כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי אחים יש לי תקציב עד 700 שח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מצויין שיתמוך לי טוב מאוד במשחקים לעןד הרבה זמן.... לא כמו ה mx.... אם תוכלו לתת לי לינק לראות את המחיר.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? הוא חזק עם ביצועים טובים? איך הוא בהשוואה לסדרה של 7000 ? תודה רבה לפרטים .
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום המסך הישן שלי (AOC) נשרף לאחרונה ואני מעוניין לקנות מסך LCD חדש. ברשותי תקציב של כ-1800 ש"ח - המסך ייעודו לשימוש ביתי של משחקים וסרטים, גלישה באינטרנט וכדו'. אני מעוניין לציין שקראתי את הדביק אבל אני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת לגבי מה שכדאי לי לרכוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם יש כרטיס 9800gt שנמכר שהקירור שלו ללא מאוורר הכוונה קירור פסיבי
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מ-SKYPC ולכן משם אני אציג לכם את הכרטיסים. אני לא גיימר מטורף כי אני רוב הזמן בצבא, אבל לפעמים יש לי דודה למשחקים. כמו כן גם אין לי מי יודע הרבה כסף ו200 ש"ח זה כן שיקול. ולכן הייתי רוצה לקחת את הכרטיס הכי משתלם. אני כמעט סגור על ה1950pro, אבל הבנתי שיש איתו בעיות עם ה-AA. וגם הוא כרטיס ותיק שאולי עדיף לקנות משהו זול יותר (כמו הכרטיס הראשון) ואז להשקיע בכרטיס מסך נורמאלי. עוד חשוב לציין שמהחשב הוא לשנתיים וחצי ולאחר מכן אני קונה מחשב נוסף. כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤ 623 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤ 678 Gigabyte Radeon X2600XT 256MB PCIe ¤ 693 Sapphire Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤ 830 תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מה כתוב לכם ב checkver אחרי שאתם מתקינים את הדרייברים החדשים של ATI? לי כתוב WDM- WDM 3.08 RC5 CP- 6.14.10.5046 DRIVER-7-94-030917m-011434c-ATI זה בסדר?? זה המ שאמור להיות כתובבב????
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קיווינו לקבל הרבה יותר פרטים אודות דגמי ה-Arc Alchemist המבטיחים במסגרת CES 2022 - אך נראה כי חלק מהמידע המשמעותי מגיע דווקא מחברת אייסר, שעשויה להיות הראשונה להציע מחשב עם הטכנולוגיה הזו בתוכולכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
מצטער על השאלה המטומטמת (אבל מה לעשות שרק ככה לומדים) :-\ אבל אפשר קצת הסברים על הפלטרים של הכרטיס מסך. כאילו ה AF וה AA וכל הדברים האלה. פשוט הייתי רוצה לדעת על זה קצת יותר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את ה FX5600ULTRA של אלבטרון, אבל העניין הוא שיש שתי גרסאות לכרטיס הזה: הגרסה הראשונה הרגילה, וגרסת 2.0 באתר של החברה ההבדל היחיד שמצוין הוא בEngine Clock: הגרסה השניה יותר מהירה מבחינת נתון זה. האם ניתן להסיק שלא מדובר בדגם מוחלש, אלא דווקא בדגם מהיר יותר? מישהו מכיר את הדגם הזה אולי?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני רואה מה הטמפ' של הכרטיס ועל הדרך גם איך אני יוצר פרופילים למהירות של המאוורר שברגע שאני נגיד מתחיל לשחק אני ישים על מהירות גבוהה יותר ככה שהכרטיס יתחמם פחות .. תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרטיס מסך 6200 NVIDIA של LEADTEK. התקנתי את התוכנה RIVA TUNER במחשב. שמעתי שאפשר להגדיר את הNVIDIA 6200 בכך שיתפקד בידיוק כמו 6600. מישהו יודע איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכונים?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5200 שפעל עד עכשיו טוב ... עד שפירמטתי ואז הוא התחיל לעשות בעיות . עכשיו כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי מלא סימנים על המסך , וכשאני לוקח סקרין שוט אז הוא לא מראה לי את הסימנים . דוגמא : http://www.cya.co.il/up02/05/10/09/example.JPG (פה הוא מראה במאניו נקודות אבל במשחק הוא מראה קווים וממש אי אפשר לשחק ) אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ( אם אפשר ) תודה .
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי ויסטה וxp בדול בוט ואחריי שהחלפתי מ8800GTX ל4870x2 מחקתי דרייבר לפניי רק בויסטה ושחכתי מהאקס פי... עכשיו אני רוצה להיכנס לאקס פי ולהחליף דרייבר...מה הדרך הנכונה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לסלון ביתי טלוויזיה 46''. מבחינה גרפית ,האם אוכל לשחק במשחקי PC על טלוויזיה כזו ? אם כן מהי החומרה הדרושה ? (כרטיס מסך בעיקר). תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש לי מסך 19 אינץ' אזי הכ.מסך 4850 של ATI עם 512Mb לא יגרום לצואר בקבוק בהרצת Crysis או משחקים כבדים אחרים? בכל מקרה איך הכרטיס הזה למסך 19 אינץ' והאם כרטיס חזק יותר יתן הפרש ביצועים גדול?? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המפרט שלי כזה: intel e6300 1.86ghz 1GB geforce 8800GTX העם המפרט שלי קרנף ומעולה?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש (FIC ATI RADEON 9600 Pro) אתמול בערב כשהדלקתי את המחשב מהשנייה שהמחשב הודלק עד השנייה שווינדוס עלה היו לי מלא שיבובשים בתצוגה כולל תמונה לא ברורה ופסים לבנים לאורך המסך ששיבשו את התצוגה. לאחר שחיברתי את הכ.מסך הישן הבעיה נפתרה. מישהו מכם נתקל בבעיה? יודע מה הפתרון? תודה. חשוב לציין שאין שום בעיות בסביבת ווינדוס, משחקים וישומים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
HD2600 הכפול יכלול 1GB זיכרון של Gecube של Sapphire מקור: http://www.bit-tech.net/news/2007/06/05/sapphire_shows_off_dual_hd_2600_xt/1 http://www.hexus.net/content/item.php?item=8895 לא חושב שזה מה שיעזור להם (עדיין בקר 128 ביט)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש כרגע מסך 15" דק. נתקלתי במותג CMV שבמסגרת נסיונות חדירה לשוק נותן מסך עם נתונים טובים בהרבה מאחרים ברמת המחיר (1700-1800), ואפילו ממסכים יקרים יותר, וגם אחריות ל-3 שנים. למישהו יצא להתעסק איתם ויכול להמליץ עליהם / להזהיר מפניהם? ואם כבר פתחתי אשכול (לא רוצה סתם להכביד על הפורום) - אני משתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, פוטושופ, ואולי אפילו איזה "שולה המוקשים" כשבא לי באמת להתפרע. יש סיבה שה-9200SE לא יענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התכנים שהיקלטתי לפורמט דיגיטלי האם יש כרטיס שעושה זאת? האם מישהו ממליץ על כרטיס מסויים? (לא סכום גבוה .העלתי לבני שהתגייס לגבעתי את ההקצבה החודשית) זהו תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים נייד של hp מחו"ל וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה חיצוני שמתחבר לנייד דרך כניסה מיוחדת. קוראים לכרטיס HP Expresscard Hybrid ATSC/NTSC TV Tuner w/Remote & Receiver for Windows Vista וברצוני לדעת אם ניתן לחבר אותו ל"יס" ולצפות בטלויזיה דרך המחשב סוף סוף. אני חושד שצריך אולי כמה כבלים שלא קיבלתי אותם עם המחשב. זהו מפרט המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00892544&lc=en&cc=il&dlc=he&product=3370377&os=2093&rule=35785〈=he ולבסוף אני רוצה להגיד תודה לכל מי שיעזור לי לשפוך אור על העיניין הזה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-