עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Green Day,

ATI Radeon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. אהלן חבר'ה, תכננתי לבנות עוד השבוע מפרט במחיר דיי גבוה - כ 6500 ש"ח, שיהיה מיועד למשחקים כבדים. ואין דבר החשוב יותר מכרטיס מסך לזה, להיום כמיטב ידיעתי מומלץ ללכת על ה 8800GT אבל שלא מזמן נכנס ה 9800GT לתמונה, אם כן.... יש מושג מתי צפוי להגיע ה 9800GT לארץ? (כדי לדעת האם ההמתנה שלי צריכה להיות ארוכה) והאם יהיה משתלם לקנות אותו ביחס לתקציב שלי למפרט שמתוכנן או שעדיף לי להשאר עם ה 8800GT בתכנון... תודה לכם,

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by SnakeBite,

שלום, קראתי המון מאמרים על 710t ושמעתי שהוא מעולה אבל אני מעדיף 19 אינצ' אז מה שרציתי לדעת היא מה יותר טוב למשחקים ולסרטים 710t או 913b עידו

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by itaybar,

התקלקל לי הכרטיס הישן שלי היה לי geforce 7600.... מחפש כרטיס מסך חדש עד 700 שקל. מפרט שלי: intel conroe e 6300 2giga memory

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  5. 1950PRO 512MB או 1900XT 256MB? עכשיו שיש ביקורות לשניהם, ורואים קצת ביצועים...עדיין אני לא משוכנע שה512 לוקח, ל 256 יש יותר צינורות הצללה ויותר רוחב פס וגם מהירות, כל זאת בהנחה שאני לא מתכנן לעבור את ה 1280X1024..

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. והמאוורר על 100%..

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  7. חג שמח לכולם בדקתי צריכה כללית של המחשב במחשבון של enermax עם כרטיס ATI 1950 והתוצאה 422W HD 6870 +-450W אני חושב שהדגם הזמ מאוד משתלם וגם לא צריך לעשות OC רק המחיר קצת יותר יקר HD 6850 +-420W מבחינת מחיר משתלם HD 5850 +-440W מבחינת מחיר מאוד משתלם הדגם החדש EXTEME בערך 680/712 ש"ח אני עושה קצת OC למעבד (Q6700 ) מ 2600MHZ ל 3000/3200MHZ על איזה כרטיס כדאי ללכת ? כדאי ללכת על כרטיס יד שניה ? האם היה צבר בקבוק והאם אני ירגיש את זה ? יש לי מסך 19" CRT + מסך סמסונג 32" LCD ואני מחובר לשניהם צפייה ב LCD בסלון דרך המחשב , האם היה לי שינוי לטובה/לרעה אם אני יחליף כרטיס מסך אחר ? http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine כרגע יש לי 2 GB זיכרוןDDR 2 שוקל להחליף/לשדרג ל4/…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Sonstiges_1/Berichte_Teil1/Daytona_Part1/daytona_part1.html זה דסר שלא ידעתי אליו

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

היי, חיפשתי בחיפוש הפורום ולא מצאתי, יש פרטים על הסדרה הזאת של הכרטיס ובעקר על ה9600? תודה רבה!!!, יאיר.

10. שלום, אני מחפש כרטיס מסך מספק לעיבוד תמונת 3D (עם משקפיים דיגיטליות וטלויזיית 3D) שיהיה מחובר ל HTPC. המעבד של ה HTPC הוא E6300 2.8GHZ ויש לו 3GB DDR2 667MHZ. אני מחפש גם כרטיס קול שיודע לעבוד עם כל הפורמטי האודיו המתקדמים שיש כיום (אני יודע שיש דגמים שתומכים ב 3D, אבל לא בחלק מפורמטי האודיו). אני גר בארה"ב ואין לי LIMIT של תקציב (עד לרמה הגיונית). אני חושב גם על לקנות כרטיס שיתאים גם למשחקי מחשב (האחרונים) אבל מפחד שזה לא יהיה ישים כי המעבד שלי יחסית חלש (וגם הזיכרונות) ואז אקבל צוואר בקבוק. אשמח לדעתכם, תודה. ד"א איך כל הקטע של המשחקים בתלת מימד עובד? האם צריך מסכים מיוחדים בשביל זה או שכל מסך (לדוגמה הטלויזיה שיש ברשותי) יתאים לכך?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. שלום יש ברשותי את הספק הזה: http://skypc.co.il/Product.asp?Pid=RS-460-PCAR-A3&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0 כרגע תצורת המחשב היא i3 עם 4 גי'גה זכרון ושני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך GEFORCE 260 האם הספק הזה יוכל להחזיק כרטיס GEFORCE 560?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. הצרכים שלי עכשיו הם נטו להריץ את BF 3 ב-ULRTA ובהגדרות הכי גבוהות, 1080P. התקציב שלי מגיע עד 2200-2300(בעצם רציתי את ה-670 WINDFORCE OC של ג'יגהבייט). האם יש סיבות טובות לקחת כרטיס אחר? פשוט חשובים לי הביצועים העכשווים וגם העתידיים ואני לא יודע מה הנוסחא הטובה לכרטיס מסך.,

13. קיבלתי את ה7600 GS קיצור הורדתי דרייברים מהאתר של ניוידיה (סרייס 7) אז סתכלו איזה הודעה הוא נותן לי בהתקנה http://img175.imageshack.us/img175/541/22812074bq0.jpg מה זה אומר? והאם משנה אם אני מוריד דרייברים מהאתר או מתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הדיסק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. אני מנוי של הוט, משהו שיראה איכות טלוויזיה ברמה טובה.. ד"א אני עם כרטיס מסך של RADEON X1800, אפשר לראות איתו טלוויזיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by badtoyboy,

זה הכרטיס: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2198 9600GSO. רק כמה שאלות: שמעתי שב OC הוא מגיע לרמה של 8800GT. האם אני אוכל בגרסא הזאת להמהיר אותו בלי לקנות מאוורר נוסף? ועוד שאלה - האם בכרטיס הזה גם כן יש את המנוע הפיזיקלי מובנה למשחקים שדורשים( שמעתי שבכל הכרטיסים החדשים של NVIDIA יש)? ושאלה אחרונה - האם יש כרטיס יותר טוב במחיר הזה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. Started by tront,

איזה כרטיס מסך טוב יותר? GV-NX85T512HP http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2574 או GV-RX26P512H http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2586&ProductName=GV-RX26T256H המחיר שלהם כמעט אותו הדבר בערך 500 שקל אם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר במחיר הזה תציעו. תודה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by extra-g,

מחשבים חדשים נתחיל עם שלי 8400GS של GIGABYTE יציאות: VGA, DVI וTVOUT (מתחבר לקופסה קטנה עם יציאות SVIDEO וRGB שיכול לשמש גם כRCA) המסך מחובר בVGA, מסך דק - 786LS של LG. הוא לא חדש. 1. התמונה שלו לא חלקה. כל קו (שחור בעיקר) שיש על המסך משאיר מימינו "שובל" - שכפול שלו 3 פעמים בערך - לא בשחור אלא פשוט פסים שמכהים את האזור. זה לא תלוי תוכנה וזה לא תלוי מיקום של המסך. עם המחשב הקודם זה לא היה ככה (הכל היה ממוקדם בדיוק באותו מקום) ככה שכנראה זה רק הכרטיס מסך. 2. חיברתי טלוויזיה ושיניתי קונפיגורציה בלוח הבקרה של NVIDIA ככה שיהיה מסך כפול (אולתו דבר גם במסך וגם בטלוויזיה) ואז עשיתי ריסטרט. קיבלתי תמונה בטלוויזיה רק בשניות של העלאת המחשב מהדוס אבל ברגע שהמחשב הגיע למסך הפתיחה של ו…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  18. בזמן האחרון אני מרגיש שהמסך עושה מין קול חלש כזה של תק והבהירות יורדת, או לפעמים עולה...השאלה שלי היא האם זה מנגנון כלשהו במסך וזה נורמלי, או שמשהו לא בסדר אגב, ראיתי ב-OSD של המסך דברים כמו moire reduction ו-purity, ואין לי מושג למה הם משמשים, אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה מצויין תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by Rhx,

אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסט זה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר. הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GT לAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by roiyair,

אהלן, תוך כדי משחק בMass Effect קיבלתי את ההודעה הבאה: http://img404.imageshack.us/my.php?image=82402467by6.jpg מה אני יכול לעשות עם זה? כרטיס המסך שלי הוא HD4850 עם הדרייבר החדש ביותר.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. ב-catalyst לא מופיע לי טמפ' למטה אז אני צריך תוכנה אחרת לבדיקה...

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by Wheel,

אני רוצה לקנות 8800GTS בזמן הקרוב, אבל אני לא עוקב אחרי חדשות חומרה כבר הרבה זמן השאלה עם מישהו יודע על ירידת מחירים לכרטיסים בכללי או לכרטיס הזה בזמן הקרוב. כרגע הכי משתלם שמצאתי זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096 תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by Sym,

הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן. הכרטיס שלי הוא סאפיר 4870 עכשיו אני חושד לשווא? או שבאמת יש דפיקה? כי אני רואה שכתוב משהו שקשור לPCIE ואני מצטער אני באמת newbe בכל העסק אז בבקשה אפשר עזרה? איך אוכל לתקן את הבעיה שלי?

24. Started by Ivgi,

הסרתי את הדרייוור הקודם שלי, שהיה 77.77, ואחרי זה וידאתי הסרה עם Driver Cleaner. התקנתי את הדרייוור החדש 81.85 ל Windows XP x64. קודם כל שמתי לב שנוספו לשוניות עם אפשרויות שליטה חדשות למסך, אבל משום מה, הן היו מלאות בבאגים. יש לי מסך LG 900P, וכאשר רק נכנסתי לאחת הלשוניות, התצוגה התכווצה, לחצתי על לשונית אחרת, ואז היא התעוותה. כל מיני שטויות. אפילו לא שיניתי כלום. החזרתי את התצוגה חזרה בזה ששיניתי את הרזולוציה לאחרת, ואחר כך לרזולוציה הרגילה. אחרי זה הרצתי את 3DMark 2005. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabyte 6600GT @ 589/1200. התוצאה האחרונה שלי בבדיקה עם הדרייוור הקודם היתה 4070. עם החדש - 3950. ירידה די דראסטית. מחקתי את הדרייוור והתקנתי את הישן, ואז הרצתי שוב 3DMark 2005. התוצא…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  25. שלום, אני רוכש מחשב חדש. ואני מתלבט . ראיתי בביקורת באתר שה 4850 מציג תוצאות לא פחות טובות מה 9800 ועולה בערך 450 ש"ח פחות. ראיתי גם שאמור לצאת ה 4750 בקרוב והוא אמור להיות הרבה יותר טוב. השאלה אם ידוע מה המחיר שלו? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים