כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מסך גיפורס 5200 עם יציאת טלויזיה, אבל כשאני מחבר את היציאת טלויזיה לטלויזיה שלי בחדר (גרונגיד 25 אינץ) רואים בה בשחור לבן. ניסיתי לחבר לשתי הכניסות שלה אבל בשניהם זה ככה. וגם אם אני מחבר לה משהו אחר כמו ממיר או DVD רואים כרגיל. ניסיתי לחפש איזה הגדרות במחשב בנוגע לדבר הזה, אבל לא מצאתי...
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אוקי אז החלטתי לקנות את ה 6800 le הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7834 ורציתי לדעת מבחינת פרטים איך הכרטיס ? העם הוא טוב לאובר קלוק מבחינת זיכרנות וכו וכו?? כמו כן איך החברה שמיצרת את הכרטיס טובה?? ועם מישהו יודע עם הוא יתאים לבלוק קירור מיים שלי maze 4 כי באתר כתוב שהוא מתאים לרוב הכרטיסים.. אבל מניסיוני יש כרטיסים שבהם יש איזו חתיכה של נגד או משהו שמפריע לבלוק לשבת טוב לכן רציתי לדעת עם מישהו יודע בבודאות עם הוא מתאים?? ושאלה אחורנה העם הוא במאת יורת טוב מ9800 פרו או לא?? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים של amd אבל אני לא יודע איזה מסך לצרף .. אין לי מושג במסכים.. תעזרו לי בבקשה.. תודה דרך אגב.. אני יכול לקנות מסך 17 LG FLATRON דגם T710BH ב775 ש"ח שווה..?.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי תשמעו יש לי כרטיס מסך 9600xt יש לי יציאת s-video אני מחבר את הs-video למחשב ובקצה השני של הכבל יש לי חיבור rca שאני מחבר לרסיבר, אח'כ הסאונד זה חיבור לכרטיס קול רגיל וזה, ואז אני שם ברסיבר על video ומדליק את המקרן (זה רסיבר שמחובר אליו מקרן) והמחשב עולה אבל רואים בשחור לבן.. מה לעשות חברה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gf ti48000 אפשר בכלל? מה אני צריך כדי להקליט? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם הוא מסך איכותי או שכדאי לי ללכת על המסך הזה שהוא 17 אינץ - LG F700P תודה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין יותר במקרן של Tom's, שפורסמה גם חדשה עליו, בעיקר בגלל שיש לי LCD SVGA של מחשב נייד, כלומר 800 על 600. המחשב הוא פנטיום 1 133 או 166 של טושיבה, 32 מגה זיכרון ש(תתפלאו) אין לי ממש צורך בו. ההבדל הגדול בינו לבין המסך שהשתמשו בו בסקירה הוא שאין לו כניסת D-Sub או DVI, כמו שאין לשום מחשב נייד (או שיש כאל עם? לא חשוב), הוא מקבל את האותות ישר מהמחשב. רציתי לדעת אם יש אפשרות שהוא יציג פלט וידאו ממקור אחר ואם אני אתקל בעוד בעיות שלא מפורטות בכתבה וגם לשאול אם מישהו הולך לנסות את המקרן הDIY הזה, כי הוא נראה ממש קל אם אין בעייה למישהו להפרד ממסך LCD (או שניים, אם אתם ודופקים את הראשון)
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
חוץ מהבדלי מהירות זיכרון \ ליבה (50 MHZ לא שווה עוד 500 שקל)
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני קונה: X800 XT PLATINUM EDITION ו ARCTIC COOLING ATI 4 מה החברה הכי מומלצת? מתלבט בין ספיר ,קלאב3די, פאוור כולור,גיגהביט .. מה הכי מומלץ? תודה.. (ואם אני שם מאוורר במרחק 5 ס"מ מההיטסינק.. בנוסף למקרר ארטיקים זה יתן הבדלים או לא שווה?) תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
לאחר תקופת אבל ארוכה על 9800 פרו שנשרף .... בנסיבות מצערות .... הבאתי את הג'יפה 2 מהמחשב הישן.... (ג'יפה זה לא מילה) בקיצור... איזה משחקים עולים על הכרטיס ?? חוץ מ-cs (כל היום חורש עליו)...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה ואם הוא טוב למשחקים. לחץ כאן עריכה: אם כבר באותו תארד אז גם אם אפשר קצת מידע והבדלים על המסכים האלו.. לחץ כאן לחץ כאן
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שאני בודק ב CSS את הרטיס מסך שלי ב FUL DETAILS עם כל הפילטרים על הכי גבוהה יש לי תוצאה של 147 תמונות לשניה ושאני מוריד את כל הפילטרים לOFF יש לי 93 תמונות לשניה...למה ואיך???
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה חשבתי ורצתיתי לדעת עם זה אפשר שאני ירכיב בעצמי כרטיס מסך?? ועם כן זה שווה את היצור?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=7817 הנתונים שלו טובים למשחקים וסרטים...? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
או במילים אחרות כרטיס של 200$ ל כרטיס של 500$ או 0$ http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&no=39 יש לי 6800LE והלוואי שהיה לי רבע מהידע הזה, אלוי מישהו פה עשה איזה סופטמוד קטן ויכול לתת לי טיפים ועצות איך להתחיל?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי האם הכרטיס הזה שהוא AGP לא יוכל לעבוד על לוח Nforce 4?
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי את המסך mag996 PF כבר שנתיים, הוא שירת אותי מצויין ואף פעם לא עשה לי בעיות. אך בימים האחרונים אני חש שהוא לא כמו שהוא היה פעם. פתאום קצת קשה יותר לקרוא טקסט וצריך להתעמק יותר בקריאה וגם בעיקר שיש צבעים לבנים או שיש רזולוציוםת עם יחס לא כל כך "שווה" (1280X960) אני שם לב למעין גלים כאלה בקצוות המסך אשר נמשכים עד האמצע. הרחקתי כל מכשיר שמקרין אלקטרומגנטיות למסך עד כמה שאפשר והבעיה עדיין לא נפתרה. מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - אני בשלבים האחרונים של קניית מסך LCD חדש. ישבתי וחקרתי את הנושא לעומק (לא יותר מידי, אבל חקרתי) והגעתי ל-2 מסכים שההתלבטות ביניהם קשה (ופה אני רוצה את עזרתכם) : 1) ViewSonic VP171b 2) LG L1720P הדרישות שלי מהמסך הן כאלה : מקסימום 16ms (ולפי מה שהבנתי זה מסתדר טוב מאד עם המשחקים החדשים, לא חובה 12ms בשביל לשחק בלי צללים וריצודים), כניסת DVI, יחס קונטרסט של 1:450 לפחות ובהירות של 250 לפחות. הדבר הכי חשוב זה צבע המסך (טוב לא הכי חשוב, אבל מאד חשוב) - ש-ח-ו-ר. הבעיה היא כזו - את ה-ViewSonic יש לחבר שלי, והוא מסך מעולה. לא עשיתי עליו יותר מידי ניסויים אבל במשחקים הוא עומד בכבוד, ובכלל יש לו תמונה נפלאה. הבעיה היא שהוא קצת יקר ונמכר בארץ סביב ה-3000 ש"ח (קניה בחנות מ…
-
- 40 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים (אני חושב שהבעיה הזאת מתאימה לפורום הזה, כי זאת כנראה בעיה בכרטיס/דרייבר או משהו כזה). במשחקים כמו NFSU2 DEMO, FIFA2005 וכו', המשחק נתקע באמצע, והמסך פתאום נהיה שחור ולא עובד... אחרי שאני עושה ריסט והווינדואוז עולה, יש msgbox וכתוב בו שהמאיץ הגרפי (VPU) הפסיק לעבוד מסיבה מסוימת או משהו כזה.. ואז יש אפשרויות של "שלח" ו"אל תשלח".. נו אתם בטוח מכירים את ההודעה הזאת, אני חושב שזאת בעייה יחסית מוכרת. אבל למרות היותה מוכרת, אני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה.... האם הכרטיס מסך לא טוב? האם הוא מתחמם יתר על המידה? האם הדרייברים שלי לא טובים? (קאטאליסט לא זוכר בדיוק איזו גרסה, אבל התקנתי אותם לפני חודש בערך) הכרטיס הוא R9600 PRO של ATI…
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קבלו! ניראה טוב אההה?? ;D להזכירכם זה PCI-Express 16x
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hwupgrade.it/articoli/1114/index.html קצת פרטים על הכרטיסים החדשים של ATI כן זה לא בענגלית אבל לי מה שאני הבנתי ממה שכתוב שם הכרטיסים האלו הם כמעט כמו הכרטיסים שקיימים היום x800 אבל בסוקט ה pci-e Chip Pipelines Core clock Memory clock R480XT Platinum Edition 16 540 MHz 1.180 MHz R480XT 16 520 MHz 1.080 MHz R480PRO 12 520 MHz 1.080 MHz
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 XT. חיברתי את המחשב לטלווזיה מדגם TOSHIBA 21 באמצעות כבל בעל חיבור S-VIDEO למחשב וחיבור RCA לטלוויזיה. ביצעתי את הכל הדרוש, היינו: הגדרת תצוגה משולבת (מחשב +טלווזיה ) בלוח הבקרה, והעברת הטלווזיה לערוץ AV. מה שמתקבל הוא מסך כחול על גבי הטלווזיה. אודה לכל עזרה בנושא. יואב
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אם אני רוכש מסך עם חיבור dvi אני חייב להחליף גם כרטיס מסך עם חיבור כזה במקרה שאין לי כרטיס עם dvi . או שיש במסך גם אופציה לחיבור רגיל. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד compaq presario עם כרטיס מסך ATI-raedon הכולל יציאת s-video אני משתמש בכבל המעביר מ s-video ל- rca על מנת לחבר לטלויזיה. הכרטיס מסך לא מזהה שחוברה טלויזיה ולכן לא משדר אליה. בתמיכה של HP אמרו לי שהבעיה אכן קיימת ושמעו על כמה שהתגברו עליה. החיבור האופטימלי לכרטיס זה הוא מיציאת ה s-video לטלויZיה עם כניסת s-video כנראה שהבעיה היא שחיבור ה- s-video הינו דו-כיווני בניגוד ל RCA שיודע רק לקבל. ולכן הכרטיס מסך לא מזהה. מישהו שמע על פיתרון? שידרוג לדרייבר / תוכנה / שמעתי אפילו שמישהו קיצר שני מגעים ביציאת s-video כדי לגרום לזה לעבוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-