עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי radeon 1900xt של sapphire מורכב עליו קירור zalman vf900 ועל הצ'יפים של הזיכרונות יש סינקים שבאו איתו הם כחולים כאלה עם דבק טרמי מתחת היום סידרתי את העיניין של המשחה טרמית ועכשיו הליבה על 50 מעלות וגם הוצאתי ומיקמתי יותר טוב את הסינקים של הזיכרונות והטמפרטורה במנוחה צנחה מ70 ומשהו ל68 68 לזכרונות של הכרטיס מסך זה גרוע? זה מה שזה מציג לי באוורסט האחרון בsensor תחת gpu vram אז מי שיש לו רדאון מ1XXX ומעלה יכול אולי להגיד לי כמה הזיכרונות של הכרטיס שלו מראים במנוחה? תודה לכולם, זה מאוד חשוב לי

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. אהלן. מישהו יכול להסביר לי בבקשה פעם אחת ולתמיד מה עושים הפילטרים? במה הם בדיוק מועילים אם מפעילים אותם? הרי הבנתי שכאשר מריצים 3DMark05 עם פילטרים פועלים אז הציון נמוך יותר מאשר עם פילטרים מכובים!! וכתוצאה מכך זה פוגע בביצועים של הכרטיס מסך, לא? (גם במשחקים..) אז איך זה שבבנצ'מרקים שעושים השוואה בין סדרת כרטיסי מסך בודקים כל משחק לפי רמה מסוימת של פילטרים? בשביל מה צריך אותם, אם הם רק פוגעים בביצועים? המון המון תודה למי שיוכל להסביר

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by xkhhni,

היי, ברצוני לקנות כרטיס מסך הנה הדרישות: חיבור:pcie טווח מחירים:250-400 חריגה:50 ש"ח ברצוני להריץ את המשחקים gta iv,call of duty modern warfare 3,Need For Speed: Most Wanted 2012

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. Started by arkady,

היי לחבר שלי יש צ'אלה ;] איך אני יודע עם יש לי כרטיס מסך משולב? ואם יש לי כרטיס מסך משולב אני יכול להלחליף אותו? [כמה שנישמע אידיוטי אולי יש?] והממ איזה כרטיס מסך כדאי לי ליקנות ב300-500 שקל תודה רבה ^.^

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. מישהו כבר הצליח לפתוח צינורות ל6800GS AGP?? אם כן: אז של איזו חברה?(XFX;EVGA) היו בעיות? (ארטיפקטים;צינורות קצת פגומים) היה שיפור משמעותי? הוא עשה את זה עם rivatuner? אפשר קישור לאיזה כתבה או מאמר או משהו או מישהו שהצליח לעשות את זה? אם לא: זה סתם כרטיס = לת*ת

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. אהלן אחים שלי כמו שכולם יודעים לכרטיסי ה6X00 וה7X00 של NV יש בליבה חלק האחראי על קידוד ווידאו כלומר בזמן צפייה בDVD או סרט MPEG אז בימקום להישתמש במעבד בישביל הוא מישתמש בכרטיס המסך יש לי כבר את הקודקים של NV אבל רציתי לדעת עם יש תוכנה לקידוד (כמו VIRTUALDUB למשל) שמנצלת את כוח העיבוד של הכרטיס מסך בימקום המעבד? כדי שזה לא יקח כל כך הרבה זמן לקודד סרט לפורמט אחר למשל אודה מראש לכל מי שיעזור!!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by deangefen,

יש לי כרטיס מסך של נווידה FX-5200 ויש לו שני חיבורים אחד של DVI והשני של VGA ועוד אחד של אס וידיאו (TV-OUT). האם אני יכול לחבר עוד מסך על יציאת הDVI שלי (בהנחה שיש לי מסך שיש לו כניסה כזאת) בנוסף לVGA שאני משתמש בו כרגע או שאני צריך להחליף את הכרטיס מסך? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by Zeev86,

יש לי כרטיס מסך GF9600GT. במחשב הקודם שלי המאוורר עבד בצורה די שקטה כשהדרייבר נטען. שמתי את הכרטיס במחשב אחר לגמרי, התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר. המאוורר של כרטיס המסך מסרב לחזור להיות שקט, הוא תמיד על 100%. יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. Started by dror_gh,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם DX 10 ואני לא בטוח איזה הכי כדאי 8800 gts של NVIDIA או 2900GT או XT של ATI הייתי שמח להמלצה , תודה רבה אין תקציב כי אני פשוט רוצה לדעת מה הכי כדאי מבין הכרטיסים ועדיין אין לי תקציב מוגדר. תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by mrsph666,

שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! ??? :-[ :-\ :'(

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. אני שומר את החלק האחרון בבנית המחשב שלי, לכרטיס מסך נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, וממש בקרוב אני מביא מסך LCD בגודל של 32" לחדר לכן, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לכל המסכים בו זמנית, וכמובן, יהיה חזק מספיק כדי להריץ סרטים ומשחקים על המסך הגדול. שמעתי לא מזמן על 3870X2 בעל 4 יציאות DVI, אך לא מצאתי אותו באף חנות, יכול להיות שרק יצרן מסויים מייצר אותו? כמו כן, אשמח לקבל לינקים למוצרים דומים בטווח המחיר, מתוצרת NVIDIA אם יש..

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by b.tiger,

זאת המערכת שלי: ספק 350W תקציב 300-350 איזה כרטיס הכי יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by or1990,

מחשב חלש לילה בכיתה ג'.. לא צריך כרטיס מסך מיוחד .. אני מתלבט בין 3 כרטיסים: כרטיס גרפי ASUS Ati Radeon X550 256MB PCIe כרטיס גרפי GECUBE Ati Radeon X1300 Gamer Edition Pro 256MB PCIe כרטיס גרפי GeCube Radeon X1550GE Gamer Edition 256MB PCIe פשוט תגידו מה הכי טוב לגלישה ומדי פעם למשחקים לא כבדים ובזה יגמר העניין.. תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by ZoBy,

לפני כשבוע התקנתי את הווינדוס מחדש. התקנתי DirectX 9c ודרייבים של אומגה. משום מה המשחקים לא מוכנים לפעול, ולפי מה שהבנתי זה בגלל שהDirect3D שלי לא פועל. מה אני אמור לעשות? אני מצרף תמונה של התצוגה בdirectX, אולי זה יתן עוד מידע. [attachment deleted by admin]

15. Started by Satlan,

הכותרת אומרת הכול... אם אפשר לקבל השוואות בין כרטיסים ברמות דומות, השוואות במחירים אני אשמח מאוד... בנוסף יהיה נחמד לדעת איזה חברה מציעה את ה-GT הטוב ביותר. בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  16. עשיתי הרבה חיפושים ולא מצאתי. היה הסבר כ(קצת מצחיק,למען האמת)שמתקן פגמים במסכי crt משהוא עם מגנט,אם אינני טועה,הבעיה נפתרה אז והיא שוב חזרה תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. Started by gggilad13,

אני צריך המלצה למסך LCD. אחד בגודל של 17" ואחד בגודל של 19". תודה!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. Started by giloman,

:s05:

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by doryeshua,

זה המפרט שברשותי E6600 2GB OCZ 800MHZ MSI-P6N EZCOOL350W MSI NX 8800 GTS 320MB קירורי סטוק עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3 עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים יכול להיות בגלל הספק ?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  20. טוב ככה יש לי בבית מצלמת וידיאו לא דיגיטלית אלא וידיאו דגם: Sony Ccd - TRV218E אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותה למחשב, להעביר סרטונים או כול דבר אחר ולדוגמא להפעיל במסנג'ר וכול מיני דברים כאלה יש כזאת אפשרות? תודה מראש מריק אני אומר שוב אם זה לא קשור לפה תעבירו

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. תראו .. נשרף לי הכרטיס מסך והתכנאי שלי אמר שיש עוד כרטיס מסך בלוח אמ או לוח אף לא זוכר כבר מה הוא אמר לי .. בקיצור הוא אמר לי שזה כרטיס אחד המעפנים אבל ושזה לא יריץ לי שום משחק זה רק שהמחשב יחזיק .. הוא תכנאי שלי מלא שנים בקיצור השאלה שליי ------ זה אפשרי בכלל שהיו לי 2 כרטיסי מסך על המחשב אפילו אם אחד טוב ואחד מעפן לגמרי ? אם אפשר תשובה חד משמעית

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. אני הולך לסדר לדודים שלי את המחשב ויש להם TI4600, איזה דריבר נותן את הביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה? תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by PrefaceAlumni,

לפי הנסיון שלכם משנים קודמות, תוך כמה זמן מפרסום הדגמים החדשים בתערוכת קומפיוטקס , המחירים של הדגמים ה"ישנים" מתחילים לרדת? פשוט אני ממש על סף קניית מחשב עם 8800GT , ואם המחירים לא ירדו בשבועיים-שלושה הקרובים נראה לי אני כבר אלך על ה8800GT . תודה אורי

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. Started by MOFRA,

http://www.bfgtech.com/6600GT.html מצעים לי אותו ב800 ש"ח האם כדאי ואם משהוא שמכיר אותו באופן אישי שיכתוב פה האם הוא מרוצה ממנו או לא

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by eLado,

היי יש לי כרגע מחשב חדש (כ-3 חודשים) בתצורה הבאה: E6600, 2GB RAM, 965P DS3-3.3 עם מסך Dell 2407 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8600GT של Gigabyte, קניתי אותו כי לא חשבתי שאשחק יותר מדי, והתבדתי. יש משחקים שרצים אחלה (C&C3) אבל קצת יותר כבדים (FEAR, Bioshock) מקרטעים אם אני על הרזולוציה הכי גבוהה. אם אחליף כרטיס מסך לדגם high end, זה יעזור, או שיהיה הבדל זניח? ואם כן - לאיזה דגם? מבחינת תקציב - עד 2000 ש"ח (את הנוכחי שלי אמכור בסביבות 600 למכר). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.