כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היי, שמתי לב שכשהכל באיזון. אני מקבל 2769 שזה על הפנים ב3DMARK03.... אז העלתי הכל לאיכות הכי גבוהה בCATALYS CONTROL CENTER והתוצאה ירדה ל1300!! עם RADEON 9500PRO.... והוא לא סתום או משהו.. בדקתי.... למה זה? מה לעשות? להעלות הכל לכיוון הביצועים? תגידו לי מה לעשות אני חייב לשפר את היבצועים שלו.... אין סופט מוד ל9500 פרו נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מעונין להרכיב HTPC לסלון . אני רוצה להזרים וידאו ממחשב זה גם למסכים אחרים הפזורים בבית . מכיוון שאיני בקי בנושא אודה לכם אם תחוו דעתכם לגבי התצורה הבאה : מכיוון שזהו בית חדש דאגתי כי לכל חדר (טלוויזיה) יגיעו שני כבלים (האחד של הלווין והשני מיועד למטרה זו) . ה HTPC בסלון יהיה מחובר למסך הסלון בחיבור האידאלי הנתמך בכרטיס ובמסך הפלזמה . יציאה נוספת מכרטיס המסך תצא דרך החיווט הנוסף (כבל טלויזיה רגיל) לארון החשמל המרכזי . בארון כבר מותקן מפצל-מגבר של קו אחד לשמונה קווים המגיעים למסכים הנוספים בבית כחיבורי אנטנה פשוטים . (כאמור בכבל נפרד מהכבל של yes) א. איזה כרטיס מסך מתאים ? צריך להיות מסוגל להוציא שני output במקביל כאשר אחד מהם צריך לעבור בכבל טלויזה פשוט,אני כמו…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe יהיה למשחקים לא כבדים, לדוגמא: sims 2, roller coaster 3, counter strike 1.6... שאלה שנייה שלי היא: למשחקים, איזה כרטיס עדיף Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe או PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe ? אשמח לתשובה מהירה תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את כרטיס המסך שבנדון. לצד יציאות ה- DVI יש לו יציאה/כניסה נוספת הדומה ל- svideo. זה לא svideo, ליציאה יש 3 חורים לפינים בצורת משולש (מבנה דומה לשקע החשמל הביתי, אבל בתצורה כללית של svideo) לכבל קוראים ככל הנראה stereo 3d port ויש לי מספר שאלות שאני מבקש לשאול את מי שמבין בזה בבקשה: מה משמשת הכניסה/יציאה הזו? האם אפשר להוציא ממנה tv out? בנוסף לשתי יציאות dvi שעובדות במקביל מול שני מסכים. היכן ניתן להשיג את הכבל הזה? אני שואל לאחר שערכתי חיפוש מקיף ברשת ולא מצאתי תוצאות מספקות. הכרטיס מקצועי אבל לא חדש, אולי זו הסיבה. תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
חברה אני לא יודע מה לעשות שעה אני מנסה להעביר את האיג'יפי לכפול 8 וזה לא מעביר לי את זה זה שם לי את זה על off ובביוס העברתי את זה אז אני ךלא מבין למה זה לא עובר וגם ניסיתי לשנות דרייורים וזה גם לא עוזר יש לי כרטיס 9600 xt בבקשה תעזרו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קטנה, יש לי לוח שתומך ב AGP X4 - כרגע אני עובד עם כרטיס מסך 6200 256MB - ואני רוצה לשדרג אותו, האם כרטיס מסך שתומך ב AGPX8 תומך גם ב AGPX4 ואם לא, היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך כאלה? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לפי הביקורות שקראתי הכרטיס הזה דווקא מצוין, ופחות או יותר משתווה ל9600XT(הבנתי שבדרך כלל יותר). הבעיה היא שבביקורות האלה הכרטיס נבדק בדרך כלל עם משחקים כמו UT2003, כלומר לא המשחקים הרציניים כמו HL2. אני זוכר שלפני שנה היו עושים המון בדיקות של סדרת FX עם HL2 והתוצאות היו פשוט מחרידות: 9600 עוקף לעיתים את 5900. האם מישהו יודע אם הנושא שופר באופן משמעותי ב5700? למישהו יש לינק לBENCHMARK של הכרטיס הזה עם HL2?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מרגישים שהמחיר של דגם הגיימינג הבכיר בדור ה-Ampere הוא סביר מאוד בעצם? כעת תוכלו להשקיע 500 דולר נוספים על מנת לקבל לידיכם את אחת מהגרסאות המהירות והאקזוטיות ביותר שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מתי צריכים לצאת דריברים חדשים מבית NVIDIA ?? יש זמן משוער או משהו ?? כי ATI כבר הוציאו כמה וכמה דרייברים בזמן ש NVIDIA לא הוציאה כלום !!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי svidout עם יציאות נוספות של y pr fb/av ועם חוט לכבל שיש לי חיבור כזה בכרטיס מסך... מה אפשר לעשות עם זה? והאם צריך משהו נוסף כדי לחבר את זה לטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלויזיה על מנת לראות סרט באיכות HD וכמובן אני רוצה גם לשמוע קול.....אז יש מצב אם לכרטיס מסך יש רק תמיכת HDTV ולא יציאה מובנת של HDMI ? גמר חתימה טובה לכולנו.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 1.4 עם ATI RADEON 9600 pro ו640 ראם אני יודע שזה לא בדיוק משהו מתקדם אבל הכרטיס עובד אצלי ממש חלש אפילו יותר מאשר אצל אנשים שיש להם מחשב פחות חזק עם פחות ראם יש מצב שזה בעית ספק כוח (יש לי אחד של 250W )? אם לא מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. אחרי חבלי לידה רבים החלטתי ללכת על AMD 3200 venice ולא על intel 920. לזה אני רוצה להוסיף כרטיס מסך חזק. כרגע נראה לי שזה יהי 7800. השאלה היא האם זה כרטיס שבאמת שווה את המחיר שלו? כמו כן איזה 7800 אתם מציעים? תודה...
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תראו בדקתי באתר היצרן כמה הוא אמור לקבל אותו כרטיס והוא מקבל 2951 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_gttdh_1.html זה הגיוני ?.. הוא לא אמור לקבל 3400-3500 ? אני פשוט לא יכול לבדוק ב3DMARK05 (יש לי בעיה כלשהי) ואמרו לי שהוא אמור לקבל בסביבות ה 3300-3500 ... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום. יש ברשותי טלוויזית LCD TV שמחוברת לכרטיס מסך X1900XT בכבל DVI2HDMI עם דרייבר מעודכן לחלוטין. הבעייה צצה כאשר אני מגדיר את הרזולוציה של ה LCD TV כ 1280X720. אם היא מוגדרת ברזולויה הזו התמונה גולשת החוצה (ה TASKBAR למטה כמעט ואינו נראה/מחוץ לתמונה המוצגת בטלוויזיה). אם אני מגדיר את הרזולוציה כ 1152X648 צצה לה תופעה הפוכה, התמונה הוצגת קטנה מגודל התצוגה ומופיעים להם שוליים שחוריים. מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מסך של DELL2007WFP השאלה שלי איך הכרטיס למסך כזה ובכלל? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או שיש איזו חברה אחרת שיותר מומלצת בקטגוריית 8800GT אשמח לדעת
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה כרטיס משולב, האם יש לו זכרון משלו??או שרק משתמש בזכרון של המחשב?? ומה הוא יודע לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום. מדובר במסך דק רחב בגודל 20 אני מתלבט בין זה אל ג'י : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=577971 לבים זה של סמסונג : http://zap.co.il/model.asp?model_id=520858 אהבתי את הראשון יותר כי הוא מגיע עם מסך קריסטלי. האם השני מגיע עם מסך קריטסלי? (מבריק כזה) ובכלל מה דעתכם ? מה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני חדש פה אז תסלחו לי בבקשה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אילו פרטים אני צריך לרשום כאן כדי לעזור לכם, לעזור לי לדעת מה היכולות של המחשב שלי מבחינת כרטיסי מסך ועיבוד גרפי? (מעבד? לוח אם? ספק? כרטיס מסך נוכחי?) תודה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שאני מנסה להוריד מאתר של AMD לכרטיס המסך HD5770 הוא מביא לי שגיאה בדפדפן Unauthorized Download
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי? כי המחירים שלהם כבר פחות או יותר אותו דבר אז השאלה היא לאיזה יש ביצועים יותר טובים בסטוק ולאיזה אפשר לעשות OC? עמית
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם כבר ציינו את זה, אבל בדרייברים של אומגה catalyst 4.4 יש באג (לפחות אני חושב שזה) שאם משנים את ההגדרות של v-sync ל always off אז יש ירידה חדה בביצועים עד להתקנה מחודשת של הדרייברים. מי שרוצה שינסה ויבדוק, אבל אני לא ממליץ.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-