עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by polkm,

שלום לכם. יש לי מחשב, לא חדש, עם כרטיס מסך גיפורס 210 (כמו בתצלום). פתחתי את המארז וגיליתי שהכרטיס ממש חם. ברמה של אי אפשר לגעת בו עם היד (לפי אוורסט הוא 70 מעלות). זה כרטיס בלי מאוורר כך שלא מובן לי למה הוא מתחמם פתאום - עד עתה הכל היה בסדר.. האם אפשר לעשות משהו בעניין? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by OhayoNB,

היי, נכנסתי לאתר של פלונטר לבדוק משהו אתמול, וראיתי פרסומת בצד של המבצע של NVIDIA שמקבלים אחד מהמשחקים החדשים של UBISOFT חינם, http://www.plonter.co.il/PickYourPath.tmpl?cart=141720301854306316〈=heb קניתי מהם gtx 970 g1 gaming , שזה כרטיס שכן מופיע במבצע , קניתי אותו לפני בערך שלושה וחצי שבועות , בזמן שקניתי אותו, nvidia פירסמה את המבצע , אבל דיברתי על זה עם פלונטר והם לא ידעו את זה, ועכשיו זה מופיע אצלם באתר, אפילו בתרגום לעברית (השקיעו חחח) אתם חושבים שאפשר לדרוש מהם קוד לאחד מהמשחקים או שנדפקנו ?

3. סוף סוף חסכתי מספיק כסף ובכוונתי להזמין מחר כרטיס מסך חדש ואני רוצה לשמוע מה דעתכם על המסקנות והבחירה הסופית שלי כדלהלן : כאשר בודקים את ה- fps (frame rate per second ) המקסימלי ברזולוציה של 1600x1200 עם כול הפילטרים מופעלים רואים שאכן ה-xt עובר בכמה פריימים בודדים את ה-6800gt. אולם אם ניקח בחשבון שהוא יקר יותר ב-600 שח מ ה-6800gt ובנוסף את העובדה שכאשר מורידים מעט את הרזולוציה ו\או את הפילטרים ה-gt מראה הפרש גדול ב-fps לטובתו (דרך אגב אם מורידים את עומק הצבע מ-32bit ל-16bit הפער לטובת ה-gt גדול הרבה יותר וההבדל מבחינת איכות התמונה בהשוואה ל-32bit הוא לא משמעותי לדעתי). כשלוקחים כול זאת בחשבון מגיעים למסקנה הסופית ש ה-6800gt הוא יותר futureproof ויהיה ניתן להשתמש…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. שלום כולם ! הבעיה היא כזאת, קניתי את המסך הנ'ל חיברתי אותו והיתקנתי את כל הדרייברים, עכשיו שאני מדליק את המחשב רואים שהמסך נדלק, לאחר מכן שעולה הווינדוס הוא נכבה, הקטע המוזר זה שאם לוחצים על הכפתור של ההפעלה (זה שנמצא במסך עצמו), הוא נדלק לחצי שניה ומראה תמונה הוא לא נכנס לשום מצב סטנד ביי או משהו כזה,הוא פשוט מראה שהוא דלוק ואין תמונה בעיקרון יש לי כרטיס מסך רדון 9700, אם תצטרכו עוד פרטים שיסיעו לכם, אשמח לתת! בתודה מראש, לירן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MeMaster,

אהלן, אני מחפש כרטיס מסך מסדרה 8800 Geforce שהכי משתלם מבחינת עלות/ביצועים. הטווח מחירים שאני מחפש: 1000-2000 שח * אם זה כרטיס שעולה 2100 זה בסדר תודה ויום נעים

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by ye_3333,

חברה משום מה עם הדרייברים החדשים הצלחתי להגיע ל 5608 עם ה6800 אולטרה שלי חח איךה תוצאה טובה או לא?? ועם אובר ל5989 תמונה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zoozoo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש משמעות לכרטיס המסך לצורך צפיה בסרטים. כלומר, האם יהיה הבדל באיכות הצפיה בסרט אם יהיה לי כרטיס מסך איכותי יותר. היום יש לי Radeon X300SE ומסך CRT 17. אני רוכש מסך Dell 2007WFP בעיקר לצורך צפיה בסרטים (חוץ מזה המסך ישמש רק לישומים משרדיים - וורד ואינטרנט). אני מפחד שכרטיס המסך לא יאפשר לנצל את איכות המסך. האם יש בזה משהו, או שאין טעם להחליף? נ.ב. כיום יש לי תופעה שבה המסך לפעמים לא מקבל סיגנל מהמחשב, ונכנס לסטנד ביי, למרות שהמחשב דלוק. רק אתחול של המחשב פותר את זה. נראה לי שזו תקלה בכרטיס עצמו, כך שממילא אולי כדאי שאחליף אותו. במקרה כזה - למה כדאי להחליף (בהנחה שאני לא משחק משחקים בכלל)?

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  8. שלום, אני רוצה כרטיס מסך חדש ואני לא ממש יודע מה הכי כדאי, ה-38x0 משתלמים מאוד מבחינת תועלת/עלות אבל ה-800GT חזק יותר. עכשיו, ראיתי בדיון אחר קישור לחנות FoxPC שמוכרים שם 8800GT במחיר שמשתווה למחיר של 3850 וזה בא עם קירור שלא קירור הסטוק, האם יש לדאוג בגלל המחיר הזול או שזה שווה? השימושים שלי: משחקים לא הכי כבדים ( NFS MW, NFS Pro Street, BF2, FlatOut2, CSS, GTA SA, GTAIV וכאלה על הגדרות כמה שיותר גבוהות), סרטים ושימושים כלליים. המערכת שלי כרגע: CPU: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4MB Cache M-Board: ConRoeXFire LGA 775 1066 FSB GPU: nVidia GeForce 7900 256MB DDR III Monitor: LG L204WT 5MS 1:200 20.1" Memory: Samsung/V-Data 2GB DDR2 667 MHz (1GB x2) PSU: EZcool PS-05 …

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by סקיווקר,

שלום לכולם, קניתי לפי המלצות פה את ה9550 ואתמול בלילה הרכבתי אותו, כמה הערות 1. קודם כל אני מבסוט 2. למרות מה שהבנתי מעצמי ומאנשים הואהביא לשיפור יפה אם כי WORLDWIND עדיין מעט כבדה לו לעיתים. משחקים אני לא משחק. 3. חיברתי בחיבור DVI , אחרי שתי דקות התחלתי להבחין בהבדל, כאילו המסך קצת יותר פוקוס! מומלץ אנשים 4. אולי בכל זאת כדאי לשעות OC למרות שלא תכננתי, כמובן אם זה לא מסובך וזה בטוח לבריאות הכרטיס, צריך דעות בעניין

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by EasyPooper,

שלום! לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד חדש, כמו שניתן לראות במפרט בצד. על הלוח ישנו כרטיס מסך מובנה HD4200. כפי שכתוב על האריזה- הלוח תומך בHYBRID CF. עד עכשיו לא התעסקתי במדידות מדויקות על הבדלי הביצועים אך הם קיימים, איני יודע אם הם קשורים למעבד או לתוספת שHCF יכול היה לתת(או נותן) בכל מקרה, עקב בעיות הזיכרון שצצו לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457947.0;topicseen*) אני רוצה לדעת אם שווה לי להחזיק את כרטיס המסך המובנה דלוק ועד כמה הוא יתרום לי אם אני אשאיר אותו דולק. תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by yaniv_appX,

מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? ואיזו גרסא שווה לקחת מה דעתכם על הgtx 970 g1?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by fazaman,

יש לי מסך Mag InnoVission 786PFs חדש שיש לו בעיה רצינית . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני מכוון את ההגדרות של המסך (כמו הבהירות וה CONTRAST), ואז כשאני מכבה את המחשב כל ההגדרות מתאפסות ואני חייב לכוון אותם מחדש. הערה : כשאני מכבה את המחשב אני מנתק אותו מהחשמל, אבל אני לא חושב שניתוק מהחשמל עלול לגרום בעיה כזאת !!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. זה המפרט בכלליות asus G/31 pk-cm cpu e8400 2 gb ram dvd lg 1 pcs hd 500 gbsata2-1 pcs ספק כח יותאם לכרטיס המסךלפי המלצתכם מסך 24 דל או פיליפס(עדיין מתלבט-הנטייה היא לכיוון של דל) המחשב אינו מיועד למשחקים,חשוב ביותר עניין הרזולוציה+התאמה למסך.עניין חדות התמונה הינה קריטית אם אפשר בבקשה-יותר לכיוון של nvidia תודה מראש

14. ה GeForce 9600GT שנמצא אצלי יותר מ 3 שנים מתחיל לגסוס לי, בהתחלה זה היה כיבוי מסך לשניה מפעם לפעם והמשיך עם רעשים ממיסב מהמאורר. אתמול המאורר התחיל להרעיש בצורה איומה וכשפתחתי את המארז (ANTEK P182 עם ריפוד אקוסטי...) גיליתי כי נשברו מספר להבים מהמאוורר. וכל זה בכרטיס שלא הואץ ולא הריץ משחקים כלשהם! אני זקוק לכרטיס שקט וכנראה לא חזק במיוחד, השימושים הכבדים בכרטיס יהיו צפיית ווידאו (FullHD) ושימוש להמרת קבצי ווידאו עם DivxConverter החדש לפורמט HEVC. מצאתי ביד 2 כרטיס HD5850 שלדברי המוכר הוא בן שנתיים ונראה לי כי הוא אמור להספיק לשימושים שלי. מה שמוזר לי הוא שהתמונה שהעלה המוכר שונה ממה שאני רואה ברשת ושם שמו הוא HIS Radeon HD 5850 1 GB. -האם ההבדל הוא באריזה בלבד או שזה כ…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by thynder,

זה למחשב חדש שאני קונה בחודש וחצי הקרוב ה-radeon hd3850 גירסת 256MB של חברת Sapphire ה-GEFORCE גירסת 320MB של חברת Zotac חשוב לציין שהלוח הוא עם צ'יפסט nForce 630i אז חברה אם מישהו יכול לעזור לי אז אני ישמח

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  16. כדי לי להחליף כרטיס מסך כרגע ברשותי ראידון 9700 פרו ספייר כולם אומרים כרטיס חזק לא צריך השאלה שלי נמשל אם אני יקנה את הכרטסים העכשווים שמוצאים למכירה בסביבות ה 2300 האם אני יראה הבדל? באיכות התמונה במציאות ... , וכל זה בוא אני יספר לכם משהו לפני שקניתי את הראידון 9700 פרו מזמן זה עוד במחשב הישן שלי שלא קיים יותר היה ליה גיפורס4 mx 128 שקניתי מחשב חדש שבא אם הראידון וסתם הפעלתי משחק פשוט כמו פיפא פשוט לא האמנתי אך רואים כל השחקנים זוהרים כזה רואים את הגרגרים של הדשא ... זו הייתה חויה .. , השאלה שלי האם כדי לי להחליף כרטיס מס ך ... או שהכרטיס מסך שלי מוציא מספיק מהמשחקים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. היי בצער רב וביגון קודר אני מבשר לכם על מותו של כרטיס המסך שלי בשיבה טובה. יש לי (או יותר נכון היה לי) כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 128 MB. אני יודע שזה כרטיס ישן מאוד - ולכן אני מתלבט איזה כרטיס לקנות. בגדול אני יכול לקנות את אותו כרטיס בדיוק - אבל נראה לי שזאת הזדמנות להשקיע עוד קצת ואולי להגיע למצב שיש כמה משחקים שיעבדו אצלי על המחשב..... יש לי מעבד GHz1.66 AMD ATHLON XP+ 2200 על לוח אם של MSI K7N2 עם 1GB של זיכרון. נראה לי שאם אני אקנה כרטיס מסך טוב יותר ממה שהיה לי יהיו כמה משחקים שיוכלו לעבוד עליו (תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה יש לי תקציב של בערך 300-350 ש"ח לטובת העניין. רשום לי בספר של לוח האם שהתושבת של כרטיס המסך היא AGP 4X/8X 1.5V. רשום גם שהוא עובד ב 32-bit.…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by guybbc,

כנראה זה הייה הכרטיס המשתלם ביותר והחזק ביותר מבין הכרטיסים היקרים. http://www.theinquirer.net/?article=31719

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לאחר מספר דקות עיון בחנות הנ"ל, גיליתי להפתעתי שגם הם (בדומה לנועה מחשבים) הורידו את מחיריהם בכרטיסים מסדרת X1800 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4286 אני מקווה שנמשיך לראות עוד חנויות שמבצעות הליכים אלה (בתקווה שזאת לא טעות באתר)

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  20. הכרטיס הוא Radeon 9250 256MB 128Bit של חברת ספיר תומך ב-AGP 8X. הלוח אם הוא INTEL GARIBALDI D850GB . מחיפוש שעשיתי בגוגל הבנתי שהלוח אם תומך ב-4X, אני לא מבין בלוחות אם אבל שמעתי שחלק מלוחות האם בעלי תמיכה ב-4X יכולים "לקבל" גם כרטיס של 8X, האם גם הלוח אם שרשמתי לעיל יכול לקבל כרטיס כזה? עוד שאלה אחת בהזדמנות, שמעתי שההבדל בין 4X ל-8X מבחינת ביצועים הוא לא כל כך ממשי, האם זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by DVD,

GEFORCE 6 6200 256MB PCI EXPRESS??? שווה לשים אותו במחשב וחשוב להדגיש שאני לא גיימר שזקוק לכרטיס חזקקק אלה משהו חמוד כזה

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by SkyForce,

שלום לכולם!! ה-7900GT אם אפיק AGP אמור להגיע לארץ? ??? ואם כן יש למשהו מושג מתי?? וכמה הוא יעלה..? כי אני רוצה לקנות 7800GS אבל נראה לי שה 7900GT יהיה חזק ממנו בהרבה זה נכון? האם הוא יהיה שווה בביצועים כמו ה 7900 pci-e? תודה לעוזרים אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים אז בבקשה כל מי שמבין שיגיבבב.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by DARK-SPIRIT,

נכנסתי ל nvidia settings וראיתי שרשום באינפורמציה של הכרטיס 1404Mhz memory clock למיטב ידעתי צריך להיות 1800Mhz רציתי לדעת האם זה תקין או שאני טועה? כרטיס GV-N9800GTOC-512H תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  24. Started by yonir,

מתוך התעניינות כללית (לא בכוונה לקנות) - אני יודע שעד לפני כמה זמן שכרטיסי המסך המובנים היו בצ'יפסט של לוחות האם הם לא התחרו בכלל בכרטיסי מסך חיצוניים (מלבד במחיר) כלומר כרטיס המסך החיצוני הפשוט ביותר היה חזק בהרבה מהמובנה. האם משהו השתנה בעקבות זה שכרטיסי המסך המובנים עברו למעבד היום, או שהרעיון נשאר אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.