כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיס gtx285 מתחבר ללוח אם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=543 אני צריך להזמין את הכרטיס מחר מחול
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שמעתי שאומרים פה "19 אינצ' גודל זכוכית" וכאלה וגם למסכי LCD מה זאת אומרת? כלומר שרק הזכוכית עצמה היא 19 אינצ' לא כולל המסגרת? אני לא מבין...
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi) 2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה עדיף? אפשר מבחן ביצועים של כמה כרטיסים בתחום ה900-1000שקל
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מספר שאלות: איך הקירורים של Leadtek בכללי, ובכרטיס הזה ספציפית? הקלוקים שלו הם כאלה: GPU/Memory : 590/1800 בהתאם. כמה עוד אפשר "לדחוף" אותו עם קירור סטוק? תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ספק כוח Enermax Liberty 400W מספיק לכרטיס מסך כזה ? מפרט : מעבד AMD 3700+ (939) לוח אם : GA-K8NF9 Ultra זיכרון 1.50 DDR1 HD 250 WD SATA2 צורב DVD
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה400 שקל. AGP. אני צריך המלצה לכרטיס מKSP, אם זה ממקום אחר אני אצטרך לקחת גם משלוח ואז אי אפשר לעבור את התקציב בהרבה. אם יש כרטיס במחיר הזה שהוא נתון לשינויים מרשימים, OC סופטמוד וכו' - בכיף תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT AGP XFX ויש עליו מאורר סטוקי די טוב אבל הוא עושה המון רעש ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליו בדרך כולשהי להוריד תמהירות סיבוב שלו נגיד ככה... האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא: AGP ULTRA/ 1980 TV/DVI 256 MB DDR3 GOLDEN SAMPLE וכתוב לי בדרישות: Available hard disk drive power dongle required והבנתי שכנראה מדובר בכבל או משהו....אבל אני לא יודע אם יש לי... ראיתי שבתוך הקופסא יש כזה כבל שחור ובקצה השני שלו 5 תקעים בצבעים שונים.... בנוסף, יש גם כזה תקע אדום בלי כבל מחובר אליו....... אז רציתי לדעת אם אלו הדברים שאני צריך או שזה משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edi מבחינת משחקים וכו' אין בעיה אני חיברתי אותו קבוע לטלוזיה דרך ה SVIEDO עם מתאם ל two RCA one שמגיע עם הכרטיס עד לפני חודש הכל היה תקין עכשיו אני שם לב שיש במסך של הטלוזיה כמו קו שיורד במחזוריות בצבע לוון כאשר אני רואה סרט דרך המחשב חיברתי DVD לטלוזיה , פלסטיישן והתצוגה טובה זה רק ה.מסך ? אין עוד אופציה אחרת שאני ידע ללכת לאן שקניתי ושחליפו לי
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש כרגע מסך 15" דק. נתקלתי במותג CMV שבמסגרת נסיונות חדירה לשוק נותן מסך עם נתונים טובים בהרבה מאחרים ברמת המחיר (1700-1800), ואפילו ממסכים יקרים יותר, וגם אחריות ל-3 שנים. למישהו יצא להתעסק איתם ויכול להמליץ עליהם / להזהיר מפניהם? ואם כבר פתחתי אשכול (לא רוצה סתם להכביד על הפורום) - אני משתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, פוטושופ, ואולי אפילו איזה "שולה המוקשים" כשבא לי באמת להתפרע. יש סיבה שה-9200SE לא יענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
פשוט המוכר בחנות מחשבים שאני קונה ממנה הביא לי כרטיס של איזה חברה שאני לא יודע מאיפה הוא המציא אותה ואני לא זוכר תשם...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המשחק אני מקבל לפעמים מסך אפור חלק וקטעים בודדים של גרפיקה מטושטשת, התמונה הכללית חלקה כלומר זה לא אוסף של קוביות. התופעה הזאת מתרחשת רק ב- far-cry ונפתרת כאשר אני מעלה מחדש את המחשב. חשבתי אולי זה קשור לדרייברים אבל אחרי שידרוג אין שינוי. האם הבעיה בכרטיס או שאולי זה קשור לזכרון או OS?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך של asus דגם n7600gs silent/htd/256m/a קניתי כבל hd to hd (משני הצדדים hd) ויש לי מפצל dvi ל- hd חיברתי מהמחשב את הכבל לטלויזיה(lcd samsung). המחשב מזהה את הטלויזיה, ניסיתי את כל האפשרויות האפשריות ששתי המסכים יהיו אותו הדבר בדיוק או מצב פריסה אנכי או מצב פריסה אופקי הכל ניסיתי שום דבר לא עובד ניסיתי גם את כל הרזולוציות מ- 420p עד 1080i בטלויזיה רשום לי NO SIGNAL. וכאשר אני מנתק את הכבל רשום check signal cable זאת אומרת שהקבל תקין והוא מעביר את האות אני ממש צריך עזרה כי אין לי מושג מה לעשות תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום !! אני מחפש כרטיס מסך AGPX8 עד 400 ש"ח הייתי רוצה להריץ פחות או יותר משחקים של היום לא אכפת לי שירוצו על מינימום רק שיעבדו. תודה מראש!! [br]פורסם בתאריך: 9.09.2007 בשעה 15:10:06 מישהו בכל זאת? רק אחד קרא את ההודעה הזאת עד עכשיו
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-תקציב עד 1900 -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד PCI-E -מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX -זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ -ספק Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI יש לי מסך של 19 אינצ' ואני לא יודע איזה כרטיסים כדי לקחת אני רוצה מערך כרטיסים שיוצא לי את המקסימום ברוזולציה של 1280X1024 זאת הרזולציה המקסימלית שלי... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC 6A19B +2 מאווררים 120 MM - האם יספיק לכרטיס ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש של GIGABYTE 4870 512 MB וקראתי בספר הוראות וראיתי שהוא תומך רק ב-1080i ולא 1080p. הסתכלתי גם בתוכנת ניהול של ATI וגם שם רשום אותו הדבר. מה דעתכם? ספציפית של גיגהבייט לא תומך?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
קודם כל איזה כרטיס יותר משתלם ה6800GT או ה7600GS 512 mb? לפי מה שהבנתי ה6800GT עדיף.. אבל שימו לב לBFG OC 7600 GS 512MB AGP הוא מגיע עם 420 מהירות ליבה לעומת ה350 של gt .. ודבר שני נניח שאני לוקח את ה6800gt של איזה חברה (יצרנית) לקחת, שיהיה מתאים מבחינת איכות\ביצועים\מחיר ? ומאיפה לקנות? אני חייב את העזרה שלכם חברה..
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום תצוגה. כפי שקראתי בפורום. אין טעם לרכוש מעבד שהוא גדול יותר מ amd 3200 עבור מחשב עם כרטים מסך 6600gt . בגלל צוואר הבקבוק , [ גם אם המעבד יהיה sd 3700 נקבל אותה תוצאה ] השאלה שלי . אם אני רוצה ללכת על 2 כרטיסי מסך 6600gt [ שיתנו תצוגות נפרדות ] האם עדיין אין טעם לרכוש מעבד חזק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אנשים, התבקשתי ע"י חבר לברר על אופציות למסך LCD איכותי 19" (אפשרי גם גדול יותר) לשימוש גיימר. המגבלה היא עד 2000 ש"ח. ממתין להמלצות ותודה מראש! DKRJVI
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מאשרת כי שלושת דגמי ה-RTX 4000 הראשונים שהוצגו מבוססים כל אחד על פיסת סיליקון שונה - ושנשאר עוד פוטנציאל לתוספת ביצועים של יותר מ-12 אחוזים עבור ה-RTX 4090 Ti העתידילכתבה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
- 2 followers
-