כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם GALAX זה חברה מוכרת? מה הייתם חושבים מחיר הגיוני לGALAX 1660 SUPER משומש? אני מחפש להשתדרג מGTX1050, אני סבבה עם משומש, עד 800 ככה עדיף לסגור על 600
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
- 3 followers
-
-
רציתי לדעת אם האיכות תמונה שיוצאת מה tv-out ב xbox טובה כמו בדיווידי?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
למרות שבדרישות המשחק הכרטיס הזה אמור לתמוך במשחק, כאשר אני לוחץ על קיצור דרך להפעלת המשחק אני מקבל הודעה unsupprted video card detected. אז נכנסתי לאתר היצרן והורדתי עדכון דרייברים שכתב לי בסוף שהייתה בעיה והדרייבר לא עודכן. בדף ההסבר כתוב application install: install package detected. נסיון לעדכן הדרייבר שוב נתקל בהודעה שקיים לי הדרייבר המעודכן ביותר. נכון לעכשיו לא ניתן לשחק במשחק בגלל בעיית כרטיס מסך. האם אני צריך לשדרג כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כול השיידרים של הדמו כתובים בCG
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את CallOfDuty4 ואני מת לשחק, איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדי להריץ את המשחק ברמה סבירה? מפרט קיים ASUS P5GD1 PRO Dual-Channel DDR400 Pentium 4 630 presscott 3.00GHZ 512 DDR kingston [2X256 SAPPHIRE RADEON X800GT connected via PCI express אין לי מושג איזה ספק כוח תודה מיכאל
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה החלטתי לקנות כ.מסך חדש למחשב ראיתי כל כך הרבה דגמים וכרטיסים וראיתי את כל מה שכתוב פה בפורמים ועדיין קשה להגיע להחלטה החלטתי פשוט לשאול אותכם מה הכי טוב בתקציב הזה ואם אפשר להיות גמישים מטה או מעלה במחיר אבל מה שבאמת מעניין אותי בסופו של דבר זה התמורה שהכרטיס ייתן לא משנה nvidia או ati רק תתנו את ההמלצות ובבקשה תנמקו ... טוב אז ככה הצרכים של הכרטיס הם למשחקים הכי חדישים כיום FAR CRY HL2 וכ'ו קצת studio max 7 ו פוטושופ מה אתם ממליצים לקחת בשביל כאלו צרכים קחו בחשבון שהמערכת עליה יישב הכרטיס היא : AMD 2200+ 512DDR 333mhz Abit NF-7 v2 טיפה מגביל אבל מסתדרים בהחלט נראה לי שאפשר להוציא כאן טיפה יותר ללא שיפורים . אגב רציתי לדעת מה מונע מהמחירים לר…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קראתי כמה כתבות ועשיתי פה ובעוד כמה מקומות כמה חיפושים והבנתי שקרוס פייר זה בעצם "התשובה" של ATI לSLI של NVIDIA ושזה עובד בדרך של כרטיס אחד חזק (בגרסאת קרוספייר) וכרטיס נוסף שיכול להיות גם יותר חלש ולא בהכרח אותו כרטיס. עכשיו הטכנאי שממנו קניתי את המחשב אמר שזה אפשרי להוסיף עוד כרטיס מסך בנוסף ל7600GT שקניתי שהוא יותר חזק. וזה לא נשמע לי הגיוני כי הרי זה גם של ATI וגם NVIDIA לא מייצרים גירסאות של קרוס פייר. אז רציתי לשאול האם באמת אני יכול לחבר כרטיס נוסף של NVIDIA מדגם אחר לא בהכרח ה7600GT וזה באמת יעבוד כי זה לא נשמע לי הגיוני. הטכנאי אמר שזה מה שהוא הבין מהנציגים של אסוס לגבי הלוח. מפרט בצד! תודה על התשובות!!! עכשיו אני רק צריך לדעת כמה פרטים על ה-X1900CROSFIRE EDITON
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ראיתי כמה פעמיים אצל כרטיסי ATI שכמה שתשים AA גבוהה.תמיד זה לא יהיה הכי חלק כמו אצל נוודיה. מי שיודע בדבר והיה לו את שניי סוגי החברות שיענה תודה ותראו תמונה שלקחתי מפורום משחקים לזה אני מתכוון. [attachment deleted by admin]
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה למשחקים כבדים אז איזה כדאי לי לקחת אני מתלב בין שניים: הראשון: http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 השני: http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 מה עדיף הראשון או השני ושוב למשחקים כבדים בעיקר
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לוח אם: ASUS M2N-E מעבד: AMD athlon 64 3800+ 2000MHz 2 x 512KB זיכרון: 5120MB DDR2-SDRAM ספק כוח: Pentium 4 sunshine-comma ATX SWITCHING POWER SUPPLY (יש לי תמונה אם צריך) דגם מסך: Samsung SyncMaster P2370 כרטיס מסך קיים: ATI Radeon HD 5450 קישור ל-'ספקס' של אותו לוח אם למידע נוסף: http://www.asus.com/Motherboards/M2NE/specifications/ כפי שנכתב בכותרת הכרטיס מסך ישמש לצפייה בסרטי HD באייכות 1080P באופן חלק. שימושים נוספים (שוליים מבחינת חוזק הכרטיס) גלישה באינטרנט. עם הכרטיס הקיים אני מצליח לצפות בסרטי HD ב720P בלי בעיה אבל כשאני מנסה לצפות באייכות 1080 יש ריצודים וקיטועים. השאלות: 1.האם כרטיס מסך חזק יותר יעשה את העבודה או שאני צריך להחליף משהו במפרט? 2.אם אני לא צריך לה…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס המסך : GeForce FX 5700LE?? (אני הולך לשדרג מ GeForce4 440-mx....) יש כרטיס שייתן אותם ביצועים עם אותו מחיר של כרטיס זה?
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
למה NVIDIA לא הוציאה דריברים ל- WIN XP כבר מנובמבר 2006 ?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חומרים על כרטיסי מסך (איך הם בנויים, מה המרכיבים שלהם, מה היא שרשרת העברת הסיגנל בתוחם ועוד). אם אפשר בעיברית. בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס מסך geforce4 ti4200 128ddr של powercolor עכשיו השאלה שלי היא האם עשיתי טעות בקנייה זאת? האם כרטיס זה יספק אותי להרבה זמן? כי ראיתי שיוצאים המון כרטיסים חדשים כגון fx שאומרים שדום החדש עובד טוב רק בו אז חשבתי לעצמי האם עשיתי טעות וילמתי סתם על דבר שלא יספק אותי להרבה זמן הנה עיזרו לי הכרטיס עדין לא קיבלתי זה עוד בהזמנה האם לבטל הזמנה זאת ולקנות משהו אחר? והאמת שאין לי כל כך הרבה כסף אני מוגבל ל 900 שקלים! אז האם זה בסדר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה או בפורום תמיכה טכנית אז שמתי בשניהם אני מקווה שזה בסדר. אם לא אני מצטער ואני אבין אם ימחקו אחד מהנושאים הלא רלוונטיים. ועכשיו לשאלה... בשבועיים האחרונים כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם.... במצב IDLE - 45-55 מעלות וכשאני מפעיל משחק באיכות טובה הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה... בגלל מספר פעמים שדבר זה קרה לי בעבר... הנחתי שזאת המשחה התרמית של המעבדים של הכרטיס... קניתי משחה... פירקתי את הכרטיס לפי מדריך שראיתי באינטרנט (את כל ה 42 ברגים) והחזרתי... כל דבר נשאר... החומר הלבן שמכסה את הצ'יפים... מיקום של מגינים אלקטרו מגנטיים... הפעלתי את המחשב... ואז נורה אדומה נדלקת בכרטיס העליון... שבעבר אני זוכר שזה היה בגלל שספק הכח שלי היה חלש מדי... אבל זה א…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים?? EVEGA 8800GTS 512MB DDR3 256 BIT או SAPHIRE HD 4670 1GB DDR3 128 BIT מפרט המחשב : מעבד: P4 3.2 לוח אם: ASUS P5GD2X זכרון:KINGSTONE 2.5 GB 667 MHZ]
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, בונה מחשב חדש על בסיס I5-2500 לעריכת ווידאו. אשתמש בדוגם חיצוני או בכרטיס דגימה ייעודי והתוכנה שלי VIDEO STUDIO V14 1) האם אני זקוק לכרטיס וידאו חיצוני (ואפילו רק כדי לחבר שני מסכים)? 2) איזה כרטיס (לא יקר מדי) מומלץ לנושא אין הרצת משחקים והמכסימום זה פוטושופ וצפייה בסרטים (אולי). בתודה, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס יש לו יחס תועלת/עלות יותר גבוה? והאם ההבדל ביניהם משמעותי? ההפרש במחירים שלהם הוא 100-120 ש"ח, תלוי איפה מסתכלים, זה באמת שווה את ההפרש? ובבקשה, רק אנשים שמבינים בנושא להגיב, כי זה באמת חשוב לי, חקרתי על המחשב החדש שאני רוצה לקנות כבר שבוע של חפירות אינטנסיביות, אז לא רוצה לקלקל את זה בכרטיס המסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחרונה צרבתי סרטים רבים בפורמט divx . למחשב שלי יש לוח asus cusi-m שבו הכרטיסים הם onboard ואין יציאה לt.v (מעבד סלרון 1 ג'יגה ) , לכן אני שוקל לרכוש כרטיס מסך עם יציאה ל t.v . 1.איזה לקנות ? אני לא משחק משחקי מחשב לכן השימוש יהיה רק ל צפייה בסרטים 2. המליצו לי על gforce 2 של nvidia הוא עולה בערך 250 ש"ח ( ואני מחפש משהוא במחיר זול ) 3.ושאלת השאלות : האם הלוח שלי יתמוך בכרטיס הרחבה ואיזה? תודה לכל העונים :
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב... הגיע זמני להיפרד מה-GeForce 2 MX 400 שלי ולעבור למשהו יותר מתקדם טכנולוגית... אז בחרתי את הכרטיס Sapphire Radeon 9500 PRO 128MB. קישור לחנות רציתי לשמוע את דעתכם על הכרטיס ועל החברה שלו (Sapphire)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסוג Asus GeForce 4 MX420,64MB כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לעבוד רגיל חצי שעה-שעה אבל לאחר מכן המחשב קופא! ואין שום מנוס מלעשות לו Reset לכרטיס יש קירור פאסיבי אבל אני לא חושב שזאת תוצאה של התחממות, כשאני נוגע בכרטיס הוא קר וגם סביבת העבודה של המחשב היא קרה. החלפתי את הכרטיס לכרטיס אחר והתופעה לא הופיעה שוב!! איך אני יכול להיות בטוח שזוהי בעיה בכרטיס עצמו? יש איזשהו סיכוי שזוהי בעיית דרייברים? בתודה ניר
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי איך אני מכוון את האיכות של ה TVIN ב 6600GT של GIGABYTE? אני עובד עם VIRTUAL VCR ואין שם את האופציות של כיווני איכות. אולי תמליצו על תכנה שכן שולטת באיכות. התקנתי את כל ה CD שקיבלתי, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי סכום של כ900 ש"ח לכ.מסך. חיבור של PCI-E ללוח אם Gigabyte GA-K8N PRO-SLI . כמובן שאפשר להוסיף איזה מאה או שתיים אם ההבדלים כ"כ דרסטיים. אני מקבל זיכוי על הכ.מסך הישן שלי GIGABYTE 6600GT בגלל שלא קיבלתי את הכבל של TV OUT (שזה כבל HDTV מיוחד לכ.מסך הספציפי והחנות לא הצליחה להשיג אותו). בכל-אופן,שהכ.מסך יהיה בעל יציאה סטנדרטית,שגם אם יאבד לי הכבל אני לא אצטרך להתסובב בכל רחבי התבל בשבילו. והכי חשוב-שיכלול TV-OUT מעולה. תודה מראש . מפרט מלא: Gigabyte GA-K8N PRO-SLI AMD Athlon 64 3000+ socket 939 LG F900P 19` inch 2x 512 twinmos
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מי יכול להמליץ לי על כרטיס מסך סביר במחיר הזה ל PCI-E ?
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-