עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! אני צריך החלטה מהירה לגבי דבר כזה: יש לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 ובנוסף יש לי 460 שמשמש כרטיס פיזיקה. קיבלתי הצעה מחבר לתת לו את ה 460 ובתמורה הוא יתן לי עוד 6950 פתוח ל 6970 וכן אני עשה שילוש. מה אתם אומרים להשאיר את הפיזיקה או לקחת 6950 נוסף?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. והמאוורר על 100%..

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by Tan,

שלום, כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe ¤1283 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28610 מישהו יכול בבקשה להגיד לי אם הכרטיס הנ"ל שווה את המחיר ?? האם זהו בדיוק אותו כרטיס כמו הגרסה הרגילה של ה 8800GT שפועלת באותם מהירויות כפי שמופיעות באתר NVIDIA רק שיש פי 2 יותר זיכרון פשוט ? : הפרטים מהאתר NVIDIA: GeForce 8800 GT Stream Processors 112 Core Clock (MHz) 600 MHz Shader Clock (MHz) 1500 MHz Memory Clock (MHz) 900 MHz Memory Amount 512MB Memory Interface 256-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 57.6 Texture Fill Rate (billion/sec) 33.6 ****והכי חשוב!!!********האם הזכרון שלו הוא DDR3 ??? (שלא יסבנו אותי עם DDR2) תודה רבה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by TrancEnergY,

יש לי כרטיס מסך geforce 8800 GTS וכיוונתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות אבל משום מה התמונה במשחקים לא נראת חלקה זה מטריף אותו התמונה איכותית אך הקוים לא חלקים יש תמונות שתבינו למה אני מתכוון מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלם. תודה [attachment deleted by admin]

5. מפרט המחשב: P 2.8 330 W ספק כוח - לא עושה לי בעיות. הרדיסק 80 G עוד חודש אני מוסיף עוד 250 G RAM 768 - עוד חודש יוסיף עוד אני חשבתי על הכרטיסים הבאים : NVIDIA 6800 או 6600 או ATI Radeon X1800GTO שיש אליו סיכור פה.. מה אתם אומרים? אני יודע שאני צריך ליקנות ספק כוח חדש אז תתחשבו קצת כי התקציב שלי מוגבל - אני מקבל מסכורת 1100 שקל עוד שובעיים אז אני יצתרך לקחת כסף מאבא שלי וגם תכננתי ליקנות אוזניות איכותיות אז... תשתדלו.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by edenbd,

אז ככה, שניהם כמעט אותו מחיר [ה 1950PRO יותר יקר] ושמעתי שהוא גם יותר טוב, השאלה שלי אם אני ינסה OC ל 8600GT האם הוא יהיה יותר חזק מה 1950PRO? והאם בכלל אפשר לעשות ל 1950PRO OC? תודה.

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by ggg123,

לצערי הרב בחנות פנדה אמרו לי שאת גירסה 1900 של ATI לא מייצרים יותר (התכוונתי בסוף לקנות את 1950PRO) ולכן יש סיכוי נמוך מאוד להשיג אותו. כנ"ל לגבי כרטיסי גירסה 7 של NVIDIA. במקומם הציעו לי לקחת כרטיסים מגירסה 8 של ג'יפורס, או מגרסת ה HD 2000 של ATI שהם זמינים. מה הכי מומלץ בתקציב של מקסימום 850 ש"ח? רצוי מאוד שהמחיר יהיה לכיוון ה 800 ש"ח. לי אמרו שהכרטיס הכי מומלץ הוא XFX Fatal1ty GeForce 8600GT 256MB DDR3 ובכלל כל גירסת ה 8600. מה אתם אומרים? שימושים: למשחקים סבירים וחדשים. שיריץ סבבה, לא חייב על שיא הגרפיקה. לאפיק PCI-E מפרט מלא: E6550 GIGABAYTE P35-DS3L supertalent 2gb 800mhz cl4 enermax librerty 400w wd 160 gb

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  8. 7600GS Silent 256MB, HDTV, DVI, AGP הוא זה X1650 Pro 256MB DDR2 TV, DVI, AGP שתיהם כמעט באותו מחיר אז מה כדאי?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by tom123,

האם רואים בו מכל הצדדים? כי יש מסכים דקים שרואים רק מי שיושב מול...

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום למי שעיין בת'ארד הקודם שלי, מכיר פחות או יותר את הסיפור בכל אופן, יש לי 2 גרסאות של 4850, מתוצרת SAPPHIRE כאשר גרסה אחת היא עם הPCB של ATI, כלומר כרטיס אדום והגרסה השניה, היא מסתבר, PCB "בעיצוב מיוחד " של SAPPHIRE, כרטיס כחול, עם קירור התופס 2 סלוטים, ומגיע ללא קירור לזכרונות עכשיו, בעייתי היא כזאת אני מתכנן קירור מים לכרטיסים הנ"ל, ומסתבר שהבלוקים הייעודים לסדרה הנ"ל לא יתאים לגרסה המיוחדת של ספיר לצערי, אני לא מצליח להשיג יותר את הכרטיס של ספיר מהדגם הישן, (הבסיסי ביותר, לא סוניק\טוקסיק) עכשיו האם הכרטיסים מתוצרת חברות אחרות כמו אסוס\גיגהבייט, זהים לכרטיס שאני צריך? נכון לעכשיו, אין לי בעיות עם מערך הCF, ולדעתי, לא צריכה להיות שום בעיה בעתיד, כאשר יהיו לי 2 כרטיסים…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by omert,

שלום יש לי מפרט יחסית ישן בערך בן 2-3. כרגע אין לי כרטיס מסך ולכן אני לא יכול לשחק בכלל משחקים. המפרט שלי הוא: 2.8GHz, 512MB RAM MotherBoard Asus Phs800-MX chipset sis661FX מה שאני מחפש זה כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים. עכשיו אני לא גיימר אז אני לא משחק ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים. ובנוסף יש לי מסך 17 CRT לכן זה יהיה גם ככה חסר טעם. עכשיו יחסית אני יכול להשקיע בכרטיס. אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס באמת יכול לשמש אותי ולא יהיה סתם בזבוז כסף (כמו למשל אם אני אקנה את 8800GTS).

12. Started by roey12,

פירמטתי את המחשב לWINDOWS 7 , ואני מנסה לשחק במשחק שעבד לי לפני הפירמוט, ואז המשחק מראה הודעה שעלי להתקין דיירקטס חדש יותר ולעדכן את הכרטיס מסך שלי. עכשיו שאני נכנס למנהל התקנים לא מופיע לי הכרטיס מסך, אלא מופיע לי VGA. האם WINDOWS 7 לא תומך בכרטיס מסך זה?...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by redti,

שלום חברי פורום גרפיקה. פתחתי את הדיון הזה עקב המקרה שהיה לי לא ניקיתי את המחשב לעיתים קרובות והמאורר של הכרטיס מסך היה סתום והוא נשרף לי. gainward GF4 TI 4200 128 mb vivo אז אנשים נקו את מחשבכם לעיתים קרובות שלא יקרה לכם מקרה כזה מצער...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול להבדיל בין 9700NP ל 9700PRO ? לפי מה שאני יודע שניהם מזוהים כ PRO, אז רציתי לדעת מה המהירויות שעון של NP ושל ה PRO, והאם הליבות שלהם זהות ? יש לכרטיס SOFT MODים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. תצביעו ותשפיעו!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. שאלה קצרה ופשוטה האם הכרטיס מרעיש? ואיך הקירור שלו? תןדה ;D

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by ATL321,

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל איזה כרטיס מסך של NVIDIA כדאי לקחת? אני מתכוון לקחת את ה 2407 DELL HC כמסך חשוב לי שהוא יתמוך טוב ברזולוציה שיהיו לו חיבורים לHD וHDTV וגם שיהיה טוב למשחקים. מה אתם מציאים?

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני צריך להתאים כרטיס מסך, בתקציב של עד 700 שקלים, ללוח אם של אפוקס EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939. הכרטיס ייקנה בLamir ולכן צריך לבחור אך ורק מהמחבר הקיים אצלם כיום.. האם ללכת על כרטיס PCI-E? AGP? אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by iho,

מה הכי חשוב לאיכות התמונה במסך? הניגודיות? הרזולוציה? או ה - ms?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. היי אני יודע עד כמה השאלה הזאת מוזרה ותמוהה כאילו WTF הבאת לנו כרטיסים משנת תרפפו בתכלס שניהם Ti4200 אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בניהם

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

קניתי את הכרטיס של Leadtek WinFast TV2000XP Global ש חיברתי אותו עשיתי הכל נכון התקנתי את הדרייבר אבל שכחתי את הדבר העיקר, החיבור של הממיר לנקודת תקשורת שלו. למי שלא יודע זה חיבור כזה של כמו בורג כזה שמחברים אבל מבפנים יש כזה מחט נחושת דק באמצע. 1.עכשיו אם אני אקנה כבל של זה, זה יעבוד? 2. והאם בטוח שזאת התקלה? כי מה שאני רואה זה מסך כחול מטושטש שאומר את הבעיה הרגילה שכאשר ערוץ לא מראה את תוכנו בהוט. 3. ויש עוד תקלה, שרואים כחול מטושטש כל החיבורים מחוברים, אני אמור לראות תמונה אדומה כאשר הממיר אומר שיש בעיה הכבלים אבל הכל כחול מטושטש..

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by rap 4 ever,

יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?

23. Started by mr_t,

יש ברשותי מחשב בין שנתיים בערך, ולאחרונה התקלקל לו הכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם כל כרטיס מסך חדש יתאים למחשב ? ואם לא, איך ניתן לדעת איזה כרטיס יתאים ?

24. Started by RoBiN_HooD,

s3 prosavageDDR toda merosh... sorry i cant write in heborw!!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by lielmar1,

מה זה crossfire אני לא זוכר איך רושמים את זה אבל מה זה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים