כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, קניתי לפני חודש (קצת פחות) מסך מKSP ופתאום גיליתי שנשרף לי pixels נראה לי (אני משוכנע ב 99%). LCD מסוג VIEW SONIC 17' רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לגלות זאת? ורציתי לשאול לגבי האחריות? אני יודע שאין אחריות על pixels אחד שנשרף אבל האם אפשר להוציא מ KSP מסך חדש? ואם כן איך? ואם לא אז מה עושים? קראתי בחוזה שעד 10 pixels זה לא באחריות , אפשר לשרוף בכוונה את ה pixels ים ולקבל אולי מסך חדש? עזרתכם בבקשה , זה כל כך מעצבן ה pixels הזה. מה לעשות?!?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
שאלתי היא לבעלי כרטיסי טיטאניום בלבד ( 4200,4400,4600). עד איזו מהירות הצלחתם להמהיר את הכרטיס שברשותכם גם ליבה גם זיכרון ומה המקסימום שיש לכם גם אם אתם יכולים להגיע אליו וגם אם לא. אנא ציינו את השם המלא של הכרטיס כולל יצרן. לי יש: GAINWARD TI 4200 GOLDEN SAMPLE ULTRA \650 XP VIVO ליבה:260 זכרון:520 תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
מה המצף כולם ...? אז ככה יש לי רדאון 9700 פרו ומצאתי באתר : http://www.omegacorner.com/ שהם די ידועים בדרייברים משופרים לכרטיסי המסך .. מצאתי באתר אפשרות לעשות פלאש לכרטיס מסך ... ויש שם כל מיני הזהרות שזה לא על אחריות האתר אם נגרם נזק לכרטיס וכאלה... הוא גם רשם שהוא ניסה את כל מה שיש שם ולא היה לו בעיות .. עכשיו השאלה היא האם זה ייתן תוספת משמעותית בביצועים ? מזה בידיוק עושה ? כדאי לי בכלל ??? מישהו ניסה את זה על הכרטיס שלו ??? דרך אגב דרייברים הכי טובים אני מתכוון של חברות כמו האומגה וכאלה ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.overclockercafe.com/Articles/NVidia_6600GT/NVidia_Anomaly.htm
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כ.מסך מדגם Readon 6950, ועקב שדרוג מחשב ברצוני לרכוש Gigabyte GTX970 4GB. מעבד: i5 4690. => שאני צריך לוח-אם בעל תושבת 1150. שאלתי היא, האם יש לוח-אם בו אוכל להשתמש ולנצל את שתי כרטיסי מסך אלו במקביל?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס מסך??(בכרטיס של ATI) כי התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005 כותבת לי 70 מעלות וזה לא ניראה לי הגיוני
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה חוות דעת לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320mb למערכת חדשה האם הכרטיס מומלץ, אחד התשובות שקיבלתי שזה ממש לא משנה וכעיקרון כל הכרטיסים בנויים פחות או יותר אותו דבר, האם באמת אין משמעות והאם כדאי לקנות את הכרטיס, אין לי ניסיון עם החברה הזאת. אנא עזרכם
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, פרסמתי שאלה על FPS נמוך בפורום תמיכה טכנית. במחשבה שניה, אולי ההודעה מתאימה יותר פה. אז סליחה על הכפילות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527113.0 לתשובותיכם אודה.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
פתחתי אשכול בפורום לוחות אם ומעבדים, ושם אמרו לי שהבעיה לא בלוח אם .. : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319587.0 מישהו יכול אולי לדעת מה הבעיה? "עכשיו החלפתי ל8800GT והוא פשוט לא מציג לי בשום תוכנה את הטמפרטורה.. יש לציין שבכרטיס הקודם (X700) שנשרף לי, גם לא הוצגה לי בשום מקום הטמפרטורה.."
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אוקיי אז קיבלתי תמחשב החדש 3800+X2 2G RAM 7900GTX עכשיו אני בא מפעיל NFSMW על 1280x1024 והכל על high/on ואני פשוט לא שולט במשחק מרוב שהוא פועל לי מהר!! אני בא לשחק במירוץ ומרוב שהמשחק זז מהר המכונית שלי פשוט משתגרת ממקום למקום !!! אני לא יודע אם זה FPS ממש ממש גבוה מה שלא נראה לי או בעיה בCRACK . עזרה ?
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
פרטי הלוח אם ASROCK G31M-S דגם: לוח אם איכותי מבית ASROCK עם 3 שנים אחריות וצ'יפסט אינטל G31 עם תמיכה ב-8GB זיכרון !! פרטי הכרטיס מסך SPARKLE NVIDIA GeForce 9500GT 1GB PCI-E דגם: כרטיס מסך מבית SPARKLE היוקרתית!! זכרון בנפח 1GB ללוחות אם בעלי אפיק PCI-EXPRESS!! עם 3 שנות אחריות!!! תודה מראש לעוזרים המטרה לעבוד עם לוח אם כזה וכרטי מסך כזה למשחקים כבדים המעבד המתוכנן הוא E5200 או E7200 זיכרונות של OCZ 2 גיגה עם מהירות של 800 מגה הרץ הארד דיסק של WD בנפח 320 גיגה צורב DVD במהירות 22X של LG תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חבר שלי אומר .............. שראידון 9700 פרו לא שווה כלום כי יצא ראידון 9800 האים זה נכון וקראתי שיצא דריבר שיהפוך את ראידון 9700 פרו לכמו 9800 אבל באמת בינינו הוא אומר לי שה 9700 pro מה שיש לי מבית Ati שווה לתחת כי יצא 9800 העים זה נכון ?! מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אז כן נשרף לי הכרטיס הנוכחי 8800 GTS חחחח וברצוני לקנות חדש מפרט: intel q5500 2.83ghz quad core 2gb ram gigabyte EP43-DS3L ספק- ezcool 500W atx 500 jsp תודה מראש עריכה: מסך שכחתי-flatron w2353v 23inch http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2353V-PF.jsp
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין שניהם עדיף? המחיר שלהם פחות או יותר אותו הדבר
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי שאלה... אני רוצה לקנות כרטיס שיתאים לי למשחקים בAGP ואני חושב ללכת על X800PRO RADON אבל יש לי מעבד של 1800MHZ AMD ATHLON XP וזיכרון של RAM768 ומה ההבדל בין חברת Sapphire לגיגהבייט ו כל חברה אחרת מה הכי טובה? האם אני יכול להגיע לבצועים של הכרטיס עם הנתונים האלה או שהם נמוכים מידי בשבילו? או מה לדעתך מתאים לי בגלל הנתונים שלי? תודה לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לדוגמא ה8800GTS 640MB מופיע בחברה LEADTEK תחת המחיר 2221ש"ח ולעומת זאת בחברה XFX עולה 2944ש"ח... מה גורם להפרשים האלו? תודה רבה ואם יש הפרשים בין החברות מי נחשבת לטובה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GeForce FX5600XT כבר די הרבה זמן. בעבר חיברתי אותו אל הטלוויזיה בעזרת יציאה מיוחדת על הכרטיס, וזה עבד. כעת, כשאני מנסה לעשות את אותו הדבר, אין לי אפשרות בדרייברים לשני מסכים. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 8800 gts שתומך בDX10 ,אני משתמש בwindows xp ואני לא מעונין ל"שדרג" לvista.כרגע אני כמובן משתמש בDX9 , האם ניתן לשדרג לDX10 על מנת להפיק מהכרטיס יותר ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא יהיה כ"כ הרבה בגלל המעבד(לא שהוא לא טוב, פשוט עם יותר חזקים ממנו מקבלים איזה 14500)! ואני יודע שבמשחקים ההבדל במעבד עם הכרטיס מסך,לא יהיה גדול! אולי 10-13 פריימים במקרה הרע. אבל בכל אופן כמה אני אקבל עם המערכת שלי??? (אני יודע שלחלק כאן יש אותו כרטיס מסך ומעבד דומה) מי שיש לו כרטיס כזה בבקשה שיכתוב את תוצאתו! Radeon 9700 pro ואני אקבל אותו ביום חמישי. אם אתם חושבים על תוצאה לפי מה שקיבלתם אז תגידו איזה מעבד וזיכרון יש לכם. מערכת: AMD 2000 MB 512 DDR2700 GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 MAXTOR 40 GB 7200 RPM VIA 4 IN1(או משהו כזה,לא זוכר בדיוק את השם) תודה רבה,אתם תעזרו לי מאוד!
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתכוון שעדיין ישארו בכמה מקומות קווים מגעילים כאלה...הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ברשותי ספק corsair vx450 ומתרוצצות לי מחשבות על שדרוג הכרטיס. מהו הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקנות במסגרת הספק הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איך יעבוד Leadtek Geforce 7600GT Extreme עם לוח האם ASUS P5RD1 ? ובכלל כרגע יש לי Intel Pentium 4, 3200 MHz ולוח אם Asus P4S800D אז הASUS P5RD1 יעבוד לי טוב עם המעבד ועם ה7600GT? אם לא, אני פתוח להצעות תודה לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-