עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by doryeshua,

זה המפרט שברשותי E6600 2GB OCZ 800MHZ MSI-P6N EZCOOL350W MSI NX 8800 GTS 320MB קירורי סטוק עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3 עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים יכול להיות בגלל הספק ?

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by ofirrjd,

היי, גרסה 0.26 מראה לי רק אפסים על ויסטה. על XP רץ טוב. מה עושים? אופיר

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by sabpa2,

מאיפה להוריד דריבר 3.7 של ATI? הדריבר החדש 3.9 הזה עשה לי הרבה בעיות בET תמיד זה יורד ל40-50FPS תמיד!! בבקשה תנו לי קישור! עשיתי חיפוש בפורם לא מצאתי כלום:< אבל תתנו לי קישור ישיר יש לי WIN XP PRO בעברית R9800P

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by roc,

קניתי את הכרטיס הזה והתקנתי את הדרייברים שיש איתו,מישהו שאולי מכיר תגירסא שבאה איתו(77.50) יש יותר טובה ממני לכרטיס? בתוצאות בנצ'ים כמובן

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שימו לב, לריבועים בתמונה.! מה עושים? תודה-גיל. 9550

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by zag_zag,

אני מחפש לקנות מסך 17", בתקציב של 900-1000 ש"ח (רצוי בכיוון ה900 ) המסך צריך לעבוד ב85hz ברזולוציה של 1024x768 בינתיים חשבתי על ה-F700B שמוכרים ב930 ש"ח. יש הצעות אחרות? תודה

7. Started by n0fo,

יש לי גי פורס 6600GT של גיגבייט ותמיד הוא היה מראה לי תטמפ בכרטיס....לא מזמן עשיתי עידכון דרייבר לכרטיס ומאז אין את האפשרות של לראות את הטמפ יש לזה פיתרון? ועוד בעיה : עשיתי עידכון BIOS לכרטיס שלי מאתר החברה http://www.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-N66T128D.htm ומשום מה לא השתנה מהירות ה CORE CLOCK ונישאר על 300 Mhz במקום על 500 אחרי העידכון... באתר החברה גם מצויין שהעידכון משנה את מהירות הליבה ECLK/MCLK is 500/1000MHz תודה לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  8. ככה אחרי קומבינות ונקיון יסודי הצלחתי להחליף את הכרטיס השרוף שלי לאחד אחר .. והוספתי 100 שקל וקיבלתי את ה msi 6800 128 mb וכו כוו איך הכרטיס??? בכול קמרה לנושא העיקרי אני מחבר את הכרטיס למחשב עוד לפני שבכלל נגעתי בו יעני פתחתי את הקופסא חיברתי לאיי גיי פיי אני מדליק את המחשב ועוד הפעם יש לי ביפים בדיוק כמו בכרטיס הקודם שהחלפתי... מה עכשיו הבעיהי כי אל עשיתי כלום?? ואיך שי לי 5200 ואיתו הכול עובד ורק עם הכטריסים האלה (6800) פתאום לא עובד.. וחברה יש לי ספק טוב 480 של טראמלטאק.. אז מה העבייה???

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  9. Started by Silver Dragon,

רציתי לשדרג את הכ. מסך, תקציב 600-650 ש"ח זה המפרט (זה 4G RAM למען הפרוטוקול)

10. Started by eran256,

שלום, יש לי מחשב שהוא מעולה לדרישות שלי. האמנם לא הכי חדש אך מספק בזמן האחרון עלה צורך בחיבור 3 מסכים במקביל ולא 2 ולכן אני נדרש להחליף את הכרטיס מסך הדרישה היא שיהיה יותר טוב מהקודם, ולפחות 3-4 יציאות של HDMI/DVI עדיף 2 DVI ו2 HDMI. המחשב: E8400 עם OC ל4GHZ ASUS P5Q (צ'יפס P45) זיכרון 4G במהירות 1000MHZ ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך+9800GTX+ הארדיסקים משנה? אחד של 1TB והשני 640GB. אני עדיין שוקל אם אני באמת רוצה לקנות או להחליף כל פעם את החיבור אתם מוזמנים להביע את דעתכם בנושא. שלושת המסכים הם, הטלוויזיה שבא אני רואה סדרות וסרטים לפחות פעם ביום, מסך ראשי למחשב ומשני למחשב. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. רציתי לדעת אם יש איזו השוואה גדולה כמו שיש בtom's hardware על מעבדים? http://www23.tomshardware.com/cpu.html

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. אני צריך עזרה בלמצוא את כרטיס המסך הכי טוב שאפשר לקנות פה ב 2000 שקל... עד היום חשבתי על MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB Reviews שעולה 1944 שקל ועל Leadtek WinFast A400 TDH GeForce 6800 256-bit 128MB שעולה 1984 שקל אני לא יודע מי מביניהם יותר טוב שזה עוד משו שאני צריך עזרה בו.... אבל בכל מקרה תגידו פה בבקשה איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות ב 2000 שקל... תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. Started by smoker09,

שלום חברה! יש לי 2 כרטיסי מסך חדשים שנרכשו לאחרונה - אחד X1950XT והשני 8800GTS. שניהם תומכי VIVO. היום באים להתקין לי שקע של יס עם ממיר סנטימטר מהמחשב. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הממיר ישירות למחשב ע"מ לצפות במחשב בשידורי הטלוויזיה - כולל הקלטה וכל הפונקציות הנוספות עם אחד או עם 2 הכרטיסים האלו(דגש על 8880 GTS)- ואיך אוכל לחבר אותם - איזה חוטים וכו... לבסוף -אם אפשר- האם כדאי להתקין חלונות מדיה סנטר - ואיזו גרסה(ויסטה או XP) לקבלת התמיכה החלקה ביותר? אם אי אפשר לחבר את המחשב לממיר- איזה כרטיס במחיר סביר יתן לי את התמורה הראויה ביותר(הכרטיס בעל היחס/ביצועים)? תודה ולילה/בוקר טוב לכולם!!!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. יש לי 6600gt של xfx והתקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia מהאתר שלהם. הבעייה היא שיציאת הטלוויזיה נהייתה ממש עקומה בדרייברים האחרונים יש זווית של איזה 6 מעלות שינוי וזה ממש בולט בטלוויזיה (בסרטים של מסך רחב פחות אבל בתצוגה של דברים אחרים כן. שיחקתי עם כל ההגדרות של הטלוויזיה זום חידוד קצוות מסנן ריצוד שום דבר לא עזר. האם יש דרייבר נפרד לסידור של היציאה או הגדרות יותר מתקדמות שנעולות ואפשר לשנות ברגיסטרי או משהו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by zobi12,

מה זה בהירות וקונטרסט על מה הם משפיעים באיכות תמונה ועל איזה מספר בין אחד ל100 אתם ממליצים לשים אותם בתודה מראש עמית

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by tom123,

האם רואים בו מכל הצדדים? כי יש מסכים דקים שרואים רק מי שיושב מול...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by spooky,

נכון אחרי שאני מכבה את המחשב אז מה עדיף לכבות את המסך דרך הכפתור או להשאיר אותו בSTAND BY(או משהו כזה)? ובכלל זה בריא לכבות אותו דרך הכפתור? אם אתם שואלים את עצמכם למה השאלה הדפוקה הזאת אז זה בגלל איזה תכנאי שז**ן לי תשכל עם ההסבר שלו שלא צריך לכבות את המסך עם הכפתור ולהשאיר אותו בSTAND BY כל הזמן... אז מה אתם אומרים? ד"א אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון אבל חפיף מקסימום המנהלים יעבירו

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה700 ש"ח +- כרטיס כמובן למשחקים רצוי שיהיה מKSP או LOGICPC תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by giladbigel,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה : http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1478 ועוד שאלה: האם ייתכן שהכרטיס הזה הוא 64 ביט??? בבקשה רק מי שבאמת יודע יענה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  20. שלום לכל יודעי דבר מראש אומר שיכל להיות שהנושא נדוש ומוכר , אם קיים כבר דיון בסוגיה אנא הפנו אותי בלינק , תודה. קניתי לאחרונה מערכת שידור אלחוטית ( ictv ) המשדרת את תמונת הצג למסך הטלביזיה . בעבר הייתי עושה את זה בעזרת חוטים (משתדרגים...) והיתה לי בעיה , אותה בעיה שמופיעה כעת. אני לא מצליח לשכפל במדויק את הצג לטלביזיה. משמע - כשאני מגדיר בתצוגה מסך נוסף ואומר לו extend my windows desktop onto this monitor מה שבעצם קורה זה שאני רואה בטלביזיה רק את ה wallpaper הנחמד שלי ותו לא (ללא אייקונים , תמונה בלבד). אני יכל להגדיר את הטלביזיה כמסך עיקרי ובעצם להפוך בניהם ואז אני יכל לראות את הכל הטלביזיה אבל בצג המחשב שלי רק את ה wallpaper .... המחשב והטלביזיה אינם באותו חדר…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. זה לא אמור להיות ככה נכון? =S 76 מעלות במנוחה 87 במאמץ..

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by GZA3,

ניכנסתי עכשיו לאתר של ATI ןבמקום ה X850XT PE שהיה מופיע שם הרבה זמן אני רואה V5000 הגיוני שזה דגם חדש שעכשיו יצא ? אם כן למה הוא עם "רק" 128 DDR3 ?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  23. כרגע יש לי HD2900. לא צופה שדרוג של רכיבים אחרים בזמן הקרוב. מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD (לא כ"כ רלוונטי עם המעבד שלי). עדיפות לאחד עם VIVO. חשוב שיהיה שקט וקריר מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by zalelan,

של איזה חברה הכי מומלצת? והכי טובה?! (לא יותר מ 1000 ש''ח)

דיונים חדשים בפורומים