כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעלה את המשחק אני מקבל לפעמים מסך אפור חלק וקטעים בודדים של גרפיקה מטושטשת, התמונה הכללית חלקה כלומר זה לא אוסף של קוביות. התופעה הזאת מתרחשת רק ב- far-cry ונפתרת כאשר אני מעלה מחדש את המחשב. חשבתי אולי זה קשור לדרייברים אבל אחרי שידרוג אין שינוי. האם הבעיה בכרטיס או שאולי זה קשור לזכרון או OS?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כמה W הוא צורך במאמץ ? וכמה HD 4770 צורך במאמץ ? ובכמה ה4770 חזק מה9500 ? ספק של HEC 300W יחזיק HD4770 עם E7300 בלי OC ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 עם 512mb Ram וכרטיס מסך RADEON 9000Pro. בזמן האחרון התקנתי משחקים כמו: FAR CRY ו- NFS: UNDERGROUND ושם ברגע שאני מעלה את הגרפיקה מעל הMEDIUM שום דבר לא זז וFAR CRY בכלל מתחיל להתקע וכל שנייה מפעיל מחשד את המאיץ הגרפי אם אני אחליף את הכרטיס ל 9600XT (או אחד החדשים כשיצאו) עד כמה זה יפתור לי את הבעיות?? מצד אחד אין לי כרגע יותר מ1000 ש"ח להשקיע בכרטיס ומצד שאני אני לא רוצה להחליף עכשיו ושבעוד חצי שנה הסיפור יחזור על עצמו השאלה העיקרית שלי האם החלפת הכרטיס מסך בלבד ל9600XT תספיק לי לפחות לשנה הקרובה או שאולי כדאי להמתין ופשוט לשדרג את כל המחשב? אפשר גם כרטיס אחר כמובן לא חייב להיות הדגם שציינתי.. מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
זה עדיין בBETA, עדיין אין לי BIOSHOCK, אני כרגע עם 162.18. כדאי להוריד את הדריוורים החדשים http://www.nvidia.com/object/winxp64_163.44.html ?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה הכי טוב מבין הכרטיסים הבאים 7900GT\7900GS\X1900GT\X1950PRO תוכלו גם בבקשה לרשום אותם לפי סדר מהחלש לחזק... תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיס GIGABYTE 8600GT 256MB 128bit DDR3 חדש עם אחריות ל-3 שנים לבין 7900GS EXTREME עם אחריות לעוד שנתיים (לא זוכר מה שם החברה). מה הייתם לוקחים ולמה? (אגב שניהם בדיוק אותו מחיר) תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
היי! אחי קנה מסך LCD חדש של סמסונג (731B) מחוברת למחשב גם טלויזיית Toshiba הבעיה היא שהוא מנסה לראות משהו בMedia Player ואפשר לראות את הOverlay (התמונה עצמה) רק באחד המסכים: או בLCD או בטלויזיה הוא בוחר ביניהם במסך תצוגות כלשהו (לא ראיתי עדיין, הוא סיפר לי בטלפון) בכולופן, קיוויתי שאולי זו בעיה מוכרת ותוכלו להדריך אותי איך לטפל בה, אם לא אז אני אגיע מחר אליו ואני אתן יותר פרטים תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, המחשב מבוסס אינטל, סלוט AGP. מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב עד 300 ש"ח. אם ממש ממש כדאי להתאמץ מוכן לחרוג קצת. הבנתי שהאופציות הם 6200 או 9550. אם יש משהו יותר טוב או לינק למקום שאתם יודעים שמוכרים בזול. כרגע יש במחשב MX2 100 וזה לא מריץ משחקים כמו NBA 2005 תודה.
-
- 11 תגובות
- 613 צפיות
-
-
נגיד יצא כרטיס מסך חדש איפה אני יכול לראות מה הביצועים שלו???
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש של GIGABYTE 4870 512 MB וקראתי בספר הוראות וראיתי שהוא תומך רק ב-1080i ולא 1080p. הסתכלתי גם בתוכנת ניהול של ATI וגם שם רשום אותו הדבר. מה דעתכם? ספציפית של גיגהבייט לא תומך?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם בדרך כלל מאוורר מרעיש מוקרטע הם עילה להפעלת האחריות? אם לא, אז מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שקט לכרטיס המסך הזה? (powercolor) ואיזו דרך יותר טובה להסיר את הheatsink? הקפאה או חימום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי מחשב עגלה וסוף סוף אני קונה מחשב חדש. הבעיה שלי היא: איזה כרטיס מסך לקנות? בבקשה מכל מי שמבין בכרטיסי מסך שימליץ לי על אחד טוב ולא כל כך יקר........גג 1000 שקל. תודה.
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ביציאה לטלויזיה מ- Radeon 9600 Pro . ברצוני להיפתר מהפסים השחורים למטה ולמעלה על מסך ה-TV. לשם כך אני מחפש תוכנה דומה ל-TVTool של Nvidia , שתתאים לכרטיסי ATI. באחד הדיונים במהלך החיפוש דובר על כך , שאפשרות כזו משולבת בדרייברים של Omega. התקנתי את האחרונים , אך לא מצאתי שם אפשרות כזו :-\... אודה על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתקין את הדרייברים אז אני מחפש חדשים. ואני לא מוצא, מישהו יכול לעזור לי למצוא? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי Sapphire atlantis radeon 9800 pro ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה דרך ה s-video. לטלוויזיה יש רק כניסת Composite (RCA) ולרדאון שלי יש יציאת s-video בעלת ארבעה פינים בלבד. ברשותי כבל (שלא בא עם הרדאון) המחבר בין החיבור הספציפי הזה לטלוויזיה, אבל התמונה המתקבלת היא שחור לבן. כאשר השתמשתי בכבל עם ה mx440 שלי, קיבלתי תמונה תקינה. קראתי שהרדאונים של אז באו עם כבל מיוחד לחיבור ארבעה פינים, ששונה מכבל ארבעה פינים רגיל. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הסיבה שאני מקבל תמונה שחור-לבן כאשר אני משתמש בכבל הזה וברדאון 9800 שלי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, פעם למאג היה דגם של מסך17 אינץ , כבר וגדול והיה לו ייחוד שמתחת למסך היה עוד מסך lcd קטן שהכיל אינפורמצייה.. מישהוא יודע מה הדגם של המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ עד לסביבות סכום זה. שמתי עין על ה 760 bf של סמסונג, אבל אמרו לי שסתם יקר ולא שוה כרגע את ההשקעה..
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
עד כמה שניתן ללמוד מתוך ההשוואות אשר NVIDIA עצמה פרסמה לאחרונה - https://www.youtube.com/watch?v=zWbEsmYE5TY
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
איך עושים את זה? חחח יש לי כרטיס מסך Geforce 5200FX מה עושים בשביל לראות את המסך בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני שומר את החלק האחרון בבנית המחשב שלי, לכרטיס מסך נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, וממש בקרוב אני מביא מסך LCD בגודל של 32" לחדר לכן, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לכל המסכים בו זמנית, וכמובן, יהיה חזק מספיק כדי להריץ סרטים ומשחקים על המסך הגדול. שמעתי לא מזמן על 3870X2 בעל 4 יציאות DVI, אך לא מצאתי אותו באף חנות, יכול להיות שרק יצרן מסויים מייצר אותו? כמו כן, אשמח לקבל לינקים למוצרים דומים בטווח המחיר, מתוצרת NVIDIA אם יש..
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... המפרט הבא מיועד לילדות בנות 10-12: מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים SEAGATE 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Samsung 793DF הרכבה מחיר 3802 ¤ כמו שאתם רואים במפרט הזה חסר כרטיס מסך.. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה טוב למשחקים קלים - בינו…
-
- 11 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אם אני לא מספיק ברור, בקישור כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291177.msg2562247#msg2562247 יש הסבר שאני מאמין שהוא מספיק... תודה.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-