עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by boris86,

שלום לכולם. קניתי מסך חדש L1750B, מסך מעולה. חיברתי את המסך לכרטיס המסך שלי (9600XT) בחיבור דיגיטלי DVI. עכשיו לבעיה: כשאני משחק PES5 יש ריצודים במשחק. קו לרוחב אשר כאילו לא מספיק להשתנות במהלך המשחק. הריצודים הללו נמצאים רק במשחק הנ:ל. שיחקתי CS וNFS אין את זה בכלל. כאשר חיברתי את המסך בחיבור האנלוגי הריצוד הזה נעלם והמשחק זורם. מה הבעיה? האם זה הכרטיס המסך? או המסך עצמו? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  2. ביצועים במשחקים החדשיים שיצאו מול ההשקעה [כסף] pci-e x16 700 שקל מפרט המחשב רשום ליד שם המשתמש שלי בתודה מראש אביב

3. Started by shibby15,

הכוונה לכרטיס הTI 4200 ושניהם עולים 970-975

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. כאשר אני מפעיל משחקים לאחר זמן מה הטקסטורות נמרחות ולא רואים כלום, הכל נעשה סגול ורוד . כאשר אני מפעיל משחקים תלת מימדיים וכו' המשחק לא מצליח לעבוד כיאות מלכתחילה וכל מה שאני רואה זה מסך ורוד וטקסטורות הרוסות. מה לעשות? האם הכרטיס מסך שלי שווק חיים לחלוטין? יש לציין כי לא עשיתי אוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  5. מכיוון שאמרו שDX10 תומך רק ב'ויסטה', לא?

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  6. שלום חברה.. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD SHARP 32" HD Ready באמצעות כבל HDMI. הבעיה היא שאת הטקסטים שהמחשב מעביר לא רואים חלק בטלוויזיה ובעצם אי אפשר לקרוא טקסטים קטנים (למשל בגודל של מה שרשמתי בהודעה זו). הדבר ממש מעצבן כי אי אפשר לגלוש באינטרנט או דברים מהסוג הזה. הסקתי שהדבר קורה לא מאיכות הכבל או מאיכות הטלויזיה (מכיוון שחבר שלי מחבר לאותה טלויזיה בדיוק עם חיבור VGA ואפילו רואים יותר טוב מאצלי כך שהטקסטים ברורים) אלא בגלל שהזיכרון הפנימי של הכרטיס מסך שלי הוא 512MB (ושל חבר שלי 1024MB) עד היום (כבר 3 שנים) הכרטיס מסך לא איכזב אותי מבחינת ביצועים או מבחינת הרצת משחקים שאת הכל הוא מריץ באיכות וברזולוציה הכי גבוהה. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 450 שקל שית…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shevah,

היי, במשך החודשים האחרונים חוויתי מלא מסכים כחולים עקב הכרטיס Gigabyte HD4870 (כל פעם הסיבה הייתה איזה קובץ בדרייבר) עד שהחלטתי להחליף דרייברים ולנסות להחליף את שקע ה- DVI של הכרטיס. זה לא עזר והחלטתי לפרמט את המחשב. התקנתי וינדוס 8.1 שהתברר כלא תומך בכרטיס עקב חוסר בדרייברים (תעודת עניות ראשונה של AMD, נחזור לזה בהמשך) וחזרתי לוינדוס 7. מאז, לא משנה איזה דרייבר אני מתקין, אני מקבל את השגיאה הבאה אחרי ריסטרט של המחשב: ""No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your amd hardware"" ב- Device manager אני מקבל: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ifs2003,

אז ככה... הרבה אנשים כל הזמן שואלים מה עדיף והגעתי למסקנה שגם אם לוקחים 16 או 12 העין לא רואה בזה שום שינוי... לא ככה ? אז הנה: 12MS = 83~ FPS 16MS = 63~FPS לפי מחקרים הוכיחו שהעיין האנושית לא רואה יותר מ 30~ FPS ! מה אתם אומרים האם זה שווה את כל הקשקשת של 12MS, 16MS 22MS ? ? ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shu sha,

אז היום בשעה טובה הגיעו ללוג'יק הכרטיס הזה מתוצרת אלבטרון... אבל יימח שימם הם דפקו לו מחיר של 1550 ש"ח... ואני התכוונתי לקנות מחשב שם וחיכיתי רק שתגיעה אליהם גרסאת הAGP... והמחיר של 6600GT PCE-I הוא 1300 ש"ח.. הבדל של 250 ש"ח!!! כששאלתי אותם הם ענו לי שהמחיר יהיה כמעט אותו דבר ולא יותר מ50 ש"ח הבדל... קיצר השאלה שלי היא האם לדעתכם המחיר של הAGP ירד בזמן הקרוב? למה ממש כבר בניתי עליו ואין לי עוד 250 להשקיע

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by X-BLADE,

יש לי טלווזיה 40 אינצ' ובמחשב זה 17 אינצ' ואני רוצה לראות סרטים במסך יותר גדול... יש לי יציאת TV בכרטיס מסך ( GeForce 6600) ואין לי מושג עם איזה כבל מחברים אותו לTV ואיפה קונים את זה... תודה לעוזרים X-BLADE

11. Started by FatherBoard,

מישהו יכול להנחות אותי איך לשנות את ההגדרות של המסך (במאפיינים->הגדרות->מתקדם->TI 4200) להגדרות מקסימליות ובעלות הביצועים הכי טובים? אני לא מבין שם כלום! ועוד שאלה: יש לשונית "תדירויות שעון" - משם ניתן לעשות OC?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by UNDERDOG,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37697

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היום קניתי 3850 של גי'גהבייט אני מת להרכיב אותו ואני מגלה שאין לי חיבור חשמל בשבילו מהספק.. זה חיבור מוזר כזה של 6 פינים - 3 על גבי 3. מה אני עושה עכשיו??? זאת טרגדיה!

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by tal h,

אני לפני רכישת מחשב ואני שוקל לקנות את ה 6600GT. נתקלתי בהמון חברות והרבה מחירים. אני שוקל לקחת את גיגהבייט. נתקלתי ב 2 דגמים- ראשון- לחץ כאן והשני- לחץ כאן 1. מה ההבדל ביניהם? 2. מה שווה יותר לקנות מבחינת מחירים של חברות שונות (למשל "אלברטון" מוכרים ב 1500,ונראה לי שגיגהבייט טובים יותר , לא?) אשמח לייעוץ והכוונה מדוייקת לפני הרכישה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מישהו במקרה איתר חנות שמוכרת את xfx 8800gts 320m ?? מישום מה אני לא רואה אף מקום שמייבא את הכרטיסים האלה....... או כרטיסים של msi מאותו דגם.... ולמה הכרטיסים של leadtek הם הכי זולים ?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  16. גם אני כמו כל היהודים מתכוון לקנות כרטיס למשחקים, אז החלטתי לעשות לעצמי סופית איזו השוואה בין הדגמים הפופולריים. ואם כבר עשיתי, אז למה לא לשתף עם אנשים אחרים שיכול להיות באותו מצב כמו שלי. הנה הקובץ (היה אקסל, אבל אני רואה שאי אפשר להעלות, אז נעלה אותו בתור תמונה. אם יש פורמט יותר הגיוני, תגידו). אם יש תוספות, תיקונים, שינויים- אתם מוזמנים להוסיף/לתקן/לשנות ולהעלות מחדש. אם לא, אתם מוזמנים סתם להנות. מקווה שיעזור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  17. אוקי אז אני מתכוון לקנות את לוח האם הבא: asus P5RD1-VM שבא עם הציפסט RADEON 200 ועם הכרטיס X300, עכשיו אני צריך תמיכה בלפחות 3 מסכים, בשביל הרחבת שולחן העבודה, והמחשב לא מיועד למשחקים בכלל. אז אמרו לי שהלוח יתמוך ב3 מסכים (ביחד עם הOB) אם אני אוסיף כרטיס מסך של ATI (עם 2 יציאות). חשבתי בהתחלה לקנות עוד X300 אחד אבל אז נזכרתי שיש לי RADEON 7000 מתקופת היורה. האם אני יכול לחבר אותו בעזרת מתאם AGP --> PCI-E והוא יתמוך ב3 מסכים בלי בעיות (ביחד עם ה OB) למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by elad the master,

http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 יש אופציה יותר טובה במחיר הזה ? לAGP...

• 13 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by ofir981988,

זה ממש חשוב, מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי.. ככה, אני משתמש במחשב לא למשחקים יותר מדי.. אני צריך כרטיס מסך חדש - רצוי שתהיה לו כניסת DVI כי הבנתי שזה הולך חזק עם המסכים הדקים ... אני משחק מדי פעם - FIFA2006 ומשחקים בסגנון שלא דורשים הרבה ברזולוציה נמוכה .. המחשב: amd athlon 64b s939 הלוח: gigabyte k8nsc939 nforce3 .. כרטיס AGP כמו שהבנתם.. אבל אני רוצה שיריץ משחקים סבירים (FIFA, MANHUNT והדומים להם...)... בסביבות ה400 רצוי פחות... ואפשר לחרוג אם זה קריטי ! אני משתמש היום ב - Nvidia geforce 4 128 mmx והוא לא מספיק טוב לFIFA ... אז משהו טיפהלה יותר מתקדם במגבלות המחיר.. תודה רבה רבה .

• 40 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by musari,

ה-GTX295 מורכב משני כרטיסי ג'יפורס שחוברו יחדיו, ויהיה כנראה המהיר מסוגו בעולם המלחמה בין ATI ו-Nvidia על השליטה בשוק כרטיסי המסך מולידה מידי כמה חודשים מפלצות של ממש, ניסויים טכנולוגיים מסובכים ויקרים שרובנו לא נוכל לקנות - אך זו בהחלט איננה סיבה לא להתלהב מהם... גבירותיי ורבותיי, קבלו את ה-GTX295, המלך החדש של הגרפיקה התלת-מימדית - לפחות עד ש-ATI תענה לו במפלצת חדשה משלה. ה-GTX295 מורכב למעשה משני כרטיסים שחוברו להם יחדיו. לכל אחד מהכרטיסים האלה יש מעבד GTX 200 (אחד המהירים של Nvidia), ו-896 מגה-בייט של זיכרון DDR3. המערך המטורף הזה גם צורך לא מעט חשמל: 289 וואט, ליתר דיוק. מצד שני, בזכות טכנולוגיה חדישה שתוציא את המיטב מהחיבור בין שני הכרטיסים, ב-Nvidia מאמינים כי ברגע…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. Started by subwoffer13,

אהלן , אני מרכיב מחשב כרגע , asus x99 deluxe 5280 i7 RAM 16 GB DDR4 נותרו רק ספק של 1010W וכרטיס 580 GTX ישנים שצריך להחליף . השאלה שלי ,האם יש קירורי מים לכ. מסך בארץ? כמובן ל-GTX980 . ושמתי לב שהוא מגיע ( GIGABYTE) כמו הגרסא נקיה של NVIDIA, עם מאוורר אחד קטנצ'יק . אין של תחליפים ? ( טראומה מ-RADEON עם מאוורר אחד זהה , מאז אני לא שומע טוב )

23. בחודש הבא יוצאים כרטיסי ה8600 לפי התכנון של NVIDIA. שאלת השאלות - האם כדאי לחכות לכרטיס 8600GT והאם הוא יתומחר פלוס מינוס כמו ה7600GT ויהיה זמין לAGP? (הנקודה הקריטית כמובן) או שאני סתם מבזבז את הזמנן בהתלבטויות וDX10 על AGP לא הולך להיות ליביו

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by NuXeR,

שלום , אני מנסה לשחק בהיטמן 2 על הרדאון 9000 פרו , והוא לא רץ לי ! נותן ERROR בקשר ל-D3D או שעושה לי "פעולה לא חוקית" כזה..."סגור". ובג'י פורס 4 של דוד שלי פועל חלק (440MX)... מישהו יודע משהו ?! תודה! עריכה : ניסיתי עכישו שוב הפעם ב-XP...הוא פשוט נכנס למשחק ויוצא ממנו מידית בלי שום ERROR בלי שום כלום.. בבקשה תעזרו לי !!! אני נואש...

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  25. אני צריך ליצור לוגו במחשב עם איזה תוכנה אני עושה את זה בצורה הכי מהירה והכי פשוטה????

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.