כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8400GS M איך אני מגדיר את ההגדרות כדי לקבל חווית צפיה מרבית בHD? והאם בכלל זה משנה..?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפני כחודש כששיחקתי THE WITCHER המסך פיתאום כבה והפסיק לעבוד... אחרי שאיתחלתי את המחשב המסך עבד אבל שמתי לב שהדרייברים של הכרטיס מסך נמחקו משום מה... התקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו המחשב (לפחות הכרטיס מסך..) כבר לא כמו שהוא פעם... לפעמים במשחקים מופיעים לי קווים מוזרים כאלא (ארטיפאקטים?) ואז המסך נכבה ואני מאתחל והכל עובד שוב (לא צריך להתקין שוב דרייברים..) לפני התקרית הייתי יכול לשחק בUNREAL והכרטיס מסך לא היה מגיע ל85C היום הוא מגיע ל120C ויותר (!) אני מבקש עזרה וגם איזה דרייברים הכי נכון להתקין? אני צריך גם (ככה כדרך אגב) תוכנה שתחליף את הCCC הכרטיס מסך שלי הו X800XT של ATI מבית 3D CLUB ויש לי מע' הפעלה WINDOWS XP 64X תודה....
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, רציתי לעשות השוואה בין כרטיסי המסך הבאים: 8800GTS G92 512MB לבין 9800GT 1GB - מי טוב יותר ? (ידוע לי שה8800GTS ישן). HD4870 1GB לבין GTX260 896MB - כנ"ל תודה.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שווה לחכות עד לכרטיסים הבאים? שמין הסתם יהיו טובים יותר ויכללו טכנולוגיות מתקדמות. או לקנות כרטיס מהדור הנוכחי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי radeon 1900xt של sapphire מורכב עליו קירור zalman vf900 ועל הצ'יפים של הזיכרונות יש סינקים שבאו איתו הם כחולים כאלה עם דבק טרמי מתחת היום סידרתי את העיניין של המשחה טרמית ועכשיו הליבה על 50 מעלות וגם הוצאתי ומיקמתי יותר טוב את הסינקים של הזיכרונות והטמפרטורה במנוחה צנחה מ70 ומשהו ל68 68 לזכרונות של הכרטיס מסך זה גרוע? זה מה שזה מציג לי באוורסט האחרון בsensor תחת gpu vram אז מי שיש לו רדאון מ1XXX ומעלה יכול אולי להגיד לי כמה הזיכרונות של הכרטיס שלו מראים במנוחה? תודה לכולם, זה מאוד חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ראיתי כאן: http://www.hisdigital.com/un/product2-357.shtml שזה 1080P שזה FULL HD השאלה שלי היא האם כל כרטיסי המסך מסוג זה (כולל AGP) הם גם 1080P?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
טוב כבר פתחתי נושא לגבי זה שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על זה עכשיו זה אפשרי לשמים 2 כרטיסיס מסך במחשב 1? כאילו יש לי HD 2400 ואני הולך לקנות HD 4500 זה אפשרי לשים את שתיהם ביחד ואז זה יעבוד כאילו יותר טוב? או שאי אפשר לעשות דבר כזה? סליחה על הטימטום
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך 22" של samsung כמובן בהתאם שיניתי את הרזולוצית עבודה של שולחן העבודה והמשחקים 1900*1200 שזה הרזולוציה האופטימלית של המסך זמן מאוד קצר המחשב התחיל להתקע לי באמצע מרבית המשחקים ששיחקתי בהם (SUPREMCOMMANER, CALL OF DUTY ועוד כמה) לאחר בדיקה שמתי לב שברגע שאני מתחיל לשחק המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מגביר מהירות עד אשר הוא מגיע לרוויה ולאחר שניות נוספות המחשב נתקע. המשחקים עצמם רצים חלק לגמרי, לא עושה רושם שהם באמת כבדים לכרטיס מסך וכשאני מוריד לרזולוציות נמוכות יותר 1600*900 ולפעמים אני צריך אפילו לפחות) המחשב רץ בלי בעיות וגם שומעים שהמאוורר מתאמץ פחות. יכול להיות שזה באג של הדריברים? כרטיס מסך פגום? או יותר גרוע יכול להיות שלא באמת תכננו את…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח שאוכל באמצעותו לראות את הסרטים שבמחשב גם בטלויזיה. יש לי מסך LCD 52" של סמסונג וסלוט PCi-E פנוי במחשב. אשמח שהיציאה תהיה HDMI וכמו כן אם יהיה ניתן גם להעביר את ה Audio על אותו הכבל זה יהיה נפלא. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ברשותי מעבד פרסקוט מהירות 3 ,זיכרון DDR2 533 3GIGA לוח אם ABIT AA8 ' אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לאפשרויות הללו ולכן עזרה אנשים יקירים האם כדאי לשדרג את הכרטיס כאופציה זוחה של 800 שח במקום להשקיע במעבד והכל חדש . עד עכשיו היה לי GEFORCE 6200 TC חרא של כרטיס אבל סחב משחקים. הדילמה למשחקים של COD5 ובסיגנון
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האם יש כרטיס 9800gt שנמכר שהקירור שלו ללא מאוורר הכוונה קירור פסיבי
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הרצתי עכשיו 3DMARK06 קיבלתי 10911 זה קצת נמוך יחסית המערכת היא : מעבד Q6600 כרטיס מסך 9800GTX זיכרונות 2 גי'גה לוח אם INTEL DG965WQ (המערכת למטה..) עשיתי את הבדיקה על רזולוציה של 1680X1050 אולי בגלל זה הכרטיס מסך קיבל בSM2 4627 ובSM 3 4470 המעבד 3549 עריכה : הרצתי על ההגדרות בררת מחדל.. אבל התוצאה ירדה 10398
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקלקל לי הכרטיס הישן שלי היה לי geforce 7600.... מחפש כרטיס מסך חדש עד 700 שקל. מפרט שלי: intel conroe e 6300 2giga memory
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GS ל-GT בכרטיסים של NVIDIA ?
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אתר החומרה AcceleNation פירסם שלשום ראיון מקיף ומפתיע שערך כתב האתר Tuan Huynh עם Terry Makedon, John Swiminer ו-Chris Hook, כולם בעלי תפקידים מרכזיים ב-ATI. הראיון המקיף נוגע בהרבה נושאים מעניינים, והוא ממש שווה קריאה! לראיון.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD של סמסונג הדגם הוא L1515S הבעיה שלי זה כמה הרצים לשים בתצוגה כי שאני שם 75\85 אני רואה רעידות על המסך וזה משגע אותי בכמה הרצים אתם משתמשים? כמה מומלץ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שהמסך עושה מין קול חלש כזה של תק והבהירות יורדת, או לפעמים עולה...השאלה שלי היא האם זה מנגנון כלשהו במסך וזה נורמלי, או שמשהו לא בסדר אגב, ראיתי ב-OSD של המסך דברים כמו moire reduction ו-purity, ואין לי מושג למה הם משמשים, אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה מצויין תודה מראש לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם אך אני יכול להבדיל בין ב 64 ל 128ביט בכרטיס מסך FX5200 אבל רק לפי צורה חיצונית ??
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
משחקים שבהם זה כן פועל : NFSU כל עוד שאני לא מפעיל את ה אפשרות מריחה או את האורות שעוברים מהר כשה זה מופעל אז ה קווים (AA) האלה חוזרים raven shield 3 תמיד פועל UT 2004 DEMO תמיד פועל 3dmark 2001 ו03 תמיד פועל לא פועל ב : היטמן 3 tomb raider aod אקוומרק 3 המיקרה ב NFS U ספלינטר סל פנדורה דמו (מדובר רק על AA ) נבדק עם דריברים 4.5 4.6 4.7 אותו דבר כמובן שזה מופעל בדריבר :wink: נוסה גם דרך OPEN GL וגם דרך DX במיקרים שזה לא פעל זה נוסה ב 4 מצבים כדי ליבדוק אם יש איזה שהוא שינוי בתמונה X6 X4 X2 ולא פעיל , איו שום שינוי בתמונה בדריבר 4.7 יש אפשרות של TTA (אם אני א טועה ) נוסה בשני המצבים , אותו דבר נוסה גם ב מס רזולוציות , אין שינוי 1024 X76…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך CRT עד 2000 ש''ח איזה מסך כדאי לי לקנות בכסף הזה? ;D
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף יותר לקנות: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 256MB DDR-II DVI Video Card או Albatron Geforce FX 5900QV Turbo 256MB DDR DVI VIVO Retail Video Card או Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Video Card??? מטרה: הדגש על תוכנות גרפיות כמו: Photoshop, 3DMAX, Freehand ואולי גם maya...קצת משחקים. תקציב: עד 2,500 ש"ח. תודה על העצות
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
היי, ברצוני לקנות כרטיס מסך הנה הדרישות: חיבור:pcie טווח מחירים:250-400 חריגה:50 ש"ח ברצוני להריץ את המשחקים gta iv,call of duty modern warfare 3,Need For Speed: Most Wanted 2012
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת האם הכרטיס זה הכי משתלם במחיר שלו http://www.tms.co.il/product/11434 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-