כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה : http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1478 ועוד שאלה: האם ייתכן שהכרטיס הזה הוא 64 ביט??? בבקשה רק מי שבאמת יודע יענה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בעקרון ב19 או 21 CRT - יש הבדל נראה לעין בין 85 הרץ ל90 או 100?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש שאלה שאני חושב עליה כבר כמה זמן. עכשיו שיש SLI מה עדיך לקחת 2 כרטיסי מסך של 6600GT או אחד של 6800 רגיל
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות: האם יש הבדל בביצועים בין חיבור DVI לבין חיבור אנלוגי? אם יש האם הוא קריטי? וכיצד הוא משפיע על הביצועים (על משחקים למשל או לבהירות\צבעים)? והאם זה שווה הפרש של 95$? מה אתם אומרים על המסכים Samsung 710T/N? (שניהם עם אותם ביצועים מלבד שה- T הוא בעל חיבור DVI.) ראיתי המלצה עליהם ב- Tom's Hardware וציון דיי טוב ב- PC Plus. האם הם טובים למשחקים? [דרך אגב לא מצאתי את ה- T בארץ (לפחות לא באינטרנט), אז זה עוד שיקול.] תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לחץ כאן רשום שזאת גרסת VIVO ורשום שהוא עם 16 צינורות.. ??? למישהו יש מושג
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הכרטיס הזה מוצע למכירה ב- KSP במחיר של 370 ש"ח. מישהו יודע אם הכרטיס הוא גרסא מוחלשת או הגירסא הרגילה?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
RV350 של GeCube יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב? עד כמה כדאי לי לנסות ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קיבלתי 2832. האם זה טוב? איזו תוצאה נחשבת מצויינת?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המוכר אמר לי שכדי לקחת את 6600GT כי הרבה יותר טוב 6800 באיכות וביכולות שלו למרות זאת לקחתי 6800 של XFX אני ש6600GT שלהם מציון אבל 6800 אני לא בטוח למישהו יש כתבה הוא הסביר תודה :s05:
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
OK, הסיפור כזה: יש לי מסך צעצוע 15" שעלה לכיתה א' ואני רוצה אחד חדש. משהו איכותי שיחזיק כמה שנים טובות, רצוי עם תדירות ריענון של 75 HZ (או כמה שיותר גבוהה בתקציב) למי שעדיין לא הבין: ני מחפש מסך CRT (טכנולוגיה ישנה וטובה )
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2168 יש כבר בנצ'ים או משהו?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן יש לי 512 מ"ב ראם ופנטיום 4 2.4 GHZ. בגלל שאני ממש פרנואיד כל יום אני מגלה דבר אחר שאולי יכול להשפיע לרעה על המחשב שלי.. הזמנתי כרטיס מסך 6600GT של ELSA בדיוק אתמול. הספק שלי הוא זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=3137 (רשום שהיצרן הוא Generic) עכשיו, האם זה מספיק בשביל המחשב? האם לא צריך לצפות לבעיות ממשיות (קריסה או משהו בסגנון)? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חיפשתי פה...אבל המחיר והטכנולוגיה מתעדכנת מיום ליום ב-ZAP ראיתי הבדלי מחירים חבל על הזמן...תוכלו בבקשה לעזור לי??? RADEON 9600 PRO RADERON 9600 XT 128MB RADEON 9600XT VIVO 256MB RADEON 9800 PRO 128MB יש לי פה מחירים של איזו חנות...שנראית דיי זולה...אני לא בטוח שמותר לי לפרסם...אז בינתיים אני לא...תוכלו להגיד לי מה הכי משתלם מבחינת מחיר-תועלת ומה בערך המחירים??? תודה... :s05:
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם המסך הזה שווה?? לפי הנתונים הוא עושה רושם של מסך טוב ומחיר טוב... http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1390092
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המסך שלי משגע אותי. שיניתי בעזרת הכפתורים על המסך את התצוגה , ככה שאני ינצל את כל הגודל של המסך שלי ויראה את השולחן עבודה על כולו (לפני זה התצוגה לא היתה על כל המסך לגמרי, היה רווח קטן שחור עד לקצה המסך ,וזה הציק לי שרואים ככה). אז הבעיה היא, שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או שהמסך מתכבה ונדלק שוב, או סתם כאשר אני נכנס ויוצא ממשחקים - המסך חוזר להיות כמו שהוא היה בהתחלה עם תצוגה לא מלאה על כל המסך, או שפשוט לא רואים חלק מהמסך (חלק קטן מהחלק העליון או התחתון של המסך חסר- ואני צריך שוב להקטין קצת את התצוגה כדי לראות את הכל). זה פשוט משגע אותי. מה אני אמור לעשות כדי שאני אכוון את המסך לתצוגה שאני רוצה וזה פשוט ישאר ככה, ולא ישתנה, כדי שאני לא אצטרך כל שנייה לכוון אותו עם …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שרשום באתר של אלבטרון מהירות ליבה אמורה להיות 500MHZ ומהירות הזיכרון 400MHZ ראו מה מופיע אצלי כשהכרטיס על 3D כשאחזיר ל2D מהירות הליבה יורדת ל300MHZ,אך מהירות הזיכרון נשארת 900MHZ!!!!!!!!!! לא ביצעתי אוברקלוק אלו המהירויות שניתנות בDEFAULT האם זה תקין? האם באמת עליי להוריד את מהירות הזיכרון ל400MHZ? מצורף קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
YOYO יש לי R9800PRO כרטיס שאני מאוד מאוד נהנה ממנו אז החלטתי היום להריץ ת'תוכנת בנצ'מארק המפורסמת הזו והתוצאה שלי הייתה 6400 האם זה טוב לכרטיס שלי?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
6800 או 6600GT במה אחד מהם יותר טוב מהשני? גם ל6800 יש ddr3? כמו ל6600GT
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהמחשב לטלוויזיה וניסיתי לחפש בדריברים אפשרויות שקשורות בTVOUT אבל לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
שמתי לב בתמונות של9800 פרו יש חיבור של 3 "חלקים" בAGP ול6600GT יש 2? למה זה? 9800 http://www.hwzone.co.il/newspics/omri/r9800pro.jpg 6600 http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/gforce_6600agp.jpg בחוברת של הלוח אם שלי יש תמונה של כרטיס שמתאים ללוח והוא עם 3 "חלקים". זה אומר שה 6600GT לא יתאים ללוח?
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אוקי אז אני דופק את הראש בקיר אני לא יודע מה לקנות בין שני היצרנים של ה6600 gt xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של קיאספי (החנות ) היצרן PINE עולה לי 1350 ש''ח שנה אחריות ויש לי לקנות מזיגזג של היצרן point of view Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP במחיר של 1,481.09 ש''ח שתי שנות אחריות + דום מלא 3 הערות: המחיר לא משנה כמה רק שלא יעבור 1500 2 . אל תאמרו לי על הכטיסים השונים 3. תאמרו מה יותר כדי לקחת לא משנה איזה אחריות יותר ארוכה כי עם היצרן טוב הכרטיס יותר טוב אז יאלה תאמרו מה יותר שווה לקחת תודה לעוזר
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מסך ישן שתומך עד 60HZ, יש תוכנה או משהו שתאלץ אותו להיות על 85? התקנתי על המחשב הישן ווינדוס XP (ה 98 עבד חלק וכבר פעל לי פעם XP על המערכת הזאת - פנטיום 3) והמסך נכבה ישר שהוא מעלה תווינדוס, יש סאונד אבל המסך כבוי כאילו, ב SAFE MODE זה לא קורה.. זה מזהה את הדרייבר גם ב SAFE MOD. מישהו יודע מה זה? המסך בחדר שלי מתפגר, הוא כרגע עובד על 85HZ, אני יכול לשנות אותו ל 100HZ? שמעתי שזה מקצר מאורך החיים של המסך אבל במקרה הזה זה לא חשוב לי כי גם ככה אני יקנה חדש עוד כמה זמן כי זה כבר דפוק ולא אכפת לי להתעלל בו, ה 100HZ יכול לתרום? יותר בריא אני מתכוון..
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס הן 300 לליבה, ו900 לזיכרון. בrivatuner נותן לי אפשרות להעלות את הליבה ל350,ואת הזיכרון לכמעט 1100. האם כדאי להעלות את המהירויות, כפי שמאפשר בתוכנה, ואם כן האם יורגש שיפור משמעותי? אשמח אם ישיבו לי כאלה שניסו והצליחו
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על סופטמוד. 1) מה סיכויי ההצלחה? 2) רוב הסיכויים שאני אקנה גיגהבייט, הכרטיסים שלהם נפתחים באחוזים גבוהים? 3) אם הכרטיס הוא באמת אפשרי להפוך לXT, האם הוא כמו XT גם ביכולת הOC? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-