כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
תראו מה קורה לכרטיס (התחיל היום, אולי בגלל החמסין) בזמן הרצה של הסימולטור Lo-Mac
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לבנות מערך של 3 מסכים למשחקים. ככל הנראה אלו יהיו מסכים ברזולוציה 1680X1050. כלומר הרזולוציה של המשחק צריכה להיות 5040X1050. בגלל שלוח אם שלי לא תומך בCL\SLI חשבתי אולי יש איזה אפשרות של כ.מסך יחיד שיריץ את זה? לפחות על הגדרות בינוניות. המערכת הנוכחית שלי היא: CPU: E8400 CPU COOLER: SCYTHE MUGEN II GPU: ASUS GTX 260 896MB VGA COOLER: ARCTIC COOLING ACCELERO XTREME GTX 280 MEM: 2x2GB DDR II 800 OCZ HD: WD 500GB 8MB 7200RPM MB: GA EP43-DS3L PSU: ToughPower W0103 600W PFC case: CM590 Microsoft multimedia kBORD & מכרסם קטן בשם G5. T220 22' והאם משהו מכיר איפה אפשר לראות רשימה של משחקים התומכים בריבוי (3) מסכים. תודה מראש לעוזרים. נ.ב אפילו הכוונה …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע מי מייבא את Matrox לארץ??
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
היי.. אם יש לי מסרטת וידיאו של סוני (לא דיגיטלית) האם אני יכול להקליט ממנה למחשב דרך כרטיס VIVO רגיל (לא AIW) ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס fx5200 שקיבלתי מתנה ויש לי אופציה לקנות ati radeon 9700pro ב415 שקל, כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הספק הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3887&CatCode=409 המארז הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3720&CatCode=408 הכרטיס מסך הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3696&CatCode=400 אני רוצה להתקין אותם במחשב שלי : Q6600 מעבד לוח g31 (לא יודע בטוח)כולל pcle2 מסך 1680X1050 עם יש אמלצות אחרות רק אבל רק ! מאייבורי! כי יש לי אחריות שם
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי כרטיס 4870 של GIGABYTE, בזמן מנוחה המאוורר של הכרטיס נמצא על 25% מהירות סיבוב, הטמפרטורה במצב זה עומדת על 82 מעלות, והרעש מהמאווררר מפריע לי. אני רוצה להחליף את המאוורר למשהו שקט יותר, השאלה היא האם ה - Accelero TWIN TURBO אכן שקט מאוד ועד כמה הוא מוריד את הטמפרטורה? אני מדגיש שוב (כמו בכותרת) המטרה היא שקט.האם כדאי לקנות אותו? או אולי משהו אחר (אם יש בטווח מחירים של 200 ש"ח). תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: nvidiae GeForce GTX 660 מעבד i5 3470 זכרון 8G לוח Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט Z77 יש לי את התוכנה easytune6 שעודכנה יחד עם הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני משחק יש לי בעיה שכאילו הכרטיס מסך מפסיק לעבוד לכמה שניות(2-4 בערך) וחוזר ואז יש לי מסך לבן. בדקתי בתוכנה ואני רואה שהגדרות HMZ של הכרטיס מסך הם: 549HMZ Core: Memory: HMZ 3004 לא נראה לי שהגדרות אלה מתאימות^^ האם בהגדרות אלה אני מנצל את היכולת של הכרטיס מסך?והאם זו הבעיה שהוא מתכבה... אשמח אם מישהו יכול להתאים לי את ההגדרות תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי CSGO על הרזולוצייה הגבוהה ביותר בצורה חלקה על המחשב, לא צריך כרטיס ליותר מזה כי המחשב לא משמש אותי לגיימינג אלא רק ל-CSGO בשעות הפנאי, ולכן אם אפשר שיהיה כמה שיותר זול. המפרט שלי הוא: i7 4790 ASROCK B85M 16GB DDR3 KINSTON Hyper x RAM ספק Antec VP-500 מסך Dell U2414H מארז Antec GX500 תודה רבה לעוזרים.
-
- 36 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש השבוע והוא רוצה שאני אבדוק מה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר למצוא ב-300-400 שח רק מהחנות לוגיק פי סי!!
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב ב700 שח ואני לא יודע איזה כ.מסך לקנות....
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נסו: www.Ati.com ati.amd.com מהיום יש רק ירוק AMD Radeon X2800XTX ;D
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה כ. מסך שיחזיק גם בעתיד.. מה עדיף מבין שניהם?
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש כרטיס מסך הכי טוב שיש לAGP עם תקציב של עד 1500 ש"ח.
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקרון אין לי כל כך הגבלה של כסף, אך יש לי הגבלה של ההגיון הישר שמונע ממני לבזבז סכום כסף עצום על תענוג לטווח הקצר. בכל קנייה בתחום האלקטרוניקה שאני מבצע אני מתיחס כהשקעה לטווח רחוק. אודה לכם אם תוכלו לעזור במלצה לגבי כרטיס מסך שנכון להיום ייתן לי יחס עלות-תועלת מעולים וזאת בהתיחס לקנייה של כרטיס מסך כמשהו שישרת אותי זמנית בהגדרות תצוגה אופטימליות ועם הזמן הוא יהפוך ליותר מיושן ולא ייתן לי את התמורה שפעם הייתי יכול להוציא ממנו. כרגע ברשותי מסך 20' ואני משתמש ברזולוציה 1680X1050 ואינני מתכנן להחליפו במשך תוחלת החיים של 2 כרטיסי מסך לפחות. מאחר ואני בונה את כל שאר חלקי המחשב בהתיחס לכרטיס מסך אז אין לי כרגע שום נתונים נוספים בנושא, חוץ מכך שאני קונה ספק כוח איכותי (לא ג'נאר…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5900 ויש לי פנטיום 3 1000 אם לוח אם של asus כמו שהבנתי יש לי agp 2x בעזרת תוכנה אז יש לי כמה שאלות 1.איך אני בודק בדיוק איזה agp יש לי בלי התוכנה 2.אם זה באמת 2x זה אמור להשפיע לי על הביצועים של הכרטיס בסך הכול הכרטיס עובד מצוין בלי בעיות ומעלה הכול בגרפיקה גבוהה אבל רק לצורך שקט נפשי אני רוצה לדעת
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לא מדבר על יציאת TVOUT. פשוט על צפייה במחשב.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי הוא: AMD X2 3800 1 גי'גה זיכרון פנימי, 800 MHZ לוח אם של Gygabyte עם כרטיס מסך מובנה מאוד מעפאן (GeForce 6100), ויציאת PCIe כמובן ספק כוח 400 W של HEC החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב של עד 500 שקל. הוא כמובן לא אמור להריץ משחקים ברזולוציות והגדרות הכי טובות, אבל השאיפה היא לקנות את המקסימום שאפשר בתקציב הזה. חשבתי בכיוון של Radeon 3850 256MB DDR3, שעולה 450 שקל, ואולי לקנות עוד ג'יגה זיכרון. מה דעתכם? הכרטיס הזה מתאים למחשב? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? לינק לכרטיס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21839
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עכשיו המפרט שלי ככה - Pentium 4 - 2.8 1GB PC-3200 400mhz X800 Pro 256MB עכשיו אני קונה מחשב חדש עוד שנה בערך (אולי קצת יותר) האם זה כדי לי לשפר את הכרטיס מסך בשביל המחשקים החדשים שיבואו או שלא יהיה שינוי? אם כן יהיה שינוי איזה כרטיס AGP לקנות בשביל להריץ משחקים *טוב* עד המחשב החדש? תקציב 1000 שקל +-
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף: HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של ASUS (עולה 430) או HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E של SAPPHIRE (עולה 425) או HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE (עולה 415) לכרטיס של סאפיר יש 1 ג'יגה זיכרון כשלשאר יש חצי ג'יגה, השאלה אם הוא באמת יותר טוב משאר הכרטיסים או שיש עדיפות ליצרן אחר בגלל קירור או משהו כזה...
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT של אלבטרון ששכב בארון איזה שנה , היום החזרתי אותו למחשב יד שניה שהרכבתי , הבעייה היא שהיה לו מין כבל כזה שמתחבר לכרטיס ומהצד השני של הכבל היו שני מחברים שהלכו לספק הכח , אני לא מוצא את הכבל הזה ולכן מלוא כוחו של הכרטיס לא מנוצל. חיפשתי את הכבל הזה לקניה בכמה חנויות ואני לא מוצא מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 6600GT... יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם כזה שיש לו כל מיני סוגים של יציאות לווידאו... בדרך כלל אני משתמש בכבל הזה: אבל אתמול הכבל הזה לא היה אצלי ולא הייתי יכול להשתמש בו.... אז ניסיתי להשתמש בכבל הזה: עכשיו מה הבעיה? הבעיה היא שבשני הכבלים המחשב פשוט מסרב להשתמש בכבל הצהוב שאמור להיות לווידאו והוא מזהה את הטלוויזיה רק עם הכבל האדום... זה לא בעיה בכבל הראשון כי אני פשוט מחבר את האדום בטלוויזיה לכניסה של הווידאו ובגלל זה זה לא ממש התריד אותי עד אתמול... אבל בכבל השני אני חייב להשתמש בכבל הצהוב כי הכבל הצהוב הוא זה שמעביר את הווידאו בכבל השני לכניסות של הווידאו בטלוויזיה ואני לא יכול לשנות את זה.... מה הבעיה כבר יכולה להיות? הכרטיס מסך שלי פשוט שונא צהו…
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מהי הליבה שמותקנת בכרטיס המסך הזה?: כרטיסי מסך MSI - 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך טיפה עזרה בבחירת כרטיס מסך. הנתונים של המחשב עצמו: מעבד i5-2500 לוח אם GA-Z68X-UD3H ספק seasonic ss750-AT איזה כרטיסים מומלצים בתחום הזה? ועל איזה יצרנים אפשר "לסמוך" היום?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים. ביכולתי/ברצוני להביא RTX 2080 בשבועיים הקרובים מארה"ב. כרגיל יש מבחר רחב של מוצרים ממגוון חברות. השאלה היא האם ללכת על הכי זול שאני מוצא או לחפש דגם טיפה יותר מומהר. בנוסף לגבי חברות, הבנתי שאם אני רוכש בחו"ל עדיף לרכוש EVGE מכיוון שהם נותנים אחריות בנלאומית - נכון?
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-