כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כרגע מותקן לי catalyst control center האחרון אבל הבנתי שהתוכנה זוללת משאבים וכדאי להתקין ATI Tray Tools ו-ATI Tools ל-OC צריך להתקין ATI Tray Tools Plugins ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך VIVO ברמה של ge8500-8600gt דהיינו, שיהיה ברמה שלהם מבחינת משחקים אבל עם וידאו IN שאני אוכל להקליט דברים מוידאו וטלוויזיה תודה למוצא הישר
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הורדתי הרגע סרט 720P.. אבל משומה הוא לא עובד לי.. אני לאידוע מה דרוש לשם צפייה ב720P אולי זה משהו שאין לי.. מקווה שתמצאו מה הבעיה.. (אני נותן את כל הנתונים שאני יחשוב שאיכשהו יכולים לגרום לבעיה) מסך LG 194WT כרטיס מסך מובנה .. מה שיש בלוח אם 945P.. משתמש בויסטה קידוד הורדתי klcodec301b תוכנה ניסתי גם בBS PLAYER גם בMV2 אז מה יכולה להיות הבעיה..?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
זאת פשוט שאלה שקשורה לנושא, ואין תקציב מסויים. האם ATI readon 9250 ייפעל על הלוח אם והמעבד האלו: מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI ?? איתי
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
מה המסך הדק הכי משתלם או טוב בשביל טווח המחיר הזה 1800 שקל !!!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום . תמונה : רציתי לשאול , הכרטיס הזה מיוחד יש לו כניסה/יציאה של hdmi , עכשיו אני רוצה לדעת למה זה בשביל חיבור המסך מחשב מdvi לתוך הכרטיס כ hdmi וזה איכותי מאוד או יש טלוויזיות שיש להם יציאת dvi שמחברים את זה מהטלוויזית lcd לתוך כרטיס מסך של המחשב ורואים... (קצת קשה לי להאמין בגלל שלטלוייזיות יש רק יציאת hdmi וגם vga אז זה רק מdvi של הכרטיס מסך לטלוויזיה ולא הפוך ) ? - שאלה שניה : שרושמים במפרט על טלוויזיות שיש להם חיבור למחשב אז הכוונה חיבור VGA ? תודה לכם .
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אז ככה, שניהם כמעט אותו מחיר [ה 1950PRO יותר יקר] ושמעתי שהוא גם יותר טוב, השאלה שלי אם אני ינסה OC ל 8600GT האם הוא יהיה יותר חזק מה 1950PRO? והאם בכלל אפשר לעשות ל 1950PRO OC? תודה.
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, המשחק שברשותי Enemy Territory Quake Wars לא עובד לי.שאני מעלה את המשחק הוא מראה לי הודעת error ובה כתוב כי הכרטיס וידאו/דרייבר קומביניישן שלי לא תומך במאפיין הבא:GL?_ARB_occlusion_query רציתי לדעת האם משהו לא טוב בכרטיס המסך שלי (radeon hd 2600 pro) והאם הוא באמת לא תומך במאפיין זה.איך זה יכול להיות שהכרטיס לא קולט מאפיין שכזה שזהו מחשב חדש שקניתי אותו לפני פחות מחודש. בבקשה עזרו לי כדי שאוכל לפתור את הבעיה(אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך..), בתודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה Gecube HD2900XT לעומת אותו סוג כרטיס מסך רק של חברה יותר מוכרת?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הרבה פעמים הביאו פה את האתר הזה של ההשוואות של ה fps בין הרבה כרטיסי מסך עכשיו חיפשתי חצי פורום ואני לא מוצא אותו... אז אם למישו יש את האתר הזה.... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך Intel GMA 950 המשולב בלוחות האם בצ'יפסט 945G חזק יותר מ-Geforce 4 mx 440? אם כן, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? אם לא, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? תודה מראש, גיא
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כאשר אני מחבר את הdvi לכרטיס איך אני מגיעה להגדרות של hdtv?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בזמן האחרון בכמה אשכולות על CRYSIS דיברו על המנוע שלו ומהאשכולות האלה יש לי עכשיו שאלה מה הקטע של מנוע כבד או קל אם הגרפיקה יותר יפה ובגלל זה גם יותר קשה לכרטיס מסך אז הFPS יהיה יותר נמוך ממשחק עם גפיקה פחות יפה... לא ככה? למשל כמו שכולם שמעו סטיקלר משחק יפה שצריך בשבילו כרטיס חזק כמו ה 8800 אבל הגרפיקה של CRYSIS הרבה יותר יפה אז איך זה ששמעתי באחד האשכולות שישכול להיות שב CRYSIS ה8800 יתן יותר FPS בגלל שהמנוע יותר טוב? *בלי קשר לנושא הדיירקט Xי... DX10 / DX9 *
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
העם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה? אני משחק במשחקים כמו Counter Strike Source נייד פור ספייד לא כ"כ משקחים חזקים העם שווה לקנות אותו? עם לא תנו לי כרטיס מסך עד 700 800 שקל גג תודה רבה אדיר
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
נגיד שיש 2 כרטיסים של אנווידיאה, 7600 ו-6600, האם בהכרח ה-7600 הוא החזק משניהם? ואם לדוגמא נשווה בין 7600 ו-5900?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
האם הכרטיס fx 7300 512 mb tc עונה על הצריכם של גיימר מתחיל (בלי שאיפות...) והאם הוא שווה 350 שקל??
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
זה לא קורה בווינדוס, רק במשחקים. איך שאני נכנס למשחק המסך מתחיל להשתגע ולהראות את המשחק\תפריט משחק בצבעים מוזרים (בעיקר אדום) וגם מטושטש...
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ב-catalyst לא מופיע לי טמפ' למטה אז אני צריך תוכנה אחרת לבדיקה...
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל ווידאו על שני המסכים בHorizontal span, וזה לא עובד. המסך שבו נמצא רוב החלון הוא המסך שבוא הסרט עובד (אם אני עושה Full screen אני פשוט רואה חצי מהווידאו...). זה לא קשור לנגן, ניסיתי איזה חמישה. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
8800GTS 640 6600E 2GB 800MHZ P5B DLX
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המפרט שלי [מלפני שתיים וחצי] Intel core 2 duo e8400 3ghz לוח אם gygabite x48 DS5 כרטיס Saphire ATI HD4850 512mb זכרון 4GB DDR2 800mhz מערכת ווינדוס 7 64 ביט ultimate בעיקרון מערכת משחקים והיא עבדה יופי במשך הזמן לאחרונה אני שוקל האם להחליף בחדש? שיהיה מוכן לקראת המשחקים החדשים השאלה איזה כרטיס יתאים ברמה למערכת הזאת בהנחה שאני מעוניין בכרטיס שהרמה שלו די דומה [או קצת גבוהה] מהרמה שהכרטיס הנוכחי היה בה לפני שנתיים וחצי [כשהיה חדש יחסית]. לגבי תקציב אני לא יודע כמה צריך לעלות כרטיס כזה אז רק אחרי שאדע כמה יעלה אני אחשוב אם כדאי תודה!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף לNVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש I5,DP55WB,8GB,GTS250,1T,SeaSonic650. עכשיו הורדתי כבר את כל המשחקים שאיי פעם רציתי לשחק, ורק רציתי לשאול שאלה קטנה, בשביל מה באמת אנשים קונים כרטיסי מסך יותר משכוללים מGTS250 או 4850??? crysis רץ אצלי על הגדרות הכי גבוהות יותר מגיימר ב50+FPS,שני המשחקים, וגם GTA על משהו דומה. יש לי מסך 24' 1900*1200, ואני מריץ את כל המשחקים שהורדתי על האיכות הכי גבוהה בFPS גבוהה ואני ממש נהנה מכל דקה של משחק, אז במאת שאני לא מבין למה לקנות כרטיסי מסך כל כך יקרים שייתנו בדיוק אותם ערכים של כרטיסי מסך כמו 4870 או GTS250.. לדעתי זה רק כדי להגיד יש לי את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק, אבל ה"להגיד" הזה עולה הרבה יותר כסף.. אולי זה לא ככה במסכים אחרים ובמחשבים אחרים אבל כ…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-