כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס שברשותי מגיע ב FULL LOAD ל 76 מעלות בערך, 59 IDLE האם הטמפרטורה הזאת בסדר? או שעדיף להוריד את האוברקלוק? תודה רבה לעוזרים מהי הטמפרטורה המכסימלית ש"בריאה לכרטיס"? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
האם גם בכרטיסים החדשים שמגיעים עם יציאת HDMI יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם? או שהכרטיס מסך מגיע עם כרטיס קול מובנה בתוכו או משו כזה? הכוונה האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם כמו בשאר הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ההתלבטות שלי כרגע היא בין סמסונג 730B ל- 930B מן הסתם אני כמובן מעדיף את ה19" אבל מה שמפריע לי זה ששניהם זה אותה רזולוציה ועקב כך הבנתי שב19 פשוט הגדילו את גודל הפיקסלים. השאלה שלי היא עד כמה זה משפיע על איכות התמונה והטקסט האם ב19 הכל יראה יותר מפוקסל? אני יודע במשחקים/סרטים זה פחות משנה כי זה כל הזמן מתחלף, אבל אותי יותר מעניין לדעת איך יראו התמונות שאני מצלם או הגלישה באינטרנט בנוסף אשמח אם תמליצו גם על צגים אחרים (חוץ מה710T שקראתי עליו רבות פה..)
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 של MAG. קצת רענון המסך הוא על 60HERZ , ואני יכול לשנות ולהעלות את זה עד 85HERZ. אז עכשיו השאלה: כמה שהקצב רענון (HERZ) יותר גבוה ככה רואים יותר טוב/ מזיק פחות לעיניים וכו'?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אני מחפש המלצה למי שמכיר בניו יורק לחנות מחשבים. בדקתי ב COMP USA הם כנראה סגרו את הסניפים שלהם בניו יורק. Circuit City ו Best Buy לוקחים מחירים דיי גבוהים. למישהו יש המלצה על חנות מחשבים טובה בניו יורק ? ההבדל במחירים הוא 170$ לעומת 970 ש"ח בערך 300 ש"ח הבדל. ואני מתכוון לקנות עוד כמה דברים כך שההפרש מתחיל להיות קריטי. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום מסך 2253BW והרזולציה שלו צורכת כרטיס מסך חזק יותר מ- 8600GT. איזה כרטיס מסך טוב יחזיק לי משחקים ברזולוציה של 1680X1050X32 בביצועים טובים מאוד.... תקציב נע בין 700-500 ש''ח.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חברה אני ממש לא מנסה לגנוב את התרד אבל בחיית תעזור אני מנסה לקבל תשובה כבר איזה כמה ימים . אני לא יודע אם המסכים האלו טובים למשחקים ולסרטים הם היחדים שזמינים בארץ שבגודל 19 ו 16MS או 12 MS ואני לא מצליח למצוא שום ביקורת אליהם. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. אני חושב אל הדגם של ה DVI.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את ה 570GTX מה אתם אומרים עליו ? אני ארגיש ביצועים בין ה 460GTX לבין ה 570GTX ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, אני בתהליכי רכישה של מחשב חדש, כנראה במפרט הבא בערך: Intel core 2 duo e7200 Gigabyte GA-EP43-S3L זכרון 2 סטיקים, 4GB סה"כ ברשותי מסך יחסית ישן 5 שנים, של proview 19", שאני מבסוט עליו.. אני מתלבט מאוד בנוגע לכרטיס המסך, אני רוצה אחד שיריץ טוב את ויסטה, גלישה באינטרנט וסרטים, והייתי מעוניין שיוכל להתמודד עם משחקים, לא כבדים מאוד ולא באיכות הכי גבוה. אשמח לקבל גם התייחסות לעניין של החברה, אם זה משנה את איכות הכרטיס... ומשום מה יש לי העדפה ל Nvidia תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם לא יצא לי להגיב פה מאז שהתייעצתי לגבי המפרט של המחשב החדש שלי.( עובדים אתם יודעים איך זה ) לא משנה בכל אופן רציתי להגיד תודה לכל מי שטרח להגיב ועזר לי להגיע להחלטות על המחשב החדש. היה לי משעמם אז חשבתי שאני גם יגיד תודה וגם יפרסם קצת ביצועים 8) עשיתי OC קטן עד שיהיה לי כוח לשבת על זה ברצינות CPU RATIO 8X510 FSB DDR2 @ 1000 להלן המפרט של המחשב החדש: Asus P5E Deluxe Chipset intel X48 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 1600RPM Sapphire Radeon 4850 512MB X2 Crossfire OCZ 4GB ReaperX DDR2-1066 (2x2GB) CL5 Seagate 500GB Sata II 32MB X2 Corsair 650TX 52A @ 12V Coolermaster CM 690 Black + 3 Scythe 120mm S-F…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חברים אני מרכיב מפרט מחשב לצרכי אנימציה (בעיקר פלאש, דו מימד) ועריכה (פרמייר) וגם קצת אפטר אפקטס. כמו שכתבתי אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו, האם ההפרש במחיר (יכול להגיע לכ400-500 שח) שווה את ההשקעה? (אני מניח שאצטרך גם להשקיע בספק כוח חזק יותר אם אלך על הTI). כמו כן לא ככ מובן לי ההפרש במחיר בין אותו כרטיס - לצורך העניין הGTX560 לדוגמא - [table][tr][td]כרטיס גרפי Gainward GeForce GTX 560 1GB DDR5 PCIe[/r][/t][table][tr][td]959 ש"ח[/td][/tr][/table] [table][tr][td]כרטיס גרפי Palit GeForce GTX 560 1GB DDR5 SMART EDITION PCIe[/r][/t][table][tr][td]769 ש"ח [/td][/tr][/table]רק עניין של יצרנים? ההפרש יכול להיות די משמעותי לעיתים.. תודה מראש![/td][/tr][/table][/td][/tr…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל, ואיזה כרטיס יותר שקט????? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 או זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3619 או שיש לכם משהו ממולץ אחר בתחום המחירים האלה... תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אם אפשר לתת קישור מכאן http://www.hisdigital.com/html/vga.php תודה!
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי היום 7800GS APG של eVGA, כבר מרגע ההתקנה היו בעיות של ארטיפקטים (עוד במסך של הביוס) חיברתי את המסך בעזרת מתאם ליצאת DVI וירדה במקצת כמו ההפרעות אבל עדיין קיימת. אחרי שהתקנתי את הדיסק שהגיע מהחברה ירדה כמות ההפרעות אבל,הארטיפקטים חוזרים במשחקים/סרטים. מה אפשר לעשות או שהכרטיס דפוק מההתחלה ונפלתי על הכרטיס הזה או שיש איזה משהו שצריך להתקין ולא עשיתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלומות חברים, ככל הנראה ההתבלטות שלי היא Nvidia 560 vs ATI 6870. קראתי ביקורות, השוואות וכמובן דיונים בפורום כדי להבין שה560 עדיף מעט בביצועים וצריכת חשמל. הכרטיס הולך להצטרף לQ6600 + 4GB Ram להפעלה ברזולוציה של 1920X1080. אז מה דעתכם, אני מתחדש לי עם 560gtx?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את BIOSHOCK יש כל מיני משולשים ומרובעים בכל מיני צבעים שמופעיל לי על המסך בהבזקים. באמצע המשחק המחשב עושה לי את הBLUE SCRREN של ויסטה ולאורך המשחק אני רואה מלא באגים,אזורים עם קווים שחורים עליהם,בלי תמונה וכאלה. עשיתי חיפוש Artifacts וראיתי בחלון שנפתח מלא נקודות צהובות כאלה,אחרי זה המסך נהיה שחור ואני עשיתי ריסטארט למחשב כשהדלקתי אותו כל התהליך של ההדלקה(הביוס,טעינה של מערכת ההפעלה וכו') היה עם נקודות קטנות מהבהבות מכל מיני צבעים. ברגע שנכנסתי לויסטה הכל נהיה רגיל. נ.ב:יש רעש ממש חזק של מאורר בזמן האחרון כאשר אני מפעיל ישומים כבדים כמו משחקים ואת 3DMARK.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הטלויזיה שלי נשרפה (במזל טוב רציתי להיפטר ממנה) . מחפש טלויזיה עם תמיכה ב HD אם אפשר עד 24/27 אינץ LCD
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום ... כמו שהנושא אומר.. אני קונה בימים אלו כרטיס מסך 6800 ... נאמר לי שיש הבדל משמעותי בין 128 ל 256 זיכרון... האם שווה להשקיע עוד 1000 שקל ? תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל- X1900XT 7900GTX 7950 .. מי מהם אתם ממליצים + אם אפשר לראות קצת ביקורות/ השוואות בין הכרטיסים... תודה
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה הקריטריונים החשובים ביותר למסך LCD שאמור להציג משחקים דיי כבדים ? הזמן תגובה ? הבהירות? הניגודיות? הזויות צפיה?מה ? אחרי שתענו על השאלה הראשונה תמליצו על מסך הכי טוב למשחקים במחיר של עד 1700 שקל תוווווודה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות היום כרטיס Geforce 8800GTS ואני מתלבט בין שתי חברות: INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1453 Sparkle nVIDIA GeForce 8800GTS OC Calibre 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P890~8~0.htm# התקציב שלי: עד 2,000 ש"ח. המסך שלי: Dell 2007 WFP הספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W . מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-