עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Void,

הטמפרטורה 56 מעלות במנוחה... סביר? דגם: Point of view 7600gt 256mb 600/1.55

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. החלטתי לקחת מחשב חדש ויש על הלוח את הכרטיס מסך הזה GF 6100 128MB ON BOARD הוא יריץ משחקים חדשים? אני לא מתכוון לשחק כל היום רק מדי פעם

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by אילן המקור,

שאני רואה סרטי HD הכל בסדר. אבל בסרטים ברמה נמוכה יותר אני רואה מן טשטוש קטן,כאילו אין חדות. אם מסתכלים על התמונה רואים בחלקים ממנה קווים לא ישרים... במחשב הקודם ראיתי את אותם סרטים באיכות הרבה יותר טובה... אך אפשר לתקן את זה?

4. Started by ita123,

יש לי מחשב P4 3G , לוח של ASUS P4G8X DELUXE 1G זיכרון. כרטיס מסך RADEON 9600 XT 256 MB ואני רוצה להחליף את הכרטיס מסך. ראיתי את הX1600 PRO 512 MB AGP X8 ב750 ש"ח ורציתי לדעת אם הוא שווה או שיש כרטיסים טובים יותר במחיר הזה לAGP ?

5. Started by brk2k,

צריך עזרה בקניית מסך טוב במחיר עד - 750 שקל. נ.ב. יש לי כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by benben2,

שלום , אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ובחרתי בleadtek nvidia geforce 7600gt 256mb agp(ירוץ על מערכת מחשב ישנה- מעבד 3.2גיגה הרץ P4 סוקט 478, ג'יגה זכרון ועוד איזה לוח אם ישן שתומך באפיק AGPX8 וספק כוח ג'נרי 500 וואט ) , רציתי לקבל חוות דעת מאנשים בעלי ידע בתחום או מאנשים שבבעלותם כרטיס זה או כל אחד שיכול לשפוך קצת אור על הכרטיס. תודה רבה לעוזרים :

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by Yaniv11,

אני יודע שהרוב פה לא מכירים(לא זוכרים) את הכרטיסים האלה,אבל זה התקציב שלי.. אני צריך כרטיס גראפי לתוכנה שהמינימום שלה הוא g.force4. כרגע יש לי 9200 עם 128 מגה זיכרון והוא מידי פעם משתגע:נכבה,רואים חצי עבודה ועוד כל מיני דברים מוזרים. יש לי חיבור AGP וראיתי שההמלצה היא ל 6200. השאלה אם זה בכלל שדרוג (גם מבחינת דריברים) או שממש חבל על הכסף? יש לי 2.8 p.4 עם גיגה זכרון, ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ 350 ש"ח. תודה.

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by XCG120,

מעוניין להמלצה לכרטיס מסך טוב שיריץ משחקים בצורה טובה בסביבות 500-600 שקל שיריץ כרגע משחקים על מסך 17 אינץ.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by tidan,

יש לי מסך lcd ורציתי לדעת האם צריך לחבר את המסך עם שני הכבלים dvi ן-vga או עם אחד משניהם? ???

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. שלום אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ LCD למחשב שישמש אותי גם לצפיה בטלויזיה ווידיו. הבנתי שיש עיניין עם זמן התגובה. איזה זמן תגובה צריך להיות למסך כדי שניתן יהיה לצפות באיכות גם במשחקי ספורט (טניס, כדורסל כדורגל) האם 8 מילישניות זה מספיק? אשמח לשמוע תגובות למי שיש ניסיון בנושא

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. שלום , אני מעונין לצפות ב8 מסכים שונים בו זמנית הייתי מעונין לקבל מידע על קונפיגורציה נדרשת של כרטיסי מסך כמה מחשבים נדרשים?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  12. היי, התקנתי את ה PHYSX החדש של אנוידיאה, מה שנתנו בלינק הרשמי, אבל זה מחק לי את הפרופיל של NTUNE שדרכו גם הייתי משתמש לאוברקלוק (RIVATUNER עושה לי קצת בעיות), רציתי לדעת אם אפשר להתקין שוב את האנ -טיון ללא גרימת תקלות לדרייבר של PHYSX. תודה. עריכה: כמו כן אני דרך התוכנה עושה אוברקלוק, מה שלא הולך לי כרגע וכל פעם שאני מנסה דרך הריוה טיונר עושה לי מסך שחור ונתקע..

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by YinnoN,

שלום. לאחי יש מעבד a64 3000+ על סוקט 754 וMB שתומך בכרטיס מסך AGP בלבד. כרטיס המסך הנוכחי שלו שבק חיים (r9800pro) ואנחנו מחפשים כרטיס מסך חדש. התקציב הוא באיזור 1000 שקל עם חריגות של 300 שקל למעלה או למטה. מה מומלץ למשחקים וכו' ? עדיפות לKSP. תודה מראש (-:

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. הכרטיס מסך הוא 6600GT... יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם כזה שיש לו כל מיני סוגים של יציאות לווידאו... בדרך כלל אני משתמש בכבל הזה: אבל אתמול הכבל הזה לא היה אצלי ולא הייתי יכול להשתמש בו.... אז ניסיתי להשתמש בכבל הזה: עכשיו מה הבעיה? הבעיה היא שבשני הכבלים המחשב פשוט מסרב להשתמש בכבל הצהוב שאמור להיות לווידאו והוא מזהה את הטלוויזיה רק עם הכבל האדום... זה לא בעיה בכבל הראשון כי אני פשוט מחבר את האדום בטלוויזיה לכניסה של הווידאו ובגלל זה זה לא ממש התריד אותי עד אתמול... אבל בכבל השני אני חייב להשתמש בכבל הצהוב כי הכבל הצהוב הוא זה שמעביר את הווידאו בכבל השני לכניסות של הווידאו בטלוויזיה ואני לא יכול לשנות את זה.... מה הבעיה כבר יכולה להיות? הכרטיס מסך שלי פשוט שונא צהו…

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by XeNo4,

טוב אני חושב לקנות x1950xt 256mb PCIe ואני רוצה לדעת קודם מאיזה חברה טוב לקנות אותו תודה

16. Started by miky,

חברה יש לי ראדון 9200se ניסיתי לעשות לו בנצ'מרקינג והוא קיבל ציון של 4200 האם זה טוב?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  17. מעבד E2180 תחת OC מ800 מגהרץ ל1066... כרטיס 8800gts 640mb 320bit צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by Eran-s,

אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים עד הסכום 1500... תודה...

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by ezman,

שלום לכולם הציעו לי באותו מחיר את הכרטיסים הבאים של אסוס באותו מחיר: 8600GT 512 MB 8600GTS 256MB מי עדיף? והשאלה השניה - היא שהם לא באים עם מאורר אלא SILENT PIPE עד כמה זה חיסרון למחשב סטנדרטי ללא עזרי קירור מיוחדים ספק כוח של טרמל- 470W מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by bennnn,

יצא לי 4842.......יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט 1 גיגה זיכרון וזה ל agp זו תוצאה טובה?לכרטיס?כי אני לא ממש מבין בזה..... תודה לעוזרים

21. Started by eLado,

היי יש לי כרגע מחשב חדש (כ-3 חודשים) בתצורה הבאה: E6600, 2GB RAM, 965P DS3-3.3 עם מסך Dell 2407 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8600GT של Gigabyte, קניתי אותו כי לא חשבתי שאשחק יותר מדי, והתבדתי. יש משחקים שרצים אחלה (C&C3) אבל קצת יותר כבדים (FEAR, Bioshock) מקרטעים אם אני על הרזולוציה הכי גבוהה. אם אחליף כרטיס מסך לדגם high end, זה יעזור, או שיהיה הבדל זניח? ואם כן - לאיזה דגם? מבחינת תקציב - עד 2000 ש"ח (את הנוכחי שלי אמכור בסביבות 600 למכר). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by roi.amitay,

טוב אז הגיעו הHD2900PRO לחנויות מה שגורם לי ליותר בלבול ממקודם המחירים של הכרטיסים זהים ל8800GTS 320MB חיפשתי כמה ביקורות באנטרנט ומצאתי רק ביקורת אחת שלא ממש הייתה חד משמעית, בחלק מהמשחקים ה ATI היה טוב יותר ובחלק ה NVIDIA וההפרשים היו גדולים לכאן או לכאן... מישהו יכול ליעץ???? המחשב יעבוד ברזולוציה של 1920X1200 כל הזמן. ATI ידועים בזה שהדרייברים שלהם לא טובים בהתחלה נראה לכם שזה המקרה? לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by ob,

שלום, אני קונה מחו"ל את ה 6600GT ורציתי לדעת מה דעתכם איך זה יעבוד אצלי .. זה המפרט שלי : http://gotn1.tripod.com/cpuz.htm בנוסף אני צריך להחליף את הלוח אם , אז הצעה ללוח הכי זול שאפשר שיפעיל את הכרטיס תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by Bartleby,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך RADEON 9600 PRO. מכל היצרניות FIC היא הזולה ביותר. האם יש הבדל בין הדגם של FIC לבין הדגם של חברות מוכרות ואהובות כמו HERCULES? אפשר לקנות את ה-FIC בראש שקט או שמא תמליצו על יצרניות אחרות?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. Started by joniar,

ואיך הוא ב-CROSSFIRE. לרמה של מה הוא יגיע מה הוא יוכל להריץ לאיזה רזולוציה הוא מתאים..... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים