כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041122/index.html אני החלטתי ללכת על לוח מבוסס nforce 3 הותיק ולא לחכות ל - nforce 4 החדש רק בשביל ה - Pci Express ועכשיו אני מרגיש שבחרתי נכון. בקיצור - אין כיום שום צורך ב - PCI Express גם לא במשחקים הכי כבדים
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי כבלים שמתחברים מהמחשב לטלויזיה ואני יודע שצריך להגדיר איכשהו למחשב שאני אוכל לראות במקום במסך של המחשב בטלויזיה...... וגם בעבר עשיתי את זה.... אבל אני לא זוכר איך..... למישהו יש מושג?????? אני חושב שזהו איפשהו במאפינים אבל אני לא זוכר... עזרה בבקשה תתודה....
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אתמול דוד שלי חזר מארצות הברית וביא לי אותו משם אני יודע שהוא לא יצאה עדיין אבל דוד שלי עובד שם הוא קבל אותו אז הוא הביא לי אותו מה הנתונים שלו אמרו שכמו 6800 הרגיל תודה
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי כרגע FX 5200 ואני רוצה לשדרג אותו לכרטיס אחר. מכיוון שלא זכיתי בטוטו בזמן האחרון אין לי יותר מדי משאבים להשקיע בו. ראיתי ב-K.S.P את הכרטיס הזה: ?xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E? אני לא מכיר את החברה והמחיר נראה לי קצת חשוד. אני אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel *על הנושא הנ"ל נפתח דיון בפורום מעבדים* כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA אז אני מבקש ממכם בבקשה להביא לי את הדברים הבאים: רווחים ATI וnVIDIA כאשר סדרת הTi שלטה בשוק - כלומר: טרם יציאת הR3xx ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הR3xx(9700Pro) נכנס לשוק ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הGeForce 6xxx נכנס לשוק ועד היום הזה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום חברי פורום תצוגה וגרפיקה היקרים! נתקעתי במצב קשה (אפשר לומר D= ) : אני תכננתי לקנות את ה-LG F900P, ששמעתי עליו דברים נפלאים, ואפילו ראיתי אותו ומאוד התלהבתי, אך לצערי הרב, אין להשיג אותו בארץ, והמשלוח של היבואן עומד להתעכב בעוד הרבה זמן (יחסית, בשבילי). בקשתי אליכם היא כך: תעזרו לי לבחור מסך 19" אחר, באיזור של ה-F900P (יכול להיות גם יותר טוב, אבל שהמחיר לא יהיה ממש ממש גבוה.) מה אתם אומרים על ה- Samsung 997DF? ומה עם ה- Iiyama Vision Master Pro454? אם יש עוד דגמים, אשמח לשמוע לעצתכם! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אולי זו שאלה מטומטמת... אבל אין לי כל כך מושג בזה. אח שלי יכול לשלוח לי כרטיס מסך מארצות הברית. אני חושב ללכת על 6800 הם זולים בהרבה שם 280 דולר לכרטיס של ג'יגהבייט) אבל יש הבדלי מתח בין הארץ לארצות הברית, נכון? מה יקרה אם אחבר כרטיס זה למחשב בארץ? האם הכל יעבוד רגיל או שהכרטיס יעלה בלהבות וישרוף תוך כדי כך גם את חדרי?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ועל מנת לפרט יותר LEADTEK A400 TD/FX6800 128MB DDR3/TV/DVI מישהו ממליץ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד ומעבר לכל התכונות, הייתי רוצה שתהיה לו יכולת מסויימת להריץ משחקים (כמובן לא ברמה של מחשב שולחני - אבל בכל זאת משהו). יש כמה מחשבים עם RADEON 9600/9700 אבל הם יקרים וכבדים. מנגד יש כאלו שמתאימים לי יותר אבל יש בהם כרטיס intel extreme graphics 2 עם זכרון shared. השאלה היא אם מישהו מכיר את הכרטיס של אינטל והאם יש לו ביצועי 3D כלשהם ? האם הוא יוכל להריץ משחקים (אפילו לא הכי חדשים וכבדים) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
מה זאת אומרת לפתוח תכרטיס וזה יש לי אותו ואני רוצה ל]פתוח לו תצינורות עיבוד מ12 ל16 איך עושים ואיך משחקים עם המיהרות של הכרטיס הזה מיהו יכול להסביר לי תודה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי בבית 2מסכים: Nokia 445PRO 21' ויש לי LG Flatron 915FT plus 19' הסתכלתי באתרים שונים על הנתונים של המסכים אבל אני לא מבין בזה, אם מישהו יכול למצוא את הנתונים ולתת לי תשובה איזה מהמסכים עדיף למשחקים ובכלל עבודה יומיומית (MHZ כמה שיותר גבוה ושאר נתונים חשובים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
Gigabyte Geforce FX6600 256Mb RETAIL 1018.27 Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail 1308.36 אוקיי אז אלו הם הכרטיסים והבנתי את ההבדלים הטכניים, אך בעקבות קריאה של כמה ביקורות אני מבולבל, מישו יכול לומר לי מה ההבדל בביצועים בטאכלס, בכמה יותר טוב הGT והאם ביחס מחיר עלות יותר שווה ה256MB כפי שקראתי?- בביקורת באיזה אתר עברי שאני לא זוכר בדיוק איזה אתר זה היה אך אני מחפש וישתדל להביא לינק להשוואה בהמשך... :s05:
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני בשלבי רכישת מחשב בזיגזג.. (אתלון 3000 64 ביט.. ) ובהתחלה הם הציעו לי את ה 6800le אבל כשבאתי לקנות הכרטיס נגמר להם והם מציעים לי 6600gt שהם טוענים שהוא יותר יקר .. אבל הם מציעים לי באותו מחיר.. הם הראו לי מבחני ביצועים וניסו להוכיח לי שהכרטיסים כמעט זהים אולי אפילו ה 6600gt יותר טוב.. האם הוא באמת יותר טוב..?..
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו שהכרטיס שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן 6600GT AGP יצא לשוק סוף סוף נשאלת השאלה היא איזה חנויות מוכרים אותו בארץ כרגע ואיזה כרטיס (מאיזה חברה) עדיף לי לקנות? ראיתי שKSP מוכרים xfx 6600GT 128MB DVI,TV ב1320 שקל בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה כדי להשלים סוף סוף את הקנייה של המחשב החדש שלי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי amd athlon 64 3000+ לוח אם של ג'יגה בייט אחד מההכי טובים שלהם (בלי פי סי אי אקספרס) (אני מתכוון לגרסאת ה- agp של אחד משני הכרטיסים) זיכרון 512 של קינגסטון איך הוא ינוצל? והאם זה לא טוב שאני יקנה אותו ב- agp? אלא צריך כבר בפי סי אי אקספרס? ואם אני לא יקנה בפי סי איי אקפרס אז הביצועים שלי ירדו?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
טוב החלטתי... נראה לי אני הולך על הכרטיס 6800LE של POINT OF view/ALBATRON ... האם שווה לי? ומי היבואן שלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קוראים לכרטיס FX 6800? אם סתם 6800? אל תחשבו שאני לא מבין.. פשוט רציתי לדעצ
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לוח שתומך PCI-E לבין לוח שתומך AGP עיקר ההתלבטות הוא על כרטיס המסך מה כדאי יותר למשחקים? SEPPHIR 9800 AGP או GEFORCE 6600 PCI-E תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
נאי יודע שזה לא לפה וכו וכו פשוט אני נטול עצות אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד.. חוץ מהפיסי פריק ומליאונטאורק תודה.. :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! המסך הוא לא בשבילי, אבל הוא ישומש לעיצוב, ציור ובעיקר פוטושופ. איך הוא לשימושים האלו? ומה מבחינת ביצועים? הוא גם מתאים בול מבחינת מראה גודל ומחיר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש התקנתי את הכרטיס המסך המדובר אבל כרגע ישנה בעייה כאשר אני עובר למצב מסך טלויזיה אני רואה רק צבע שחור לבן ניסיתי את כל מצבי ההגדרות התקנתי גירסה חדשה לדרייבר אני חושד במיספר אפשריות תקנו אותי אם אני טועה 1.המחשב שברשותי הוא P3 733MHZ 2.הכרטי אינו תומך בטלויזיה שברשותי 3.משום מה אין באפשורתי להגדיר סוג טלויזיה מה שאני זוכר, זה שכן אפשר להגדיר בכלים מסויימים אולי כאן זה באופן אוטומטי אשמח לקבל רעיונות לפיתרון תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-