עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eldad25,

שלום יש לי מחשב בן 11 חודש כל פעם שאני משחק במשחקי און ליין זה עושה לי חלון שחור/כחול ואז רושם לי למטה (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור) יש לי כרטיס מסך AMD Radeon HD 7950 3G GDDR5 SAPPHIRE מחקתי את הדרייברים הישנים דרך התוכנה HWMonitor והתקנתי מחדש וזה לא עזר וגם עשיתי פירמוט למחשב וגם זה לא עזר בבקשה שמישהו יעזור לי זה בילתי ניסבל תודה לעוזרים אלדד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. עדכונים אחרונים חביבים מ-Computex 2016: אסוס הציגה גירסה מעודכנת לעמדת ה-XG Station שלה, שמאכלסת כרטיס מסך שולחני ומאפשרת לחבר אותו באופן חיצוני לכל מחשב עם חיבור USB Type-C תומך Thunderbolt 3. הדגם המעודכן מתבסס כאמור על טכנולוגיית ה-Thunderbolt 3 (במקום על מחבר ייחודי שהוצג בעבר) וכולל גם ספק כוח של לא פחות מ-680 וואט, שמתוכם 500 וואט מיועדים לכרטיס המסך (השאר לחיבורי USB לטעינה מהירה שקיימים בעמדה) ומבטיחים שכל דגם בסביבה יוכל לעבוד עם העמדה. ה-XG Station 2 אמורה להגיע לשוק רשמית לקראת סוף השנה, והנעלם הגדול הוא כמובן המחיר - האם היא תהיה זולה מספיק בכדי להוות פתרון אפשרי לגיימר הממוצע, או שצפוי לנו עוד מוצר בעלות של 500 דולר כמו עמדת ה-Razer Core החי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 8-Ball,

אני קונה מחשב לעריכת וידאו דיגיטלית (עם FIRE WIRE ולא עם כרטיס דגימה)....הבנתי של ALL IN WONDER יש יכולות מיוחדות שאולי יוכלו לעזורל י בעריכת וידאו...אבל מצד שני לא חייבים כרטיס מסך חזק בשביל העריכה שאני אעשה (כי העריכה תנצל את הזיכרון המעבד ואת ההארד דיסק) התיכנון המקורי שלי היה לקנות את ה9800np בארץ..שעולה כ1600 אבל ה RADEON 9800 PRO 128MB ALL IN WONDER עולה בחו"ל בערך 1600 שקל... בארץ עוד לא נקלתי בו..אבל הוא יעלה לפחות 2500 אני מאמין... למומחים שבכם...כדאי???

4. יש לי מחשב עם מעבד 2.4 של אינטל,לוח אם של ASUS ה-P4S533VM עם AGPX4 זכרון 512 MB DDR וכרטיס מסך 9800 PRO של GIGABYTE. אני נחשב לגיימר. נאמר לי כי במפרט המחשב שיש לי אני לא מנצל אפילו כ50% מכוחו של הכרטיס מסך. אני מאוד רוצה לשדרג לPCI EXPRESS אך יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שהוא תומך בAGP. מה אני יכול לעשות ולשנות על מנת לנצל כ100% מכוחו של הכרטיס מסך. אני חייב לציין כי גם במפרט הזה אני מריץ משחקים בצורה די טובה,ברזולוציות גבוהות ובאפקטים גבוהים.אך מצד שני חבל לי שאני לא מנצל מספיק מכוחו של הכרטיס שעדיין נחשב היום לכרטיס חזק.

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  5. מה עושים??? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by thegodx,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66949&saleNo=728331&comp=1#additionalInfo 19' במחיר 600 שקל?!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי תקלה מעצבנת, עיוותים.. הכל מחובר הכל טוב ויפה אבל יש עיוותים הדגם של הכרטיס טלווזיה הוא WINFAST TV2000 XP GOLBAL התוכנת הפעלה זה WINFAST PVR2 חשוב לצין שאין תקלה בממיר של הוט, כל עוד יש תמונ הלדעתי הוא בסדר גמור..

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. היי ראיתי בפורומים שיש בעיה עם כרטיסים שמומהרים (OC) מהחברה עצמה, האם זה נכון, כי אני הולך לקנות כרטיס כזה היום , תודה רוני

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by elad76,

קראתי בכמה אתרים שהכרטיס הזה שעולה 2400 שקל!!לא יכול להפעיל את המשחק על הגדרות גבוהות בכלל... ועוד בבינוניות הוא מגיע ל35 40 .. מזה!!??משלמים עליו 2400 שקל!!!קונים בזה PSP!

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by Micahell bet.,

יש לי 9800 פרו+3.10 , ברירת המחדל אצלי במחשב היא על 85. בכל מקרה, כשאני מריץ משחקים כמו, הנסיך הפרסי, UT2003 ,ET וכו' האם התדר נשאר על 85 או שהוא מה? אודה לכם אם תחזירו אותי לענינים.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  11. זה המפרט: מעבד I5 4570 לוח אם גיגה בייט סוקט 1150 זיכרון 6GB DDR3 1333 מארז מדיה סנטר (יש מקום לכרטיס מסך בדקתי) קשיח 1TB קירור סטוק ספק טרמינלטק 550W ככה שזה יסחב לדעתי...

12. Started by uriash,

שלום, יש לי שני מסכים: triniton ומסך lcd. כרטיס המסך שלי הוא GForce 2 GTS 64mb v7700 . שמתי לב שיש בכרטיס יציאת vga ושיש עוד יציאת vga על המחשב (מחוץ לכרטיס) יש לי גם מתאם מוזר שנשאר לי עוד מהימים שהיה לי מקינטוש, שצד אחד שלו הוא AGP והצד השני מוארך וצר יותר (2 שורות שבאחת יש 8 חורים ובשניה 7) במסך lcd אין עוד כניסה חוץ מזו של הVGA. בtriniton יש שתי כניסות VGA. זה כל מה שיש לי. השאלה היא אם אני יכול לחבר את שני המסכים למחשב כך שאוכל להפוך אותם למסך אחד רחב? אם לא, (כך נראה לי) איך כן אפשר לחבר אותם? בתודה רבה מראש לכל יועץ עצה ולכל מורה דרך באפלה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היות ו TMS שיחקו אותה עם ה 4850 אני בהחלט חושב שהם צריכים לעשות משהו בקשר ל 4870

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by moshe51,

אנשים מה יותר כדי לקנות מבחינה הגרפית שלו והתפקוד שלו בעתיד ועכשיו? Leadtek Winfast GeForce A6200 TD128M 128-bit DVI הינה קישור מאיפו שאני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10220 או ?RADEON 9600XT 256MB? הינה גם קישור מאיפו שאני יקנה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1073 שניהם יש אותו מחיר אני רק לא יודע מה עדיך לקנות ותדה מראש. נ.ב מי שיגיד שאני סתם פתחתי עוד דיון שלא יגיב כי כבר אמרתם זה איציק פתח ולא אני אז זה לא קשור אחד לשניה(מה שאתם אמרתם)

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by adizarko,

אני מנסה להתקין את הדרייבר והכול עובד חלק, אני עושה ריסטרט למחשב ואז אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מנסה להפעיל את control panel של ati: CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. מישהו יודע למה זה קורה? Net frame מותקן.... תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by shlomi1980,

כרגע אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אחרי הספירה המסקרנת לאחור, נחשפים המרכיבים הטכניים בליבת Vega המתקדמת במיוחד מבית מפתחת השבבים. האם יש כאן תחרות אמיתית ל-Pascal של NVIDIA? לכתבה

19. Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) כרגע זה הכרטיס הנוכחי Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by dsane,

ספק 400W fsp הארד דיסק 500GB מעבד 3 GHZ הכרטיס עובד בהתחלה ובמסך ה boot אבל בשניה שבה הוא מתחיל להעלות את הווינדוס המסך נכבה וטוען כי לא מתקבל כל סיגנל. וכן חיברתי את המתח הנוסף לכרטיס המסך. מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  21. יש ברשותי HD4780 שכבר כמה חודשים עושה לי ארטיפקטים בזמנים רנדומלים (של ימים, ולא בהכרח בזמן מאמץ, הכרטיס ללא OC), בהתחלה התעלמתי מזה כי זה לא היה נורא, לאחרונה זה בתדירות גבוהה יותר ואחרי שזה מתחיל המסך נכבה (רק איתחול מחזיר אותו לתחיה, ובעקבות זאת אני מאבד מידע חשוב). שללתי את המקור בדרייבים היות וזה קורה מאז שעוד היה לי XP במחשב (מאז עברתי לויסטה ואח"כ WIN7 וכן עשרות דרייברים). עשיתי בדיקות שונות בזמן מאמץ (ATITool ו- OCCT וכו'), אך לא מתגלה שום בעיה. הספק כוח שלי הוא חדש (במפרט מימין), וזה קרה גם עם הספק כוח הקודם (שהיה תקין). מה עוד יכול להיות הגורם לזה (שאר הרכיבים תקינים ועוברים בדיקות ללא בעיה) ? ככה זה נראה לפני שהמסך נכבה - עריכה: שכחתי להוסיף לסימפטום של…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Gal.S,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במקום 8800gt שהפסיק לעבוד. המפרט שלי הוא: מעבד Intel q6600 לוח אם Gigabyte p35 ds3 זכרונות 2gb 800mhz ספק seasonic 500w העניין הוא שאני לא מעודכן בשנים האחרונות ככה שאני לא יודע מה תואם בערך לביצועים של ה8800gt שהחזיק אותי עד היום נחמד מאוד. בכל אופן דרישות הכרטיס צריכות להיות: 1. שיתאים למפרט. 2. שיהיה באותה רמה כמו ה8800gt או יותר בסכום של עד 400 ש״ח.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. המתחרה של HP עבור ה-XPS 13 הנודע יהיה הראשון להנות משירותיו של הכרטיס הגראפי היעיל והעוצמתי ביותר שניתן לדחוס במחשבים עם עובי של פחות מ-15 מילימטרים לכתבה

24. Started by Cupid Me,

חבר'ה 7900GS ו-X1650PRO שווים בביצועים? תודה

25. היי, אני מחפש דרך להקליט את מה שקורה על המחשב באיכות הגבוה ביותר. - יש מכשיר שמאפשר לחבר אליו את הכרטיס מסך ישירות ולהקליט ? - יש אפשרות לנגן דרך FW את מה שקורה על המחשב ? - מתאמים בין DVI לבין FW ? - אפשרויות שלא חשבתי עליהם ? - תוכנות להקלטה לא עושות את העבודה (כמובן שלא בדקתי את כוללללם רק כמה) המחשב גם מריץ את הכל רגיל וגם מריץ את ההקלטה = קפיצות בהקלטה.. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.