כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, גרסה 0.26 מראה לי רק אפסים על ויסטה. על XP רץ טוב. מה עושים? אופיר
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חבר'ה חבר שלי שמועניין לשדרג לכרטיס מסך חדיש יותר , בתקן AGP מחשב : סלרון 4 - 2400 לוח של אסוס , לא זוכר דגם 512 זיכרון ג'יפה 5200 מעפן דרישות : משחקים חדישים , כגון הוא נדלק על ה- PREY ששיחק אצלי ת'דמו .. עם ה- 9550 שלי ושיראה את הכי טוב שהוא יכול להוציא מהמחשב שלו כמובן גם מהכרטיס , אני יודע שסלרון זה שיט , לא צריך להסביר לי\לו אבל מה לעשות הוא תקוע במצב הזה ( ואין שום אפשרות לשדרג מלבד הכרטיס מסך ) . בכל מקרה המחיר שהוא כנראה יכול להוציא זה סביבות ה- 500-600 שקל .. אני צריך לשאול אותו שוב .. אז תנו בהצעות חברים . תודה רבה ול"ט
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
רציתי לשדרג את הכ. מסך, תקציב 600-650 ש"ח זה המפרט (זה 4G RAM למען הפרוטוקול)
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי באותו מחיר את הכרטיסים הבאים של אסוס באותו מחיר: 8600GT 512 MB 8600GTS 256MB מי עדיף? והשאלה השניה - היא שהם לא באים עם מאורר אלא SILENT PIPE עד כמה זה חיסרון למחשב סטנדרטי ללא עזרי קירור מיוחדים ספק כוח של טרמל- 470W מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חברה תעשו לי טובה ותכתבו את הכרטיסים שמיועדים לAGP חוץ מהג'יפות 4,5 ומגרסת ה9xxx של ATI תכתבו את השמות הדגמים ואת הכרטיסים לפי רמת הכי גבוהה לאחר מכןהפחות נמוכה וכך הלאה... ואם יש לכם ידע לגבי כרטיסים עתידיים של AGP בחצי שנה הבאה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את אחד מהכרטיסים האלה שניהם עולים בערך כ 500 שקל שניהם עם 256 זיכרון וגם שניהם של אותה חברה (LEADTEK) ???
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים? 6600gt 256mb or 7300gs 256mb
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מחר רוב הסיכוי שאני מזמין Sapphire Radeon HD4870X2 המערכת שלי היא Q6600 DFI LanParty UT-x48-T2R Crosair HX 620W Gskill 1066 2X2 cl5 pi מסך 19 של lg אבל יכול להיות שאני יחבר תמחשב לפלזמה 28'' עכשיו האם הכרטיס יעבוד לי טוב? אה יכול להיות שאני גם מחליף מעבד לq9450 9550 ניראה כבר או שכדאי לי לקנות hd4870 1 לגבי הכסף אין בעיה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום! אני צריך החלטה מהירה לגבי דבר כזה: יש לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 ובנוסף יש לי 460 שמשמש כרטיס פיזיקה. קיבלתי הצעה מחבר לתת לו את ה 460 ובתמורה הוא יתן לי עוד 6950 פתוח ל 6970 וכן אני עשה שילוש. מה אתם אומרים להשאיר את הפיזיקה או לקחת 6950 נוסף?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
מה זה בדיוק ? מה זה נותן במשחקים ? נניח שאני משחק ב-Battlefield 2 בלי פילטרים או עם פילטרים אז מה השינוי גרפיקה וכו' תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מקווה שקיימים כאלה בארץ, חיפשתי ב-froogle ובקושי מצא לי משהו. זה כנראה הפתרון היחיד שלי ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237445.0 :'( תודה מראש על הכל
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6800 של gigabyte תקין לחלוטין פה במחשב.. העברתי אותו לשני מחשבים נוספים (עם לוח זהה ושאר החלקים שונים) בכל חיבור יש אותה בעיה, הכרטיס מחובר כמו שצריך, דרייבר מותקן כמו שצריך וניסיתי מספר גירסאות של דרייברים , וכל פעם הוא מתרסק במשחקים(במהלך המשחק.. המשחק עולה ופועל).. מסכים כחולים הפעלות מחדש.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני רוצה הצעה לשני כרטיסים הראשון [agp*8] ולשני [Pci-EX] כל אחד עם תקציב של 900-960 ש"ח השימוש יהיה בעיקר למשחקים תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום את הסט החדש של ה Catlyst ומאז שהתקנתי ה VIDEO IN של ה ATI MULTIMEDIA CENTER מסרב לעבוד לי כמוכן התקנתי את הגירסה החדשה של ה MULTIMEDI CENTER גירסא 8.8 כחלק מנסיוני לפתור את הבעיה אך גם זה לא צלח מה עושים? איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי לבדוק באחת התוכנות לערכית וידאו שבירשותי האם התקן ה VIDEO IN של הכרטיס מותקן ועובד כראוי והכן הוא עובד. שוב שאלתי כיצד אני פותר את הבעיה הזאת? האם מישהו נתקבל בבעיה כזאת? אודה לעזרתכם בנידון.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי הרצים של מסך: כאשר הדרייבר של המסך מותקן, אני יכול לשים על עד 100 הרצים, שמרגישים שהוא הרבה יותר טוב מ-60. עכשיו, כאשר התקנתי את ה-Catalyst Control Center בגרסת ה-5.3 לראשונה, התאפשר לי להגדיר את ההרצים אף עד 200. שמתי, העכבר זז יותר מהר, רואים טוב - האם כדאי להשאיר? האם 100 יותר טוב מ-85? אומרים שכל שישנם יותר הרצים, כך זה יותר טוב, מה דעתכם? הסבירו לי בבקשה מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד - מה הכי פחות מזיק לעיניים? אגב, יש לי מסך LG Flatron F900B. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
טיפה חשוד הייתי אומר.. http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=373 אשמח לתגובות,ובמקרה וזה אמיתי,זה חלום שהתגשם
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין בכרטיס 6600 לכרטיס 6600LE ? כי הזמנתי 6600 ואני רואה שרשום לי במחשב 6600LE, עכשיו מזה אומר? אותו דבר? יותר טוב? פחות טוב? מצפה לתשובה כי אני לא אוהב שדוחפים לי סתם דברים שאני לא מזמין, ואלה של המחשבים(ניסוח לא רע הא? חח) בחנויות מומחים בזה אז העדפתי לשאול כאן בפורום, אנשים שמבינים לא פחות וגם ישרים כי אין להם סיבה לא להיות, לא ככה? מצפה לתשובה, רון
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מערכת חדשה על בסיס הבורד של גיגהבייט ex58-ud4 , עם 3G זיכרון. המחשב אינו מיועד לגיימר, את הכח העיקרי אני צריך בשביל להריץ מכונות ווירטואליות על ה XP. אבל סביר להניח שכדאי להשקיע קצת כהכנה לוויסטה או דברים אחרים, וכדי להוריד עומס מהמעבד הראשי. בדעתי לעבוד עם שני מסכים יחדיו: 24" ו 19" אני מבקש המלצה על כרטיס ATI במחיר סביר לצרכים שלי, רצוי ללא מאוורר. יש לי צורך שהכרטיס יתמוך בשני מסכים בו זמנית. תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי ti 4200 עד היום היתי עם הדריברים שבאו עם הכרטיס... היום התקנתי את החדשים 52.16 שהם הוציאו... ומה נאי רואה! פחות 1000 נקודות ב- 3dmark2001 עד עשכיו היתי עושה 11,500 ועשכיו זה עושה 10,500 אני ציפיתי לשיפור.. וזה רק הוריד ביצועים! למשהו יש תשובה לזה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4877 אני צריך כרטיס חזק, הכי חזק שיש... אבל יש מגבלה אחת.... המקום במארז, יש לי מארז HTPC ויש לי מקום לכרטיס 24ס"מ וזה מעולה אבל בגלל החשמל מאחורה של הכרטיסים כמו HD3850 ו8800GT הם לא ייכנסו.... זה מבאס מאוד אבל אני חייב למצוא כרטיס אחר! אז ככה - יש לי E2140 שזה לא מעבד חזק במיוחד אבל הוא בOC של 3.04GHZ ו2GB זיכרון לוח P35 ג'יגה בייט והרד דיסק 500 אולי אני משדרג גם אותו... אז רציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי HD PLAYBACK חלק (כלומר כרטיס חדש) ללא שימוש במעבד כמעט ואני רוצה גם DX10 כי אני לא יודע מתי אני יחליף שוב כרטיס זה יכול להיות עוד שנה וגם עוד שלוש... אז אני רוצה DX10 שיהיה לו לפחות... תוכלו לראות בקישור הנ"ל שהמחיר של הכרטיס הזה הוא 670 וז…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס צריך לציין שמההתחלה הוא לא היה קר אבל בחודש האחרון זה שובר שיאים :'( במאמץ הוא מגיע ל90+ ומנוחה זה 70+-] במאמץ: http://www.speedyshare.com/596458234.html במנוחה: http://www.speedyshare.com/510456257.html בהנחה שאני צריך להחליף קירור מה אתם ממליצים או שכבר עדיף לממש אחריות יש לי מארז של COPUCASE 6A19 אחד 120 מקדימה ואחד 120 מאחורה כבלים מסודרים הכרטיס הוא x1800xt 512MB של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-