עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני עורך וידאו עם פרמייר CS3 ולאחרונה התחלתי לעבוד גם עם אפטר אפקטס. הכל יופי טופי. נכנס לי ג'וק ללמוד AVID. התוכנה מחייבת את אחד מכרטיסי המסך של NVIDIA מסדרת ה-FX. בבדיקות שערכתי אני מעוניין לקנות את הדגם המומלץ שלהם QUADRO FX 1500 אבל יצא דגם אחד משופר יותר(FX 1700) עם כמה תוספות מתקדמות שאני לא יודע אם הן רלוונטיות לצרכים שלי אבל, אני לא יודע לקחת החלטה. ב- 1700 יש: 1. יותר זכרון (512) 2. פחות מרחב גישה לזיכרון (128) 3. SHADER גרסה 4 4. DX 10 5. OPEN GL 2.1 ב- 1500 יש: 1. פחות זיכרון (256) 2. יותר מרחב גישה (256) 3. SHADER גרסה 3 4. DX 9C 5. OPEN GL 2 לכאורה נראה שה-1700 הוא מצויין ומבטיח רק טוב. אבל את תכנסו ללינק ששמתי למטה יותר ותקראו את ההשוואה בין 1500 ל 170…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב יש לי מספר מחשבים עם כרטיס GEFORCE6100 מובנה לאחר RESTART ולא משנה מה אני עושה הכרטיס חוזר ל 800X600 בלבד ! למרות שאני מעוניין ב 1024X768 ! שיניתי את ה DRIVER פעמיים . האם יש למישהו פתרון ? [attachment deleted by admin]

3. Started by ilyadd,

אז אני קונה מחשב חדש ואני חושב עלמשהו כמו: 7600GS SONIC 7600GT או שעדיף איזה X1650-X1600 *יש לציין שאני לא גיימר ואני לא צריך כ. מסך כל כך חזק.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. הבנתי של IIYAMA יתרון איכות קטן, אך לא ממש משמעותי (לפי TOMS HARDWARE)... זה שווה 700 שקל הבדל? (2500 לעומת 1800)

5. מה נסגר עם הדרייבר של 8800? גואל נפש.... ממש להקיא... איפה אני רואה AA AF? איפה אני מבצע הגדרות? למה יש רק את הלוח בקרה המכוער הזה? ומה קורה עם 3DMARK? ועם האתר??? כל הפרוייקטים שלי באקטיב אך לא מופיעים.. עם 8800 אני בכלל לא מצליח לשלוח... באתר אין פרוייקטים של 8800... מישהו שמע משהו?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by ran8,

שלום רציתי לדעת אילו כרטיסים חדשים ייצאו ב2009 של ATI ו NVIDIA והאם שווה לחכות....??

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Geforce 5500 256mb נחשב לכרטיס מסך טוב?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by kfirkb,

אם אני קונה מחשב עם לוח אם של ASUS או ג'יגבייט וכרטיס מסך מהסדרה החדשה של G92 GT/GTS, האם עדיף שהכרטיס מסך מסך יהיה מאותו יצרן? למשל, לוח אם וכרטיס של ASUS. יש שיפור בתאום בניהם? או אפילו שיפור בממשק או פיצ'רים כלשהם? או שאין אפילו קמצוץ של יתרון בהתאמה שכזאת?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. איזה כרטיס מסך עדיף יותר לקנות: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 256MB DDR-II DVI Video Card או Albatron Geforce FX 5900QV Turbo 256MB DDR DVI VIVO Retail Video Card או Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Video Card??? מטרה: הדגש על תוכנות גרפיות כמו: Photoshop, 3DMAX, Freehand ואולי גם maya...קצת משחקים. תקציב: עד 2,500 ש"ח. תודה על העצות

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  10. הכרטיס ישמש גם קצת למשחקים אז שיהיה משהו חזק יחסית. וגם שיכלול יציאת HDMI כי אני חושב שזה בזבוז אם יש לי חיבור כזה למסך ואני לא אשתמש בו . לא ככה? תודה מראש. עריכה: אם אפשר שיהיה מ SKYPC כנראה משמה אני קונה את המחשב. זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box לוח אם FoxConn A690GM2MA-8EKRS2H כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-H62N X18 DVD כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro Amd

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. יש לי בעיה מוזרה מאוד שאין לי AA גם אם מסומן רק מהמשחק או רק מהתוכנה ATI TRAY TOOL ..... יכול להיות שיש כאן התנגשות בין ההגדרות של ה CONTROL PANNEL של הדרייבר לבין שאר הדברים איפה יש דרייבר אחרון נטו ? בלי ה CP ובלי ה CCC ? תודה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום לכולם אני כבר כמה שעות שובר את הראש כאשר אני מחבר את כניסת ה VGA למסך מחשב שלי ואת כניסת ה DVI לטלויזיית הLCD שלי בחיבור של DVI to HDMI המצבים היחידים אליהם הצלחתי להגיע הם 1. Clone mode - מאפשר לי אמנם לראות את תצוגת המסך ב2 המסכים אך הרזולוציה לא מתאימה לשניהם אלא רק לאחד מהם בגלל שזה נחשב מסך אחד 2.Extanded mode - תצוגה של אותו מסך ב2 המסכים לא הצלחתי בשום צורה להגיע למצב של Dual שאמור לאפשר לי לשלוט על הרזולוציה של כל מסך בנפרד ושוב מדובר בכרטיס המקולל תוצרת ATI Sapphire x600 pro 256 למישהו יש פיתרון יציריתי לפני שאני מפרק את הכרטיס ל1000חתיכות ונותן לאחיין שלי לבנות פאזל ? וכמובן משקיע עוד כסף על Geforce ? בן

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by irounet,

ערב טוב יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500 עם יציאה של S-VIDEO. רכשתי כבל מתאם בין S-VIDEO לכניסה VIDEO בטלויזיה אבל איכות התמונה מאוד ירודה, כמו גם הסרטים/משחקים שאני רואה דרך הטלויזיה.... האם למישהו יש עצה/פתרון לבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by shirNoshe,

אחרי המון בעיות במחשב הגעתי למסקנה שמשהו בכרטיס לא תקין. אם אני מתקין לו דרייבר(לא משנה איזה..ניסיתי כמה) המחשב פשוט נתקע ולא עוזר כלום. ניסיתי עד לכאן הכל!בדיקת זכרונות,בדיקת HD,פירמוט כולל מחיצות והתקנת WIN.ברגע שאני עושה שתיים שלוש פעולות המחשב נתקע. אבל..אז שמתי לב שב-SAFE MODE הוא לא!חיפשתי בגוגל וראיתי שאחד הדברים שלא עולים ב-SM זה הדרייבר של הכ.מסך. הסרתי אותו לגמרי,כולל זכר ממנו ברגיסטרי והמחשה עולה ללא בעיה והכל בסדר.אמממהה...כמובן שאין דרייבר אז אני בתדר ריענון נמוך וזה משגע אותי,וכמובן הגלילה של דפים לוקחת זמן. בקיצור-מחשב עובד אבל ללא כל הקונפיגורציות שיש לדרייבר כרטיס מסך. אז..איך אני בודק מאשש סופית שזה הכרטיס מסך?ואם כן מה לקנות ברמה שלו אבל דור סידרה 7XXX.…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by tomerco,

קודם כל איזה כרטיס יותר משתלם ה6800GT או ה7600GS 512 mb? לפי מה שהבנתי ה6800GT עדיף.. אבל שימו לב לBFG OC 7600 GS 512MB AGP הוא מגיע עם 420 מהירות ליבה לעומת ה350 של gt .. ודבר שני נניח שאני לוקח את ה6800gt של איזה חברה (יצרנית) לקחת, שיהיה מתאים מבחינת איכות\ביצועים\מחיר ? ומאיפה לקנות? אני חייב את העזרה שלכם חברה..

16. 123נא להתעלם הודעה זו - למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by strife217,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO על מנת לצפות בסרטים רואים את הסרט בסדר גמור אבל את כל הטקסט במחשב אין אפשרות לקרוא, רואים ממש לא ברור (הכתוביות של הסרט בסדר) יש לי RADEON 9500 PRO יש אפשרות לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. Started by shai2009,

ראיתי כמה בנצים ברשת על הכרטיס והוא בהפרש של FPS בודדים מהגירסא של ה-512MB עד שעוברים את הרזולוצייה של 1280*1024. הוא עולה 450ש"ח, לאומת ה-512MB שעולה 650ש"ח(לא כולל את הגירסא של הפליט), אז עדיף את זה ולחסוך 200ש"ח, לא?

19. Started by Monstalicious,

האם באמת משחקי Lcd לא טובים למשחקים? מהי הסיבה לכך? ומהו המסך המומלץ ביותר בתקציב של 1500-2000 שקל למשחקים? שיהיה איכותי בעל ריפרש טוב, ואיכות תמונה מעולה. תודה

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by weissby,

זה כתוב בכ.מסך של nVidia - eVGA מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by siddhartha,

מישהו אולי יודע מתי אמור להגיע משלוח חדש של ה 8800GT לארץ? אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, אבל חבל לי סתם לזרוק 200 ש"ח שהיבואן העלה תוך שבוע היה ניתן ללהשיג את הכרטיס עדלפני שבועיים ומשהו בסביבות ה 1400+ והיום הכי זול שמצאתי זה ב 1580 ש"ח. הכרטיס עדיין שווה את הכסף במחיר הזה, אבל אני מאד אשמח לדעת אם יש לי טעם לחכות למשלוח הבא שבו אולי המחיר ירד חזרה קצת קרוב יותר למחיר שהוא אמור להיות בחו"ל 250$ כמו שהוא תומכר בהתחלה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  22. אהלן, שתי שאלות בנוגע לכרטיס הנ"ל: 1. בעבר ראיתי שיש שתי גרסאות לכרטיס הנ"ל: אחת MCE והשניה לא. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בניהם? 2. רוב החנויות מוכרות היום את גירסת ה-MCE. האם כרטיס זה יתאים לי ל: א) צפיה בטלוויזיה במחשב (דרך ממיר יס/הוט), ב) הקלטה מהטלווייזה למחשב, ג) ביצוע קידוד סביר (זמן/איכות) של ההקלטות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by Loui1410,

אני חושב לקנות לי מסך LCD חדש. אהבתי את המסך הזה, והוא זול יחסית לנתונים שלו. LG L1732TQ גודל: 17 אינץ' (שטוח) זמן תגובה: 4 מילי שניה רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 יחס ניגודיות: 1400:1 בהירות: 300cd/m² כניסת DVI-D זווית צפייה 160/160 מגוון צבעים 16.2M גודל נקודה 0.264 מ"מ מצאתי אותו בבאג ב1799 ש"ח וגם בLamir ב1562 ש"ח. רק בחוניות האלו יש את המסך הזה (ע"פ ZAP). הנה קישור מאתר החברה: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml יש הצעות אחרות באותו טווח מחירים או שזה מצויין?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by idodi10,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT וחיברתי אליו את הטלויזיה. ואני רוצה לשחק במשחק NEED FOR SPEED ואי אפשר לגרור אותו! יש אפשרות לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by cybertoon,

אני צריך שדרוג מהכרטיס גרוטאה ONBOARD שכרגע יש לי למשהו אחר הצורך היחידי שלי הוא שיהיה PCI E DVI רצוי יציאה לTV שיתמוך ברזולוציה המסך שלי 1680x1050 שזו הבעיה העיקרית של הגרוטאה שיש לי עכשיו שעושה את זה כשבא לה. ושירץ סרטים HD בלי תלונות בלי משחקים בלי בלאגנים התקציב כמה שפחות, למרות עד 300 זה סביר. תודה!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים