עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. באתר של TOMS מראים פרוייקט של מקרן ממסך LCD מפורק ששמים אותו על מטול שקפים: תוכלו לעיין לפני הקריאה : לחץ כאן **ראיתי לנכון לכתוב זאת כאן ולא במודינג,כי זה קשור יותר לתצוגה** בקצרה איך זה עובד והרעיון : מטול שקפים- מה שיש לכל בי"ס,ששמים עליו שקף,ישנה מנורה חזקה מתחת+פלסטיק שממקד את האור. למעלה יש עדשה שמפזרת את האור ומראה כדי לשבור את הזווית ל 90 מעלות. בגדול, כל שקף שתשימו תראו אותו מייד על הקיר בגדול, כלומר שאם שמים נגטיב/שיקופית, אז רואים אתה בגדול (כמו מקרן שיקופיות). כלומר, אם אני שם שיקופית שהיא בעצם תמונה סטטית, למה לא לשים מסך LCD (מפורק כמובן), שהוא בעצם בדיוק כמו שיקופית אך דינמית? לקחתי את זה ברצינות... להלן פרוייקט קטן + קישור לתמונות. לא הצלחתי להעל…

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. הורדתי ריוה טיונר והפעלתי את ה צינורות מ 12 ל 16 אבל אני לא מרגיש הבדל ואני לא יודע איפה בודקים אם הם באמת ניפתחו עכשיו תסבירו לי זה נישאר קבוע בכרטיס או שכול פעם צריך להפעיל ריוה ברקע או אחרי פירמוט להתקין מחדש ולפתוח שוב איך זה עובד מישהו יכול להסביר תודה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. Started by keypod,

קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE 9800 ורציתי לדעת אם ניתן לעשות לו איזשהוא OC. תודה

4. Started by 54321,

אני רוצה לקנות 9600xt ורציתי לשאול של איזה חברה כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by Bose,

אהלן חבר'ה אני צריך לדעת מה יותר טוב 9600XT או 9800SE האם יש ביניהם השוואות באתר כלשהו? האם אפשר לעשות ל9800SE אוברקלוק לפרו? האם יש כרטיס מסך יותר טוב ב-1000 שח ולא אגורה יותר?! האם ה-6600 יותר טוב מהצמד הזה? ומזה 6600Q? כל פיסת מידע תעזור תודה לעוזרים BOSE.

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי GeForce 2 MX, ויש לו יציאה לטלוויזיה. עוד לא ניסיתי לחבר אותה, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לפצל את השידור, זאת אומרת שאני אשדר מהמחשב שלי למשל את המדיה פלייר, אבל אוכל לשים אותו ברקע ואמשיך לעבוד. תודה!

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by giladbigel,

אני קונה רדיאון 9600PRO 256MB ובמהלך חיפושי ברשת ראיתי שכרטיס אחד עולה 715 שקל ואחר 800 או 900 ואז שמתי לב שכתוב בדגם של הכרטיס RETAIL אז רציתי לשאול מה אומרת המילה הזו ??????????? http://glob-net.com/product_info.php?produ...5d0812b330e2c67 הנה הפרשי המחירים תגידו לי מה טוב: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17593&gsid=10-4 תודה מראש

8. Started by pumbatal,

אני מדבר על כרטיס PRO לא SE של CONNEC3D 256BIT יש אפשרות להפוך כרטיס כזה ל XT עם ליבה 350 (לא בדקתי פיזית זה מה שמופיע) יש לכרטיס 128 זיכרון HYNIX 2.8ns hy5du283222a f-28

9. Started by BlackDiablo,

יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה... מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי... אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות? האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Dano,

שאלה...יכולה להיות איזשהי בעיה לחבר את הכרטיס Geforce 6600GT AGP למסך ViewSonic VE710S שלי?

11. Started by finish,

יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit ואני רואה פיקסלים בסרטים במשחקים זאת בעיה שמאוד מפריעה לי מה אפשר לעשות נגד זה במחשק רואים פשוט פצצה אלב בסרטים רואים פיקסלים

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by ifs2003,

אז ככה... הרבה אנשים כל הזמן שואלים מה עדיף והגעתי למסקנה שגם אם לוקחים 16 או 12 העין לא רואה בזה שום שינוי... לא ככה ? אז הנה: 12MS = 83~ FPS 16MS = 63~FPS לפי מחקרים הוכיחו שהעיין האנושית לא רואה יותר מ 30~ FPS ! מה אתם אומרים האם זה שווה את כל הקשקשת של 12MS, 16MS 22MS ? ? ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by אוריפ,

היי! יש לי שאלה: ראיתי היום במוסף של טרמינל 3 שחברת טלינדוס ישראל התקינה 84 מתגי CATALYST מתוצרת סיסקו. עד עכשיו חשבתי שזה שם שATI המציאה לדרייבירם שלה, אבל מסתבר שיש לזה משמעות... מישהו יודע מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ezx,

יש לי 6800 של לידטק ואני מקבל איתו 47 אלף זה ניראה לי תוצאה מוזרה זה טוב או שלא תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by pk1,

למה בתמונת השוואה שבאתר בין גירסת הPCI לAGP יש לגירסת הAGP פעמיים את אותו סוג חיבור שאני חושב שלא מתחבר למסך ולגירסת הPCI יש את החיבור הזה וגם חיבר רגיל למסך?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. SAMSUNG 710TM הוא מסך 17 עם 12ms ועולה 2350 BENQ FP937 הוא מסך 19 עם 12ms ועולה 3200 אני מעדיף את ה-19 (כמובן) אבל אני מפחד קצת לקנות אותו בגלל החברה. (אין לי כסף ל-19 אינץ ב-4000 שקל) מה אתם אומרים? עריכה - עכשיו גליתי שיש FP937s+ (לא בארץ) עם 8ms. אין לזה גבול

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by pc student,

על פי מה שאתם רואים יש לי את הכרטיס הזה חשבתי בשביל מה הוא טוב ואיך ניתן לשפר אותו?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by 111111,

SAMSUNG 710N-2-Black 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-171&depa=0 LG Electronics L1710SK 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-005-028&depa=0 או ה- LG F700P *האם סוף סוף תוכלו לענות לי האם 16ms יעשב לי גוסטינג במשחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by dillen,

חבר'ה אני מזמין מחשב חדש את המערכת ה939 amd ורק על הכרטיס מסך עוד לא נסגרתי.. התחלתי מ9600xt ואז עברתי ל9800pro ועכשיו שמעתי גישושים על ה 6600 gt שהוא קטלני והרבה יותר טוב..אז התייאשתי כבר.. התקציב הוא עד 1500 פחות או יותר, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב והכי משתלם שאוכל לסגור עליו סופית כבר.. אם אפשר אז לכתוב לי את החברה זה חשוב וכמה mb ו bit וכו'.. וכמובן מחיר ואם אפשר להשיג אותו בארץ כבר.. תודה.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  20. שלום לכולם רציתי לשאול אם יש בכלל הבדל משמעותי במסכים הנ"ל ואם כניסה של מתאם אנלוגי לדיגיטלי מעלימה את ההבדל? בתודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. בבקשה מי שמבין שיענה כי אני פשוט פוחד לקנות עכשיו ואז בעוד כמה חודשים המשחקים יהיו יותר כבדים ולא יעלו ב128 מגה ואני יתקע........... בכל אופן אני" אובד עצות" דרך אגב קראתי פה שהבאתם מפרט למישהו ושמה רשמתם ש9600פרו ב600 שקל אז מישהו יכול לומר לי איפה??? תודה קחו בחשבון שאני די לחוץ בכסף

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by RayZ,

הצביעו והשפיעו. איזה מסך לדעתכם יותר טוב מבין המסכים שבסקר? מכמה סיבות: נוחות,רלוצייה,צבעים,ואיכות

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by kis,

שלום לכולם אני חדש באתר אך לא חדש בעסקי המחשבים. ברצוני להחליף את כרטיס המסך (9000 pro ) למשהו טוב יותר התקציב הוא עד 500$ אך הבעיה היא ש לוח האם שיש לי הוא p2 titan 533 אשר לפי הנתונים שלו תומך agp x4 . המעבד הוא 2.4 הזכרון הוא 512 333 מגה הרץ למישהו יש תשובה? (אחי חוזר מ ארה"ב בתחילת ינואר)

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

http://www.compusmart.com/Product/Default.aspx?SetLanguage=En&SupplierPartNo=877300

• 3 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.