כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי חבר שיש לו את אותו כרטיס מסך והוא הצליח לעשות עדכון שפתח לו עוד 4 צינורות עיבוד כשאני מנסה לעשות את העידכון הזה הוא רק משנה לי כמה דברים אבל הוא רושם לי שיש לי עדיין 12 צינורות עיבוד ולא 16 האם מישהו יודע משהו לגבי זה ומה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום . יש לי את הכרטיס מסך הבא: C3D Radeon X1800XT 512MB עכשיו רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים מהמחשב לטלוזיה . סבבה , קניתי כבל RCA ל- RCA כמו שאמרו לי , וכבל של סאונד , חיברתי הכל עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך , ומצאתי את הערוץ בטלוזיה . הבעיה היא , ששומעים , אבל לא רואים . אני מתכוון , שאם אני שם שיר במחשב , אני שומע אותו בטלויזיה , אבל לא רואה כלום (כי לא הגדרתי כלום!) ואני לא יודע איך להגיר את זה . הלכתי ל- CATALYST Control Center , ושם הלכתי ל- Displays Manager . ואני רואה שזה מזהה טלויזיה , אבל הבעיה היא , כשאני רוצה "להזיז" את האייקון של הטלויזיה , אי אפשר! וכשאני עושה Enable למסך 2 , זה עושה מן ריענון למסך , אבל זה בעצם לא עושה כלום! הנה תמ…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מספר שאלות: איך הקירורים של Leadtek בכללי, ובכרטיס הזה ספציפית? הקלוקים שלו הם כאלה: GPU/Memory : 590/1800 בהתאם. כמה עוד אפשר "לדחוף" אותו עם קירור סטוק? תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ספק כוח Enermax Liberty 400W מספיק לכרטיס מסך כזה ? מפרט : מעבד AMD 3700+ (939) לוח אם : GA-K8NF9 Ultra זיכרון 1.50 DDR1 HD 250 WD SATA2 צורב DVD
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך באוורסט יש לי שם motherboard יש cpu ויש aux אז האחרון זה הכרטיס מסך או מה?
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 7950 gt וטלויזיה סמסונג a 451 32 אינטש הבעייה שלי היא אני מחבר את הלוטיזיה עם כבל dvi- hdmi ואני רואה את המסך מחשב אבל לא את כולו לומר ההתחל קצת למעלה והחלון למעלה קצת עולה,כאילו לא כל התמונה נכנסת לפריים של הטלויזיה,שיחקתי עם כל הרזולוציות זה לא עוזר....איך מסדרים את זה שאני אראה את כל המסך???
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולאחר הפרמוט והתקנת הדריבירים של כ.המסך , בתחילה של הפעלת הווינדוס המסך נכבה ונדלק לי 200 פעם. רק אחרי הפתיחות והסגירות של המסך הווינדוס רץ טוב. מה עלי לעשות. קיבלתי המלצה להחליף את הדריברים, אך לא מצאתי דריברים אחרים חוץ מהאתר. ובאתר יש דרברים שעושים לי את הבעיה הנ"ל בבקשה עזרו לי כ.מסך שלי : Hercules 9700 non-pro תודה לעוזרים : :
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 מארז כולל ספק HEC 6C60 300W ועכשיו אני צריך כרטיס מסך עד 400 שח אני לא גיימר והמחשב לא למשחקים אבל אני רוצה שתהיה לי אפשרות להפעיל פיפא או נבא על המחשב ולשחק בו (לא חייב שיהיה בגרפיקה הכי טובה) ושיהיה בבקשה באתר www.skypc.co.il בגלל שמשם אני קונה תמחשב תודה
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב די ישן ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. מפרט Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Intel Cherry Creek D915PCY (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16) 2.5 GB RAM GYRO LC-B500E 500W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשהו סביר שיחזיק מעמד קצת יותר משנה. אני לא מצפה לביצועים גבוהים אבל היתי רוצה כרטיס המסוגל להריץ משחקים חדשים. מכיוון שהמעבד ישן, עוד מעט צריך להחליף את המחשב ואני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס חדש. חשבתי על: GeForce 9500 או GeForce 9600. אבל אני לא בטוח אם זה לא הגזמה, ואולי יש כרטיס מסך יותר זול אם ביצועים סבירים (הרי אני מחליף בעוד שנה)? שאלה נוספת איך הספק שלי (500W) יחזיק אם כרטיס חדש?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היה לי הרבה יותר נוח אם זה היה בעיברית, זה אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כותרת ;D
-
- 13 תגובות
- 635 צפיות
-
-
דוד שלי מחפש כרגע כ.מ לצורכי ראיה בטלויזיה, הכוונה כאילו שאם ישלו סרט על המחשב שיוכל עם כבל לחבר לטלויזיה וליראות בטלויזיה, אבל חשוב להגיד שאלא הצרכים היחדים שלו ! הוא לא צריך שו משחקים ושום דבר אחר חוץ ממה שרשמתי, וכמובן שכמה שיותר זול יותר טוב... אם התקציב הוא נמוך מידי אז אפשר לחרוג אבל לא להגיע למעל 500...
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני בשוק כל העבודה שלי אני חודשים יושב על האתר ולבסוף אני מגלה שלא משנה מה אני עושה הוא שומר לי אותו ב-256 צבעים מוזר מאודדדד אני לא מוצא פיתרון...מה לעשות אני נועש!!!!! :bash:
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
במאפינים של הכרטיס מסך כתוב לי "תדירות ריענון הצג" וזה מסומן על 60 מה זה הדברה הזה? ואם אני יעלה את המספר נגיד ל 85 מה יקרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. מה דעתכם- האם כדאי לי ללכת על ה7900gs עם 512 זיכרון, או 7900gt 256? האם התוספת בזיכרון שווה את הנחיתות בצ'יפ, או להפך? תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20040928/index.html זאת הביקורת החדשה מהיום!!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חיפשתי כאן בפורום ובמקביל בGOOGLE אך לא מצאתי שום דבר שעונה לדרישות שלי. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום !! אני מחפש כרטיס מסך AGPX8 עד 400 ש"ח הייתי רוצה להריץ פחות או יותר משחקים של היום לא אכפת לי שירוצו על מינימום רק שיעבדו. תודה מראש!! [br]פורסם בתאריך: 9.09.2007 בשעה 15:10:06 מישהו בכל זאת? רק אחד קרא את ההודעה הזאת עד עכשיו
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך כ.מסך AGP*8 עד 500 ש"ח, וזכרון של גיגה של DDR1 , מה הדבר האופטימלי בשביל שניהם?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שווה לחכות עד לכרטיסים הבאים? שמין הסתם יהיו טובים יותר ויכללו טכנולוגיות מתקדמות. או לקנות כרטיס מהדור הנוכחי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
לגבי הורדת דרייבר עדכני לכרטיס מסך מסוג GEFORCE- האם מומלץ להוריד מאתר של יצרן הכרטיס או מאתר של nvidia?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש - והכל סגור חוץ מכרטיס מסך (אני עדיין מתלבט). אז ככה - אני לא גיימר, וכאשר יוצא לי לשחק זה ברזולוציה 1024X768 - לא יותר. אז אם אלו הדרישות שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מסך ATI X600PRO , או אני צריך לקנות את ה6600 של NVIDIA - יותר יקר בלפחות 100 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אפשר הורדה? מי שום מה אני לא מוצא את זה באתר של מיקרוסופט 0ם
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת. האם אשים כרטיס מסך לדוגמא של ATI על לוח עם צ'יפסט של Nvidia זה יעבוד בלי בעיות? אני לא מדבר על ריבוי כרטיסי מסך. אלא על הפעלה של כרטיס מסך בודד. וכנ"ל גם לחברה כרטיסי מסך של חברת Nvidia האם אני יכול לשים כרטיס מסך כזה בצ'יפסט של ATI?? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
החלטתי לקחת מחשב חדש ויש על הלוח את הכרטיס מסך הזה GF 6100 128MB ON BOARD הוא יריץ משחקים חדשים? אני לא מתכוון לשחק כל היום רק מדי פעם
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-