עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, שתי שאלות בנוגע לכרטיס הנ"ל: 1. בעבר ראיתי שיש שתי גרסאות לכרטיס הנ"ל: אחת MCE והשניה לא. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בניהם? 2. רוב החנויות מוכרות היום את גירסת ה-MCE. האם כרטיס זה יתאים לי ל: א) צפיה בטלוויזיה במחשב (דרך ממיר יס/הוט), ב) הקלטה מהטלווייזה למחשב, ג) ביצוע קידוד סביר (זמן/איכות) של ההקלטות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by b.tiger,

זאת המערכת שלי: ספק 350W תקציב 300-350 איזה כרטיס הכי יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. מחפש מדריכים או סיקורים על הטכנולוגיות השונות של כרטיסי המסך... כלומר סיקורים מעמיקים על ה APIיים השונים... טכנולוגיות בכרטיסי המסך...כמו HDR...SM2 SM3... וכל מיני דברים כאלו... :xyxthumbs: רק אל תגידו לי GOOGLE...

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by guysevi,

אח שלי קנה מחשב חדש לצורכי לימודים אינטרנט וקצת משחקים ,לא דברים כבדים ע"פ המפרט של המחשב הוא היה צריך לקבל עם המחשב כ.מסך GeForce 6200 ובמקומו שמו לו כרטיס של ATI X1050 ושאלתי היא כזו איזה כרטיס עדיף יותר זה או ה-6200 מבחינת ביצועים ? ובבקשה בלי תגובות דביליות של לך תתבע אותם וכדומה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by cybertoon,

אני צריך שדרוג מהכרטיס גרוטאה ONBOARD שכרגע יש לי למשהו אחר הצורך היחידי שלי הוא שיהיה PCI E DVI רצוי יציאה לTV שיתמוך ברזולוציה המסך שלי 1680x1050 שזו הבעיה העיקרית של הגרוטאה שיש לי עכשיו שעושה את זה כשבא לה. ושירץ סרטים HD בלי תלונות בלי משחקים בלי בלאגנים התקציב כמה שפחות, למרות עד 300 זה סביר. תודה!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

C&C גנרלז היה נתקע לי כל הזמן עד שביטלתי את הHT של הP4 שלי, אבל כששלחתי את השאלה לEA הם החזירו לי לינק ל: http://www.ati.com/support/infobase/4219.html לא בדקתי עוד אם זה פותר את הבעיה, אבל מישהו מכיר?????

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by tripdd,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 300 ש"ח, בעקרון הצורך הכי עיקרי הוא חיבור של הכרטיס בHD לLCD (בשביל לראות סרטים), המסך הרגיל שאיתו אני עובד הוא 17". לוח אם- ASUS-M2N-E מעבד amd 4200x2 הספק חזק ככה שאין בעיה מהבחינה הזאת. תודה מראשף

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by d1a1n0,

אני קונה מחשב חדש, הכול מוכן רק הכרטיס מסך חסר. חשבתי על הכרטיס מסך X1950PRO שעולה 1300 ש"ח, יש כרטיס מסך שבערך אותו תקציב שיכול לספק אותי בערך חצי-שנה, שנה עד שאני יחליף לכרטיס מסך אחר?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. כנס CES 2024 בלאס וגאס - אחרי שבועות של שמועות, הדלפות ופרטים טכניים אנחנו מקבלים את החותמת הרשמית של NVIDIA להשקת שלושה כרטיסי מסך חדשים עבור סדרת GeForce RTX 40. ריכזנו עבורכם את הפרטים על SUPER החדשיםלכתבה

12. משחקים וכל דבר שאני שם על מסך מלא לא ממלא את כל המסף ותמיד יש מסביב "עודפים שחורים" (נראה כאילו זה רץ על 640X480)... איך מסדרים את זה?(יש לי X800XL על מסך CRT איכותי ורזולוציה 800X600)

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by LiorZi,

יש לי 260 GTX והמאורר של הכרטיס תקועה על 40% - 1500 RPM (לפי GPU-Z ו-EVEREST) כל הזמן. גם אם הוא על 75 מעלות (בזמן מאמץ - משחק) וגם אם הוא על 45 מעלות (סתם על הדספקטופ) הוא לא יעבור את ה 40% - 1500 RPM. זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  14. Started by Mighty,

וכמובן שהFX לא עובדים על המחשב שלי (עבר כמה בדיקות ונושא בפורום) ואני חיברתי אתמול ATI של חבר ועבד יפה מאוד ואני רוצה להחליף את ה5200 לATI בחנות....אני רוצה לדעת דגמים של ATI שמקבלים פחות או יותר בביצועים/מחיר שהמוכר לא יעבוד עלי... תודה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. נתקלתי בכרטיס עריכה הזה http://www.asus.com/products/vga/tvfm_7135/overview.htm האם כדאי לקנות אותו בנוסף לכרטיס מסך 6600GT בלי VIVO, או שלחפש כ.מסך 6600GT , כי לחנות שממנה אני קונה את המחשב, לא יהיה VIVO, ואני מעדיף שלא לפצל את הקנייה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  16. הכרטיס מסך הישן שלי הרדאון 8500LE שבזמנו התאמצתי כדי להשיג אותו ועוד משומש, עשה לי בעיות הרבה ארטיפקטים והוא היה ללא OC. לפני שבועיים קיבלתי כרטיס FX5200 שהיה שרוף אך היה לו גוף קירור ומאוורר נחמדים. הוצאתי אותם והתקנתי אותם במקום ערכת הקירור המצחיקה שהיתה על ה 8500 שמתי כמובן גריז תרמי בין הליבה לגוף הקירור ועכשיו הכרטיס עובד טוב מאוד לא היו שום ארטיפקטים לפחות לפי מה שאני בדקתי. השאלה היא האם יכול להיות שהליבה לא נפגמה בגלל הקירור הבעיייתי היתה גם תקופה שהכרטיס עבד ללא קירור (ניסיתי להתקין קירור אחר שנפל ולקח זמן עד ששמתי לב).

17. חיברתי לכ.מסך שלי (במפרט בצד) את ה-TV דרך חיבור S-Video. יש תצוגה, אבל הצבע שחור לבן. ניסיתי לשנות ל-PAL אבל עדיין שחור לבן. למישהו יש הצעה איך להפוך אותו לצבעוני?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. Started by YARONGT,

מה יותר טוב מבין 2 הדגמים? hd 5870 Sapphire vapor x או hd 5870 gigabyte הגירסה עם ה 2מאווררים והצינורות נחושת

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שלום, חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והתצוגה מופיעה בשחור לבן. ניסיתי לחפש פה בפורום ומידע באינטרנט ומצאתי המון אנשים שנתקלים בבעיה אך ללא פיתרון ממשי. הפרטים של המחשב מופיעים במפרט, יש לי Windows XP וגרסת דרייברים: 93.71 ניסיתי לשנות את שיטת השידור: B-PAL NTSC ועוד וכלום לא עזר... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by rlord,

זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות זה 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של GIGABYTE או HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ של Sapphire שניהם מהחנות KSP עכשיו רציתי לדעת מי יותר טוב והאם הם יעבדו בלי בעיות על המחשב ויוכלו להריץ משחקים חדשים כמו FAR CRY 2 או Mercenaries 2 כי אני רוצה לקנות את המשחק הזה. תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  21. איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים? 6600gt 256mb or 7300gs 256mb

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by skullfacer,

מחר רוב הסיכוי שאני מזמין Sapphire Radeon HD4870X2 המערכת שלי היא Q6600 DFI LanParty UT-x48-T2R Crosair HX 620W Gskill 1066 2X2 cl5 pi מסך 19 של lg אבל יכול להיות שאני יחבר תמחשב לפלזמה 28'' עכשיו האם הכרטיס יעבוד לי טוב? אה יכול להיות שאני גם מחליף מעבד לq9450 9550 ניראה כבר או שכדאי לי לקנות hd4870 1 לגבי הכסף אין בעיה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  23. ניסיתי להתקין גרסה BETA של המשחק Hellgate וקיבלתי שגיאה שהכרטיס שלי לא תומך בגירסא 1.1 הורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך (28 לספטמבר). שניסיתי להריץ Shadermark קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. חשבתי על 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E של point of view מה דעתכם? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by levran007,

או-קי אז הבעיה היא כזו ... אני התקנתי את הדריברים החדשים של ATI 4.10 והיה נראה לי שהם די טובים ! הציון שלי 3DMark05 עלה וחשבתי שעשיתי בשכל שהתקנתי אותם ...המשחקים רצים טוב ולא ראיתי שום בעיה עד שהורדתי סרטים קצרים מהאינטרנט {שערים של כדורגל} ואני לא יכול לראות אותם יש לי את הצללית של הסרט אבל הוא מתושתש בכל מני צבעים זוהרים .... בתחילה חשבתי שזו בעיה של קודק אבל התקנתי את כל הקודקים שאני מכיר וזה לא עזר . אז החלטתי לנסות להסיר את הדריברים של הכרטיס מסך {מפני שזה הדבר האחרון שהתקנתי } וזה אכן פתר את הבעיה ! לאחר שקראתי בפורום שהדריברים האלו עשו עוד בעיות אני מגיע למסקנה שהם פשוט דפוקים מהיסוד ! טוב אז הינה השאלות שלי ... משהו נתקל בבעיה שאני מדבר עליה ? יש…

• 6 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים