D . מי עובד יותר טוב עם משחקים? איזו רזולוציה מומלץ לשחק בכל אחד ( ומה גודל מסך ) ? האם הכרטיס תומך ישר ב- 3D או שצריך להוסיף עוד חומרה/תוכנה ? ועל איזה מסך ממליצים בשביל להנות מה - 3D גם במשחקים וגם בסרטים ? אז האם הדגם הנ״ל של ספירייה עלה על אסוס בקטגוריה זו ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. אני פשוט רוצה להוכיח לחבר שלי שהמשחק לא ירוץ לו אלא עם כן הוא ישחק על ההגדרות הכי נמוכות..

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by bimbim,

היי, מה ההבדל בין http://www.amazon.com/gp/product/B007Z3HZIA ל http://www.amazon.com/gp/product/B0083Y6MV6 ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by rank,

אני צריך תוכנה של BENCHMARK (כמו 3DMARK ) לHD 4870 הבעיה היא שאני לא מוצא תוכנה שתומכת בXP ותומכת בכרטיס שלי . מישהו יכול להביא לי לינק ? (וכן אני עשתי חיפוש באתר ולא מצאתי ...)

23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי רדאון 8500LE הוא משרת אותי בסדר גמור אין לי תלונות עליו אבל אולי אני אשדרג אותו ל 9550 בכל מקרה אני משחק בעיקר ב NBA 2005 וקצת ב GTA SA כאשר אני משחק ב NBA מידי פעם צצות כל מיני הפרעות צבע על המגרש - ארטיפקטס בדקתי פיזית את הכרטיס הכל בסדר המאוורר עובד, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים, ולא עזר יש לציין שהבעיות חזרו עם המחשב הנוכחי שבחתימה ועם המחשב הקודם, אפילו שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחת לכרטיס שיזרוק אויר על הכרטיס אך זה לא עזר, לפעמים אם יש את התופעות לוואי האלו אני עושה ALT + TAB ל XP וחוזר למשחק ואז הן נעלמות ואם הן חוזרות אז אני עושה את זה שוב. לעומת זאת אם אני מפעלי את המחשב ומשאיר אותו דלוק כמה דקות ונותן לרכיסים להתחמם קצת לטמפ' עבודה אז אני פחות רוא…

24. ברשותי כרטיס מסך ASUS EAX600XT - פתאום התחיל לעשות בעיות- באמצע עבודה המסך פשוט מחשיך והמחשב נעצר - חייבים לבצע איתחול. בזמן שנפתחים חלונות מופיעים קווים לאורך המסך - קוים עם נקודות שמתזזים כלהזמן - לא ניתן לעבוד בצורה תקינה - לפעמים גם נשארים קויןם לבנים על המסך שלא נעלמים בזמו עבודה. יש לי מערכת הפעלה XP פנטיום 4 512MB זכרון פנטיום 3.0 GB האם למשהו יש מושג מה קורה לכרטיס ואיך אפשר לפתור זאת

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני בדיוק לפני קניה של 8600GT של חברת LEADTEK רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה דורש הספק כוח נוסף בנוסף לחריץ PCI-EXPRESS שהוא מחובר אליו כמו 8600GTS וכמו 1950XT הנה דוגמא למה שאני מתכוון http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g84/Picture_060.jpg אפשר לראות בתמונה את החריץ של הכבל שצריך לחבר את זה אליו אז לפי מה שאתם יודעים יש אותו ? אני שואל למה אין לי את הכבל הזה בספק כוח שלי ככה שנראה לי שאני יצטרך מתאם כלשהו אז תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים