כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שאלתי לפני מספר ימים וזכיתי ל 0 תשובות. האם באמת אף אחד לא מתמצא בתחום מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום תודה
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול למה חברת ati לא מאפשרת הוספת צבע בדרייבר שלה כמו שאפשרי בNVIDIA בקליק ימני מאפיינים על שולחן העבודה :\geforce...:\תיקוני צבע:\חדות דיגיטלית {אצלי כמעט על מקסימום ;o} כי אין כמו הרבה צבע {אנימה משחקים ותמונות}ואם ניתן לעשות זאת יכול להיות שאני לא מעודכן לדרייבר של ATI כיום מפני שרציתי לקנות כרטיס ATI לפני כשנה ולא רכשתי רק מהסיבה הזאת . אודה לתגובה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היצרנית מאמצת פעם נוספת את המעבדים הניידים המובילים מבית AMD, בשילוב עם כרטיסי מסך מודרניים של NVIDIA - אך ללא הדגמים העוצמתיים ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב E2160 עם 1G RAM - כרטיס גרפי OB הילד בעיקר משחק באינטרנט ומשחקי מחשב רגילים מצד אחד לא גיימר רציני (ילד בין 10) אבל מצד שני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להנות ממנו תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך שירוץ חלק עם ויסטה (עם כל האפקטים) וכמובן שיהיה טוב לסרטים. אני כמעט ולא משחק במשחקים מחיפושי באינטרנט הבנתי שהלוחות אם עם שבב 690G הם בעלי כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש היום, השאלה האם הוא טוב לויסטה? או ללכת על כרטיס מסך חיצוני ופה אני צריך המלצה מבין 3 כרטיסי מסך שראיתי בתקציב של 300 ש"ח 8400GS X1550 HD 2400 Pro ברור לי שכרטיס מסך חיצוני טוב יותר ממובנה השאלה עד כמה הוא יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מה כתוב לכם ב checkver אחרי שאתם מתקינים את הדרייברים החדשים של ATI? לי כתוב WDM- WDM 3.08 RC5 CP- 6.14.10.5046 DRIVER-7-94-030917m-011434c-ATI זה בסדר?? זה המ שאמור להיות כתובבב????
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הבא ... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 המוכר קצת הדאיג אותי כששאלתי אותו עם ספק של 400 וואט יספיק הוא אמר כן אבל בהיסוס ... ברצוני לשמוע עוד כמה עמדות , עם הספק FSP400W GLN ... הספק כבר בן שנתיים ומה יכול לקרות למערכת במידה והספק לא יספיק
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שכשהכל באיזון. אני מקבל 2769 שזה על הפנים ב3DMARK03.... אז העלתי הכל לאיכות הכי גבוהה בCATALYS CONTROL CENTER והתוצאה ירדה ל1300!! עם RADEON 9500PRO.... והוא לא סתום או משהו.. בדקתי.... למה זה? מה לעשות? להעלות הכל לכיוון הביצועים? תגידו לי מה לעשות אני חייב לשפר את היבצועים שלו.... אין סופט מוד ל9500 פרו נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בכרטיס המסך שלי שני יציאות של DVI. לאיזה יציאה בדיוק לחבר את המסך שלי?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אוקי אם לא אהבתם את הנוסח אז עריכה: אפשר בבקשה תשובה? ???
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעונין להרכיב HTPC לסלון . אני רוצה להזרים וידאו ממחשב זה גם למסכים אחרים הפזורים בבית . מכיוון שאיני בקי בנושא אודה לכם אם תחוו דעתכם לגבי התצורה הבאה : מכיוון שזהו בית חדש דאגתי כי לכל חדר (טלוויזיה) יגיעו שני כבלים (האחד של הלווין והשני מיועד למטרה זו) . ה HTPC בסלון יהיה מחובר למסך הסלון בחיבור האידאלי הנתמך בכרטיס ובמסך הפלזמה . יציאה נוספת מכרטיס המסך תצא דרך החיווט הנוסף (כבל טלויזיה רגיל) לארון החשמל המרכזי . בארון כבר מותקן מפצל-מגבר של קו אחד לשמונה קווים המגיעים למסכים הנוספים בבית כחיבורי אנטנה פשוטים . (כאמור בכבל נפרד מהכבל של yes) א. איזה כרטיס מסך מתאים ? צריך להיות מסוגל להוציא שני output במקביל כאשר אחד מהם צריך לעבור בכבל טלויזה פשוט,אני כמו…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך עזרה להחליט איזה כרטיס לקנות, מה יותר משתלם לי ואיזה כרטיס יותר טוב מבין השניים, אני קונה אותו ממש עוד מעט אז אני צריך את העזרה דחוף : כרטיס מסך Geforce FX5200, 128M DDR, TVOUT, AGPX8 : הדגם הראשון שנציג יהיה nVidia GFFX5200 128DDR השבב בנוי מ 45 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם על DX9.0 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 250Mhz Memory Bandwidth : 8.00 GB/s או כרטיס מסך ,ATI Radeon 9600SE, 128M , DDR, TVOUT, AGPX8, DVI,DualHead : Core Speed : 325 MHz Fill Rate : 1300 MTexels/s Memory Bus Width : 64-bit Memory Speed : 200Mhz Memory Bandwidth : 3.20 GB/s שימו לב מה הופך את הכרטיס לזול יותר ה Core Speed…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני יומים קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך הזה geforce gv-n450 משום מה שאני פותח סרט בלוריי מלא הוא מראה לי חלקים מהסרט סבבה חלקים יש תקיעות כאלה ויש מצבים וזה קורה הרבה שהוא מראה לי מריחה של פיקסלים כאלה כאילו קשה לו להפעיל את הסרט השאלה שלי אם זה הגיוני? התקנתי את הכרטיס מסך כמו שצריך הורדתי גם את העדכון הכי חדש מה לעשות?600 שקל כרטיס מסך וזה לא מריץ לי סרט =\
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
זה המפרט חברה מעבד אינטל core 2due 1333/ 3.16GHZ/6M E 8500 לוח אם אינטל DG45ID ספק כוח Hec300AR הספק בנפרד מהמארז ddr2 2 gb זיכרון מסך 19 אינץ 190S8FB 19" 5 ms DVI/VGA Black? PHILIPS מארז hec (6AR6) התקציב הוא באזור ה 900 אבל מוכן לחרוג בעוד 100 חשבתי על ה 9800gtx 1gb שעולה 985 באיבורי האם הוא יכנס במארז ? אבל החשש הוא הספק האם הספק יחזיק? ואם לא איזה אפשרויות אחרות כדאי? תודה רבה לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הרי לא מזמן פורסם (גם כאן באתר) שהכרטיס 9800GTX+ היה מעין ניסוי לקראת גירסת ה+ של GTX260, ועל הדרך גם הייצור זול יותר וגם אפשר להעלות את התדרים. אז אם עם 9800GTX המוצר עולה לנו פחות 300-400 ש"ח (ויוצא סביבות 1000ש"ח), כמה לדעתכם יעלה הGTX+ 260/280? וכמובן השאלה השניה היא מתי כל זה אמור לצאת? אני מת על המלחמות האלה בין ATI ל-NVIDIA, סוף סוף יש סיכוי לקבל כרטיסים באמת טובים במחירים שפויים.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בנוסף למסך המחשב ברצוני לחבר גם את טלויזית ה-LCD ל-DVI השני (לצורך צפייה בסרטים), מה צריך להגדיר? כרגע גם הטלויזיה והמסך מחוברים אבל בטלויזיה לא רואים כלום.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ומסך LCD רחב (CMV-221D של חברת ?CHIMEI). המסך ברזולוציה של 1050X1680. קראתי קצת על נתונים של כרטיסי מסך כמו לדוגמא X1950PRO, הפרמטרים המצוינים שם הם: ל-3D = 2560X1600ול-TV = 1024X768. כיצד אני יכול לדעת האם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה של המסך? אני מעוניין להשתמש במסך הרחב גם לצורך חיבור לכבלים. לפי מה שראיתי לממירים החדשים של חברות yes ו-hot יש יציאות (S-Video) שמאפשרות חיבור ישיר למסך (ו/או לכרטיס המסך). האם אכן במקרה זה אני יכול לוותר על רכישת כרטיס TV? באחד הטרדים ראיתי המלצה על כרטיס X1950PRO של חברת Power Color נכתב שעקב מערכת קירור טובה יותר יש לו עדיפות על הכרטיס של Sapphire. את הכרטיס של חברת Power Color ניתן לירכוש במחיר של 780 ¤ ואחריו…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך (RADEON 9700 NON PRO) בחו"ל והיטסינקים קטנים לזכרונות שלו. בכל התמונות של כרטיסי רדאון רואים אותם רק מהצד של המאוורר ורואים שם 4 צ'יפים של זכרון. האם זה הכל או שבצד השני של ה PCB יש עוד 4 צ'יפים (מצטער, אף פעם עוד לא ראיתי כזה כרטיס במציאות) ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך 22" של samsung כמובן בהתאם שיניתי את הרזולוצית עבודה של שולחן העבודה והמשחקים 1900*1200 שזה הרזולוציה האופטימלית של המסך זמן מאוד קצר המחשב התחיל להתקע לי באמצע מרבית המשחקים ששיחקתי בהם (SUPREMCOMMANER, CALL OF DUTY ועוד כמה) לאחר בדיקה שמתי לב שברגע שאני מתחיל לשחק המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מגביר מהירות עד אשר הוא מגיע לרוויה ולאחר שניות נוספות המחשב נתקע. המשחקים עצמם רצים חלק לגמרי, לא עושה רושם שהם באמת כבדים לכרטיס מסך וכשאני מוריד לרזולוציות נמוכות יותר 1600*900 ולפעמים אני צריך אפילו לפחות) המחשב רץ בלי בעיות וגם שומעים שהמאוורר מתאמץ פחות. יכול להיות שזה באג של הדריברים? כרטיס מסך פגום? או יותר גרוע יכול להיות שלא באמת תכננו את…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך החדש שלי (samsung 753dfx) ואחרי כמה שעות הופיעו לי קוים גליים בצידי במסך כאילו קירבתי מגנט. הרמקולים (הלא מסוככים) נמצאים בגובה של כ~מטר מהמסך, היה פקס ליד המסך שהעפתי בשביל לראות את ההשפעה והמגבר של המערכת נמצא כחצי מטר לימין, ששם גם מופיעים הקוים באופן יותר ברור. יש מצב שזה המגבר? בבקשה עזרה נ.ב. אותה בעיה הייתה לי עם המסך הקודם ככה שאני מאמין שמשהו גורם לזה בסביבה והבעיה לא במסך
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הרגע סיימתי לקרוא את הכתבה על הכרטיסים החדשים של nVidia ורציתי לדעת מתי אמור להשתחרר הכרטיס 7600GT וגם כמה בערך הוא צפוי לעלות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
תראו בדקתי באתר היצרן כמה הוא אמור לקבל אותו כרטיס והוא מקבל 2951 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_gttdh_1.html זה הגיוני ?.. הוא לא אמור לקבל 3400-3500 ? אני פשוט לא יכול לבדוק ב3DMARK05 (יש לי בעיה כלשהי) ואמרו לי שהוא אמור לקבל בסביבות ה 3300-3500 ... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-