עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום , יש לי NVIDIA geoforce fx 5200 והוא ישן יחסית , קודם כל אם אפשר חוות דעת על הכרטיס שיש לי.. ואם אפשר המלצות לכרטיס חדש ואיכותי יותר , עדיף מבית NVIDIA בתקציב עד 500-600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by dorsht,

היי אני מחפש עבורי כרטיס מסך חדש, היות והGTS250 512MB שהיה לי תקוע אי שם באחד סניפי פנדה (נשלח להחלפה כי היה תקול ופשטו רגל ולכן הכרטיס תקוע אצלהם ואינני יכול להתנהל מול היבואן). כרגע אני עובד עם הHD3850 256MB GDDR3, שבסך הכול עושה את העבודה שלו בסדר אבל הוא די חלש עבור הדרישות שלי. בעקרון המערכת שלי: AMD PHENOM II X4 810 2.6@3.2GHZ GIGABYTE MA770T-UD3P OCZ 4GB RAM DDR III 1600MHZ CM HAF 922 WD 1TB + 640GB + SAMSUNG 320GB PC COOLING & POWER 500W, לא בטוח שזה שם החברה המדויק אך אני זוכר שהיא חברת בת של סיסוניק או משהו... בכל מקרה, אני בסך הכול מחפש כרטיס נחמד שיריץ משחקים בצורה סבירה, לא מבקש ממנו להריץ לי עכשיו את המשחקים החדשים על אולטרא HIGH עם AA במקסימום ועל רזולו…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by arielbarsheshet,

יש לי לוח אם gigabyte GA-870A-UD3 עם מעבד AMD Phenom II X6 1070T ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש באזור ה1200 שקל יש למישהו איזשהי המלצה מה כדאי לי להזמין? אם זה 100 שקל לפה או לשם בישביל משהו יותר טוב אני יקנה אותו. המחשב הוא לצורך הרצת משחקים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  4. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=137 שתפו אם הבחנתם בשיפור כלשהו במשחקים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Freeze,

היי, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך למחשב הישן שלי, ועכשיו אני מחפש להחליף אותו. המעבד הוא E6400, עם 4 ג'יגה זיכרון (DDR2). הכרטיס מסך שהיה לי שם הוא 8800GTS (הגירסא של ה-640MB ). כאמור, אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח של כ-500 ש"ח, למטרות משחקים (לא Very High - שיריץ כמו שצריך על Medium/High ואני אהיה מרוצה), ובעיקר סרטים 720p (יחד עם זה אני קונה גם מסך חדש, 22 אינצ', 1920x1080). ניתן בהחלט לחרוג אם זה שווה את זה, אבל לא לחרוג לאלפים. עדיפות ל-ASUS מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by Spielberg,

אני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש, ועלתה לפניי בעיה. אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך Onboard, האם אני יכול לחבר לו כרטיס מסך רגיל, והאם יווצרו קונפליקטים בגלל זה. הלוח אם הוא M2N-MX SE Plus AM2+ של AMD הכרטיס מסך המובנה הוא Nvidia Geforce 6100 והכרטיס מסך שאני רוצה לקנות הוא Nvidia GeForce 9800GT תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by sausage,

מתוך firing squad: הכתב שם בטוח שהוא שרף את הקשרים שלו עם יצרני הכרטיסים וכעת הוא לא יוכל לכתוב כתבות בנושא... http://www.firingsquad.com/hardware/ati_nvidia_hdcp_support/

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  8. אותו דבר כמו בכותרת שווה לקנות אותו? :s05: Chipset NVIDIA GeForce 6600 GT Memory 128MB DDR3 SDRAM General features 0.11u process technology 128-bit advanced memory interface 256-bit graphics architecture 500 MHz engine clock 1000/1200 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC 375 Million vertices/ sec 4.0 Billion texels/ sec fill rate 16.0/19.2 GB sec memory bandwidth Full-speed 32-bit color precision 64-bit floating point texture filtering and blending NVIDIA SLI multi-GPU ready 8 pixels per clock rendering engine 16 texels per pixel with 8 textures applied per clock Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 NVIDIA CineFX 3.0 Engine High dynamic-range (HDR) …

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH והוא agp8x אם זה חשוב 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? אבל שיפעיל אותו על רמה. תודה מראש!

10. שלום לכם אני מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD MKV המחשב שלי ישן המעבד הוא AMD3200 ;זיכרון 1GB יש לי עכשיו במחשב כרטיס מסך G9500 אבל הסרטים מקרטעים ואין לי יציאה של קול בחיבור של ה-HDMI המחשב מחובר לLCD 37 אינצ' האם הכרטיס מסך G210 יכול להספיק לי או שצריך כרטיס אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  11. יש לי כרגע את ה- 7300GT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף ספק כוח בשביל ה-8600

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  12. למי שרואה divxבטלויזיה דרך tv-out האים רואים טוב? וסרט dvd רגיל האם באותה איכות כמו מכשיר dvd שמחובר לטלביזיה ??

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  13. שלום! מישהו יודע אולי כמה וואט בדיוק צורך כרטיס מסך eVGA 8800GT SuperClocked? בדקתי באתר של eVGA, וכתוב שם שמומלץ ספק כוח של מינימום 400 וואט, ו-450 וואט עבור SLI. אבל, לא כתוב שם כמה וואט צורך כרטיס מסך אחד. האם מהעובדה שכרטיס מסך אחד צריך ספק כוח של 400 וואט, ושני כרטיסי מסך בתצורת SLI צריכים ספק כוח של 450 וואט, אני יכול להסיק כי כרטיס מסך אחד צורך 50 וואט? במידה והכרטיס מסך צורך 50 וואט, אז הוא צורך כל הזמן 50 וואט או רק תחת עומס, ובזמן שלא משחקים הוא צורך פחות חשמל? שאלה נוספת: יש לי ספק כוח Thermaltake TR2 500Watt. בעיקרון, הוא אמור להיות מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך הזה. אבל, יש לי 5 דיסקים קשיחים, צורב DVD, שני מאווררי לדים 120mm, שני כרטיסי PCI ומעבד AMD כפול ליבה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by crazydiamond,

קיבלתי לידי שני כרטיסים: matrox millenium g400 agp 16 MB עם ערכה חיצונית ללכידת וידאו ומשמשת גם ככרטיס טלויזיה איכותי מאוד - לכידת הוידאו יוצאת מאוד איכותית אך הבעיה היא ש הכרטיס אינו מבצע כיווץ אלא מעביר את הוידאו ישר אך לא כקובץ רציף אלא מחלק את הוידאו לקבצים בנפח 2 GB - מגבלת FAT 16 הידועה לשמצה כי הכרטיס הוא משנת 1998-9 בערך האם ניתן לעקוף מגבלה זאת ולקבל קובץ אחיד - נפח הוידאו הוא בערך 2 GB ל 10 דקות. * כרטיס זה משתמש ב צ'יפ של חברת צורן הישראלית - ללכידת הוידאו. כרטיס שני הוא matrox millenium pci 2MB עם כניסה להתקן חיצוני ללכידת וידאו כפי המוזכר למעלה האם מישהו יודע האם לכרטיס זה יש את אותן יכולות של הכרטיס הראשון? אני רוצה לחבר אותו במחשב שלי עם כרטיס גיפורס 4 שישמ…

15. Started by Armageddon1,

לעומת שאר הכרטיסים

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by omrit,

היי, אני מחפש כרטיס מסך חלופי לכרטיס שלי ששבק חיים. אני כרגע עם מחשב ישן שישודרג כנראה בשנה הקרובה. מעבד- Intel Q6600 זיכרון- 8GB ספק- Corsair VX550 התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. אני לא גיימר כבד, אבל רוצה להיות יכול לשחק בצורה סבירה. תודה!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by TheDiesel,

יש לי את המפרט הבא: b560 aorus intel corei5 10400f nvidia GeForce rtx 2060. האם על הלוח הזה אפשר להרכיב RTX 3070?

18. Started by law89,

היי. אני מנסה לשחק ניד פור ספיד היט. הדרישות מערכת למטה. האם יכול להיות שכרטיס מסך 3050 Ti מתקשה לסחוב בחלק מהחלקים? שמתי לב שבעת שמופיע לדוגמה שוטרים, תגיד יש לאגים ל-5-10 שניות. מבחינת הגדרות גרפיות - הן על אותו. המסך של הנייד הוא 2k, הוא אני סוגר את המכסה ומחבר אותו למסך חיצוני של 23.8 אינץ' עם רזולוציה של FHD. האם יכול להיות שזה אולי המעבד ולא הכרטיס מסך? דרישות מערכת מהאתר של המשחק: Need For Speed Heat™ PC minimum system requirements OS: Windows 10 Processor (AMD): FX-6350 or equivalent Processor (Intel): Core i5-3570 or equivalent Memory: 8 GB Graphics Card (AMD): Radeon 7970/Radeon R9 280x or equivalent …

19. Started by alias,

נקח לדוגמא את הכרטיס 6800gt סבבה??? עכשיו מי יותר טוב זה שעם החיבור agp או זה עם החיבור pcie?????? (אל ככה סתם תגידו אם אפשר תביאו איזה מאמר או הסבר או הוכחה למה זה יותר טוב מהשני(אם אפשר))

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  20. שלווום לכולם ויום טוב. אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר את הכרטיס מסך רידאון 9700 אבא שלי מסכים לי להגיע לסכום של ההרקולס. אני כבר מבולבל אני לא יודע איזה כרטיס של חברה יותר טוב פעם אמרו לי ג'יגבייט ופעם אמרו לי הרקולס אני חושב שהג'יגה בייט יותר טוב מהקטע של הסכום הכספי שהוא 1984 ש"ח ולעומת זאת הרידאון של הרקולס יקר ומחירו 2236 ש"ח. אז בבקשה תעזרו לי אני מבולבל ואני רוצה לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר.... :-\ בתודה רבה מראש r-9700 pro ;D

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  21. חברת GPD לא מוכנה לוותר לאסוס ול-ROG Ally על נפח שוק פוטנציאלי ומשיקה מימון המונים ליחידת האצת ביצועים גראפיים ייחודית משלה לכתבה

22. שלום, יש ברשותי כרטיס אמנם ישן אבל אולי ניתן עדיין לעשות בו שימוש. אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בתלת מימד? כמובן לא למשחקים אלה בצפייה בסרטי תלת מימד (כמובן מסך תומך תלת מימד) אני לא מדבר על קבצי MTK אלה קבצי ISO. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי PENTIUM III 500 256sdram והכרטיס הגרפי שלי בינתיים הוא riva tnt 2 32mb השאלה היא שאם אני יקנה gigabyte radeon 9000 128mb ddr זה ישפר את הביצועים של הגרוטאה ויגרום למשחקים חדשים לפעול מהר? חבר שלי קנה את אותו המאיץ ויש לו pentium iii 800 192SDRAM והיה לו VOODOO3 8MB (LOL) והביצועים שלו השתרפו מאוד ואפילו DOOM3 ALPHA פועל דיי חלק ומהר השאלה שלי האם עם המערכת שלי יהיו גם שיפורים ומשחקים כבדים כמו DOOM3 יפעלו באופן סביר?

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Dj Tal Doek,

שבת שלום לכם :-) שאלה אחרונה לפני שאני קונה... כדאי לי ללכת על הכרטיס הזה ? מ MSI ? מאייבורי? http://ivory.co.il/product.asp?productid=2309&CatCode=400 HD R4670 הבנתי שהוא כרטיס ממש טוב והוא יחזיק לי הכל כמו שצריך ... OC AMD 4200 DC MSI K9N Ultra 2GB EZCool 450W

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  25. יש לי שתי שאלות בקשר למסכים: 1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום? 2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר גבוהה? תודה מראש :saint:

• 7 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.