עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobi_af,

יש לכם משהו לו ב600 שקל ? הוא קונה מקופיודה משהו כזה.... טוב תביאו בבקשה משהו ב600 שקל

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by J S Bach,

יש לי פה מארז THERMALTAKE SOPRANO DX ורציתי לדעת האם אני אוכל לדחוף לתוכו HD4870? :s05:

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by royban,

היי אני מתלבט בין שני הכרטיסים לא למטרת משחקים כבדים 1-ati 9550 256 mb 128 bit של sapphire 2-ati 9550 128 mb 128 bit של gb שניהם אותו מחיר איך sapphire ati?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. הבעיה היא, שאני צריך כזה שהזיכרון של הכרטיס מסך יהיה 512MB, ולא יעלה על 1300 שקל :-\

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. Started by ninbert,

הכרטיס הזה עובד על תדר ליבה של 500 MHZ במצב מנוחה וב625 במצב עומס. האם אפשר להוריד את מהירות הליבה לפחות מ 500? שמתי לב שכרטיס 4890 עובד על 240 במנוחה, לא מתחמם ולא מפעיל את המאוורר

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. שני הכרטיסים עם 256 מגה והם מפתים עבור כאלו שלא רוצים להוציא יותר מדי כסף, מתכוונים להסתפק ברזולוציה 1280X1024 ובעלי מחשב בינוני(אני למשל עם פנטיום D820 בכלל). הכרטיס של NV עולה יותר, כמובן(רק מתחיל להגיע לארץ), רבים צופים ירידה במחיר בהתאם למחיר ש-NV המליצה עליו לאחר חג המולד כשהמלאי יתחיל לענות על הביקוש. בשרשורים אחרים יש יותר מדי בלאגן, אז הבא נרכז כאן את השרשור עבור אלו שרוצים לרכוש כרטיס בטווח 900-1250 ש"ח. אני בעצמי מתכוון נכון להיום לנשוך את השיניים, לא להתפתות לרכוש את ה-HD3850 ולחכות שתסתיים בעיית מחסור האספקה של 8800GT. הביקורות, ההמלצות וההשוואות- כאן. כמובן שכרטיסין אחרים, בין לבין, כמו גרסאת 512 של HD3850 או HD3870, יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. אז השאלה בקשר ללוח אם היא כתוב לי ב CPU-Z שהוא תומך עד x4 ועל הכרטיס כתוב שהוא תומך עד x8 לא יהיו לי בעיות? וכתוב שם גם AGP Version 2.0 או משהו כזה,יעלה לי חלק בלי בעיות?עם הספק החדש שאני יקנה? תודה נ.ב מצטער שאני פותח הרבה דיונים על זה אני פשוט חייב להיות בטוח ממש בטוח! אגב יש משהו מוזר בלוח אם שלי יש לו שתי שמות של דגמים סתכלו בחתימה שלי וכתוב גם Chipest i845E מה הדגם הכללי? יש לי Leadtek 6600GT AGP Retail 128MB DDR3

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by tootie,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770, הכל עובד בו יופי טופי. יש לי מסך 17" ישן, שיש לו רק חיבור VGA, אז כל הזמן אני עובד עם VGA. יש לי טלויזיה 32" של טושיביה ויש לה כמה חיבורים של HDMI, VGA וכד'.. אבל אין לי כבלים של HDMI אז אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה רק עם VGA. הבעיה ברגע שאני מחבר את הכרטיס לטלויזיה דרך VGA, אני רואה מסך שחור ורק ריסט למחשב מסדר את זה ואז אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. זה אמור להיות ככה? והבעיה השניה היא רזולוציה, שהמחשב כבר מחובר לטלויזיה אין איזון בין מאונך למאוזן, ואני לא מצליח לסדר את זה, כמו לשנות רזולוציה. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  9. כמו שפרסמתי לפני בערך שבוע,אני מעוניין לקנות כרטיס לכידת וידאו. הייתי די סגור על הTV2000 אבל שמתי לב שיש כרטיס דומה שאמור להיות יותר חדש ועובד ביציאה דיגיטלית. אני מוכן להוציא את ה200 שקל הנוספים האלה,השאלה עם שווה. תודה שוב למי שיכול לעזור -עריכה:אני ממש צריך את זה להיום,ואין לי מושג איזה מהם עדיך לקנות. :-\

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  10. בסוף חודש יולי קניתי את הכרטיס GEFORCE 7600GT לחריץ PCI-EXPRESS, דגם NX7600GT-VT2D256E HD של MSI. דף מידע באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E_HD&class=vga. התכוונתי לקנות מחשב, אבל בגלל בעיות כלכליות שצצו פתאום אני דוחה את קניית המחשב ומוכר את כרטיס המסך שקניתי מבעוד מועד. הכרטיס מסך חדש לגמרי, כולל: דיסק דריברים, דיסק תוכנות עריכה למיניהן, משחק SERIUOS SAM II מלא. כבלים של HDTV+VIVO, מתאמים מ-DVI-I ל-VGA ואפילו מדבקה של MSI - הכל בניילונים. תכונות הכרטיס עצמו: VIVO. 2 יציאות DVI-I. בעל קירור אימתני שתופס סלוט נוסף, גוף הקירור מוציא את האויר ישירות החוצה מהמארז. 580MHZ ליבה 1500MHZ זיכרונות 128-BIT 256MB זיכרון. המחיר 970 …

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by moni147,

מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray לוח אם: gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אני עומד לקנות Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - Overclocked V2 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה LCD 32 שלי? הבנתי שהכרטיס הספציפי הזה יש לו יציאות DVI ולא HD(יש לו נראה לי בדגם הזה יציאת HDMI MINI), האם יש הבדל באיכות בין DVI לHDMI MINI? איך אני אוכל לקבל HD (לצורך משחקים,סרטים),והאם HD אפשרי עם הכרטיס הזה? ותודה רבה מראש לכל העוזרים ואשמח לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by imac,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDVIDEOHOMEGRABEEX אני מעוניין לקנות השאלה אם האיכות שתצא תיהיה פחות טובה מהוידאו עצמו? אם כן האם זה יהיה ממש מורגש?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. היי, בזמן האחרון הייתי בטיול בחו"ל, ובזמן שנעדרתי אחי הקטן החליט לקנות לעצמו HD4890 Asus במקום ה- 8800GT שהיה לו בלי להתייעץ איתי, ובלי לעשות בדיקות מעמיקות. בכל מקרה, הוא הרכיב אותו על מחשב Intel Core2Quad 6600 עם ספק 430Watt של Antec ו- 2GB זיכרון. (שכחתי את כל הפרטים המדויקים, אם זה יהיה קלוונטי אני אבדוק אותם שוב) בכל מקרה, הוא טוען שמשחקים עכשיו עובדים לו קצת קטוע, ובמאמץ המחשב עושה Restart. התחלתי לחשוד בצריכת החשמל של הכרטיס ובבדיקה קצרה באינטרנט מצאתי שבעבור הכרטיס הנ"ל דרוש מינימום ספק של 550 Watts. אז אני רק רוצה לאשש את החשש שלי. האם ספק איכותי של 430Watt הוא באמת לא מספיק בעבור הכרטיס? האם זה מסוכן למערכת? אם כן מה הספק הכי זול שמומלץ לקנות על מנת להחזיק את המ…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. *כותרת* X1950 או GT8600

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by Eden 6600,

רציתי לדעת אם אפשר מהי כמות ה-FPS שה-6600GT מריץ במשחקים הבאים: 1. World of Warcraft 2. Quke 4 3. Battlefield 2 תודה לעונים!! 8)

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by KingYes,

אהלן, יש לי בכרטיס המסך שלי שני יציאות של DVI. לאיזה יציאה בדיוק לחבר את המסך שלי?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by edenbensal,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני צריך עזרה לגבי הבחירה שלו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 ספק כוח: Seasonic SS-500ET אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 מארז: HEC Compucase 6A19B מסך: Samsung T220P - רזו' 1920X1200 דרישות: הרצת משחקים חדשים/כבדים (כגון: Crysis 2, Operation Flashpoint Red River, GTA IV, Dirt 3, Mafia 2) ברזו' 1920X1200 באיכות טובה ומעלה. אני אישית חשבתי על ה-HD6950 2GB. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by zvovon,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=14798 או http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8743

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. שלום לכולם , רכשתי כרטיס GainWard GTS-250 והתקנתי את הדרייבר 196.21 במערכת Win7-64 כאשר אני עובד עם ההמחשב הכרטיס שקט מאוד , המאוורר עובד ב- 35% מהמהירות שלו וטמפרטורת הכרטיס סביב 42 מעלות אולם כאשר אני מפסיק לעבוד במחשב והוא עובר למצב המתנה (לאחר זמן מה) המאוורר של הכרטיס הגרפי עובר למהירות מקסימלית 100% ומרעיש מאוד , זה נראה כאילו במצב שינה דרייבר הכרטיס אינו מנהל את המאוורר של הכרטיס ולכן הכרטיס עובד במצב מלא כיצד ניתן לגרום ל-Win7 ודרייבר הכרטיס לנהל את מאוורר הכרטיס גם במצב שינה ? כך שרעש המאוורר לא יפריע לי לעבוד כאשר המחשב במצב המתנה רן

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT AGP XFX ויש עליו מאורר סטוקי די טוב אבל הוא עושה המון רעש ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליו בדרך כולשהי להוריד תמהירות סיבוב שלו נגיד ככה... האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות מסך שטוח ואני לא כל כך מבין בנתונים של מסכים מישהו יכול להיד לי איך המסך הזה: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 הוא יהיה טוב למשחקים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  22. קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי svidout עם יציאות נוספות של y pr fb/av ועם חוט לכבל שיש לי חיבור כזה בכרטיס מסך... מה אפשר לעשות עם זה? והאם צריך משהו נוסף כדי לחבר את זה לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. למישהו יש רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by Godmoney,

http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1AJT19BAHW

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by sh_idan,

פשוט המוכר בחנות מחשבים שאני קונה ממנה הביא לי כרטיס של איזה חברה שאני לא יודע מאיפה הוא המציא אותה ואני לא זוכר תשם...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.