כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי ... המערכת שלי נמצאת בחתימה. קודם כול רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב למשחקים וסרטים ? דבר שני האם כל אחד מהם יוכל להתאים למערכת מבחינת הספק,זאת אומרת האם הספק יעמוד בכ"א מהכרטיסים ? האם הכרטיסים שקטים ? והאם הם תואמים ללוח אם שלי...שני הכרטיסים מופיעים כ- PCI-E 2.1 והלוח מופיע לי כ- PCIE 2.0 ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מחשב ניידLG X120 עם כרטיס מסך mobile intel 945 express. הדרך היחידה לחבר את המחשב לטלויזיה היא דרך חיבור VGA. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA-RCA? צריך ממיר מיוחד או משהו כזה או שמספיק הכבל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
תראו .. נשרף לי הכרטיס מסך והתכנאי שלי אמר שיש עוד כרטיס מסך בלוח אמ או לוח אף לא זוכר כבר מה הוא אמר לי .. בקיצור הוא אמר לי שזה כרטיס אחד המעפנים אבל ושזה לא יריץ לי שום משחק זה רק שהמחשב יחזיק .. הוא תכנאי שלי מלא שנים בקיצור השאלה שליי ------ זה אפשרי בכלל שהיו לי 2 כרטיסי מסך על המחשב אפילו אם אחד טוב ואחד מעפן לגמרי ? אם אפשר תשובה חד משמעית
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כמו שרשום שם למעלה ואם אין לכם המלצה מסויימת תתנו לי את הפרטים הכי חשובים שצריכים להיות במסך טוב כמו: זמן תגובה,רזולוציה וכולי... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 400 ש"ח, ובחרתי לקנות כרטיס מסך מבוסס FX5200, שלא איזה חברה הכי כדאי: Innovision, Gigabyte, Palit, Albatron, HIS, Gainward, Sparkle, Abit או שאולי כרטיס אחר? אני לא משחק הרבה, פשוט יש לי כרגע RIVA TNT 2, אז צריך לשדרג מתישהו...
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
וגם איזה מסך הכי כדאי לקנות? ומה אני עושה נגד הופעת פיסקלים שרופים האם זה קשור לחברה?לדגם? יש אחריות נגד הפיקסלים???
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
יש לי גי פורס 6600GT של גיגבייט ותמיד הוא היה מראה לי תטמפ בכרטיס....לא מזמן עשיתי עידכון דרייבר לכרטיס ומאז אין את האפשרות של לראות את הטמפ יש לזה פיתרון? ועוד בעיה : עשיתי עידכון BIOS לכרטיס שלי מאתר החברה http://www.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-N66T128D.htm ומשום מה לא השתנה מהירות ה CORE CLOCK ונישאר על 300 Mhz במקום על 500 אחרי העידכון... באתר החברה גם מצויין שהעידכון משנה את מהירות הליבה ECLK/MCLK is 500/1000MHz תודה לכל העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זה מסך דק של חברה לא מוכרת מישהו שמע על המסך הזה כי אולי אני קונה אותו http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=1598&Cat_Id=17
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, הרצתי בדיקה ב 3DMARK05 וקיבלתי את תןצאות שנעות בין 18 ל 25 FPS יש לי מחשב חדש פנטיום D820 1 גיגה הארד דיסק SATA 250 ג"ב וקניתי כרטיס מסך חדש 7800GT והתקנתי אותו לבד ואני מפחד שהוא לא מקבל מספיק כוח מהספק צריך 350 WATT אז אמרו לי פה להריץ בדיקה האם התוצאות האלו סבירות או שאכן הוא לא מקבל מספיק מתח ולכן לר פועל בשיא התפוקה? תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ?? הדריבר שמותקן 78.01 טמפ'
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd image quest q17 יענו חח q17 של היונדאי,וכרטיס מסך 9600xt 256mb .. אני כרגע על היציאה האנלוגית... את המסך קניתי השנה באפריל והוא 12ms ...יש דרך לבדוק זאת בכל מקרה? בקיצור במשחקים אני רואה מן (לפעמים) חתיכה כזאת של התמונה קצת ככה בכאילו הוא לא מרענן מספיק מהר,לא ממש חתיכה אלא נראה בכאילו יש מן חוסר התאמה כזה בקיצור זה נראה בכאילו הוא צריך לרענן מהר יותר. זה אמור להיות ככה או שזו בעיה,ואם כן איך פותרים אותה?אני כרגע בקצב רענון של 60hz ברזולוציה של 1024x768 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש איזשהם בעיות? זה ששינו את השיטה מagp? או שכל המשחקים תומכים בזה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה לקנות מסך למחשב אבל אני לא מבין בזה בכלל וכלל לא ... על מה אתם ממליצים אין לי ממש תקציב גדול ואני רוצה מסך שטוח ודק ... תודה רבה לכול העוזרים ..
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
-
השאלה שלי היא מה הקריטריונים החשובים ביותר למסך LCD שאמור להציג משחקים דיי כבדים ? הזמן תגובה ? הבהירות? הניגודיות? הזויות צפיה?מה ? אחרי שתענו על השאלה הראשונה תמליצו על מסך הכי טוב למשחקים במחיר של עד 1700 שקל תוווווודה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס למשחק מסוים במחשב (לדוגמה GTA SA) קצב הרענון של המסך שלי צונח ב-85HZ ל-60HZ (גם ברזולוציה 800X600!). יש לי מסך Samsung SyncMaster 959NF שתומך בקצבי רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות, כך שהוא לא מהווה בעיה. השאלה שלי היא איך להעלות את קצב הרענון של המסך שלי כאשר אני מפעיל משחקים, ושזה לא יכוון אוטומטית ל-60HZ. תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מבחני ביצועים, הערות והארות ? בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך של מחשב נייד- בכמה הוא יותר חלש מהלא נייד המקביל לו בדגם? מדובר 9000 IGP כי ניסיתי לשחק COD בנייד, שאותו הרצתי בעבר בלי בעיות על מחשב לא נייד חלש כזה: GF4MX440 2GHZ P4 A 256SDRAM ועכשיו בנייד שהוא די הרבה יותר חזק (במספרים לפחות)- GHZ2.8 P4 B R9000 256DDR המשחק לא זז כמעט אפילו לא כשהכל על מינימום ברזולוציה נמוכה מאוד בערך 1-15 FPS, חוץ מעל SAFE MOD (שם הוא טס באיזה 60+ FPS לא יודע למה). מה הבעיה? יש בכלל בעיה או שזה פשוט שמחשבים נידים הם ממש חלשים בהשוואה ללא ניידים. ד"א השתמשתי בקטליסט 4.9. ד"א2 R9000 לא נדייד יכל להריץ את COD על רזולוציה גבוהה במהירות גבוה מאוד בסביבות ה 50FPS.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. חיפשתי באינטרנט ביקורות על שניי המסכים הנ"ל ולא מצאתי כלום. מה אתם אומרים על המסכים הנ"ל האם הם טובים לסרטים ומשחקים? נ.ב אני מעדיף יותר את הדגם של 16MS מכיוון שיש לו יציאת DVI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-