כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לומר שכרגע יש לי כרטיס מובנה של הלוח והוא באמת לא נסבל אני משחק מישחקים פה ושם ממש לא יותר מדי רצוי מהחנות KSP כי יש אחת בראשון ונוח לי ללקנות משם עכשיו תמליצו על כרטיס שעולה כמה שפחות ויכול לסחוב מישחקים ככה מדי פעם יש לומר שהוא לא צריך להפעיל את המישחק בצורה מושלמת אלה שיעבוד נחמד לפני זה היה לי גיפורס 4 440MX והייתי מבסוט ממנו עד שהוא נישרף חשבתי על 9550 של רדיאון 128 MB 124 BIT? איך הוא בסדר? איפה יש אותו הכי זול? הלוח תומך רק ב AGP
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום אני מעונין לרכוש כרטיס מסך איכותי למשחקים ובעיקר למשחקים כבדים ושאני יוכל לנצל אותו לתקופה ארוכה אני מיתלבט בין 6600 gt או ati x700xt 256m מי משניהם עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 לוח אם ISS661 וזיכרון פנימי של 512 אני רוצה לקנות את כרטיס מסך nVIDIA GeForce A7600GT 256MB AGP Leadtek ולהוסיף עוד RAM הכרטיס עולה טיפה פחות מ1000 ש"ח (כמובן החיבורים הם AGP) האם הכרטיס יעבוד טוב על לוח האם? כי הבנתי שהוא די פשוט המטרה היא רק למשחקים (בעיקר הסדרה של total war ) האם משתלם ? ואם לא אז בבקשה הצעות תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני ממש לקראת קניית כרטיס מסך עד עכשיו הייתי די בטוח בזה שאני קונה X1800GTO שבא עם האקסלרו ב1250 שקל מנעה מחשבים עכשיו שוטטתי לי באתרים למצא מחירים יותר טובים, ונתקלתי בזה: http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=297 למי שאין כח לפתוח את הלינק אז זה הכרטיס הזה: Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB מה יותר טוב? X1800GTO של C3D או X800XL של גיגהבייט?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, למשחקים ועריכת סרטים. אני לא יודע מה כדי לקנות רדאון, גי פורס.... התקציב 700-1200 ש"ח(יותר זול יותר טוב..) אפשר לקבל הצעות? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
זה מסך דק של חברה לא מוכרת מישהו שמע על המסך הזה כי אולי אני קונה אותו http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=1598&Cat_Id=17
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המפרט של המחשב : asus p5kpl-cm כרטיס מסך ASUS 8600GT NVIDIA מעבד E8400 CORE 2 DUE זכרון 4GB KINGSTON HD WD 500GB SATS אני מקבל ב 3DMARK תוצאה של 4135 המעבד והכרטיס מסך לא בטמפרטורות תקינות לא עובר 45 מעלות. הזכרונות תקינים. האם זאת תוצאה נורמאלית ????? מחכה לעזרתכם. המחשב לא מצליח להריץ תוכנת עריכת וידאו של premier ואני רוצה לדעת מה הסיבה כי המחשב עדיין באחריות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
פשוט אני רואה שהתדר של הזכרונות והליבה ב7300GT יותר מהירים מה7600GS. האם זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הורדתי אתמול משחק בשם Assassin's Creed בהגדרות שיניתי לנתונים הכי גבוהים והתחלתי לשחק הקטע שכל איזה חצי דקה יש תקיעה קטנה למשחק ואז הוא ממשיך הורדתי את ההגדרות של הגרפיקה להרבה פחות והתקיעות עדיין המשיכו יש לציין שיש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ניוידה יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך שירוץ חלק עם ויסטה (עם כל האפקטים) וכמובן שיהיה טוב לסרטים. אני כמעט ולא משחק במשחקים מחיפושי באינטרנט הבנתי שהלוחות אם עם שבב 690G הם בעלי כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש היום, השאלה האם הוא טוב לויסטה? או ללכת על כרטיס מסך חיצוני ופה אני צריך המלצה מבין 3 כרטיסי מסך שראיתי בתקציב של 300 ש"ח 8400GS X1550 HD 2400 Pro ברור לי שכרטיס מסך חיצוני טוב יותר ממובנה השאלה עד כמה הוא יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של עד 400 ש"ח, ובחרתי לקנות כרטיס מסך מבוסס FX5200, שלא איזה חברה הכי כדאי: Innovision, Gigabyte, Palit, Albatron, HIS, Gainward, Sparkle, Abit או שאולי כרטיס אחר? אני לא משחק הרבה, פשוט יש לי כרגע RIVA TNT 2, אז צריך לשדרג מתישהו...
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזה fastcom TV PAL-BG ואני מחפש דרייברים ל XP חיפשתי בפורום ומצאתי את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=66670.0 אבל צריך לשלם לאתר כדי להוריד ממנו (הרשמה רגילה לא עובדת) ואתר החברה כבר לא מופיע מסיבה כלשהי מישהו יכול לתת לי קישור לאתר אחר והוראות לכרטיס עצמו בכלל יהיה טוב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רכשתי קבל שמתחבר למחשב בחיבור SVIDEO זה הסוג של ה7 פינים וקבל אודיו ולטלויזיה RCA(חיבור הבננות,אדום,צהוב,לבן) חיברתי ובטלוויזיה לאחר כל ההגדרות רואים בשחור לבן החלפתי כבל בחנות(קניתי בבאג) וזה עדיין שחור לבן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם הדרייבר הי מעודכן...
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב סליחה שאני משגע בזמן האחרון התקציב לכרטיס מסך עלה ל 1400 ש"ח. הדרישות זה משחק ברזולוציה של 1920X1200 עם הגדרות גבוהות כמה שאפשר בעיקר ב BF3 SC2 HON. זה המפרט שלי כרגע: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 2GB DDR3 x2 SAPPHIRE HD 4850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG ספק אני אקנה בהתאם לכרטיס שתמליצו התקציב לספק הוא עוד 500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חברה כיום שוק הכרטיסים הנמוכים מנסה להתפתח אבל אין הרבה ביקורות על ה fx 5200 לכן הכללתתי לבדוק אחד. מדובר ב gainward fx 5200 light edition אין לו dvi אלה tv out. הבדיקות נעשו על התוכנה 3dmark 2001 se הכרטיס קיבל ציון מקסימלי של 5800 נקודות עם קירור פאסיבי. יתרונות: -ביצועים -איכות וסוג שבבים של הזיכרונות(samsung tc 50 מאוד נדיר על כרטיסים כמו שלי) -ביצועי קלוק -tv-out חסרונות: -light edition לא מאפשר לשים גופי קירור חזקים(אני אמור להסתפק בכריסטל אורב בלבד) -באנדל:חוברת עבודה,דיסק דרייברים,וברקט למארזי בייבי -איכות תמונה ציון סופי:8.5
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כשיצאו כרטיסים התומכים ב DX10 הכרטיסים התומכים ב DX9 ירדו במחיר?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את הכרטיס מסך הזה ATI Radeon 9550 256MB DDR + TVOUT+DVI http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.4.html אז נכנסתי לאתר של היצרן ושמה יש את המפרט המלא שלו http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955256D.htm עכשיו המחיר שלו בהרבה יותר נמוך מהשאר ואני להגיד תאמת לא ממש מבין בכרטיסי מסך וכל המפרטים... אז מישהו יכול להעיף מבט ככה במפרט שלו ולהגיד לי שהכל בסדר ואין בוא איזה פאק שלא רואים 'מבחוץ'... ועוד שאלה קטנה, מה זה DVI ומה אני יכול לעשות איתו... תודה .
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה המפרט חברה מעבד אינטל core 2due 1333/ 3.16GHZ/6M E 8500 לוח אם אינטל DG45ID ספק כוח Hec300AR הספק בנפרד מהמארז ddr2 2 gb זיכרון מסך 19 אינץ 190S8FB 19" 5 ms DVI/VGA Black? PHILIPS מארז hec (6AR6) התקציב הוא באזור ה 900 אבל מוכן לחרוג בעוד 100 חשבתי על ה 9800gtx 1gb שעולה 985 באיבורי האם הוא יכנס במארז ? אבל החשש הוא הספק האם הספק יחזיק? ואם לא איזה אפשרויות אחרות כדאי? תודה רבה לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בנוסף למסך המחשב ברצוני לחבר גם את טלויזית ה-LCD ל-DVI השני (לצורך צפייה בסרטים), מה צריך להגדיר? כרגע גם הטלויזיה והמסך מחוברים אבל בטלויזיה לא רואים כלום.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי מה המצב רציתי לדעת אם אפשר עוד להשיג מאיפהשהוא כרטיס מסך geforce 4 4600 ti חדש ?? אני יודע שזה כרטיס ישן אבל היה לי אחד כזה פעם והיה לא יכולות אובר קלוק מדהימות ואני מחפש עוד כרטיס כזה כי אני יכול להשיג מערכת קירור מים רק לכרטיס הזה ובגלל זה אני מחפש כרטיס כזה תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ומסך LCD רחב (CMV-221D של חברת ?CHIMEI). המסך ברזולוציה של 1050X1680. קראתי קצת על נתונים של כרטיסי מסך כמו לדוגמא X1950PRO, הפרמטרים המצוינים שם הם: ל-3D = 2560X1600ול-TV = 1024X768. כיצד אני יכול לדעת האם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה של המסך? אני מעוניין להשתמש במסך הרחב גם לצורך חיבור לכבלים. לפי מה שראיתי לממירים החדשים של חברות yes ו-hot יש יציאות (S-Video) שמאפשרות חיבור ישיר למסך (ו/או לכרטיס המסך). האם אכן במקרה זה אני יכול לוותר על רכישת כרטיס TV? באחד הטרדים ראיתי המלצה על כרטיס X1950PRO של חברת Power Color נכתב שעקב מערכת קירור טובה יותר יש לו עדיפות על הכרטיס של Sapphire. את הכרטיס של חברת Power Color ניתן לירכוש במחיר של 780 ¤ ואחריו…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
כבר די התיאשתי!! לא משנה מה אני לא מצליח לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי!! הכרטיס שלי הוא הכרטיס במחתימה (GV-NX66256DP ) איך בדיוק שלב אחרי שלב/תוכנות איך כמה ולמה! בקיצור עדיין לא מצאתי דרך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך!!! יש מצב שאין דרך בכלל לדעת?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה Gecube HD2900XT לעומת אותו סוג כרטיס מסך רק של חברה יותר מוכרת?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-