כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר (אם אפשר) לקנותדבר כזה בישראל? ד"א:הביצועים שלו עד כדי כך טובים בoc?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש למישהו הצעות ? בנתיים ה 17" LG T710BH EZ Flat Monitor נראה לי די נחמד
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך אני עושה באפשרויות של הכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו-התקנתי את הדרייברים העדכניים) שהכרטיס יריץ את הווינדווס הכי מהר שהוא יכול(הייתה לי כזו אפשרות ב-TI4200)?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מרגישים שהמחיר של דגם הגיימינג הבכיר בדור ה-Ampere הוא סביר מאוד בעצם? כעת תוכלו להשקיע 500 דולר נוספים על מנת לקבל לידיכם את אחת מהגרסאות המהירות והאקזוטיות ביותר שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את ה-LEADTEK 8800GTX והתקנתי את הדרייוורים של נווידיה ישירות מהאתר שלהם 158.22 ולא מהדיסק של לידטק. בנוסף התקנתי את NTUNE. הבעיה היא שגם עם הNTUNE וגם בלעדיה לא רואים שום דבר בחלון וזה תקף גם לכל התפריטים של הלוח בקרה. ראו תמונה. בכדי לבדוק אם הבעיה היא בדרייוור הסרתי אותו והתקנתי את הדרייוור שמסופק עם הכרטיס מסך והתקלה חזרה על עצמה. יש לי XP 32BIT בויסטה 32BIT אין את הבעיה הזאת רואים את כל מה שצריך להופיע כל האפשרויות של בלוח בקרה. מה יכולה להיות הבעיה עם ה-XP ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכונה ישנה עם חלונות 98, ושני כרטיסי מסך (אחד PCI השני AGP). לשניהם מחוברים מסכים, והצלחתי להגדיר את הצפייה בשני מסכים כאשר כל אחד מציג משהו שונה. אני מעוניין ששניהם יציגו את אותו הדבר. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני עושה את זה? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מתי צריכים לצאת דריברים חדשים מבית NVIDIA ?? יש זמן משוער או משהו ?? כי ATI כבר הוציאו כמה וכמה דרייברים בזמן ש NVIDIA לא הוציאה כלום !!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ראיתי שלושה כרטיסים ל AGP שיש להם הרבה זיכרון האם הם טובים איזה מהם הכי טוב ולמה http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=320&model=1253&modelmenu=1 http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=9&prod_cat_id=141&prod_id=61445 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a7600_gttdh_1.html אם זה משנה יש לי 1 גיגה זיכרון 333 מעבד של AMD אטלון לוח אם של DFI דגם DFI LANPARTY NFII ULTRA B <-- ומה האייקון הזה אמור להיות ?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי מסך q17 hyundai ואני הולך לממש את האחריות שלי בקשר לפירסלים שרופים,השאלה שלי האם זה נורמלי שבמסך יופיעו פיקסלים לאחר 8-9 חודשים של שימוש?האם כאשר באים לממש את האחריות ח.י מחליפים את המסך באחר או שמביאים אחד מתוקן?????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מי יותר חזק? כי שמעתי שהR9550 כרטיס מוצלח. האם זה נכון שהוא מבוסס על אותו בסיס של R9500-9700? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד duel 7300+- וקיים מסך של 20 אינצ לא רחב. אני קונה מן הסתם גם כרטיס מסך, ורציתי לדעת איזה כרטיס במחירים 600-800 שיתן לי את הביצועים הכי טובים אני יכול לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי מחשב חדש עם הכ.מסך LEADTEK 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם הוא יכול לשמש גם ככ.טלוויזיה?? יש בו חיבור מסוים שאני יכול לחבר את הממיר אליו?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה נסגר עם הדרייבר של 8800? גואל נפש.... ממש להקיא... איפה אני רואה AA AF? איפה אני מבצע הגדרות? למה יש רק את הלוח בקרה המכוער הזה? ומה קורה עם 3DMARK? ועם האתר??? כל הפרוייקטים שלי באקטיב אך לא מופיעים.. עם 8800 אני בכלל לא מצליח לשלוח... באתר אין פרוייקטים של 8800... מישהו שמע משהו?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את כרטיס המסך הזול ביותר בדור GeForce RTX 40 - האם ה-RTX 4060 עומד בהבטחה להיות המוצר המשתלם ביותר לשוק הביניים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל המבינים בדבר : הוצע לי הכרטיס הבא למחשב אותו אני אמור לרכוש ורציתי לקבל חוות דעת והבדלים מול ה-Nvidia GeForce השווה ערך בגודל 256MB. תודה מראש למשיבים
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
היי אני בקשר עם הבחור מהאתר www.gpureview.com ואני עוזר לו מידי פעם בתיקון טעויות וכרטיסים חסרים. שמתי לב ששני כרטיסי המסך הפופולרים של INTEL לא מופיעים במאגר, פניתי אליו והוא ענה לי שמפאת חוסר זמן הוא לא יודע מתי הוא יוכל להעלות אותם. הצעתי לו עזרה והוא נענה בחיוב. אם תוכלו לעזור לי לארגן את המאפיינים המלאים של הכרטיסים + תמונה זה יהיה טוב לכולנו תודה מראש Manufacturer: Series: GPU: Release Date: Interface: Core Clock: MHz Memory Clock: MHz Memory Bandwidth: GB/sec Shader Operations: Operations/sec Pixel Fill Rate: MPixels/sec Texture Fill Rate: MTexels/sec Vertex Operations: MVertices/sec Noise Level: Framebuffer: MB Memory Type:…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC עם מארז וספק מקורי של ANTEC 2480. הספק כוח מאוד שקט ומאוד חשוב לי שהמצב ישאר כך. העוצמה שלו היא 380W, לא יודע כמה אמפר. רכשתי מסך טלויזיה חדש אשר הולך לרוץ על 1920*1080. לכן אני מפסיק להשתמש בכרטיס מסך המובנה ומעביר את ה-8800GT מאחד המחשבים בבית ל-HTPC. המחשב הוא AMD4800+, 780G,2GBCL4,500GB. + כרטיס מסך 8800GT. השימושים של המחשב הם לגלישה (IDLE), לסרטים (MIDDLE) ומשחקים (LOAD). האם הספק המקורי יספיק? האם הספק ירעיש יותר במצב IDLE עקב הוספת כרטיס המסך? במצב LOAD לא מעניין אותי אם יהיה רעש, העיקר שהספק לא יהרס והמערכת תשאר יציבה. האם הכרטיס מסך יספיק למשחקים מתקדמים בהגדרות בינוניות ומעלה ברזולוציה הזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך כ.מסך AGP*8 עד 500 ש"ח, וזכרון של גיגה של DDR1 , מה הדבר האופטימלי בשביל שניהם?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הכרטיס ישמש גם קצת למשחקים אז שיהיה משהו חזק יחסית. וגם שיכלול יציאת HDMI כי אני חושב שזה בזבוז אם יש לי חיבור כזה למסך ואני לא אשתמש בו . לא ככה? תודה מראש. עריכה: אם אפשר שיהיה מ SKYPC כנראה משמה אני קונה את המחשב. זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box לוח אם FoxConn A690GM2MA-8EKRS2H כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-H62N X18 DVD כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro Amd
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תמיכה ב - Pixel Shader 2.0. עדיף עם קירור פסיבי.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שאין לי AA גם אם מסומן רק מהמשחק או רק מהתוכנה ATI TRAY TOOL ..... יכול להיות שיש כאן התנגשות בין ההגדרות של ה CONTROL PANNEL של הדרייבר לבין שאר הדברים איפה יש דרייבר אחרון נטו ? בלי ה CP ובלי ה CCC ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תכנה לעבודה עם capture מהטלוויזיה שיש לה טיימר. זה מאוד מאוד חשוב לי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-