עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה מופיעה למעלה ^

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  2. שלום יש לי 2 שאלות.. 1. גודל הנקודות במסכי LCD הוא יותר גדול - זה משפיע איכשהו על האיכות? (ואם זה לא משפיע - איך בדיוק? למה במסכי CRT זה כן משפיע?) 2. האם VP930B (של ViewSonic) עדיין נחשב הטוב ביותר במסכי ה "19? ואם כן, שווה לי לקנות מחנות אמריקאית ב416 דולר? (416x4.6=1913 ש"ח) או שאולי אפשר להשיג בארה"ב ביותר זול? (אה, וזה לא שונה מה VP930B שמוכרים בארץ, נכון?) אה ועוד משהו.. ב- VP930B רואים טקסט בסדר? פשוט קראתי איזה כתבה בYNET על מסכי LCD (כתבה קצת דפוקה שהכותב מנסה להראות כמה CRT יותר טוב מLCD שזה לא נכון בכלל) והייתה תגובה של מישהו שכתב שהוא קנה מסך LCD והוא מתחרט על זה כל יום כי הכתב נראה לא טוב ולא נוח לעין או משהו כזה... (חשוב לי שהמסך יהיה טוב בהכל במשחקים ב…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. הוצע לי הכרטיס Gainward Bliss GeForce GTX260 עקב מבצע שיש עליו, השאלה מחולקת לשתים עבור שני מחשבים שונים האם הוא עדיף למשחקים עבור מסך '22 1680X1050 מ HD4850 האם הוא תומך CS4 ועדיף על פני 9800GT מסך '20 1600X1200 תודה גל

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. זאת פשוט שאלה שקשורה לנושא, ואין תקציב מסויים. האם ATI readon 9250 ייפעל על הלוח אם והמעבד האלו: מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI ?? איתי

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by R9800PP,

יש לי בעיות עם הכרטיס מסך התכנאי אמר שהוא צריךלירשום להם בדף מה הבעיות של הכרטיס מסך החברה אזות שנותנת אחריות לכרטיס מסך הם יעשו בדיקות על הכרטיס מסך? ועם הכרטיס לא תקין אז הם נותנים כרטיס חדש? וגם אני שולח להם יום רשאון את הכרטיס הם הם יחזירו לי את הכרטיס מסך מהיר? שאלה אחרת- עם אני סם את המסך על איזה רוזלציה אז אני צריך לעשות שהמסך יהיה על 75MHZ או על 85MHZ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. חיברתי חוט מי הכרטיס מסך ל טלויזיה RCA יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600 XT אני ניכנס למאפיינ ים http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.hgfhgfhghgfhhgfhgfhgfhgfhgfhggfhghgfhgfhgf.jpg

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by henwin,

יש לי כרטיס מסך 8800 GT והרצתי 3D MARK 2001 : בסוף הבדיקה המחשב הודיע לי שהכל תקין והוא רשם את המספר: 31860 זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש וחסר לי כרגע כרטיס מסך. חשבתי ללכת על ה 6600GT שעושה רושם שהוא מצויין. אבל אני מפחד להצטער אחרכך שיגיעו ה 6800 ב PCI-E התקציב שלי יאפשר לי ללכת על 6800NU שאמור לעלות 300-400 שקל מעל ה 6600GT . אם מדובר בכמה ימים אז אני אחכה.. יש לכם מושג ? תודה.

9. Started by bilbo,

למען ההגינות אני חושב שכדי להביא לציטוט מפרי ע?טו של רן מילשטיין?(כתב שלכם ) : "אם זאת למרות הביצועים הגבוהים, יש לזכור שאם ברשותכם מסך LCD דק עם רזולציית 1280x1024 (כמו שיש ברוב המסכים), אין טעם להשקיע כרגע ביותר מ-7800GT (ורצוי אחד זול), שכן הגענו לשלב בו המסך מהווה את המגבלה העיקרית בהנאה שלנו מרזולוציות מטורפות" אני חושב שזה מסכם הכל: בסיכום הכללי CRT מוביל באיכות התמונה .... LCD זאת הטכנולוגיה של המחר זה בטוח , אבל די עם השכנוע העצמי שלכם שהיום איכות התמונה שלו עדיפה על CRT טוב. עדיין לא ....

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  10. זה לא אמור להיות ככה נכון? =S 76 מעלות במנוחה 87 במאמץ..

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by GZA3,

ניכנסתי עכשיו לאתר של ATI ןבמקום ה X850XT PE שהיה מופיע שם הרבה זמן אני רואה V5000 הגיוני שזה דגם חדש שעכשיו יצא ? אם כן למה הוא עם "רק" 128 DDR3 ?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by bizbuzy,

האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by BlackDiablo,

למישהו יש מושג מתי nVidia הולכים להוציא את הכרטיסים האלה לשוק ????? נמאס לי לחכות!! גם nForce 4 SLI כבר שנה אני מחכה =[

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. Started by Rhx,

אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסט זה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר. הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GT לAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  15. ב-catalyst לא מופיע לי טמפ' למטה אז אני צריך תוכנה אחרת לבדיקה...

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by munkon,

אני בונה מערכת מחשב למשחקים די חזק. כולל מעבד CORE2DUE E6700 זיכרון KINGSTON DDR2 800MHZ 512MB X2 ספק כח 600W ומסך LG1970HR. השאלה - אם לקנות כ. מסך זה שיחזיק כמה שיותר זמן, או כרטיס אחר, כולל התחשבות ב DX10 החדש.. אני לא מתכוון לקנות כרטיס ביותר מ- 800 ש"ח.. אם כרטיס אחר, איזה ולמה.. חשוב לי להבין יתרון אחד על השני.. למה זה הכי חשוב... תודה.

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  17. יש לי בעייה עם ה RR FIX, הבעיה היא שבעצם הוא לא מתקן כלום. עכשיו יש לי את המסך 17'- VISION MASTER PRO 413c של IIYAMA, אבל הוינדאוס מאתר אותו כ PLUG&PLAY , חשבתי שאולי בגלל זה ה RR FIX לא פועל, אז אני אשמח אם מישהו יודע איפה אוכל למצוא דריברים למסך הזה בכדי שהוינדאוס יאתר אותו כמו שצריך. מקווה שתעזרו 8).

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by SuB,

אני לא חושב שיש עוד מה להוסיף, מי לדעתכם לוקח ביניהם? (הם נבחרו בגלל חיבור ה-DVI והביקורות הטובות)

19. Started by rap 4 ever,

יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?

20. Started by bimbim,

היי, מה ההבדל בין http://www.amazon.com/gp/product/B007Z3HZIA ל http://www.amazon.com/gp/product/B0083Y6MV6 ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל , מכיוון ולא מצאתי הבדל משמעותי במפרט , אשמח לדעות מורחבות יותר, המסך הראשון : L1780U === ][ מפרט מקוצר למסך LG L1780U ][ === Size : 17.0" Resolution : 1280 x 1024 Pixel Pitch : 0.264mm Brightness : 250 cd/m2 Contrast Ratio : 500 : 1 Viewing Anlge : 160/160 (H/V) Response Time : 12 ms Display Colors : 16.2M Sync Range Horizontal Frequency : 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency : 56 ~ 75 Hz המסך השני : L1720P === ][ מפרט מקוצר למסך LG L1720P ][ === Size : 17" Resolution : 1280 x 1024 Pixel Pitch : 0.264 mm Brightness : 300 cd/m2 Contrast Ratio : 450 : 1 Viewing Angle : 160/140 (H/V) Response Time : 12 …

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. יש לי כבר את הGTX275 בערך חצי שנה, והיום קניתי את הDuOrb. עכשיו השאלה היא כזאת, הקירור הסטוק עם אפשר להגיד שקל קצת יותר מי הDuOrb והDuOrb מקפל את החלק האחורי של הכרטיס בערך 3 ס"מ כלפי מטה, מה שיוצר סוג של קיפול בכל הכרטיס. עכשיו מה ניתן לעשות ? בתחלס הקירור הזה לא מתאים לכרטיס, אני פשוט חיזקתי את הקירור עם 2 ברגים במקום 4 באלכסון, זה ממש לא קשור לקיפול כי הכל מוחזק טוב מאוד, הסברתי את זה שעם נגיע לשאלה קשורה לזה אינה מה עשיתי כדי שהכל יעבוד, יש שיפור רציני מאוד בביצועים ובשקט אבל הקיפול הזה לא ניראה לי טוב בעין, מה אתם חושבים על זה ? אולי למישהו קרה מקרה דומה אפילו עם כרטיס ישן ויכול לעזור ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by בלה,

תקציב : 2000+ מישהו יודע על כרטיס מסך טוב שיש בו או את World of Warcraft או את Half Life 2?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by רן.ט,

יש לי x800gto התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI וכל פעם שטני מנסה להיכנס ל-Catalyst Control Center זה אומר לי את זה "{שגיאת יישום}אתחול תקין של היישום נכשל (0xc0000135)" למישהו יש מושג מזה אומר?? זה לא נותן לי להיכנס ואומר לי את זה זה קורה לי גם שאני מפעיל את המחשב!! מישהו יודע איך אני מסדר את זה?? עזרה....דחוף תודה!!!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  25. אהלן אנשים , הזמנתי את המחשב שרציתי אבל נגמר לו במלאי את הכרטיס מסך של גיגהבייט 8800GT ואני לא רוצה סתם לקנות GTX אז אני צריך לקנות במקום אחר את הכרטיס ולהביא לו והוא ירכיב לי . אתם מכירים מקום שאפשר או אתר (החנות בדרום) שאפשר לקנות ממנו ?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.