עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני כבר לא יודע מה לעשות בשום חנות כמעט אין את ה1950XT קיצר עשינו הזמנה של מחשב חזק חבל על הזמן אבל אין להם XT הם מציאים לי את ה1950PRO עם ה512 מגבייט וכנראה אני יקח אותו כי לקחת מחנות אחרת כרטיס מסך יעלה לי ב600 יותר מהפרו הוא אמר לי שאני אחליט עד שעה שש כי בשש כבר ההזמנה מתבצעת אני צריך לדעת מה דעתכם עליו?! בקשה מי שיכול שיפרט כמה שיותר. אני צריך לדעת גם איך הוא סוחב על הגרפקיה הכי גבוה וכו'.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by Argo013,

שלום לכולם, מדובר ביציאה לטלויזיה מ- Radeon 9600 Pro . ברצוני להיפתר מהפסים השחורים למטה ולמעלה על מסך ה-TV. לשם כך אני מחפש תוכנה דומה ל-TVTool של Nvidia , שתתאים לכרטיסי ATI. באחד הדיונים במהלך החיפוש דובר על כך , שאפשרות כזו משולבת בדרייברים של Omega. התקנתי את האחרונים , אך לא מצאתי שם אפשרות כזו :-\... אודה על כל תגובה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by shloosh,

יש לי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט... את המפרט המלא תראו למטה בחתימה. שמתי לב לכרטיסים חדשים שמגיעים עכשיו בכמויות, מה דעתכם על 6800 האלה? מה הבדל בביצועים לעומת הכרטיס שלי? שווה להחליף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6970 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6972 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6880

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  4. אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו. **העברתי את ההודעה לתמיכה טכנית אפשר למחוק**

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמה אפשר למכור גיפורס 4 טיטניום 4400 של MSI אם VIVO ואם זלמן ZM80D-HP חדש אל הגוף קירור אני לוקח מחיר מלא כי הוא חדש לחלוטין ורק הותקן הכרטיס שקט כמובן חח כי אין מאורר והוא לא מיתחמם כמעט ואפשר לעשות לו אוברקלוק נחמד מאוד של 320@700 בלי בעיה!!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by nivrob123,

יש ATI CLUB3D 4870 OVERCLOCK ובמשחקים יש לי בעיה בDX9 שאני רק נכנס למשחק יש לי כזה כל מיני דברים כאלה שאני לא יכול לראות כלום בXP שלי זה לא היה אבל בwindowns 7 זה התחיל בחלק במשחקים של DX9

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by Salwaby,

כמו שכתוב בכותרת , אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP , בתקציב של כ 500-600 ש"ח. הכרטיס לא צריך להיות מפלצת משחקים, אבל רצוי שיהיה יותר טוב מ 9800PRO שהלך לעולמו.(לא מעוניין ביד שנייה) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by thegodx,

איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסל שלי? (128\256) ???? (יש לי רדיון 9800 פרו)

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by ari85,

לפני הפרמוט הכל עבד עכשיו אני מתקין את הדרייבר ולא מצליח כל הזמן המחשב כותב cant get device אני לא מבין מה אני צריך לעשות ?!?! :'(

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  10. החלטתי לקחת מחשב חדש ויש על הלוח את הכרטיס מסך הזה GF 6100 128MB ON BOARD הוא יריץ משחקים חדשים? אני לא מתכוון לשחק כל היום רק מדי פעם

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by אילן המקור,

שאני רואה סרטי HD הכל בסדר. אבל בסרטים ברמה נמוכה יותר אני רואה מן טשטוש קטן,כאילו אין חדות. אם מסתכלים על התמונה רואים בחלקים ממנה קווים לא ישרים... במחשב הקודם ראיתי את אותם סרטים באיכות הרבה יותר טובה... אך אפשר לתקן את זה?

12. שלום , אני מעונין לצפות ב8 מסכים שונים בו זמנית הייתי מעונין לקבל מידע על קונפיגורציה נדרשת של כרטיסי מסך כמה מחשבים נדרשים?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by idani1983,

שלום, הרצתי בדיקה ב 3DMARK05 וקיבלתי את תןצאות שנעות בין 18 ל 25 FPS יש לי מחשב חדש פנטיום D820 1 גיגה הארד דיסק SATA 250 ג"ב וקניתי כרטיס מסך חדש 7800GT והתקנתי אותו לבד ואני מפחד שהוא לא מקבל מספיק כוח מהספק צריך 350 WATT אז אמרו לי פה להריץ בדיקה האם התוצאות האלו סבירות או שאכן הוא לא מקבל מספיק מתח ולכן לר פועל בשיא התפוקה? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. אוקי אז החלטתי לקנות את ה 6800 le הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7834 ורציתי לדעת מבחינת פרטים איך הכרטיס ? העם הוא טוב לאובר קלוק מבחינת זיכרנות וכו וכו?? כמו כן איך החברה שמיצרת את הכרטיס טובה?? ועם מישהו יודע עם הוא יתאים לבלוק קירור מיים שלי maze 4 כי באתר כתוב שהוא מתאים לרוב הכרטיסים.. אבל מניסיוני יש כרטיסים שבהם יש איזו חתיכה של נגד או משהו שמפריע לבלוק לשבת טוב לכן רציתי לדעת עם מישהו יודע בבודאות עם הוא מתאים?? ושאלה אחורנה העם הוא במאת יורת טוב מ9800 פרו או לא?? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by blizzard20,

שלום. כמו שציינתי בנושא, יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD4850 עם מאוורר ZALMAN VF830 שהגיעו ביחד (כלומר ככה קיבלתי את הכרטיס מסך- לא קניתי את המאוורר בנפרד או משהו כזה.. מצורפת תמונה). המאוורר יחסית רועש ואני חושב שהוא מסתובב על 100% עוצמה כל הזמן.. לחיבור של המאוורר יש 2 פינים כלומר אי אפשר לשלוט על המהירות שלו.. מה האפשרויות שיש לי כדי להפחית את עוצמת הרעש? הבנתי שיש מכשיר שנקרא FANMATE2 שיכול לשלוט על המהירות (מעין "מגשר" בין ה 2 פינים ל 3 פינים) אך אני לא רוצה כל היום לשלוט ידנית על המהירות ולעקוב אחרי הטמפרטורות וכל הזמן בהתאם להגביר או להוריד את עוצמת המאוורר.. האם יש אפשרות לקנות קירור חיצוני, להסיר את המאוורר הקיים ולשמור עדיין על טמפרטורה תקינה? (הטמפ' כיום במנוחה …

16. Started by asher_pa,

רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI (של GIGA BYTE ) ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600 ו 512MB RAM ) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi (של ATI) אודה לתשובה מהירה.. למרות שהשני זה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 ) והאם הכרטיס מסך הFX מצדיק את המחיר שלו...(מבחינת ביצועים)

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by XeNo4,

טוב אני חושב לקנות x1950xt 256mb PCIe ואני רוצה לדעת קודם מאיזה חברה טוב לקנות אותו תודה

18. Started by nore0,

כרגע מותקן לי catalyst control center האחרון אבל הבנתי שהתוכנה זוללת משאבים וכדאי להתקין ATI Tray Tools ו-ATI Tools ל-OC צריך להתקין ATI Tray Tools Plugins ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. אתם יכולים בבקשה לייעץ לי איזה כרטיס מסך לקנות התקציב שלי זה 800 שקלים אשמח אם תענו לי תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  20. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6581 דעתכם? או שזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8927

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  21. שלום, יש לי עידכון 185 האחרון ואני רוצה להגדיר את הכרטיס מסך שלך 9600GT 512 DDR3 . מה אני משנה בלוח בקרה של NVIDIA כדי לקבל יותר ביצועים ויותר איכות ??? ועוד דבר במשחק PES9 יש עיוותים כאלה בשלטי פרסום יש שקיפות כזאת אני מעלה תמונה.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. אני מתכונן לקנות מחשב חדש שיכלול מסך 22 אינץ' (רזולוציה של 1680*1050) ואני מתלבט איזה מערך כרטיס מסך לשים... מה עדיף: 2 של HD4850+לוח P45 יעלה 1800+700, סה"כ 2500 ש"ח. או 1 של HD4870+לוח X48 (כדי שבעתיד אני אוסיף עוד HD4870 אחד) יעלה 1400+1000, סה"כ 2400 ש"ח. או האופציה המטורפת ביותר, ורק אם זה יהיה ממש שווה את התוספת: 2 של HD4870+לוח X48 יעלה 2600+1000, סה"כ 3600 ש"ח. אשמח לתשובה בהקדם, אני מת לקנות מחשב... נ"ב יש איזשהו מצב שאני אריץ CF של HD4870 על לוח זול יותר מה-X48? (ואני לא אפסיד ביצועים כמובן...)

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. נתקלתי בכרטיס עריכה הזה http://www.asus.com/products/vga/tvfm_7135/overview.htm האם כדאי לקנות אותו בנוסף לכרטיס מסך 6600GT בלי VIVO, או שלחפש כ.מסך 6600GT , כי לחנות שממנה אני קונה את המחשב, לא יהיה VIVO, ואני מעדיף שלא לפצל את הקנייה.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by Nihility,

מחפש המלצה, USB חיצוני לעבודה עם ממיר YES תודה אם יש בפחות, עדיף.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by chinchi,

שלום, למחשב של אח שלי הלך הכרטיס המעפן הישן וקניתי לו gigabyte 6600GT AGP 128 הכרטיס הוא בערך לציפיות... אין תלונות, רק שעפ"י אוורסט הוא לוהט במנוחה הוא לא יורד מ52-54 ובעבודה הוא עובד ב 60-62, הטמפ בחדר היא בערך 19 מעלות, ואני חושב מה יהיה בקיץ, המארז הוא ג'נרי עם מאוורר אחד מקדימה מכניס אוויר, מאחורה אין לו, ופתחתי בנוסף חריץ pci לאוורור טוב, מה ניתן לעשות עם הנתון הלוהט הזה? ואם זה קשור- המעבד (P3.0) לא מגיע ל34 אפילו גם בעבודה, כך שלא ממש חם בפנים.. תודה על התשובות

• 4 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.