כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ Aopen fx5900xt מכיוון שטוענים שהוא כרטיס זול וטוב מאוד, וכן האם הוא יפעל על agp*4 ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שאני שם 85 אז ב1.6 המסך לא שלם הוא לא מתפרס על הכל וזה מגעיל וזה גם עושה בעיות עם עוד משחקים הם לא מתפרסים על הכל רק בגלל זה אני עושה 72 מישהו יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, למשחקים,אפילו כבדים איזה כרטיס עדיף? ATI RADEON 9600XT 128MB ALBATRON 6600GT AGP 128MB ASUS RADEON 9600XT 128MB MSI Radeon 9800Pro+ 128MB 256Bit Plus R360 Video Card Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail דרגו לי אותם בקשה... ובכלל מה עדיף באיזו סדרהRADEON ו GEFORCE... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ליתרונות כמו עיצוב , משקל , או מקום על השולחן יש יתרונות בכלל ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים החדשים עם הלוח בקרה (שם הקובץ: wxp-w2k-ccc-8-082-041130a-019577c-english) ובהתקנה אין לי אפשרת לסמן שזה יתקין את הלוח בקרה וגם אחרי ההתקנה אין לי את האפשרויות (ראו תמונה מצורפת) מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
תוצרת2X512 PC3200 Dual Channel ,NF7-S 2500XP ,Silencer5 ,PNY הכרטיס רץ בדיפולטס. פריזים במשחקים חדשים בעיקר (DX9) . אבל באופן לא קבוע. התקנתי אותם שוב.. לפעמים מסיים 3Dmark05 ו 3Dmark03. ופעמים נתקע כמעט בהתחלה . הטמפרטורות תקינות , בדקתי שהסיילנסר מותקן טוב והזכרונות מקוררים באופן אחיד. השתמשתי בPSU נוסף לכרטיס ולדיסקים כדי לודא שאין בעית מתח . AGP Spread Spectrum על 50% . ביטלתי אוברקלוקינג - ירדתי ל166 ואף ביטלת CPU INTERFACE השתמשתי בסטיק זכרון יחיד. לא עוזר כלום . ( Ti4600 לא יכול להריץ את 3Dmark05 בגלל שדרושה תמיכה בDX9 .) הTi4600 שלי מסיים 3Dmark03 ב 220FSB אבל ה 6800GT לא מסיים ב166 ! בCPU TEST ,ה FPS של ה4600 הם ~30 נניח , ושל ה6800GT הם 1-3 !! אז מה ? ה…
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת פרטים אודות הכרטיס הנ"ל אני מעוניין בו בשביל לצפות והלהקליט שידורי טלוויזיה במחשב אבל בעיקר כדי להמיר קלטות ווידאו לDVD או VCD... רציתי לדעת איך האיכות של הכרטיס הנ"ל? רציתי לדעת גם האם אני יכול לעשות הפוך , להמיר DVD לקלטות ווידאו? והכרטיס מגיע עם הכבלים הדרושים לחיבור הווידאו אליו או לא , אם לא אז איזה כבלים אני צריך לרכוש? נ.ב: קראתי את הביקורת עליו בFAQ אבל היא לא סיפקה אותי. נ.ב 2 : האם הכרטיס כולל רדיו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך RADEON 8500 ויש לו יציאה לטלוויזיה סוף סוף הצלחתי לארגן טלוויזיה אבל יש לה רק כניסה של אנטנה איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה? יש כבל כזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, בצידי מסך ה-LG 795FT Plus שברשותי ישנן חריטות כאלו בצידי המסך שבתחילתן הן ישרות ובסופן מעוגלות (חצי עיגול), כאילו בשביל לשבור אותן, חשבתי שזה אולי בשביל לתפוס עם הידיים את המסך, אך זה נראה לי צר מדי... מישהו יודע מלה משמשות חריטות אלו?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש,אם מפרט בסדר גמור, וכרטיס מסך רדאון 9600 המחשב עבד מצוין, עד שפתאום המסך השתגע. הוא מתחיל לעשות בעיות במשחקים ושאני מעלה אותו המסך רועד(בדקתי שזה לא המסך אלא התמונה) הבאתי לכם תמונות כדי שתבינו במה מדובר, בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כאשר אני מתכוון למה צריך לעשות אני מתכוון מכל הבחינות ביוס קלוקינג וכו וכו וכו ומה הוא מנוע גראפי
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בשיפור המחשב שלי למטרות משחק, אלא הפרטים: אני רוצה להוסיף זיכרון ולראות אם יש לי סיבה טובה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא עובד אחלה אבל אני לא יודע לעוד כמה זמן עם כל המשחקים החדשים שיוצאים (שימו לב שהמחשב למטרת משחקים). חשבתי על להוסיף עוד DDR ולקנות כרטיס מסך חדש, השאלה היא אם ATI או NVIDIA פעם שמעתי ש ATI יותר טוב ואחר כך שהוא לא עובד כל כך טוב וכו... אני רק לא רוצה לרוץ לקנות משהו אם הוא לא הולך להריץ משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה לעוד שנה-שנתיים או יותר... דרך אגב אמרו לי שהכרטיס מסך שלי לא רע, בכמה אתם חושבים שאני אוכל למכור אותו ביד שנייה אם אקנה חדש? התקציב שלי הוא 1500-2000. תודה מה שיש לי כרגע: Intel Pentium 4A, 2400 MHz 18 x 133 Gigabyte GA-8ST800 -…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברתי עם חנות מחשבים עשיתי כמה סקרים והגעתי איתו ל gygabyte radeon 9600XT 256MB 128bit bulk ב 1050 שקל אחריות לשנתיים עכשיו השאלה שלי זה איך הכרטיס הזה? האם הוא שווה או שבמחיר בסביבות של 1300 שקל אני יכול להשיג משו שבאופן ניכר יותר טוב ושווה להשקיע.. ושאלה מה זה VIVO? אני לא מתכוון לעשות OC או משו בכיוון.. אני צריך שהכרטיס יסחוב משחקים לכמה שיותר...מהף לייף 2 ודום 3 שיעבדו כמו שצריך..(לא חייב על המקסימום אבל שיראה בבבבבן זונה.. ) ומישו יודע מה מקבלים ב retail? עם הכרטיס? זה תוספת של 15 דולר.. לכרטיס הזה לפי המחירים באינטרנט הוא זהה לחנות... אז מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי היום התחיל לעצבן. אני כותב לכם כאן כשיש סימנים של צבעים על כל המסך, ופסים. זה לא היה אתמול,אתמול היו המון הפעלות מחדש ותקיעות. הוצאתי את הכרטיס וחיברתי לכרטיס מסך שבלוח (וזה 32 MB) והכל היה בסדר. החזרתי את ה GE FORCE ובדקתי עוד כמה דברים. ניסיתי לנקות,לא עזר.. היום אני שולח את זה להחלפה (עם אבא.יש אחריות) ואני מעוניין להחליף לכרטיס מסך Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card ואני רוצה לדעת בבקשה כמה הוא עולה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי יש לי תקציב של 800 שקל עכשיו אני מעוניין ב fx5700 עכשיו מצאתי שתי כרטיסם מתאימים http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm והשני: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2592 עכשיו הכרטיסם בערך אותו מחיר ההבדל היחדי הוא שלגיגה בית יש 256 זכרון אבל משהו פה מוזר ה giga byte עובד על 128 bit ואצל אסוס רשום 256bit אני לא יודע אם בשניהם מתכוונים ל באס של המעבד השאלה שלי אם כדאי את של אסוס כי הוא באמת עובד על 256 ביט ולא על 128 כמו הגיגה בית תדוה רבה זה חשוב תודה תודה
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי תגירסה המלאה , גם של 05. עכשיו, אני לא מבין בזה משהו, אבל "חפיף" תעזרו לי קצת ואני ילמד יותר על החלק הזה. אז הנה הדרישות שלי: זיכרונות: 768 של DDRAM. אני רוצה להעלות תוצאות לאתר ולראות את תתרשמו. אבל אני לא יודע מה לכוון בהגדרות הגראפיות (כדי שיפעל על מקסימום יכולות..) (: תודה לכל הממליצים..
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי Radeon 9550 של ג'יגהבייט. אני יודע שבהתחלת המחשב, לפני הצגת המידע וגרסת הביוס של הלוח אם אמור להיות מסך של הביוס של הכרטיס מסך. (ככה גם היה לי בכל כרטיס קודם). עם הרדאון החדש, המסך בהתחלה פשוט out of scan (כמו שקורה כאשר יש מנסים רפרש רייט גדול מדי). זה בסדר, תקין? לא מעיד על איזשהיא בעיה?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני חדש בכול העסק הזה וקיבלתי את המחשב מורכב כבר והייתי רוצה לדעת איזה דרייבר הכי מתאים שיהיה לי במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
השאלה בכותרת :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 48 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברה קנו לי כרטיס מסך חדש gainward fx 5200 אבל עם חצי pcb הוא נתן ציון של 3600 בטרידימארק 2001 (לא se ועם מהירויות סטוק)
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם מחשב כמו שלי יצליח להניע את ה XFX6600GT (גרסת ה AGP) בצורה טובה??
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לאתר LOGICPC ושם כתוב כרטיס מסך FX5200 ב760 שקל בערך, זה המון לכרטיס המעפן הזה.!! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2137 איך יכול להיות טעות?? חכו על תיפלו מהכיסא: FX 5200 ב1154 שקל WTF?? כטיס עלוב שעולה 320 שקל במחיר כזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3464
-
טוב יש לי 2 כרטיסים זולים יחסית של 6800LE שעולים כמעט אותו דבר אבל איזה מבינהם עדיף? http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=14-170-074&ATT=Video+Cards&CMP=OTC-d3alt1me http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-140-044&depa=0 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
איזה מסך lcd יותר טוב למשחקים ובכלליות יותר טוב viewsonic vp171 או samsung 710t אם יש מסך אחר יותר טוב משניהם אשמח לדעת מהו תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-