כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
- 

הכרטיס מסך הזה (זה יותר נראה לי פשוט כרטיס שמוציא סיגנל ולא מעבד נתונים) http://eu.shuttle.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-123/241_read-1697/ נראה לי משום מה לא רע בכלל רשום שיש לו יציאת cvbs זה rca או rgb?
- 

- 2 תגובות
 - 688 צפיות

- 

- 

אני מחפש כרטיס AGP שיש לו 2 יציאות DVI , אם אפשר שיהיה מקורר פאסיבית...מה טוב. השימושים הם בעיקר עבודה שוטפת מול 2 מסכים - אולי קצת HD... חשוב שיהיה שקט. התקציב הוא בסביבות 400 ש''ח . תודה מראש
- 

- 4 תגובות
 - 546 צפיות

- 

- 

טוב, הבנתי שעוד מעט מגיעים לארצנו כרטיסי המסך מסדרת X850. עכשיו רציתי לדעת: 1.הם יגיעו רק בתושבת pci-e? 2.כמה גרסאות יצאו? ומה הם? 3.כמה יהיה מחירם בארץ (בערך)?(כל הגרסאות..) 4.יהיה ניתן לעשות משהו אם "ו" הם יהיו רק לpci-e?,כלומר דרך כלשהי להתאים אותם לAGP?(כרטיס נוסף או משהו כזה..?!מתאם...) תודה מראש לבינתיים..!
- 

- 2 תגובות
 - 560 צפיות

- 

- 

- 

בסוף למזלי לא היה את הכרטיס של powercolor כפי שאתם אומרים עכשיו אני מתכונן לקנות את של leadtek האם הוא כרטיס טוב? 128 ti42000 הוא עדיין עשיתי טעות? הסיגנון גרפיקה שלו יפה במשחקים? האם ישנה חנות שמוכרת את זה באותו מחיר כמו pchardware בסביבה של חולון? אנא עיזרו לי! האם יש בו וידאו אין?
- 

- 14 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

הנה לפניכם התוצאות של הכרטיס מסך 9600GT, תוצאות לא ממש רעות: http://www.hardware.info/nl-BE/news/ymickZqWwpWabJY/Eerste_benchmarks_nVidia_GeForce_9600GT/ (שימו לב זה כתוב בגרמנית כי באנגלית זה לא מופיע, אבל ניתן להבין פחות או יותר על מה מדובר). שימו לב: **מבחני 3DMark אינם משקפות את ביצועי הכרטיס במלואם** השקפה מלאה ניתן לראות במבחנים כמה משחקי מחשב.
- 

- 25 תגובות
 - 4.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם קניתי לוח אם של GIGABYTE GA-945GMF-S2 מתאים לCORE2DUO ו512 מגה זכרון ראיתי בביוס שהוא מוגדר לתת 8 מגה זכרון לכרטיס מסך ONBOARD ניסיתי להגדיר בביוס שיתן יותר זכרון למסך אבל שני האפשרויות היחידות היו 8 מגה או 1 מגה מה אפשר לעשות כדי לתת יותר זכרון לכרטיס מסך? תודה לעונים
- 

- 1 תגובה
 - 542 צפיות

- 

- 

שלום, ברשותי מחשב ישן מאוד יחסית אשר משמש אך ורק לסרטים ומשחקים ישנים(הכי חדש PES6 חחח).קניתי עד לפני כמה ימים טלוויזית LCD של LG 32 אינטש לחדר,ורציתי לחבר אותה למחשב וראיתי שאין לי את היציאה הדיגיטלית המדוברת -DVI או HDMI,ראיתי שיש לה רק VGA לCRT וRCA לTVOUT .רציתי המלצה לכרטיס מסך בתצורה של AGP X8 אשר יפעיל את הסרטים והמשחקים בצורה הטובה ביותר ויהיה בו יציאה של HDMI,DVI ויציאה אנלוגית של VGA..עכשיו אני שואל אתכם עוד שאלה האם כרטיסי המסך הישנים יריצו לי סרטי 720P שאני מוריד עכשיו מהאינטרנט בצורה טובה בחיבור כבל DVI TO HDMI מהכרטיס מסך למחשב או שאין מצב וזה ירוץ לי ממש לאט ועדיף להשתמש בחיבור הVGA ? תודה
- 

- 2 תגובות
 - 642 צפיות

- 

- 

ערב טוב ושבת שלום לכולם! שאלה : מה כרטיס המסך הטוב ביותר כרגע (בביצועיו שנמכר בארץ) ומה דרישות המינימום שלו מבחינת ספק + מעבד? תודה רבה.
- 

- 5 תגובות
 - 662 צפיות

- 

- 

- 

שלום יש ברשותי כרטיס מסך GTX460 ומסך DELL U2311H ועוד מסך שכרגע לא בשימוש LCD פשוט של VIEWSONIC VG700 מה שאני צריך לעשות זה לחבר לחיבור DVI השני של הכרטיס מסך? או שצריך לשחק קצת בהגדרות? ואיך אני מחלקק את המסכים? כאילו במסך אחד אני משחק ובשני באינטרנט תודה רבה
- 

- 0 תגובות
 - 691 צפיות

- 

- 

שלום אנשים. התקנתי לפני כשבוע כבר ווינדווס 7 32ביט. אני עם הכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT ואני פשוט לא מצליח לשנות את הרזולוציה של המסך שלי, היא תקועה על 800x600 ועל מצב 16bit בצבע במקום 32. אין אפשרות בכלל אפילו לראות גדלים אחרים של תצוגות או מס' אחר של ביטים. פרסמתי את הבעיה בפורומים הרשמיים של NVIDIA ואף אחד לא עזר לי, וראיתי שעוד אנשים נתקלו באותה בעיה ובשום מקום לא מצאתי פתרון. יש לציין שניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין חדשים, כלום לא עזר. ניסיתי גם דרייברים ישנים יותר. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות - הוא יעזור לי מאד, אני משתמש במחשב גם לצרכי עבודה ואני פשוט מנוטרל כרגע... תודה!
- 

- 1 תגובה
 - 743 צפיות

- 

- 

שוב נכנסה בי אובססיה להחליף כרטיס מסך.כרגע אני עם HD5750 למרות שהכרטיס מספיק לצרכים שלי אבל אני מרגיש שאני חייב לשדרג אני יודע שזה לא יעזוב אותי עד שאני אחליף מפרט המחשב שלי AMD Phenom II X6 1055T ספק כוח HEC 500 מסך 24 LCD
- 

- 1 תגובה
 - 629 צפיות

- 

- 

משוטטות באתר של BFG נתקלתי בכרטיס האמור בכותרת.. האם הוא כבר מיוצר ומשווק ?? http://www.bfgtech.com/physx/index.htm
- 

- 4 תגובות
 - 632 צפיות

- 

- 

מה עדיף למסך 24'? יש גם הבדל במחיר משהו כמו 180-170 יותר לטובת הGTX זה שווה את זה? נ.ב. ה260GTX כנראה עם עוד שנה אחריות כי הוא של EVGA והHD4870 הוא של PALIT
- 

- 9 תגובות
 - 925 צפיות

- 

- 

אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקחת מבין 2 כרטיסי המסך הנ"ל: 1 כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIE 2 כרטיס מסך Sapphire Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5 בשני כרטיסי המסך יש 256BIT בכרטיס מסך הראשון יש 2גיגה זיכרון מובנה ובכרטיס מסך השני יש 1גיגה מובנה הכרטיס מסך הראשון תומך PCI-E רגיל ובכרטיס מסך השני תומך PCI-E2.1 חוץ מזה יש תהבדל של הסידרה 6950 לעומת ה6870. רציתי לדעת לפי טבלה מה יותר איכותי וחזק למשחקים מבין שניהם??? אם יש אפשרות אני ישמח לקבל הצעות נוספות לגבי כרטיסי מסך אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 גג 1200 שקל... זה ישמש למשחקים לא חזקים כל כך אבל המסך יהיה 23-24אינץ אז אני צריך כרטיס מסך חזק יחסית... אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של כרטיסי המסך של חברת ספייר לראות מה עומד…
- 

- 1 תגובה
 - 649 צפיות

- 

- 

כי אני לא מוצא שום השוואה כזאת והחלפתי את המערכת שלי (בחתימה) ל Gigabyte 965P-DS3P + C2D E6600 + 2GB DDR II 800 + 8800GTX . אני מניח שלרוב ה 7900 בSLI יהיו חזקים יותר (?) אבל היות ושאר המערכת חזקה יותר אז אולי זה מתאזן. בכל אופן, ה"שדרוג" לא עלה שקל, אז לא לרדת עלי בבקשה עריכה טוב, אז אני כבר מצאתי מאמר בANANDTECH ושם נראה ה8800GTX מנשנש לו בנחת זוג 7900GTX ... אין שמח ממני http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870&p=26 "A single GeForce 8800 GTX is more powerful overall than a 7900 GTX SLI configuration and even NVIDIA's mammoth Quad SLI."
- 

- 6 תגובות
 - 788 צפיות

- 

- 

איזה כרטיס מסך כדי לקנות ב 1400 שח? כרגע אני חושב על 7600GT
- 

- 5 תגובות
 - 571 צפיות

- 

- 

ההזמנה מחו"ל וזה דחוף...! אני מתלבט בין BFG שיש עליו אחריות לכל החיים לבין שאר החברות המוכרות.. לידטק ואלבטרון....???? בבקשה עזרה דחוף אני לפני קניה
- 

- 3 תגובות
 - 564 צפיות

- 

- 

שלום, הייתי רוצה לדעת האם באמת יש בCF ככ הרבה בעיות שבאמת עדיף להמנע מלרכוש מערך כזה? לפי מה שהסתכלתי מערכת CF עם זוג 6870 נניח, היא מערכת די חזקה, יותר חזקה GTX570 בודד שנניח רציתי לרכוש והבנתי שמערכת כזאת מוגדרת כתרומה מושלמת לכסף. אז הייתי רוצה לדעת, כאחד שלא מבין בזה ככ, האם ישנן באמת בעיות? תודה רבה לעוזרים
- 

- 4 תגובות
 - 667 צפיות

- 

- 

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 אם אקנה אחד נוסף ויעשה להם crossfire לאיזה כרטיס מסך כיום הם יהיו שווים? עריכה:שניהם 512mb
- 

- 8 תגובות
 - 972 צפיות

- 

- 

זה משגע אותי!! המסך משמיע קול גבוהה כזה ... נראה לי איזה 20 KHZ זה הורס לי את האוזניים !! אני לא יודע למה זה ככה... הרעש מתחיל כשאני שם REFRESH RATE על 85 HZ אבל אני לא יכול לעבוד ב REFRESH RATE נמוך יותר למישהו יש רעיון מה זה? אתם חושבים שאני צריך מסך חדש ???
- 

- 15 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

קניתי לפני חודש מחשב חדש: Core i5 750 GTX260 Super Overclocked של Gigabyte, 4GB ram לפני כמה ימים התקנתי Crysis Warhead, שיחקתי על הגדרות Gamer, רזולוציה 1920x1080 וAA - 2X. במהלך המשחק כל בערך 10 דקות ולפעמים גם כל פעם שטענתי את השלב - המשחק נפל (מצב Not Responding ב-Task Manager). בוסף ראיתי הודעת שגיאה בצד ימין למטה ב-notification, בקשר לדרייבר של NVIDIA 197.45 (העדכני ביותר) - אין הסבר על השגיאה, פשוט רשום שקרתה שגיאה. לאחר שזה קרה לי עשרות פעמים, חשבתי שאולי הגדרות נמוכות יותר לא יצרו את השגיאה הזאת, אז שמתי על הגדרות Mainstream והמשחק פעל יפה מאוד עד שסיימתי אותו. עכשיו אני לא מבין - איפה הבעיה? בכרטיס מסך? בדרייבר? אולי בגלל שהמשחק עובד על 32 ביט והווינדווס והדרייב…
- 

- 21 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

אז ככה אני לא ממש גיימר מובהק ... עד היום כרטיסים כמו R9259 , GF4 440MX , GF5200 שירתו אותי ... יש לי כרטיס כרטיס מסך מובנה במחשב . חשבתי לקחת GF7 7100GS לא מחפש ביצועים רק שמשחקים יעלו ... משחקים כמו ליגת האלופות , פיפ"א , משחקי יריות וכו' ... אני צריך כרטיס מסך שיעלה כל משחק כרטיס שלא יגביל אותי . ה 7100 תומך DX9 ? בדקתי את העלות של המאיץ הגרפי : 195 ש"ח לא יקר וזה מתאים לי . 7300GS עולה 370 ש"ח השאלה אם שווה להשקיע את ההפרש
- 

- 16 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

השאלה בכותרת, אני סטודנט בלי רכב אז בעייתי לסוע רחוק מחיפה. מעדיף מקום טוב שמכבד אחריות ולא מפקיע מחירים. לפני מספר ימים בדקתי המחירים נעים בין 320-350. בדקתי 2 חברות SAPPHIRE וPALIT (ואיזה מהחברות גם כדאי לבחור?) או שיש כרטיס יותר טוב במחירים אלו. תודה מראש.
- 

- 8 תגובות
 - 818 צפיות

-