עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AxSpozChiA,

מה יותר חזק ? האם יש גרסה של 256 מב של 6800gt ו256 ביט ? והאם פתחית הצינורות שכולם מדבירם על זה גורמת לנזק לכרטיס כלומר האם זה נחשב כאובר קלוק והאם זה מקצר את חיי הכרטיס / פוגע ביכולות ?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. תעזרו לי בבקשה http://planet.nana.co.il/yani4/NEW.jpg

• 17 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, אחרי סוג של השוואה שעשיתי החלטתי שכרטיס המסך שהכי כדאי לי לקנות הוא 6600GT. הוא בטווח המחירים של X600XT אבל אין בכלל קשר ביניםה מבחינת ביצועים. כל הבנצ'מרקים שלו שמים אותו ברמה אחת מעל X700PRO. אם למישהו יש הצעה לכרטיס באיזור ה- 1500 שמשתווה...אני אשמח. אם לא. מישהו מכיר את XFX? הם היחידים ב KSP שמבוססים על 6600GT? זה ממש דחוף תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  4. בקיצור אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל אני ער לכך שהיו על כך דיונים רבים אבל בכל זאת כמה שאלות: - אלו מהכרטיסים זמינים עכשיו בחנויות (6600gt, x700pro או x700xt) - הכרטיס הולך להיות חלק ממחשב שייבנה..... האם יש לוחות אם זמינים (נראה לי שאלך על amd אבל הכול תלוי במחיר) בעלי ממשק pci-experess - מהו הכרטיס המשתלם ביותר מבחינת מחיר מביניהם ומיהו בעל המחיר הזול ביותר - חוץ מהעובדה שהradeon צולע בdoom3 האם בשאר המשחקים הקיימים והמשחקים שעומדים לצאת הוא משיג ביצועים טובים יחסית לgeforce ? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by zilbermm,

יש לי כרטיס מסך on board ואין יציאה. יש כרטיס שאוכל לקנות רק ליציאה? האם זה פחות טוב מיציאה שעל כרטיס מסך? כמה זה אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  6. Started by zvkel,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66860&saleNo=473199&comp=1 שווה ? אני מבין שזה בטח מסך על הפנים אבל בכל זאת מפתה וכרגע אני עם מסך דיי ישן (samsung 753df) חוץ מזה שאני רואה סרטים רק בטלוויזיה ולא משחק יותר מדי (אם בכלל)

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום. היום התחילה אצלי בעיה מוזרה שבאמצע משחק (NFSU 2) המסך ניהיה שחור ואי אפשר לעשות כלום. פעם אחת הצלחתי לשחזר את המחשב והיה חלון של DRIVER ATI שכתב שהVPU או משהו כזה נכשל להפעיל משהו, מה אפשר לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by gooz,

ברגעים אלו ממש שגלשתי בפורום קיבלתי על המסך שלל פסים דקים שבאים בכל מיני אזורים קטנים על המסך בכל מיני צבעים. שאני מחדש משהו על המסך הפסים נעלמים וכשאני עובר על איזה משהו יש כזה ריבוא על סמן העכבר שגם כולו עשוי מפסים דקים :\ עכשיו כשעשיתי ריסט למחשב הכל בסדר אבל...אני רוצה לדעת מה זה אומר כדי לדעת אם יש איזושהי בעיה או משהו שאני יכול לעשות. יש לי R9800PRO תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by raananan,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות את המסך הזה אז אני צריך שני דברים. 1. מי שיש לו את המסך הזה, אני צריך את המימדים שלו (עומק הכי חשוב). 2. ביקורות על המסך. יש לי בעית מקום. כרגע יש לי 15 אינצ' ואני רוצה 17 אבל אין לי הרבה מקום כאן. הבעיה שבאתרים שונים יש גדלים שונים של המסך ואי אפשר לדעת בברור. אפילו באתר של החברה יש הבדלים. באתר של ארה"ב ושל אנגליה הם התבלבלו בסיווג הגדלים (עומק גובה ורוחב) אז אני צריך שממש תמדדו עם איזה מטר רץ. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by yohai11,

איך הוא ב 1800? בלי חארטות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. כשהמחשב דלוק ואני נוגע בכרטיס מסך (לבדוק חום או משהו) המסך הופך לפסים וכאלה וכשאני לוחץ ריסט זה מסתדר לא נראה לי שזה צריך לקרות כי אני כמעט לא מזיז אותו, רק שם תאצבע והופ זה בעיה?

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  12. אני לא מבין מהזה אומר יש את Gainward PowerPack! Ultra/2100 TV-DVI(Single Slot) שיש לו תזיכרון הראשון או תe-GeForce 6800, 128 MB DDR מה עדיף יותר גם לOC תודה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  13. זהAsus V9999 GT/TD 256 MB וזה Asus V9999 GE/TD 256 MB יש הבדיל בניהם תודה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by Niv golan,

שלום יש לי כרטיס מסך voodoo 3 וברצוני לבדוק עם הוא טוב.... כרגע יש לי geforce 2 אבל כשאני מחבר את הvoodoo 3 אני לא רואה תמונה על המסך , ואמרו לי משהו על עדכון הכטיס שלי הוא די חדש לא השתמשתי בו הרבה אז אני משוכנע שהוא טוב אז נא לעזור לי .... תודה...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by morientes,

שלום לכולם יש לי מחשב די ישן שאני מתכוון להחליף בעוד מספר חודשים (3-4 חודשים). P4 1.8GHZ 256MB RDRAM Intel Merivile board MX400SE 64MB כמו שאתם רואים יש לי כרטיס מסך עלוב שלא מעלה כמעט שום משחק חדש.(prince ,medal of honor ועוד רבים ויפים) חשבתי אולי לקנות בינתים כרטיס די חלש אבל שעדיין יעלה לי את המשחקים,עד שאני יקנה משה טוב ,אני לא רוצה להשקיע הרבה כיוון שאני מתכוון לקנות pci express. חשבתי על הכרטיס הבא Gigabyte GV-R955128D אם אני לא טועה הוא תומך ב-DIRECTX 9 ויש אותו במחיר די טוב (יחסית) http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1423 ויש אותו מלאי. רציתי לדעת מה דעתכם, האם שווה להשקיע או לא והאם הכרטיס הזה שווה משהו תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by GrandMaster,

אהלן אהלן לאחר שכרטיס המסך הישן שלי שבק חיים, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש.. מכיוון שהתקציב שלי לא בשמיים, החלטתי ללכת על ג'יפורס 6600GT. הבנתי שלתקציב של בערך 1500 ש"ח הוא משתלם ביותר.. עכשיו, יש לי כמה שאלות קטנות: 1. מה ההבדל בין כרטיסי 6600GT לבין כאלה שלא רשום GT (כמובן 6600)? לא מבין בזה 2. מאיזו יצרנית כדאי לקנות את הכרטיס? אלבטרון אולי? לא יודע.. תגידו אתם מה הטוב ביותר.. אבל שיהיה בארץ (עדיף בחנויות פנדס או זיגזג, אבל העיקר שהוא בר השגה בארצנו). 3. מישהו מכיר את החברה Club3D? איך היא? 4. האם מומלץ ביותר לפרמט את המערכת כאשר מתקינים כרטיס מסך חדש או שכדאי לפרמט רק אם יש בעיה? כי פירמוט אני מעדיף לא לעשות אם לא חובה.. תודה רבה מראש וחג שמח , אלון

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  17. מבקש לרכוש כרטיס 9600pro השאלה איזה ? אני צריך לבחור בין GIGABYTE GV-R96P128DH ATI Radeon 9600 PRO 128Mb TV-Out DVI Retail או SAPPHIRE ATI 9600 PRO 256 mb Retail המחיר זהה אך חשוב לי אמינות (שלא יתחיל להרעיש המאורר למשל ) מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by shu sha,

שווה את ה1300 שקל בפנדה?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by kouliben,

האם הייתם ממליצים על כרטיסי ה-ALL IN ONE של ATA כולל VIVO למיניהם, או לקנות כרטיס עריכה ייעודי בנפרד מהכרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר המרות מ-VHS לאמפג, מ-DVD לאמפג 4, וזה אמור לרוץ על מחשב חזק, כך שאני לא צריך להסתמך יותר מדי על כרטיס חזק מבחינת העיבוד. תודה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by t_eliran,

נתקלתי בבעיה של זיהוי כרטיס מסך. המחשב לא שלי ואני לא מכיר אותו כזה טוב. רציתי לדעת איך אני יודע את פרטי כרטיס המסך שברשותי. אל תגיד לי להכנס למנהל התקנים כי הדריבר לא מתאים. (זו הבעיה דרך אגב...) אפילו פתחתי את המארז ועל הכרטיס לא היה כתוב כלום. אני רק יודע שזה ממשפחת וודו3. לך תדע איזה חברה סוג ושבב... בתודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  21. Started by Holography,

הם קטנים,אבל אני לא יודע מה מידת הנזק שהם יכולים לגרום בשלב של הרחפת ב3dmark05 מהירות סטוק והצינורות נעולים (12.5x1.5)

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  22. נא לרכז את כל הדיונים של ה6600GT וכל הדיונים על פתיחת צינורות ל6800הרגיל ואיזה לקנות מה איפה ולמה כאן , מבקש מהמנהלים לעשות את זה סטיקי...(איך לא חשבו על זה עד עכשיו , זה כבר בלתי נסבל כמה שאלות יש על ה6600GT)

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by new!!!!,

מה האבדל בין G660GT ל R9800P ? בכמה אחוזים הG6600 יותר טוב ועם R9800P לפעמים הוקף אותו?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Sony Trinitron VS Mitsubishi Diamentron??? במסכי CRT למחשב כמובן.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by vizido,

שלום, קיבלתי היום מסך LG L1730B ואני מנסה לשנות את זווית ההטיה של יותר אחורה - אין לי מושג איך עושים את זה... משהו יודע?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים