כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מתלבט אם ההשקעה כדאית בין כמה דגמים למחשב סלוני להרצת סרטים, משחקים לא כבדים ומוזיקה. 1. Asus GeForece EN8600GT Silent/HDTP 256MB (קירור פסיבי) http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1642&modelmenu=1 יציאות DVI או GAINWARD Bliss 8600 GT 256MB HDMI SilentFx NVIDIA 8600 GT, 256MB DDR3, DVI-VGA-HDMI http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=138 גם קירור פסיבי אך עם יציאות DVI ו-HDMI - יקר יותר בכ-200 ש"ח. או ללא קירור פסיבי - יותר זול אך עדיין עם יציאות HDMI ו-DVI. leadtek GEforce PX8600 GT HDMI 256MB TDH קישור: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=380&lineid=1&act=1 אשמח להמלצה ע…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אהלן. מישהו יכול להסביר לי בבקשה פעם אחת ולתמיד מה עושים הפילטרים? במה הם בדיוק מועילים אם מפעילים אותם? הרי הבנתי שכאשר מריצים 3DMark05 עם פילטרים פועלים אז הציון נמוך יותר מאשר עם פילטרים מכובים!! וכתוצאה מכך זה פוגע בביצועים של הכרטיס מסך, לא? (גם במשחקים..) אז איך זה שבבנצ'מרקים שעושים השוואה בין סדרת כרטיסי מסך בודקים כל משחק לפי רמה מסוימת של פילטרים? בשביל מה צריך אותם, אם הם רק פוגעים בביצועים? המון המון תודה למי שיוכל להסביר
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי את המסך של VIEWSONIC G75F בשולחן עבודה אני סם רוזלציה של 864 על1152 והכי הרבה זה 75MHZ שאני משחק אני משחק על 600 על 800 אז במשחק זה בטח יהיה 800על 600 75MHZ איך אני עושה שבמשחק שזה היה על 85MHZ ורוזלציה של 600 על 800 אני יוכל לשנות ל85MHZ בשולחן עבודה שאני יורד את הרוזלציה אבל הבעיה שכול הסמלים גדולים!! 75 זה לא ברי לעניים לא? או שהכי הרבה צריך לעשות 75? גם במשחק אני עושה MAXFPS 76
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי WIN7 הכל עבד תקין עד שהתקנתי דריברים לכרטיס מסך. אתרים מסוימים בעיקר אתרי וידיאו [יוטיוב וכו'] פשוט נתקעים יש סאונד ומסך ירוק ואחרי כמה שניות זה קופא. לאחר שהסרתי את הדריבר הכל עבד כשורה בלי בעיות אני לא מצליח למצוא מה הבעיה גם כשאני מתקין רק את הדריבר בלי האופציות של האצת חומרה זה עדיין עושה בעיות... מישהו יודע מה הבעיה?????????
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 איך החברה? כדאי לקנות? ואם לא-על איזה חברה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חיברתי את הכ. מסך שלי לTV ע"י כבל S-VIDEO ורואים וזה אבל שאני מפעיל סרט (WMD11,BSPLAYR) אני לא רואה וידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום והתרשמתי מאוד מהרמה פה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כרגע יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא די ישן, למרות שמתי שקניתי אותו (לפני שנתיים-שלוש הוא היה בין החדשים והטובים). נמאס לי ממנו כבר הרבה משחקים שאני מנסה להריץ במחשב נתקעים לי כזה, וגם הגרפיקה לא משהו, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה). התקציב שלי הוא 500 שקל -+ ועוד שאלה אם כבר אני פותח נושא, יש לי במחשב 512RAM כדאי לקנות עוד ג'יגה אחד של זיכרון? כמה זה אמור לעלות לי בערך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה סוף סוף לקנות מחשב אבל יש לי בעיה בכרטיס מסך. אני עוד מעט 5 שנים עם הכרטיס MX אז אתם מבינים באיזה משחקים אני משחק עד עכשיו. עכשיו אני לא יודע מה כדאי: לקנות עכשיו 8800GTS 320MB/640MB? או לחכות לנובמבר (מה שיהיה קשה מאוד) לכרטיסים החדשים? אם ה-MX שלי החזיק (או שלא) עוד מעט 5 שנים אז אני מעדיף לקנות את הכרטיס שיהיה ל-5 השנים הבאות
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
19 או 17 אינץ' עד תקציב של 700 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי, ושיהיה שטוח כמובן...
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
על מה ללכת? LEADTEK 8800GTS 640 או GIGABYTE 8800GTS 640 מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו, הוא מעוניין לקנות מקרן נייד (כזה שאפשר לחבר למחשב ואז רואים על הקיר את מה שהמסך מראה) הוא מעוניין במשקל מינימלי, מכיוון שהוא נוסע הרבה וזה חשוב לו שהוא יהיה קטן וקל משקל, כדי שלא יכביד עליו הוא מעוניין לקנות בארה"ב (כי הוא גם ככה נוסע, ואני משער שזה יותר זול שם) עקרונית יש לו זמן בניו-יורק לקנות את זה, אבל אם אין חנות בניו-יורק שמוכרת אז אפשר גם לשלוח את זה לקרובים שלנו (הם גרים ליד מיאמי, פלורידה) ואז הוא יאסוף את זה משם. התקציב הוא בסביבות ה800$, כמובן שעדיף כמה שפחות, אבל לא להתפשר על האיכות יותר מדי מצאתי למשל את המקרן הזה: http://www.sharpusa.com/products/ModelLanding/0,1058,1399,00.html בסביבות ה850$, מה אתם אומרים עליו? הבעיה זה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לפתוח את 4 צינורות העיבוד הסגורות שיש ל X1800GTO. איך אני עושה זאת? מה הסיכוי שיצאו לי פגומים? אם פתחתי והוא יצא פגום ויש לי ארכיטקטורים מה לעשות? ואם נגיד הצלחתי, ועכשיו אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך מחשב ,ישאר לי 4 הצינורות הפתוחות ->זאת אומרת 16 צינורות? צריבת ביוס: איך עושים זאת? בעזרת איזו תוכנה? מה הסיכונים תודה רבה. ;D
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
איך הכריטיס מסך Geforce pcx 7300LE 512MB DDR TV DVI?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מתלבט בין 7600GT ל8600GT ? לא מעוניין כ"כ בDX10, מעוניין בביצועים נטו, ללא OC ועד 700 ש"ח. וגם המלצה של איזה חברה תודה!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה חיצוני. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:500 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה אלו. יש לי את הכרטיס הזה(SAPPHIR) על ה HTPC שלי והוא משמש בעיקר לצפייה בתוכן HD ומשחקים. ברשותכם שתי שאלות: 1.למה אני רואה שכולם מדברים על DRIVER של CATALYST עבור כרטיסי מסך של ATI? האם הוא עדיף על הדרייבר הרשמי שמגיע מ SAPPHIRE? 2.יש לי אפשרות להחליף את הכרטיס לכרטיס חזק יותר,אך הלוח שלי הוא MICRO ATX של ASUS P5KVM יחד עם מעבד Q6600 ו 4 GB זכרון של GSKILL. -האם כדאי להחליף לכרטיס אחר ,המחשב הוא HTPC שרוב ייעודו הוא סרטי HD ומשחקים בערך 20%- המחשב מחובר ל LCD בקביעות. השאלה אם כרטיס חזק יותר בכלל נכנס בלוח כזה באורך?האם יש כאלה חזקים שהם קטנים יותר ולא גוזלים שני סלוטים? אודה להמלצות. אודה לתשובתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ערב טוב חברים !! אני צריך כרטיס מסך חדש, מאחר שה7800GT הלך לעולמו... (עשיתי לו OC וקרה מה שקרה.. מאוורר לא עובד ובמשחקים אני רואה חרבושים וכל מיני חייזרים על המסך) מזה למדתי לקח, שאני לא עושה OC יותר אז ככה יש לי ברשותי 650 שקל בדיוק חחח ואני רוצה לשים אותך על כרטיס מסך.. ראיתי שאתם מבקשים גם את המפרט המלא אז הנה : INTEL CORE 2 E6300 1.8MHZ 2GB זכרון 667 MHZ לוח אם של ג'גהבייט מסך 19 אינץ' ספק 500 ג'נרי... (יש מצב להחלפה בעתיד הקרוב) וזהו נראה לי, תגידו לי אם צריכים עוד נתונים ואני מתכוון לשחק על הגדרות גבוהות.. לגבי הרזלוציה אין לי מושג לא יודע בכמה המסך שלי תומך (לא מתכוון לקנות אחד בקרוב...) עדיפות לחנויות קרובות לבית KSP TMS ו PANDAS תודה לעונים !!! …
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מצאתי את שניהם בעצם באותו המחיר... 900 שקל ראיתי שהGTX260 לוקח בביצועים ברוב הבדיקות, אבל מצד שני אולי כדאי את הHD5770 שכבר בדור חדש יותר, תומך ב DX11 ואולי ישתפר עם הזמן עם דרייברים חדשים שיצאו.... המסך ד"א LG L1760TR (דיי קטן, 17") אבל בהיבט של ביצועים לטווח ארוך... תודה מראש לכל המייעץ
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך 710TM של סמסונג וכותבים לי בחנות שמחליפים לי אותו נגיד אחרי 5 או 7 פיקסלים שרופים. וביבואן אומרים מ -20 פיקסלים שרופים. במידה ומתרחשת תקלה האם החנות מחוייבת לפעול לפי מה שהיא כתבה, או שהיא תוכל להגיד שלפי יבואבן זה אחרת? כמו כן, הייתי מעוניין לדעת האם שווה להשקיע עוד כ 500 - 600 ש"ח, בהבדל שבין 710 N ל TM? האם DVI באמת שווה את הכסף הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך הכי חדש שיש עם ההגדרות הכי טובות שקיים היום בגירסא של AGP x8 שיחליף את הnVIDIA Geforce MX440 64MB הקשיש במחשב הישן אני צריך שהוא יהיה מתאים למשחקים של היום על ההגדרות הכי נמוכות או מה שיתאים כל הקטע שיש שם רק 1.87GHZ 256MB DDR ולא נראה לי זה יספיק אבל בכל זאת תביאו הצעה תקציב 400-500 ש"ח תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יצרתי פרופייל (8.7 CCC) ושיניתי פה C:\Documents and Settings\yy.YY\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles את הפרופייל שיצרתי : YYYY.XML ככה : <Feature name="FanSpeedProtocol_0"> <Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedAlgorithm_0"> <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0"> <Property name="Want" value="0" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"> <Property name="Want" value="40" /> זה אומר שכרגע הוא על 40 , מה שלא מרעיש לי ....אב…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Leadtek ל- GAINWARD ו- GIGABYTE וגם GIL
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם המסך הזה: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2 ? תומך ב-?Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? זאת אומרת אם אני אוכל לשים את הכרטיס מסך הזה אני צריך לדעת כי אם לא אני קונה מסך אחר ומביא את זה לאחיות שלי תודה מראש לעוזרים פשוט אמרו לי שזה מסך שלא תומך בהרבה כרטיסים חדשים אז אני צריך לדעת כדי שאני לא יקנה כרטיס שלא יתמוך
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-