עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עדיפות ל-pciex תודה מראש

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by nir_varon,

מסך LCD "17 מתכוונן עם רמקולים מובנים וכניסת DVI תוצרת HP דגם TFT L1740 מה אתם אומרים על המסך הזה...? לא הצלחתי למצוא עליו הרבה מידע... אם יש לכם המלצות לאתרים שנותנים ביקורת על המסך אני אשמח....

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by sabpa2,

מאיפה להוריד דריבר 3.7 של ATI? הדריבר החדש 3.9 הזה עשה לי הרבה בעיות בET תמיד זה יורד ל40-50FPS תמיד!! בבקשה תנו לי קישור! עשיתי חיפוש בפורם לא מצאתי כלום:< אבל תתנו לי קישור ישיר יש לי WIN XP PRO בעברית R9800P

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  4. לממיר של YES יש יציאות VIDEO ו S-VIDEO האם קיים כבל ממיר? או האם חייבים LCD עם כניסת S-VIDEO מקורית תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה שבטח אפשר לפתור תוך שניה ואני פשוט לא מוצא ההפשרות... חיברתי את הטלוויזיה למחשב אבל רואים בטלוויזיה בשחור לבן... :-[ ניסיתי לעביר את המצב של הטלוויזיה ל PAL ONLY אבל זה נישאר ללא שינוי... מישהו יודע אוליי מה אני צריך לעשות ???

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by TheShadow,

אוקי אם לא אהבתם את הנוסח אז עריכה: אפשר בבקשה תשובה? ???

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

איך המסך? מכל הבחינות.. יש איזה פאקים קטנים? משהו שלא מוצא חין בעיניכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by BlackDiablo,

למישהו יש מושג מתי nVidia הולכים להוציא את הכרטיסים האלה לשוק ????? נמאס לי לחכות!! גם nForce 4 SLI כבר שנה אני מחכה =[

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  9. Started by בלה,

תקציב : 2000+ מישהו יודע על כרטיס מסך טוב שיש בו או את World of Warcraft או את Half Life 2?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  10. הכרטיס מסך הוא 6600GT... יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם כזה שיש לו כל מיני סוגים של יציאות לווידאו... בדרך כלל אני משתמש בכבל הזה: אבל אתמול הכבל הזה לא היה אצלי ולא הייתי יכול להשתמש בו.... אז ניסיתי להשתמש בכבל הזה: עכשיו מה הבעיה? הבעיה היא שבשני הכבלים המחשב פשוט מסרב להשתמש בכבל הצהוב שאמור להיות לווידאו והוא מזהה את הטלוויזיה רק עם הכבל האדום... זה לא בעיה בכבל הראשון כי אני פשוט מחבר את האדום בטלוויזיה לכניסה של הווידאו ובגלל זה זה לא ממש התריד אותי עד אתמול... אבל בכבל השני אני חייב להשתמש בכבל הצהוב כי הכבל הצהוב הוא זה שמעביר את הווידאו בכבל השני לכניסות של הווידאו בטלוויזיה ואני לא יכול לשנות את זה.... מה הבעיה כבר יכולה להיות? הכרטיס מסך שלי פשוט שונא צהו…

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by romany2005,

היי, אהמ אז ככה אני אתאר את זה בקצרה יש לי מחשב ממוצע הנה המפרט: MotherBoard: Asus P4S800-MX SE CPU: Intel Pentium 4 1.7 GHZ NO OC Ram: 512 MB DDR 1 Video Card: OnBoard SIS330, SIS661FX :-\ : OS: Win XP Home Legal!!! LOL השאלה שלי זה איזה כרטיס לקנות בטווח כסף של 450-650 מקסימום ואני לא יכול להוציא יותר מזה גם את זה בקושי אני יכול, מה המינימום ומה המקסימום? במינימום אני חשבתי לקנות רדאון 9550 שראיתי שהוא מצוין וב650 גיפורס 6600 או 9600XT, מה כדאי לי לבחור? תודה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת: יש לי רדאון 9800 פרו 256 ביט על מערכת של פ4 3ג עם 512 זגרון!עד כאן הכל טוב ויפה! הבעיה היא שכאשר אני משחק משחק הכל תקין ברגע שאני יוצא מהמשחק לוינדואס המחשב נתקע!גם לאחר פירמוט הבעיה חוזרת על עצמה!גם לאחר התקנת דרייבר עם מסיר חיצוני DC3 וגם עם ATI UNINSTALL יכול להיות שהבעיה בכרטיס? לפעמים אני משחק יותר משעה במשחקים תובעניים והוא אף פעם לא נתקע? מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  13. המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ זרוע למסכי LCD תואם תקן VESA? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by N N C,

אוקיי הסכום סה"כ אמור להיות כ-2000 שקל... אפשר לעלות באיזה 200 שקל אני מאמין... חשבתי ללכת בכיוון רדאון 9600XT ב-590 שקל ומסך LCD nu 8ms ב-1400 שקל... מה אתם אומרים ? יש המלצות ? משהו לשנות ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. Started by Rhx,

תראו בדקתי באתר היצרן כמה הוא אמור לקבל אותו כרטיס והוא מקבל 2951 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_gttdh_1.html זה הגיוני ?.. הוא לא אמור לקבל 3400-3500 ? אני פשוט לא יכול לבדוק ב3DMARK05 (יש לי בעיה כלשהי) ואמרו לי שהוא אמור לקבל בסביבות ה 3300-3500 ... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by ranyr,

????

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  18. Started by ofirterev,

יש לי שאלה האם הכרטיס הזה ‎9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ הוא כמו 9800gx2 יש לו שני כרטיס מסך או שזה כרטיס כמו 9800 gtx הרגיל

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by Enn0L,

היי, יש לי במחשב כרטיס מסך 8800GT עם OVERCLOCK מהמפעל של Inno3D (הדגם המדויק: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm) תוכנות שונות שבדקתי איתן את הביצועים שלו מראות: GPU CLOCK: 650 MEMORY: 950 SHADER: 1500 ובאתר של החברה רשום שה-Memory Frequency הוא 1900 ולא 950! אני באמת לא מבין בזה כלום, אבל יש לזה הסבר?

20. Started by ForresT,

טוב,הגיע הזמן לשדרג קצת ומצאתי את ה9800GT במחיר מתאים. השאלה עם הוא יתאים לי: AMD ATHLONG 64 BIT +3000 ולוח אם Motherboard Name Foxconn NF4K8AB/NF4K8AC Series אני יכול לדעת עם זה יתאים או לא?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, קניתי מחשב חדש לפני כשבוע וחצי והתקנתי עליו כל מיני משחקים חדשים. המחשב יחסית טוב ואין לו בעיה לסחוב משחקים על איכות מאוד גבוהה באופן חלק. מה שכן .. בכל משחק שאני משחק מספר דקות, המשחק נתקע ואז אני עובר לוינדוס אני מקבל הודעה: "VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands" הורדתי את הדרייורים הכי חדשים לכרטיס מסך, יש לי palit radon hd 4850 והורדתי דרייורים ל hd 4800 series. עכשיו זה קורה לי בכל משחק, המשחק נתקע יוצאת ההודעה ואז אני חוזר למשחק וכעבור זמן מה זה קורה שוב. איך אני מסדר את זה? תודה מראש ויום טוב

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by joniar,

ואיך הוא ב-CROSSFIRE. לרמה של מה הוא יגיע מה הוא יוכל להריץ לאיזה רזולוציה הוא מתאים..... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  23. palit hd3870 - http://tms.co.il/product/5940 או gigabyte hd4670 - http://tms.co.il/product/6140 אם אתם מציעים משהו אחר באותו תקציב אז בבקשה את ההצעה תביאו מTMS(פשוט בניתי מפרט משם,ואני מתלבט לגבי הכרטיס)

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by MATANEL,

האם ה 3850 מצריך חיבור מספק הכח??

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by jtannous,

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1228274 אני יודע שהכרטיס קצת ישן, אבל בכל זאת....

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים