כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל בתאריך 16/12 כרסטיס מסך 9800XT 256 MB לכבוד היום הולדת... איזה קירור אתם ממליצים לי לא ממש משנה תמחיר רק שהיה סביר... בבקשה SASMONG
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חברה כיום שוק הכרטיסים הנמוכים מנסה להתפתח אבל אין הרבה ביקורות על ה fx 5200 לכן הכללתתי לבדוק אחד. מדובר ב gainward fx 5200 light edition אין לו dvi אלה tv out. הבדיקות נעשו על התוכנה 3dmark 2001 se הכרטיס קיבל ציון מקסימלי של 5800 נקודות עם קירור פאסיבי. יתרונות: -ביצועים -איכות וסוג שבבים של הזיכרונות(samsung tc 50 מאוד נדיר על כרטיסים כמו שלי) -ביצועי קלוק -tv-out חסרונות: -light edition לא מאפשר לשים גופי קירור חזקים(אני אמור להסתפק בכריסטל אורב בלבד) -באנדל:חוברת עבודה,דיסק דרייברים,וברקט למארזי בייבי -איכות תמונה ציון סופי:8.5
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי LG FLATRON 795FT PLUS, באמת המסך CRT הכי טוב שראיתי בחיים שלי.. ולאחרונה הוא מתחיל להכבות לי בלי התראה מוקדמת ! מה הסיבה ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כמעט בכל משחק כבד שאני משחק אחרי 10-40 דק' הוא נתקע לי ורואים תמונה ויש צפצופים כאלה מהרמקולים. אני לוחץ ctrl+alt+delete אבל המחשב לא מגיב וזה מוביל אותי לבררה יחידה של לעשות ריסט. המשחק העיקרי שבוא הבעיה נוצרת הוא באטלפילד 2. ההגדרות שאני משחק איתן הם: 800x600 והכל על מדיום. יש לי 1024 מגה זכרון ומעבד 2.8 של אינטל פרסקוט. מבחינת הסחיבה של הכרטיס עם במשחק עד לקטע שהמשחק נתקע המשחק עובד מעולה בלי תקיעה אחד כאילו חלק לחלוטין וגם על 1024X768 והכל על מדיום. ופשוט בלי קשר באיזה קטע מחליט להיתקע. מישהו יודע אולי מה אני צריך לעשות ומה הבעיה? ד"א בד"כ שהוא נתקע לי זה לא באיזה עומס או משהו אלה סתם שאני הולך\רץ יורה וכו'..
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך לpci-e עד 550 ש''ח (תוסיפו גם קישור לחנות). המטרה היא משחקים.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קטנה, יש לי לוח שתומך ב AGP X4 - כרגע אני עובד עם כרטיס מסך 6200 256MB - ואני רוצה לשדרג אותו, האם כרטיס מסך שתומך ב AGPX8 תומך גם ב AGPX4 ואם לא, היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך כאלה? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות שמתי לב לבעיה משונה. לכל החלונות שלי יש מן "צל" אופקי. אנסה להסביר: אם חלון מסויים פתוח במרכז המסך אני רואה מעין צל אופקי בשני הצדדים. בפס הכותרת של החלון, לדוגמה, רואים פס דק "שקוף" הנמתח ימינה ושמאלה עד לקצה המסך (כך גם בשאר חלקי המסך). אפשר לעבוד כך אבל זה ממש מרגיז. השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בתופעה כזו ? האם זו בעיה במסך או בכ. מסך ? הכרטיס הוא ATI 9500 pro והמוניטור הוא של מאג 770T. תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בגודל 17', רצוי מאוד שטוח. או מסך LCD מתחת ל 1000 ש"ח באיכות מספיק טובה בתודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מחברה מסויימת ובגלל שהוא נשבר הם שלחו אותו לחול לתיקון, השאלה כמה זמן עליי להמתין.. עקרונית הם יכולים להחזיק אותי גם 10 שנים בתירוץ שהוא עדיין בתיקון..
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי GeForce 6600 של ג'יגבייט מעבד 3.2@3.4 GHZ ו2GB זכרון וקבלתי ציון 2611 איך יכול להיות הציון העלוב הזה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לפני שאתחיל אני חייב לציין שביצעתי חיפוש בפורום אבל לא נתקלתי בבעיה הספציפית שלי ולא עם אותם נתונים חומריים לכן פתחתי אשכול חדש. אני רוצה ליצור מצב שבו בשולחן עבודה שלי חצוי ל 2 על גבי שני מסכים בעיקר לצורך עבודה בתלת מימד (וגם מטוח אופקית) . חיברתי מסך שני ליציאת DVI עם מתאם ל VGA על כרטיס מסך שלי שהו PALIT Radeon 8500le וניתקלתי בבעיה הבאה: שני המסכים מראים את אותו דסקטופ ולמעשה אין זיהוי (שלוחצים identify) למסך מספר 2, לפני שאכתוב מה הגדרתי ואיך אני אציג את המפרט: AMD Barton 2500,512RAM. PALIT RADEON 8500le,HGSF2de Gigabyte GA-7N400E-L (nforce 2 400)d במנהל התקנים הוא מזהה 2 plug and play monitors הגדרתי בשולחן עבודה במאפייני תצוגה של המסך השני (שלכאורה אולי לא …
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש את הטלוויזיה הטובה ביותר עד 16 אלף..
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
=] יש לי כרטיס מסך geforce 6200TC שמעתי שהוא כרטיס חלש מה אתם חושבים??עליו ומה הבעיות איתו?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את המסך שלי במסך חדש עד 1800 שח 17 אינטש דק שטוח נ.ב אני לא ראיתי המלצות למסכי lcd בסטיקי אז עם צריך לנעול ובבקשה קישור..תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע/מתכבה מדי פעם ולאחר שלילת יתר האופציות, הגעתי למסקנה שזה ככה"נ הכרטיס מסך. הקטע המוזר הוא שכאשר שהכרטיס מסך אצלי המחשב מתכבה, אך כאשר הוא במחשב השני שלי המחשב ההוא לא מתכבה. לחילופין כאשר אני משתמש במחשב שלי עם כרטיס מסך אחר, הכל טוב. כנראה הבעיה קשורה איכשהו לקשר בין המחשב שלי והכרטיס מסך הספציפי הזה (FIC RADEON 9600 PRO). חשבתי על החלפת FIRMWARE, אך אני ממש לא מוצא כזה. מישהו מכיר אתרים שיכולים לעזור לי בזה? או יכול להעלות הצעות לפתרון אחר לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מסך 19" של LG דגם L1970HR או VIEWSONIC VP930 "19 או SAMSUNG 370P SINKMASTER "19 או EIZO FLAXSCAN S1910 "19 כסף זה לא הפונקצייה שמפריעה בינהם הייתי רוצה חוות דעת על איכות וביצועים ואולי יש מסך כלשהו איכותי מהם בתודה מראש PNP24
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1800XT ואני רוצה בעתיד לקנות DX10 ולעשות CF ביחד עם ה 1800 שלי יש מצב לכזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש - HIGH END, מחו"ל... בחודשים הקרובים. האם צפויה ירידת מחירים בקרוב? מתי?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חברה שאלה - האם הכרטיס הזה 7800GTX מבית LEADTEK שמפורסם כאן במבצעים שווה את מחירו - 1299 ש"ח איך הכרטיס נחשב? והאם יש כאן איזה מלכוד?
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של היצרן leadtek. ראיתי שיש שני דגמים: px7600gs ו-px7600gs extreme. מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איזה מסך הכי מומלץ לקנות 17" CRT מבחינת קרינה נמוכה וביצועים גבוהים..
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-