עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zerocool15,

מי מהם חזק יותר? שניהם 256 ביט, 256 זיכרון, שניהם ל AGP לא ידוע על סוג DDR, כמות צינורות ומהירות שעון... הפאליט בזאפ עולה 600 שקל.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. Started by bezangeloo,

למחשב ישן ונחמד- P4 2.8 1GB הX800GTO הוא הקנייה הכי מומלצת במקרה הזה, או שיש כרטיסים עדיפים \ שכדאי לשקול?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  4. ASRock, אחת משותפות הייצור והשיווק המרכזיות של אינטל בדור כרטיסי המסך הראשון שלה, מציגה מחירים נמוכים יותר עבור שלושה מהדגמים במשפחה - אחרי שכבר ראינו קיצוץ רשמי עבור חלק מהם לא מזמןלכתבה

5. כשאני מפעיל AA דרך Far Cry דמו, על הכי גבוהה, המשחק על 20 FPS... כשאני מפעיל גם AA וגם AF שניהם על הכי גבוהה בהגדרות של הכרטיס מסך עצמו, ומבטל את ה AA ו AF בפאר קרי, המשחק טס על 40 FPS ולפעמים מגיע ל 50... איך זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. ש לי 6800GT שבזמן האחרון לא עובד באוברקלוק, ולא בגלל הטמפרטורה ,שהיא נמוכה! מה אתם אומרים על להחליף לדריברים לא רשמיים? כדאי? יש סיכונים כלשהם? תודה!

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  7. כמה אני אמור לקבל בבדיקה של המשחקים ( game tast ) שיש שם תשלושת משחקים..

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by manga05,

אהלן חברים, מצאתי לקנות אותו ב 160 שקל. מה המשמעות של הכרטיס הזה ? האם יותר טוב למשחקים או יותר טוב לסרטים או לא לשניהם ? שווה ?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  9. אני עומד לקנות מחשב חדש, ובאחד הת'רדים פה ראיתי שכרטיס 8800 הוציא ביקורות טובות יותר כאשר עבד ב-DX10, מאשר התוצאה שלו ב- DX9. השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני קונה עכשיו X1950Pro, הביצועים שלו יהיו פחות טובים במידה ויעבוד עם DX10 ? או שעדיף לחכות עם המחשב (אני לא מתכוון לקנות כ"מ זול ואז לשדרג) או לקנות עכשיו X1950PRO ? בנוסף, במידה ואני קונה את ה-1950pro, האם אפשר להסתפק ב-256MB או ללכת על 512MB, כמה אחוזי שיפור יש בניהם ?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by AsDoNaTiOn,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח - למשחקים (CoD, Crysis, GTA IV). בנוסף, אני אודה לכם מאוד אם גם תביאו חנות מומלצת לקנות בה באזור ת"א, חנות שאתם מכירים וסומכים על הבעלים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by rolerfix,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, למשחקים ועריכת סרטים. אני לא יודע מה כדי לקנות רדאון, גי פורס.... התקציב 700-1200 ש"ח(יותר זול יותר טוב..) אפשר לקבל הצעות? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. Started by yarkoni,

אוקי רכשתי לפני חודשיים את הכרטיס הנ"ל וכולם פה בפורום אומרים שהקירור שלו חרא וכו וכו וכו קודם כול אני חייב להגיד ביום החם של היום הכרטיס על 50% ועל טמפ' של 48-49 שזה כלל לא הרבה אמרתי לעצמי מוזר איך הם אומרים שזה הרבה הלכתי למשימה בדיקה ושמתי לב שיש כמה עיצובים לHD4870 של sapphire לי יש את זה http://www.komplett.ie/img/p/400/388744.jpg יכול להיות שזה מה שמשנה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Load,

היי, רציתי לשמוע על איזה רדאון במחיר הזה אתם ממליצים כנראה הרוב יגידו 9600 , אז אם תוכלו לפרט קצת אני אשמח , למשל לקחת 256MB או 128 PRO לא PRO או אולי בכלל עדיף לקחת 9500 ראיתי שעדיין מוכרים אותם ב KSP דרך אגב מה ההבדל ביין 128 ל256BIT? תודה מראש. נ.ב אין מצב שאני קונה את הTI4200 או 4600 בגלל שהם לא תומכים בDX9 ולא יפעילו את המשחקים החדשים כמו prince of parsia החדש וDEUS EX החדש ,מנסיון בדוק.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by tootie,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770, הכל עובד בו יופי טופי. יש לי מסך 17" ישן, שיש לו רק חיבור VGA, אז כל הזמן אני עובד עם VGA. יש לי טלויזיה 32" של טושיביה ויש לה כמה חיבורים של HDMI, VGA וכד'.. אבל אין לי כבלים של HDMI אז אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה רק עם VGA. הבעיה ברגע שאני מחבר את הכרטיס לטלויזיה דרך VGA, אני רואה מסך שחור ורק ריסט למחשב מסדר את זה ואז אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. זה אמור להיות ככה? והבעיה השניה היא רזולוציה, שהמחשב כבר מחובר לטלויזיה אין איזון בין מאונך למאוזן, ואני לא מצליח לסדר את זה, כמו לשנות רזולוציה. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  15. אורח voodooman

http://rivatv.sourceforge.net/status.html מידע שימושי מאוד

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by asafmor,

אני לא משחק יותר מדיי משחקים במחשב רק ב PES6 ו PES8 שאני משחק במשחק יש לי בעיה מאוד מוזרה של כל מיני ריבועים וקווים מוזרים שמונעים ממני לשחק אם אני לוחץ ALT+ENTER ושוב פעם ALT+ENTER הבעיה מסתדרת לאיזה דקה ושוב פעם חוזרת... אחרי ריסטרט למחשב לפעמים רואים טוב. הנה התמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by theone89,

הכרטיס מיועד למחשב כזה מעבד-INTEL PENTIUM D 820 S775 לוח אם משהו של דל לא ידוע זיכרון 2GB DDR2 ספק כוח של 500W משהו ג'נרי אבל יספיק לכרטיס מסך הזה עכשיו לשאלות עד כמה הכרטיס הזה טוב ? למה אפשר להשוות אותו מי הכרטיסים של היום או דור 9 ? אבל העיקר לדעת עד כמה הוא שווה באמת הדגם כזה SAPPHIRE HD2600XT GDDR4 256MB 128KB PCI-E עכשיו אני יודע שהוא דיי מיושן אבל המחיר שלו 200 שקל לכן למה לא .

18. לאחר שביררתי טיפה לגבי שני הכרטיסים גיליתי שביעקרון ה9800 שווה את ההפרש במחיר בגלל היותו בעל טכנולוגיות חדישות יותר ובעזרת OC קטן אפשר להביא אותו בקלות ל9800pro, אבל האם אני טועה, האם ה9700 פרו יותר חזק, למרות ההבדל בטכנולגיות? או בכל אופן לא שווה את ההפרש בשביל שאקנה 9800

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by X-BLADE,

יש לי GeForce 6600 של ג'יגבייט מעבד 3.2@3.4 GHZ ו2GB זכרון וקבלתי ציון 2611 איך יכול להיות הציון העלוב הזה?

20. שלום, אני חדש בפורום אני מקווה שאני נמצא במקום הנכון לשאלה שלי. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור HD/RGB ולחבר מסך רגיל של מחשב ובנוסף מסך של טלויזיה אבל בתצוגת מסך נוסף זאת אומרת שבשביל להשתמש במסך הנוסף צריך לגרור אליו את מה שרוצים לראות אם אני לא טועה זה נקרא DualView הלוח אם שיש לי הוא: GA-8I945GZME-RH והכרטיס שנראה לי שמתאים ויחסית מבחינת מחיר עולה 260 זה ASUS דגם: ‎EAH4350 SILENT/DI/512MD2‎ האם זה מתאים או שיש הצעות טובות יותר? תודה רבה לעוזרים נאור.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by r1sk,

ברשותי מסך 19 אינץ' רגיל של Samsung בעל רזולוציה מקסימלית של 1280x1024. אני בוחן כרגע הצעת מפרט שכלול בה כרטיס המסך החדש של nVidia - GTX260. אני מודע לזה שלרזולוציה כזאת בכלל לא דרוש כ.מסך כזה וגם ה9800GTX+ יראה בדיוק אותו הדבר. עם זאת, אני מעוניין בכרטיס מסך כזה על מנת שבעתיד אם ואקנה מסך יותר גדול (22"-24") לא תהיה לי שום בעיה עם איכות התמונה, משחקים וכו'. אבל השאלה שלי היא כזו; האם זה נכון שה-GTX260 יראה אף פחות טוב מה-9800GTX+ במסך 19 אינץ', כלומר ברזלוציות נמוכות כאלו ? ואם כן באיזה אופן זה יתבטא ? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by talk1977,

שלום , אני חדש ומקווה שפתחתי הודעה במקום המתאים ! אני רוצה לקנות את ה 8800GT החדש , יש לי ספק 500W עם 28A ב +12V האם הכרטיס יעבוד??? אם לא אז איזה ספק מומלץ עד 250 ש"ח ??? תודה מראש טל

23. Started by nVIDIA70,

שלום. הטמפרטורה של ה-geforce 7600GS במאמץ היא 60 מעלות ובמנוחה היא 52 מעלות. זאת טמפרטורה טובה? חשוב גם לציין שהכרטיס לא עבר OC ושאני משחק עם מארז פתוח כדי להוריד את הטמפרטורה שלו.

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  24. בצורה בלתי מוסברת בשבועיים האחרונים מתו להם 4 כרטיסי מסך :'( (אחד שלי שלושה של חברים שלי) כולם אגב GF2MX יצרן שונה .... אם למישהו יש איזה כרטיס מסך ישן שהוא לא צריך אשמח אם הוא יצור איתי קשר תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים