כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, המערכת שלי: Vista Ultimate 8800 GTS (מותקן דרייבר אחרון) מסך Viewsonic VX922 כשאני נכנס ל control panel של Nvidia יש לי 2 אופציות של ה refresh rate: hertz 60 או hertz 75. כרגע, ברירת המחדל היא 60. כשאני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור (כאילו לא תומך ב 75) 1) מדוע זה קורה - הרי אני אמור לראות רק את את refresh rate הנתמכים לא? 2) האם יש מה לעשות? 3) המצב הכי גרוע זה במשחקים - כשדרך תפריט המשחק אני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור ולא חוזר למצב שבו אפשר לראות משהו! (הייתי צריך להשתלט על המחשב מרחוק עך מנת להחזיר את המצב לקדמותו) אודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ונשאר לי רק כרטיס מסך המפרט הוא מעבד Q6600 , ולוח אם P35 יעוד המחשב בעיקר לעריכת סרטי HD ומעט מאוד משחקים (כמעט ולא) איזה כרטיס מסך הכי מתאים לצרכים שלי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
x800gto2, בינתיים עובד עם 16 צינורות פתוחים ומהירות 540 על 590 ( = X850XTPE) כבר איזה 8 חודשים בלי בעיות... (עם סיילנסר אגב) מחזיק כל משחק קיים על ההגדרות הכי גבוהות עם פילטרים מופעלים בלי הרבה בעיות (חוץ מF.E.A.R למיטב זכרוני שלא שיחקתי בו על הכי גבוה אבל בהחלט ברמה גבוהה) בכל מקרה, יש איזה משחקים באופק שאמורים לגרום לו להתחיל להראות חולשה ולסחוב אותם לא על הרמה הכי גבוהה ?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ה 1950XTX שלהם מיוצר ב 90NM או שהם לא כתבו נכון? http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=161&grp=3 וה 1650P הוא גם ב 80NM או שהוא 90?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי בחברה מחשב חדש שכלל את הכרטיס: 7600GT sonic ועל הקופסא לא כתוב סוניק ובתוכנות שבדקתי( cpu-z, EVERST) לא כתוב את המהירות של הכרטיס אל רק את השם 7600GT ,ללא sonic *ההבדל בין הסוניק לרגיל הוא שברגיל זה 500/1.4 ובסוניק זה 575/1.5 האם יש איזה דרך לבדוק את העיניין ללא פתיחת המארז?תוכנה כלשהיא? עריכה: אם זה עוזר הכרטיס של palit
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
כמעט חצי שנה אחרי שדגמים אלו הוכרזו - צרכנים סוף כל סוף יכולים ליהנות הלכה למעשה משמונה ליבות Zen 3 מתקדמות במעטפת הספק מצומצמת עבור מערכות ניידות קומפקטיות, כאשר אייסר היא זו שמבצעת את הצעד הראשון לזמינות רחבה עם דגם ה-Swift X המסקרן שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
העניין הוא שאני צריך כרטיס חזק אבל שלא יקרה מצב שהוא לא לא ינוצל במלואו בגלל מפרט המחשב שלי אותו רכשתי לפני 3 שנים. המפרט הוא זה: מעבד amd athlon64 3200 s939 לוח gigabyte dual ddr 400 עם 4 סלוטים, pcie. זיכרון 512x2. כרגע יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb ואני צריך משהו יותר חזק למשחקים ולסרטים. אני מעוניין גם בקידוד סרטים ע"י הgpu כלומר קידוד חומרה בשביל h264. התקציב גמיש ואני חושב לקנות עוד 1-2 gb לשיפור ביצועים כאמור יש לי ddr1. אני מעדיף לשחק במשחקים ברוזולוציה כמה שיותר גבוהה עבור מסך 24 אבל עדיין להשאר עם המחשב הישן. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך בתקציב בערך 1000 שקל(+\-). אינני מבין בנושא כרטיסי מסך אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.בנוסף אולי תוכלו להסביר לי את ההבדל בין כרטיסי המסך עם כל שילובי האותיות המסובכים.ד
-
- 13 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני חושב עליה הרבה ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם: יש לי פנטיום4 2.4 אם 256 זיכרון וכל זה. יש לי הרבה משחקים כמו דום3 או ניד פור ספיד אנדגראונד2 שלא פועלים לי על הגדרות גבוהות בקיצור נמעס לי מהכרטיס מסך שיש לי והחלטתי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך. יש לי מספיק כסך שחסכתי לכרטיס מסך וחשבתי על רדון 9800 אם 126 וגם חשבתי על רדון 9600xt אם 256 זיכרון. אני רוצה לדעת ממכם מה יותר מתאים למחשב שלי מי בין שתי אלה? מה יפעיל לי משחקים יפה כמו דום3? ואם יש לי 126 זיכרון זה יעשה את המשחק איטי? מה זה ישנה?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב (לא יקר מידי) לAGP שיכול לתמוך באובליביון וCOD4 איזה כרטיס מומלץ?? ושוב לא יקר מידי. יש לי לוח אם של MSI PT-8 Neo-v תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי את ה-LEADTEK 8800GTX והתקנתי את הדרייוורים של נווידיה ישירות מהאתר שלהם 158.22 ולא מהדיסק של לידטק. בנוסף התקנתי את NTUNE. הבעיה היא שגם עם הNTUNE וגם בלעדיה לא רואים שום דבר בחלון וזה תקף גם לכל התפריטים של הלוח בקרה. ראו תמונה. בכדי לבדוק אם הבעיה היא בדרייוור הסרתי אותו והתקנתי את הדרייוור שמסופק עם הכרטיס מסך והתקלה חזרה על עצמה. יש לי XP 32BIT בויסטה 32BIT אין את הבעיה הזאת רואים את כל מה שצריך להופיע כל האפשרויות של בלוח בקרה. מה יכולה להיות הבעיה עם ה-XP ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת איך הביצוים של ה-gfrocefx 5600 256mb משתןןים ל-readon המחיר לא משנה אז תמליצו אל הכרטיס הטוב מביניהם
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קראתי באתר שיצאה הגרסה החדשה של GTX260 , וכתוב שהם הורידו מחיר , ל280 דולר..שזה 980 ש"ח בערך... ואני התכוונתי לקנות במחיר הזה בערך את 4850...אז רציתי לחכות שזה יגיע לארץ , מתי הכרטיס מגיע לארץ??
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. האם הוא כבר נמכר בארץ? 2. לפי כל הביקורות והשמועות, 8800GT יותר טוב מ8800GTS אך עולה פחות... איך דבר כזה קורה? או שאולי אני לא הבנתי נכון? תודה...
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן להחליף את המסך הישן שלי- ctx pr960f. אני מעוניין לרכוש מסך lcd, האם למישהו יש ניסיון עם המסך של dell הדגם הוא 1907? הייתי מעוניין לדעת איך האיכות של המסך הזה והאם כדאי לקנות אותו או ללכת על מסך אחר. תודה מראש, דורון ריבניק.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש גשר SLi גמיש משום שהגשר הקשיח שהגיע עם לוח האם 680i שלי לא יכול להתחבר מעל לקירור HR-03 GT שהתקנתי. הנה מה שאני מדבר עליו: איפה ניתן למצוא דבר כזה בארץ? בלי זה לא אוכל להשתמש בשני הכרטיסים שלי! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ה CATALYST שמותקן לי עבור הכרטיס הנ"ל הוא ישן אבל ההגדרות שבו מאפשרות לי להתאים את התצוגה בטלוויזיה מבחינת פריסה מלאה על המסך. ( יש לי טלויזיה רגילה לא LCD) התקנתי וויסטה ובדרייבר החדש אין אפשרות לפרוס את התמונה על כל המסך האם יש פתרון שמתחבא בהגדרות החדשות ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה חודשים הם יהיו על המדפים?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בחריץ השני של הלוח שלי בשביל הכרטיס מסך הרי יש לי SLI ? אני רוצה להעביר את הכרטיס שלי מקום בגלל, שהוא יושב מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט, וממש אין מקום לשים שם מאוורר . הדגם של הלוח רשום בחתימה תודה רבה.....
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
זה לא מאפשר לי לפתוח את הCCC. שאלה נוספת, אני אף פעם לא אהבתי את הCCC, האם הורדה של הדרייבר בלבד, והWDM זה כמו הקונטרול פאנאל? תודה. עריכה: לגבי הבעיה מצאתי פתרון, פשוט צריך להתקין את הMicrosoft Net Framework 1.1. לגבי השאלה על הCP אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך CRT עד 2000 ש''ח איזה מסך כדאי לי לקנות בכסף הזה? ;D
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה חברים יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800GT של ELSA GLADIAC הטמפרטורה במנוחה עומדת על 60 מעלות....(טמפרטורה של הליבה) והטמפרטורה מקיפה עומדת על 38-40 מעלות... אז רציתי לשאול האם זה נורמלי? הוא שהוא צריך להיות יותר קר במנוחה?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המערכת כזאת.. ספק 400 וואט מארז space גדול יחסית וגם קריר.. מעבד e2180 @ 2.0 (אני יכול לעשות אוברקלוק ל2.2 ככה) לוח asus p5gc-mx\1333 זיכרון 2 ג'יגה הארדיסק 160+80 sata כ.קול hd של ריאלטק.. מערכרת הפעלה windows xp sp3 עכשו השאלה זה אם 9800 gt יעבוד היטב ושום רכיב לא יעשה צוואר בקבוק.. מבחינת תמיכה הלוח תומך והספק לא יעשה שום בעיה.. השאלה זה אם המעבד יהיה צוואר בקבוק.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולכם (: אבא שלי נמצא בחו"ל ורק עכשיו נזכרתי שאני יכול לבקש ממנו לקנות לי משהו מחו"ל.. אני רוצה שהוא יקנה לי כרטיס מסך, אני רוצה ללכת על הכיוון של ה 512 8800GT עכשיו אני די אובד עצות אין לי מושג מאיזה חנות לקנות ואיזה דגם.. הוא נמצא באוהיו שבארה"ב על איזה דגם אתם ממליצים? חשוב לציין שאני רוצה ללכת על הדגמים היותר זולים סביבות ה270 דולר... תודה רבה לכם (: אגב זה המפרט שלי אם זה משנה: Processor: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box 766 Mother Board: GIGABYTE GA-M55S-S3 483 Hard Disc: Western Digital WD2500AAKS 250GB 359 Memory: TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 + TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 286 Graphic Card: unknown Cage: Raidmax APEX 207 Power Supply: HEC WIN 550W…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-