כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להעיף את המסך ולחבר במקומו טלויזיה יש לי את כל מה שצריך רק רציתי לדעת אם אני צריך תוכנה כלשהי כדי לעשות את זה... ואם כן על איזה תוכנה אתם ממליצים? ד"א הכ. מסך הוא GF4MX אם צריך
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה עם כניסה אחת! גם של אודיו וגם של וידאו וזה לא דרך rca או svideo זה כזה כבל שיוצא מהשקע של הקיר עכשיו אין לי מושג איך לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי nvidia geforce 2 mx 32mb עם יציאת rca ו s video חשבתי על חיבור מכשיר וידאו לטלויזיה כדלקמן: כניסת scart ל מכשיר(אין בו rca וכניסת אודיאו) ומהמכשיר יציאת out אל הטלויזיה - In ולחבר בעזרת ה מעביר סקארט 21 פינים אל המחשב עכשיו חשבתי על יציאת ה svideo או ה rca כי אני אוכל להשתמש בשניהם אבל אני לא יודע אם הטלויזיה תומכת ב אס וידאו היא במרח של 6 מטר אז תנו עצות בקשר להיתרונות וחיסרונות תוווווודה!!
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
מסך LCD "17 מתכוונן עם רמקולים מובנים וכניסת DVI תוצרת HP דגם TFT L1740 מה אתם אומרים על המסך הזה...? לא הצלחתי למצוא עליו הרבה מידע... אם יש לכם המלצות לאתרים שנותנים ביקורת על המסך אני אשמח....
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חיברתי חוט מי הכרטיס מסך ל טלויזיה RCA יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600 XT אני ניכנס למאפיינ ים http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.hgfhgfhghgfhhgfhgfhgfhgfhgfhggfhghgfhgfhgf.jpg
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
תראו בדקתי באתר היצרן כמה הוא אמור לקבל אותו כרטיס והוא מקבל 2951 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_gttdh_1.html זה הגיוני ?.. הוא לא אמור לקבל 3400-3500 ? אני פשוט לא יכול לבדוק ב3DMARK05 (יש לי בעיה כלשהי) ואמרו לי שהוא אמור לקבל בסביבות ה 3300-3500 ... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך קצת מידה עליו (בעברית עם אפשר).
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברים! התוכלו לעזור לי, אני מעוניין לרכוש LCD 19 כסף זה לא הבעיה, אם מישהו יכול לתת לינקים לכתבות כי אין לי מושג איפה אני מוצא כאלה... על השוואת מסכים. גם דיעה אישית תבוא בברכה. תודה איתן.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי קניה של כרטיס מסך מארה"ב, האם יש משלמים מכס על חלקי מחשב בסכום של יותר מ200$ ? כי אניי מעוניין להביא אחד מהכרטיסי מסך האלו: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102519 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102526 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102492
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מה שיש בתמונה הבאה מישהו יכול להגיד לי למה זה טוב(יש יתרון כשמשתמשים עם זה במקום בחיבור הרגיל של המסך?) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ה-gta3 עובד לי מהר מאוד איך אני יכול להקטין את המהירות שלו? הכרטיס מסך geforce fx5500 256 mb.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מעוניןן לדעת לאלה שמבינים בנושא או יודעים את זה שהסתכלתי בנעוץ על סיקור כרטיסי המסך החדש פירטו על כל אחד מכרטיסי המסך החדשים נגיד:: סדרת Radeon X של ATi שתכיל את הדגמים הבאים: שם הכרטיס:X300SE שום קוד ליבה: RV370 אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 325MHZ תדר זכרונות: 400MHZ באס זכרון: בקר בודד של 64BIT נפח זכרון: 64MB ו-128MB מסוג DDR1 צינורות עיבוד: 4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות: 2 תמיכה חומרתית: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 תהליך ייצור: 130 ננומטר RAMDAC: שני RAMDAC 400MHZ עכשיו אני לא מבין מזה אומר כל דבר מזה ומזה נותן מזה חשוב מזה: 1)שום קוד ליבה: 2)אפיק 3)תדר ליבה 4)תדר זכרונות 5)באס זכרון 6)נפח זכרון 7)צינורות עיבוד 8)יחי…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני יודע שאסור ממש לשאול שאלה כזאת וצריך לחפש...אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום וגם בקושי יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה...אז קשה למצוא וגם אין לי גישה לORB..
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
תקציב : 2000+ מישהו יודע על כרטיס מסך טוב שיש בו או את World of Warcraft או את Half Life 2?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, עזרתכם בבחירת כרטיס מסך: הראשון מדגם: SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 השני מדגם : ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתייחסו לנושא ה- 3D . מי עובד יותר טוב עם משחקים? איזו רזולוציה מומלץ לשחק בכל אחד ( ומה גודל מסך ) ? האם הכרטיס תומך ישר ב- 3D או שצריך להוסיף עוד חומרה/תוכנה ? ועל איזה מסך ממליצים בשביל להנות מה - 3D גם במשחקים וגם בסרטים ? אז האם הדגם הנ״ל של ספירייה עלה על אסוס בקטגוריה זו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול חיצוני וגם למחשב שישמש אותי להקלטות. התווך הוא עד 300 שקלים. אשמח להמלצות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך הכריטיס מסך Geforce pcx 7300LE 512MB DDR TV DVI?
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בסוף חודש יולי קניתי את הכרטיס GEFORCE 7600GT לחריץ PCI-EXPRESS, דגם NX7600GT-VT2D256E HD של MSI. דף מידע באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E_HD&class=vga. התכוונתי לקנות מחשב, אבל בגלל בעיות כלכליות שצצו פתאום אני דוחה את קניית המחשב ומוכר את כרטיס המסך שקניתי מבעוד מועד. הכרטיס מסך חדש לגמרי, כולל: דיסק דריברים, דיסק תוכנות עריכה למיניהן, משחק SERIUOS SAM II מלא. כבלים של HDTV+VIVO, מתאמים מ-DVI-I ל-VGA ואפילו מדבקה של MSI - הכל בניילונים. תכונות הכרטיס עצמו: VIVO. 2 יציאות DVI-I. בעל קירור אימתני שתופס סלוט נוסף, גוף הקירור מוציא את האויר ישירות החוצה מהמארז. 580MHZ ליבה 1500MHZ זיכרונות 128-BIT 256MB זיכרון. המחיר 970 …
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך בתקציב בערך 1000 שקל(+\-). אינני מבין בנושא כרטיסי מסך אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.בנוסף אולי תוכלו להסביר לי את ההבדל בין כרטיסי המסך עם כל שילובי האותיות המסובכים.ד
-
- 13 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, למחשב של אח שלי הלך הכרטיס המעפן הישן וקניתי לו gigabyte 6600GT AGP 128 הכרטיס הוא בערך לציפיות... אין תלונות, רק שעפ"י אוורסט הוא לוהט במנוחה הוא לא יורד מ52-54 ובעבודה הוא עובד ב 60-62, הטמפ בחדר היא בערך 19 מעלות, ואני חושב מה יהיה בקיץ, המארז הוא ג'נרי עם מאוורר אחד מקדימה מכניס אוויר, מאחורה אין לו, ופתחתי בנוסף חריץ pci לאוורור טוב, מה ניתן לעשות עם הנתון הלוהט הזה? ואם זה קשור- המעבד (P3.0) לא מגיע ל34 אפילו גם בעבודה, כך שלא ממש חם בפנים.. תודה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי X800GTO ורציתי לדעת איפה אני יכול לראות את הטמפרטורות של הכרטיס באוורסט... גם רציתי לדעת מה פחות או יותר הטמפרטורות הסבירות לכרטיס... והאם תוכנת האוברקלוק שבאה עם הכרטיס טובה? (TRIXX) תודה.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
XFX GF6800XT PV-T42E-UDD3 256MB המחיר שלו מוצדק? 1001 שקל? או שיש יותר טוב עד 1000 שקל ועדיף פחות מהחנות skypc חייב
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-