עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Adielion,

מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לחנות שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הזה תודה

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by scabc,

הוא ממש זול כ 570 ש"ח . 1.איך הוא מול GE FORCE 4 MX?מה ההבדלים בניהם? 2.איך האיכות שלו באופן כללי? 3.האם יש כרטיס מתחרה זול יותר וטוב יותר? 4.האם בסופו של דבר הוא שווה קנייה? תודה מראש שרון

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by xkhhni,

היי, ברצוני לקנות כרטיס מסך הנה הדרישות: חיבור:pcie טווח מחירים:250-400 חריגה:50 ש"ח ברצוני להריץ את המשחקים gta iv,call of duty modern warfare 3,Need For Speed: Most Wanted 2012

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. אהלן אחים שלי כמו שכולם יודעים לכרטיסי ה6X00 וה7X00 של NV יש בליבה חלק האחראי על קידוד ווידאו כלומר בזמן צפייה בDVD או סרט MPEG אז בימקום להישתמש במעבד בישביל הוא מישתמש בכרטיס המסך יש לי כבר את הקודקים של NV אבל רציתי לדעת עם יש תוכנה לקידוד (כמו VIRTUALDUB למשל) שמנצלת את כוח העיבוד של הכרטיס מסך בימקום המעבד? כדי שזה לא יקח כל כך הרבה זמן לקודד סרט לפורמט אחר למשל אודה מראש לכל מי שיעזור!!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by thegodx,

איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסל שלי? (128\256) ???? (יש לי רדיון 9800 פרו)

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by E-R-P,

אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by ophir555,

איזה מסך מומלץ עד לסביבות סכום זה. שמתי עין על ה 760 bf של סמסונג, אבל אמרו לי שסתם יקר ולא שוה כרגע את ההשקעה..

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by nore0,

זו הגירסה שיש לי כרגע 78.01, 08/02/2005 יש משהו יותר חדש מזה ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by dror_gh,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם DX 10 ואני לא בטוח איזה הכי כדאי 8800 gts של NVIDIA או 2900GT או XT של ATI הייתי שמח להמלצה , תודה רבה אין תקציב כי אני פשוט רוצה לדעת מה הכי כדאי מבין הכרטיסים ועדיין אין לי תקציב מוגדר. תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by TheShadow,

אני מחפש את הטלוויזיה הטובה ביותר עד 16 אלף..

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  11. יש לי מחשב AMD Athlon xp 2600+ 1.9 GH ו512 ראם (שני סטיקים). זה די כל מה שאני יודע... עכשיו, אני רוצה לקנות את ה 6600GT... אני בדוק קונה את זה אז אל תנסו להמליץ לי מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכו... רק רציתי לדעת אם זה בטוח יעבוד לי כמו שצריך על המחשב... זה די חשוב כי אני מזמין היום... תודה... אגב, יש איזו תוכנה או דרך לבדוק אם יש לי agp או pce i?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by oren13,

תציעו לי כרטיס מסך pci - express במחיר של 1500 בערך ו... שיהיה רק של חברת nvidia הצ'יפים לא ati ושהחברה של הכרטיס עצמו תהיה asus

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. אורח ניב
    Started by אורח ניב,

היי חברה אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מהסוגים שכאן לא הבנתי מה ההבדל בינהם חוץ מחברה וכמה זה משנה תודה לעוזרים אם זה חשוב זה המפרט שאני רוצה לרכוש http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. אני שומר את החלק האחרון בבנית המחשב שלי, לכרטיס מסך נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, וממש בקרוב אני מביא מסך LCD בגודל של 32" לחדר לכן, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לכל המסכים בו זמנית, וכמובן, יהיה חזק מספיק כדי להריץ סרטים ומשחקים על המסך הגדול. שמעתי לא מזמן על 3870X2 בעל 4 יציאות DVI, אך לא מצאתי אותו באף חנות, יכול להיות שרק יצרן מסויים מייצר אותו? כמו כן, אשמח לקבל לינקים למוצרים דומים בטווח המחיר, מתוצרת NVIDIA אם יש..

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by YinnoN,

טוב ככה קיבלתי את המסך ודבר ראשון הוא יפה אטרקטיבי ושונה ממסכים אחרים שראיתי. דבר שני זה מסך 17 אינץ'. דבר שלישי רציתי לדעת איך הוא. האם הוא טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by Toxin II,

אהלן, אני מתכנן ביום-יומיים הקרובים לקנות מסך חדש אני כנראה אקנה את הSAMSUNG 206BW 20INCH שהוא מסך רחב... הבעיה שעלתה היא, שהמוכר ציין את העובדה שכרטיסי מסך יותר ישנים לא תומכים במסך רחב... רציתי לדעת האם GEFORCE 6800 תומך במסך רחב? האם מדובר בתמיכה חומרתית או שמדובר בתמיכה תוכנתית? [כלומר- דרייברים] יש לי את הגירסא הכי אחרונה של הדרייברים, Forceware 163.75,.. בכל מקרה- במידה ואין לכם תשובה חד משמעית בנוגע לעניין, כיצד אוכל לבדוק זאת? [אני לא רוצה לשנות לרזולוציה של מסך רחב דרך הדרייברים, כי אני לא יודע איך המסך שלי, מסך CRT רגיל, יגיב לזה]. תודה.

17. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה חיצונית שיכולה להעלות את ה ברייטנס באופן ידני למסך שלי באופן קבוע כוון שבכרטיס מסך אין לי אפשרות ובמסך אני כמעט בסוף של בסקאלה!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  18. אוקי אז החלטתי לקנות את ה 6800 le הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7834 ורציתי לדעת מבחינת פרטים איך הכרטיס ? העם הוא טוב לאובר קלוק מבחינת זיכרנות וכו וכו?? כמו כן איך החברה שמיצרת את הכרטיס טובה?? ועם מישהו יודע עם הוא יתאים לבלוק קירור מיים שלי maze 4 כי באתר כתוב שהוא מתאים לרוב הכרטיסים.. אבל מניסיוני יש כרטיסים שבהם יש איזו חתיכה של נגד או משהו שמפריע לבלוק לשבת טוב לכן רציתי לדעת עם מישהו יודע בבודאות עם הוא מתאים?? ושאלה אחורנה העם הוא במאת יורת טוב מ9800 פרו או לא?? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by idan_20,

אני מצאתי רק של LEADTEK GIGABYTE ו GAINWARD מישהו יכול לתת המלצה??

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

רציתי לשאול עם יש לי לוח עם שתומך בAGPX2 ואני קונה GF4 הכרטיס יפעל בסדר גמור או איכותו בביצועים תרד קצת? תודה,

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by Impact,

היי. בקרוב אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש. שמתי עין על שלושה - 8800GT. 4870HD 4850HD. על איזה מהם אתם מציעים לי? ומה יריץ לי הכי טוב את קרייסיס (חובב של המשחק). אם אפשר בבקשה גם בנצ'ים. את הסיסטם שלי תוכלו לראות הפרופיל. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by pelo911,

מישהו מכיר את החברה vvikoo?? ראיתי שיש להם את הקירור של ZALMAN שווה קניה??!אני מעוניין לקנות... http://www.vvikoo.com 9600GT-אני מתכוון אליו... תודהה...

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by danilevi,

רכשתי מחשב נייד LG S1 החדש והכרטיס מסך שלו הוא ATI® Mobility Radeon® X1600 (up to 512MB *HyperMemory). הכרטיס מסך מוגדר על 512MB האם ניתן להוריד את הזיכרון ממנו כי הזיכרון המובנה בתוך הכרטיס הוא 256MB?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by tal_levi1000,

מישהו יודע מתי הכרטיס הזה יוצא? Gainward Bliss 7800 GS וכמה הוא אמור לעלות? ה78GS שאני רוצה לקנות (של EVGA) עולה 300 דולר אתם חושבים שהוא יעלה הרבה יותר מ300?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by giloman,

:s05:

• 3 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים