כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
חבר שלי נוסע לארה"ב ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסכום הנ"ל.. הוא צריך המלצות לחנויות בניו יורק סיטי בנתיים יש את החנות www.jr.com ויש שם את הכרטיס הזה ב300$: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3993328 שהוא נראה לי הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה. אם מישהו ימצא משהו יותר טוב או אותו כרטיס של חברה אמינה יותר, ויודע אולי על חנות אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך: ATI RADEON 9600 PRO 128mb DDR. הוא רוצה לדעת איזה יצרן יותר טוב: Gigabit או Sapphire? והאם יש ליצרן חשיבות \ השפעה גדולה על המוצר?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך nvidia 8400gs והגירסת דריבר היא 163.75... אני מחבר את הטלויזיה למחשב (דרך כבל s-video) וורואה דרכו סדרות וכו', אבל כל פעם שעדכנתי את הגירסה של הדריבר החדש רואים מסך שחור ולא את המחשב בטלויזיה.. ואז אני מוחק את הדריבר החדש ומתקין שוב את הישן (163.75) כי רק איתו אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. אפילו אם אני מתקין דרך הnvidia control panel באשף התקנת החיבור לטלויזיה זה עדיין לא עובד.. תודה למי שיעזור לי למצוא דרך גם לעדכן את הגירסה וגם להמשיך לראות איתו במסך טלויזיה!
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חברים! התוכלו לעזור לי, אני מעוניין לרכוש LCD 19 כסף זה לא הבעיה, אם מישהו יכול לתת לינקים לכתבות כי אין לי מושג איפה אני מוצא כאלה... על השוואת מסכים. גם דיעה אישית תבוא בברכה. תודה איתן.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 5200 FX והייתי רוצה לשדרג אותו. יש לי מעבד Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) 512MB (זה יהיה 1GB) זיכרון אין לי שמץ של מושג מהו ספק הכוח שלי (איך בודקים?) תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, אני בתהליכי רכישה של מחשב חדש, כנראה במפרט הבא בערך: Intel core 2 duo e7200 Gigabyte GA-EP43-S3L זכרון 2 סטיקים, 4GB סה"כ ברשותי מסך יחסית ישן 5 שנים, של proview 19", שאני מבסוט עליו.. אני מתלבט מאוד בנוגע לכרטיס המסך, אני רוצה אחד שיריץ טוב את ויסטה, גלישה באינטרנט וסרטים, והייתי מעוניין שיוכל להתמודד עם משחקים, לא כבדים מאוד ולא באיכות הכי גבוה. אשמח לקבל גם התייחסות לעניין של החברה, אם זה משנה את איכות הכרטיס... ומשום מה יש לי העדפה ל Nvidia תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיס מסך כזה בשם GTO3 איזה טכנאי אמר לי האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ואני רוצה לראות סרטים ב 1080P איך אני יכול .. באיזה תוכנות ..אני עובד עם XP
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל, ואיזה כרטיס יותר שקט????? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 או זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3619 או שיש לכם משהו ממולץ אחר בתחום המחירים האלה... תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לחנות שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הזה תודה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי? כי המחירים שלהם כבר פחות או יותר אותו דבר אז השאלה היא לאיזה יש ביצועים יותר טובים בסטוק ולאיזה אפשר לעשות OC? עמית
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המפרט (יהיה) E6420, 2GB זיכרון. אם זה משנה משו. השימושים יהיו בעיקר משחקים (אבל לא כבדים מדי), וסרטים (לא HD). לכאורה זה נראה שאני יכול לקחת כרטיס זול מאוד, אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי את המשחקים הלא כבדים גם ל3-4 שנים... חשבתי על הPALIT 7600GT Sonic, אבל הדבר היחיד שמבאס זה שאין לו DX10, שיהיה משמעותי ושימושי עוד מעט. אני אשמח לקבל המלצות פה מצוות המומחים :] נ.ב. לא מתוכנן OC בכלל
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
Gainward Geforce 4 MX440SE Pro 600 64MB DDR Video Card או Chaintech Geforce 4 MX440SE 64MB DDR 128-bit TV-Out VideoCard או Innovision Geforce 4 MX440SE 64MB DDR TV-Out VideoCard או Sparkle Geforce 4 MX440SE 64MB DDRAM TV-Out Retail VideoCard ומה עם הGeforce2 הבא שנראה לי מקורר היטב: Triplex Silver Geforce 2 MX400 64MB 128bit TV-Out Retail Video Card והאם לאחר OC הכרטיס יפעל במהירות סבירה במשחקים של היום? הוא נועד למחשב שישמש לאינטרנט בעיקר וקצת משחקים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני יודע שתפקידו של הVSYNC הוא להגביל את קצב הפריימים בהתאם לקצב הרענון של המסך, אבל ניתקלתי בתופעה מוזרה ביותר בFARCRY 2: כאשר הvsync פועל, קצב הפריימים יורד בערך ב30אחוז! ואני מדבר על מצב שבו הפריימים גם ככה יותר נמוכים מקצב הרענון. להמחשה, קצב הרענון שלי הוא 85, וכאשר הVSYNC פועל, הביצועים יורדים מממוצע של 60 לממוצע של 40. לא ניתקלתי בתופעה כזאת באף משחק אחר. האם זה תקין לדעתכם? יש לי את הפאץ' האחרון של המשחק והדרייברים המעודכנים ביותר. הכרטיס שלי הוא HD7770
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לפני כמה זמן השגתי 9800Gx2 כרטיס מסך של TwinTech עכשו הבעיה שאני רואה במאפיינים שיש לו רק 512מגה?!$!$! ועל הקופסא רשום 1גיגה.... תמונה: היה לי 4870 ואני מרגיש שכאילו ה9800Gx2 ממש חלש..... + דריברים.... אני אמור לעשות משיהו? זה הדבר היחידי שראיתי במאפיינים: הערה: יש לי את הדריבר הכי עדכני 180.48 תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
איך הכריטיס מסך Geforce pcx 7300LE 512MB DDR TV DVI?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תציעו לי כרטיס מסך pci - express במחיר של 1500 בערך ו... שיהיה רק של חברת nvidia הצ'יפים לא ati ושהחברה של הכרטיס עצמו תהיה asus
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה אלו. יש לי את הכרטיס הזה(SAPPHIR) על ה HTPC שלי והוא משמש בעיקר לצפייה בתוכן HD ומשחקים. ברשותכם שתי שאלות: 1.למה אני רואה שכולם מדברים על DRIVER של CATALYST עבור כרטיסי מסך של ATI? האם הוא עדיף על הדרייבר הרשמי שמגיע מ SAPPHIRE? 2.יש לי אפשרות להחליף את הכרטיס לכרטיס חזק יותר,אך הלוח שלי הוא MICRO ATX של ASUS P5KVM יחד עם מעבד Q6600 ו 4 GB זכרון של GSKILL. -האם כדאי להחליף לכרטיס אחר ,המחשב הוא HTPC שרוב ייעודו הוא סרטי HD ומשחקים בערך 20%- המחשב מחובר ל LCD בקביעות. השאלה אם כרטיס חזק יותר בכלל נכנס בלוח כזה באורך?האם יש כאלה חזקים שהם קטנים יותר ולא גוזלים שני סלוטים? אודה להמלצות. אודה לתשובתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אחרי ששיתוף הפעולה עם אינטל לא העניק את התוצאות הראויות, כך נדמה, החברה הטאיוואנית פונה אל שותפה נוספת בתחום העיבוד הגראפילכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת אומרת הכול... אם אפשר לקבל השוואות בין כרטיסים ברמות דומות, השוואות במחירים אני אשמח מאוד... בנוסף יהיה נחמד לדעת איזה חברה מציעה את ה-GT הטוב ביותר. בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2261 יש מצב שזה בעצם 64 bit או איזה קומבינה כזאת שבכוונה משמיטים ? איך הכרטיס הזה למשחקים כבדים (doom3 ו-HL2 שצריך לצאת) במחיר הזה ? אם למשהו יש הצעה אחרת במחיר הזה (ולא שקל יותר) אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
למישחקים כמו סאן אנדרס,קול אוף דיוטי 2,קרבון,פיפא 2007 בסגנון הזה או קצת יותא טובים המחשב שיש לי: מעבד של אינטל 2 ליבות 1.8 דגם E6320 זכרון ראם 1GB לוח אם של אינטל דגם D946GZIS עכשיו יש לי כרטיס מסך דפוק של אינטל-מובנה איזה מיחשקים יעבדו בו? תודה
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב לMSI RADEON 9800 PRO R360 ביוס של XT אני רק מפחד שאם זה לא יצליח אז איך אני אצרוב בחזרה (יש לי כרטיס PCI ) כאילו איך אני אדע שהו לא צורב על הכרטיס PCI ? בבקשה אל תגידו לי לא לצרוב ביוס טוב ... תודה ...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
צינורות עיבוד פיקסל וורטקס? ועשיתי חיפוש לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-