כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש לי 6600gt של xfx והתקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia מהאתר שלהם. הבעייה היא שיציאת הטלוויזיה נהייתה ממש עקומה בדרייברים האחרונים יש זווית של איזה 6 מעלות שינוי וזה ממש בולט בטלוויזיה (בסרטים של מסך רחב פחות אבל בתצוגה של דברים אחרים כן. שיחקתי עם כל ההגדרות של הטלוויזיה זום חידוד קצוות מסנן ריצוד שום דבר לא עזר. האם יש דרייבר נפרד לסידור של היציאה או הגדרות יותר מתקדמות שנעולות ואפשר לשנות ברגיסטרי או משהו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מפרט המחשב: P 2.8 330 W ספק כוח - לא עושה לי בעיות. הרדיסק 80 G עוד חודש אני מוסיף עוד 250 G RAM 768 - עוד חודש יוסיף עוד אני חשבתי על הכרטיסים הבאים : NVIDIA 6800 או 6600 או ATI Radeon X1800GTO שיש אליו סיכור פה.. מה אתם אומרים? אני יודע שאני צריך ליקנות ספק כוח חדש אז תתחשבו קצת כי התקציב שלי מוגבל - אני מקבל מסכורת 1100 שקל עוד שובעיים אז אני יצתרך לקחת כסף מאבא שלי וגם תכננתי ליקנות אוזניות איכותיות אז... תשתדלו.
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
או-קי אז הבעיה היא כזו ... אני התקנתי את הדריברים החדשים של ATI 4.10 והיה נראה לי שהם די טובים ! הציון שלי 3DMark05 עלה וחשבתי שעשיתי בשכל שהתקנתי אותם ...המשחקים רצים טוב ולא ראיתי שום בעיה עד שהורדתי סרטים קצרים מהאינטרנט {שערים של כדורגל} ואני לא יכול לראות אותם יש לי את הצללית של הסרט אבל הוא מתושתש בכל מני צבעים זוהרים .... בתחילה חשבתי שזו בעיה של קודק אבל התקנתי את כל הקודקים שאני מכיר וזה לא עזר . אז החלטתי לנסות להסיר את הדריברים של הכרטיס מסך {מפני שזה הדבר האחרון שהתקנתי } וזה אכן פתר את הבעיה ! לאחר שקראתי בפורום שהדריברים האלו עשו עוד בעיות אני מגיע למסקנה שהם פשוט דפוקים מהיסוד ! טוב אז הינה השאלות שלי ... משהו נתקל בבעיה שאני מדבר עליה ? יש…
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט יחסית ישן בערך בן 2-3. כרגע אין לי כרטיס מסך ולכן אני לא יכול לשחק בכלל משחקים. המפרט שלי הוא: 2.8GHz, 512MB RAM MotherBoard Asus Phs800-MX chipset sis661FX מה שאני מחפש זה כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים. עכשיו אני לא גיימר אז אני לא משחק ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים. ובנוסף יש לי מסך 17 CRT לכן זה יהיה גם ככה חסר טעם. עכשיו יחסית אני יכול להשקיע בכרטיס. אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס באמת יכול לשמש אותי ולא יהיה סתם בזבוז כסף (כמו למשל אם אני אקנה את 8800GTS).
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם ניתן להתקין את ה-4090 על לוח אם מבוסס צ'יפסט X390 (הדגם של הלוח אם הינו gigabyte z390 xtreme) בנוסף, הספק כוח שלי הוא 1000W, האם יש להכין משהו מראש כאשר מתקינים את ה-4090 ? תודה מראש על תשובתכם, יוסי
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כרגע יש לי HD2900. לא צופה שדרוג של רכיבים אחרים בזמן הקרוב. מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD (לא כ"כ רלוונטי עם המעבד שלי). עדיפות לאחד עם VIVO. חשוב שיהיה שקט וקריר מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קודם כל מצטער שאני פותח הרבה אשכולות סביב דבר אחד פשוט כל פעם קופץ לי משהו אחר או שאני מגלה משהו וזה המקום לשאול.. עד עכשיו רציתי לקנות אתהמפרט בחתימה, והכרטיס מסך עולה 396 ש"ח בסקייפיסי לעומת זאת עכשיו מצאתי 9600GT 512MB DDR3 של Gigabyte ב-400 ש"ח אבל יד שנייה וחשבתי לקחת אותו והנה הבעיה: 1. לא בטוח אם הספק יחזיק, זה המערכת בחתימה והספק הוא 500W ג'נרי ומוכר בסקייפיסי אמר לי שאותו ספק יחזיק לי HD2900GT שהוא בעל צריכת חשמל גבוהה ליד הHD4670 לדוגמא , האם הספק יחזיק גם 9600GT? 2. הקירור נראה קירור סטוק, טיפה שונה משל Sapphire , האם הוא טוב או לפחות בסדר? זה הקירור: עד כמה הוא מרעיש?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום חברי פורום גרפיקה. פתחתי את הדיון הזה עקב המקרה שהיה לי לא ניקיתי את המחשב לעיתים קרובות והמאורר של הכרטיס מסך היה סתום והוא נשרף לי. gainward GF4 TI 4200 128 mb vivo אז אנשים נקו את מחשבכם לעיתים קרובות שלא יקרה לכם מקרה כזה מצער...
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברור לי שזה לא חוקי השאלה אם אני משתמש בזה באופן פרטי נגיד עושה סטרימינג רק למשפחה או מקליט רק לעצמי יעלו עלי ? ואיזה כרטיס מסך צריך פנימי או חיצוני למחשב ? האם יש מדריך עדכני נכון ל 2022 ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
Gigabyte FX5950 Ultra http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4369 מה הביצועים שלו ? למה מחירו הרגיל כל כך יקר ? שווה קניה עכשיו (בלי קשר למחיר שקבע האיש)? לאיזה כרטיס הוא בערך שווה בביצועים ?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מפחד שהתחמם לי יותר מידי אני לא יודע להגביר את המהירות של הכרטיס מסך אני לא יודע מה לעשותתתת אם מישו יכול להסביר לי
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה הכי חשוב לאיכות התמונה במסך? הניגודיות? הרזולוציה? או ה - ms?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, מה ההבדל בין http://www.amazon.com/gp/product/B007Z3HZIA ל http://www.amazon.com/gp/product/B0083Y6MV6 ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום רב אני בדיוק לפני קניה של 8600GT של חברת LEADTEK רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה דורש הספק כוח נוסף בנוסף לחריץ PCI-EXPRESS שהוא מחובר אליו כמו 8600GTS וכמו 1950XT הנה דוגמא למה שאני מתכוון http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g84/Picture_060.jpg אפשר לראות בתמונה את החריץ של הכבל שצריך לחבר את זה אליו אז לפי מה שאתם יודעים יש אותו ? אני שואל למה אין לי את הכבל הזה בספק כוח שלי ככה שנראה לי שאני יצטרך מתאם כלשהו אז תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אחי מתכונן לקנות כ.מסך ויש לו AGP המחיר נע בין 700-800 AGP להזכירכם.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני מתלבט בין HD 2600 XT 256MB או 8600GT 256MB תקציב-500-600 גג
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה דעתכם על הצג הזה? האם הוא טוב? תגידו לי בבקשה מה הדברים הטובים\רעים או כל הערה לגביו.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
חברה אני הולך לקנות מחשב חדש, והולך להשקיע בכרטיס מסך עד 800 שקל בערך, מה עדיף, לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ולחכות קצת עד להוצאה של הכרטיסים שתומכים בDX10 או לקנות משהו נורמלי בתקציב שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ישנה יש לי גם טלוויזיה דיי חדשה שאלייה אני מצליח לחבר ורואים הכל טוב ואין שום בעיה אבל עם הטלוויזיה היותר ישנה יש בעיה כי חיבור הrca שלה לא טוב יש שם בעיה ואז נשאר רק החיבור הרגיל של הטלוויזיה הזה העגול שמתחבר לקיר רציתי לדעת אם יש מתאם בין s-video לחיבור הזה כי זה הפתרון האחרון שלי לדבר הזה לא יודע אם יש לי עוד פתרון תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=255 הזמן תגובה שלו מצוין וגם יש לו חיבור DVI השאלה עם במחיר הזה אפשר להשיג אולי מסך יותר טוב .. לדוגמה אולי של VIEWSONIC ???..
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני ממש לקראת קניית כרטיס מסך עד עכשיו הייתי די בטוח בזה שאני קונה X1800GTO שבא עם האקסלרו ב1250 שקל מנעה מחשבים עכשיו שוטטתי לי באתרים למצא מחירים יותר טובים, ונתקלתי בזה: http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=297 למי שאין כח לפתוח את הלינק אז זה הכרטיס הזה: Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB מה יותר טוב? X1800GTO של C3D או X800XL של גיגהבייט?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה מי יותר טוב למשחקים ולמה? אני בויכוח עם חבר אחד שלי שאומר שהX850XT הרבה יותר טוב שהוא מתאים במיוחד למשחקים, אני לא הכי מבין אז אני צריך את ההסברים שלכם שהוא יראה ואולי יסתום את הפה או שלהפך יסתום את שלי (אני הרי אומר ההפך כמובן)
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש עוד פרטים עליו דרך אגב ויגיימס הודיעו עליו לני המון זמן
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-