עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by danig,

אני מתלבט בין שני מסכים - סאמסונג 172t - כ-2900 ש"ח נק 72vn - כ-1800 ש"ח לא מבין בנתונים הטכניים ולא יודע אם זה שווה את ההפרש. יחס ניגודיות(מה זה?) סמסונג: 1:500 נק 1:450 בהירות (מה זה ?) שניהם 250 לסמסונג יש גם יציאה דיגיטלית - זה חשוב ? רזולוציה וגודל פיקסל זהים הרבה תודה. דן.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  2. Started by Headspin,

מעניין מתי ינחת אצלנו ואכן יש כבוד 8MS!!!!!!!! מה שכן דק ממש לא אבל הייתי חי עם זה. Samsung 913N מעבר לפינה מתחרה קטלני נוסף הוא גם ה Dell 2001FP ה BENQ קצת איכזב בביקורת בכל אופן http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=5&id=1287

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by tal h,

יש ברשותי מחשב נוסף: פנטיום 3 , 866 MHZ , עם 288MB זיכרון. לוח של VIA. כרטיס מסך VOODOO3- 3000 XP רק עליו בחופשיות, ניתן לראות איתו סרטים, והוא מסתדר טוב עם פוטו שופ. אני מנסה להריץ עליו משחקים ישנים יחסית ,סתם לשם העברת זמן בחדר השני, כמו למשל MDK, ו GTA 1 ו 2. הבעיה שהוא מקרטע. יש לציין שפעם,(שהוא היה נחמדב חדש) משחקים אלה היו רצים עליו יפה וחלק! הורדתי את התוכנה 3DHQ TOLLS , OVER DRIVES, שיודעת לנהל את הכרטיס, ויודעת עם לעשות לו OC. אך עדיין, GTA1 למשל , זז בקירטועים. הינה מישהו שמריץ DOOM3 של VOODOO2 ! לחץ כאן מישהו יכול לעזור לי בזה ? האם יש PACH מסויים לכרטיס? אולי הגדרות שלי לא נכונות? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

אתמול קניתי את ה 6800 של אסוס... והרצתי את התוכנה 3DMark05 ולאורך כל הסירטונים ה FPS היה מתחת ל 15... ניסיתי לעשות ריסט למחשב אבל זה לא עזר ): עכשיו, אני לא כל כך מבין בזה , מישהו יכול לעזור לי?בבקשה?? אני מבואס מוות..

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by kawaii,

נראה לי הגיע הזמו להחליף את הmx440 הישן שלי...אבל מה לעשות אני עני ( ;D) אז ככה,התקציב הוא בערך 400...אני חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=2398 הוא שווה את זה?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by STRENGTH,

זאת אולי שאלה מצחיקה ולא קשורה. אבל את מי ששאלתי כל אחד אמר דבר שונה. : אז שיהיה. איפה רואים יותר יפה טלוויזיה או מסך מחשב?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי כרטיס מטרוקס כפי שהוזכר בכותרת אשר אמור לעבוד עם agp x2 ו x4 יש לו את החריץ הנוסף שמאפיין כרטיסי x4 ו x8 אני רוצה לחבר אותו ללוח asus p4p800 se אשר תומך ב agp x8 האם אני אוכל לעשות את זה או שאני אגרום נזק לכרטיס או ללוח או שפשוט הסידור לא יעבוד. בקיצור האם לוח חדש שתומך ב agp x8 יכול לקבל כרטיס מהדור הישן שבמקור הוא X2 אך גם תומך ב X4 בברכה. ייחודו של הכרטיס הוא שהוא משמש גם כלוכד וידאו באיכות גבוהה מאוד. דבר שני: הכרטיס יוצר קבצי AVI לא מכווצים - אין לי בעיה עם זה אך בגלל שזהו כרטיס מיושן יחסית הוא מפצל את הסרט למקטעים של 2 ג'יגה כל אחד - שווה ערך ל 10 דקות כל קטע (הכרטיס נועד במקור ל win 95/98 שב fat16 אי אפשר ליצור מחיצה גדולה יותר מ 2 ג'יגה) האם …

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  8. Started by Avi1,

בפנדה יש את הכרטיס הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=8067 ב-1300 ש"ח יש לי את המפרט הבא: AXP 2500 512 DDR GF 5200FX וספק ג'נרי אני רוצה להחליף את הכרטיס אבל לא יודע אם זה משתלם.... מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הצילו!! לפני שבוע פתחתי ת'רד אם הבעיה אבל אז זה היה רק בשני משחקים והם היו דמואים אז וויתרתי (אף אחד לא ענה). עכשיו זה גם בווינדוס עצמו (XP)! לפעמים אני פותח תוכנה ופתאום המסך עובר לתצוגה של מסך רחב, הכל נעשה מרוח ואני רואה רק חצי תמונה! זה עדיין קורה גם בדמו של GTR ושל ה"מעניש". בבקשה תעזרו, הדריוורים מעודכנים. GF4 MX440 128MB AGPX8 ללא OC

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by DarkShnizel,

חבר שלי קונה PowerColor x800XTPE+VIVO, אפשר לדעת באיזו איכות הוא מקליט וידאו(Video in)? תודה.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  11. שיכיל מידע על ההבדלים בין גירסאות LE/GT/ULTRA/SE מבחינת מהירויות ליבה וזיכרון, סוג הזיכרון,מספר צינורות העיבוד, אפשרויות האוברקלוק וכו'

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by YOU123,

מישהו יכול לתת הסביר ואת התוכנות בשבלי זה תודה ועוד דבר קישורים באנגלית באותו נושא תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. זה אחלה כרטיס, ודרך אגב מחר אני יקבל עוד 1GB זיכרון וכונן קשייח.. בקיצור, אני רוצה לבדוק את היכולות של הכרטיס מסך... ושמעתי שיש תוכנה שמראה כזה סרטון כבד, לא יודע בדיוק...אני רק רוצה לבדוק תיכולות..

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  14. אני מנסה לעשות OC לGigaByte 6800gt שלי כבר יומיים ושמתי לב שהמעלות לא יורדות מ59 במנוחה. אז חשבתי איך אני מעלה את המהירות של המאוורר שעבד על 2400RPM במצב TURBO בתוכנה v-tuner, לשים אותו על טורבו לא עוזר האפקט הולך שסוגרים את התוכנה. הורדתי SPEEDFAN מהאתר שלנו ומאוורר מספר 4 היה על 30% העלתי ל%100 והוא נסגר, הורדתי ל0% והוא עבד על 3500RPM, זה המאוורר של הכ.מסך. בנוסף שמתי במצב טורבו בתוך התוכנה V-TUNER שלא עזרה עד עכשיו והRPM על ל3700. אני לא יכול להעלות סקרין שוט כי הקובץ ענק. אז הנה השלבים: 1)להוריד את התוכנה speedfan. 2)*להתקין את v-tuner של gigabyte (לא חובה רק למי שרוצה עוד כמה RPM). 3)למצוא ולכוון את המאוורר של הכ.מסך בspeedfan ל0%. זה יעלה את המהירות ל3500. 4)*לכוו…

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות דחוף את הכרטיס הנל אבל מחפש לקנות אותו כמה שיותר זול ובעוד שהמחירים נעים בטווחים של כ 1000 שח זה קצת בעיה.. ראיתי אותו בפנדה מתוצרת PNY ב 2250 שח אבל לא ברור אם יש להם במלאי... למישהי יש רעיון איפה עוד יש 6800GT במחירים באזור הזה? (ולא 2500 זה לא באזור הזה...) פחות קריטי לי של איזה יצרן אלא יותר קריטי שיהיה 256MB ושיהיה 6800GT ולא רגיל... אשמח לשמוע מכל מי שיש לו רעיון כלשהו

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  16. נניח שיש מצב שלמישהו יש 6800ULTRA וX800XTPE עם זכרונת 1.5 NS (האולטרה בא עם 2NS, אם אני לא טועה?) האם זה אפשרי להלחים את הזכרנות מהXT ולהחליף אותם בזכורנות של האולטרה? הדבר יביא לשיפורי יכולת OC לא?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. השאלה בכותרת :hi: :hi: :hi: :hi:

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפני ימים אחדים כרטיס 6600GT של אלבטרון בממשק AGP , הכרטיס אם תסתכלו נראה טוב ויפה , וגם נראה כאילו יש עליו קירור לא רע בכלל , אבל זה ממש לא ככה , הקירור פשוט זוועתי , הוא עולה על הזיכרונות ועל הליבה , והוא פשוט גוש מתכת ענקי שיש לו כמה סנפירים , זה הכל , הוא לא מופרד ולא כלום , יענו, זה כמה גושים גדולים שאמורים לטפל בזיכרונות ובליבה , וזה ממש לא טוב , בקיצור , אצלי בבית שאצלי דיי קר(20-22מעלות בחדר) הכל עבד בסדר והכל , אבל החדר של חבר שלי חם(משהו כמו החדר שלי בקיץ , 30מעלות) , והכרטיס עושה בלי סוף ארטיפקטים , במהירות סטוק(500\900) יענו ארטיפקטים של הזיכרונות , לא של הליבה , וזה לא שתגידו שזה איזה מארז ג'נרי , זה FOXCONN DIABLOAIC , בקיצור , הכרטיס בכלל לא מו…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by shu sha,

טוב אז הייתי קונה את הXFX מKSP או את הפרולינק מפנדה אבל החלטתי לרדת מהרעיון בגלל השנה אחריות... הבעיה שאין לי יותר מדי תקציב והמקסימום שאני יכול ללכת עליו עם אחריות נורמלית שמצאתי הוא הELSA שבפנדה.... הייתי רוצה ללכת על הXFX כי הבנתי שהוא יותר מהיר מאחרים או זיכרון שלו יותר גדול אני לא זוכר בדיוק ... כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ואמרו לי שאם אני לא עושה אז הוא יותר טוב משאר החברות, אבל שוב יש את עיניין האחריות... בקיצור אני כנראה הולך על הELSA אז יש למישו השוואות שלו לשל חברות אחרות כי אני לא מצאתי השוואות שכאלו, או שאם יש באותו מחיר או פחות כרטיס יותר טוב עם 3 שנים אחריות(למרות שאני די בטוח שאין חיפשתי בכל החנויות כמעט) אז תביאו... אם יש לכם גם סיבות למה לא ללכת על הE…

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by sardin,

אם אני קונה מסך lcd טוב אני ישים לב להבדל (בעת שימוש בסרטים,עבודה בhtml) כאשר אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי מ geforce4 128 ל Club3D ATI Radeon 9600 256MB מבחינת החדות,יופי התמונה ואיכות התמונה באופן כללי??

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. היי עד כמה שאני יודע אז מסכי ה LCD של מחשבים ניידים הם פחות איכותיים ממסכי LCD רגילים (שולחניים). ז"א בין השאר זמן תגובה גבוה יחסית. השאלה שלי היא: אם אני קונה מחשב נייד אז יש כמה שמגיעים עם כרטיס מסך סביר למשחקים (RADEON 9600 או 9200) והם עולים בגלל זה קצת יותר. למרות שזה לא ייעודו של המחשב הנייד, לא הייתי מתנגד לשחק פה ושם. האם שווה להשקיע במחשב כזה או שהמסך במילא לא יוכל להציג משחקים בצורה נורמאלית ועדיף ללכת על כרטיס מסך חלש ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by YOU123,

הכרטיס הזה טוב לOC הוא מציטין במשהו לעומת שאר הכרטיסים האחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי רציתי לדעת מה יותר טוב כרטיס מסך ראדון 9550 עם 256 מגה או ראדון 9600 עם 128 מגה בשביל חבר תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by Guy King,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המסכים האלו. איזה מסך משניהם עדיף? האם יש מסך יותר טוב ומשתלם משניהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by שלמה הדג,

הזמנתי מחשב ובו כרטיס מסך 6800GT של ג'יגהבייט. והיום אמרו לי שהמאווררים שלהם כושלים מהר ואי אפשר לסמוך עליהם. רציתי לדעת אם לשנות את ההזמנה כל עוד אפשר. - תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים