עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Micahell bet.,

יש לי 9800 פרו+3.10 , ברירת המחדל אצלי במחשב היא על 85. בכל מקרה, כשאני מריץ משחקים כמו, הנסיך הפרסי, UT2003 ,ET וכו' האם התדר נשאר על 85 או שהוא מה? אודה לכם אם תחזירו אותי לענינים.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. זה המפרט: מעבד I5 4570 לוח אם גיגה בייט סוקט 1150 זיכרון 6GB DDR3 1333 מארז מדיה סנטר (יש מקום לכרטיס מסך בדקתי) קשיח 1TB קירור סטוק ספק טרמינלטק 550W ככה שזה יסחב לדעתי...

3. Started by uriash,

שלום, יש לי שני מסכים: triniton ומסך lcd. כרטיס המסך שלי הוא GForce 2 GTS 64mb v7700 . שמתי לב שיש בכרטיס יציאת vga ושיש עוד יציאת vga על המחשב (מחוץ לכרטיס) יש לי גם מתאם מוזר שנשאר לי עוד מהימים שהיה לי מקינטוש, שצד אחד שלו הוא AGP והצד השני מוארך וצר יותר (2 שורות שבאחת יש 8 חורים ובשניה 7) במסך lcd אין עוד כניסה חוץ מזו של הVGA. בtriniton יש שתי כניסות VGA. זה כל מה שיש לי. השאלה היא אם אני יכול לחבר את שני המסכים למחשב כך שאוכל להפוך אותם למסך אחד רחב? אם לא, (כך נראה לי) איך כן אפשר לחבר אותם? בתודה רבה מראש לכל יועץ עצה ולכל מורה דרך באפלה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היות ו TMS שיחקו אותה עם ה 4850 אני בהחלט חושב שהם צריכים לעשות משהו בקשר ל 4870

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by moshe51,

אנשים מה יותר כדי לקנות מבחינה הגרפית שלו והתפקוד שלו בעתיד ועכשיו? Leadtek Winfast GeForce A6200 TD128M 128-bit DVI הינה קישור מאיפו שאני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10220 או ?RADEON 9600XT 256MB? הינה גם קישור מאיפו שאני יקנה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1073 שניהם יש אותו מחיר אני רק לא יודע מה עדיך לקנות ותדה מראש. נ.ב מי שיגיד שאני סתם פתחתי עוד דיון שלא יגיב כי כבר אמרתם זה איציק פתח ולא אני אז זה לא קשור אחד לשניה(מה שאתם אמרתם)

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by adizarko,

אני מנסה להתקין את הדרייבר והכול עובד חלק, אני עושה ריסטרט למחשב ואז אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מנסה להפעיל את control panel של ati: CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. מישהו יודע למה זה קורה? Net frame מותקן.... תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by shlomi1980,

כרגע אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אחרי הספירה המסקרנת לאחור, נחשפים המרכיבים הטכניים בליבת Vega המתקדמת במיוחד מבית מפתחת השבבים. האם יש כאן תחרות אמיתית ל-Pascal של NVIDIA? לכתבה

10. Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) כרגע זה הכרטיס הנוכחי Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by dsane,

ספק 400W fsp הארד דיסק 500GB מעבד 3 GHZ הכרטיס עובד בהתחלה ובמסך ה boot אבל בשניה שבה הוא מתחיל להעלות את הווינדוס המסך נכבה וטוען כי לא מתקבל כל סיגנל. וכן חיברתי את המתח הנוסף לכרטיס המסך. מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  12. יש ברשותי HD4780 שכבר כמה חודשים עושה לי ארטיפקטים בזמנים רנדומלים (של ימים, ולא בהכרח בזמן מאמץ, הכרטיס ללא OC), בהתחלה התעלמתי מזה כי זה לא היה נורא, לאחרונה זה בתדירות גבוהה יותר ואחרי שזה מתחיל המסך נכבה (רק איתחול מחזיר אותו לתחיה, ובעקבות זאת אני מאבד מידע חשוב). שללתי את המקור בדרייבים היות וזה קורה מאז שעוד היה לי XP במחשב (מאז עברתי לויסטה ואח"כ WIN7 וכן עשרות דרייברים). עשיתי בדיקות שונות בזמן מאמץ (ATITool ו- OCCT וכו'), אך לא מתגלה שום בעיה. הספק כוח שלי הוא חדש (במפרט מימין), וזה קרה גם עם הספק כוח הקודם (שהיה תקין). מה עוד יכול להיות הגורם לזה (שאר הרכיבים תקינים ועוברים בדיקות ללא בעיה) ? ככה זה נראה לפני שהמסך נכבה - עריכה: שכחתי להוסיף לסימפטום של…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Gal.S,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במקום 8800gt שהפסיק לעבוד. המפרט שלי הוא: מעבד Intel q6600 לוח אם Gigabyte p35 ds3 זכרונות 2gb 800mhz ספק seasonic 500w העניין הוא שאני לא מעודכן בשנים האחרונות ככה שאני לא יודע מה תואם בערך לביצועים של ה8800gt שהחזיק אותי עד היום נחמד מאוד. בכל אופן דרישות הכרטיס צריכות להיות: 1. שיתאים למפרט. 2. שיהיה באותה רמה כמו ה8800gt או יותר בסכום של עד 400 ש״ח.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המתחרה של HP עבור ה-XPS 13 הנודע יהיה הראשון להנות משירותיו של הכרטיס הגראפי היעיל והעוצמתי ביותר שניתן לדחוס במחשבים עם עובי של פחות מ-15 מילימטרים לכתבה

15. Started by Cupid Me,

חבר'ה 7900GS ו-X1650PRO שווים בביצועים? תודה

16. היי, אני מחפש דרך להקליט את מה שקורה על המחשב באיכות הגבוה ביותר. - יש מכשיר שמאפשר לחבר אליו את הכרטיס מסך ישירות ולהקליט ? - יש אפשרות לנגן דרך FW את מה שקורה על המחשב ? - מתאמים בין DVI לבין FW ? - אפשרויות שלא חשבתי עליהם ? - תוכנות להקלטה לא עושות את העבודה (כמובן שלא בדקתי את כוללללם רק כמה) המחשב גם מריץ את הכל רגיל וגם מריץ את ההקלטה = קפיצות בהקלטה.. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yot,

תראו מה קורה לכרטיס (התחיל היום, אולי בגלל החמסין) בזמן הרצה של הסימולטור Lo-Mac

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני רוצה לנסות לבנות מערך של 3 מסכים למשחקים. ככל הנראה אלו יהיו מסכים ברזולוציה 1680X1050. כלומר הרזולוציה של המשחק צריכה להיות 5040X1050. בגלל שלוח אם שלי לא תומך בCL\SLI חשבתי אולי יש איזה אפשרות של כ.מסך יחיד שיריץ את זה? לפחות על הגדרות בינוניות. המערכת הנוכחית שלי היא: CPU: E8400 CPU COOLER: SCYTHE MUGEN II GPU: ASUS GTX 260 896MB VGA COOLER: ARCTIC COOLING ACCELERO XTREME GTX 280 MEM: 2x2GB DDR II 800 OCZ HD: WD 500GB 8MB 7200RPM MB: GA EP43-DS3L PSU: ToughPower W0103 600W PFC case: CM590 Microsoft multimedia kBORD & מכרסם קטן בשם G5. T220 22' והאם משהו מכיר איפה אפשר לראות רשימה של משחקים התומכים בריבוי (3) מסכים. תודה מראש לעוזרים. נ.ב אפילו הכוונה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אולי מישהו יודע מי מייבא את Matrox לארץ??

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  20. Started by alon83438,

היי.. אם יש לי מסרטת וידיאו של סוני (לא דיגיטלית) האם אני יכול להקליט ממנה למחשב דרך כרטיס VIVO רגיל (לא AIW) ?? תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. יש לי ג'יפורס fx5200 שקיבלתי מתנה ויש לי אופציה לקנות ati radeon 9700pro ב415 שקל, כדאי לי לקנות?

22. הספק הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3887&CatCode=409 המארז הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3720&CatCode=408 הכרטיס מסך הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3696&CatCode=400 אני רוצה להתקין אותם במחשב שלי : Q6600 מעבד לוח g31 (לא יודע בטוח)כולל pcle2 מסך 1680X1050 עם יש אמלצות אחרות רק אבל רק ! מאייבורי! כי יש לי אחריות שם

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, יש לי כרטיס 4870 של GIGABYTE, בזמן מנוחה המאוורר של הכרטיס נמצא על 25% מהירות סיבוב, הטמפרטורה במצב זה עומדת על 82 מעלות, והרעש מהמאווררר מפריע לי. אני רוצה להחליף את המאוורר למשהו שקט יותר, השאלה היא האם ה - Accelero TWIN TURBO אכן שקט מאוד ועד כמה הוא מוריד את הטמפרטורה? אני מדגיש שוב (כמו בכותרת) המטרה היא שקט.האם כדאי לקנות אותו? או אולי משהו אחר (אם יש בטווח מחירים של 200 ש"ח). תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך: nvidiae GeForce GTX 660 מעבד i5 3470 זכרון 8G לוח Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט Z77 יש לי את התוכנה easytune6 שעודכנה יחד עם הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני משחק יש לי בעיה שכאילו הכרטיס מסך מפסיק לעבוד לכמה שניות(2-4 בערך) וחוזר ואז יש לי מסך לבן. בדקתי בתוכנה ואני רואה שהגדרות HMZ של הכרטיס מסך הם: 549HMZ Core: Memory: HMZ 3004 לא נראה לי שהגדרות אלה מתאימות^^ האם בהגדרות אלה אני מנצל את היכולת של הכרטיס מסך?והאם זו הבעיה שהוא מתכבה... אשמח אם מישהו יכול להתאים לי את ההגדרות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by Inglorious,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי CSGO על הרזולוצייה הגבוהה ביותר בצורה חלקה על המחשב, לא צריך כרטיס ליותר מזה כי המחשב לא משמש אותי לגיימינג אלא רק ל-CSGO בשעות הפנאי, ולכן אם אפשר שיהיה כמה שיותר זול. המפרט שלי הוא: i7 4790 ASROCK B85M 16GB DDR3 KINSTON Hyper x RAM ספק Antec VP-500 מסך Dell U2414H מארז Antec GX500 תודה רבה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.