עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DXM,

התקנתי את נידפורספיד קרבון וקרס לי המחשב עכשיו זה בטח בגלל הכרטיס מסך כי SAFE MODE פועל וגם כי היו לי הרבה תקלות איתו קודם, אני צריך את הדרייבר של כרטיס מסך FX5500 , אני מחפש באתר של נויידיה אבל לא מוצא מישו יכול לשלוח לי בבקשה קישור זה דחוף

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. Started by Azmodan,

יש לי כרטיס radeon 9200se של gigabyte שמראה כבר סימני עצלנות אני מעוניין בהצעה לכרטיס מסך AGP, עד 600 ש"ח - אם אפשר שכולל VIVO תרגישו חופשי

3. Started by tootie,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770, הכל עובד בו יופי טופי. יש לי מסך 17" ישן, שיש לו רק חיבור VGA, אז כל הזמן אני עובד עם VGA. יש לי טלויזיה 32" של טושיביה ויש לה כמה חיבורים של HDMI, VGA וכד'.. אבל אין לי כבלים של HDMI אז אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה רק עם VGA. הבעיה ברגע שאני מחבר את הכרטיס לטלויזיה דרך VGA, אני רואה מסך שחור ורק ריסט למחשב מסדר את זה ואז אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. זה אמור להיות ככה? והבעיה השניה היא רזולוציה, שהמחשב כבר מחובר לטלויזיה אין איזון בין מאונך למאוזן, ואני לא מצליח לסדר את זה, כמו לשנות רזולוציה. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by orentz,

הכרטיס מסך שלי sapphire hd 5850 המעבד core i3 530 האם יהיה צוואר בקבוק

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. בהתחלה חשבתי לשים קרוספייר של 4870 המליצו לי ללכת על QUADRO מאחר ולא הולך להיות שום משחק על המחשב פרופר עריכה תוכנות שיהיו הם AVID כל התוכן של ADOBE MAYA 3DMAX וכו איזה מומלץ לקחת בכרטיסי מסך לשימושים האלה ?

6. שלום, מישהו יודע האם הכרטיסים של SPARKEL טובים?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by myjunkmail0000,

התקנתי וינודס 7 על המחשב הישן של אבא שלי הכל טוב ויפה רק שיש בעיות בדריבר של הכרטיס מסך... הכרטיס הוא GEFORCE 5500 ואחרי שאני מתקין את הדריבר ועושה ריסט המסך ניהיה מן מטושטש כזה למעלה ולמטה שחור התקנתי את הדריבר מהעדכון של וינדוס ולא עבד, הורדתי אותו והתקנתי דיבר מהאתר של NVIDIA וגם לא עובד מה עושים??? אני לא רוצה להשתמש בדריבר הרגיל של הוינדוס (VGA) כי זה מוריד מהביצועים (לדוגמא אפילו משחק כמו הקלפים אומר שאין כרטיס מסך שתומך בצורה גרפית) מישהו יודע איפה אפשר להוריד דריברים ישנים של NVIDIA (אולי איזה דריבר ישן יעבוד) הצילו :jump:

8. Started by moni147,

מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray לוח אם: gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אני עומד לקנות Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - Overclocked V2 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה LCD 32 שלי? הבנתי שהכרטיס הספציפי הזה יש לו יציאות DVI ולא HD(יש לו נראה לי בדגם הזה יציאת HDMI MINI), האם יש הבדל באיכות בין DVI לHDMI MINI? איך אני אוכל לקבל HD (לצורך משחקים,סרטים),והאם HD אפשרי עם הכרטיס הזה? ותודה רבה מראש לכל העוזרים ואשמח לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by erezBox,

איך נחשב הכרטיס מסך הזה GIGABYTE ATI RADEON HD 3850 של גיגבייט ראיתי שלרוב ממליצים על SAPHIRE מאותו הדגם? מה ההבדל ביניהם? האם בכלל יש הבדל חוץ מהמחיר? תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

ראיתי את MAG FD 2 זה מסך מאד טוב יש לו צבעים יפים מאד. אבל שמעתי פה שיש ל אחד שקוראים לו MOTAR משהו כזה שאומר שזה מסך גרוע עם בעיות. אז השאלה אם זה נכון,ואם F700P יהיה יותר טוב.?

11. Started by X-BLADE,

יש לי GeForce 6600 של ג'יגבייט מעבד 3.2@3.4 GHZ ו2GB זכרון וקבלתי ציון 2611 איך יכול להיות הציון העלוב הזה?

12. השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by Nachum987,

יש לי בעייה משונה בכרטיס מסך, בזמן שאני משחק ב GTA:SA (רק בו) לזמן מה כמו חצי שעה בערך המסך שלי קופא לכמה שניות אבל הקול ממשיך ברקע ואז לפתע ומסך הופך שחור, המוזיקה מפסיקה ואז או שהמשחק נשאר ככה עם המסך שחור הזה או שלאחר כמה שניות זה חוזר לעצמו ואני יכול לשחק כרגיל, לאחר שאני יוצא מהמשחק אני רואה את ההודעה הבאה של הכרטיס מסך: יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro SP2, כרטיס מסך ATI 9600XT 256MB, והדרייבר החדש ביותר של ATI 5.6. יש לציין שבעייה זו "נוצרה" רק מאותו יום שאני התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 5.6 ולפני כן זה לא קרה. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בנושא.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. שלום רב סליחה שאני משגע בזמן האחרון התקציב לכרטיס מסך עלה ל 1400 ש"ח. הדרישות זה משחק ברזולוציה של 1920X1200 עם הגדרות גבוהות כמה שאפשר בעיקר ב BF3 SC2 HON. זה המפרט שלי כרגע: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 2GB DDR3 x2 SAPPHIRE HD 4850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG ספק אני אקנה בהתאם לכרטיס שתמליצו התקציב לספק הוא עוד 500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. יש לי מחשב עם לוח אם מבוסס P35 עם מעבד E5200 ו 1G זכרון במהירות 667Mhz . כרטיס מסך ATI HD3850 עם 256M זיכרון אני מריץ את המשחק Frontline אבל על הגדרות נמוכות בלבד (1024/768 ) אחרת המשחק ממש מקרטע . מניסיונכם מה צוור-הבקבוק כאן? כרטיס מסך ?מעבד? או הזכרון ? תודה אהרון

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  16. האם שווה להשקיע את המאמץ הכספי (645 ש"ח) עבור club3d hd3850 oc adition 512mb http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm או להסתפק ב Inno3D 9600GSO 384mb ב-550 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1537&CatCode=400 האם בכלל לשקול את הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 בתודה מראש

17. שמעתי שאומרים פה "19 אינצ' גודל זכוכית" וכאלה וגם למסכי LCD מה זאת אומרת? כלומר שרק הזכוכית עצמה היא 19 אינצ' לא כולל המסגרת? אני לא מבין...

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  18. 1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi) 2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מסך CRT 19" Samsung 959NF שאני מאוד מרוצה ממנו (עד עכשיו). הבעיה היא שבימים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות. זה התחיל בזה שהפינה השמאלית העליונה קיבלה גוון סגלגל. יום למחרת כל הצד הימני של המסך איבד את הצבע/שינה גוונים. עשיתי degauss והתופעה נעלמה. אתמול שמתי לב שהתמונה קצת מרצדת (למרות שקצב הרענון היה 85HZ ) ופתאום לא נכנסת למסך (כאילו מתחתי אותה). שיניתי את קצב הרענון לקצב אחר והחזרתי ל 85 והבעיה נפתרה. היום שמתי לב ששוב הפינה השמאלית העליונה סגולה. השאלה שלי היא אם אפשר/משתלם כיום לתקן דבר כזה? ממה דבר כזה יכול לנבוע? כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמסך. תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by CrashZone,

מה עדיף? אפשר מבחן ביצועים של כמה כרטיסים בתחום ה900-1000שקל

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. Started by XxehsomxX,

שלום, קיבלתי מחשב חדש נייד של dell עם כרטיס מסך INTEL HD GRAPHICS 4000. יש לי מחשב נייד נוסף המשמש אותי לעבודה על פוטושופ ותוכנה לעריכת סרטים (פרמייר), סוג כרטיס המסך במחשב זה: Nvidia GEFORCE Gt 130M. שאר המאפיינים של החומרה זהים פחות או יותר למעט סוג המעבד: INTEL CORE I3 – 3120M CPU (במחשב החדש) INTEL CORE 2 DUO CPU (במחשב הישן) אני רוצה למסור את אחד המחשבים לאחי. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי באיזה מחשב נייד להשתמש.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. מספר שאלות: איך הקירורים של Leadtek בכללי, ובכרטיס הזה ספציפית? הקלוקים שלו הם כאלה: GPU/Memory : 590/1800 בהתאם. כמה עוד אפשר "לדחוף" אותו עם קירור סטוק? תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by Nirco,

חבר שלי מעוניין להריץhd ומעט משחקים קלים על גבי מחשב p 4 במהירות 3ghלשם כך הוא מחפש כרטיס מסך חדש agp. אשמח לעזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. קניתי Club3D Radeon 9600 Pro, 128 MB DDR, TV-Out, DVI וחברים שלי אומרים לי שזה כרטיס על הפנים - הם אומרים שהכרטיס הזה חלש יותר מהמקבילים שלו (SHAPHIR ATI GYGABYTE POWERCOLOR GYGACUBE) אז רציתי לדעת אם יש איזשהו שינוי בין הכרטיסים המקבילים לבין הכטיס שלי ??? אמרו לי גם כי 3D CLUB מאיטים את הזכרונות ואת המעבד ! אז רציתי לדעת אם זה נכון .. תודה לכל העוזרים ???.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT AGP XFX ויש עליו מאורר סטוקי די טוב אבל הוא עושה המון רעש ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליו בדרך כולשהי להוריד תמהירות סיבוב שלו נגיד ככה... האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים