כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי MSI RADEON 9800 PRO, אין לי איתו בעיות או משהו והכל עובד בסדר.. הבעיה היא כזאת: הוא מותקן אצלי בתור 2 כרטיסי מסך, RADEON 9800 PRO ו RADEON 9800 PRO SECONDARY וגם שמתי לב שהתוכנה Microsoft. Net Framework מותקנת אצלי פעמיים (יש לי Enhanced Uninstaller ואני רואה את התוכנה פעמיים ברשימת התוכנות להסרה, הגירסה שלי היא 1.1). אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה, ואם כן אז אני שואל למה זה ככה? אם לא, אז בבקשה תסבירו לי איך מסדרים את זה.. ד"א יש לי את ה CATALYST האחרון.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה לטלויזיה. המכונה אליה הוא מיועד לא תשמש למשחקים, ולכן אין לי צורך בכרטיס חזק. חשובה לי מאוד היציאה לטלויזיה. מניסיון שלכם, לאילו מערכת השבבים יש את האיכות הגבוהה ביותר? האם יש לכם כרטיסים מסויימים שהייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
-
Oh, it's pretty sad really. Basically, some guys on Guru3d figured out what Valve did to cripple nVidia cards. First off, you need 3dAnalyze. I'm assuming everyone knows that you can force HL2 to run in DX9 mode on FX cards, right? Only, you get artifacts in the water and other areas? Well, that's pretty easy to fix. Just have the 3dAnalyze util report your card as an ATI Radeon instead of a GeForce FX. *taddah* All the artifacts go away, and you get true DX9 reflections! Okay, but there IS a performance hit doing that. How to get around that? Well, the funny thing is that Valve coded Half-Life 2 to use FP24 shaders all the time every time. And it's really not…
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=19893 LOL ניסוי מעניין אבל לא ממש מישתלם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חבר שאל אותי אם המסך הזה נותן יחס של מחיר-איכות סביר? בסה"כ המסך הזה דיי זול. מסך "17 NEC
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. קראתי בפורומים וכל פעם מישהו מעלה את הנושא שאפשר להשיג עד 2300 שקל GEFORCE 6800 GT. חיפשתי בכמה חנויות והכי זול, מה שנראה כמו 2370 ש"ח מסתיים ב- 2500 אחרי 55 שקל משלוח ועוד 60 ש"ח על תשלום בכרטיס אשראי ושאר בלגנים. משהו יודע ויכול לתת לי לינק איפה אפשר להשיג כרטיס כזה במחיר הכי זול ? אני מסכים כמעט לכל דגם חוץ מ- ASUS כמובן. כל עזרה תתקבל בברכה אני רוצה להזמין! תודה
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זה ממש מוזר, כל הפונטים והכל ניהיה blurry שכזה, אני על דריבירם omega 61.77 quality אולי זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מי יותר טוב? יש סיקורים שעשו בין השניים? והג'יפורס עולה 1600, ראיתי את ה 9800PRO ב 1500 איך יכול להיות הגיוני ? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=7943) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עשיתי הסכם עם המוכר בחנות מחשבים שאני לוקח כטיס אחד ואם הוא לא מספיק לי אני אשדרג בלי לשלם קנס או משהוא לקחתי 9800SE 128B (היה רק 128B לצערי) של חברה מעפנה שקוראים לה XpertVision (AKA PALIT) עכשיו מה שנחמד בכרטיס הזה זה שהוא פועל במהירות של 9800P בליבה (380 מה"ז) ועשיתי לו סופטמוד והכל עובד חלק מה שלא נחמד זה שיש לו זכרונות 128B של 3.6נ"ש ... 250 מה"ז ואני נתקע במקסימום 273 בלי ארטיפקטים . מה שאומר שיש לי כרטיס עם צוואר בקבוק מטורף לחלוטין ... אבל ליבה מצויונת וזול מאוד - 720 שקל עכשיו אני צריך שבעלי 9600XT יגידו לי כמה הם מקבלים ב03 בסטוק - אני מקבל 3850 עם דרייברים אומגה 3.9 בלי טוויקים וקצת דברים רצים מאחורה, זאת אומרת נגיד 4150 בערך בסטוק עם 4.12 של אומגה כשהם יצ…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ממסכי 20-21 CRT ? השטח הנצפה הוא כמעט זהה לא ?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הקדמה(ארוכה):אני לא יודע מה איתכם אבל כשקצב ה- fps או במילים אחרות -- frames per second יורד פחות מ-30 אני מתחיל להיות מודע לכך , כשהקצב יורד פחות מ-25 זה מפריע לי , וכשהקצב יורד פחות מ-20 זה כבר פשוט בילתי ניסבל מבחינתי.בנוסף אני שונא טעינות ארוכות היות והן פוגמות בתחושת הריאליסטיות של המישחק .אלו הן הסיבות שביגללן שפכתי ים כסף על hd 10,000 rpm w.d raptor 74 giga ועל 1giga זיכרון ואני מתכוון לשים כ-2000שח + על כרטיס מסך על מנת שלא יהיה fps נמוך מאזור ה-30 כאשר אני במצב שבו הרזולוציה 1600x1200 וכול הפילטרים מופעלים . החלטתי ללכת על x800pro vivo ,אולם החלטתי לבדוק ליפני הרכישה באתר הידוע והמהימן xbitlabs שיחודו בכך שהביקורות שלו הן יסודיות ארוכות ובודקות פרמטרים חשובים ש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דילמה... כרגע יש לי 9100 128Mb 128bit האם כדאי להחליפו, ז"א לתת אותו ולהוסיף 200 ש"ח בשביל Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit?? או שזה ביזבוז...? ועוד משהו קטן... המערכת שלי: 2.8Ghz presscot 512ddr 400Mhz and 40Gb Hal-Life 2 ירוץ טוב על המחשב עם ה9500?
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
לאחרונה שקלתי קניית כרטיס מסך חדש. ערכתי קצת מחקר בנושא (אני לא מבין גדול בחומרה), וקראתי על ה - PCI EXPRESS - "הדור הבא" של חיבור כרטיס המסך ללוח אם, שעתיד להחליף את ה AGP. גיליתי שהרבה כרטיסים חדשים עדיין תומכים ב - AGP ולא ב PCIE, מה שאפשר להבין מכיוון שלוחות האם כיום עדיין לא תומכים ברובם ב - PCIE. ביקרתי גם בעמוד המפרטים המומלצים למחשבים המיועדים לגיימינג פה באתר, ולא מצאתי אף מפרט שכולל בתוכו לוח אם וכרטיס מסך תואמי PCIE. זה נראה לי קצת מוזר - אפילו במחיר של 10,000 שח למחשב העדיפו לוח אם וכרטיס מסך תומכי AGP. השאלה שלי היא למה? גם אם הכרטיסים של היום לא מספיק מהירים בשביל שיהיה הבדל בביצועים בין חיבור של כרטיס מסויים ב AGP לבין חיבור של אותו כרטיס (לא אותו כרטיס ממ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00052 טוב אז למישהו יש דעה בקשר לכרטיסים האלה? שווים משו?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יקח לי כמה ימים לגבש עליו דעה רצינית ככה שכרגע רק תהנו מהתמונות של שלו ליד חברו הטוב ה-MX1000 תודה לנועה מחשבים על השירות המצויין וההספקה המהירה אחרי שנודע לי שה-Mag 810FD שלי לא יחזור לחיים בקרוב. רק דבר אחד לא הצלחתי להבין, עדיף לשים אותו על 60Hz או על 75Hz (אני יודע ש-LCD לא עובד על Hz אבל זה חשוב למפענח הדיגטלי שלו) עריכה 1 קצת נתונים בסיסיים גודל - 17" בהירות - 300cd/m2 קונטרסט - 1:600 זמן תגובה - 12ms חיבורים - DVI + VGA רמקולים סטיראו + יציאה לאוזניות Pivot (אפשר לסובב אותו ב-90 מעלות כמו בתמונות) מקום קניה - נעה מחשבים מחיר - 2280 שקל במזומן אספקה - יום! (נסעתי לשם לקחת) נתונים מלאים יש באתר הגרמני של המוצר (לפחות אני לא מצאתי אתר רשמ…
-
- 61 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מי יותר חזק? כי שמעתי שהR9550 כרטיס מוצלח. האם זה נכון שהוא מבוסס על אותו בסיס של R9500-9700? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי שאלה קצרה, מה עדיף, Radion 8500SE או FX 5200 תודה.
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חברה אני לא יודע מה לעשות שעה אני מנסה להעביר את האיג'יפי לכפול 8 וזה לא מעביר לי את זה זה שם לי את זה על off ובביוס העברתי את זה אז אני ךלא מבין למה זה לא עובר וגם ניסיתי לשנות דרייורים וזה גם לא עוזר יש לי כרטיס 9600 xt בבקשה תעזרו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב?? על אתם ממליצים? FX5200 או FX5500 תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-