עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ערב טוב אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית , גלישה וצפייה בסרטים . כיום יש לי כרטיס 128 מגה , 64 ביט . והמסך הוא , 17 אינץ' . כעת ברצוני לשדרג את איכות הצפיה . לכן אני מתכונן להחליף את המסך , ל - 22 אינץ' , רזולוציה 1,680*1,050 (Samsung T220). כעת אבקש את המלצתכם לכרטיס מתאים . חשוב שיכלול איוורור שקט . הכרטיס חייב להיות מותאם ל - AGP 8 . נתוני ספק הכח :HEC-400W. TRUEPOWER נתוני מחשב נוספים : מעבד:פנטיום4 . מהירות:3.2 מגה . זיכרון :1 ג'יגה . היות ואין לי ידע בנושא , אשמח על כל מידע , ישיר או עקיף . תודה ניצוץ

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by ForresT,

חברה שאלה קטנה חבר שלי רוצה לקנות geforce 6600 256 mb pci-e רציתי לדעת האם לכרטיס הזה אפשר לפתוח צינורות?והאם יש קשר שהוא ב pci-e? עד כמה אפשר לדעת איתו עם סופט מוד? תודה מראש לאוניד

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by iho,

מה הכי חשוב לאיכות התמונה במסך? הניגודיות? הרזולוציה? או ה - ms?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. אני פשוט רוצה להוכיח לחבר שלי שהמשחק לא ירוץ לו אלא עם כן הוא ישחק על ההגדרות הכי נמוכות..

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

קניתי את הכרטיס של Leadtek WinFast TV2000XP Global ש חיברתי אותו עשיתי הכל נכון התקנתי את הדרייבר אבל שכחתי את הדבר העיקר, החיבור של הממיר לנקודת תקשורת שלו. למי שלא יודע זה חיבור כזה של כמו בורג כזה שמחברים אבל מבפנים יש כזה מחט נחושת דק באמצע. 1.עכשיו אם אני אקנה כבל של זה, זה יעבוד? 2. והאם בטוח שזאת התקלה? כי מה שאני רואה זה מסך כחול מטושטש שאומר את הבעיה הרגילה שכאשר ערוץ לא מראה את תוכנו בהוט. 3. ויש עוד תקלה, שרואים כחול מטושטש כל החיבורים מחוברים, אני אמור לראות תמונה אדומה כאשר הממיר אומר שיש בעיה הכבלים אבל הכל כחול מטושטש..

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  6. אני פשוט מוכר את כל המחשב שלי ואני מסתפק בכרטיס מסך יש לי 6800xt ב500 כמו שיש לי עכשיו וחדש .ויש גם 7600gs חדש ב600 .ההפרש בניהם הוא גדול? {אל תציעו לי את ה7600 gt אני יודע ששווא להוסיף 300 ש"ח בשבילו אבל זה לא לתקציב שלי כי אם כבר אני ישקיע עוד מה gt 150 ל 7900gs }

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. ברשותי כרטיס מסך ASUS EAX600XT - פתאום התחיל לעשות בעיות- באמצע עבודה המסך פשוט מחשיך והמחשב נעצר - חייבים לבצע איתחול. בזמן שנפתחים חלונות מופיעים קווים לאורך המסך - קוים עם נקודות שמתזזים כלהזמן - לא ניתן לעבוד בצורה תקינה - לפעמים גם נשארים קויןם לבנים על המסך שלא נעלמים בזמו עבודה. יש לי מערכת הפעלה XP פנטיום 4 512MB זכרון פנטיום 3.0 GB האם למשהו יש מושג מה קורה לכרטיס ואיך אפשר לפתור זאת

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by AVI.S.T,

למה בתוכנה everest זה כותב לי ככה (מסומן בכחול זה של הדריברים) : מה זות אומרת nv4_disp ? וגם מה זה המספרים האלו?

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by SixKiller,

אני מעוניין לקנות בשבוע הבא מסך 19 דק... יש תקציב מלא... איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עד 2500 ש"ח... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  10. מה דעתכם על הצג הזה? האם הוא טוב? תגידו לי בבקשה מה הדברים הטובים\רעים או כל הערה לגביו.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by shuy,

נגיד שיש 2 כרטיסים של אנווידיאה, 7600 ו-6600, האם בהכרח ה-7600 הוא החזק משניהם? ואם לדוגמא נשווה בין 7600 ו-5900?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. Started by דנדן,

חברה אני הולך לקנות מחשב חדש, והולך להשקיע בכרטיס מסך עד 800 שקל בערך, מה עדיף, לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ולחכות קצת עד להוצאה של הכרטיסים שתומכים בDX10 או לקנות משהו נורמלי בתקציב שציינתי?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by doker,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ישנה יש לי גם טלוויזיה דיי חדשה שאלייה אני מצליח לחבר ורואים הכל טוב ואין שום בעיה אבל עם הטלוויזיה היותר ישנה יש בעיה כי חיבור הrca שלה לא טוב יש שם בעיה ואז נשאר רק החיבור הרגיל של הטלוויזיה הזה העגול שמתחבר לקיר רציתי לדעת אם יש מתאם בין s-video לחיבור הזה כי זה הפתרון האחרון שלי לדבר הזה לא יודע אם יש לי עוד פתרון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. Started by fireskill,

שאלה חדשה , מה מהם יותר טוב ולמה

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by mc_elad,

האם ניקח 9600GT אם 250MB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד אקסטרים ו6gb זיכרון ולעומת זאת - ניקח את אןתו כרטיס אבל אם 1GB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד ברמה בינונית(חלשה משמעותית ממעבד האקסטרים) ו2gb זיכרון ****(שאר הרכיבים בשני המחשבים זהים) אילו מהמחשבים יביאו ביצועים גראפים יותר טובים....??(אשמח להסבר קצר בנושא )

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by tomiv,

אני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה, חשבו לי שיהיה לו טיונר כמובן, אני מעריך שבכולם יש את זה כדי שיהיה אפשר לחבר אליו את הכבלים ישירות .. שיתמוך בmedia center .. וכמובן הקלטה באיכות טובה.. חשבתי ללכת על Leadtek WinFastTV2000 XP RM שעולה יחסית זול כ180 ש"ח אבל גיליתי שהאיכויות הקלטה שלו הם לא הכי טובות ואין תמיכה גם בmedia center ולכן אני מחפש כרטיס טוב יותר.. על איזה כרטיס אתם ממליצים {תקציב: עד 420 ש"ח}

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. משהו משכיר לי את הכרטיס מסך ל30 יום ב200 ש"ח .מדובר בכרטיס 8800gtx oc 2 עכשיו אני צריך לדעת אם הספק שלי יחזיק לי אותו לפחות נורמלי או לפחות שלא ישרוף אותו ואת שאר מחלקי המחשב מדובר בספק 400W של hec שקיבלתי ביחד עם המארז 6a19 מחשב amd 5600 89w x2 2 גיגה זיכרון לוח albetrone 5619 series שתי דיסקים קשיחים של 320g צורב lg x18

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by TIMI,

שמעו יש לי בעיה, יש לי לוח אם של אינטל 845g pro קיצר חרא לוח אם, הבעיה הנוספת היא שגם הכרטיס מסך הוא און בורד ובכלל הלוח אם בהסברים שלו טוען שהוא תומך ב- AGP X4, מה יקרה אם אני אתקין כרטיס מסך שתומך בכפול 8? הוא יתאים ? או שבכלל הוא לא יכנס לחריץ של הכרטסי מסך? בתכלס אם לא, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיתמוך בלוח האם שלי? תודה...

19. Started by yuval_e,

אהלן, אני מתלבט בין: ViewSonic VX912 לבין: SAMSUNG SyncMaster 930B או אם מישהו מכיר מסך אחר (19", 8ms) שהוא ממליץ עליו לצפיה בסרטים זה הזמן.. תודה! יובל.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by Ido.G,

היי, יש לי כרטיס GF4 Ti4400 של MSI. בשלב מסויים נהיו ארטיפקטים......... הנמכתי את המהירות של הליבה והזיכרונות בביוס ל 200/200......... עדיין יש ארטיפקטים. מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: הקירור יושב טוב וגם יש לציין כי ברגע שהמסך של חלונות עולה המסך נכבה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. שלום, אני חדש בפורום אני מקווה שאני נמצא במקום הנכון לשאלה שלי. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור HD/RGB ולחבר מסך רגיל של מחשב ובנוסף מסך של טלויזיה אבל בתצוגת מסך נוסף זאת אומרת שבשביל להשתמש במסך הנוסף צריך לגרור אליו את מה שרוצים לראות אם אני לא טועה זה נקרא DualView הלוח אם שיש לי הוא: GA-8I945GZME-RH והכרטיס שנראה לי שמתאים ויחסית מבחינת מחיר עולה 260 זה ASUS דגם: ‎EAH4350 SILENT/DI/512MD2‎ האם זה מתאים או שיש הצעות טובות יותר? תודה רבה לעוזרים נאור.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. למרות שהבנתי שלא אמור להיות בעית תאימות ביניהם עדיין מעניין אותי אם זאת תאימות ב- 100% הכוונה שאם יש בעית תצוגה במצב כזה האם אפשר להיות בטוח שזאת לא בעית תאימות

23. יש לי תקציב של עד 400 ש"ח, ובחרתי לקנות כרטיס מסך מבוסס FX5200, שלא איזה חברה הכי כדאי: Innovision, Gigabyte, Palit, Albatron, HIS, Gainward, Sparkle, Abit או שאולי כרטיס אחר? אני לא משחק הרבה, פשוט יש לי כרגע RIVA TNT 2, אז צריך לשדרג מתישהו...

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. הי שלום מה דעתכם על המתאם להכרטיס מסך הנ"ל של מטרוקס בסה"כ עולה 300 דולר השאלה העיקרית האם זה בא בנוסך לכרטיס מסך לאיזה כרטיס הוא מתאים הביצועים שלו מספיק חזקים למשחקים? http://www.matrox.com/mga/workstation/3dws/products/triplehead2go/overview.cfm תודה

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by edenbensal,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני צריך עזרה לגבי הבחירה שלו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 ספק כוח: Seasonic SS-500ET אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 מארז: HEC Compucase 6A19B מסך: Samsung T220P - רזו' 1920X1200 דרישות: הרצת משחקים חדשים/כבדים (כגון: Crysis 2, Operation Flashpoint Red River, GTA IV, Dirt 3, Mafia 2) ברזו' 1920X1200 באיכות טובה ומעלה. אני אישית חשבתי על ה-HD6950 2GB. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים