עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronnie,

לכל משתמשי hauppauge WinTV PVR 150 + leadtek winfast pvr2000 ,אני ב-אי.סי.קיו מספר 459550019

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. אז ככה התקציב שלי הוא 1200-1350 גג השאלה עם כדי להחליף עכשיו כרטיס מסך או לחכות לסידרה הבאה ? הכרטיס שיש לי כרגע הוא 7950GT .. עוד שאלה קטנה? (בכמה אפשר לימכור אותו היום ) סתם שאלה.. או שכדי להשאיר אותו בצד למיקרה חרום חחח

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by TIMI,

שמעו יש לי בעיה, יש לי לוח אם של אינטל 845g pro קיצר חרא לוח אם, הבעיה הנוספת היא שגם הכרטיס מסך הוא און בורד ובכלל הלוח אם בהסברים שלו טוען שהוא תומך ב- AGP X4, מה יקרה אם אני אתקין כרטיס מסך שתומך בכפול 8? הוא יתאים ? או שבכלל הוא לא יכנס לחריץ של הכרטסי מסך? בתכלס אם לא, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיתמוך בלוח האם שלי? תודה...

4. Started by wooper,

היי אני מתלבט בין כרטיס 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, של GIGABYTE ל8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E של evga ראיתי שהקירור של gigabyte הוא פסיבי מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by omerboy,

האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. Started by kazabubu,

איך הכרטיס הנ"ל והאם מחיר של 1240 שקל ל- Asus GeForce 4 Ti 4800 V9280 S2 Super Fast 128MB DDR שווה? ונראה לי שיש פה משהו מוזר כי רשום במפרט TI4200 וגם הקישור לאתר החברה מוביל ל-TI4200 אבל המפרט כמו שציינתי למעלה הוא של TI4800. האם יש פה "קומבינה"? :smiley6: http://www.chip.co.il/show_details.asp?prod_id=737&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=9&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=9

7. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מעונין לשדרג את המחשב שלי למשחקים כי הוא מתחיל לקרטע למעשה את האנריל החדש מסיבה לא ברורה אני רואה כמו משחק מלפני עשור רואים ממש גרוע עכשיו זה המפרט שלי amd athlon 3000+ 64 2 גיגה זכרון 400 כרטיס מסך x800 gto לוח אם של אביט an8 ultra עכשיו השאלה שלי אם זה יספיק לשדרג את הכרטיס מסך בלבד לכרטיס חדש וסביר ככה בסביבות ה1000 פלוס או שאין ברירה והגיע הזמן לשדרג הכל

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  8. דיברתי קצת וראיתי ב ORB שהכרטיס יכול להוציא 6K 7K בסטוק ב 3DMARK06 אני מצליח לגרד רק את ה 4700 בקושי, השאלה אם אתם נתקלתם בבעיה כזאת או שיש לכם כבר ביצועים כאלה..? (מצד ימין שלכם המפרט עם הבנצ'ים)

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by Mactural,

בעקרון אני עומד לקנות מחשב חדש מבוסס E6600. כ. המסך יהיה 7900GT או X1800XT 512MB. אני מבין שהם פחות או יותר זהים, יתרון קל ל X1800XT. בכל מקרה, המערכת אמורה להיות די שקטה, ומושקע בשקט כסף (ספק, מארז..). השאלה היא עד כמה הקירור של הכרטיסים הנ"ל (וממה שראיתי באינטרנט כולם כמעט מצויידים בקירור הסטנדרטי) שקט? ראיתי בכמה מקומות שהקירור הוא יחסית רועש. השאלה עד כמה, האם הוא ישפיע על רמת רעש של מערכת שקטה, ואיזה מבין הקירורים של הכרטיסים רועש פחות? בטופיק ציינתי גם את האפשרות לאלטרנטיבות - במידה והם באמת רועשים במידה מורגשת, אילו אלטרנטיבות כדאיות קיימות בשוק?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by proviewz,

שלום, רציתי לשאול איך Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe יהיה למשחקים לא כבדים, לדוגמא: sims 2, roller coaster 3, counter strike 1.6... שאלה שנייה שלי היא: למשחקים, איזה כרטיס עדיף Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe או PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe ? אשמח לתשובה מהירה תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by the red dragon,

שלום.. לא בטוח אפילו שזאת בעיה בכרטיס אבל בזמן שאני משחק BIOSHOCK או כול משחק אחר אחרי 20 דקות של משחק הכול קורס המסך נהיה בצבע ירוק ושחור וכול המחשב נתקע ועושה ריסטרט.. מה עושים? וניסיתי להוריד את הדרייברים הכי מעודכנים עדיין אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. Started by ronb,

שלום לכולם ראיתי בפורום בכרטיסים מומלצים לפברואר -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0 שהכי מתאים לי כרטיס X1300. הקישור מפנה לכרטיס של חברת PowerColor, אבל ב-ZAP לא מצאתי את החברה הזו אלא חברות אחרות כמו Sapphire ו-GeCube במחירים זולים יותר. קראתי שלא ממש משנה החברה שמייצרת את הכרטיס כי פחות או יותר כולן אותו דבר ומה שקובע זה השבב. 1. האם זה נכון ? 2. מבין שלושת החברות הללו, מי עדיפה לדעתכם ? 3. האם באמת זה הכרטיס בעבורי ? אני לא משחק בכלל, עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט, אופיס, קצת תכנות וכו'. בעתיד אני חושב לעבור ל-Vista ורוצה להשתמש בתכונת ה-Aero שלה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  13. עזרה בבקשה בנושא כרטיס מסך מה כדיי לי לקנות 6800 רגיל או 9800 XT 256 אני לא יודע מה כדיי לקנות בגלל שה6800 שאני רוצה לקנות הוא 128 זיכרון וה9800 XT 256 והם עולים אותו מחיר וזה רק התקציב שיש לי מה יותר משתלם שווה לקנות היום כרטיס חזק עם רק 128 זיכרון ???? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by Adielion,

יש לי FX 5200 ,עכשיו במהלך השימוש במחשב הכל היה טוב ,אבל באמצע הוא התכבה נראה לי בגלל קצר שהתחבר + עם -. הדלקתי אותו הוא נדלק אבל על המסך לא נראה כלום! הלכתי להביא מדוד שלי GEFORCE 2 ועכשיו הוא עובד ... יש מצב שהכרטיס נשרף? ואם כן מה עושים?

• 10 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by CrashZone,

מה עדיף? אפשר מבחן ביצועים של כמה כרטיסים בתחום ה900-1000שקל

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. יש לי שאלה... מה יותר טוב Radeon X850 256MB או Geforce 6800 256MB? ואם אפשר מה המחירים של כל אחד?

17. קניתי Club3D Radeon 9600 Pro, 128 MB DDR, TV-Out, DVI וחברים שלי אומרים לי שזה כרטיס על הפנים - הם אומרים שהכרטיס הזה חלש יותר מהמקבילים שלו (SHAPHIR ATI GYGABYTE POWERCOLOR GYGACUBE) אז רציתי לדעת אם יש איזשהו שינוי בין הכרטיסים המקבילים לבין הכטיס שלי ??? אמרו לי גם כי 3D CLUB מאיטים את הזכרונות ואת המעבד ! אז רציתי לדעת אם זה נכון .. תודה לכל העוזרים ???.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  18. יש לי מסך q17 hyundai ואני הולך לממש את האחריות שלי בקשר לפירסלים שרופים,השאלה שלי האם זה נורמלי שבמסך יופיעו פיקסלים לאחר 8-9 חודשים של שימוש?האם כאשר באים לממש את האחריות ח.י מחליפים את המסך באחר או שמביאים אחד מתוקן?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by The_Byter,

האם כיום תמורת 1000ש"ח ניתן לקבל משהו חזק מX1800XT CF ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by nadav1379,

אני משחק NFSU2 ויש לי בעיה שיש לי ריבועים על המסך אני הורדתי דריברים מהאתר של ATI וזה לא סידר לי הורדתי של אומגה וגם לא סידר לי ראיתי בפורום של המשחק שמישהו אמר לעשות עדכון למשחק עשיתי את זה וזה לא עזר לי אבל לחבר שלי יש כרטיס מסך של NVIDIA FX 5200 הוא הוריד דריבר וזה עובד טוב מאוד אפילו בלי עדכון למשחק אני יש לי ATI RADEON 9600XT ואני רואה מגעיל אולי יש למשהו דריבר טוב שיסדר לי את הריבועים?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by 1337Din,

בכל פעם שאני מעלה את הווינדוס אז אני רואה את הרקע של השולחן עבודה, אבל המסך כאילו ממשיך שמאלה ואני לא יכול לראות כלום. אני לא יכול להכנס לקאטאליסט כי זה מציג אותו בצד שמאל שאני לא יכול לגשת אליו וכך גם כל התיקיות והדברים שאני מנסה להכנס אליהן מה עושים?1

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by kobibo,

אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח שאוכל באמצעותו לראות את הסרטים שבמחשב גם בטלויזיה. יש לי מסך LCD 52" של סמסונג וסלוט PCi-E פנוי במחשב. אשמח שהיציאה תהיה HDMI וכמו כן אם יהיה ניתן גם להעביר את ה Audio על אותו הכבל זה יהיה נפלא. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by taz24,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך 22" של samsung כמובן בהתאם שיניתי את הרזולוצית עבודה של שולחן העבודה והמשחקים 1900*1200 שזה הרזולוציה האופטימלית של המסך זמן מאוד קצר המחשב התחיל להתקע לי באמצע מרבית המשחקים ששיחקתי בהם (SUPREMCOMMANER, CALL OF DUTY ועוד כמה) לאחר בדיקה שמתי לב שברגע שאני מתחיל לשחק המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מגביר מהירות עד אשר הוא מגיע לרוויה ולאחר שניות נוספות המחשב נתקע. המשחקים עצמם רצים חלק לגמרי, לא עושה רושם שהם באמת כבדים לכרטיס מסך וכשאני מוריד לרזולוציות נמוכות יותר 1600*900 ולפעמים אני צריך אפילו לפחות) המחשב רץ בלי בעיות וגם שומעים שהמאוורר מתאמץ פחות. יכול להיות שזה באג של הדריברים? כרטיס מסך פגום? או יותר גרוע יכול להיות שלא באמת תכננו את…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. Started by eh50,

איזה עדיף ולמה???? 1. http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 או 2. http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=168

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  25. תמיד היה לי את ה RR FIX ל ATI בשביל XP, היה לי דרייבר דיי ישן וכרגע עדכנתי, אני כבר יותר משעה מנסה לסדר את התוכנה המעצבנת הזאת שתחזיק את הRR יציב אבל זה לא עובד ! Radeon 9000Pro Windows XP Pro SP1 MAG 786FD CATALYST 4.5... מה אני עושה ? אני ממש לא הולך לשחק ב1024x768 על 60HZ, רק על 100 ! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.