כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
צינורות עיבוד פיקסל וורטקס? ועשיתי חיפוש לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב די ישן.. יש לי מעבד 1.8 לוח אם Intel Winnipeg D845WN (גם ישן) ויש לי כרגע 256 sdram אבל כנראה אני קונה עוד 512 ואז יהיה לי 768 sd. עכשיו, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי כמה שיותר טוב. בהתחלה חשבתי אולי על radeon 9800 pro אבל מכיוון שהמחשב שלי לא כל כך טוב, המחשב עצמו יגביל את כרטיס המסך באפשרויות שלו ואז זה סתם יהיה בזבוז של כסף. בגלל זה החלטתי לקנות כרטיס קצת חלש יותר אבל שיתאים ויעבוד כמה שיותר טוב על המחשב שלי. בינתיים אני עומד על 9600xt. אז אני רוצה להתייעץ אתכם, איזה כרטיס הכי כדאי ומשתלם לי לקנות, אבל שיעבוד הכי טוב עם המחשב שלי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ב-KSP כרטיס המסך [glow=red,2,300]Geforce 6800GT[/glow] של MSI .. (כרטיס פ33ה!!) במחיר מטורף של 1810 שח!!!!! הכי זול שיש ב-ksp (חס וחלילה זאת לא פרסומת..) לרוץ לקנות!! תגידו שזה לא טירוף.. רק נקווה שזה יגרום לכל השוק להכנס לתחרות רצינית שתועיל לנו
-
- 64 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2150 מי הולך לנסות אותם?? לא יודע אם זה כבר פורסם כי אני חוזר הביתה די מאוחר כל יום ואני חוזר עייף מהעבודה אז אני סתם נכנס לכמה לשעה גולש והולך לישון ואני לא ממש שם לב מה אתם רושמים :-\
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה FX 5900 XT 128MB DDR 256BIT אני מעוניין לקנות אותו אני מביא אותו ב 960 שח של גיגהבייט השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? ואולי יש כרטיסים טובים ממנו במחיר הזה? לא ר9800 פרו בבקשה אני מת לאחד אבל זה עוד 500 שח וגם ככה אני מגרד 960 שח בלחץ!!!!! וגם מסתבר שלא 6600GT כי גם הוא יקר
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. ברשותי Geforce4 Mx440 שזה כרטיס זוועתי ביותר... יש לי כ-1150 ש'ח ואני מתכנן על כרטיס טוב שישרת אותי לאורך זמן. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי בתקציב של 1150 ש'ח? ודבר שני: מה ההבדל בין FX5900 רגיל לבין 5900XT? תודה חבר'ה, שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בהמשך לדיונים שהיו כאן בנושא נראה לי זאת הקנייה המשתלמת ביותר מחיר@עלות http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3830830 כן ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 של LG יש איזה דגם מסויים שאתם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עוד נושא בקשר למשחק COUNTER STRIKE. לחבר שלי יש את הבעיה הכי מוזרה בעולם: ה-Hz שלו עומד על 85, הוא השתמש בתוכנה של ה REFRESH FIX וה-VSYNC שלו מכובה, ובכל זאת כשהוא משחק קאונטר ה-FPS שלו לא עובר את ה-70, זה לא כאילו יש לו 100 וצונח ל-70, ה-FPS פשוט לא עובר את ה-70. ואם הוא משתמש בפקודה: DEVELOPER 1 שזה בעצם מראה את ה-FPS האמיתי, יש לו 300 FPS. עכשיו, מה שעוד יותר מוזר שבמשך שלושה ימים היה לו 100 FPS פתאום אין לו מושג איך, ובדיוק היום עוד פעם זה חזר ל-70. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני ראיתי שיש לksp את המבצע של ה6800gt ב1800 שקל, ואני מעוניין לקנות אותו. יש לי מערכת חלשה יחסית- amd xp athlon 2000 ecs kt600-a 256 sdr אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב, אז אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק במערכת שלי, או שאניי אהיה חייב לשדרג כדי שהוא יפעל כמו שצריך תודה לעוזרים, אלי
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
ואז יהיה תמונה יותר טובה בטלביזיה אם זה יעבור דרך הממיר ולא ישר לטלביזיה??
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש למישהוא מושג מתי הם ידיעו לארץ אם בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום התקנתי דום 3 הוא עובד מצויין רק יש לי בעיה והיא שהמסך שלי קצת ישן ודפוק ובמשחקים וקבצי וידאו רואים הכל חשוך אז כדי לתקן את זה שיניתי בדרייבר של הכרטיס מסך שלי (חתימה) שבתצוגת תלת מימד הבהירות תהיה יותר מהרגיל (80%+) וככה המשחקים לא יהיו חשוכים, זה עובד בכל המשחקים אפילו בחדשים כמו אנדרגראונד 2 אבל בדום זה לא עוזר ועדיין הכל חשוך גם אחרי ששניתי את הבהירות למקסימום במשחק עצמו. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות???
-
- 13 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איזה חברה עדיף מבחינת ביצועים לא OC
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום מה מצב??. טוב אז ככה יש לי את ה6600GT של ליטק ויחד עם הרייורים של הרטיס מסך הותקנה לי תוכנה של הכרטיס מסך רציתי לדעת מה השימושים שלה ומה אני יכול לעשות איתה תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני יכול לנצל את ההזדמנות שיש לי משהו בחו"ל... ואני משנה את הדעה שלי כל 4 דק' בערך.. התקציב שלי הוא 1500 בעקרון.. אבל לא אכפת לי לחרוג ב 100 150 שקל אם קיים כזה כרטיס...
-
- 14 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לכם משהו לו ב600 שקל ? הוא קונה מקופיודה משהו כזה.... טוב תביאו בבקשה משהו ב600 שקל
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אם זה אפשר ובאיזה כרטיס מסך יכול לעשות את זה אם בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=1 השוואה בין כל החברות וכל הדגמים לגבי מראה, פתרונות קירור, אוברקלוק ורעש. http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_gt_overclocked/ השוואה בין 6600 לשאר הכרטיסים באותו קטגורית מחירים קרובה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני חושב על הטכנולוגייה של ה-SLI אני אומר שחיברו שתי כרטיסים אבל לאן מחברים את המסך??? לאיזה מהם? ואם אני מחבר שתי מסכים אחד לכל אחד יראו בשניהם?? ואותה גרפיה.. ? והאם חייב להשתמש בשתי כרטיסי מסך או אפשר להשתמש בינתיים באחד מחריצי הפיסיאי אקספרס ובשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
'>לחץ כאן מה חושבים?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה השיפור בזה והאם זה תמיד יותר טוב מPRO?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-