עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, החליפו לחבר שלי את הכרטיס מסך ב IVORY (טענו שהוא לא תקין). כרטיס ישן: MSI RADEON X1600 256MB PRO כרטיס חדש: NVIDIA 8500GT 512MB אין לי מושג בכרטיסי מסך והייתי מעוניין לדעת אם ההחלפה הייתה "משתלמת". תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by lipa,

זה לינק לגרסה הרגילה http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxp.htm זה לגרסת ה-Golden Sample :http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxpGS.htm זה לגרסת ה-Ultra :http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxp_glh.htm תסתכלו על הגדרות הליבה והזכרונות :

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by zagreb,

שלום קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מחברה מסויימת ובגלל שהוא נשבר הם שלחו אותו לחול לתיקון, השאלה כמה זמן עליי להמתין.. עקרונית הם יכולים להחזיק אותי גם 10 שנים בתירוץ שהוא עדיין בתיקון..

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  4. אני קונה מחשב למישחקים ב5000 אלף ומיתלבט איזה מסך ליקנות..בקשה עזרה! מסך ב850 שקל לא יותר עדיף םחות!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. מי יותר חזק ה GEFORCE 9800GT ======= NVIDIA HD4870 ===== ATI מי מביניהם יותר חזק ומי מביניהם לא מקרטע במשחקים כבדים במסך 22 אינצ

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by EAD,

בהנחה שאני רוצה לקנות שניים ולשים אותם במערך CF (CROSSFIRE) ואני רוצה להחליף להם את הקירור למשהו מסיבי ורציני יותר כמו הS1 החדש או Thermalright HR-03 GT כשעליו מאורר 92 מ"מ האם זה יכנס במארז ובלוח האם? כלומר האם יש מקום לשתי מפלצות קירור כאלו שכוללות גם היטיסניק ענקי מצד אחד, וגם מאורר לא קטן וכל זה על לוח אם אחד (נניח X48 של ASUS) ומארז FULL TOWER גדול כמו PCP80 של LIAN LI ??

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  7. היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי רדאון 8500LE הוא משרת אותי בסדר גמור אין לי תלונות עליו אבל אולי אני אשדרג אותו ל 9550 בכל מקרה אני משחק בעיקר ב NBA 2005 וקצת ב GTA SA כאשר אני משחק ב NBA מידי פעם צצות כל מיני הפרעות צבע על המגרש - ארטיפקטס בדקתי פיזית את הכרטיס הכל בסדר המאוורר עובד, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים, ולא עזר יש לציין שהבעיות חזרו עם המחשב הנוכחי שבחתימה ועם המחשב הקודם, אפילו שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחת לכרטיס שיזרוק אויר על הכרטיס אך זה לא עזר, לפעמים אם יש את התופעות לוואי האלו אני עושה ALT + TAB ל XP וחוזר למשחק ואז הן נעלמות ואם הן חוזרות אז אני עושה את זה שוב. לעומת זאת אם אני מפעלי את המחשב ומשאיר אותו דלוק כמה דקות ונותן לרכיסים להתחמם קצת לטמפ' עבודה אז אני פחות רוא…

9. Started by sagioto,

היי, יש לי מסף 24" (1920X1200) אני מתלבט בין הכרטיס nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeוLeadtek לכרטיס nVIDIA GeForce EN8800GT 512MB PCIeוAsus מה אומר ה-EN ולמה הוא כ"כ זול בהתחשב בזה שהוא כרטיס של ASUS? ואם בכלל אתם יכולים להמליץ על משהו אחר בסביבות ה-700-800 ש"ח

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  10. אז ככה,ראיתי שלשמישהו יש את המערכת הזאת: מסך 17 9800gx2 ללא OC 8400 ללא OC לוח אם P45 Asus P5Q g.skill 4 GB והתוצאה שלו ב 3D VANTAGE: אצלי יש מערכת כזאת: מסך 19 260GTX 55NM GAINWARD עם OC של735\1250\1450 E8400 עם OC של 3.7 לוח אם GYGABYTE EP43-DS3L G.SKILL 4GB OC ל1000MHZ והתוצאה שלי היא...: אני רוצה להבין איך זה יכול להיות........ גם ב CPU SCORE ב20K יותר ולי יש אותו מעבד עם OC של 24% וגם איך ה 9800GX2 גובר על הכ.מ שלי? שלי, יש OC פשוט ענק....... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by haKo$,

היי שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS הורדתי את הדרייבר האחרון מישהו בקשה יכול להנחות אותי בלכייל את ההגדרות על המקסימום איכות בלי להתפשר בביצועים רק איכות מקסמלית. תודה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by IdoK21,

אז ככה יש ברשותי כרטיס מסך מסוג: Readon 4850 מסך מחשב מחובר אליו אם כבל VGA-VGA והLCD מחוברת HDMI-DVI הבעיה היא שאני לא מצליח להעביר את השידור לטלוויזה מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. מכיוון שהכרטיס שלי חלש מידי בישביל משחקים מסויימים, אבל עדיין אני לא רוצה לקבל מריחה, רציתי לדעת איך אני מכריח משחקים לעבוד ב LB, אני מתכוון כמו למשל במשחק AC, שיש פסים שחורים למעלה ולמטה. עריכה : הצלחתי ! לפרוטוקול : בדרייברים של ATI לכו : DIGITAL PANEL DVI, אחרי זה ל ATTRIBUTES ואז ב IMAGE SCALING תסמנו "USE CNTERED TIMINIG". אל תחשבו שסתם שאלתי בלי לנסות, סתם במקרה דווקא עכשיו הצלחתי...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. איזה כרטיס מסך ייתן לי מקסימום ביצועים למסך 19 אינץ'?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  15. TV-OUT מהכ.מ לRGB אדום ירוק לבן שנמצא בחיבור 21 פין בטלוויזיה. איפה קונים דבר כזה? הכרטיס מסך הוא X550 ATI תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים. אתם פשוט נהדרים

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by avihy_1989,

לאחר דיון בעזרה לבחור בהרכבת מחשב היה התלבטות בין 660TI לבין gtx570 לפי האתר הזה http://www.hwcompare.com/13162/geforce-gtx-570-vs-geforce-gtx-660-ti/ יש מצבים בהם ה 660 יותר טוב ויש מצבים בהם ה 570 יותר טוב 660 יותר טוב בצריכת חשמל ו Texel Rate לעומת זאת ה570 יותר טוב ברוחב פס זיכרון ו Pixel Rate רציתי לדעת באיזה שימושים(כגון תוכנות גרפיקה,עריכה וידאו,משחקים)/ביצועים בזמן המשחק(פילטרים,טקסטרות,פיזיקס,וכל שאר מרכיבי המשחק) באיזה תפקוד כל חלק נוטל את חלקו ובכך משפר את הביצועים. אשמח לדעת ולהחכים -pixel rate -memory bandwidth ( גם סקרן אותי שבתחום הזה 7970 לוקח את 680 מעניין אותי לדעת למה ואיך זה משפיע) -teture rate

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by lolman,

שלום, אני מתעניין כמה זמן רב בקשר קניית כרטיס מסך, אבל עד עכשיו לא הצלחתי לבחור מה הכי מתאים לי אני מחפש כרטיס מסך ל- AGP במחיר של 1100 שקל גג ראיתי עד עכשיו 3 כרטיסים שמעניינים אותי: Sapphire Radeon X800GTO 256MB DDR3 DVI TV-Out AGP Retail ?Sapphire (ATI)? - ?Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, AGP? XFX PV-T42K-VDE3 GF 6800XT 256Mb DDR3 AGP 2*DVI+TV-OUT 2Y -עכשיו השאלה הגדולה>מה הכי חזק מבין 3 הכרטיסים? -מה הכי שווה לקחת מבחינת המחיר? -ושמעתי שה- x800gto לא תומך ב- SM3 זה חשוב להפעלת משחקים בעתיד?(יכול להיות מצב שהוא לא יפעיל משחקים?) תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by מר מקלדת,

האם הוא יודע לעבד וידיאו באבחנה גבוהה כמו HD2X00PRO/XT של ATI. או כמו 8500GT?

19. גולשים זריזים וחדים צדו באתר הרשמי של סדרת GeForce בצרפת נתונים שנועדו להופיע רק אחרי מסיבת העיתונאים של החברה שתפתח את תערוכת CES 2023 - וכעת יש לנו את החותמת הרשמית לכך שמדובר בהופעה מחודשת של ה-RTX 4080 12GB שחזר אל המוסךלכתבה

20. שלום וברכה, בימים אלו אני מתכוון לקנות מחשב חדש כאשר התצורה תהייה: לוח אם: Intel DP67BG כרטיס גרפי: Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 מארז: CoolerMaster HAF922 הכרטיס הגרפי גדול מימדים בצורה יוצאת דופן והייתי מעוניין לוודא שלא תתעורר שום בעיה עם השילוש הקדוש הזה; בסה"כ גם המארז הזה לא קטן. מעיון בנתונים של החלקים השונים לא הצלחתי להסיק בבירור האם יכולה להתעורר בעייה של מקום במארז או בעיית תאימות אחרת. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by davey101,

לינק לתמונה: http://img9.imageshack.us/img9/8302/75594803.jpg מה זה החיבור הזה שיש על כרטיס המסך עם ה2 פינים? האם חובה לחבר אותו? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by bora8,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב G210 או G9500GT מה יותר טוב למשחקים וסרטים?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. אותו דבר כמו בכותרת איזה כרטיס כדי לי לקנות מי מהם יותר חזק ובכמה אחוזים יותר?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

שלום, יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך: CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II (http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4353) לבין BFG GeForce 7300 GS OC 256MB PCI-E (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4960) מה לדעתכם יותר טוב? אשמח אם תענו לי בהקדם... בתודה, אסף.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by ShayMagen,

בשבועיים הקרובים אני צריך לקנות כרטיס מהונג קונג. ואני לא יודע מה לקנות מצד אחד אני יודע שהX800 XT הוא יותר חזק וצריך פחות כוח ומצד שני הGEFORCE 6800 בעל PS3 שכרגע אין לATI עכשיו השאלה שלי אם באמת ויש כבר משחקים שתומכים או מתוכננים לתמוך בPS3 הבנתי ששניהם אותו המחיר. אז על מה עדיף על קצת יותר כוח או על טכנולוגיה חדשה?(שעדיין לא בטוח שתכנס לשימוש רחב במשחקים העתדיים) עיזרו לי כמה שיותר מהר!!! תודה :-)

• 5 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים