כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני ממש לפני קניה של מחשב חדש. אני מבין קצת במחשבים, בניתי מחשב עם מעבד חזק E6400 עם לוח אם חזק וזיכרון של 2 ג'יגה מהירות 800 של קינגסטון. פעם כשהמחשב שלי היה חדש שיחקתי בכמה משחקים אבל מאז אני כבר לא יכול לשחק כי הוא ישן, עכשיו במחשב החדש אני בטוח ישחק אני אוהב משחקי יריות כמו מקס פיין הישן, medal of honor , splinter cell פיפא 2007 , ובכלל אני רוצה שמשחקים חדשים שיצאו עכשיו ובשנתיים הקרובות לפחות יוכלו לעבוד בצורה טובה על המחשב. אז הגענו לכרטיס מסך, מכיוון שאין לי מושג אם אני נקרא גיימר חובב ממוצע או ממוצע + אין לי שום מושג לגבי כרטיסי מסך אז הקצבתי לעצמי 800 ש"ח לכ.מסך ובחנות המליצו לי לשים במחיר הזה את ה GF 7600GT מה אתם חושבים? הכרטיס יתאים לי? יחזיק מעמד למש…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
האם קיים כבל כלשהו שימיר לי מRCA למסך המחשב בDVI?פשוט תהיתי אם אני אוכל לשחק בפלייסטיישן ולחבר אותו לLCD שלי פה..
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
??
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך MAG AI937W (דגם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=590766) ממה שראיתי הרזולוציה הכי טובה למסך היא 1680x1050. איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי עבור מסך זה ועומד ב: - רזולוציה מתאימה למסך שהיא: 1680x1050. - בסכום הנמוך ביותר (עד 200-300 ש"ח) - מערכת הפעלה Microsoft Win Server 2003, standart edition, SP2 - מחשב: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz (כולל 2 גיגה זיכרון - לא חושב שרלוונטי) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע במה לבחור : א. 8800GT ב. HD3850 / HD3870 ג. 9600GT כל הדגמים הם 512MB זיכרון (לא מוכן לקחת 256). יש לי מסך - Acer AL1916W רזולוציה מקסימלית - 1440x900. הכרטיס הוא בשביל משחקים כמו Unreal 3, Crysis, COD4, וכו' .. רוצה לשחק חלק ב - 1024x768. מה אתם ממליצים לי ?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני בכלל לא בור במחשבים אך יש שאלה שהעסיקה אותי בימים האחרונים אז ככה יש את Nvidia שמייצרת כרטיס מסך עכשיו יש חברות נוספות כמו גיגבייט או אסוס שמייצרות גם הן כרטיסי מסך שנושאים את אותו השם ובעלי אותו דגם אז מה ההבדלים בינהם ?? ואם הוא שייך ל Nvidia אז איך חבאות נוספות מייצרות אותו?? אשמח להבהרות בנושא תודדה רן
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו הוא סבבה? 560 שקל. וFLAIT נחשבת כחברה טובה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה עד 300 מקווה שפחות טוב ואיכותי למסך cmv 22 אינץ, המטרה לראות הרבה טלוויזיה במסך והאם יראו טוב? ואפשר לעבוד עם העסק הזה הרבה תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי היום 7800GS APG של eVGA, כבר מרגע ההתקנה היו בעיות של ארטיפקטים (עוד במסך של הביוס) חיברתי את המסך בעזרת מתאם ליצאת DVI וירדה במקצת כמו ההפרעות אבל עדיין קיימת. אחרי שהתקנתי את הדיסק שהגיע מהחברה ירדה כמות ההפרעות אבל,הארטיפקטים חוזרים במשחקים/סרטים. מה אפשר לעשות או שהכרטיס דפוק מההתחלה ונפלתי על הכרטיס הזה או שיש איזה משהו שצריך להתקין ולא עשיתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מה זה ? אני ביטלתי את זה והרגשתי טיפה תקיעות במשחקים זה בגלל זה ? אפשר הסבר ? תודה רבה. ו SCROLL EFFECT
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברה הצצתי בסטיקי אבל רציתי לשאול בכל זאת אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1200 שח ולא יותר שיחליף את ה6600gt החיבור הוא pciex כמו כן תציינו דעות אם החלפה כדאית
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
האם צריך תוכנה מיוחדת או שאפשר להשתמש במה שיש בדיסק שקיבלתי ביחד עם הכרטיס מסך? מאוד חשוב!!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס מסך 8800 gts ורציתי לדעת האם מעבד 3200+ 939 מגביל את הכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ג'יפורס או רדאון, מי נחשב מוצלח יותר למטרות TV OUT, ולמה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש כרטיס TV זול וטוב שישמש להקלטות מממיר דיגיטלי, חשבתי על FLYVIDEO 2000 (שאותו לא יצא לי לראות אלא קיקיוניים אחרים..) איך הוא מבחינת איכות הקלטה? איזה פורמט אפשרי? יש לכם בכלל המלצות עדיפות יותר? אשמח גם לקבל המלצה לתוכנות שיכולות לשמש כמקליט אוטמטי תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
C&C גנרלז היה נתקע לי כל הזמן עד שביטלתי את הHT של הP4 שלי, אבל כששלחתי את השאלה לEA הם החזירו לי לינק ל: http://www.ati.com/support/infobase/4219.html לא בדקתי עוד אם זה פותר את הבעיה, אבל מישהו מכיר?????
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני מנסה לשים ת'יד על כרטיס hauppauge pvr-250/350 כזה ולא מצליח, בארץ הכרטיסים הללו בעצם לא קיימים, ומנגד החנויות בחו"ל אינן עושות משלוחים לארץ, שלא לדבר על כל המיסים שצריך לספוג. סרקתי את כל ההודעות בפורום הזה, כמו גם פורומים אחרים ולא מצאתי מידע רלוונטי נכון להיום. האם מישהו יכול לתת לי כיוון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 עם 512mb Ram וכרטיס מסך RADEON 9000Pro. בזמן האחרון התקנתי משחקים כמו: FAR CRY ו- NFS: UNDERGROUND ושם ברגע שאני מעלה את הגרפיקה מעל הMEDIUM שום דבר לא זז וFAR CRY בכלל מתחיל להתקע וכל שנייה מפעיל מחשד את המאיץ הגרפי אם אני אחליף את הכרטיס ל 9600XT (או אחד החדשים כשיצאו) עד כמה זה יפתור לי את הבעיות?? מצד אחד אין לי כרגע יותר מ1000 ש"ח להשקיע בכרטיס ומצד שאני אני לא רוצה להחליף עכשיו ושבעוד חצי שנה הסיפור יחזור על עצמו השאלה העיקרית שלי האם החלפת הכרטיס מסך בלבד ל9600XT תספיק לי לפחות לשנה הקרובה או שאולי כדאי להמתין ופשוט לשדרג את כל המחשב? אפשר גם כרטיס אחר כמובן לא חייב להיות הדגם שציינתי.. מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הדרייברים של הקטליסט החדש ויש לי לג רציני ממש... הכל זז לאט ובקאונטר סטרייק יש לי 10 אףפיאס תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה כתוב לכם ב checkver אחרי שאתם מתקינים את הדרייברים החדשים של ATI? לי כתוב WDM- WDM 3.08 RC5 CP- 6.14.10.5046 DRIVER-7-94-030917m-011434c-ATI זה בסדר?? זה המ שאמור להיות כתובבב????
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכטיסים האלה ומי יותר טוב ATI Radeon 9800 128MB DH DVI Hercules 3D Prophet 9800 128MB
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב למשחקים, אני רוצה להתקין את אחד הכרטיסים על המחשב של אחותי.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
לפני הפרמוט הכל עבד עכשיו אני מתקין את הדרייבר ולא מצליח כל הזמן המחשב כותב cant get device אני לא מבין מה אני צריך לעשות ?!?! :'(
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-