כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום ראיתי שיש לוחות אם p55 שתומכים ב crossfire אבל כש pcie אחד עובד על x16 והשני x4 ויש לוחות שעובדים אחד x16 והשני x8 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם והאם זה משפיע על הביצועים תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היה לי כרטיס RX600XT של RADEON איתו לא היתה לי בעיה ושידרתי לטלוויזיה והכל היה בסדר. אתמול התקנתי את הכרטיס החדש ואת הדריוורים, בהתחלה בכלל הוא לא זיהה שהוא מחובר לטלוויזיה. אחרי שהכרחתי אותו לזהות אותה, אני לוחץ על כפתור ה-ON שאמור להתחיל לשדר לטלוויזיה, אבל כלום לא קורה. מבחינת חיבורים לא שיניתי כלום וכפי שכבר אמרתי ראיתי עם הכרטיס הקודם בסדר. אודה אם תוכלו לעזור לי, ובנוסף אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס שקניתי נחשב לטוב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, יש שתי גרסאות אצל ספיר, 256 מגה ו128, מה עדיף? יש הפרש גדול בביצועים בדברים שלו צריכים יותר מ128? בכמה ה128 עובר? וד"א יש הבדל טכני בזכרונות? 128ביט או 256? זמני גישה? פרטים אנשים... תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב החדש שלי כבר 4 חודשים והייתי מרוצה ממנו זמן רב וגם מהכרטיס מסך עד שהתחילה להיות לי בעיה של עלייה גבוהה בטמפ' של הכרטיס מסך בחודשיים הראשונים שהיה לי את המחשב (ראה מפרט) הייתי מבסוט מהכרטיס מסך והטמפ' מנוחה הייתה 36 ושהייתי משחק פיפא 2006 המשחק היה עובד חלק פתאום שמתי לב שככל שעברו הימים הטמפ' מנוחה והמאמץ היו עולות בכמה מעלות עד החודש הזה שזה הגיע לטמפ' שנראית לי לא נורמלית ודרך אגב הכרטיס ללא אוברקללוק ולא ניסיתי עליו עוד פעם אחת OC ובגלל זה הייתי בהלם ואחר כך משחקים כמו פיפא לא עבדו לי חלק פה ושם היו תקיעות שתבינו זה פיפא זה לא מנוע כבד וגם משחקים כמו FEAR וHALF LIFE 2 היו בהם תקיעות ואני מבואס ואני לא יודע למה הטמפ' כל הזמן עולה אני מפחד שהכרטיס ייש…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.ocworkbench.com/2004/xgi/volariv8/mainstream_p8.htm חבל שאין בארץ... אפשר היה להמליץ אותו במקום ה 9550.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
זאת פשוט שאלה שקשורה לנושא, ואין תקציב מסויים. האם ATI readon 9250 ייפעל על הלוח אם והמעבד האלו: מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI ?? איתי
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
בבנצ'מרק הזה מראה שהכרטיס החדש 4870X2 משאיר אבק על GTX280 לפי האתר של AMD הבא: http://game.amd.com/us-en/unlock_radeonhd4870x2.aspx?p=4 תסתכלו בלשונים שם יש Benchmark ... למי שאין כוח הינה התמונה http://game.amd.com/us-en/content/images/unlock/radeonhd4870x2/hd_4870_x2_benchmark_chart_02_large.jpg אמיתי?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, קראתי המון מאמרים על 710t ושמעתי שהוא מעולה אבל אני מעדיף 19 אינצ' אז מה שרציתי לדעת היא מה יותר טוב למשחקים ולסרטים 710t או 913b עידו
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הכרטיס מסך התכנאי אמר שהוא צריךלירשום להם בדף מה הבעיות של הכרטיס מסך החברה אזות שנותנת אחריות לכרטיס מסך הם יעשו בדיקות על הכרטיס מסך? ועם הכרטיס לא תקין אז הם נותנים כרטיס חדש? וגם אני שולח להם יום רשאון את הכרטיס הם הם יחזירו לי את הכרטיס מסך מהיר? שאלה אחרת- עם אני סם את המסך על איזה רוזלציה אז אני צריך לעשות שהמסך יהיה על 75MHZ או על 85MHZ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני כבר בא לקנות וזה פתאום אני רואה שהורידו אותו אי אפשר להשיג יותר?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Sonstiges_1/Berichte_Teil1/Daytona_Part1/daytona_part1.html זה דסר שלא ידעתי אליו
-
שלום. יש בידי כרטיס מסך ASUS RADEON 2600 HD PRO בחיבור AGP... באתר של ATI-AMD יש דרייברים לגרסת הPCI EX שלא יוצא לי להתקינם על המחשב שלי... איפה אני יכול למצוא דרייברים עדכניים לכרטיס שלי? תודה לעוזרים.....
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איזה בעסה!!! יומיים אני מנסה לפתור את הבעיה של dual view אצלי ובסוף גיליתי שברגע שאני מסיר את הסימן של SLI אני נמצא ב-dual view וברגע שאני מסמן אז ה-dual view מפסיק לעבוד..... :'( מה הקשר לעזאזל!! איזה באסה.. ממש מרגיז. בגדול אני רוב הזמן בדואל כאשר אני באינטרנט..... אבל חשבתי לשחק לדוגמא ומסך השני האינטרנט או לא יודע מה.. אבל עכשיו אני יצטרך כאילו להתפשר ולוותר על SLI כשאני ב-DUAL VIEW או פשוט לשחק ב-SLI ולא להיות ב-DUAL VIEW... אוף!! אם מישהו יודע מה לעשות או רעיונות... פליז.....
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GFORCE 7600 ויש לי אותו כבר שנתיים מאייבורי ולאחרונה(חצי שנה בקרוב) יש לי בכל משחק תלת מימדי ארטיפקט ובכמויות אדירות וזה לא משנה כמה נמוכה הגראפיקה שאני שם ויש לי הוכחה שזה בכרטיס ולא משהו אחר בגלל שכאני מחליף את הכרטיס שלי בכרטיס אחר אז זה עובד בסדר(REDEON X300) ואני הכל מקרה רוצה בקרוב להקנות את HD 4670 של MSI אבל אני מעדיף שאם אני יכול עוד להשתמש בכרטיס שלי אז לפחות שיעבוד כי כרגע אני השגתי את BURNOUT החדש למחשב ואני כל כך אוהב ואני לא יכול לגעת בו רק בגלל זה אז בבקשה תעזרו לי ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברה! יש לי 2 כרטיסי מסך חדשים שנרכשו לאחרונה - אחד X1950XT והשני 8800GTS. שניהם תומכי VIVO. היום באים להתקין לי שקע של יס עם ממיר סנטימטר מהמחשב. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הממיר ישירות למחשב ע"מ לצפות במחשב בשידורי הטלוויזיה - כולל הקלטה וכל הפונקציות הנוספות עם אחד או עם 2 הכרטיסים האלו(דגש על 8880 GTS)- ואיך אוכל לחבר אותם - איזה חוטים וכו... לבסוף -אם אפשר- האם כדאי להתקין חלונות מדיה סנטר - ואיזו גרסה(ויסטה או XP) לקבלת התמיכה החלקה ביותר? אם אי אפשר לחבר את המחשב לממיר- איזה כרטיס במחיר סביר יתן לי את התמורה הראויה ביותר(הכרטיס בעל היחס/ביצועים)? תודה ולילה/בוקר טוב לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב שאמור להתחבר למסך סמסונג T260 ברזולוציה 1920X1200. השימוש העיקרי הוא משרדי/אינטרנט/סרטים/אימיול/ ולפעמים סימולטור מסוקים ריל פלייט G4 השאלה שלי האם לפי המפרט של המחשב, אני יצטרך גם כרטיס מסך או שמספיק הכרטיס של לוח האם? אם כן, איזה כרטיס מומלץ לי לקנות לקבלת ביצועים טובים? האם רצוי לשנות את המפרט, למפרט אחר עם ספק כח יותר חזק? (ואם כן- אז לאיזה אתם ממליצים)? המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON II X3 440 AM3 (3.0GHz) - BOX לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 קרור למעבד Arctic…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות prophetview 920 dvi אבל, גם בגלל שרק לפנדה יש והשירות שם גרוע וה"delay" עצום בדרך כלל וגם בגלל שעד עכשיו עבדתי עם 19" חשבתי ללכת על 18" LCD. אני מחפש מסך באיכות גבוהה, שאפשר יהיה לשחק משחקים, יציאת DVI וכמובן שמהחיר לא יהיה אסטרונומי. תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שמעתי ש-radeon 9800 128 mb בעל ביצועים חזקים יותר מ-radeon 9800 256mb!האם זה נכון? לפי דעתי זה לא הגיוני שזיכרון יותר גדול יפיק ביצועים נמוכים יותר לא? ועוד שאלה: האם יש הבדל מהותי הין הביצועים של שניהם?ואיזה? תודה למראש
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי הרצים של מסך: כאשר הדרייבר של המסך מותקן, אני יכול לשים על עד 100 הרצים, שמרגישים שהוא הרבה יותר טוב מ-60. עכשיו, כאשר התקנתי את ה-Catalyst Control Center בגרסת ה-5.3 לראשונה, התאפשר לי להגדיר את ההרצים אף עד 200. שמתי, העכבר זז יותר מהר, רואים טוב - האם כדאי להשאיר? האם 100 יותר טוב מ-85? אומרים שכל שישנם יותר הרצים, כך זה יותר טוב, מה דעתכם? הסבירו לי בבקשה מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד - מה הכי פחות מזיק לעיניים? אגב, יש לי מסך LG Flatron F900B. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם אך אני יכול להבדיל בין ב 64 ל 128ביט בכרטיס מסך FX5200 אבל רק לפי צורה חיצונית ??
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שמעו, לפני חודש קניתי מחשב חדש.. כל המשחקים שאני העלתי (Black&White - FEAR - NEEDFORSPEED MOST WANTED ועוד..) עובדים עם בעיות גראפיקה. יש "הימרחויות"במשחקים וכל מני דברים שלא אמורים לקרות.. גם אמרתי לטכנאי שלי פעם קודמת שיחליף לי את הכרטיס מסך וזה לא עזר. הדגם שלי - GeForce 6600 NX LE 256MB. עדכנתי את הכרטיס מסך לפני חודש בערך.. את הבעיה תוכלו לראות כאן: http://loading.co.il/uploads/1378171953.gif אם צריך עוד אני יכול לתת.. (אם צריך מפרט של המחשב..: 1024 MB RAM כרטיס מסך ידוע מעבד Pentium 4 3.0 GHZ 2mb דיסק קשיח 120 GB מסך ישן של 17 אינץ' אולי זה קשור O_O. ) מקווה שתעזרו לי לפתור, אייל D:
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כידוע amd רכשה את ati. האם לדעתכם יכול לקרות מצב שבעתיד לא ייצאו דרייברים חדשים? (אני מניח שלא אבל רוצה לשמוע את דעתכם ;D). לפי מה שידוע וזכור לי, מי שקנה בזמנו את כרטיסי הvoodo האחרונים של 3DFX טיפה נדפק.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מי יותר חזק ה GEFORCE 9800GT ======= NVIDIA HD4870 ===== ATI מי מביניהם יותר חזק ומי מביניהם לא מקרטע במשחקים כבדים במסך 22 אינצ
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-