כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אך אני יכול להבדיל בין ב 64 ל 128ביט בכרטיס מסך FX5200 אבל רק לפי צורה חיצונית ??
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסט זה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר. הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GT לAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כידוע amd רכשה את ati. האם לדעתכם יכול לקרות מצב שבעתיד לא ייצאו דרייברים חדשים? (אני מניח שלא אבל רוצה לשמוע את דעתכם ;D). לפי מה שידוע וזכור לי, מי שקנה בזמנו את כרטיסי הvoodo האחרונים של 3DFX טיפה נדפק.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לחבר טלוויזית LCD בעלת רזולוציה של 1366X768 לכרטיס מסך ATi Radeon 9700. האם כרטיס המסך יוכל לשדר לטלוויזיה ברזולוציה המקסימלית שלה או שיש הגבלה מסוימת?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא ידעתי לאן להכניס את זה אז שיהיה.... יש לי סרט בפורמט SVCD. אני לא מצליח לראות אותו על המחשב ... למה ? רק DVD יכול לקרוא אותו ? יש דרך להפוך SVCD ל-AVI או כל פורמט אחר שאפשר לפתוח בעזרת מדיה פלייר ? ואם כבר אז: יש סידי בגודל 800 מגה ? אפשר לצרוב עליו עם כל צורב ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
א. האם זה אפשרי באמצעות כרטיס מסך אחד ? ב. האם מישהו ניסה בהצלחה? ג. האם ניתן לעשות Span על שני המסכים ותצוגת מוניטור לטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
לראות כמה בערך ההבדל בכוח שלהם..
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
ה8800 שלי עומד ללכת לעולמו בקרוב, מה הכרטיס המומלץ עד התקציב הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני קראתי פה בפורום על בעיה שיש לו בביוס וגורמת לפריז של המחשב ויש לי אותה :\ עכשיו ניסיתי להשיג את המדריך והביוס אבל הלינק לא עובד מישהו יודע מאיפה שני יכול להשיג? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי ti 4200 עד היום היתי עם הדריברים שבאו עם הכרטיס... היום התקנתי את החדשים 52.16 שהם הוציאו... ומה נאי רואה! פחות 1000 נקודות ב- 3dmark2001 עד עשכיו היתי עושה 11,500 ועשכיו זה עושה 10,500 אני ציפיתי לשיפור.. וזה רק הוריד ביצועים! למשהו יש תשובה לזה?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
יש לומר שכרגע יש לי כרטיס מובנה של הלוח והוא באמת לא נסבל אני משחק מישחקים פה ושם ממש לא יותר מדי רצוי מהחנות KSP כי יש אחת בראשון ונוח לי ללקנות משם עכשיו תמליצו על כרטיס שעולה כמה שפחות ויכול לסחוב מישחקים ככה מדי פעם יש לומר שהוא לא צריך להפעיל את המישחק בצורה מושלמת אלה שיעבוד נחמד לפני זה היה לי גיפורס 4 440MX והייתי מבסוט ממנו עד שהוא נישרף חשבתי על 9550 של רדיאון 128 MB 124 BIT? איך הוא בסדר? איפה יש אותו הכי זול? הלוח תומך רק ב AGP
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתלבט בין HD 2600 XT 256MB או 8600GT 256MB תקציב-500-600 גג
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
דריברים חדשים לכרטיסי ATI, גרסא 8.5. יצאו דריברים חדשים לכרטיסי ATI, Catalyst 8.5. להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אתם יודעים אם גם המחירים של הכרטיסי מסך יורדים?....ואם כן אז מתי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=e27c6b64b69f5b00a1df462a71bcd683
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח - למשחקים (CoD, Crysis, GTA IV). בנוסף, אני אודה לכם מאוד אם גם תביאו חנות מומלצת לקנות בה באזור ת"א, חנות שאתם מכירים וסומכים על הבעלים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז השאלה בקשר ללוח אם היא כתוב לי ב CPU-Z שהוא תומך עד x4 ועל הכרטיס כתוב שהוא תומך עד x8 לא יהיו לי בעיות? וכתוב שם גם AGP Version 2.0 או משהו כזה,יעלה לי חלק בלי בעיות?עם הספק החדש שאני יקנה? תודה נ.ב מצטער שאני פותח הרבה דיונים על זה אני פשוט חייב להיות בטוח ממש בטוח! אגב יש משהו מוזר בלוח אם שלי יש לו שתי שמות של דגמים סתכלו בחתימה שלי וכתוב גם Chipest i845E מה הדגם הכללי? יש לי Leadtek 6600GT AGP Retail 128MB DDR3
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום המסך הישן שלי (AOC) נשרף לאחרונה ואני מעוניין לקנות מסך LCD חדש. ברשותי תקציב של כ-1800 ש"ח - המסך ייעודו לשימוש ביתי של משחקים וסרטים, גלישה באינטרנט וכדו'. אני מעוניין לציין שקראתי את הדביק אבל אני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת לגבי מה שכדאי לי לרכוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מהם היתרונות של מסך LCD מול מסך CRT ? לפי מה שהבנתי, במסך CRT אין בכלל זמן תגובה, אין בעיות של מריחות צבעים או בהירות, ואפשר להגדיר אותו על קצב ריענון גבוה. אבל במסך LCD יש צבעים הרבה יותר יפים, והוא דק. אתם יכולים להוסיף עוד יתרונות וחסרונות? ולהגיד מה עדיף? תכננתי על LCD אבל שמעתי שהוא פחות בריא לעיניים ויש לו זמני תגובה מריחות צבעים, בעיות בהירות שחלק מהמסך בהיר יותר מהשני וכו' TY
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אני מחפש לPCI E אם זה חשוב אז: מעבד pentium 4 2.800 mhz לוח אם intel eatonville d915gev זיכרון 512 mb ספק 500 w אם זה משנה כרטיס מסך עכשווי Geforce 7300GS אני מחפש כרטיס מסך שיוכל לסחוב המשחקים של היום כמו ביושוק וneed for speed pro street שהולך לצאת... אני חוץ מזה הולך לשפר את הזיכרון בעוד ג'יגה ראיתי את הכרטיס הזה: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8500GT 512MB PCIE בלמיר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12620 בנועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8179 איך הכרטיס? תנו הצאות לאחרים.. אני צריך אתכם
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
אחרי הרבה זמן לא יודע איזה כרטיס ליקנות למחשב מישו עזר לי פה ואמר שעדיף לי בתקציב שלי למחשב (2500-+) ליקנות את ה4850 לעומת הGTX עכשיו השאלה עם הוא באמת כרטיס טוב? למה אני מכיר רק את הגיפורסים ובקושי שמעתי על דברים אחרים ואני גם לא יודע איזה ספק צריך לזה..... אם תוכלו לעזור לי גם באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367018.10 בבחירת מחשב זה יעזור לי מאד! תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512mb ובפירוט שלו וזה כתוב שיש לי שם VIVO אז אני רוצה בבקשה הסבר קצר מה זה בדיוק ומה זה נותן לי והאם זה מאפשר לו לתפקד כמו כרטיס טלויזיה(לקלוט שידורים על מסך המחשב)? תודה על ההבנה והעזרה (נוב אין מה לעשות)
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-