כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברשותי כרטיס GeForce FX 5600 שרכשתי לא מזמן. הורדתי את הדמו של NVIDIA - DUSK (http://www.nvidia.com/object/demo_dusk.html) אולם כאשר אני מפעיל אותו הוא רץ לאט ביותר - התמונה קופצת (חוץ מכאשר אני בוחר באפשרות ה-WIREFRAME או ה-DOTS). ברשותי הדרירים העדכניים וכנ"ל גם ה-DIRECTX. האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה? נ.ב כל המשחקים עובדים כמו שצריך... בתודה מראש, רומי
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מחפש כרטיס למחשב חדש. שימושים: גרפיקה, עריכת וידאו, אנימציית פלאש. ללא משחקי 3D, ללא OC. מפרט מחשב: מעבד E6600 לוח: לא סגור, כנראה 965P-DS4 של ג'יגב בייט. זכרון 667MHZ 2G מסך: כנראה DELL 2007WFP על מה אתם ממליצים? 7900GS, או 8600GTS, או X1950PRO או משהו אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC 6A19B +2 מאווררים 120 MM - האם יספיק לכרטיס ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קודם כל -שלום! אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי (8500GT) לכרטיס מתקדם יותר. ביררתי לגבי 9800gtx והוא נראה טוב וגם 260GTX נראה מעניין בפער מחירים לא כזה גדול מ-9800gtx. העניין הוא שאני לא בטוח שהמחשב הנוכחי שלי יצליח להתמודד/להוציא את המיטב מהכרטיסים שציינתי, לכן אני פונה אלכם שתוכלו להגיד לי אם המעבד, הלוח האם והספק יתאימו לכרטיסים המתקדמים. מפרט : Mainboard : MSI MS-7366 Processor : Intel Core 2 Duo E8300 @ 2833 MHz Physical Memory : 2048 MB Hard Disk : WDC (320 GB) Monitor Type : F-419 - 19 inches Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 ספק כוח : HEC 450w תודה מראש לעונים ואני לא שולל הצעת כרטיסים שונים מאילו שציינתי. סופ"ש נע…
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
את ה9800P יש לי על המחשב (בן שנה וחצי בערך) והX1600 נקנה לפני כשבוע לאחותי, רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב. ועוד משהו על הדרך, יש לי XP SP2 ויש לי בעיות עם ה ATI CATALYST CONTROL CENTER, הוא ממש בעייתי לא תמיד עוד עם הוינדוס ואי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לפחות 7-8 גרסאות שונות שלו ורק הישנות 4.X עובדות (הגרסא האחרונה היא 6.5). הבעיות האלה היו מאז ומתמיד פעם איכשהו זה הסתדר ולא מזמן התקנתי וינדוס מחדש ושוב אותה הבעיה. יש לי את ה NET. בגרסא הכי חדשה שלו ככה שזה לא בגלל זה. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מפרט שחבר בנה לי. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך הנ"ל. מה יותר טוב ולמה? חשוב לי לדעת מה הסיבה שבגללה אחד יותר טוב מהשני. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך 6800GS, ולוח מדגם GA-K8NXP-SLI קיבלתי איתו את הגשר שמחבר בין שני הכרטיסים ! רק לפני שאני מחבר ועושה טעות רציתי לדעת אם זה משנה אך מחברים את הגשר ? כי הוא יכול להיכנס משני הצדדים... תודה מראש ברק.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
המפרט (יהיה) E6420, 2GB זיכרון. אם זה משנה משו. השימושים יהיו בעיקר משחקים (אבל לא כבדים מדי), וסרטים (לא HD). לכאורה זה נראה שאני יכול לקחת כרטיס זול מאוד, אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי את המשחקים הלא כבדים גם ל3-4 שנים... חשבתי על הPALIT 7600GT Sonic, אבל הדבר היחיד שמבאס זה שאין לו DX10, שיהיה משמעותי ושימושי עוד מעט. אני אשמח לקבל המלצות פה מצוות המומחים :] נ.ב. לא מתוכנן OC בכלל
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עכשיו זאת שאלה קצת דפוקה בגלל מלא בעיות שיש לי בכרטיס חשבתי שתוכלו לעזור. יש לי את הכרטיס 2600pro 512 mb pcie gigabyte ואני לא רואה שום מקום שיכול להתחבר אליו כבל מהספק כח האם זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם , מחר אני מקבל את המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מתלבט בין כמה דגמים ( PCI-E ) 1 . NVIDIA 5900 הרגיל לא XT .. 2. NVIDIA 6600 GT - לגבי הדגם הזה קיימים שני יצרנים. אחד של ג'יגהבייט והשני של לידטק. אשמח אם תגיבו מה לדעתכם עדיף מבינהם. 3. RADEON X700 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2168&catcode=247 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2544 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=2584 חשוב לציין שהתקציב הוא עד 2000 שקל. רצוי יותר לכיוון 1500 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך (במשחקים), איפה שלוחצים מאפיינים ואז הגדרות ומשם לאיכות הצבע אני יוריד מ-32 ביט ל-16 ביט, האם זה באמת ישפר לי את הביצועים (יש לי GF FX5200)?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בעוד NVIDIA מחממת מנועים לקראת דור נוסף של כרטיסי מסך, הדור הנוכחי מקבל עומד לקבל תחנת ביניים עם כמה עדכוני דגמים ועדכוני מחירים - האם אנחנו בדרך לשיפור עלות-תועלת מיוחל?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
:s05:חבריה שלום אני צריך המלצה חליפי לכרטיס שיש לי מסוג GFORCE WINFAST PX 7600 GT אשמח להמלצה דחופה בברכה :s05:
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אשמח אם תגידו מה אתה חושבים על המסך . http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 הנה ביקורות על המסך: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=8 http://www.computerbuyer.co.uk/buyer/custompc-reviews/60784/nu-ql711v.html נבחר גם ב- PC-MAGAZINE נובמבר 2004 כאחד המסכים הטובים ביותר, ציון +9 אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים עליו כי אני כבר סגור על לקנות אותו.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית מאמצת את שבבי Tiger Lake המעודכנים וכרטיסי המסך הניידים המובילים מ-NVIDIA תחת מעטפת מתכתית ששומרת על פרופיל נמוך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז החלטתי לקנות את ה 6800 le הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7834 ורציתי לדעת מבחינת פרטים איך הכרטיס ? העם הוא טוב לאובר קלוק מבחינת זיכרנות וכו וכו?? כמו כן איך החברה שמיצרת את הכרטיס טובה?? ועם מישהו יודע עם הוא יתאים לבלוק קירור מיים שלי maze 4 כי באתר כתוב שהוא מתאים לרוב הכרטיסים.. אבל מניסיוני יש כרטיסים שבהם יש איזו חתיכה של נגד או משהו שמפריע לבלוק לשבת טוב לכן רציתי לדעת עם מישהו יודע בבודאות עם הוא מתאים?? ושאלה אחורנה העם הוא במאת יורת טוב מ9800 פרו או לא?? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה לכרטיס מסך, אבל אני בטוח שאפשר לקנות כרטיס שיהיה טוב יותר מה F-FORCE 2 64 MB שלי אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT וחיברתי אליו את הטלויזיה. ואני רוצה לשחק במשחק NEED FOR SPEED ואי אפשר לגרור אותו! יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המערכת הבאה.... Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) 1 giga ram יש לו כרטיס מסך 7300xe של ג'יפורס והוא מחפש לשדרג כרטיס מסך..ובנוסף יותר מאוחר הוא ירחיב גם זיכרון.. אז מה ההצעות בתקציב הזה כאשר הוא משחק על הlcd 26 שלו רוזולציה 1024X768
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ריציתי לבדוק כמה אני יוכל להוציא מהכרטיס מסך , ומה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה רק OC : 3D:400@504 2D:400@504 MEM:400@456 1)הטמפ' במנוחה 45 במעמץ 70 ,הטמפ' מאפשר לי להוציא יותר ? (אני יודע שזה יותר קשור לכרטיס מסך )או שהטמפ' מסוכנת כבר פה ? 2)יש אפשרות לפתוח עוד צינורות ? אני עדיין לא יודע מה זה נותן ??? אשמח אם משהו יסביר או יביא קישור המערכת היא : P4 2.8 GIGABYTE P865i Gforce 7600gs AGP של Gainward תודה מראש ;D קצת תמונות
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי gt7800 של לידטק עד עכשו השתמשתי בדריברים של אנוידיה ושמתי לב שגם לידטק מוציאים דריברים משלהם השאלה שלי מה עדיף מבין שתיהם מישהו ניסה להשוות אם יש הבדל בביצועים ויכול לשפוך קצת אור על הענין בבקשה רק תשובות עניניות תודה לכולכם
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מכיוון שעתידו של הסמסונג 959NF לוט בערפל, אני רוצה לקבל המלצה על מסך "19 ברמה דומה ובאותו טווח מחירים, 1800~ שקל. אולי מישהוא יודע איזה מסך חדש תייבא חיון במקומו, כי אני לא הצלחתי לקבל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי בכמה ימים האחרונים ניסיתי למצא איזה מאורר עושה לי רעש בהתחלה חשבתי שזה הזלמן על המעבד אבל עכשיו אחרי שעצרתי ביד אחד אחד מצאתי את האשם ! זה המאורר של הכרטיס מסך.... LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme יש דרך לשלוט במהירות העבודה של המאורר שלו???(תוכנה משהו...)
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT? 2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows) ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב? 3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן? 4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול? תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-