עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GZA3,

ניכנסתי עכשיו לאתר של ATI ןבמקום ה X850XT PE שהיה מופיע שם הרבה זמן אני רואה V5000 הגיוני שזה דגם חדש שעכשיו יצא ? אם כן למה הוא עם "רק" 128 DDR3 ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול להבדיל בין 9700NP ל 9700PRO ? לפי מה שאני יודע שניהם מזוהים כ PRO, אז רציתי לדעת מה המהירויות שעון של NP ושל ה PRO, והאם הליבות שלהם זהות ? יש לכרטיס SOFT MODים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

כידוע amd רכשה את ati. האם לדעתכם יכול לקרות מצב שבעתיד לא ייצאו דרייברים חדשים? (אני מניח שלא אבל רוצה לשמוע את דעתכם ;D). לפי מה שידוע וזכור לי, מי שקנה בזמנו את כרטיסי הvoodo האחרונים של 3DFX טיפה נדפק.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by Drum,

איזה מהם יותר טוב למשחקים, אני רוצה להתקין את אחד הכרטיסים על המחשב של אחותי.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by noy_boner,

א. האם זה אפשרי באמצעות כרטיס מסך אחד ? ב. האם מישהו ניסה בהצלחה? ג. האם ניתן לעשות Span על שני המסכים ותצוגת מוניטור לטלויזיה?

6. Started by foxil821,

אני מתכנן לקנות טלוויזיה סמסונג (ראה המפרט TV http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 ) ואני רוצה שמחשב יעביר שידורי HD לטלוויזיה למטרות יצירת סרטים עצמאיים באיכות 1080. אני מציג את מפרט המחשב שלי, כדי לדעת האם מחשב יעמוד לדרישות לשידורי HD. אם לא מה עליי לקנות כדי שיעמוד על דרישה. לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 1G Dual הארדיסק: WDC WD160GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce 7600 GS (אם חסרים עוד מפרט אשמח לרשום בשבילכם) אם תמליצו לקנות כרטיס מסך, אני רוצה לשמש בה לסרטים בלבד ולא למשחקים... תודה!

7. Started by Ac-Boy,

קניתי את הכרטיס של Leadtek WinFast TV2000XP Global ש חיברתי אותו עשיתי הכל נכון התקנתי את הדרייבר אבל שכחתי את הדבר העיקר, החיבור של הממיר לנקודת תקשורת שלו. למי שלא יודע זה חיבור כזה של כמו בורג כזה שמחברים אבל מבפנים יש כזה מחט נחושת דק באמצע. 1.עכשיו אם אני אקנה כבל של זה, זה יעבוד? 2. והאם בטוח שזאת התקלה? כי מה שאני רואה זה מסך כחול מטושטש שאומר את הבעיה הרגילה שכאשר ערוץ לא מראה את תוכנו בהוט. 3. ויש עוד תקלה, שרואים כחול מטושטש כל החיבורים מחוברים, אני אמור לראות תמונה אדומה כאשר הממיר אומר שיש בעיה הכבלים אבל הכל כחול מטושטש..

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Miros,

איזה לקנות? מה הכי טוב? Saphire?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by lmlm,

אם אני קונה כרטיס חזק כמו 1900 או 7800 וכשיצא משחקים שתומכים ב DX10 אני עדיין אוכל לשחק בהם ברזולוציות גבוהות? אם לא אז באיזה רזולוציה? ואפקטים אני אוכל?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

על המערכת שלי?

11. Started by ymdv,

מחר אני אמור לרכוש מחשב חדש הציעו לי בחנות את ה MSI NX6800GS מה דעתכם על הכרטיס? כמה הוא אמור לעלות? הציעו לי אותו כחלק מחבילה שלמה... מה החלופות במחירם מעט יותר זולים? תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by edenbendavid,

היי.. שבוע טוב. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב וזול ושיענה על הדירישות שלי.. המחשב שלי משמש בעיקר לעבודה באולפן הקלטות ויחובר כנראה למסך 22" ואם אני אקבל שיבוש כנראה אחבר לו עוד מסך 17" . הרצון שלי מהכרטיס מסך הוא 1. שאני אוכל לצפות בסרטי HD 2. שיחזיק מסך 22". 3. שתיהיה אפשרות לחבר 2 מסכים. 4. עריכה פעם באפעם בפוטושופ ברמה חובבנית ובסיסית... 5. שיהיה שקט כי השימוש העיקרי במחשב הוא הקלטות.. הכרטיסים הם. gigabyte 8500gt 512mb ddr2 zotac 8500gt 1gb ddr2 Twintech 9500GT 512MB DDR2 הכרטיסים אינם מחייבים אשמח לשמוע גם על דגמים וחברות אחרות... התקציב הוא 300+- תודה לעוזרים שבוע טוב.

13. אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך, תקציב 1000 +- האם המערכת שלי (בפרופיל) תנצל את הפונטציאל של כרטיסים אלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1143 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1140 ואם כן אז מי מהם יותר טוב בשבילי? הערה: הכוונה היא להשתמש בו עם 2 מסכים 17/19" במקביל ולפעמים לחבר לטלויזיה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by 1qaz2wsx,

כותרת. רק עכשיו שמתי לב לזה, באמצע עבודה רגילה במחשב... לא ניסיתי במשחקים כי אין לי זמן. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור הסטוק ה"חדש"... מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות כדי לבדוק איפה הבעיה\לפתור אותה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. כמו שפרסמתי לפני בערך שבוע,אני מעוניין לקנות כרטיס לכידת וידאו. הייתי די סגור על הTV2000 אבל שמתי לב שיש כרטיס דומה שאמור להיות יותר חדש ועובד ביציאה דיגיטלית. אני מוכן להוציא את ה200 שקל הנוספים האלה,השאלה עם שווה. תודה שוב למי שיכול לעזור -עריכה:אני ממש צריך את זה להיום,ואין לי מושג איזה מהם עדיך לקנות. :-\

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  16. בהתחלה חשבתי לשים קרוספייר של 4870 המליצו לי ללכת על QUADRO מאחר ולא הולך להיות שום משחק על המחשב פרופר עריכה תוכנות שיהיו הם AVID כל התוכן של ADOBE MAYA 3DMAX וכו איזה מומלץ לקחת בכרטיסי מסך לשימושים האלה ?

17. שלום, מישהו יודע האם הכרטיסים של SPARKEL טובים?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by myjunkmail0000,

התקנתי וינודס 7 על המחשב הישן של אבא שלי הכל טוב ויפה רק שיש בעיות בדריבר של הכרטיס מסך... הכרטיס הוא GEFORCE 5500 ואחרי שאני מתקין את הדריבר ועושה ריסט המסך ניהיה מן מטושטש כזה למעלה ולמטה שחור התקנתי את הדריבר מהעדכון של וינדוס ולא עבד, הורדתי אותו והתקנתי דיבר מהאתר של NVIDIA וגם לא עובד מה עושים??? אני לא רוצה להשתמש בדריבר הרגיל של הוינדוס (VGA) כי זה מוריד מהביצועים (לדוגמא אפילו משחק כמו הקלפים אומר שאין כרטיס מסך שתומך בצורה גרפית) מישהו יודע איפה אפשר להוריד דריברים ישנים של NVIDIA (אולי איזה דריבר ישן יעבוד) הצילו :jump:

19. אהלן,טוב את השאלה שאלתי בנושא...... ???

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by junkkiller,

שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512mb ובפירוט שלו וזה כתוב שיש לי שם VIVO אז אני רוצה בבקשה הסבר קצר מה זה בדיוק ומה זה נותן לי והאם זה מאפשר לו לתפקד כמו כרטיס טלויזיה(לקלוט שידורים על מסך המחשב)? תודה על ההבנה והעזרה (נוב אין מה לעשות)

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by De_Lu_xE,

אני רוצה לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש בסביבות ה-900ש"ח, שיהיה חזק ושיתמוך ב-DX9.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by gab1234,

אני חדש בכול העסק הזה וקיבלתי את המחשב מורכב כבר והייתי רוצה לדעת איזה דרייבר הכי מתאים שיהיה לי במחשב ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by edenbensal,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני צריך עזרה לגבי הבחירה שלו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 ספק כוח: Seasonic SS-500ET אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 מארז: HEC Compucase 6A19B מסך: Samsung T220P - רזו' 1920X1200 דרישות: הרצת משחקים חדשים/כבדים (כגון: Crysis 2, Operation Flashpoint Red River, GTA IV, Dirt 3, Mafia 2) ברזו' 1920X1200 באיכות טובה ומעלה. אני אישית חשבתי על ה-HD6950 2GB. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by segevgabay,

אני לא יודע מזה אבל זה התחיל לפני כמה ימים! פתאום אני עובד על המחשב והמסך ניהיה שחור לכמה שניות ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=zljm2djzqkyf.jpg זה קורה פעם בכמה דקות.. מה זה יכול להיות? דרך אגב, ניסתי לעדכן דרייברים ואפילו עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר.. מה עושים?

25. Started by Altair,

רציתי לשאול איזה חברה טובה לכרטיס הזה Sparkle 9800GTX או FORSA או GIGABYTE [br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 22:17:18 מישהו יכול בבקשה להגיד עם חברה Sparkle היא טובה ואמינה? ו עם היא טובה ל 9800GTX?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים