עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by painkiller,

שלום לכולם. אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לענות לי כמה שיותר מהר על השאלה הבאה: אני צריך כרטיס מסך לא חזק עד 500 ש"ח על מה הייתם ממליצים ? 1) ASUS Extreme 6200 TurboCache 64MB 2) GIGABYTE Geforce 6500 128MB 64bit - קירור פאסיבי 3) LEADTEK Geforce 6500 128MB DDR 64bit - עם מאוורר 4) GIgabyte X550 128mb DDR 128 bit 5) GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR 128 bit האם קירור פאסיבי מספיק ? האם הוא עדיף ? האם יש חשיבות אם זה 64bit או 128bit ? תודה מראש על תשומת הלב.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by elad76,

כשאני מפעיל את BIOSHOCK יש כל מיני משולשים ומרובעים בכל מיני צבעים שמופעיל לי על המסך בהבזקים. באמצע המשחק המחשב עושה לי את הBLUE SCRREN של ויסטה ולאורך המשחק אני רואה מלא באגים,אזורים עם קווים שחורים עליהם,בלי תמונה וכאלה. עשיתי חיפוש Artifacts וראיתי בחלון שנפתח מלא נקודות צהובות כאלה,אחרי זה המסך נהיה שחור ואני עשיתי ריסטארט למחשב כשהדלקתי אותו כל התהליך של ההדלקה(הביוס,טעינה של מערכת ההפעלה וכו') היה עם נקודות קטנות מהבהבות מכל מיני צבעים. ברגע שנכנסתי לויסטה הכל נהיה רגיל. נ.ב:יש רעש ממש חזק של מאורר בזמן האחרון כאשר אני מפעיל ישומים כבדים כמו משחקים ואת 3DMARK.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  3. אני יודע שתפקידו של הVSYNC הוא להגביל את קצב הפריימים בהתאם לקצב הרענון של המסך, אבל ניתקלתי בתופעה מוזרה ביותר בFARCRY 2: כאשר הvsync פועל, קצב הפריימים יורד בערך ב30אחוז! ואני מדבר על מצב שבו הפריימים גם ככה יותר נמוכים מקצב הרענון. להמחשה, קצב הרענון שלי הוא 85, וכאשר הVSYNC פועל, הביצועים יורדים מממוצע של 60 לממוצע של 40. לא ניתקלתי בתופעה כזאת באף משחק אחר. האם זה תקין לדעתכם? יש לי את הפאץ' האחרון של המשחק והדרייברים המעודכנים ביותר. הכרטיס שלי הוא HD7770

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  4. בלוח MSI-Z77A-G43 ולהפעיל אותם בו זמנית? : תודה מראש. יובל

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by oDot,

בשביל ליישם את כל הפוטנציאל שלו - איזה גודל מסך צריך? 19" לא יספיק, נכון?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by parker,

מה ההבדל בין שני הכטיסים האלה ומי יותר טוב ATI Radeon 9800 128MB DH DVI Hercules 3D Prophet 9800 128MB

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by weissby,

זה כתוב בכ.מסך של nVidia - eVGA מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. Started by Anonymous1,

שלום, ברשותי כרטיס מסך GV-R925128T (Radeon 9250). מידי כמה זמן מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. VPU Recover לא הצליח לשקם במלואו את קיפאון החומרה ומיתג לצלימת תוכנה. לשחזור צלימת החומרה יש לאתחל את המחשב." לאחר אתחול המחשב התצוגה מופיע גרוע ולאחר כמה פעמים וכיבוי התצוגה בסוף חוזרת. יש לציין שגם הופיע מסך ברקע כחול שמעיד כי קובץ תוכנת הכרטיס מסך גרם בעיה. האם הכרטיס מסך מקולקל?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. יש לי לוח 1366 שכרטיס PCI 1 .1 לא יכנס כי אין בלוח מקום ולכן אני שואל האם הכרטיס הזה http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_hometheater_hd.php יכנס לחריץ PCI-E 16 ? שימו לב שהלהב בחריץ קטן מאוד

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by navk2,

ויכול לעלות לנו תמונות/באנצ'ים ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8670 הלוח הוא nForce4 SLI והכרטיס מסך הוא 6600GT עם שתי ליבות, אבל המחיר הוא 3345 ש"ח ואני זוכר שקראתי בחדשות שבאתר שבארה"ב הוא יעלה בסביבות ה 400$ כמעט חצי! מישהו מכיר את החבילה הזאת והאם היא משתלמת או ששווה לקנות לוח אם וכרטיס מסך בנפרד?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by Lanzar,

יש ברשותי לוח P45 וHD4870, במידה ואני מעוניין להוסיף HD4850, זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by Loui1410,

אני חושב לקנות לי מסך LCD חדש. אהבתי את המסך הזה, והוא זול יחסית לנתונים שלו. LG L1732TQ גודל: 17 אינץ' (שטוח) זמן תגובה: 4 מילי שניה רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 יחס ניגודיות: 1400:1 בהירות: 300cd/m² כניסת DVI-D זווית צפייה 160/160 מגוון צבעים 16.2M גודל נקודה 0.264 מ"מ מצאתי אותו בבאג ב1799 ש"ח וגם בLamir ב1562 ש"ח. רק בחוניות האלו יש את המסך הזה (ע"פ ZAP). הנה קישור מאתר החברה: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml יש הצעות אחרות באותו טווח מחירים או שזה מצויין?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by idodi10,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT וחיברתי אליו את הטלויזיה. ואני רוצה לשחק במשחק NEED FOR SPEED ואי אפשר לגרור אותו! יש אפשרות לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by Y-T-M,

לחבר שלי יש את המערכת הבאה.... Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) 1 giga ram יש לו כרטיס מסך 7300xe של ג'יפורס והוא מחפש לשדרג כרטיס מסך..ובנוסף יותר מאוחר הוא ירחיב גם זיכרון.. אז מה ההצעות בתקציב הזה כאשר הוא משחק על הlcd 26 שלו רוזולציה 1024X768

16. Started by gbox,

שלום רב אז הנה כמה שקיבלתי במבחן המפרט שלי amd athlon 64 3000 939 512 ddr gigabyte 6600gt התוצאה: 3348 האם זה תוצאה טובה? תודה רבה לעוזרים לינק לתמונה: http://img92.echo.cx/my.php?image=umtv3qr.jpg

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by hezi508,

שלום לכולם אני עובד בשוק ההון לכן משתמש במספר מסכים לראות גרפים שונים במקביל אני חשבתי לקנות כרטיס מסך‏HD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E של חברת SAPPHIRE אני לוקח אותו כי בעתיד ארצה לחבר מסכים נוספים ולכן אני שומר על סלוט PCIE השני פנוי ‎ אם יש למישהו המלצות על כרטיס אחר או תגובות אשמח לשמוע תודה חזי

18. Started by segev22,

שלוש שאלות לגבי הכרטיס: א.מה ההבדל בין הליבה שלו G92-420 לבין ליבת הG92 הרגילה? ב.מה ההבדל בין הזיכרונות של ה9800GTX לבין הזיכרונות של ה8800GTS 512MB כי הבנתי שקיים הבדל מלבד המהירות כמו למשל הזיכרונות שיש על האולטרה מיוחדים ביחס לכל שאר הזיכרונות בסידרה 8. ג.למה הוא דורש שתי חיבורי מתח של 6 פינים, 1לא תספיק? ואולי זה מה שבעצם הופך אותו לחזק בהרבה מה88GTS כמות גדולה יותר של זרם ומתח שנכנסת לליבה?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by Spielberg,

אני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש, ועלתה לפניי בעיה. אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך Onboard, האם אני יכול לחבר לו כרטיס מסך רגיל, והאם יווצרו קונפליקטים בגלל זה. הלוח אם הוא M2N-MX SE Plus AM2+ של AMD הכרטיס מסך המובנה הוא Nvidia Geforce 6100 והכרטיס מסך שאני רוצה לקנות הוא Nvidia GeForce 9800GT תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. אז ברגע שיוצאים הכרטיסים החדשים אם המחיר שלהם יהיה ריאלי אז אני הולך לקנות אחד או שתיים(תקראו ותבינו) בהתחלה חשבתי על לקנות 8600gt אחד אבל אז חשבתי לקנות כבר לוח תומך SLI ולקנות 2 כרטיסים של 8300GT אז פה השאלה האמיתית זה משתלם ? אני לא יודע אם זה יצא יותר יקר או לא יותר טוב או לא את זה אני שואל אותכם ואני צריך שתענו לי מה עדיף מבחינת הכל(מחיר ביצועים וכו...) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. למישחקים כמו סאן אנדרס,קול אוף דיוטי 2,קרבון,פיפא 2007 בסגנון הזה או קצת יותא טובים המחשב שיש לי: מעבד של אינטל 2 ליבות 1.8 דגם E6320 זכרון ראם 1GB לוח אם של אינטל דגם D946GZIS עכשיו יש לי כרטיס מסך דפוק של אינטל-מובנה איזה מיחשקים יעבדו בו? תודה

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by אופיר,

מכיוון שעתידו של הסמסונג 959NF לוט בערפל, אני רוצה לקבל המלצה על מסך "19 ברמה דומה ובאותו טווח מחירים, 1800~ שקל. אולי מישהוא יודע איזה מסך חדש תייבא חיון במקומו, כי אני לא הצלחתי לקבל תשובה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by giloman,

אני רוצה לצרוב לMSI RADEON 9800 PRO R360 ביוס של XT אני רק מפחד שאם זה לא יצליח אז איך אני אצרוב בחזרה (יש לי כרטיס PCI ) כאילו איך אני אדע שהו לא צורב על הכרטיס PCI ? בבקשה אל תגידו לי לא לצרוב ביוס טוב ... תודה ...

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. אהלן! יש לי מחשב נייד עם GF6150 מובנה עליו. עכשיו, הדרייבר שאני משתמש בו הוא מהאתר של HP, והוא די ישן. אני הלכתי לאתר של נבידיה, בדקתי ברשימת תאימות לכרטיסים של הדרייבר האחרון, ואכן, ה6150 מופיע ככרטיס נתמך. אבל כשאני מנסה להתקין, הודעת שגיאה! setup could not find a driver compatible with your hardware אה? למה? הכרטיס מזוהה בכל מקום בסדר גמור וגם מריץ משחקים...למה אני לא יכול להתקין? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים