כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ! יש לי צורב DVD ואני שם שם הופעה חיה - דיסק DVD... השאלה איך אני מקליט חלקים מההופעה למחשב כקובץ שיעבוד בוינאמפ ? תודה על העזרה וסליחה אם זה לא הפורום המיועד לשאלה פשוט אין לי מושג איפה לשאול וזה נראה לי הכי קשור.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
??? יש לי מסך CTX PR705F ופתאום הוא הפסיק לעבוד. המסך עצמו מעולה וחבל לי לוותר עליו (גם לא מוכרים אותו יותר). מישהו יודע איפה קיימת מעבדה שמתקנת מסכים (ולא רק שולחת אותן למעבדה אחרת?) זה קצת דחוף , ואני מאוד מקווה שמישהו מכיר מקום כזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
סופית מה לקנות למחשב 9800GTX או 8800SLI או שביכלל לקחת 9600GSO ולעשות SLI
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האים OC בעזרת התוכנה המובנית ה-AUTO-TUNE תיתן OC טוב והאים לאחר הסרת ה-DRIVER והתקנתו מחדש הכל יתאפס ויחזור לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אנשים, התבקשתי ע"י חבר לברר על אופציות למסך LCD איכותי 19" (אפשרי גם גדול יותר) לשימוש גיימר. המגבלה היא עד 2000 ש"ח. ממתין להמלצות ותודה מראש! DKRJVI
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכוון לקנות מחשב ומסך חדשים. השימושים שלי במחשב הם לסרטים ולתכנות. ( ושאר שימושים ביתים נוספים ). יש לי התלבטות בין מסך 24 לשני מסכים 20. אני רוצה את היכולת לעבוד על שני מסכים במקביל (נח לתכנות), אבל מעדיף שיהיה מסך אחד גדול במקום ( טוב לסרטים 24 ). השאלה האם כרטיסי מסך תומכים באפשרות להתייחס למסך אחד גדול כמו שני מסכים? הכוונה האם אפשר להגדיר שחלון מסוים בווינדוס יתפרס במקסימום על חצי מסך וככה אפשר לעבוד על שני חלונות במקביל? אני לא בטוח אם זה קשור להגדרות בווינדוס או בכרטיס מסך, כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני שומר את החלק האחרון בבנית המחשב שלי, לכרטיס מסך נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, וממש בקרוב אני מביא מסך LCD בגודל של 32" לחדר לכן, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לכל המסכים בו זמנית, וכמובן, יהיה חזק מספיק כדי להריץ סרטים ומשחקים על המסך הגדול. שמעתי לא מזמן על 3870X2 בעל 4 יציאות DVI, אך לא מצאתי אותו באף חנות, יכול להיות שרק יצרן מסויים מייצר אותו? כמו כן, אשמח לקבל לינקים למוצרים דומים בטווח המחיר, מתוצרת NVIDIA אם יש..
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הדגם VGA Silencer, Rev.3 של Arctic Cooling מתאים בדיוק ל-Radeon 9800 Pro? רשום שתומך אבל השאלה שלי אם אפשר להרכיב אותו במקום הגוף הקיים ושזה יתאים בדיוק לחורים שיש כבר על הכרטיס... ד"א זה הדגם: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=41 ומישהו ממליץ עליו?? פשוט הלך לי המאוורר אז אני כבר כנראה יחליף אותו..
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב,קיבלתי 2 מפרטים מחברות שונות עבור מחשב לעבודת רינדורים ב3ds max .תקציב של 4000 ש"ח מה אומרים המומחים? הצעה א':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון supertalent ddr2 4096 mb+ כרטיס מסך leadtek qurdro fx 570 הצעה ב':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון סמסונג ddr2 4 gb+כרטיס מסך geforce 8600gt 512 mb dvi pcix
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום D: אני קונה מחשב חדש בעוד כמה זמן ורציתי לדעת האם ההשקעה על ה500 שקל האלה שווה את ההפרש בין ה6800NU ל9800PRO או שעדיף לי לקחת את ה9800PRO ולשדרג בעוד כמה זמן? או בכלל לקחת את הX800 (משהו). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ LCD למחשב שישמש אותי גם לצפיה בטלויזיה ווידיו. הבנתי שיש עיניין עם זמן התגובה. איזה זמן תגובה צריך להיות למסך כדי שניתן יהיה לצפות באיכות גם במשחקי ספורט (טניס, כדורסל כדורגל) האם 8 מילישניות זה מספיק? אשמח לשמוע תגובות למי שיש ניסיון בנושא
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, הרצתי בדיקה ב 3DMARK05 וקיבלתי את תןצאות שנעות בין 18 ל 25 FPS יש לי מחשב חדש פנטיום D820 1 גיגה הארד דיסק SATA 250 ג"ב וקניתי כרטיס מסך חדש 7800GT והתקנתי אותו לבד ואני מפחד שהוא לא מקבל מספיק כוח מהספק צריך 350 WATT אז אמרו לי פה להריץ בדיקה האם התוצאות האלו סבירות או שאכן הוא לא מקבל מספיק מתח ולכן לר פועל בשיא התפוקה? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2752 GECUBE 2600XT- 256MB,256BIT-RETAIL תכונות: RADEON HD2600XT/ 256MB/ Dual DVI (2 x Dual Link , HDCP) / TVOUT/ FANSINK/ PCI-E,HDMI with 5.1 surround sound audio,GDDR3,Core Frequency 800Mhz ,HDMI dongle (Optional- not included],RAMDAC 2 x 400Mhz DirectX® 10 ,vista כתוב שהוא DDR3 והזכרונות שלי הם DDR2 אני אצטרך לקנות זכרונות DDR3? יקר לאאלה... תודה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, מחר אני קונה מחר עם 6600gt של pov ואני רוצה לראות תמונות מסך ממשחקים שעובדים עם הכרטיס מסך הזה...כמו HL2 DOOM3 ועוד... אני ממש רוצה לראות אם יש לזה איכות ממש טובה... הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי.. אולי אתם תוכלו לעזור לי ! תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חבר'ה תעזרו לי: בחלק מן המשחקים, זה יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה: ש VPN recover אתחל את הכרטיס הגראפי בגלל שהוא הפסיק להגיב. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תקציב: כ-1500 ש"ח, אין לי התנגדות עקרונית להזמין מחו"ל. המחשב נקנה לפני 3.5 שנים ולא עבר שדרוג מאז. מפרט: כרטיס מסך קיים: ZoTac GTX 260 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD4P מעבד: i7 920 ספק כוח: ThermalTake PurePower 600W ultra Silent PSU 24pin W0121RU מערכת הפעלה: win7 enterprise זכרון: OCZ Platinum XTC Triple Channel 3x1GB DDR3 1333MHz PC3-10666 OCZ3P1333LV3GK - יעבור שדרוג גם (כנראה ל-4x4=16GB). הצרכים שלי: משחקים (כמה שיותר יפה ומהר כמובן) וצפייה בסרטים/סדרות. חשבתי בכיוון של gtx660ti או hd7850 אבל אני לגמרי פתוח להצעות. אשמח כמובן להמלצה על יצרן ספציפי (gigabyte/asus וכו'). תודה רבה! silof
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה הקניה הכי הגיונית היא ה5700 (כמובן "רגיל") ב700 ש"ח. אני מתעקש על נווידיה כי זה לא בשבילי ואני ממש לא סומך על קישורי החבר שלי (שגר הרחק ממני) להחלפת הדריוורים לATI אני מעדיף לקחת כרטיס טיפה יותר חלש ולחסוך את הטירחה לעתיד. אז אכן ישנו רק ה5700 בתחום הזה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי עידכון 185 האחרון ואני רוצה להגדיר את הכרטיס מסך שלך 9600GT 512 DDR3 . מה אני משנה בלוח בקרה של NVIDIA כדי לקבל יותר ביצועים ויותר איכות ??? ועוד דבר במשחק PES9 יש עיוותים כאלה בשלטי פרסום יש שקיפות כזאת אני מעלה תמונה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הרי החריץ הוא אותו חריץ רק מתח שונה לא? אם כן, אפשר לעשות משהו בנידון ולהפוך AGP x4 ל-x8? אולי עדכון ביוס? jumper איפהשהו?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
וכמובן שהFX לא עובדים על המחשב שלי (עבר כמה בדיקות ונושא בפורום) ואני חיברתי אתמול ATI של חבר ועבד יפה מאוד ואני רוצה להחליף את ה5200 לATI בחנות....אני רוצה לדעת דגמים של ATI שמקבלים פחות או יותר בביצועים/מחיר שהמוכר לא יעבוד עלי... תודה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon 64 Processor 3000+ 2 ghz ולוח של ביוסטאר C51MCP51 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ati 1950 pro 512 האם הכרטיס מסך יוגבל ע"י הלוח \ המעבד? אם כן, מה המקסימום האפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכוולם אני כבר גולש באתר באופן קבוע יותר מ4 חודשים אבל אני עכשיו חדש בפורמים פה .. אני צריך קצת עזרה אם שפר לבקש ממכם כי אני רואה שיש פה פורם רציני! תודה מראש.. מה זה יציאת DVI ו VIVO ו TV OUT (TV OUT אני מכיר מה זה אבל אני צריך כזה בפירוט ומה משמשת כל אופציה ומה הצרכים שלהם במחשב .. תודה? ?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כמו שהרבה מכם יודעים, יש לי FX5200 בבית שהיה בשיא עולם ב3dmark03 על מהירויות 340/640 עם וולטמוד לזיכרונות, לפני חצי שנה הכרטיס כביכול נשרף ולא העלה את המסך ופשוט מת..., לפני יומיים מצאתי את הכרטיס באיזה קופסא ששמתי אותו ואמרתי לעצמי שאני צריך לנסות אותו, אז ניסיתי, והוא עובד! יש רק בעיה אחת, בביוס ועד למסך של הטעינה של הוינדוס הכל נראה בסדר, שהוא מגיע למסך הזה פתאום יש קווים אנכיים על כל המסך, שאני מגיע לוינדוס איתו הוא עובד על 4ביט ואני יכול להגיע לרזולוציה מקסימאלית של 800X600 ועדיין ישנם קווים אנכיים, שניסיתי להעביר ל32ביט המחשב כיבה את המחשב, אבל באחת הפעמים שניסיתי להעביר ל800X600X32 זה כן עלה ועם המון קווים אנכיים אדומים אבל עלה ובקושי זז, אבל עלה! אחר כך ניסיתי SAF…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-