כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
טוב ערכתי מה שהיה, עכשיו אני מעוניין בהמלצות לCRT בסביבות ה1500-1700 19 אינץ' והמלצות לLCD 17 אינץ' ב2500 אבל לא יותר ובנוסף לזה יש לי שאלה, האם מסכי LCD כאלה יהיו טובים למשחקים? כי אני בעיקר משחק במשחקים ברזולוציה של 800*600 או 1024*768 ושמעתי שלמסכי LCD מסויימים יש בעיות עם הצגת משחקים ברזולוציות כאלה כי זה לא הnative resolution שלהם, מה שזה לא אומר... בעקרון אני מעדיף לקנות CRT אבל אמא שלי מתעקשת על LCD אבל אם תגידו שזה באמת לא יראה טוב ברזולוציות אחרות (ובמשחקים בעיקר) אז אני חושב שאני אצליח לשכנע אותה, אבל אל תגידו סתם אגב, יש לי אפשרות לקנות LG L1730S בבערך 2200 ש"ח,שווה? מסך טוב? שוב, השימוש העיקרי הוא למשחקים עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הנ"ל (1730S) לא למשחקים?…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי ריוה טיונר והפעלתי את ה צינורות מ 12 ל 16 אבל אני לא מרגיש הבדל ואני לא יודע איפה בודקים אם הם באמת ניפתחו עכשיו תסבירו לי זה נישאר קבוע בכרטיס או שכול פעם צריך להפעיל ריוה ברקע או אחרי פירמוט להתקין מחדש ולפתוח שוב איך זה עובד מישהו יכול להסביר תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את הTVTOOL ככה שהנגן וידיאו שלה יהיה MICRODVD??? אם מישהו יודע אני יודה לו מאד.. בתודה מראש VAK-VAK
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9600xt ורציתי לשאול של איזה חברה כדי לקנות
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני קונה רדיאון 9600PRO 256MB ובמהלך חיפושי ברשת ראיתי שכרטיס אחד עולה 715 שקל ואחר 800 או 900 ואז שמתי לב שכתוב בדגם של הכרטיס RETAIL אז רציתי לשאול מה אומרת המילה הזו ??????????? http://glob-net.com/product_info.php?produ...5d0812b330e2c67 הנה הפרשי המחירים תגידו לי מה טוב: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17593&gsid=10-4 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים דיברו כאן על "הקרנה" על קיר ממסך LCD מפורק. לפני כן, דיברו על שיטות להקרין ממסך רגיל על קיר. כמובן כולנו התעניינו,והתלהבנו. קיבלתי אומץ פירקתי מסך והצלחתי, עדיין יש קשיים אבל אשמח להעלות לכאן "פרוייקט מצולם" (תמונה+שלבים בכתב), אך בעיה- אני לא לא יודע/מצליח להעלות תמונה. נכון אולי זה גם קשור למודינג, אבל זה עניין יותר של תצוגה. מישהו יכול להסביר לי? האם התמונה יכולה להיות במחשב שלי רגיל (כמו שיש באתרים "עיון"), או שהיא חייבת להיות ברשת באתר מסויים? אם כן, איפה לשים אותם? עזרו לי כדי להראות לכם כמה שיותר מהר. תודה
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני בטוח שרבים ממכם מכירים את המסך הזה רציתי לדעת כמה ms יש לו
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 6800 של לידטק ואני מקבל איתו 47 אלף זה ניראה לי תוצאה מוזרה זה טוב או שלא תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שאלה...יכולה להיות איזשהי בעיה לחבר את הכרטיס Geforce 6600GT AGP למסך ViewSonic VE710S שלי?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: ראיתי היום במוסף של טרמינל 3 שחברת טלינדוס ישראל התקינה 84 מתגי CATALYST מתוצרת סיסקו. עד עכשיו חשבתי שזה שם שATI המציאה לדרייבירם שלה, אבל מסתבר שיש לזה משמעות... מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני בעיקרון משדרג את המחשב שלי ובין היתר אני קונה GF 6800GT עכשיו השאלה שלי... יש הבדל עקרונית בין ALBATRON ו LEADTEK? כי הבנתי שהALBATRON זה כרטיס פופולרי וגם הציעו לי אותו בפורום של מפרטים אבל יש ל LEADTEK שמתי לב קירור עצבני ביותר, זה עוזר? לא צריך? אני כנראה יעשה OC מתישהו...אולי אתם ממליצים בכלל על כרטיס מחברה אחרת? חוץ מזה, אני רוצה לקנות LCD אין ממש בעיה של תקציב כאילו כל עוד זה בנורמלי ואני ממש אין לי מושג במסכי LCD קראתי על TOMSHARDWARE והבנתי שהחדש של BenQ הוא מעולה למשחקים(BenQ's FP71e+), אני רוצה 17 אינץ'...יש לכם המלצות? כי הבנתי שיש בעיות עם מסכי LCD ומשחקים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה בתמונת השוואה שבאתר בין גירסת הPCI לAGP יש לגירסת הAGP פעמיים את אותו סוג חיבור שאני חושב שלא מתחבר למסך ולגירסת הPCI יש את החיבור הזה וגם חיבר רגיל למסך?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בבקשה מי שמבין שיענה כי אני פשוט פוחד לקנות עכשיו ואז בעוד כמה חודשים המשחקים יהיו יותר כבדים ולא יעלו ב128 מגה ואני יתקע........... בכל אופן אני" אובד עצות" דרך אגב קראתי פה שהבאתם מפרט למישהו ושמה רשמתם ש9600פרו ב600 שקל אז מישהו יכול לומר לי איפה??? תודה קחו בחשבון שאני די לחוץ בכסף
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
SAMSUNG 710N-2-Black 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-171&depa=0 LG Electronics L1710SK 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-005-028&depa=0 או ה- LG F700P *האם סוף סוף תוכלו לענות לי האם 16ms יעשב לי גוסטינג במשחקים? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני ועוד מישו עשינו פרינט סקרין לי יש ASUS X800XT ולו לא זוכר מה...ניראה לי 6800 GT...של אלבטרוןתגידי איפה יש יותר איכות תמונה...הראשונה זה שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 68 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הכרטיס מגיע דיי דומה לסטנדרט, ללא קירור משמעותי על הזיכרון, עם יציאת DUAL DVI (ושני מתאמים ל-D-SUB), ובאנדל משחקים הכולל X2, Commandos 3 ו-Nascar Thunder 2004. כפי שמצויין ב-Anandtech, בניגוד ל-reference של nVIDIA שדורש מהכרטיס בגירסת AGP להיות במהירות 500 מ"ה ליבה, ו-900 מ"ה זיכרון, הכרטיס של XFX אמור להיות 500 מ"ה ליבה ו-1GHZ זיכרון: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=2 לפי איך שהוא אוכל את ה-9800P בהחלט נראה שה-6600GT הוא אחד הכרטיסים הכי משתלמים בשוק כרגע.. מה שמצחיק שהוא מתחרה גם ב-5900XT של nVIDIA והוא עולה רק 160 ש"ח יותר, אבל אי אפשר בכלל להשוות בין הביצועים של השניים.
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר'ה אני מזמין מחשב חדש את המערכת ה939 amd ורק על הכרטיס מסך עוד לא נסגרתי.. התחלתי מ9600xt ואז עברתי ל9800pro ועכשיו שמעתי גישושים על ה 6600 gt שהוא קטלני והרבה יותר טוב..אז התייאשתי כבר.. התקציב הוא עד 1500 פחות או יותר, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב והכי משתלם שאוכל לסגור עליו סופית כבר.. אם אפשר אז לכתוב לי את החברה זה חשוב וכמה mb ו bit וכו'.. וכמובן מחיר ואם אפשר להשיג אותו בארץ כבר.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם יש בכלל הבדל משמעותי במסכים הנ"ל ואם כניסה של מתאם אנלוגי לדיגיטלי מעלימה את ההבדל? בתודה מראש צחי
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הצביעו והשפיעו. איזה מסך לדעתכם יותר טוב מבין המסכים שבסקר? מכמה סיבות: נוחות,רלוצייה,צבעים,ואיכות
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.compusmart.com/Product/Default.aspx?SetLanguage=En&SupplierPartNo=877300
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב אז ראשית שלום קראתי את רוב השירשור ואני רוצה המלצה על מסך 19 CRT (יש לי מקום ואני מעדיף יותר גדול על דק). בקיצור אני צריך אותו כמעת להכל - משחקים, עבודה בפוטושופ וגם גלישה אופיס ושאר - סרטים לא ממש אני מחבר את המחשב ל SONY "29 100HZ שקניתי לא מזמן עד היום היה לי SAMSUNG 17 שאני די מרוצה ממנו אבל אחרי 5 שנים הוא כבר נהייה ממש כהה ורואים בו חרא ככה שאני שוקל בעיקר SAMSUNG או LG. השאלה העיקרית שלי היא האים SAMSUNG 959NF או אולי הפשוט יותר 955DF או אולי אפילו ללכת על LG (שיש לחברה שלי והוא גם סבבה לטעמי) F900P או ה F900B (ומה עם ה LG T910BH מישהו יודע מה הוא שווה?!) בקיצור תודה לכל העוזרים! אשמח לשמוע כל המלצה.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אודה לכם אם תביאו לי הצעות מאתרים בארצות הברית כי משם אני קונה (פה בארץ 300 דולר למסך אלסידי זה קצת) תכונות- נתונים טובים ככל שהמחיר נותן 17 אינץ מינימום *האם 16ms זה טוב למשחקים? האם התמונה תימרח לי או שאני לא ישים לב בכלל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר אך לא חדש בעסקי המחשבים. ברצוני להחליף את כרטיס המסך (9000 pro ) למשהו טוב יותר התקציב הוא עד 500$ אך הבעיה היא ש לוח האם שיש לי הוא p2 titan 533 אשר לפי הנתונים שלו תומך agp x4 . המעבד הוא 2.4 הזכרון הוא 512 333 מגה הרץ למישהו יש תשובה? (אחי חוזר מ ארה"ב בתחילת ינואר)
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
האם הוא טוב למשחקים? תודה *אני חושב להביא אותו מארצות הברית הנה לינק: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=24-005-028&DEPA=1 האם יש מסך יותר טוב ממנו באותו מחיר? עוד כמה מסכים: Hyundai ImageQuest Q17 LG Electronics L1710S תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-