עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheDiesel,

יש לי את המפרט הבא: b560 aorus intel corei5 10400f nvidia GeForce rtx 2060. האם על הלוח הזה אפשר להרכיב RTX 3070?

2. Started by law89,

היי. אני מנסה לשחק ניד פור ספיד היט. הדרישות מערכת למטה. האם יכול להיות שכרטיס מסך 3050 Ti מתקשה לסחוב בחלק מהחלקים? שמתי לב שבעת שמופיע לדוגמה שוטרים, תגיד יש לאגים ל-5-10 שניות. מבחינת הגדרות גרפיות - הן על אותו. המסך של הנייד הוא 2k, הוא אני סוגר את המכסה ומחבר אותו למסך חיצוני של 23.8 אינץ' עם רזולוציה של FHD. האם יכול להיות שזה אולי המעבד ולא הכרטיס מסך? דרישות מערכת מהאתר של המשחק: Need For Speed Heat™ PC minimum system requirements OS: Windows 10 Processor (AMD): FX-6350 or equivalent Processor (Intel): Core i5-3570 or equivalent Memory: 8 GB Graphics Card (AMD): Radeon 7970/Radeon R9 280x or equivalent …

3. Started by alias,

נקח לדוגמא את הכרטיס 6800gt סבבה??? עכשיו מי יותר טוב זה שעם החיבור agp או זה עם החיבור pcie?????? (אל ככה סתם תגידו אם אפשר תביאו איזה מאמר או הסבר או הוכחה למה זה יותר טוב מהשני(אם אפשר))

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  4. שלווום לכולם ויום טוב. אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר את הכרטיס מסך רידאון 9700 אבא שלי מסכים לי להגיע לסכום של ההרקולס. אני כבר מבולבל אני לא יודע איזה כרטיס של חברה יותר טוב פעם אמרו לי ג'יגבייט ופעם אמרו לי הרקולס אני חושב שהג'יגה בייט יותר טוב מהקטע של הסכום הכספי שהוא 1984 ש"ח ולעומת זאת הרידאון של הרקולס יקר ומחירו 2236 ש"ח. אז בבקשה תעזרו לי אני מבולבל ואני רוצה לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר.... :-\ בתודה רבה מראש r-9700 pro ;D

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. חברת GPD לא מוכנה לוותר לאסוס ול-ROG Ally על נפח שוק פוטנציאלי ומשיקה מימון המונים ליחידת האצת ביצועים גראפיים ייחודית משלה לכתבה

6. שלום, יש ברשותי כרטיס אמנם ישן אבל אולי ניתן עדיין לעשות בו שימוש. אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בתלת מימד? כמובן לא למשחקים אלה בצפייה בסרטי תלת מימד (כמובן מסך תומך תלת מימד) אני לא מדבר על קבצי MTK אלה קבצי ISO. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי PENTIUM III 500 256sdram והכרטיס הגרפי שלי בינתיים הוא riva tnt 2 32mb השאלה היא שאם אני יקנה gigabyte radeon 9000 128mb ddr זה ישפר את הביצועים של הגרוטאה ויגרום למשחקים חדשים לפעול מהר? חבר שלי קנה את אותו המאיץ ויש לו pentium iii 800 192SDRAM והיה לו VOODOO3 8MB (LOL) והביצועים שלו השתרפו מאוד ואפילו DOOM3 ALPHA פועל דיי חלק ומהר השאלה שלי האם עם המערכת שלי יהיו גם שיפורים ומשחקים כבדים כמו DOOM3 יפעלו באופן סביר?

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Dj Tal Doek,

שבת שלום לכם :-) שאלה אחרונה לפני שאני קונה... כדאי לי ללכת על הכרטיס הזה ? מ MSI ? מאייבורי? http://ivory.co.il/product.asp?productid=2309&CatCode=400 HD R4670 הבנתי שהוא כרטיס ממש טוב והוא יחזיק לי הכל כמו שצריך ... OC AMD 4200 DC MSI K9N Ultra 2GB EZCool 450W

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  9. יש לי שתי שאלות בקשר למסכים: 1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום? 2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר גבוהה? תודה מראש :saint:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by computer_freak,

הכרטיס מסך הזה (זה יותר נראה לי פשוט כרטיס שמוציא סיגנל ולא מעבד נתונים) http://eu.shuttle.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-123/241_read-1697/ נראה לי משום מה לא רע בכלל רשום שיש לו יציאת cvbs זה rca או rgb?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס AGP שיש לו 2 יציאות DVI , אם אפשר שיהיה מקורר פאסיבית...מה טוב. השימושים הם בעיקר עבודה שוטפת מול 2 מסכים - אולי קצת HD... חשוב שיהיה שקט. התקציב הוא בסביבות 400 ש''ח . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by NeptuneMB,

טוב, הבנתי שעוד מעט מגיעים לארצנו כרטיסי המסך מסדרת X850. עכשיו רציתי לדעת: 1.הם יגיעו רק בתושבת pci-e? 2.כמה גרסאות יצאו? ומה הם? 3.כמה יהיה מחירם בארץ (בערך)?(כל הגרסאות..) 4.יהיה ניתן לעשות משהו אם "ו" הם יהיו רק לpci-e?,כלומר דרך כלשהי להתאים אותם לAGP?(כרטיס נוסף או משהו כזה..?!מתאם...) תודה מראש לבינתיים..!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by avi2014,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=523

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by SoftMaker,

בסוף למזלי לא היה את הכרטיס של powercolor כפי שאתם אומרים עכשיו אני מתכונן לקנות את של leadtek האם הוא כרטיס טוב? 128 ti42000 הוא עדיין עשיתי טעות? הסיגנון גרפיקה שלו יפה במשחקים? האם ישנה חנות שמוכרת את זה באותו מחיר כמו pchardware בסביבה של חולון? אנא עיזרו לי! האם יש בו וידאו אין?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

הנה לפניכם התוצאות של הכרטיס מסך 9600GT, תוצאות לא ממש רעות: http://www.hardware.info/nl-BE/news/ymickZqWwpWabJY/Eerste_benchmarks_nVidia_GeForce_9600GT/ (שימו לב זה כתוב בגרמנית כי באנגלית זה לא מופיע, אבל ניתן להבין פחות או יותר על מה מדובר). שימו לב: **מבחני 3DMark אינם משקפות את ביצועי הכרטיס במלואם** השקפה מלאה ניתן לראות במבחנים כמה משחקי מחשב.

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. שלום לכולם קניתי לוח אם של GIGABYTE GA-945GMF-S2 מתאים לCORE2DUO ו512 מגה זכרון ראיתי בביוס שהוא מוגדר לתת 8 מגה זכרון לכרטיס מסך ONBOARD ניסיתי להגדיר בביוס שיתן יותר זכרון למסך אבל שני האפשרויות היחידות היו 8 מגה או 1 מגה מה אפשר לעשות כדי לתת יותר זכרון לכרטיס מסך? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב ישן מאוד יחסית אשר משמש אך ורק לסרטים ומשחקים ישנים(הכי חדש PES6 חחח).קניתי עד לפני כמה ימים טלוויזית LCD של LG 32 אינטש לחדר,ורציתי לחבר אותה למחשב וראיתי שאין לי את היציאה הדיגיטלית המדוברת -DVI או HDMI,ראיתי שיש לה רק VGA לCRT וRCA לTVOUT .רציתי המלצה לכרטיס מסך בתצורה של AGP X8 אשר יפעיל את הסרטים והמשחקים בצורה הטובה ביותר ויהיה בו יציאה של HDMI,DVI ויציאה אנלוגית של VGA..עכשיו אני שואל אתכם עוד שאלה האם כרטיסי המסך הישנים יריצו לי סרטי 720P שאני מוריד עכשיו מהאינטרנט בצורה טובה בחיבור כבל DVI TO HDMI מהכרטיס מסך למחשב או שאין מצב וזה ירוץ לי ממש לאט ועדיף להשתמש בחיבור הVGA ? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by star010101,

ערב טוב ושבת שלום לכולם! שאלה : מה כרטיס המסך הטוב ביותר כרגע (בביצועיו שנמכר בארץ) ומה דרישות המינימום שלו מבחינת ספק + מעבד? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  19. ........

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by LIRON1,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך GTX460 ומסך DELL U2311H ועוד מסך שכרגע לא בשימוש LCD פשוט של VIEWSONIC VG700 מה שאני צריך לעשות זה לחבר לחיבור DVI השני של הכרטיס מסך? או שצריך לשחק קצת בהגדרות? ואיך אני מחלקק את המסכים? כאילו במסך אחד אני משחק ובשני באינטרנט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שלום אנשים. התקנתי לפני כשבוע כבר ווינדווס 7 32ביט. אני עם הכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT ואני פשוט לא מצליח לשנות את הרזולוציה של המסך שלי, היא תקועה על 800x600 ועל מצב 16bit בצבע במקום 32. אין אפשרות בכלל אפילו לראות גדלים אחרים של תצוגות או מס' אחר של ביטים. פרסמתי את הבעיה בפורומים הרשמיים של NVIDIA ואף אחד לא עזר לי, וראיתי שעוד אנשים נתקלו באותה בעיה ובשום מקום לא מצאתי פתרון. יש לציין שניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין חדשים, כלום לא עזר. ניסיתי גם דרייברים ישנים יותר. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות - הוא יעזור לי מאד, אני משתמש במחשב גם לצרכי עבודה ואני פשוט מנוטרל כרגע... תודה!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. Started by יניב קופר,

שוב נכנסה בי אובססיה להחליף כרטיס מסך.כרגע אני עם HD5750 למרות שהכרטיס מספיק לצרכים שלי אבל אני מרגיש שאני חייב לשדרג אני יודע שזה לא יעזוב אותי עד שאני אחליף מפרט המחשב שלי AMD Phenom II X6 1055T ספק כוח HEC 500 מסך 24 LCD

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. משוטטות באתר של BFG נתקלתי בכרטיס האמור בכותרת.. האם הוא כבר מיוצר ומשווק ?? http://www.bfgtech.com/physx/index.htm

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by liran315,

מה עדיף למסך 24'? יש גם הבדל במחיר משהו כמו 180-170 יותר לטובת הGTX זה שווה את זה? נ.ב. ה260GTX כנראה עם עוד שנה אחריות כי הוא של EVGA והHD4870 הוא של PALIT

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  25. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקחת מבין 2 כרטיסי המסך הנ"ל: 1 כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIE 2 כרטיס מסך Sapphire Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5 בשני כרטיסי המסך יש 256BIT בכרטיס מסך הראשון יש 2גיגה זיכרון מובנה ובכרטיס מסך השני יש 1גיגה מובנה הכרטיס מסך הראשון תומך PCI-E רגיל ובכרטיס מסך השני תומך PCI-E2.1 חוץ מזה יש תהבדל של הסידרה 6950 לעומת ה6870. רציתי לדעת לפי טבלה מה יותר איכותי וחזק למשחקים מבין שניהם??? אם יש אפשרות אני ישמח לקבל הצעות נוספות לגבי כרטיסי מסך אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 גג 1200 שקל... זה ישמש למשחקים לא חזקים כל כך אבל המסך יהיה 23-24אינץ אז אני צריך כרטיס מסך חזק יחסית... אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של כרטיסי המסך של חברת ספייר לראות מה עומד…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.