עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by swisaman,

היי חברים אני כרגע עם HD5850 ששרד אצלי 4 שנים... ברצוני להחליף אותו באלטרנטיבה קרירה עם פוטנציאל OC,כמובן ששיפור בביצועים יתקבל בברכה אני מחפש משהו קריר וטוב במחיר של 600-700 ש"ח,רצוי שהביצועים יהיו יותר טובים וחובה שיהיה לו פוטנציאל OC מכובד. אני טיפה מוגבל בחנויות,KSP או איבורי זה המבחר שלי...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס מסך זול עד 250₪ הכרטיס מסך יחובר ללוח אם של Abit מדגם IP43, עם מעבד Intel duo2core e6400. עד עכשיו היה כרטיס מסך של ATI מדגם 1950xtx (קצת ישן). הכרטיס מיועד לצפייה בסרטים ברזולוציה של 1920x1080, וקצת פוטושופ בסיסי וציור עם לוח ציור (טאבלט ציור). לא מיועד למשחקים. יש לי מחשב אחר למשחקים. ראיתי כמה כרטיסים בסיסיים כגון 610gt ו5450hd אבל אני לא יודע מה יותר טוב. אזור קנייה: ksp,ivory או tms - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי להוסיף הספק כוח הוא של hec מדגם cougar 500w בן 8 שנים.

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  3. יש גל של מכירות כרטיסי מסך שחזרו מביטקוין כמו כאן http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R929OC-4GDu יש עוד חנויות שמוכרות R9 290

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by Four,

שלום לכולם, לאחרונה נהרס במערכת של חבר טוב הכרטיס מסך gtx 480 של leadtek שעלה בזמנו 3000 שקל אני מחפש ואשמח לקבל את עזרתכם למצוא כרטיס מסך ב800 שקל - התקציב הוא גמיש, אבל בהחלט אני מעדיף לחסוך מאשר להוציא יותר אלא אם יש משהו משמעותית טוב יותר שצריך למתוח בשבילו (מעט) את התקציב. המסך כרגע ברזולוציית HD עם צפי לעבור ל FHD בעוד מספר חודשים. מעבד intel core i7 980 extreme לוח אם intel dx50so זכרונות - kingston 2GB DDR3 1600Mhz X4 ספק כח - 750W של rosewill. (ווידאתי כבר בדיון נפרד שפתחתי בפורום ספקים שהוא לא ג'נרי ואיכותי) מארז Dragon של MGE. יכול להיכנס בו כל אורך של כרטיס אין בעיה עם זה המשחקים שרצים על המחשב בדרך כלל - GTA,COD,BF,AC על כל דורותיהם. בנוסף דברים כמו…

5. נראה לי שהכרטיס מתחמם, והוא קורס די הרבה. אני לא ממש רוצה לנסות לנתח את הטמפ - אבל הוא מגיע ל 80 ממש כשאני מתחיל לשחק - ועולה ל 85 מעלות. הכול עובד כמו שצריך - אבל כנראה אין מספיק אוורור (למרות שפתחתי את המארז ) בקיצור - אני רוצה לשדרג לכרטיס טוב , שקט וקר. מה האופציה הכי טובה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. נניח ואני מרכיב מחשב חדש לעריכה בינונית, לא משחק בכלל במשחקים. בחרתי את המעבד I5 4590 כי הוא יספיק לי, אבל השאלה - איזה כרטיס מינימלי אפשר לקחת שיהיה טוב עם העריכות? 9500GT יהיה טוב?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bull,

שלום לכולם, יש לי שני כרטיסי מסך 280x של gigabyte ועוד אחד 7970 גם של gigbyte. המחשב משמש לכרייה ולמשחקים. שני ה 280x מחוברים לחריצי הרחבה pci-e 8x וה7970 לpci-e X1. התקנתי השבוע את ה ווינדוס מחדש ובהתחלה הוא זיהה את כל שלושת הכרטיסים. חיברתי את הגשר של ה CF אך אז הקטליסט לא זיהה את החיבור והווינדוס לא זיהה את הכרטיס השני (device manager). הסרתי את הדרייבר וכל תוכנה שקשורה ל AMD והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. גם לאחר הסרת הגשר זה עדיין לא עובד. החלפתי פיזית בין הכרטיסים וזה לא עובד. כל אחד מהכרטיסים שמחוברים לבד, כלומר ללא הכרטיסים האחרים, המחשב מזהה אותם ללא בעיה. אשמח לכל רעיון / עצה תודה רבה :-) - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: הוצאתי שני כרטיסים והשארתי אחד בחריץ X8 (החר…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  8. קורץ לי לרכוש את הvidock 4 plus ורציתי לשמוע את דעתכם לפני. יש לי dell vostro 3560 מעבד i5 2.50GHz זיכרון 4g המשחקים שאני מעוניין להריץ הם בעיקר סימולטורים euro truck simulator 2, arma3, assetto corsa, dcs http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock האם הספק כוח המצורף מתאים לשימוש בארץ או שאני יצטרך ממיר מתח? בנוסף אני צריך המלצה על כרטיס מסך מתאים עד 1000ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by chosenone,

שווה לקנות כרטיס SAPHIRE RADEON R9 29X BF4 EDITION ב 1800 ? מחול ובלי אחריות !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MOFRA,

שלום אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל הספק נמוך. נכון להיום יש לי 7750 HD עם 1GB וחשבתי לשדרג. תקציב. כמה שפחות ולא יותר מ600 שקל.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. קניתי אתמול כרטיס מסך חדש (מהמכירת חיסול) בפלונטר. היה לי לפני HD5670 ששודרג ל HD7950. ביצעתי מחיקה של הדרייברים גם דרך המנהל התקנים וגם את CATALYST של ATI עצמו. לאחר מכן ביצעתי ניקוי ב CCLEANER. ולבסוף התקנתי דרייברים לכרטיס וקאטאליסט מחדש. יש לי בעיה קטנה עם GTA IV . המשחק איפס את ההגדרות הגראפיות למינימום ולא נותן לי להעלות אותם. אם זה רזולוציה פילטרים או כל דבר אחר. ניסיתי למחוק את המשחק ולהתקין מחדש והבעיה לא נפתרה. בכרטיס הקודם שלי לא היו לי שום בעיות עם המשחק לכן אין לי מושג עם זה הדרייברים או משהו אחר. Tomb Raider לדוגמא ההגדרות אצלי הן על ULTRA והכל עובד כמעט מצויין (למעט סצנות ממש עמוסות) על HIGH הכל חלק לגמרי. ההגבלה בגלל המעבד החלש. בGTA הוא בכלל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, עקב התפרצות מחלת השדרגת אני מתכנן להחליף את ה- HD6850 המזדקן שלי, שעמד בגבורה וסיפק אותי למשך שלוש השנים האחרונות. ראשית לפני כל, אני צריך להבין לאיזה רמה של כרטיסי מסך אני צריך לכוון בשביל שלא אצטרך להחליף גם את הספק כוח שברשותי. מדובר בסיסוניק SS500ET בן כ-3.5 שנים. האם הוא יחזיק כרטיס כמו R9 280X? או שאני חולם ואצטרך להחליף גם אותו? מבחינת הדרישות - אני לא משחק הרבה אבל אני כן מנסה לא לפספס את הכותרים הגדולים והחדשים שיוצאים מדי פעם, ולאחרונה שדרגתי מסך ל-FHD ככה ש6850 כבר ממש מגביל. מה גם שיש עכשיו גם את ה- GTA5 על הכוונת... מזל שעם ה-BF3 שחילקו בחינם לאחרונה הוא מסתדר מעולה, אז אני מבסוט בינתיים למרות שגם המעבד מועמד לשידרוג (2120 i3) אני צריך …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. ניסתי לחבר שניי מסכים דרך שתיי החיבורי DVI שעל הכרטיס PowerColor R9 280X 3GB GDDR5. בחיבור DVI D יש תצוגה לפעמים אבל עם תמונה מתעוותת עם פסים צבעונים או שהמסך שמחובר עליו נכנס למצב שינה. ניסתי לחבר את המסך השני דרך ה DP אבל אז הרזולוציה על המסך שמחובר אליו לא מזוהה ותקוע על רזולוציה של 640x480. קרה גם מצב שלא היה לי תצוגה בשום יציאה של הכרטיס חוץ מ DP שכמו שאמרתי תקוע על 640x480. האם זה בעיה של דרייברים ? כרטיס תקול ? הקטע שקניתי את הכרטיס יד שניה ממישהו שהביא לי את הקבלה שלו מאייבורי השאלה אם אייבורי יעשו אם אני אצטרך לממש אחריות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Animor,

שלום, כרגע אני עם CCC. אני מעוניין לבצע OC ל-6950 שלי. איך כדאי לעשות את זה - באמצעות CCC או MSI AB? האם יש יתרון בביטול CCC והפעלת MSI AB במקומו? או שאני אמור להריץ את שניהם במקביל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by maxth,

ברשותי המפרט הנל: מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte ga-ph67-ud3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - 8gb ddr3 ram הארדיסק- samsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm כרטיס מסך- radeon hd 6950 כונן- samsung sh-s223b dvd מארז- antec three hundred ספק- seasonic 600w active pfc 80 ברצוני לברר את שלושת הדברים הבאים לגבי r9 290 1) האם המעבד יגרום לצוואר בקבוק(intel core i5 2500 3.3 Ghz) ? 2) האם הספק(seasonic 600w active pfc 80) יחזיק אותו אם לא איזה ספק צריך? 3) האם ה r9 290 יכנס למארז (antec three hundred) ? ,תודה

• 90 תגובות
    • 10.3k צפיות
  16. Started by Phungshok,

שלום לכולם, ברשותי הכרטיס מסך : SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ברצוני להחליף אותו למשהו חזק יותר למשחקים של היום, אשמח להצעות של כרטיסי מסך עד 2000₪ חריגה של 100₪ לא יותר מזה. עדיף כרטיס מסך עם קירור טוב (חם אצלי בבית) לא צריך שיהיה שקט אני בימלא עם אוזניות ולא שומע כלום. חשבתי על הכרטיס מסך הנ"ל http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11253 תגידו מה אתם חושבים. תודה.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by huber,

שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להרגיש עייף, ואני מתחיל לחשוב על מחליף, אך מכיוון שאיינני ממש לחוץ, הייתי מעדיף לרכוש את הדור החדש ביותר שיצא. מכייון שליבות KEPLER שוחררו בפברואר 2013 (שנה ו 4 חודש מהיום) ומכיוון שנוויידיה לרב משחררת דור חדש כל שנה-שנה וחצי, אני חושב שהגיוני להמתין ל Maxwell. השאלה המתבקשת אם כן היא מהו תאריך ההשקה של הדור הבא? המידע הכי מדוייק שמצאתי אומר "2014", ומכיוון שאנחנו כבר חצי שנה אל תוך 2014 הנחתי שיהיה מידע קצת יותר מדוייק. לצערי זה המידע הכי עדכני שמצאתי: http://www.anandtech.com/show/7900/nvidia-updates-gpu-roadmap-unveils-pascal-architecture-for-2016 מישהו יודע משהו אחר? קרא במקום אחר לגבי תאריך השקה יותר קונקרטי? ד"א, אני יודע שכבר יצא…

18. Started by Bladiks,

שלום רציתי לברר עם כרטיס המסך:[h=3]AMD Radeon HD 7750[/h]מתאים לי, הדרישות שלי הם: מריץ משחקים יפה דוגמא: planetside2. ומסוגל לשדר סרטונים באיכות גבוהה. פרטי המחשב מצורפים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Salwaby,

אוקיי אז פחות או יותר החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי (GTX760) השאלה שלי האם כדאי לקנות עוד אחד ולחבר אותם ב SLI ? אני אף פעם לא התנסיתי ב SLI וקצת חושש מכל הסיפור הזה, האופציה השנייה זה לקנות 780/R9 290. מה אתם חושבים שעדיף? מבחינת ביצועים נטו בבנצ'ים שראיתי ה SLI לוקח, אבל השאלה אם זה שווה לעתיד? אני גם מבין שיש יחסית הרבה משחקים עם בעיות עם SLI .. זה נכון ? * אני על מסך 22" ככה שהרזולציה המקסימלית תהיה 1080p. ** אם החלטתי ללכת על SLI, אז אפשר להשתמש ב 2 כרטיסים לא מאותה יצרנית ? (GIGABYE ו MSI לדוגמא) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי שאלה על המלצה של כרטיס מסך חדש, אני רוצה לשאול בבקשה אם עובד אצלי (הספק כוח טוב) ושווה את הכסף. אני לא מתכנן OC וחשוב שהשקט ינצח, אורך חיים רחב יותר. ספק כוח (מתוקן כבר לא רועש )- SeaSonic 600ET Active PFC - http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET%20Active%20PFC.pdf כרטיסי מסך שמתלבט בניהם: 1) Sapphire Radeon R9 270X Vapor-X Boost OC 2 GB GDDR5 2xDVI HDMI DP- PCI-E 2) Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E האם הספק כוח שלי ילך עם ה- 280X ? הבנתי מהחנות ש- 270X יעבוד אך לא יצא לי לשאול אותם על ה- 280X . האם Vapor-X באמת שקט כמו שכולם אומרים? ה- 270X עולה 1000 ש"ח וה- 280X עולה 1630 ש"ח , יש הבד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

שאלה כללית כזו - GTX780 WF3 או R9 290 TRIX? הבנתי שה-290 ממש חם ולא הכי יציב שבעולם, אולי עדיף ללכת על 780 עם קירור מצוין?

• 34 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  23. איזה מהכרטיסים האילו חזק יותר לגיימינג? Sapphire R9 280X 3G GDDR5 Dual-X אוEVGA GTX770 Dual ACX SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. Started by cha_had,

צהריים טובים! לאחרונה אני חווה נפילות FPS רציניות על הגדרות בינוניות ונמוכות במשחקים כגון: WATCHDOG, ARMA 3, ו-Assassin`s Creed 4:Black Flag. במשחק Assassin`s Creed הנפילות קצת פחות רציניות אבל הוא נשאר סביב ה-35FPS על בינוני. ב-ARMA 3 המצב קטסטרופה, ב-WATCHDOG מדי פעם הוא רץ לי על בינוני ב-40 והרבה פעמים הוא נופל לי ל-17 (בעיקר עם המשטרה) - מה שעוד יותר מוזר זה שאפילו כשאני מוריד למינימום, המצב נשאר אותו דבר (כך קרה עם ARMA3!). לא מסתדר לי בראש שכרטיס שעולה פאקינג 1500 ש"ח מתקשה מאוד להריץ משחקים כאלה, ולכן אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס. ראיתי שמישהו פתח אשכול עם בעיה דומה עם כרטיס R9 290, ניסיתי את מה שהציעו שם (ניקוי דיסק, עדכון דרייברים) אבל זה לא עוזר בהרבה. המפר…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Yoram_gini,

היי יש לי Gigabyte UP4 ועליו GTX700 חדש יש לי 2 מסכים קבל DVI אחד קבל VGA אחד בכרטיס שני חיבורי DVI. יש לי מתאם DVI ל VGA אבל הוא ישן. יש לי 8800GT שהDVI שלו כן מתאים למתאם. אני יכול לשים את ה8800 על הלוח ולחבר אליו את המסך השני ? (ללא שימוש ב SLI רק למטרת תצוגה) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים