עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sagi_10,

חבר שלי קונה מחשב חדש השבוע והוא רוצה שאני אבדוק מה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר למצוא ב-300-400 שח רק מהחנות לוגיק פי סי!!

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by NIR20,

שלום יש לי תקציב ב700 שח ואני לא יודע איזה כ.מסך לקנות....

• 15 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by lmlm,

נסו: www.Ati.com ati.amd.com מהיום יש רק ירוק AMD Radeon X2800XTX ;D

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tom57,

אני רוצה כ. מסך שיחזיק גם בעתיד.. מה עדיף מבין שניהם?

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by Taki,

שלום! ברצוני לרכוש כרטיס מסך הכי טוב שיש לAGP עם תקציב של עד 1500 ש"ח.

6. בעקרון אין לי כל כך הגבלה של כסף, אך יש לי הגבלה של ההגיון הישר שמונע ממני לבזבז סכום כסף עצום על תענוג לטווח הקצר. בכל קנייה בתחום האלקטרוניקה שאני מבצע אני מתיחס כהשקעה לטווח רחוק. אודה לכם אם תוכלו לעזור במלצה לגבי כרטיס מסך שנכון להיום ייתן לי יחס עלות-תועלת מעולים וזאת בהתיחס לקנייה של כרטיס מסך כמשהו שישרת אותי זמנית בהגדרות תצוגה אופטימליות ועם הזמן הוא יהפוך ליותר מיושן ולא ייתן לי את התמורה שפעם הייתי יכול להוציא ממנו. כרגע ברשותי מסך 20' ואני משתמש ברזולוציה 1680X1050 ואינני מתכנן להחליפו במשך תוחלת החיים של 2 כרטיסי מסך לפחות. מאחר ואני בונה את כל שאר חלקי המחשב בהתיחס לכרטיס מסך אז אין לי כרגע שום נתונים נוספים בנושא, חוץ מכך שאני קונה ספק כוח איכותי (לא ג'נאר…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kingpin,

יש לי כרטיס 5900 ויש לי פנטיום 3 1000 אם לוח אם של asus כמו שהבנתי יש לי agp 2x בעזרת תוכנה אז יש לי כמה שאלות 1.איך אני בודק בדיוק איזה agp יש לי בלי התוכנה 2.אם זה באמת 2x זה אמור להשפיע לי על הביצועים של הכרטיס בסך הכול הכרטיס עובד מצוין בלי בעיות ומעלה הכול בגרפיקה גבוהה אבל רק לצורך שקט נפשי אני רוצה לדעת

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  8. לא מדבר על יציאת TVOUT. פשוט על צפייה במחשב.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by Merovingian,

אהלן, המפרט שלי הוא: AMD X2 3800 1 גי'גה זיכרון פנימי, 800 MHZ לוח אם של Gygabyte עם כרטיס מסך מובנה מאוד מעפאן (GeForce 6100), ויציאת PCIe כמובן ספק כוח 400 W של HEC החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב של עד 500 שקל. הוא כמובן לא אמור להריץ משחקים ברזולוציות והגדרות הכי טובות, אבל השאיפה היא לקנות את המקסימום שאפשר בתקציב הזה. חשבתי בכיוון של Radeon 3850 256MB DDR3, שעולה 450 שקל, ואולי לקנות עוד ג'יגה זיכרון. מה דעתכם? הכרטיס הזה מתאים למחשב? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? לינק לכרטיס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21839

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by דני אופיר,

עכשיו המפרט שלי ככה - Pentium 4 - 2.8 1GB PC-3200 400mhz X800 Pro 256MB עכשיו אני קונה מחשב חדש עוד שנה בערך (אולי קצת יותר) האם זה כדי לי לשפר את הכרטיס מסך בשביל המחשקים החדשים שיבואו או שלא יהיה שינוי? אם כן יהיה שינוי איזה כרטיס AGP לקנות בשביל להריץ משחקים *טוב* עד המחשב החדש? תקציב 1000 שקל +-

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  11. איזה כרטיס מסך עדיף: HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ של ASUS (עולה 430) או ‏HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E‎ של SAPPHIRE (עולה 425) או HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ של GIGABYTE (עולה 415) לכרטיס של סאפיר יש 1 ג'יגה זיכרון כשלשאר יש חצי ג'יגה, השאלה אם הוא באמת יותר טוב משאר הכרטיסים או שיש עדיפות ליצרן אחר בגלל קירור או משהו כזה...

12. יש לי כרטיס מסך 7900GT של אלבטרון ששכב בארון איזה שנה , היום החזרתי אותו למחשב יד שניה שהרכבתי , הבעייה היא שהיה לו מין כבל כזה שמתחבר לכרטיס ומהצד השני של הכבל היו שני מחברים שהלכו לספק הכח , אני לא מוצא את הכבל הזה ולכן מלוא כוחו של הכרטיס לא מנוצל. חיפשתי את הכבל הזה לקניה בכמה חנויות ואני לא מוצא מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  13. הכרטיס מסך הוא 6600GT... יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם כזה שיש לו כל מיני סוגים של יציאות לווידאו... בדרך כלל אני משתמש בכבל הזה: אבל אתמול הכבל הזה לא היה אצלי ולא הייתי יכול להשתמש בו.... אז ניסיתי להשתמש בכבל הזה: עכשיו מה הבעיה? הבעיה היא שבשני הכבלים המחשב פשוט מסרב להשתמש בכבל הצהוב שאמור להיות לווידאו והוא מזהה את הטלוויזיה רק עם הכבל האדום... זה לא בעיה בכבל הראשון כי אני פשוט מחבר את האדום בטלוויזיה לכניסה של הווידאו ובגלל זה זה לא ממש התריד אותי עד אתמול... אבל בכבל השני אני חייב להשתמש בכבל הצהוב כי הכבל הצהוב הוא זה שמעביר את הווידאו בכבל השני לכניסות של הווידאו בטלוויזיה ואני לא יכול לשנות את זה.... מה הבעיה כבר יכולה להיות? הכרטיס מסך שלי פשוט שונא צהו…

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  14. מהי הליבה שמותקנת בכרטיס המסך הזה?: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by nicknone,

אהלן, אני צריך טיפה עזרה בבחירת כרטיס מסך. הנתונים של המחשב עצמו: מעבד i5-2500 לוח אם GA-Z68X-UD3H ספק seasonic ss750-AT איזה כרטיסים מומלצים בתחום הזה? ועל איזה יצרנים אפשר "לסמוך" היום?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by huber,

שלום חברים. ביכולתי/ברצוני להביא RTX 2080 בשבועיים הקרובים מארה"ב. כרגיל יש מבחר רחב של מוצרים ממגוון חברות. השאלה היא האם ללכת על הכי זול שאני מוצא או לחפש דגם טיפה יותר מומהר. בנוסף לגבי חברות, הבנתי שאם אני רוכש בחו"ל עדיף לרכוש EVGE מכיוון שהם נותנים אחריות בנלאומית - נכון?

17. Started by eranir,

לאחרונה נשרף לי כרטיס המסך בבית, וכרגע המחשב מושבת. ברצוני להחליף את הכרטיס בחדש, אבל משהו פשוט ובעיקר זול, שכן המחשב אמור להיות מוחלף בחצי השנה הקרובה. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו שיתאים: כרטיס נוכחי: Gainward GeForce4 PowerTech, Model PRO\600 TV 64MB DDR TV-OUT לוח אם: של אינטל, Brownsville או Rexburg, אני לא יודע זכרון: 256MB DDR (266MHZ) מעבד 2.4 של אינטל אלו הנתונים שאחותי הצליחה לספק לי, אני כרגע תקוע בצבא... בנוסף, מישהו יודע אם בלוחות האם האלה יש כרטיס onboard? תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. המחשב וכרטיס המסך עם דרייבר מקורי משנת 2003 איזה בדיקת תאימות לעשות לדרייבר החדש של nvidia מול הרכיבים האחרים של המחשב, לפני התקנתו?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by eXtReMeHaLo,

כמה דברים 1. בקשר לדרייבר ה BETA החדש ש ATI הוציאה כדאי לשפר את האיכות ל DOOM3 האם הוא יעזור לי שיש לי כרטיס מסך redeon 9200 128 MB? 2. אם זה כן אז למחוק את הדרייבר הישן ואז להתקין את ה BETA או להתקים על הדרייבר הישן? 3. איך אני יכול לראות את ה FPS במשחק? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  20. כל פעם שאני נכנס למשחק או משהו שדורש הרבה מהכרטיס שלי אז המסך נהיה בתור פסים רוחביים כאלו ולא מפסיק עד שאני מתנתק מהמשתמש שלי הכרטיס מסך שלי זה: EVGA GEFORCE 7900GT/GTO יש לי השערה בגלל שעל המחשב שלי מותקן DIRCTX10 (אין לי שמץ מאיפה הוא הופיע...) והכרטיס מסך שלי לא תומך 10 אבל כשאני מנסה להתקין 9.c הוא אומר שהוא מסיים להתקין אבל הגירסא לא משתנה...עזרה בבקשה (למי שלא הבין אני רק צריך דרך שבאמת תחליף לי את הDIRECTX מ10 ל9.C...) תודה מראש

21. Started by roei88,

שלום ברשותי מחשב ניידLG X120 עם כרטיס מסך mobile intel 945 express. הדרך היחידה לחבר את המחשב לטלויזיה היא דרך חיבור VGA. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA-RCA? צריך ממיר מיוחד או משהו כזה או שמספיק הכבל? תודה!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. איזה כרטיס מסך מומלץ בתקציב של 400-500 ש"ח ניתן להוסיף על הלוח הזה ? מדובר בילדים בגיל 8 המשחקים כעת בעיקר במשחקים קלים ואני מעוניין לשפר להם את המחשב מדובר במחשב שנרכש לפני 3 שנים: מעבד AMD Athlon II X3 435 2.9 Box מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H Arctic Cooling feezer 64 pro 64 Transcend 1GB DDR3 1333Mh [TABLE=width: 100%, align: right] [TR] [TD]Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 [/TD] [/TR] [/TABLE] כרגע משתמשים במסך וויסוניק 19 דגם VP930 [TABLE=width: 100%, align: right] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  23. Started by DORAZABI,

קראתי על המדריך בכתבות וזה מפתה..מה אומרים? נ.ב אני לא מבין כלום ומעולם לא ביצעתי אוברקלוק

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  24. אני כבר שבוע מחפש כל מיני מאמרים והמלצות בקשר לכרטיסים הבאים: HD4870 HD4850 כדי לשים את הדגם 4870 אני צריך להחליף ספק, אני מעוניין לקבל המלצות בקשר לבחירה שלי. מאוד חשוב לי. K.S.P הציעה ככה: hd4870 512 gddr5 sapphire vx 550w active pfc 12 cm fan (יש אולי אפשרות גם לרדת בספק?כי הוא חזק) שתי אלה יעלו 1745 לעומת זאת, hd4850 אותה חברה הכל, ואותו ספק יעלה לי 1359 השאלה אם שווה לי להוסיף את ההפרש ביניהם ולקחת את ה4870 (האם ההפרש שווה את הביצועים שאני אקבל) הכרטיסים למערכת הבאה: Q6600 EP35C-DS3R 2 GIGA זיכרון 320 הארד דיסק (אני כרגע עם 9600GT) כל המערכת חדשה 3 חודשים ספק EZCOOL 500W REAL

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  25. השמועות על קיומו של ה-Radeon RX 5300M מתגלות כאמיתיות - ויש גם צמד דגמי Radeon Pro שמככבים בנייד הטרי מבית אפל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.