עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by D-Bang,

יש לי פנטיום 4 1.7 עם 512mb Ram וכרטיס מסך RADEON 9000Pro. בזמן האחרון התקנתי משחקים כמו: FAR CRY ו- NFS: UNDERGROUND ושם ברגע שאני מעלה את הגרפיקה מעל הMEDIUM שום דבר לא זז וFAR CRY בכלל מתחיל להתקע וכל שנייה מפעיל מחשד את המאיץ הגרפי אם אני אחליף את הכרטיס ל 9600XT (או אחד החדשים כשיצאו) עד כמה זה יפתור לי את הבעיות?? מצד אחד אין לי כרגע יותר מ1000 ש"ח להשקיע בכרטיס ומצד שאני אני לא רוצה להחליף עכשיו ושבעוד חצי שנה הסיפור יחזור על עצמו השאלה העיקרית שלי האם החלפת הכרטיס מסך בלבד ל9600XT תספיק לי לפחות לשנה הקרובה או שאולי כדאי להמתין ופשוט לשדרג את כל המחשב? אפשר גם כרטיס אחר כמובן לא חייב להיות הדגם שציינתי.. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. אחד הוא הS720G של CTX, עם מאפיינים: Contrast Ratio 500:1 , Typical Average Surface Brightness 260 (cd/m2), Typical Response Time 16ms, Typical ובעל חיבור DVI והשני הוא הMS776 של MAG, עם מאפיינים: Contrast Ratio 450:1 Average Surface Brightness 260 (cd/m2) Response Time 16ms גם הוא בעל חיבור DVI השוני הרציני בין השניים הוא העיצוב שנוטה לכוון המאג לדעתי והעובדה שלCTX יש את הקונטרסט המועדף (500 ע"פ 450). שני המסכים מגיעים במחיר זהה, איזה מהם עדיך לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by navk2,

שמעו יש לי את המשחק Age of Empires 3, עכשיו הגרפיקה בו כזאת מוזרה, חדה כזאת לא יודע... קשה להסביר ! קיצור ניסיתי לצלם תמונה מתוך המשחק ולעשות לה BLUR בפוטושופ, וראו ממש ממש טוב ועשיתי BLUR יחסית קטן ! (0.2 אם אני לא טועה) קיצור איך אני עושה שגם תוך כדי שאני אשחק יהיה לי BLUR תמידי ? יש אולי איזה תוכנה או איזה אפשרות בכרטיס מסך לעשות את זה ? או אולי בכלל איזה מוד למשחק שמשפר תזוועה הזאת ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by DXM,

מה עדיף מבין כרטיסי מסך הבאים? האם הפרשי המחירים כדאיים? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4388 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4386 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3540 רצוי שיעזרו גם למעבד בסרטי HD בבקשה לא להציע לי 1950 PRO אלא רק אחד מהם אני קונה מTMS כי זה החנות הכי קרובה אליי הביתה... מפרט נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe BOX E4400B ¤ 673 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II W…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by WazZzap,

ראיתי שבשביל משחקים של DX 10 חייבים ויסטה וכמה וכמה אנשים פה אמרו שייקח הרבה זמן עד שיגיעו משחקים לויסטה... אז השאלה שלי זה אם באמת שווה להוסיף איזה 600 שקל אם משווים את ה 8800GTS ל X1950XT ששניהם באמת כרטיסים מעולים אבל ההבדל הוא 600 ש"ח בגלל ה DX 10? ועוד משהו שקשור לפורום פה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=620&Pname=Gaming כמה הדבר הזה אמור לעלות לי אם אני עושה את השינויים הבאים: מוריד את כל הציוד ההיקפי(מסך מכברת מקלדת רמקולים הכל הכל) ואני שם BGF PX8800GTS 320MB או HIS RADEON ATI X1950XT 256MB מה יותר משתלם מבין הכרטיסים וכמה אמור לעלות לי המחשב הזה?

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by zobi12,

מה תפקיד הcontrast ?

7. Started by et_gershon,

אוקיי התקנו על מחשב את הכרטיס הזה: nvidia geforce 2 mx400 עכשיו הבעייה שלמחשב חסר את הצבע אדום זאת אומרת איפה שצריך להיות אדום זה כמעט שחור ואני לא מבין את זה ניסיתי לשחק בתיקוני צבע לא עוזר מה הבעייה?

• 10 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by p-o-i,

מה הכי טוב מבין הכרטיסים הבאים 7900GT\7900GS\X1900GT\X1950PRO תוכלו גם בבקשה לרשום אותם לפי סדר מהחלש לחזק... תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by fiDanza,

אז ככה,חרשתי על פורומים וראיתי שהרבה אנשים אומרים שהגירסה הזאת של כרטיס מסך,מתחממת מהר ומגיע ל 80 מעלות... וקשה לעשות עליה OC. וגם אומרים שה65NM יותר חזקה מה55NM למרות שהחברה כותבת אחרת... האם זה באמת נכון? מישהו יכול לספר את דעתו ומה הוא יודע עליו לגבי הגירסה הזאת... תודה ורציתי לדעת למה ההבדל של המחירים בין כרטיסי המסך האלה: 1) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 לבין: 2) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1638 והאם שווה לקנות מהחברה הזאת?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by or99999,

שלום, המשחק שברשותי Enemy Territory Quake Wars לא עובד לי.שאני מעלה את המשחק הוא מראה לי הודעת error ובה כתוב כי הכרטיס וידאו/דרייבר קומביניישן שלי לא תומך במאפיין הבא:GL?_ARB_occlusion_query רציתי לדעת האם משהו לא טוב בכרטיס המסך שלי (radeon hd 2600 pro) והאם הוא באמת לא תומך במאפיין זה.איך זה יכול להיות שהכרטיס לא קולט מאפיין שכזה שזהו מחשב חדש שקניתי אותו לפני פחות מחודש. בבקשה עזרו לי כדי שאוכל לפתור את הבעיה(אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך..), בתודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  11. שלום לכולם אני כבר כמה שעות שובר את הראש כאשר אני מחבר את כניסת ה VGA למסך מחשב שלי ואת כניסת ה DVI לטלויזיית הLCD שלי בחיבור של DVI to HDMI המצבים היחידים אליהם הצלחתי להגיע הם 1. Clone mode - מאפשר לי אמנם לראות את תצוגת המסך ב2 המסכים אך הרזולוציה לא מתאימה לשניהם אלא רק לאחד מהם בגלל שזה נחשב מסך אחד 2.Extanded mode - תצוגה של אותו מסך ב2 המסכים לא הצלחתי בשום צורה להגיע למצב של Dual שאמור לאפשר לי לשלוט על הרזולוציה של כל מסך בנפרד ושוב מדובר בכרטיס המקולל תוצרת ATI Sapphire x600 pro 256 למישהו יש פיתרון יציריתי לפני שאני מפרק את הכרטיס ל1000חתיכות ונותן לאחיין שלי לבנות פאזל ? וכמובן משקיע עוד כסף על Geforce ? בן

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by MasterDK,

מה זה צינורות? איפה הם נמצאים? בשביל מה צריך אותם?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  13. שלום... אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה2000 שקל... תהיה לי בחדר גם טלויזיה 32 אינץ' FULL HD שאני אחבר אותה לכרטיס מסך... זאת הטלויזיה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717922 אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקחת כדי שאני אוכל לראות סרטים ולשחק על המסך טלויזיה באיכות הכי טובה שאפשר... וגם הייתי רוצה לדעת מה חשוב שיהיה בכרטיס מסך בשביל שיראו טוב בטלויזיה כשהיא מחוברת לכרטיס... את המחשב אני קונה מהחנות KSP... תודה

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  14. שלום, ראיתי במבצע את המסך הנ"ל במחיר של כ-1850 ש"ח, ממה שאני רואה המחירים בארץ למסכים כאלה לא יורדים מ-2100 ש"ח. ראיתי את המסך בעיניים והוא נראה לי דיי טוב הוא מתקרב ל-SAMSUNG 710N שהיה שם.......מתקרב מאוד! ה-Lite-on שחשבתי לקנות אחז בנתונים של 8ms ויחס קונטרסט של 1:700 אבל התמונה בו הייתה מטושטשת וכהה.... התלהבתי מאוד מהמסך של פיליפס ובמיוחד לאור המבצע, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש דברים מסוימים שאני לא יודע...... תודה!

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by slassaf,

קניתי כרטיס חדש של GIGABYTE 4870 512 MB וקראתי בספר הוראות וראיתי שהוא תומך רק ב-1080i ולא 1080p. הסתכלתי גם בתוכנת ניהול של ATI וגם שם רשום אותו הדבר. מה דעתכם? ספציפית של גיגהבייט לא תומך?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  16. האם בדרך כלל מאוורר מרעיש מוקרטע הם עילה להפעלת האחריות? אם לא, אז מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שקט לכרטיס המסך הזה? (powercolor) ואיזו דרך יותר טובה להסיר את הheatsink? הקפאה או חימום? תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. אהלן אחים שלי כמו שכולם יודעים לכרטיסי ה6X00 וה7X00 של NV יש בליבה חלק האחראי על קידוד ווידאו כלומר בזמן צפייה בDVD או סרט MPEG אז בימקום להישתמש במעבד בישביל הוא מישתמש בכרטיס המסך יש לי כבר את הקודקים של NV אבל רציתי לדעת עם יש תוכנה לקידוד (כמו VIRTUALDUB למשל) שמנצלת את כוח העיבוד של הכרטיס מסך בימקום המעבד? כדי שזה לא יקח כל כך הרבה זמן לקודד סרט לפורמט אחר למשל אודה מראש לכל מי שיעזור!!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  18. כמה לדעתכם (אולי אתם בכלל יודעים) עולה Ge-Force 6600GT AGP באוסטרליה? האם המחירים שם זולים?, וגם בכלל רוב הכריבים של המחשבים שם זולים?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by ggg123,

אני מעוניין ברכישת כרטיס מסך חדש. הכרטיס מסך מיועד להריץ משחקים כמו סימס 3, GTA IV, WORMS, כלומר אין צורך בהרצה של משחקים חדשים וכבדים במיוחד. התקציב עד 300 ש"ח ספק כוח- ENERMAX LIBERTY 400W תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. יש לי מחשב AMD Athlon xp 2600+ 1.9 GH ו512 ראם (שני סטיקים). זה די כל מה שאני יודע... עכשיו, אני רוצה לקנות את ה 6600GT... אני בדוק קונה את זה אז אל תנסו להמליץ לי מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכו... רק רציתי לדעת אם זה בטוח יעבוד לי כמו שצריך על המחשב... זה די חשוב כי אני מזמין היום... תודה... אגב, יש איזו תוכנה או דרך לבדוק אם יש לי agp או pce i?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by mrsph666,

שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! ??? :-[ :-\ :'(

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שלום לכולם... המפרט הבא מיועד לילדות בנות 10-12: מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים SEAGATE 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Samsung 793DF הרכבה מחיר 3802 ¤ כמו שאתם רואים במפרט הזה חסר כרטיס מסך.. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה טוב למשחקים קלים - בינו…

• 11 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by pelo911,

מישהו מכיר את החברה vvikoo?? ראיתי שיש להם את הקירור של ZALMAN שווה קניה??!אני מעוניין לקנות... http://www.vvikoo.com 9600GT-אני מתכוון אליו... תודהה...

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by superblader,

שלום(: רציתי לדעת אם יש עדכון ביוס לכרטיס מסך שלי shapphire X1800XT ראיתי כמה דברים כמו ביוס של X1800XT-PE שהליבה היא על 700 במקום 625 והזיכרונות גם מומהרים ב100 מגה הרץ איך אני מעדכן ממש את הביוס? ואיך אני מחזיר לביוס הקודם במקרה של תקלה? תודה![br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 21:47:38 מישהו עזרה בבקשה :s05:

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

C&C גנרלז היה נתקע לי כל הזמן עד שביטלתי את הHT של הP4 שלי, אבל כששלחתי את השאלה לEA הם החזירו לי לינק ל: http://www.ati.com/support/infobase/4219.html לא בדקתי עוד אם זה פותר את הבעיה, אבל מישהו מכיר?????

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים