כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1800XT ואני רוצה בעתיד לקנות DX10 ולעשות CF ביחד עם ה 1800 שלי יש מצב לכזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש - HIGH END, מחו"ל... בחודשים הקרובים. האם צפויה ירידת מחירים בקרוב? מתי?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חברה שאלה - האם הכרטיס הזה 7800GTX מבית LEADTEK שמפורסם כאן במבצעים שווה את מחירו - 1299 ש"ח איך הכרטיס נחשב? והאם יש כאן איזה מלכוד?
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של היצרן leadtek. ראיתי שיש שני דגמים: px7600gs ו-px7600gs extreme. מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך הכריטיס מסך Geforce pcx 7300LE 512MB DDR TV DVI?
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בסוף חודש יולי קניתי את הכרטיס GEFORCE 7600GT לחריץ PCI-EXPRESS, דגם NX7600GT-VT2D256E HD של MSI. דף מידע באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E_HD&class=vga. התכוונתי לקנות מחשב, אבל בגלל בעיות כלכליות שצצו פתאום אני דוחה את קניית המחשב ומוכר את כרטיס המסך שקניתי מבעוד מועד. הכרטיס מסך חדש לגמרי, כולל: דיסק דריברים, דיסק תוכנות עריכה למיניהן, משחק SERIUOS SAM II מלא. כבלים של HDTV+VIVO, מתאמים מ-DVI-I ל-VGA ואפילו מדבקה של MSI - הכל בניילונים. תכונות הכרטיס עצמו: VIVO. 2 יציאות DVI-I. בעל קירור אימתני שתופס סלוט נוסף, גוף הקירור מוציא את האויר ישירות החוצה מהמארז. 580MHZ ליבה 1500MHZ זיכרונות 128-BIT 256MB זיכרון. המחיר 970 …
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך בתקציב בערך 1000 שקל(+\-). אינני מבין בנושא כרטיסי מסך אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.בנוסף אולי תוכלו להסביר לי את ההבדל בין כרטיסי המסך עם כל שילובי האותיות המסובכים.ד
-
- 13 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, למחשב של אח שלי הלך הכרטיס המעפן הישן וקניתי לו gigabyte 6600GT AGP 128 הכרטיס הוא בערך לציפיות... אין תלונות, רק שעפ"י אוורסט הוא לוהט במנוחה הוא לא יורד מ52-54 ובעבודה הוא עובד ב 60-62, הטמפ בחדר היא בערך 19 מעלות, ואני חושב מה יהיה בקיץ, המארז הוא ג'נרי עם מאוורר אחד מקדימה מכניס אוויר, מאחורה אין לו, ופתחתי בנוסף חריץ pci לאוורור טוב, מה ניתן לעשות עם הנתון הלוהט הזה? ואם זה קשור- המעבד (P3.0) לא מגיע ל34 אפילו גם בעבודה, כך שלא ממש חם בפנים.. תודה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי X800GTO ורציתי לדעת איפה אני יכול לראות את הטמפרטורות של הכרטיס באוורסט... גם רציתי לדעת מה פחות או יותר הטמפרטורות הסבירות לכרטיס... והאם תוכנת האוברקלוק שבאה עם הכרטיס טובה? (TRIXX) תודה.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
XFX GF6800XT PV-T42E-UDD3 256MB המחיר שלו מוצדק? 1001 שקל? או שיש יותר טוב עד 1000 שקל ועדיף פחות מהחנות skypc חייב
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-MX440 64MB של ASUS, הכרטיס מריץ משחקים, אבל הגראפיקה פשוט זוועה. החלטתי שאני משדרג את הכרטיס למשהו טוב יותר, שיוכל להריץ משחקים חדשים על גראפיקה איכותית ויפה. יש לי אפשרות לקנות ELSA 6800GT 256MB משומש ב-900 ש"ח, לדעתי זאת אופציה טובה. בנוסף, ב-KSP נמכר 6800NU 128MB של Apollo, שאמור להגיע עם קירור סטוק של 6800Ultra (כך קראתי בביקורת של מישהו שקנה), זאת אומרת שאפשר לעשות לו OC לא רע בכלל. הבעיה עם ה-6800NU, היא שהוא מגיע רק עם 128MB זיכרון DDR1 - האם זה משמעותי? בעיה נוספת, היא שבעוד 100 ש"ח אני משיג 6800GT משומש עם 256MB זיכרון. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 1000 ש"ח, לא לחרוג. עד היום דחיתי כרטיסים ללא SM3.0, 256MB, 256BIT, עכשיו אני כב…
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 3000Mhz 512 זיכרון וגיפורס 4 שאני רוצה להחליף שיחזיק שנה ככה.. לא משנה על איזה הגדרות העיקר שיעבדו משחקים חלק.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס טלויזיה הזה?? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1894480 יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי טלויזיה: אפשר לראות בהם טלויזיה במחשב בחלון קטן כמו במדיה פלייר ובכל המסך?? עד כמה מטר יש קליטה לשלט?? תנו לי תגובות כלליות על כרטיסים או המלצות על כרטיסים אחרים!! תודה מראש ofeky1
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
השאלה היא איזה סוג כבל אני צריך, זכר לזכר או זכר לנקבה? כמובן חיבור VGA.... (המסך הוא LCD- זה לא עקרוני במקרה זה ובגלל זה לא פתחתי את הנושא בתת-פורום, כי VGA זה גם למסכים רגילים) האם זה יפגע באיכות התמונה? אני צריך כבל של 1.8 מטר או 3 מטר.... אני חושב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם ההפרש של ה-400 שקל האלו שווים את הXT או שהפרו מספיק טוב עבורי? אוקי אז אני יכול להחשיב את עצמי כגיימר השאלה מה הבדל מבחינת ביצועים?וגם מבחינת עבודה שקטנה (שמעתי שהפרו מרעיש\מתחמם) אני לא יודע, מה אתם אומרים??? בבקשה דעות בעד כרטיס מסויים או נגד משו יעזור לי להחליט... אגב יש כרטיס מסך בסכום כסף זה השווה מבחינת ביצועים? לפי מה שביררתי כרטיס זה הוא העדיף.(מבחינת מחיר לביצועים) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
-
התקנתי את נידפורספיד קרבון וקרס לי המחשב עכשיו זה בטח בגלל הכרטיס מסך כי SAFE MODE פועל וגם כי היו לי הרבה תקלות איתו קודם, אני צריך את הדרייבר של כרטיס מסך FX5500 , אני מחפש באתר של נויידיה אבל לא מוצא מישו יכול לשלוח לי בבקשה קישור זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני יודע שהרוב פה לא מכירים(לא זוכרים) את הכרטיסים האלה,אבל זה התקציב שלי.. אני צריך כרטיס גראפי לתוכנה שהמינימום שלה הוא g.force4. כרגע יש לי 9200 עם 128 מגה זיכרון והוא מידי פעם משתגע:נכבה,רואים חצי עבודה ועוד כל מיני דברים מוזרים. יש לי חיבור AGP וראיתי שההמלצה היא ל 6200. השאלה אם זה בכלל שדרוג (גם מבחינת דריברים) או שממש חבל על הכסף? יש לי 2.8 p.4 עם גיגה זכרון, ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ 350 ש"ח. תודה.
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מלא - כולל מסך. נשארו לי 1500 ש"ח עבור כרטיס מסך ומסך 17 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות מתמטיות כבדות אבל גם למשחקים (בקטנה). אני אשמח לקבל עצות .... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בשבוע הבא מסך 19 דק... יש תקציב מלא... איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עד 2500 ש"ח... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה לקנות SAPPHIRE X1600PRO 512MB AGP או x800GT 256 ?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם הכרטיס אני לא בטוח שזאת בעיה טוב אני אנסה להסביר בכל משחק בלי שום יוצא מהכלל כאשר אני עושה תנועות מהירות ימינה ושמאלה עם העכבר נראה כאילו יש קווים שנשברים באמצע המסך כאילו התמונה נחתכת לשניה באמצא ונוצר איזה קו מעוות לשניה. בכרטיסים הקודמים שלי לא היתה את הבעיה הזאת האם זה קורה לעוד אנשים אם הכרטיס הספציפי הזה או שאולי קיבלתי כרטיס דפוק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-