עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Wreckovski,

שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by shay tidhar,

איזה כרטיס יותר טוב או כרטיס טוב אחר בתקציב דומה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by lipa,

שניהם עם DDR3 ראיתי באביט את הכרטיס הזה http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=223

4. Started by TomB,

בתחום המחיר שלו כמובן. כדאי ללכת על WINTV PVR-USB?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. שלום, אני עורך וידאו עם פרמייר CS3 ולאחרונה התחלתי לעבוד גם עם אפטר אפקטס. הכל יופי טופי. נכנס לי ג'וק ללמוד AVID. התוכנה מחייבת את אחד מכרטיסי המסך של NVIDIA מסדרת ה-FX. בבדיקות שערכתי אני מעוניין לקנות את הדגם המומלץ שלהם QUADRO FX 1500 אבל יצא דגם אחד משופר יותר(FX 1700) עם כמה תוספות מתקדמות שאני לא יודע אם הן רלוונטיות לצרכים שלי אבל, אני לא יודע לקחת החלטה. ב- 1700 יש: 1. יותר זכרון (512) 2. פחות מרחב גישה לזיכרון (128) 3. SHADER גרסה 4 4. DX 10 5. OPEN GL 2.1 ב- 1500 יש: 1. פחות זיכרון (256) 2. יותר מרחב גישה (256) 3. SHADER גרסה 3 4. DX 9C 5. OPEN GL 2 לכאורה נראה שה-1700 הוא מצויין ומבטיח רק טוב. אבל את תכנסו ללינק ששמתי למטה יותר ותקראו את ההשוואה בין 1500 ל 170…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד duel 7300+- וקיים מסך של 20 אינצ לא רחב. אני קונה מן הסתם גם כרטיס מסך, ורציתי לדעת איזה כרטיס במחירים 600-800 שיתן לי את הביצועים הכי טובים אני יכול לקנות ?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. שלום! יש לי מחשב די ישן ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. מפרט Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Intel Cherry Creek D915PCY (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16) 2.5 GB RAM GYRO LC-B500E 500W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשהו סביר שיחזיק מעמד קצת יותר משנה. אני לא מצפה לביצועים גבוהים אבל היתי רוצה כרטיס המסוגל להריץ משחקים חדשים. מכיוון שהמעבד ישן, עוד מעט צריך להחליף את המחשב ואני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס חדש. חשבתי על: GeForce 9500 או GeForce 9600. אבל אני לא בטוח אם זה לא הגזמה, ואולי יש כרטיס מסך יותר זול אם ביצועים סבירים (הרי אני מחליף בעוד שנה)? שאלה נוספת איך הספק שלי (500W) יחזיק אם כרטיס חדש?

8. Started by sh_idan,

שלום ! המוכר בחנות מחשבים הציע לי את הכרטיס ב1300 שקל . אני מעוניין לדעת מספר דברים: קודם כל למה הכרטיס של גיגה בייט זול יחסית לאותו כרטיס של חברות אחרות? (יש 3 שנות אחריות). האם זה רק עניין של באנדל ? איך הקירורים שבאים איתו? ומזה הVIVO שיש לו ? בכמה הוא מיקר את העסק ? תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by ran8,

שלום רציתי לדעת אילו כרטיסים חדשים ייצאו ב2009 של ATI ו NVIDIA והאם שווה לחכות....??

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by MasterGal,

הייתי מעוניין לקנות מסך למחשב עד 770 ש"ח אשמח אם תייעצו לי מה לקנות, תודה.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by Godmoney,

אני רוצה להעביר את כל אוסף קלטות ה VHS שלי ל DVD. אני משער שבשביל זה אני אקנה כרטיס וידאו/טלווזיה (אין לי מושג מה ההבדל בין השניים...) ואקליט בעזרתו מהוידאו למחשב. אין לי מושג אפילו איפה להתחיל לחפש המלצות וטווחי מחירים. חשבתי לקנות משהו טוב באיביי בסביבות ה-300 שקל. למישהו יש המלצה בשבילי?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by giloman,

9800XT ב1500 ש''ח כולל HL2 (הקופון ) חדש של ASUS ...

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  13. שלום. לאחרונה השגתי כרטיס מסך PCI -E - GEFORCE 6200 אותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף לכרטיס GEFORCE 8600 שכבר מחובר. על הלוח אם יש PCI-E SLOT נוסף המתאים ל SLI, אבל כמובן שאין בכוונתי להשתמש באפשרות ה SLI כי הכרטיסים לא זהים. למחשב כבר מחוברים שני מסכי LCD ואני רוצה לחבר טלוויזיה לכרטיס הנוסף... חיברתי את הכרטיס אבל המחשב לא מזהה אותו. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by amitaihasnes7,

מי יותר טוב ה-7600GT או ה-FX6800GS?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by krembo0o,

its a DX10 card?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  16. Started by G-SHOCK,

ערב טוב לכולם ברצוני להעביר סרטי וידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב,לשמירה גם על הדיסק הקשיח וגם ע"י צריבתם(כעת על צורב רגיל וכשתהיה ירידת מחירים אקמבן צורב די וי די ) אני מחפש מספר רב של חיבורים,רזולוציות טובות למצב ההקלטה ויכולות עריכה סבירות. יש לי עד 800 ש"ח לעניין ,עדיף פחות כי גם כך זה גבולי מבחינתי. ראיתי כרטיסי טלויזיה שמתיימרים לעשות חלק מפעולות אלה,אבל נראה לי שהאיכות נמוכה . תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by xb,

שלום. חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך: ATI RADEON 9600 PRO 128mb DDR. הוא רוצה לדעת איזה יצרן יותר טוב: Gigabit או Sapphire? והאם יש ליצרן חשיבות \ השפעה גדולה על המוצר?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. איזה כרטיס מסך עדיף יותר לקנות: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 256MB DDR-II DVI Video Card או Albatron Geforce FX 5900QV Turbo 256MB DDR DVI VIVO Retail Video Card או Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Video Card??? מטרה: הדגש על תוכנות גרפיות כמו: Photoshop, 3DMAX, Freehand ואולי גם maya...קצת משחקים. תקציב: עד 2,500 ש"ח. תודה על העצות

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  19. שלום! יש לי כרטיס מסך nvidia 8400gs והגירסת דריבר היא 163.75... אני מחבר את הטלויזיה למחשב (דרך כבל s-video) וורואה דרכו סדרות וכו', אבל כל פעם שעדכנתי את הגירסה של הדריבר החדש רואים מסך שחור ולא את המחשב בטלויזיה.. ואז אני מוחק את הדריבר החדש ומתקין שוב את הישן (163.75) כי רק איתו אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. אפילו אם אני מתקין דרך הnvidia control panel באשף התקנת החיבור לטלויזיה זה עדיין לא עובד.. תודה למי שיעזור לי למצוא דרך גם לעדכן את הגירסה וגם להמשיך לראות איתו במסך טלויזיה!

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב HTPC עם מארז וספק מקורי של ANTEC 2480. הספק כוח מאוד שקט ומאוד חשוב לי שהמצב ישאר כך. העוצמה שלו היא 380W, לא יודע כמה אמפר. רכשתי מסך טלויזיה חדש אשר הולך לרוץ על 1920*1080. לכן אני מפסיק להשתמש בכרטיס מסך המובנה ומעביר את ה-8800GT מאחד המחשבים בבית ל-HTPC. המחשב הוא AMD4800+, 780G,2GBCL4,500GB. + כרטיס מסך 8800GT. השימושים של המחשב הם לגלישה (IDLE), לסרטים (MIDDLE) ומשחקים (LOAD). האם הספק המקורי יספיק? האם הספק ירעיש יותר במצב IDLE עקב הוספת כרטיס המסך? במצב LOAD לא מעניין אותי אם יהיה רעש, העיקר שהספק לא יהרס והמערכת תשאר יציבה. האם הכרטיס מסך יספיק למשחקים מתקדמים בהגדרות בינוניות ומעלה ברזולוציה הזו? תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. שלום לכולם, צריך כ.מסך AGP*8 עד 500 ש"ח, וזכרון של גיגה של DDR1 , מה הדבר האופטימלי בשביל שניהם?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  22. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. איך אני מחבר אותו לוידאו? איך אני מחבר אותו בכלל לטלויזיה? והאם יש לי אפשרות להקליט משהו ? ואם כן איך.. איזה כבלים אני צריך תוכנות וכו'..

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by dannyb123,

יש לי כרטיס מסך 5200 FX והייתי רוצה לשדרג אותו. יש לי מעבד Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) 512MB (זה יהיה 1GB) זיכרון אין לי שמץ של מושג מהו ספק הכוח שלי (איך בודקים?) תודה רבה!!

24. שלום רב, אני בתהליכי רכישה של מחשב חדש, כנראה במפרט הבא בערך: Intel core 2 duo e7200 Gigabyte GA-EP43-S3L זכרון 2 סטיקים, 4GB סה"כ ברשותי מסך יחסית ישן 5 שנים, של proview 19", שאני מבסוט עליו.. אני מתלבט מאוד בנוגע לכרטיס המסך, אני רוצה אחד שיריץ טוב את ויסטה, גלישה באינטרנט וסרטים, והייתי מעוניין שיוכל להתמודד עם משחקים, לא כבדים מאוד ולא באיכות הכי גבוה. אשמח לקבל גם התייחסות לעניין של החברה, אם זה משנה את איכות הכרטיס... ומשום מה יש לי העדפה ל Nvidia תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by *BYZ*,

קניתי עכשיו כרטיס מסך AGP X8 מצאתי כמה מדריכים אבל אני חושב שצריך גם לשנות בהגדרות של המחשב ב-DOS הזה (תקנו אותי אם אני טועה)

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים