כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
האם צריך תוכנה מיוחדת או שאפשר להשתמש במה שיש בדיסק שקיבלתי ביחד עם הכרטיס מסך? מאוד חשוב!!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך הישן שלי הרדאון 8500LE שבזמנו התאמצתי כדי להשיג אותו ועוד משומש, עשה לי בעיות הרבה ארטיפקטים והוא היה ללא OC. לפני שבועיים קיבלתי כרטיס FX5200 שהיה שרוף אך היה לו גוף קירור ומאוורר נחמדים. הוצאתי אותם והתקנתי אותם במקום ערכת הקירור המצחיקה שהיתה על ה 8500 שמתי כמובן גריז תרמי בין הליבה לגוף הקירור ועכשיו הכרטיס עובד טוב מאוד לא היו שום ארטיפקטים לפחות לפי מה שאני בדקתי. השאלה היא האם יכול להיות שהליבה לא נפגמה בגלל הקירור הבעיייתי היתה גם תקופה שהכרטיס עבד ללא קירור (ניסיתי להתקין קירור אחר שנפל ולקח זמן עד ששמתי לב).
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
העם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה? אני משחק במשחקים כמו Counter Strike Source נייד פור ספייד לא כ"כ משקחים חזקים העם שווה לקנות אותו? עם לא תנו לי כרטיס מסך עד 700 800 שקל גג תודה רבה אדיר
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והתצוגה מופיעה בשחור לבן. ניסיתי לחפש פה בפורום ומידע באינטרנט ומצאתי המון אנשים שנתקלים בבעיה אך ללא פיתרון ממשי. הפרטים של המחשב מופיעים במפרט, יש לי Windows XP וגרסת דרייברים: 93.71 ניסיתי לשנות את שיטת השידור: B-PAL NTSC ועוד וכלום לא עזר... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי הכ.מסך המדובר ואני דיי רוצה לראות איזה סרט אבל הוא באיכות HDTVRip. עכשיו כשמזמן (לפני שנה בערך) ניסיתי להריץ איזה קטע ממטריקס שהיה בHD זה נתקע לי כמו לא יודע מה. אז הייתי רוצה לדעת אם יש לי טעם להוריד וזה יעבוד או שאני יכול לוותר מראש? נ.ב. בפעם הקודמת שניסיתי היה לי הרדיסק דפוק, יכול להיות שזה מה שהפריע?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות זה 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של GIGABYTE או HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E של Sapphire שניהם מהחנות KSP עכשיו רציתי לדעת מי יותר טוב והאם הם יעבדו בלי בעיות על המחשב ויוכלו להריץ משחקים חדשים כמו FAR CRY 2 או Mercenaries 2 כי אני רוצה לקנות את המשחק הזה. תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי על רקע המחיר האטרקטיבי (600 ש"ח בפוקס), רציתי לדעת האם מישהו מחברי הפורום בעלים של הכרטיס. מעניין אותי בעיקר: יעילות הקירור שקט(או אולי רעש ;D) פוטנציאל OC וכל דבר נוסף שיכול לסייע. תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בדריברים הקודמים היתה פונקציה כזאת של AA דרך הדריבר ובדריברים האחרונים כבר אין.. יש למישהו מושג איך מחזירים את זה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש מסך crt 19 במחיר עד 2500 שקל חיפשתי את IIYAMA VISON MASTER PRO 454 SAMSUNG 959NF ופשוט לא מצאתי בשום חנות אם מישהו יודע איפה אפשר להסיג אחד מהם ... אם לא המלצה למסך אחר תתקבל בברכה...
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Sonstiges_1/Berichte_Teil1/Daytona_Part1/daytona_part1.html זה דסר שלא ידעתי אליו
-
שלום. יש בידי כרטיס מסך ASUS RADEON 2600 HD PRO בחיבור AGP... באתר של ATI-AMD יש דרייברים לגרסת הPCI EX שלא יוצא לי להתקינם על המחשב שלי... איפה אני יכול למצוא דרייברים עדכניים לכרטיס שלי? תודה לעוזרים.....
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הוא מעבד את הגרפיקה במשחקים ואז נוצרים מספר פריימים בשניה אחת שמועברים למעבד..
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GFORCE 7600 ויש לי אותו כבר שנתיים מאייבורי ולאחרונה(חצי שנה בקרוב) יש לי בכל משחק תלת מימדי ארטיפקט ובכמויות אדירות וזה לא משנה כמה נמוכה הגראפיקה שאני שם ויש לי הוכחה שזה בכרטיס ולא משהו אחר בגלל שכאני מחליף את הכרטיס שלי בכרטיס אחר אז זה עובד בסדר(REDEON X300) ואני הכל מקרה רוצה בקרוב להקנות את HD 4670 של MSI אבל אני מעדיף שאם אני יכול עוד להשתמש בכרטיס שלי אז לפחות שיעבוד כי כרגע אני השגתי את BURNOUT החדש למחשב ואני כל כך אוהב ואני לא יכול לגעת בו רק בגלל זה אז בבקשה תעזרו לי ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אני תוהה לגבי הדבר הבא: מה משני הכרטיסים הנ"ל יותר חזק? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm - Geforce 8800GT 512MB 256Bit מהירויות: GPU 680\900MHZ Memory 1800MHZ או Geforce 8800GTS http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm 640MB 320Bit מהירויות: GPU 500\800 MHZ Memory 1600MHZ בקיצור, מה יותר חזק? ה8800GT מכיל מהירויות גבוהות יותר, אבל מצד שני ה8800GTS מכיל 320BIT וזיכרון בנפח גדול יותר
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שמתי עין על 2 מסכים שמאוד אהבתי וההם של סמסונג!! אופציה 1. http://hardware.multiplayer.it/immagini/news/0/18180/img1.jpg אופציה 2. http://www.pcolive.com/pic1/200602211048551559595546.jpg עכשיו כמה שאלות.. האם שווה לי לקנות אחד מהם? מה ההבדל ביניהם ? איזה מסך כדאי לי יותר מבין השתיים? ומה החסרונות\יתרונות? אני אודה למי שיענה לי ! כי זה מאוד חשוב לי.. תו=דה מראשש
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שמעתי ש-radeon 9800 128 mb בעל ביצועים חזקים יותר מ-radeon 9800 256mb!האם זה נכון? לפי דעתי זה לא הגיוני שזיכרון יותר גדול יפיק ביצועים נמוכים יותר לא? ועוד שאלה: האם יש הבדל מהותי הין הביצועים של שניהם?ואיזה? תודה למראש
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
או-קי אז הבעיה היא כזו ... אני התקנתי את הדריברים החדשים של ATI 4.10 והיה נראה לי שהם די טובים ! הציון שלי 3DMark05 עלה וחשבתי שעשיתי בשכל שהתקנתי אותם ...המשחקים רצים טוב ולא ראיתי שום בעיה עד שהורדתי סרטים קצרים מהאינטרנט {שערים של כדורגל} ואני לא יכול לראות אותם יש לי את הצללית של הסרט אבל הוא מתושתש בכל מני צבעים זוהרים .... בתחילה חשבתי שזו בעיה של קודק אבל התקנתי את כל הקודקים שאני מכיר וזה לא עזר . אז החלטתי לנסות להסיר את הדריברים של הכרטיס מסך {מפני שזה הדבר האחרון שהתקנתי } וזה אכן פתר את הבעיה ! לאחר שקראתי בפורום שהדריברים האלו עשו עוד בעיות אני מגיע למסקנה שהם פשוט דפוקים מהיסוד ! טוב אז הינה השאלות שלי ... משהו נתקל בבעיה שאני מדבר עליה ? יש…
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ב-catalyst לא מופיע לי טמפ' למטה אז אני צריך תוכנה אחרת לבדיקה...
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך MAG 17'796FD2 ומשום מה אני לא מקבל מעל ל60 FPS בשום משחק...למרות המערכת החזקה שלי... אני יודע שכיעקרון אין משמעות למספר הFPS מעל ל25-30 אבל זה מדד לחוזק של המערכת...ואצלי הוא משום מה לא עולה על 60...גם במקומות שהוא צריך להיות מעל 500(כמו למשל בתפריט הראשי של AAO) מה לעשות? שאר המפרט: AMD Athlon 64 3000 ?EPOX 8HDA5J S-754 ?512MB A-DATA? 400 DDR X2 MSI Radeon 9800 Pro 128MB
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב למשחקים, אני רוצה להתקין את אחד הכרטיסים על המחשב של אחותי.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ברצוני לחבר את כרטיס הג'יפה שלי לטלויזיה. יש ברשותי קבל s-video עם 4 פינים זכר משני הקצוות. כאשר בדקתי את יציאת ה- s-vidoe בכרטיס נוכחתי לגלות כי ישנם 7 מקומות לפינים! האם ניתן בכל זאת להשתמש בכבל זה (רק לתמונה)? אפילו אם מוותרים על פונקציות אחרות כי את הסאונד אני מוציא מהכרטיס קול. תודה חברה !
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4877 אני צריך כרטיס חזק, הכי חזק שיש... אבל יש מגבלה אחת.... המקום במארז, יש לי מארז HTPC ויש לי מקום לכרטיס 24ס"מ וזה מעולה אבל בגלל החשמל מאחורה של הכרטיסים כמו HD3850 ו8800GT הם לא ייכנסו.... זה מבאס מאוד אבל אני חייב למצוא כרטיס אחר! אז ככה - יש לי E2140 שזה לא מעבד חזק במיוחד אבל הוא בOC של 3.04GHZ ו2GB זיכרון לוח P35 ג'יגה בייט והרד דיסק 500 אולי אני משדרג גם אותו... אז רציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי HD PLAYBACK חלק (כלומר כרטיס חדש) ללא שימוש במעבד כמעט ואני רוצה גם DX10 כי אני לא יודע מתי אני יחליף שוב כרטיס זה יכול להיות עוד שנה וגם עוד שלוש... אז אני רוצה DX10 שיהיה לו לפחות... תוכלו לראות בקישור הנ"ל שהמחיר של הכרטיס הזה הוא 670 וז…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-